Co najwspanialszego zrobił/powiedział Wasz ukochany? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co najwspanialszego zrobił/powiedział Wasz ukochany?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 93 z 93 ]

66

Odp: Co najwspanialszego zrobił/powiedział Wasz ukochany?

Dziękuję, P&P, bardzo doceniam smile

No właśnie, moim zdaniem mieszkanie z partnerem to coś zupeeeeełnie innego niż spotykanie się nawet i codziennie. Inaczej jest, kiedy rozporządza się budżetem razem, kiedy śpi się razem (to według mnie najfajniejsza strona wink żeby nie było, mówię o spaniu w dosłownym tego słowa znaczeniu), kiedy dzieli się obowiązki domowe. To zbliża ludzi do siebie, ale i dostarcza nowych, innych problemów wink Poznaje się partnera (i samego siebie przy okazji) od zupełnie innej strony.

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez zakochana__85 (2010-05-05 14:16:56)

Anemonne napisał/a:

... kiedy śpi się razem (to według mnie najfajniejsza strona wink żeby nie było, mówię o spaniu w dosłownym tego słowa znaczeniu).

Ja co prawda nie mieszkam ze swoim mężczyzną, ale nocuje u niego kilka dni w tygodniu i też uważam, ze zasypianie i budzenie się obok ukochanej osoby to coś pięknego. Uwielbiam, kiedy trzama mnie za rękę, albo kiedy rankiem przytula mnie i mówi, że mnie kocha... dla mnie jest to magiczne... smile

68

Ile ja się musiałam nauczyć cierpliwości! Nigdy nie mogłam się nią (niestety) pochwalić. Myślałam, że przy takim "aniołku" jak Przemek nie będę miała większych problemów. A tu...a kuku. Godzina 23.30 "Głooooodny jestem!!!! Zrób mi kochanie kanapeczki!". Kiedyś mnie to rozczulało, a teraz przyprawia o napady białej gorączki. Nie usługuje mu na każdym kroku, a jeśli mi się zdarzy, to tego samego wymagam od niego.
Chodzi o to, żeby nauczyć się żyć ze sobą też wtedy, kiedy nie jest tak "cacy", jak na poczatku.

69

A ja kiedyś usłyszałam "Masz oczy jak ocean"...:D Takie niby nic,a cieszy.

70

Anemonne napisał/a:

No właśnie, moim zdaniem mieszkanie z partnerem to coś zupeeeeełnie innego niż spotykanie się nawet i codziennie.

Na pewno jest inaczej, ale nie znaczy to, że aby się poznać to koniecznie trzeba ze sobą zamieszkać przed ślubem. W najbliższej rodzinie mam tylko jeden przykład mieszkania na kocią łapę i jednego rozwodu. Reszta nie mieszkała wcześniej razem, ale jakoś tworzą normalne związki.

Alez ja sobie zdaje z tego sprawe, ze pół roku to tak naprawdę nic, ale cieszę sie tym co mam;) Wiem, żę żeby poznać kogos w zupełności, trzeba z nim zamieszkać i dzielić problemy, ale myslę, że mam na to jeszcze chwilkę. Bedzie czas i na zamartwianie się, lecz teraz korzystam z tego, co jest obecnie, bo to jest piekne i niesamowite!;D Wiem, ze teraz to tak naprawdę tylko sielanka, ale musze przyznac, że bardzo mi się to podoba;) i mam nadzieje Anemonne, żę ten "hormonalny haj" bedzie trwał jak najdłużej;)

72

Tak to czytam i mam łzy w oczach! Nie wiedziałam ze takie miłości sie zdarzaja, moze dlatego ze jeszcze czegoś takie nie przezylam, ale mam nadzieje ze i ja spotkam w końcu wspaniałego męzczyzne na swojej drodze:)

Yoanna7 napisał/a:

Tak to czytam i mam łzy w oczach! Nie wiedziałam ze takie miłości sie zdarzaja, moze dlatego ze jeszcze czegoś takie nie przezylam, ale mam nadzieje ze i ja spotkam w końcu wspaniałego męzczyzne na swojej drodze:)

jak przeczytałam Twoja wypowiedź, jeszzce bardziej uwierzyłam w ta miłość i jej prawdziwość;) dziekuje Ci za to;)

74

Zostawił mnie i stałam się najszczęśliwszą osobą pod słońcem. Czasem brak chęci i odwagi na tak radykalny krok, czasem trzeba kogoś sprowokować do tego żeby to zrobił.

75

Co zrobił najwspanialszego???
Na pierwszym miejscu jest to jak wparował spóźniony na moją osiemnastkę z bukietem róż, padł na kolana i oświadczył mi się.
Na drugim miejscu jest to jak pewnego razu po namiętnym pocałunku powiedział: "Smakujesz jak budyń- Pychota"- ale się uśmiałam  wink

76

Że bardzo mnie kocha i że chce mieć ze mną dzidz, NASZE dzidzi i że będzie dbał o swoje skarby smile (oczywiście mnie i potencjalnego dzidziusia) smile

Mówił dużo innych rzeczy, ale te dla mnie są najpiękniejsze smile

77

Przypomniało mi się co powiedział mi wiele miesięcy temu (chyba nawet rok temu, jak nie jeszcze więcej), na długo przed naszym pierwszym razem:

- Nie do wiary.... kiedyś będę się z tobą kochać....

Tak mu się pięknie oczy błyszczały gdy to mówił...

78

Najpiękniejsze, co mój mąż powiedział to chyba kiedyś, jak rozmawialiśmy o tym, że on się przepracowuje i przemęcza, bo po kilku takich ciężkich tygodniach (On nawet jak ma wolne, to coś wymyśla do roboty) zasłabł i bardzo bolała go głowa, ja do niego mówię "Kochanie, tak nie możesz chcesz żebym kiedyś sama została na tym świecie, widzisz, co się dzieje z Twoim organizmem", On na to "Asieńko, ja Cię nigdy nie zostawię, nawet po śmierci będę się Tobą opiekował, zawsze będziesz czuła,że jestem przy Tobie..." Na samo wspomnienie tego łzy mi do oczu napływają...

79

najwspanialsze jest to jak sie dogadujemy, rozumiemy bez słów, potrafimy rozmawiac o wszystkim, to jak drobnostki o niego sprawiaja mi ogromne szczescie, jak on sam, sama jego obenosc czulosc troska i delikatnosc sprawia mi szczescie, to w jakiej żyjemy bajce dzięki sobie.. myslalam, że takie rzeczy zdarzaja sie tylko na poczatku, a to juz po poczatku a my nadal w tym trwamy, to jest piekne, wiem dopiero co to milosc chociaz wczesniej bylam w dlugim zwiazku...

80

Jest jedna taka "kwestia", która najbardziej mi zapadła w pamięć.
Dostałam kiedyś sms-a o treści: "gdyby Ciebie nie było brakowało by mi Ciebie, bycia razem, spędzania czasu razem, nie ważne gdzie, przy czym. Ważne ze z Tobą".

81

miałam łzy w oczach jak czytałam niektóre historie... to naprawdę cudowne, że można doświadczyć takich uczuć. smile

wystarczy, że nazwie mnie "Perełką" a od razu czuję się lepiej smile

83

Jesteśmy ze sobą już 2,5 roku smile Mój narzeczony codziennie mówi mi że mnie kocha do szaleństwa:):) że jestem najwspanialszą kobietą na świecie! Że jestem aniołem zesłanym z nieba:) napisał mi nie dawno że dziękuje Bogu za tak cudowną kobiete jak jaaa big_smile że chce mieć ze mną dzidziusia smile<3<3 czyż to nie uroczeeeee big_smile ?

84

A na początku naszej znajomości klęknął przede mną na przystanku i po prosił bym z nim była smile smile no i od tamtej pory jesteśmy razem smile na początku związku powiedział mi że gdy tylko mnie zobaczył od razu pomyślał sobie że:
-tak, to ta jedyna, będzie moją żoną.
I powiedział mi że to była miłość od pierwszego wejrzenia big_smile big_smile

85

Przeczytałam kilka wypowiedzi i ze wzruszenia plączę...
Jestem szczęśliwa od ponad dwóch lat ze wspaniałym mężczyzną i słyszałam wiele...
Piękne jest to, jak mówi, że kocha, piękne jak patrzy na mnie i mówi, że jestem śliczna.
Lubię kiedy robi mi śniadanko, pyta czy chcę kawę, a kiedy mówię, że tak, to okazuje się, że kawka już na mnie czeka.
I to jak codziennie mówi "już niedługo będziesz moją żoną..bo będcziesz, prawda" ? wink

86 Ostatnio edytowany przez Blue_Rose (2010-07-02 19:44:46)

Mój skarb do pracy wyjezdża w delegacje i czeeesto robi mi niespodzianki nie mówiąc nic o wcześniejszym przyjezdzie do domku mówi przy tym, że uwielbia mnie zaskakiwać. Raz nie było go 8 tygodni i między czasie przyjechał do mnie na 1 dzień, żeby go zemną spędzić...
Piękne były słowa wypowiedziane przy zaręczynach powiedział "Jesteś moja prawdziwą miłością nie wyobrażam sobie życia bez ciebie, pragnę juz zawsze być z tobą, czy zechcesz zostać moją żonka?"
Na 18 urodzinki dostałam duuużego słodkiego misia i bukiet róż, często mój skarb daje mi niebieskie róże (wie, że to moje ulubione:))
Chodz mój skarb wygląda na twardziela to często płakał z tęsknoty, gdy dłużej byliśmy osobno...
Mówi też że nie chce się ze mną z nikim dzielić, że jego miłość jest szczera i prawdziwa, że nadałam jego życiu sensu i koloru, że przy mnie się otworzył, odnalazł szczęście i że z nikim innym nie jest tak związany.
Powiedział, że jestem spełnieniem jego marzeń, dziewczyną z jego snów, że chce zestarzeć się przy mym boku...
Często też przeprasza na drugi dzień rano za to, że jak jest w delegacji i nie napisze dobranoc bo usnoł....

I wieloma,  wieloma innymi pięknymi słowami i gestami mnie obdarowuje...

Kocham go ponad wszystko smile

87

serio..........?

88

Że mnie kocha juz na naszym pierwszym spotkaniu- i byla to szczera prawda. Znalismy sie nieco duzej ale na pierwszym spotkaniu, na ktorym sie zobaczylismy w realu - powiedzial ze mnie kocha

89

a_normalna napisał/a:

Przypomniało mi się co powiedział mi wiele miesięcy temu (chyba nawet rok temu, jak nie jeszcze więcej), na długo przed naszym pierwszym razem:

- Nie do wiary.... kiedyś będę się z tobą kochać....

Tak mu się pięknie oczy błyszczały gdy to mówił...

Dużo tu słodkich wypowiedzi, ale ta powaliła mnie na kolana  smile

90 Ostatnio edytowany przez a_normalna (2011-01-26 21:45:40)

Heh, do tej pory pamiętam jak to mówił smile

91

Mam większy problem. Mój facet, już dawno nie mówi nic fajnego. Obserwowała  ten temat, zastanawiając się co gorsze i muszę przyznać, że drobiazgi mają znaczenie.
Jestem w związku już wiele lat, mój mąż ranił mnie wielokrotnie, ja z premedytacją jego też. Niestety ostatnio przeszedł sam siebie. Zostawił mnie na balu sylwestrowym z "naszymi" znajomymi.
Sam, i mam wrażeni, że to planował zmienił towarzystwo. Z racji, iż trzymam się pewnych zasad i nie dopatruję w drugim człowieku "złego", padłam ofiarą pewnych wyobrażeń. O tuż "mój pan" przez pierwsze kilka godzin był przykładnym partnerem. Niestety po jakimś czasie zostawi mnie jak zwykle, sam przenosząc się do grabki swoich znajomych (podkreślam, że mnie nikt tam nikt zapraszał).  Efektem zajścia był fakt, że ja spędziłam trzy godziny w samochodzie, a on się bawił z ludźmi, z którymi nie przyszedł (niestety nie pierwszy raz). Nie umiem wyrazić tego co czuję, czuję się wykorzystana i poniżona, kiedyś sobie odbiję, ale nie wiem kiedy i jak moja "szczera" natura GO uprzedzi o tym.

92

Kiedy mnie poznał-powiedział z żarem w oczach wyjdz za mnie a będziesz miała syna !
Po 7 miesiącach od tego wydarzenie byłam jego żoną a syn urodził się dwa lata póżniej!

Posty [ 66 do 93 z 93 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co najwspanialszego zrobił/powiedział Wasz ukochany?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024