Sposoby na wieczorną zgagę i bezsenność - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Sposoby na wieczorną zgagę i bezsenność

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

1 Ostatnio edytowany przez m2Be (2017-02-04 17:36:14)

Temat: Sposoby na wieczorną zgagę i bezsenność

Właściwie od początku ciąży źle śpię. Na początku wstawałam do toalety, a w 6-8 miesiącu przewracam się z boku na bok. Może dlatego, że wcześniej lubiłam spać na plecach, a teraz staram się na lewym i trochę na prawym boku. Jeszcze 6 tygodni...niespania?, boje się o moją kondycję przy porodzie.
Najbardziej uciążliwa jest jednak zgaga, która dopada mnie 3 godziny po kolacji. Piję w nocy mielony len albo mleko, migdały jem w ciągu dnia. Wcześniej ssałam tabletki reni ale zrezygnowałam. Najgorsze, że ta zgaga uniemożliwia zaśnięcie do 1 w nocy czasem, do momentu aż czuję że strawiłam kolację (np. pół bułki z szynką i ogórkiem). W ciągu dnia często piję sok z żurawiny i on też powoduje zgagę ale w dzień nie jest taka uciążliwa. Pod koniec dnia staram się już nie pić tego soku.
Mam kilka sprawdzonych kolacji po których nie łapie mnie zgaga - garść migdałów, serek biały lub kasza na różne sposoby, po wszystkim innym zgaga. Tylko ile można jeść to samo.
Jak się tylko zapomnę i zjem np. jabłko albo do kanapki ząbek czosnku to zgaga męczy mnie ok 3-4 godziny mimo popijania mleka i lnu....
Czy są jeszcze jakieś inne naturalne sposoby?

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Sposoby na wieczorną zgagę i bezsenność

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024