Wrociłam ze spaceru parasolkowego ![]()
Nie działa mi w ogóle tel.resetowałam pare razy i nic
nawet smsy nie dochodzą tylko się kreci kólko ![]()
Tylko mogę gadac i pisać przez whatsappa ![]()
Co jest do jasnej anielki
????
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie
Strony Poprzednia 1 … 176 177 178 179 180 … 232 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wrociłam ze spaceru parasolkowego ![]()
Nie działa mi w ogóle tel.resetowałam pare razy i nic
nawet smsy nie dochodzą tylko się kreci kólko ![]()
Tylko mogę gadac i pisać przez whatsappa ![]()
Co jest do jasnej anielki
????
Ich habe keine ahnung Ali. Czy jakoś tak to szło.
Ja zabieram się za ptasie mleczko z ostatnimi w tym roku malinami.
Ich habe keine ahnung Ali. Czy jakoś tak to szło.
Ja zabieram się za ptasie mleczko z ostatnimi w tym roku malinami.
Ich auch ![]()
Podobno to awaria w plusie, wolałabym żeby tak było , bo jak tylko u mnie to jednym słowem jestem ,, udupiona''
![]()
Tez jadłam dobre ciacho agrestowe , mniam, mniam aż nie wierzyłam, ze to własnego wypieku ![]()
Mam dostać przepis bo naprawdę dobre
![]()
Ali jak dostaniesz przepis to podeślij, bo ja nie jadłam takiego.
Przyszło mi jeszcze do głowy, że dzień przed imprezą można by zrobić kulig jak będzie śnieg. ![]()
Ali jak dostaniesz przepis to podeślij, bo ja nie jadłam takiego.
Przyszło mi jeszcze do głowy, że dzień przed imprezą można by zrobić kulig jak będzie śnieg.
Jak dostanę, to Ci podam, bede sasiadce przypominać, to fajna kobieta taka wesoła ![]()
hahha kulig, nioo fajny pomysł , jeszcze jakbyś snieg zamowila to juz w ogole
![]()
Lili, ale Ty tez masz w plusie tel. u Ciebie wszystko ok ??
Ali, do tej pory było tak gdzie ja tam i pogoda, tylko słoneczna.
Jednak w górach śnieg bardziej pewny niż gdzie indziej.
Mój telefon jest OK, pod warunkiem, że stoję w oknie. ![]()
Ali, do tej pory było tak gdzie ja tam i pogoda, tylko słoneczna.
![]()
Jednak w górach śnieg bardziej pewny niż gdzie indziej.
Mój telefon jest OK, pod warunkiem, że stoję w oknie.
Yhyy, niooo ok , się zobaczy ![]()
moj tez juz ok ![]()
Widziałam dziś obrazek w internecie: wskaż osobę\osoby, które uczyniły lepszym twój 2017 rok. Rozmyślam na ten temat - ciekawe ćwiczenie.
ale tu stron narosło witam wszystkich nowych i starą gwardię,Lila szybkiego powrotu do zdrowia. Isee jak sie czujesz bedąc juz troche po rozwodzie?
Witam!
Zapraszam na kawusię poranną.
Dzień dobry ![]()
Dosiadam do kawy ![]()
Cześć Symbi ![]()
Cześć Aliko! Nauczyłam się obrazki wstawiać, to mam nadzieję, że będę to teraz częściej robiła.
Cześć Aliko! Nauczyłam się obrazki wstawiać, to mam nadzieję, że będę to teraz częściej robiła.
Nioo ,super
Ja tak poproszę codziennie, bo juz mi się znudziło samej kawę robić
![]()
Resztę towarzystwa pewnie śpi ?? ![]()
Isee jak sie czujesz bedąc juz troche po rozwodzie?
Dziękuję, Astral , że pytasz. Pierwsze słowo, które mi przychodzi do głowy to DOBRZE. Po prostu DOBRZE.
Osiągnęłam dawno wyczekiwany SPOKÓJ WEWNĘTRZNY.
I odczuwam swego rodzaju ZADOWOLENIE, jakie się ma, kiedy się posprząta. Wprawdzie nie ja ten bałagan zrobiłam, ale dom jest mój. DOM DUSZY.
Witajcie niedzielnie przy cudnej kawie.
Proszę posprawdzać skrzynki mailowe.
Ram zadałaś tym pytaniem do myślenia.
Astral dziękuję za zdrowotne życzenia. Najgorszy to był sam zabieg, teraz już dobrze jest. Nie mogę siedzieć, więc tylko chodzę lub leżę, zmieniam opatrunki, a wczoraj nawet zrobiłam obiad i ciasto. Odpisałam na maila.
Wielbicielu wyślij do mnie maila przez forum, bo do Ciebie też nie poszedł mi mail.
Zostawiam coś na dobry początek dnia ![]()
Lilko, bardzo sympatycznie zaśpiewana piosenka, jak to mało instrumentów trzeba, żeby osiągnąć ciekawy efekt.
Aliko, jak tam telefon, mam nadzieję, że się cudownie naprawił.
U mnie za oknem mżawka i jesiennie, a w radiu i necie już reklamy mikołajowe (!).
Siedzę i robię sobie poranek piękności i niesamowicie dobrze mi to robi.
Oglądam Martynę WOjciechowską i cieszę się, że mieszkam tu, gdzie mieszkam.
Cześc Lili ![]()
Symbi, wszystko ok z tel ![]()
Około 20 był juz zasięg , ale powiem Ci, że stracha miałam, bo ja se lubię pogadać od czasu do czasu
![]()
No widzisz Symbi , a zdziwiona byłaś ,że ja juz prezenty zamowiłam ,
Łooooo matko , ludzie jak mi się czas dłuży
zwariować przyjdzie
Zapodajcie jakąs wesołą nutkę ,bo ja cos pomysłu nie mam, zmęczenie materiału mnie dopadło ![]()
Lub jak ktos ma fajną komedię , to tez poproszę
o namiary ![]()
Ja z komedii przy prasowaniu oglądam "Lejdis" albo "Seks w wielkim mieście", a czasem "Bruce wszechmogący". Mam to jednak nagrane, to nie wiem, jak znaleźć w necie.
No Aliko, zdziwiona byłam, ale w piątek natknęłam się w internetowym sklepie na ofertę mikołajową i Mikołaj był na obrazku, a wczoraj jak słuchałam radia, to też coś w reklamie napomknęli o nim. Szok, jeszcze nawet Wszystkich Świętych nie było. Wszystko po to, żeby handel napędzać.
Symbi, ha,ha mnie nie o to chodziło,żeby handel napędzać, ,,mój'' Mikołaj po prostu mnie o to poprosił ![]()
Bardzo lubię film ,,Seks w wielkim mieście'' ogladałam w tv , ale dość dawno, w necie szukałam nie ma dostępnych on-line ![]()
Bardzo lubię też ,,Bridget Jones'' takie filmy rozbawiają mnie do łez
![]()
Edit: wlasnie znalazłam na cda. najnowszy ,,Bridget Jones Baby'' ![]()
Oglądałam w kinie w zeszłym roku, przyjemnie się ogląda, bo oczywiście konczy się happy endem.
A "Seks w wielkim mieście" w zeszłym roku był na CDA, może jeszcze jest.
Oglądałam w kinie w zeszłym roku, przyjemnie się ogląda, bo oczywiście konczy się happy endem.
Kurcze, jak ja dawno w kinie nie byłam
mam takie zaległosci ,że masakra ![]()
Ale coż , nie mozna mieć wszystkiego
zawsze jest cos za coś , a przynajmniej u mnie tak działa ![]()
Ale po obiedzie obejrzę sobie Bridget i,, Seks w wielkim miescie '' tyżżż , bo wlaśnie dostałam ![]()
Miłego dnia , zmykam obiad dla siebie zrobić, bo moja PDP zażyczyła sobie wczorajszy, ,,odgrzać '';) ![]()
A "Seks w wielkim mieście" w zeszłym roku był na CDA, może jeszcze jest.
Własnie mam juz
![]()
Proszę pisać tu lub na maila, kto jest zainteresowany.
Nie wezmę udziału w tym wydarzeniu.
Proszę posprawdzać skrzynki mailowe.
Mail do mnie nie został wysłany.
Niemniej jednak organizatorzy mają ode mnie informację zwrotną poprzez ten post.
Bawcie się dobrze i w świecie wirtualnym i realnym.
Pozdrawiam "Ekipę". Trzymajcie się ciepło.
Dzięki Mag, za informację zwrotną. W tym tygodniu trzeba się określić, bo Sylwester rezerwuje się z dużym wyprzedzeniem i trzeba wpłacić kaucję. Dziękujemy za pozdrowienia. Trzymaj się.
Zapodaję piosenkę popołudniową
Piosenki wstawia się podobnie jak obrazy. Trzeba ja włączyć na youtube, skopiować adres z paska i wstawić pomiędzy [youtube] i [/youtube] bez odstępów. Nie może być błędu w nawiasach.
Widziałam dziś obrazek w internecie: wskaż osobę\osoby, które uczyniły lepszym twój 2017 rok. Rozmyślam na ten temat - ciekawe ćwiczenie.
Myślałam i ja dziś nad tym i mam odpowiedź.
A gdzie to się wszyscy zapodziali?? 
a moze to ![]()
![]()
A ja ni mam odpowiedzi
![]()
Ja jestem ![]()
Dzień dobry ![]()
Na miły początek dnia na kawę zapraszam ![]()

Dzień dobry!
Aliko, pyszna kawka, dokładam kanapeczki. 
Na rozbudzenie
![]()
![]()
Dzień dobry przy espresso. Ja z piosenką dzisiaj.
Symbi,hejka ![]()
Dzięki , a ja nutkę
![]()
Hejka Lili ![]()
Hej dziewczyny
Co za cudowny poranek
Symbi rewelacyjne kanapki - muszę takie zrobić na kolejne urodziny córki.
Alika - uwielbiam ten kawałek. ![]()
Lili ja tez, tylko zapomniałam tytułu , ale dziś rano sobie przypomniałam, od wczoraj główkowałam ![]()
Koniecznie musi być ten kawałek na imprezie w Sylwestra. Musimy zacząć robić playlistę. Czy jest ktoś chętny się tym zająć?
witam ekipe jak by to to od czasu do czasu podzczytuję
Witaj Astral
Zbieramy ekipę na imprezę, do końca tygodnia trzeba się określić. Szczegóły będę podawać na maila.
Powiem Wam, że pomysł bardzo się spodobał mojemu mężowi. On zna Was z moich opowieści. I teraz uwaga rewelacja - zapytał mnie czy może zapiszemy się na jakiś kurs tańca czy coś.
No nie wierzę, On, którego ciężko wyciągnąć na parkiet pyta o tańce. Nie wiem czy już mam Mu zacząć sprawdzać telefon czy co.
A co do kursów tańca, to ja byłam na salsie i bardzo mi się podobało. Zebrała się fajna grupa i umawialiśmy się czasem na disko potańczyć, prowadzący też był bardzo OK i robił imprezy integracyjne. Potem już nie dałam rady pogodzić wszystkich zajęć i wypadłam z następnych poziomów, ale teraz to chyba wrócimy razem z mężem. Super sprawa takie zajęcia.
Dzień dobry! Na początek kawka !
Aliko, pisałaś, że używasz do twarzy jakiejś maści z apteki. Mogę wiedzieć, czy to może Mediderm? ja ostatnio go odkryłam i niesamowicie dobrze zrobił mi na skórę.
Dzień dobry i coś do kawy

Dzień doberek ![]()
Hejka Symbi , dzięki za kawę ![]()
Symbi , kupiłam tez Mediderm koleżanka mi poleciła, ale to nie to .. u mnie się nie sprawdził .
Ja kupuje i stosuję Retimax !50, dla mnie rewelacja i tani jak barszcz ![]()
Polecam !!
ja stosuję tylko na twarz i tylko na noc ![]()
Szaro buro dzis u mnie, kurcze coraz bardziej jestem zmęczona,nie chce mi się wstawać i w ogóle ![]()
I jeszcze ta moja ,,zmienniczka'' siedzi mi w głowie...
Zobaczymy , czas pokaże na razie nie panikuję ![]()
Miłego dnia Ekipo i słoneczka życzę ![]()
Edit:
Hejka Lili ![]()
A zaraz sobie obejrze ten Retimax i zapiszę nazwę, będe dzisjaj po południu w aptece, to się zapytam, dziękuję Alika. Faktycznie taniutki i z tej samej fabryki, co Mediderm.
Ja też sobie sprawię oba kremy i wypróbuję. Obecnie mam profesjonalne kosmetyki z gabinetu i jestem z nich zadowolona, plus świetne serum Pharmaceris z koncentratem wit. C. Zauważyłam, że stosowane regularnie rozjaśnia przebarwienia.
U mnie piękne słońce. Cieszę się, że mieszkam na Południu, bo tu często jest piękna pogoda. Kocham tę moją małą ojczyznę i mam wrażenie, że ludzie tu w codziennych kontaktach jakby cieplejsi. Jest pięknie.

Piszę się na tę imprezę, tylko mam kłopoty z wysyłaniem maili.
Lilko, czy mogłabyś podać numer konta, na które mam wpłacić kaucję?
Czy od dzieci kwota jest taka sama jak od dorosłych?
Podaj bliższe informacje, proszę.
Pozdrawiam.
Lilko, bardzo ładnie złuszcza Atrederm i spłyca zmarszczki, tylko jest na receptę i trzeba przy nim używac kremów z filtrem.
Prosze bardzo Symbi żaden problem, ja stosuję codziennie na noc tak jak pisałam, dla mnie jest ok ![]()
Wszystkie inne wynalazki mnie uczulają, jakos tak mi się porobiło na stare lata ![]()
Byłam u kosmetyczki z tym problemem, ale nic mi nie pomogła ![]()
Dziewczyny jak ja się dzisiaj źle czuję,wszystko mnie boli i mnie cos mdli, gnaty wszystkie mnie bolą , oooo matko wyczerpanie organizmu czy cuśśś , dawno tak się źle nie czułam ![]()
Ps Piegusku super, skontaktuj się z Lili ![]()
Voila! Gorąca czekolada od Piegowatej! ![]()
![]()
Symbi dzięki za info o kremie. Zapiszę sobie, mój lekarz wypisze bez problemu. Muszę przyznać, że na naszym wątku są zawarte cenne informacje kosmetyczno-filmowo-muzyczne i nie tylko. Chyba zacznę czytać od początku i notować.
Ali mnie na mdłości zawsze pomaga bardzo gorąca gorzka herbata. A jeśli łamie Cię w kościach to może jakaś infekcja się zaczyna. A zatem duuużo witaminki C, rano wieczór i w południe.
Bez obaw na pewno nie zaszkodzi.
Piegowata wyślę Ci szczegóły na maila, a Ty spróbuj kliknąć odpowiedź do mnie.
Myszko, Wielbicielu, Piotrze - nie dostałam informacji zwrotnej od Was. Bardzo proszę spójrzcie na maila.
Jeśli o kimś zapomniałam to proszę się ujawnić, bo mam już mętlik w głowie i na poczcie. A może ktoś jeszcze ma ochotę dołączyć, lista jest otwarta.
Ja jak najbardziej jestem za poznawaniem ludzi i dobrą zabawą. Na pewno nie będzie sztywno, a im nas więcej tym weselej. Zrobimy sobie pyszne jedzonko. Nie ma obaw o alkohol. Kto chce niech pije, a kto nie niech nie pije. Tyle rzeczy do opowiedzenia, żarty, tańce dla tych co lubią, do tego wcale nie trzeba partnera od razu, a może zawiążą się nowe znajomości. Siedząc w domu na pewno nie spotka się ludzi. Trzeba do nich wyjść. Z uśmiechem, o właśnie takim ![]()
I piosenka:
Ale mam radochę z tego wstawiania! Będzie notatka do Grubego Zeszytu ![]()
Piegusko
przy muzyce zamiast img dawaj youtube, reszta dokładnie tak samo.
Za chwilę napiszę do Ciebie.
Już poszło.
Piegowata uwielbiam tango, jest takie sexy. No, koniecznie muszę się nauczyć.
Dzięki za piosenkę. ![]()
Przy okazji historyjka z dzisiejszego ranka:
Dała o sobie znać moja choroba.
Syn patrzy, patrzy i pyta: "Mama, to ile ty masz tych zespołów?". Odpowiadam zgodnie z prawdą, że dwa, a przy okazji coś mnie korci podzielić się własnymi myślami: "No, tak, przykro jest chorować, ale wiesz, myślę, że Pan Bóg nas w ten sposób wychowuje i testuje, jak sobie poradzimy w trudnych chwilach: czy będziemy dzielni i cierpliwi, czy wredni i złośliwi?". "Jak tata!" - ripostuje moje dziecko ![]()
O, kurczę! Wybrnęłam z niezręcznej sytuacji, tłumacząc, że Pan Bóg nas wychowuje, ale też rozumie i wybacza ![]()
Piegowata uwielbiam tango, jest takie sexy. No, koniecznie muszę się nauczyć.
Dzięki za piosenkę.
Uwielbiam Tosię.
Piegowata podoba mi się Twoje podejście do życia.
A ja przeczytałam takie piękne słowa.
" Miłość to czuwanie nad dobrem osoby kochanej..."
" Miłość to czuwanie nad dobrem osoby kochanej..."
Słusznie. Gdyby to jeszcze łatwiejsze było ![]()
Trudne rzeczy są najcenniejsze. Wiadomo, że człowiek jest istota słaba, ale chodzi o to by nie stracić z oczu tego co naprawdę cenne w życiu.
uwielbiam tango, jest takie sexy
Ja też uwielbiam taniec, ale nie umiem. Buuu! Niestety, to wynik zaburzeń równowagi. Ale na ile się da, tyle tańczę. Niech mi ino na grzebieniu zagrają! ![]()
(***Nie umiem tańczyć...)
Nie umiem tańczyć na Pointach -
Nie szkolił mnie nikt w tej sztuce -
Lecz nieraz taka Radość
Opanowuje mi duszę,
Że gdybym znała się na Krokach
I Figurach Baletu -
Tancerze bledliby na widok
Mojego Piruetu -
I, nawet bez powiewnych Tiulów,
Ufryzowanych Loków,
Bez olśniewania Widzów serią
Ptasich podniebnych Wzlotów,
Bez udawania kłaczka Puchu
Lub płatka śniegu, wiatrem
Poniesionego w dal, nad grzmiącym
Oklaskami Teatrem -
Bez wielkich liter na Afiszu -
Bez Znawców, którzy pojmą,
Ile się w Kunszcie mieści Trudu -
Stoję przed pełną Widownią -
Emily Dickinson
tł. Stanisław Barańczak
Trudne rzeczy są najcenniejsze. Wiadomo, że człowiek jest istota słaba, ale chodzi o to by nie stracić z oczu tego co naprawdę cenne w życiu.
Ściskam dłoń! ![]()
Piegowata, ja myślę, że o to w tańcu chodzi, żeby czerpać z niego przyjemność. A forma to sprawa drugorzędna.
Nasze dłonie

Aliko, nabyłam tę poleconą przez Ciebie maść, chciałabym od razu wielkich efektów ![]()
Aliko, nabyłam tę poleconą przez Ciebie maść, chciałabym od razu wielkich efektów
Symbi, ten krem -maść tylko natłuszcza i wygładza efektów łałłł nie ma
![]()
Strony Poprzednia 1 … 176 177 178 179 180 … 232 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024