kobiety proszę o wyrozumiałość. co o tym myślicie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » kobiety proszę o wyrozumiałość. co o tym myślicie

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 84 z 84 ]

66

Odp: kobiety proszę o wyrozumiałość. co o tym myślicie
Isco21 napisał/a:

No jestem dorosły. No wiem ze to było celowe ten telefon. Ale po ostatnim się trochę dziwnie czuję bo tak nigdy nie reagowala . Z usmichem tak, Ale nie tak entuzjastycznie

No to przy następnej okazji wyduś z siebie "co słychać u Ciebie?", skoro tak bardzo Ci na niej zależy, nie możesz zapomniec i analizujesz jak ona się do Ciebie uśmiechnęła lub jak na Ciebie popatrzyła. Wyduś to w końcu z siebie. Tak po prostu. Zwyczajnie. Przecież nie oświadczasz się jej i kosza nie dostaniesz.

Zobacz podobne tematy :

67

Nie zmieniłem się przez ten rok. Po prostu jestem nieśmiały dość . Taki charakter i co.  Zbyt wygadany też nie jestem jakoś specjalnie Ale staram się. Stres też swoje zrobił. Oniesmilala mnie.

Na jakiej podstawie ona ma do mnie napisać ?
Hmm no nie wiem.

Po prostu jest dla mnie atrakcyjna jako kobieta . Ale sama też jakoś wygadana nie była. Ciągle to ja musiałem się starać.

68

Isco21 napisał/a:

Nie zmieniłem się przez ten rok. Po prostu jestem nieśmiały dość . Taki charakter i co.  Zbyt wygadany też nie jestem jakoś specjalnie Ale staram się. Stres też swoje zrobił. Oniesmilala mnie.

Hmm no nie wiem.

Po prostu jest dla mnie atrakcyjna jako kobieta . Ale sama też jakoś wygadana nie była. Ciągle to ja musiałem się starać.

Nie wygłupiaj się. Nie zapytasz tak po prostu "co u Ciebie" dziewczyny, z którą byłeś na randce??

69

SonyXperia napisał/a:
Isco21 napisał/a:

Hmm no nie wiem.

Nie wygłupiaj się. Nie zapytasz tak po prostu "co u Ciebie" dziewczyny, z którą byłeś na randce??

To zależy czy chce bym z nią pogadal. Jak mam podejść i ma mi coś burknac i nie pomagać to wolę nie podchodzić. Z reguły kobiety nie chce gadać  gadać typami których olaly. Ale może ss wyjątki

70

Isco21 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Isco21 napisał/a:

Hmm no nie wiem.

To zależy czy chce bym z nią pogadal. Jak mam podejść i ma mi coś burknac i nie pomagać to wolę nie podchodzić. Z reguły kobiety nie chce gadać  gadać typami których olaly. Ale może ss wyjątki

I koło się zamyka. Nie przekonasz się, jeśli nie podejdziesz i nie spróbujesz. Powodzenia

71

wczoraj gralem na orliku z.kolegami. przyszla na plac zabaw z malymi kuzynkami tuz obok orlika. Widzialem jak nie raz sobie usiadła i patrzyla. W sumie.to rok temu czesto tam przychodzila .
Raz.nawet jak pisalismy to pisala mi.ze.widziala jak gram wtedy i wtedy. Po randce tez nawet.przyszla raz na lawke kolo boiska ale juz spotkac się nie chciala.

72

Isco21 napisał/a:

Ale sama by też mogła zagadać gdyby jej zalezalo. Dwie strony muszą chcieć.

Dziewczyna spotkała sie z Tobą, autorze, jeden raz. Wyszła wcześniej z randki i nie chciała się spotkać drugi raz. Przez rok nie wykazała inicjatywy kontaktu. Czy wniosek nie jest oczywisty? Ona nie chce się z Tobą bliżej poznać. Pierwsza randka była, ona zobaczyła, że jednak nie jest Tobą zainteresowana, do tego stopnia, że zmyła się przed czasem. Naprawdę nie jest Tobą zainteresowana i naprawdę ona nigdy do Ciebie nie napisze sama.
A jak wyciagasz wnioski na podstawie tego, czy i w jaki sposób mówi Ci cześć, to zalatuje mega mega dziecinadą. Przywitanie człowieka, którego zna i uśmiech, to zwyczajna uprzejmość. Nie ma w tym podtekstów.
Możesz do niej napisać, dostać kosza i będziesz miał jasność.
Ale swoją drogą rok myślisz o dziewczynie po jednej nieudanej randce i oczekujesz na jek inicjatywę . Creepy.

73

Ja pikolę. Isco. Więcej takich facetów i ludzkość wymrze big_smile.

Może zajmij się tą swoją nieśmiałością - są sposoby by z nią powalczyć...

74

weronka44 napisał/a:

Ja pikolę. Isco. Więcej takich facetów i ludzkość wymrze big_smile.

Może zajmij się tą swoją nieśmiałością - są sposoby by z nią powalczyć...

Niby jakie?

75

trudno jest tak coś doradzić, może najlepiej jak go po prostu zapytasz o wszystko.

76

"Działaj metodą małych kroków. Ale stawiaj ich coraz więcej i idź cały czas do przodu. Jeżeli np. chciałbyś poszerzyć grono swoich znajomych, to ustal sobie długofalowy plan. Nie rzucaj się od razu na głęboką wodę. Nie zakładaj, że jeśli pójdziesz na imprezę, to w jeden wieczór staniesz się duszą towarzystwa. To przecież nierealne! A niepowodzenie może tylko pogłębić twoją nieśmiałość. Ustal sobie raczej, że w ciągu tygodnia podejdziesz na ulicy do 5 obcych kobiet i zapytasz je o godzinę albo drogę. Możesz też poprosić ekspedientkę w sklepie, by doradziła ci przy doborze towaru. Następnie odhacz w notesie te punkty, które już zrealizowałeś. I bierz się za następne. Bądź konsekwentny. A za wykonanie całego planu spraw sobie nagrodę.

poradnikzdrowie.pl/psychologia/rozwoj-osobisty/10-wskazowek-jak-pokonac-niesmialosc

To tylko przykład - możesz zmodyfikować

77

"Działaj metodą małych kroków. Ale stawiaj ich coraz więcej i idź cały czas do przodu. Jeżeli np. chciałbyś poszerzyć grono swoich znajomych, to ustal sobie długofalowy plan. Nie rzucaj się od razu na głęboką wodę. Nie zakładaj, że jeśli pójdziesz na imprezę, to w jeden wieczór staniesz się duszą towarzystwa. To przecież nierealne! A niepowodzenie może tylko pogłębić twoją nieśmiałość. Ustal sobie raczej, że w ciągu tygodnia podejdziesz na ulicy do 5 obcych kobiet i zapytasz je o godzinę albo drogę. Możesz też poprosić ekspedientkę w sklepie, by doradziła ci przy doborze towaru. Następnie odhacz w notesie te punkty, które już zrealizowałeś. I bierz się za następne. Bądź konsekwentny. A za wykonanie całego planu spraw sobie nagrodę.

poradnikzdrowie.pl/psychologia/rozwoj-osobisty/10-wskazowek-jak-pokonac-niesmialosc

To tylko przykład - możesz zmodyfikować, a wujek Ggl pomoże ci znaleźć inne...

Popracuj nad tym - podobno wy mężczyźni jesteście zadaniowi.

78

Ale po co robic  z siebie kogos kim sie nie jest?
Nie jestem jakis specjalnie wygadany ale staram sie nawiązywać dialog.

Twierdzisz ze ludzkosc by wyginela dlaczego?

79

Wymarła. Bo jak ty sie będziesz rok zastanawiał nad każdym krokiem, to  dziewczynie "termin przydatności" minie.

80

Isco no daj spokój, piszesz że masz 21 lat, ale czasem mam wrażenie że masz tylko 12. Musisz podejść i zagadać, spróbuj tak trochę "na luzie", bo się dalej będziesz męczył.

81

Gdybym wiedział czy ona chce to bym zagadal. To bylo by o wiele prostsze.

82

Ona nie chce. Jakby chciała, to by się odezwała. So easy & simple.

83

weronka44 napisał/a:

Wymarła. Bo jak ty sie będziesz rok zastanawiał nad każdym krokiem, to  dziewczynie "termin przydatności" minie.

Pewnie juz minął..

84

wczoraj gralem na orliku z.kolegami. przyszla na plac zabaw z malymi kuzynkami tuz obok orlika. Widzialem jak nie raz sobie usiadła i patrzyla. W sumie.to rok temu czesto tam przychodzila .
Raz.nawet jak pisalismy to pisala mi.ze.widziala jak gram wtedy i wtedy. Po randce tez nawet.przyszla raz na lawke kolo boiska ale juz spotkac się nie chciala.

Posty [ 66 do 84 z 84 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » kobiety proszę o wyrozumiałość. co o tym myślicie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024