Ja teraz przygotowuję 356 karteczek z 365 powodami, dlaczego kocham mojego D.
Nasza 2. rocznica już w piątek, ale z przyczyn niezależnych od nas poświętujemy dopiero w przyszłym tygodniu... Powody wypisałam bardziej szczegółowe niż ogólne, mam nadzieje, że mu się spodoba ![]()
67 2010-11-02 11:26:53 Ostatnio edytowany przez orbitka26 (2010-11-02 11:27:40)
ja tez sadze ze powinny byc to powody wymyslone przez sama Ciebie, bo tak to bez sensu jest.
ja np powiedzialam kiedys chlopakowi zeby nikt mu nie pomagal w kupowaniu dla mnie prezentow bo chce aby byl to tylko jego pomysl i wybor. wtedy dla mnie taki prezent jest najbardziej wartosciowy. i wiem ze w pelni od niego.
ps.a tak poza tym nie uwazacie ze jak on dzien w dzien bedzie czytal ze go tak bardzo kochasz bo.. to nie wyjdzie mu to bokiem? ja szczerze mowiac po tygodniu mialabym dosc ..
orbitka26 może sobie zrobić przerwę na kilka dni a jak jakiegoś szarego dnia będzie zdołowany niech wyciągnie... 5 karteczek naraz ![]()
Zrobiłam, dałam- mój mężczyzna jest zachwycony
Wzruszył się, kiedy zorientował się, jaki prezent otrzymał. Od piątku czyta codziennie. Warto było tak się napracować ![]()
70 2011-10-04 10:50:30 Ostatnio edytowany przez ajrisz2 (2011-10-04 10:51:41)
ja dałam takie cos mojemu na dzien chlopaka, napisalam 33 karteczki bo ma w tym roku 33 lata, do tego dalam firmowego tshirta. Podobalo mu sie to, czytal to, troche sie smialismy, mowil ze sie napracowalam. A 2 dni pozniej zerwal ze mna przez sms:(( Zastanawiam sie teraz czy gdybym nie dawala mu tego to tak by sie nie stalo eh
W moim przypadku, wygodniej i łatwiej było by napisać 365 powodów zaczynając od :
1. Nienawidzę Cię bo....
Szukałam inspiracji na prezenty dla mojego chłopaka - niedługo święta, w styczniu jego urodziny, a w lutym Walentynki. Pomysł z tymi losami jest przegenialny! Kupię jakieś ładne pudełko, na nie nakleję nasze zdjęcie, a w środku będą losy
Zrobię tak, że każdy los będzie w kształcie serca (złożone tak jak na filmiku umieszczonym przez jedną z forumowiczek w tym temacie), do każdego przyczepiony cukierek. Mój facet jest ogromnym romantykiem i jeszcze większym łasuchem, na pewno będzie w siódmym niebie!
Nie wiem jeszcze, na jaką okazję dostanie ten prezent, ale pewnie na Walentynki, bo to idealny prezent na święto zakochanych
. Przede mną dużo pracy, ale na pewno warto! Dzięki, dziewczyny, za przecudowny pomysł! ![]()
Mam prośbę, jestem właśnie w trakcie przygotowywania takiego prezentu i zostało mi jeszcze 95 powodów. Mogłybyście mi pomóc? ![]()
a w czym to dać najlepiej? bo pomysł podkradnę na walentynki chyba ![]()
niesmaowity!
Ja kupuje pudełko i najprawdopodobniej okleję je papierem (w serce itp) a na górze znajdzie się nasze wspólne zdjęcie
wszystko mam pięknie zaplanowane ale brakuje mi powodów ![]()
Ja zastanawiałam się nad tym żeby mojemu lubemu zrobić niespodziankę ze mną w roli głównej. A mam na myśli bodystocking. Od razu zaznaczę, że nie korzystałam jeszcze z tego ale podobno działa na facetów. I myślałam o takim delikatnym bodystockingu. Co sądzicie o czymś takim? Jakie macie pomysły na spędzenie czasu przed samym wieczorem walentynkowym? Podrzućcie jakieś pomysły.
genialny pomysł:) przynajmniej mam już prezent- na Walentynki nadchodzące... macie jakieś ciekawe pomysły w jaki sposób można by to podarować?:)
Jestem facetem. Co sądzicie o takich karteczkach jako prezent dla dziewczyny ? ![]()
co to za pytanie
JASNE!
my mamy 2 rocznicę za 3 miesiące , ale pomysł mi się tak spodobał że usiadłam i wymyślam te powody
myślę , że może to być bardzo miła niespodzianka bez okazji. jak sądzicie ?:)
Kocham Cię za to, że jesteś - to chyba pierwsze i najważniejsze
Bardzo fajny pomysł na prezent! ![]()
Ja właśnie pisze 365... dla córki zostało mi jeszcze 245 ech do napisania .Pisze własnoręcznie.
naprawdę potrzebujecie mieć aż 365 powodów do miłości ??