czy to zdrada? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: czy to zdrada?

Witam
Opowiem moją historię. Od pól roku, mój mąż chowa tel, zawsze go nosi przy sobie. Trzy miesiące temu mieliśmy poważny kryzys w związku, wynikajacy z moich problemów w pracy i finansowych.  Ale jakoś to poukładamy, było dobrze, choć nie tak jak dawniej. Miesiąc temu sprawdziłam jego tel tam sms od koleżanki z pracy" nie musisz mi pisać, że teraz będziesz ją przytulał" Po tym smsie zrobiłam awanturę, ale po dwóch dniach odpuściłam. Co jakiś czas sprawdzałam telefon i nigdy od niej nie było żadnego sms( mój mąż nie ma zwyczaju czyścić historii w tel, odemnie mam po kilkanaście sms i od innych też) A telefon nigdy nie leży, byle gdzie. W piątek przed wigilią, po bardzo długim dniu w pracy, dzwonie do niego zajęte, pomyślałam, że z mam się umawia na wigilię. Ale po powrocie do mamy zadzwonił przy mnie. W wigilie nawet sie ze mną opłatkiem nie podzieli, życzeń nie złożył. Tylko był wściekły na mnie i na dziecko, że jest niegrzeczne. Wyszedł po zabawki dla dziecka, nie było go chwile, a on w ciemnym przedpokoju z telefonem w ręce i uśmiechem na buzi.  Poz wigilii zawiózł nas  domu, a sam tankować auto pojechał. Pierwszy dzień świat godz 7 rano zadzwonił do niej, jak my spaliśmy. Nie sprawdziłam dokładnie ale 6 połączeń było do niej. Wieczór romantyczny, świetny seks. Poranek jeszcze milszy, po seksie zasnął a mnie dziecko zawołało. Nie schował tel a w nim sms "Jak będę mogła to się odezwę, dużo emotikonek z serduszkami i buziaczkami. Jak mu to pokazałam i chciałam do niej dzwonić , wyrwał mi telefon. wyszedł do pracy na noc i od razu do niej zadzwonił ( na drugi dzień zobaczyłam)kłamał mi w twarz, że nie dzwonił a połączenie w tel było. zagroziłam, że przyjdę do pracy i z nią porozmawiam, wiec dał mi tel, nie odebrała. zadzwoniłam z mojego i napisałam sms, że proszę o kontakt w sprawie mojego męża. Do niego napisała czy dzwonił po czym wyłączyła tel. Dopiero następnego dnia się dodzwoniłam ale dobrze o wszystkim wiedziała, wiedziała o wszystkim co ja wiem. Pierwszy sms to oczywiście pomyłka, a reszta to relacja koleżeńska.

Proszę powiedzcie, czy ta sytuacja jest czysto koleżeńska, czy mam powody do podejrzeń?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy to zdrada?

Umyj oczy. Relacja koleżeńska ? Przecież on Cię jawnie zdradza.

Nie wiadomo czy zaradza fizycznie ale emocjonalnie na pewno.
Autorko nie pozwol zamiesc sprawy pod dywan. Widac laczy ich spora zarzylosc a to bardzo nie dobrze. Mialam to samo w zeszlym roku. Rozmawialam z koleżanka przez tel ale to samo mi powiedziała, ze to relacja kolezenska.
Czy wiesz kim ona jest, ma meza i dzieci?  Od razu bym go powiadomila, Niech wie co zonka wyprawia. Byc może wtedy sie uspokoi. Co do meza to ostro, naduzyl twojego zaufania, nie zlozyl zyczen na wigilie.

4

Popełnilaś ogromny błąd, że wyciągnęłaś od razu wszystkie karty na stół. On Cię zdradza, ale teraz będzie dużo ostrożniejszy.

5

jeszcze ci mało dowodów do podejrzeń?

6

Niestety, to nie jest zwykła relacja koleżeńska.
On nawet się z tym nie ukrywa.
Bardzo Ci współczuję.

7

Gdyby to była relacja czysto koleżeńska to by nic przed Tobą nie ukrywał a wiadomości nie brzmiały dwuznacznie. Kto komu wysyła serduszka i buziaczki bezinteresownie?

8

Wywal dziada na zbity pysk,  niech spada do kochanki.
Proste.

9

Nie jest to koleżeńska relacja,

10

Dziękuję za odpowiedzi. Wiem, że mnie zdradza i oszukuje. Niestety nie wiem co dalej robić. Wybaczyć chyba nie potrafię, albo żyć ze świadomością, że jak raz to zrobił to zrobi to kolejny. Z drugiej strony w tej całej złości, odrazie jak na niego patrze to dalej go kocham. Chociaż, jak on jest miły, czarujący, kupił  mi kwiaty zaprosił na kolacje, to czar pryska w minucie jak pomyśle o tym wszystkim. Jeszcze z takich bardziej przyziemnych, kwestii to mamy kredyt hipoteczny. I dziecko, które stanie się  największą ofiarą.
Zastanawiam się czy na początek nie dać mu ultimatum, że ma zmienić prace. I czekać cierpliwie na moją decyzje, co dalej.

Pozdrawiam

11

czesc   wybaczyc ........ ( jest sztuka )  wazne  jest  tez nigdy  tego nie  wypomnac  w klotni itd.    jezeli oczywiscie  dasz mu szanse

12

Zaproponuj mu zorganizowanie wspólnego spotkania z koleżanką, skoro to tylko znajoma-śmieszka. Reakcja jego (albo jej na spotkaniu, gdy będziesz obejmować swojego męża) Ci wszystko powie.
Chociaż ja bym się już nie bawiła w takie podchody i ostrzegawczo wywaliła typa do mamusi, żeby zobaczył, że to nie są żarty.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024