Źle wykonany test ciążowy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Źle wykonany test ciążowy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Źle wykonany test ciążowy

Witam,
mniej wiecej dwa dni spóźnia mi sie okres (tak mówi kalendarzyk menstruacyjny, jednak nie biorę tabletek antykoncepcyjnych i nigdy nie miałam bardzo regularnego okresu). Z chłopakiem kochamy się dosyć regularnie i używamy prezerwatyw. Trochę się boimy, wiec wykonałam dzisiaj test ciązowy. Jest to mój pierwszy test i z tego wszystkiego nie zauwazyłam, że kupiłam test płytkowy i nasiusiałam na niego. Wyszły dwie szare kreski, które po jakiś 30 minutach zniknęły. Wykonam jeszcze jeden test albo i ze dwa, ale co o tym myślicie?
Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Źle wykonany test ciążowy

Ale jakiej pomocy oczekujesz? Zrob jeszcze jeden test prawidlowo i po sprawie.

3

Chodzi mi o to czy to jak wykonałam ten test może fałszować wynik. No i jeszcze ciekawi mnie czy to normalne, że kreski są szare.

4

Powtórz test ale zanim zaczniesz przeczytaj dobrze jak go zrobić krok po kroku.

5

Powtórz test i daj znać co wyszło. Tu nie ma co debatować, czytaj dobrze instrukcję.

6

Zrobiłam dzisiaj jeszcze jeden test i pokazala się jedna kreska. Zrobię jeszcze jutro rano dla pewności. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi big_smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Źle wykonany test ciążowy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024