Brak okresu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Brak okresu

Witajcie. Mam problem i liczę na wasze wsparcie. Mam córeczkę 3,5 miesiąca , pierwszy miesiąc karmilam ją piersią ,dwa tygodnie później dostałam okres. Było to 15stego , dzis mamy18 a ja nadal czekam i już schizuje powoli , brzuch trochę pobolewa ale okresu jeszcze brak. Dla spokoju wczoraj mąż kupił mi test mówił że najlepszy i najbardziej czuły jaki mu doradzili,wynik negatywny, czy któraś z was miała tak rozregulowany cykl po porodzie? Pozdrawiam:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak okresu

Ja miałam. smile Do tego strasznie nie chciałam wpadki zaraz po pierwszym, miałam dosłownie schizę na tym punkcie i lekarz mi wtedy dał limetic, żebym mogła karmić i zabezpieczać się jednocześnie. Może warto skontrolować się po porodzie czy wszystko jest ok? To był szczególny czas i w organizmie zaszło wiele trudnych procesów, więc na pewno trzeba czasu zanim na dobre dojdzie do siebie.

3

Wczoraj po raz drugi zrobiłam test , wynik negatywny.  Więc ciążę wykluczamy, wizyta u lekarza w czwartek, brzuch pobolewa ale okresu brak.

4

Ale nadal karmisz piersia? Jesli tak, to takie nieregularne cykle sie zdarzaja, hormony nadal szaleja smile

5

Pierwszy miesiąc karmilam piersią , miesiączkę dostałam 15 grudnia , od paru dni brzuch boli ale okresu dalej nie ma

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024