Dała do siebie kontakt ale nie odpowiada - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dała do siebie kontakt ale nie odpowiada

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1

Temat: Dała do siebie kontakt ale nie odpowiada

Wiem,że sprawa jest bardzo banalna ale co tam.W sobotę na imprezie poznałem babkę,trochę potańczyliśmy razem a potem jak wychodziła z lokalu to sama mnie zaczepiła i rzuciła coś w stylu ''a Ty chyba pojedziesz stąd z nami''.Chwilę pogadaliśmy bo była ze znajomymi i pojechali.Wziąłem od niej numer,napisałem na drugi dzień ale nie odzywa się.
Czy wy jako kobiety myślicie,by jeszcze raz się odezwać czy raczej dać sobie spokój i olać temat?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez KawaBezPapierosów (2016-11-28 21:17:24)

Odp: Dała do siebie kontakt ale nie odpowiada

Nie dramatyzowałabym, dwa dni zwłoki to jeszcze nie jest aż tak dużo, poczekaj. Na Twoim miejscu napisałabym jeszcze profilaktycznie pod koniec tygodnia, jak się nie odezwie, jeżeli to również skończy się milczeniem to myślę, że sprawa jest jasna.

Swoją drogą mogę z autopsji powiedzieć, że miałam wiele sytuacji, gdzie zostałam poproszona o numer, czasami udawałam, że nie słyszę wink, czasami dawałam, ale te znajomości też się jakoś rozmywały, albo po prostu ja zapominałam o odpowiedzi, ale najwidoczniej nie byli to faceci, którzy wywarli na mnie jakieś szczególne wrażenie. Ale skoro dziewczyna powiedziała Ci ten tekst o tym, że pojedziesz razem z nimi, to raczej to Cię nie dotyczy.

No i oczywiście warto wziąć pod uwagę to, czy aby nie była pijana.

3

KawaBezPapierosów napisał/a:

Nie dramatyzowałabym, dwa dni zwłoki to jeszcze nie jest aż tak dużo, poczekaj. Na Twoim miejscu napisałabym jeszcze profilaktycznie pod koniec tygodnia, jak się nie odezwie, jeżeli to również skończy się milczeniem to myślę, że sprawa jest jasna.

Swoją drogą mogę z autopsji powiedzieć, że miałam wiele sytuacji, gdzie zostałam poproszona o numer, czasami udawałam, że nie słyszę wink, czasami dawałam, ale te znajomości też się jakoś rozmywały, albo po prostu ja zapominałam o odpowiedzi, ale najwidoczniej nie byli to faceci, którzy wywarli na mnie jakieś szczególne wrażenie. Ale skoro dziewczyna powiedziała Ci ten tekst o tym, że pojedziesz razem z nimi, to raczej to Cię nie dotyczy.

No i oczywiście warto wziąć pod uwagę to, czy aby nie była pijana.

W sumie dzień zwłoki bo wczoraj pod wieczór napisałem.

Pijana mocno nie była,ale coś wypite miała,bo była w dobrym humorze wink

Zaczęliśmy się delikatnie przekomarzać na zewnątrz,jakiś zdawkowy dotyk.Widziałem,że jakieś zainteresowanie z jej strony jest.
Udało nam się potańczyć tylko chwilę,w sumie nie wiem czemu.No i potem ten tekst.W sumie gdyby mnie w ten sposób nie zaczepiła to bym tego numeru nie miał,bo bym nie podchodził i go nie wziął wink

4

Lepiej poczekaj. Nie ma sensu się narzucać po tak krótkiej "znajomości".

5

Viana napisał/a:

Lepiej poczekaj. Nie ma sensu się narzucać po tak krótkiej "znajomości".

Nigdy się nie narzucałem,więc teraz też nie mam zamiaru.Odczekam jeszcze i tak jak radziła koleżanka wyżej napiszę coś pod koniec tygodnia.Jak się nie odezwie wtedy to wiadoma sprawa choć tak właśnie przeczuwam wink

6

A następnym razem dzwoń, zamiast pisać smile

7

mrbart napisał/a:

A następnym razem dzwoń, zamiast pisać smile

Myślisz,że lepszy dzwonek niż pisanie?W sumie małolatami nie jesteśmy.

8

Zawsze telefon jest lepszy, bo chociażby nie musisz czekać jak petent aż dostaniesz odpowiedź zwrotną. Zresztą pisanie smsów jest takie trochę tchórzliwe - pewny siebie gość nie traci czasu na smski tylko rozmawia jak dorosły człowiek wink Trafisz na taką, która będzie grała w jakieś gierki i potem będziesz dostawał odpowiedź po 12 godzinach albo dwóch dniach wink

9

Spokojnie poczekaj smile ewentualnie może za okolo tydzien napisala bym cos na Twoim miejscu do niej. Ale szybciej nie bo moze odebrac to zle;)

10

pinup.1991 napisał/a:

Spokojnie poczekaj smile ewentualnie może za okolo tydzien napisala bym cos na Twoim miejscu do niej. Ale szybciej nie bo moze odebrac to zle;)

No właśnie ale ileż można czekać na odpowiedź na zwykłe pytanie wink

Dzień,dwa,tydzień,miesiąc? smile

Ja powiem tak,że zawsze są jakieś dobre strony czegoś takiego.Poznajesz kogoś na imprezie,jest okazja to bierzesz kontakt i piszesz czy dzwonisz.Odezwie się to się odezwie nie odezwie się to przecież nic takiego się nie stało.

11 Ostatnio edytowany przez Gary (2016-11-29 09:36:28)

Skontaktować się telefonicznie -- zadzwoń do niej. Do trzech razy sztuka... smile smile Nie wiadomo czy sms doszedł.

12

Zadzwon jutro albo we czwartek I zapytaj, jak dotarla do domu po imprezie I czy planuje jakis wypad w nadchodzacy weekend.
Moze sie spotkacie;)

13

Gary napisał/a:

Skontaktować się telefonicznie -- zadzwoń do niej. Do trzech razy sztuka... smile smile Nie wiadomo czy sms doszedł.

Na razie jednego esa wysłałem,no ale na pewno dotarł.

No nic spróbuję odezwać się za 2-3 dni.

14

Ogólnie zrobiłeś mały błąd odzywając się od razu na drugi dzień. Powinieneś kilka dni odczekać.

15

Endżi napisał/a:

I tak twierdzisz, bo ona Ci napisała "Dziekuję za smsa"? Głupoty mówisz..

16

Gary napisał/a:
Endżi napisał/a:

I tak twierdzisz, bo ona Ci napisała "Dziekuję za smsa"? Głupoty mówisz..

No nie odpowiedziała ale to nie znaczy, że sms nie dotarł do niej.Normalnie się wyświetliło,że wiadomość dostarczona.

17

Ile kobiet poznałeś w tym roku? Mam wrażenie, że niewiele bo strasznie roztrząsasz ten banalny temat. Czasami odzywają się, a czasami nie - deal with it!

18

mrbart napisał/a:

Ile kobiet poznałeś w tym roku? Mam wrażenie, że niewiele bo strasznie roztrząsasz ten banalny temat. Czasami odzywają się, a czasami nie - deal with it!

No niewiele w sumie.Ale ta ogólnie wpadła mi w oko.Miała coś w sobie.

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dała do siebie kontakt ale nie odpowiada

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024