Porada odnośnie zachowania dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Porada odnośnie zachowania dziewczyny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Porada odnośnie zachowania dziewczyny

Witajcie,

Opiszę Wam moją sytuację. Spotykam się z dziewczyną niecały miesiąc. Ja 26 ona 24. Zawsze spędzamy aktywnie czas razem (spotykamy się raz czasami dwa razy w tygodniu), a po randkach zawsze jedziemy do mnie (tak naprawdę zaczęło się to na trzecim spotkaniu). Jest wino, muzyka, namiętnie pocałunki i seks. Zostaje u mnie na noc. Śpimy maksymalnie wtuleni w siebie całą noc. Uwielbiam na nią patrzeć po przebudzeniu :) Rano kawa, śniadanie itp. Jest wspaniale. Jedna tylko rzecz mnie martwi. Po stosunku czy też rano jak wstajemy ona nie chce się całować (czasami uda mi się ją pocałować za drugim razem). Nie wiem może ja za mało próbuje. Tak samo jest na przywitanie i pożegnanie ona nadstawia policzek. Czasami wydaje mi się, że rozwijamy znajomość powoli bez pośpiechu, a czasami jakbyśmy byli parą zakochanych do szaleństwa. Nie jestem natarczywy, kontaktujemy się ze sobą minimum co drugi dzień przez telefon i sms. Jestem z tych konkretnych, którzy wolą zadzwonić umówić się i pogadać na żywo niż pisać. Ja się przyznam, że się zauroczyłem, ale nie wiem jak to wygląda z jej strony. Ogólnie to pierwszy raz spotkam się z taka sytuacją. Planuję w tym tygodniu pogadać o samych oczekiwaniach, ale chciałem się najpierw "wygadać" i poznać opinię najlepiej innych kobiet. Nie wiem tak naprawdę czy chodzi tylko o seks czy może nie lubi pocałunków. Co o tym myślicie Panie?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Porada odnośnie zachowania dziewczyny

Cześć,

Dosyć szybko rozwijasz znajomość, nadajesz jej tempo. Ale to moje odczucie. Dobrze, że lubisz i chcesz rozmawiać na żywo.

Co do pocałunków- zależy jaki rodzaj seksu uprawialiście? Nie każdy chce smakować swoje wydzieliny i to może być powód, dla którego odmawia pocałunków.

Dwa- dla pewnych ludzi, pocałunki są bardziej intymniejsze niż seks- patrz, film Pretty Woman.

Myślisz, że jeżeli to byłby dla Niej tylko seks, to przytulałaby się do Ciebie po stosunku?
Seks cholernie silnie wiąże, dlatego szczerze, ja nie uprawiałabym go tak szybko, by później nie mieć wyżej wymienionych dylematów.

3

Dla mnie również trochę za szybko , jeśli chodzi o seks- trzecie spotkanie. No ale, może ja tak mam. Jeżeli chodzi o poranki, to ja też nie za bardzo chciałam się całować, bo oddech, zęby i tak na spiocha to nie za bardzo...może ona jakiś kompleks z tym ma. A tak w ogóle, to może trzeba było poczekać z seksem, całować się ile wlezie, aż by nie mogła przestać big_smile

4

A zdarza wam się całować tak dla samego całowania? Czy pocałunki to jest zawsze wstęp do seksu?

ruda102 napisał/a:

A zdarza wam się całować tak dla samego całowania? Czy pocałunki to jest zawsze wstęp do seksu?

Pocałunki nie zawsze są wstępem do seksu. Mnie się zdarzają spontanicznie i nie muszą mieć związku z seksem.

6

Dziwi mnie to że na pożegnanie również nadstawia policzek...... bo po seksie lub rano to ok nieświeży oddech czy coś może jej przeszkadzać. Ale to z powitaniem&pożegnaniem powinieneś może z nią poruszyć. Niby pierdoła tongue ale dziwne to, jeśli faktycznie jesteście razem lub się na poważniej spotykacie.
Ale podoba mi się Twoje podejście żeby po ludzku pogadać najlepiej na żywo, a nie przez sms. Bardzo sensowne smile

7

enamoradadelmundo napisał/a:
ruda102 napisał/a:

Pocałunki nie zawsze są wstępem do seksu. Mnie się zdarzają spontanicznie i nie muszą mieć związku z seksem.

To fajnie, ale pytanie jest przede wszystkim dla Autora, bo może rzucić światło na to, dlaczego jego dziewczyna unika pocałunków w pewnych sytuacjach.

8 Ostatnio edytowany przez healthymen (2017-02-09 17:09:01)

enamoradadelmundo napisał/a:

Cześć,

Dosyć szybko rozwijasz znajomość, nadajesz jej tempo. Ale to moje odczucie. Dobrze, że lubisz i chcesz rozmawiać na żywo.

Co do pocałunków- zależy jaki rodzaj seksu uprawialiście? Nie każdy chce smakować swoje wydzieliny i to może być powód, dla którego odmawia pocałunków.

Dwa- dla pewnych ludzi, pocałunki są bardziej intymniejsze niż seks- patrz, film Pretty Woman.

Myślisz, że jeżeli to byłby dla Niej tylko seks, to przytulałaby się do Ciebie po stosunku?
Seks cholernie silnie wiąże, dlatego szczerze, ja nie uprawiałabym go tak szybko, by później nie mieć wyżej wymienionych dylematów.

Tak, zdaję sobie z tego sprawę, że może za szybko rozwijam tą znajomość. Zawsze staram się robić wszystko małymi kroczkami, ale tutaj tak po prostu "wyszło" wink. Widocznie oboje mieliśmy na siebie ochotę tongue
Co do seksu to klasyk + minetka na rozgrzanie wink.
Z tymi pocałunkami to słyszałem o takich przypadkach, tylko żeby nie było tak, że będzie czekała z pocałunkiem do ślubu big_smile big_smile.

Jeżeli chodzi o przytulanie to chyba masz rację, widać, że dziewczyna jest spragniona czułości, nawet nogami się splatamy tongue.

No nic co się stało to się nie odstanie, widocznie tu jest potrzebna tylko rozmowa.

PolnyMotylek napisał/a:

Dla mnie również trochę za szybko , jeśli chodzi o seks- trzecie spotkanie. No ale, może ja tak mam. Jeżeli chodzi o poranki, to ja też nie za bardzo chciałam się całować, bo oddech, zęby i tak na spiocha to nie za bardzo...może ona jakiś kompleks z tym ma. A tak w ogóle, to może trzeba było poczekać z seksem, całować się ile wlezie, aż by nie mogła przestać big_smile

Po prostu zaprosiłem ją po łyżwach do siebie na ciepłą czekoladę no i tak później wszystko poszło tongue Może też dlatego, że ona dużo inicjowała.

ruda102 napisał/a:

Tak zdarza się, tylko często jest tak, że nie ma ku temu dobrej okazji, albo ja po prostu za mało próbuję wink

Na drugim spotkaniu dużo się całowaliśmy, na trzecim też (na długo przed seksem), ostatnio jak byliśmy w pubie to podczas tańców.

jjbp napisał/a:

Dziwi mnie to że na pożegnanie również nadstawia policzek...... bo po seksie lub rano to ok nieświeży oddech czy coś może jej przeszkadzać. Ale to z powitaniem&pożegnaniem powinieneś może z nią poruszyć. Niby pierdoła tongue ale dziwne to, jeśli faktycznie jesteście razem lub się na poważniej spotykacie.
Ale podoba mi się Twoje podejście żeby po ludzku pogadać najlepiej na żywo, a nie przez sms. Bardzo sensowne smile

Dzisiaj będzie poruszany ten temat, więc zobaczymy co ma do powiedzenia smile

9

Moim zdaniem, skoro normalnie się całujecie w różnych okolicznościach, a tylko w kilku specyficznych ona ma jakieś opory, to nie wisi nad wami żadna katastrofa. Udanej rozmowy smile

10

Witam ponownie!

Otóż poprzednia sprawa się wyjaśniła. Teraz jest już więcej pocałunków, na powitanie i pożegnanie też.

Mam teraz inną zagwozdkę, mianowicie ostatnio spotkałem się z nią w środę. Na drugi dzień jak w końcu wstaliśmy z łóżka wink chciałem pogadać o naszej relacji (tak na luzie bez żadnych zobowiązań i bez wyznawania miłości). Pogadaliśmy chociaż wyszedł z tego trochę taki mój monolog, bo dziewczyna wydawała się trochę zamknięta jeżeli chodzi o sprawy uczuciowe. Po tym wszystkim normalnie się zachowywała i później odwiozłem ją do domu. Przy pożegnaniu zapytałem się czy ma jakieś plany na sobotę. Ona, że nie to ja powiedziałem to zarezerwuj sobie sobotę. Na drugi dzień w piątek coś tam esemesowaliśmy. W sobotę dosyć późno do niej zadzwoniłem ok. 18 (może za późno) i złożyłem propozycję na wieczór. Ona na to, że nie wie czy jej się chce, więc zaproponowałem jej też że może przyjechać do mnie - odpowiedź taka sama. Odpowiedziałem skoro nie chcesz trudno, jeszcze się zgadamy i się pożegnałem. Wieczorem dostaje dziwnego smsa z pytaniem czy wchodzę jeszcze na portal randkowy (ten przez, który się poznaliśmy), bo ona zauważyła, że zmieniłem zdjęcie główne. Ja jestem z tych osób co jeżeli się z kimś spotykam to zaprzestaje używania tych portali. Wyjaśniłem jej, że to dziwne bo ja już tam nie wchodzę od dłuższego czasu. Nie miała jakiś pretensji. Trochę się podroczyliśmy przez sms, później napisałem wiadomość na którą już nie dostałem odpowiedzi. Może przez to, że już późno było, nie wiem. W poniedziałek (wczoraj) po pracy zadzwoniłem do niej - nie odebrała (często to robiła, ale za chwilę oddzwaniała). Tym razem niestety już nie oddzwoniła. Dzisiaj będę jeszcze próbował się skontaktować, ale to będzie ostatnia próba. Co o tym sądzicie?

11

healthymen napisał/a:

Co o tym sądzicie?

Że jesteś natrętny, robisz z igły widły, wyszukujesz problemów. Może wreszcie się połapała.

12

Że chyba musicie sie siebie nauczyć smile

13

healthymen napisał/a:

. Wieczorem dostaje dziwnego smsa z pytaniem czy wchodzę jeszcze na portal randkowy (ten przez, który się poznaliśmy), bo ona zauważyła, że zmieniłem zdjęcie główne. Ja jestem z tych osób co jeżeli się z kimś spotykam to zaprzestaje używania tych portali. Wyjaśniłem jej, że to dziwne bo ja już tam nie wchodzę od dłuższego czasu. Nie miała jakiś pretensji. Trochę się podroczyliśmy przez sms, później napisałem wiadomość na którą już nie dostałem odpowiedzi. ........
Co o tym sądzicie?

Skoro do tej pory nie było tego tematu, to pewnie znajomość się na tyle dla niej zrobiła ważna, że zechciała ten temat poruszyć. Niby znajomość fajnie się rozwija, ale skoro nadal (podobno) widać Twoją aktywność na Twoim koncie to zakładam, że trochę się dziewczyna zaczęła zastanawiać, jakie są Twoje intencje...

Dla mnie brzmi dziwnie, że coś się zmieniło a Ty o niczym nie wiesz. Czy może coś system automatycznie robi? Jeśli coś się zmieniło nawet bez Twojej ingerencji, to dziewczyna mogła odnieść wrażenie, że twoja deklaracja o zaprzestaniu używania portali jest kłamstwem.

A może to jakaś prowokacja z jej strony, żeby sprawdzić, jaki jest Twój stosunek do poznawania nowych osób. 

Wyjaśnij z nią te kwestię bez męskich fochów, bo może szkoda fajnej znajomości.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Porada odnośnie zachowania dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024