Myślę że zdrada - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Myślę że zdrada

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Myślę że zdrada

witajcie   mam  problem ,  z  żoną  układało  nam   się  średnio  raz  lepiej   raz  gorzej   żona   bardziej   rozrywkowa   ja   domator ,   miałem  częste   wyjazdy   za  granicę ,  żona   sama   z  dziećmi 
ja   w  pracy   ona   w  weekendy   z  koleżankami   na  piwku  ok   nie  zwracałem   uwagi    po prostu  niech   się   wyszaleje   w  domu  wcześniej   sex   1  raz   w  tygodniu (żona  miała  wielu   partnerów  przede  mną   tak  mi  mówiła-  ona  potrzebuje   więcej   sexu  ode mnie )  później   coraz   rzadziej  aż  w  końcu  raz  na  3  tygodnie  ,  rozmowy   nic  nie  dały  ,  żona  po  wypiciu   paru  piw  jest   chętna  na  wszystko   dosłownie   tak   było     z  nami ,  jak   wypije   to   się   kochamy  jak  nie  to  nie   ,  zauważyłem   że  jak   jest  pijana  kręci   się  za  facetami   ,  ostatnio  poszliśmy   na  impreze   która  skończyła   się   w  dyskotece  ,  upiła  się  i  już  nie  zwracała  na  mnie  uwagi   zaczęła  wyrywać   kolesi  ja  z  boku  zgłupiałem   zobaczyłem  co  ona  robiła  podczas  moich  wyjazdów   tak   po prostu  myślę   ,    nie  wiem  co  dalej  ma  coś   na  sumieniu   ciągle   coś  przemyśla  nie  mówi  mi  wszystkiego  ja  czuję   się   winny  że  nie   zajałem   się   żoną   w  porę   nie   wiem   co  dalej  myślę   że  to   zdrady  podczas   imprez tylko  nie  ma  kochanka   ,   poradźcie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Myślę że zdrada

Porozmawiaj z nią. Piszesz, że na Twoich oczach podrywa innych? To coś tu nie halo. Jesteś za granicą a jej brakuje Ciebie. Nie możesz jej zabrać tam ze sobą?

3

Rozmawiałem ,  zmienia   temat  ,  właśnie  na  moich   oczach   powiedziałem   co  o tym  myślę  a  ona   że   nic  złego  nie  robi  a  ja   myśle   że  na  tych  moich  wszystkich   wyjazdach  po prostu  robiła  co  chciała   ,  nie  mogę   jej   zabrać  to   wyjazdy    służbowe   a  dzieci?

4

Podejrzewam   że   chodzi   o  sex  ,  ostatnio  nam  nie  wychodziło a   ma  potrzeby   nie  małe ,   kurcze   chyba  zawaliłem.

5

I   jeszcze   jedno   powiedziała   mi   jakiś   czas   temu    że   zdradę   mi  wybaczy ,  to  możliwe  żeby  mnie   kochała  i  pozwoliła  na  skok  w bok?

6

Niemożliwe. Szykuje na wszelki wypadek furtkę, byś Ty musiał wybaczyć . Taki rodzaj szantażu emocjonalnego.
Fajnie się wbijasz w poczucie winy. Zawaliłeś? To nie ona jest jedną ze stron związku i dysponentem swojego tyłka?

7

CZyli   jednak    już   zdradziła   ,   mówi   mi  że  nigdy  by  mnie  nie  skrzywdziła

8

Co   robić   dalej   nie  mam  pojęcia   jestem   w  kropce

9

Na start - wstawiać jedną spację zamiast trzech.

10

Ty chłopie musisz mieć dowody i jasno określone zasady co wam wolno w związku czego nie. Tak piszesz sobie scenariusze co ona wyprawia, hodujesz zazdrość, lęki i niskie poczucie swojej wartości. Zabawa polega na jej olewaniu Twoich uczuć, zdrada to pikuś, zaledwie konsekwencja braku szacunku i dużej dozy braku kontroli nad sobą. Widziały gały co brały, dałeś się zmieść do roli obserwatora.

11

Ok już robie jedną spację

12

Tak pewnie jest zaniedbałem dużo spraw, co mogę zrobić co mam zrobić według was?

13

Alkohol i alkohol po nim się ze mną kocha jak nie ma to nie, ostatnio jak wracam z pracy jest czasami  wstawiona a mówi że nie piła mówi  moje wymysły może chce zapomnieć i ratować związek ale ja chce wszystko wiedzieć od  samego  początku  co się działo ( Może  chodzi o to że  kupiliśmy  dom do  wykończenia może chce o wszystkim zapomnieć i mieć normalną rodzinę jak jej siostra) powoli mam wszystkiego dosyć

14 Ostatnio edytowany przez apologises (2016-12-16 20:21:40)

Ona jest odpowiedzialna za siebie, swoje emocje, zachowania, nawet regulowanie emocji alkoholem. O umiejętności komunikacji nawet nie wspomnę. Ktoś ma problem z alko i popędem seksualnym. Bardzo blisko uzależnień i zaburzeń. Dlaczego nie pójdziesz do psychologa, np w przychodni uzależnień dowiedzieć się co jest grane? Dlaczego nie pójdziesz z nią na terapię par ,jeśli się nie dogadujecie? Dotąd sami nigdzie nie zaszliście.
Seks jest ważny w związku. Ale nie sam. Gdzie cała reszta? Chcesz zostać bankomatem i niczym więcej?

15

Przyjemnie jest się kochać z kobieta pijana?
No zesz , brak słów.
Jak Ciebie nie ma, żona się bawi , a dzieci...?

16

Nie pijana tylko po paru piwkach , dzieci dowiedziałem się że u babci dość często, ja nie chodziłem na dyskoteki miałem klapki na oczach tylko żona i dzieci ale nie do końca jestem bez winy

17

Wydusisz co nawyrabiałeś?

18

Ok, zaniedbałem ,olewałem ją praca dom nie przytulałem, nie pomagałem jak mnie potrzebowała wiem gryze się z tym cały czas teraz próbuję  nadrobić ale jest już chyba za późno , nigdy jej nie zdradziłem, koledzy balowali na delegacjach ja siedziałem sam ale co z tego.

19

Jak  chcę coś z niej wydusić co robiła ucieka albo kończy temat kupuje sobie piwka ulubione , mam o wszystkim zapomnieć i zacząć od nowa ? Nie mogę za dużo myśli

20

No to widzę iż jest to konsekwencja zaniedbań. Człowiek się budzi dopiero gdy traci kogoś.

21

Dobra to co teraz mogę zrobić ,patrzeć na wszystko z boku i zapomnieć

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Myślę że zdrada

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024