Okres i stres - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Okres i stres

Witam. Boję się strasznie, że jestem w ciąży... okres powinnam mieć 18 grudnia. Uprawiałam seks z moim chłopakiem 25 listopada. Test wyszedł negatywnie, robiony po miesiącu od stosunku. Czy jest wiarygodny nawet po południu? Seks bys z prezerwatywą, a mój chłopak doszedł już poza mną. Ryzyko ciąży? Błagam o odpowiedzi.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Okres i stres

Żadne. A tydzień spóźnienia to nie tragedia, zwłaszcza przy stresie. Gdyby się dłużej spóźniało, odwiedź ginekologa.

Tylko to nie jest odpowiedni moment na ciąże i po prostu strasznie panikuję

Po zdecydowaniu się na współżycie, należy zawsze pamiętać, że ciąża może uznać, że to odpowiedni moment smile

Nie panikuj, poczekaj i umów się do ginekologa.

A ryzyko ciąży w tym przypadku jakie jest? Chłopak mnie uspokaja, że znikome, ale wiadomo jak to jest kiedy się ktoś nakręci...

6 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-12-25 23:05:39)

santapietruszka napisał/a:

Żadne.

W dni niepłodne, z prezerwatywą i bez wytrysku to chyba by niepokalane poczęcie musiało być, ale aż tak to się nie przeceniaj big_smile

Dziękuję kochana

I jeszcze jedno pytanie od niecierpliwiej kobitki... czy test po miesiącu od stosunku jest wiarygodny? Zrobiony po poludniu*

Raczej jest wiarygodny, chyba że coś pokićkałaś z nerwów... ale jak już tak panikujesz, to możesz zrobić betaHCG. W laboratorium, z krwi. Chyba ze 30 zł kosztuje. Rozwieje Twoje obawy na amen.

10

Mieszkam w małej miejscowości a testy akurat kupiłam i miałam możliwość zrobienia hmm wszystko robiłam zgodnie z ulotką, więc teraz tylko czekać na okres smile

11

Jeśli w ulotce nie pisało, że test ma być zrobiony konkretnie z pierwszego rannego moczu, to jest ok. Bo są różne, jedne mniej czułe, inne bardziej.

Ale nawiązując do poprzednich moich postów - jeśli podjęło się decyzję o współżyciu, to trzeba być gotowym na niespodzianki mimo zabezpieczenia. Bo nigdy nie wiadomo smile

12

Teraz stresuję się jeszcze bardziej big_smile o ironio losu... ale dziękuję za odpowiedzi smile byle do okresu..

13

Myślę, że najlepszą metodą jest po prostu wizyta u ginekologa smile

14

Dziękuję za odpowiedzi, bo wlasnie dostałam okresu :-D :-D

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024