Prezent, miło spędzone chwile dla przyszłej mamy ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Prezent, miło spędzone chwile dla przyszłej mamy ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Prezent, miło spędzone chwile dla przyszłej mamy ?

Witajcie

Moja przyjaciółka będzie mamą, chciałam dać jej jakiś drobiazg albo jakoś wspólnie zagospodarować czas smile
Co przyszłe mamy chciały by dostać albo jak chciały by spędzić czas?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prezent, miło spędzone chwile dla przyszłej mamy ?

Myślę, że miłe są zawsze prezenty spersonalizowane, coś też, co może być pamiątką. A sama forma tej pamiątki może być użyteczna - np. kubek z ciekawym, zabawnym napisem nawiązującym do bycia mamą, album na zdjęcia albo taki album, w którym będzie mogła zapisywać ważne wydarzenia z życia dziecka - są dostępne w księgarniach. Przyjaciółce, bliskiej osobie, kupiłabym także biżuterię z zawieszką symbolizującą te niezapomniane chwile, a później systematycznie bym je zapełniała, gdy nadarzy się ku temu okazja związana z macierzyństwem. A kwestia spędzenia czasu to myślę, że coś relaksującego jest zawsze mile widziane, szczególnie w takim okresie.

3

Album upamiętniający ważne wydarzenia z życia dziecka jest fajny, tyle że to można dać po urodzeniu. Ja bym wręczyła przyjaciółce np. vouvher na manicure albo wzięła ją do fajnej knajpki na dobre jedzenie. Sama byłam niedawno w ciąży i miło mi było jak ktoś pomyślał o mnie w ten sposób smile

4

Zabierz ją do spa na specjalny masaż stóp i kręgosłupa. Będzie wdzięczna i szczęśliwa.
Daruj sobie prezenty upamiętniające narodziny malucha, dostanie ich całą kupę od rodziny.

5

Może jakiś album ze wspólnymi zdjęciami? Może coś typowo dla niej, najlepiej wiesz z czego by się ucieszyła. Ja cieszyłabym się z wyjścia do kosmetyczki właśnie z przyjaciółką bo ciągle brakuje mi na to czasu.

6

ja dostałam na początku ciąży takie karty do robienia zdjęć, co informują o najwazniejszych wydarzeniach  z okresu ciąży:) a teraz już na finiszu marzyłabym dostać od kogoś coś związanego właśnie z masażem , wizytę u kosmetyczki:)

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Prezent, miło spędzone chwile dla przyszłej mamy ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024