Hej, mam pytanie. Po jakim czasie mniej więcej od rozpoczęcia w związku zaczęłyście uprawiać z partnerem seks? Podkreślam, nie chodzi tu o mnie
Hej, mam pytanie. Po jakim czasie mniej więcej od rozpoczęcia w związku zaczęłyście uprawiać z partnerem seks? Podkreślam, nie chodzi tu o mnie
To po co Ci ta wiedza?
Julia000 napisał/a:Hej, mam pytanie. Po jakim czasie mniej więcej od rozpoczęcia w związku zaczęłyście uprawiać z partnerem seks? Podkreślam, nie chodzi tu o mnie
To po co Ci ta wiedza?
O to samo można byłoby zapytać Ciebie.
A do Autorki tematu - związek to nie jest prosta matematyka, zastanawianie się czy to już czy jeszcze nie już - to się po prostu czuje, że się postępuje zgodnie ze sobą, swoimi zasadami, uczuciami.
Skoro tak podkreślasz, że nie chodzi o ciebie, to znaczy, że jesteś wścibska, a w tej sferze to trochę niesmaczne.
Na forum istnieją już takie wątki, dlatego powyższy zamykam. Proszę zapoznać się z regulaminem. Pozdrawiam, Cslady