Była EX a kontakt - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Była EX a kontakt

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Była EX a kontakt

To że najlepszym lekarstwem na zapomnienie ex i zaczęcie normalnego funkcjonowania jest całkowita utrata kontaktu każdy wie. Sam kiedyś przerabiałem temat i dosyć szybko pomaga. Problem pojawia się kiedy macie ze sobą o wiele więcej wspólnego niż tylko siebie.

Mój problem polega na tym, że z byłą ex mam dwójkę małych dzieciaków. Kontakt mamy praktycznie codziennie...
Zauważyłem, że wykorzystuje temat dzieciaków do szukania kontaktu ze mną. Dochodzi nawet do sytuacji kiedy wyjeżdżam w delegację na tydzień i mówię jej o tym, że jadę i odezwę się za 5-6 dni i że pamiętam i myślę o nich cały czas, ale nie będę męczył tel i smsami bo potrzebujemy "oddechu".
Po 3 dniach odczuwam wewnętrzny spokój od niej do momentu kiedy pisze smsy, wiadomosci na fb itp czy będę miał czas pogadać z synem, bo chciał ze mną porozmawiać. Ok dzwonię i co - i słyszę, że synek bawi sie np. z dziadziem i temat schodzi na cokolwiek byle porozmawiać...

Czy ktoś kiedyś był w takiej sytuacji i jak sobie z nią radzić ? Kiedy dzwoni itp wszystko powraca jak bumerang, a ja poprostu chciałbym żeby znikła... Nie mogę ruszyć z miejsca, czuję że stoję... Kiedy coś tam zapominam zawsze sie pojawi albo zadzwoni... Najgorsze jest to że będę musiał mieć z nią kontakt przez kilkadziesiąt lat...

Jak zapomnieć ? Jak się odkochać ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Była EX a kontakt

A czemu chcesz zapomnieć i się odkochac?  Nie ma szansy żebyście byli razem ? Bo mi się wydaje ze ona troszkę do tego zmierza.

3

Walczyla o nas dlugo, problem byl we mnie a kiedy zaczynalem juz wszystko prostowac uslyszalem, ze ja to wszystko zmeczylo i stracila uczucia, wygasla.
To byla jej decyzja jak rowniez ta zebym sie wyprowadzil.

4

Flipers, ooo co ooo chooodzi??
Ty w niej zakochany,
Ona szuka z Tobą kontaktu,
Macie dwójkę dzieci....

Może lepiej podchwycic ten kontakt zamiast go ucinać?
Jakiś problem?
jeden problem, to nie problem smile

5

Problemow przez 5 lat zebralo sie sporo... brak zaufania, brak czulosci z mojej strony, klotnie itp

6

Na forum obowiązuje zasada "1 związek = 1 wątek". Proszę o zapoznanie się z regulaminem. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Była EX a kontakt

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024