zwiazek na odleglosc czy to sie uda? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zwiazek na odleglosc czy to sie uda?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: zwiazek na odleglosc czy to sie uda?

Hej, a wiec mam taki problem, ze moj facet wyjezdza za granice. Juz raz byl.ale.tylko trzy miesiace bardzo tesknilam za nim bo widzimy sie codziennie. On nabral kiedys Jakis pozyczek, mandat dostal w wysokisci 5tys I ogolnie mowi, ze musi wyjechac za granice zebysmy zamieszkali razem zeby mail DLA nas na wakacje I przede wszystkim na dlugi. Ale on jedzie as na 10 miesiecy. Ja nie moge z nim pojechac bo mam szkole. On mowi ze przyjade na wakacje do niego na 2 miesiace ze jakas prace znajdziemy. Ale to I tak te 2 miesiace to jeszcze zostaje 8. Mowi tez ze Bede przyjezdzac on bedzie na weekend ale przexiez to tez sa duze koszta. Wyjezdza do Holandii. Codziennie teraz o gym mysle I ryczec mi sie chce. Nie mam pojecia co ja Bede bez niego robic. Bede tak strasznie tesknic. Nie wiem jak sobie z tym poradzic.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zwiazek na odleglosc czy to sie uda?

Ile macie lat?

3

Jeżeli ma sporo zobowiązań finansowych to wcale mu się nie dziwię ,że chce wyjechać. 10 miesięscy jest to sporo czasu ale ale jeżeli się kochacie to wytrzymacie smile Pomyśl właśnie o wakacjach ile wtedy czasu z nim spędzisz smile A do tego czasu on przyjedzie na pewno. Z resztą są komunikatory różne więc moim zdaniem jak chcecie do dacie rade! smile A co do tęsknoty ona bedzie ale znajdz sobie jakies dodatkowe zajęcie pasje żeby nie siedzieć i nie płakac z tesknoty smile

eweszp00 napisał/a:

Wyjezdza do Holandii.

Nic dziwnego, tam jaranie będzie miał pod ręką. Ile jeszcze wątków na temat tego samego faceta założysz?

5

santapietruszka napisał/a:
eweszp00 napisał/a:

Wyjezdza do Holandii.

Nic dziwnego, tam jaranie będzie miał pod ręką. Ile jeszcze wątków na temat tego samego faceta założysz?

big_smile:D:D:D
Szkoda, że mnie uprzedziłaś, bo sam miałbym ochotę napisać to samo

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zwiazek na odleglosc czy to sie uda?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024