Cyngli napisał/a:Krejzolka82 napisał/a:Cyngli napisał/a:Ty tak serio?
Może zrób sobie odpoczynek od forum, bo cosik za bardzo emocjonalnie do wszystkiego podchodzisz.
Takie hasełka to pisz do kogoś innego, albo najlepiej do samej siebie.
Albo najlepiej zbanuj się jeszcze raz ok.?
Wolę być emocjonalna, niż raz pisać tak a za chwile inaczej na to samo zagadnienie.
Nie przychodzę tu, by robić dym.
Kłóć się sama ze sobą, ja odpuszczam.
A ja przychodzę?
Nie chciałam Cię źle oceniać, więc zapytałam o co Ci chodzi, a Ty mi "wylatujesz" z jakąś pyskówką pisaną.
Po prostu po raz kolejny "pokazujesz", że zmieniasz zdanie jak "chorągiewka".
A ja jestem na to "uczulona" i to bardzo.
Jako, że doszło do tego do czego doszło zacytuję Cyngli piszącą w tym wątku:
"P.S Imię Alanek moim zdaniem jest b. krzywdzące..."
"Szczerze, to lepiej brzmi Mietek, niż Alanek..."
"Ulewa mi się, jak słyszę o Dżesikach, Brajanach, Alanach,."
I nagle zgadzasz się z Iceni, która pisze: "A no właśnie miedzy innymi nie chce mi sie do Polski wracac z tego powodu ze jakies osoby nie gadaly jakie imiona powinny byc nadawane dzieciom lub jakie imiona NIE powinny. Jak widac w sprawie imion wolnosc wyboru wedlug niektorrrych powinna podlegac cenzurze narodowej big_smile
Bo sie komus imie nie podoba, bo obce... ;D
To teraz sasiadki beda decydować zamiast babci big_smile:D i to juz bedzie cool tongue
Ja nie wiem czy sie smiac, czy plakac, skoro wy nie widzicie, ze to sie niczym nie rozni od postawy tej babci."
Więc dla mnie to dwulicowość, którą chciałam po prostu wyjaśnić, ale Ty, Cyngli wolałaś mnie zaatakować słownie, niż merytorycznie popisać.
Ja nie przeczę, że jestem emocjonalna, ale uwierz w tym momencie to nie emocjonalność "wzięła" górę, ale po prostu czytanie ze zrozumieniem i pamięć co Kto pisał.
P.S. Nigdy nie skomentowałam Twojego samo zbanowania, bo uważam, że nie mam prawa komentować takich rzeczy.
Zawsze "wtrącałam się", jak Ktoś Kogoś krytykował, że jest za długo na forum, że ma odpocząć od forum itp., więc nie życzę sobie, żebyś Ty komentowała moje istnienie na forum, jak i kiedy mam sobie odpocząć.
Aha, przepraszam, ale ja zawsze będę na takie coś reagować.