Witam,
Mam 14 lat i od 10 miesięcy przyjaźnię się z pewnym chłopakiem. Poznaliśmy się przypadkiem na facebooku, później zaczęliśmy pisać sms a na samym końcu już normalnie rozmawiać w szkole (tak, byliśmy razem w szkole). Dwa miesiące przede mną znalazł sobie dziewczynę, która okazała się być moją znajomą, ponieważ chodziłam z nią do przedszkola. Na początku wszystko było w porządku, póki ona nie dowiedziała się o mojej przyjaźni z nim. Od tamtej pory ogranicza go od wszystkich, nawet zwykłych kolegów z klasy, kontroluje jego telefon codziennie i każe mu codziennie się z nią spotykać na kilka godzin. Rozumiem że to związek...ale nie dość że go ogranicza, to jeszcze włamała się na jego telefon i na wszystkich forach społecznościowych np. facebook i instagram czy snapchat....no po prostu mnie na nich zablokowała. Od tamtej pory jedyne co mogą z nim robić to rozmawiać i to jeszcze na zasadach...Od kiedy, on postawił na nią wszystko mnie zostawił samą jak palec a mi bardzo na nim zależy... on też mówi mi że mu na mnie zależy, ale nie potrafi powiedzieć swojej dziewczynie że ma przyjaciółkę. Od miesiąca próbuję z nim skończyć, ponieważ im bardziej się staram tym bardziej dostaję w kość. Już kilkakrotnie płakałam w szkole na jego oczach, ale go to nie ruszyło.
Jak z nim ostatecznie skończyć i spróbować zapomnieć?
Temat: TOKSYCZNA PRZYJAŹŃ