Nienawiść za starania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Nienawiść za starania

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Nienawiść za starania

Hej.

Nie jestem kobietą ale bardzo chciałbym poznać wasze zdanie.

Na początku powiem że jestem tylko facetem i postaram się to napisać jak najbardziej obiektywnie jak tylko mogę.

Wiecie albo nie ale jestem chyba ostatnim egzemplarzem brodacza który codziennie mówił swojej partnerkę że ja kocha. Ja i dzieci. Sprzątam dom , robię pranie , zmykam gary , robię obiady staram się oszczędzać pieniądze i chyba jestem romantyczny.

Hmmm powiem tak. Mam dwoje dzieci z mojego nieudanego pierwszego małżeństwa które są że mną  ( z nami) z obecną partnwrka mamy JESZCZE jednego syna. Jest wspaniały.

Trzy lata temu staraliśmy się otworzyć własny biznes ale niestety się nam nie udało.  Mamy teraz trochę długw , dosc dużych ale nie ma tragedii. Ja pracuje 7 dni w tygodniu o koło 60 h/tygodniowo moja partnwrka też pracuję po pracy.

Ja kończę pracę wcześniej ale za to pracuje w weekendy.

Po pracy w tygodniu sprzątam, gotuje itp ...zajmuje się ogółem obowiązkami domowymi bo zaczynam o 5 rano...

Jestem troskliwie delikatny kocham ją nad życie i pokazuje że dla mnie rodzina jest najważniejsza.

Udaje się nam miesięcznie odłożyć około 4000zl na poczet zadłużenia...

W zamian mam brak szacunku nienawiść i wyzwiska.

Powiedzcie mi jak to z wami jest. Cholera ch... Wisły nie zwrócę ale za rodzinę życie bym oddał!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nienawiść za starania

Umieściłeś swój post w miejscu, w którym miałeś małe szanse na uzyskanie odpowiedzi. Utworzyłam więc z niego nowy wątek, do północy możesz edytowac tytuł.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Nienawiść za starania

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024