Mine Vaganti (2010) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Mine Vaganti (2010)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Mine Vaganti (2010)

Jedna z recenzji mówiła o tym filmie jakoby był 'O miłości i makaronach'. Poniekąd to prawda, bo nie brakuje tutaj ani jednego, ani drugiego. Film jest włoską komedią. Opowiada o Tommaso, który wróciwszy z Rzymu postanawia się w końcu ujawnić przed rodziną. Nie wszystko idzie jednak jak planował i staje on przed perspektywą odziedziczenia rodzinnego interesu.
Podobała mi się postać babki Tommaso, a scena samobójstwa przez zjedzenie wszystkich tortów była niewątpliwie pamiętna.
Przyjemny seans z fantastyczną muzyką i kreacjami bohaterów. Fakt, że bohaterami są Włosi również dodaje smaku.
Ot, dobre kino. Polecam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mine Vaganti (2010)

Wczoraj znowu oglądałam. To mój ulubiony włoski film. smile Bardzo wartościowy i sympatyczny seans.

3

Sama nie znam zbyt wielu włoskich filmów, więc w pewnym sensie mogę powiedzieć to samo.
smile

4

Jest świetny. Bardzo lubię ten film i jego bohaterów - poza pierwszoplanowym - zwłaszcza babcię i ciocię, ta jest the best.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Mine Vaganti (2010)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024