Czesc netkobietki. Potrzebuje opini na temat tabletek anty "Belara". Jak Wasza cera, jak libido, jak waga? Dzieki z gory za odpowiedzi ![]()
2 2017-01-26 16:00:25 Ostatnio edytowany przez Kerra (2017-01-26 16:01:11)
Biorę Bellarę od 4 mcy. Czuję się bardzo dobrze. Żadnych problemów z cerą, schudłam 3kg.
A co do libido, jest na dobrym poziomie.
wow! schudlas od tabletek?
Nie mogę tego jednoznacznie stwierdzić. Ostatnio podupadłam na zdrowiu może to również jest przyczyną, że tracę na wadze.
Jedno jest pewne - spadek masy ciała zauważyłam już po ok. miesiąca brania tabletek Bellara.
Jakieś 3 tyg temu było 3kg w dół. Ważyłam się wczoraj, poleciał następny, czwarty.
W sumie fajnie, ale mam nadzieję po pewnym czasie to przyhamuje. Mogę zaakceptować jeszcze 3-4 kg mniej, ale nie więcej.
Ty już stosujesz Bellarę?
Aaaaaa... zapomniałam. Lekarz przepisując mi Bellarę uprzedzał, że skutkiem ubocznym może być utrata wagi.
Biore belare od 10 dni i zauwazylam, ze ciagle chce mi sie spac i nie wiem czy to nie od tych tabletek
Pozatym nie zauwazylam jeszcze zadnych skutkow ubocznych, no ale 10 dni to pewnie za krotko by cos stwierdzic.
Aaaaaa... zapomniałam. Lekarz przepisując mi Bellarę uprzedzał, że skutkiem ubocznym może być utrata wagi.
To ciekawe, bo w moim przypadku zaczęłam "puchnąć". Do tego bardzo szybko. Przekuło się to także na piersi(!), ale w ostatecznym rozrachunku, jestem niezadowolona.
Libido na tym samym poziomie, co zawsze.
u mnie plamienia wystapily po 14 dniach
trwaly az skonczylam listek, no i teraz mam normalne krwarwienie ![]()