moje cudowne życie po rozwodzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Strony Poprzednia 1 172 173 174 175 176 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11,246 do 11,310 z 15,029 ]

11,246

Odp: moje cudowne życie po rozwodzie

Symbi, dziękuję ogromnie smile
Młodziutka już wtedy nie byłam, dobiegałam trzydziestki, ale doświadczenia życiowego zabrakło.
Z drugiej strony myślę, że warto było, bo tak czy siak, przeżyłam coś prawdziwego. No i mam syna!
Co do maila, to mam jakieś problemy z wysyłaniem wiadomości. Najpierw szanowna poczta podsuwa mi obrazki i każe wskazać, gdzie są samochody, a potem ni w ząb nie chce mi zatwierdzić wysłania listu.
Przez to już kilku osobom z forum nie odpisałam. Z góry przepraszam.

Zobacz podobne tematy :

11,247

P.S. Na pociechę, taką babską, dodam, że też mi z modą nie drodze, ale parę pochwał od koleżanek za inwencję w stroju zebrałam smile Szpilek nie noszę, lecz uwielbiam sukienki. Na tzw. okazje odrzucam spodnie, bo w nich nie czuje się tego czegoś, co może dać tylko kiecka smile

11,248 Ostatnio edytowany przez Symbi (2017-10-01 18:31:32)

I  o to właśnie chodzi, żebyś Piegowata z każdej sytuacji wyciągała też dobre strony.

11,249

Moja,, mysia dziura'' staje się zbyt ciasna, chyba wylezę na powierzchnię smile
Pamietacie to ?

11,250

Aliko, pamiętam. Mam gdzieś jeszcze płytę, gdzie Piasek śpiewał z Chojnackim. Ja w sumie bardzo lubię "staroci" posłuchać. Też lubię wykonanie Łobaszewskiej, raz słucham jednej, raz drugiej wersji.

11,251

Lilka787 napisał/a:

1. Mąż zasypia na kanapie wieczorem big_smile
Cóż, można lać łzy, albo... cieszyć się na myśl, że następnym razem będzie próbował nadrobić zaległości i będzie nieziemsko. big_smile

Jako częsty użytkownik kanapy mogę tylko polecić aby brać sprawy we własne ręce wink Sypialnia z zamkiem na klucz jest nie do przejścia dla dzieci. Przynajmniej tych mniej zdeterminowanych. Ewentualnie pobudka delikwenta kiedy dom ucichnie. Może być i pierwsza albo druga nad ranem...

Lilka787 napisał/a:

Na marginesie Snake przysłał mi bardzo, ale to bardzo zadowalającą mnie odpowiedź, oczywiście, że  w przyjaznym tonie. smile

No ale to była smutna w tonie odpowiedź wink

11,252

Wszystkim, którzy lubią dla relaksu poczytać powieści w stylu Dana Browna polecam książki Jamesa Rollinsa. Bardzo przyjemne.

Aliko, doskonale pamiętam ten utwór, choć taki stary znowu nie jestem smile smile

11,254

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Aliko, doskonale pamiętam ten utwór, choć taki stary znowu nie jestem smile smile

No to super ,bo się obawiałam ,że nikt nie pamięta wink

11,255 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2017-10-01 19:55:01)

Symbi napisał/a:

Aliko, pamiętam. Mam gdzieś jeszcze płytę, gdzie Piasek śpiewał z Chojnackim. Ja w sumie bardzo lubię "staroci" posłuchać. Też lubię wykonanie Łobaszewskiej, raz słucham jednej, raz drugiej wersji.

Fajnie smile , w takim razie będę cuś tam wrzucać z tych wspaniałych lat polskiej piosenki wink

smile

W innej wersji

smile

11,256 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2017-10-01 19:58:17)

Kaju , jesli czytasz  wink, mam sprawę (prośbę ) do Ciebie bardzo ważną , tel masz dobry ??

11,257

Aliko, nie wiedziałam, że Piasek zaśpiewał "Zanim zrozumiesz", piękna wersja, piękna piosenka.

11,258

Zacznę od suchara do kawy (czyli dzisiaj kawa z sucharem) tongue Ale też tematycznie...
Ona - zrobisz mi kawę?
On - Jaką?
Ona - Obojętne.
Krystyna Czubówna - ale już niebawem, niczego nie podejrzewający samiec przekona się, że nie było to obojętne...
lol

http://38.media.tumblr.com/59cf89a5c1b0ae111b109bf3a34168cb/tumblr_nialceSQA41s30ko5o1_400.gif

11,259

Piotr, kilka natchnień dla Ciebie do urządzenia nowego domu big_smile

akwarium to akwarium... ale w tym akwarium są nawet wewnątrz lampy jak się ktoś dobrze przyjrzy smile
http://joemonster.org/images/vad/img_24926/89150c07c01bffc7ec84c82472321809.jpg

a to efekt żyrandola... na sen dla twardych zawodników co się kniei nocą nie boją smile
http://joemonster.org/images/vad/img_24926/97db206379b8d40cbaf35b897ed6c2db.jpg

tu ciekawie...
http://joemonster.org/images/vad/img_24926/f02354028d93a5d951e6024f6e6b325b.jpg

tu relaksacyjnie...
http://joemonster.org/images/vad/img_24926/6d99aac8a6f22530e54ab45117a786bf.jpg

to jest wanna... przezroczysta...
http://joemonster.org/images/vad/img_24926/c8d0597e6f0556561eab6eec0f65284c.jpg

a tu hamak nad schodami aby gości pewnych witać z góry big_smile
http://joemonster.org/images/vad/img_24926/309f7a33fd049b666d5771ff8f6fafd2.jpg

11,260

Witajcie kochani po cichutku Was podczytuje i slucham tych pieknych piosenek serdeczne dzieki dla Kaji za piosenke Alvaro Soler_Volar tez zlapalam chandre niestety.Pozdrawiam Wszystkich

11,261

Rh piekna sypialnia z akwarium a ta wanna bajeczna

11,262 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2017-10-02 09:14:03)

Dzień doberek smile

Kolego Rh, dziękuję serdecznie za kawę, jaka by ona nie była wink 

CZeśc  Szaramyszko,   :)nie podczytuj, tylko pisz co Ci tam w duszy gra smile

A ja bym nie chciała takiej wanny hmm chyba się domyslacie dlaczego ?? big_smile

Jedynie hamak mi się podoba smile

Miłego poniedziałku życzę smile

Edit:  sypialnia hymm zależy co się komu podoba, otwierasz oczy a tu pływające ryby nad głową big_smile big_smile  tongue
Ale co kto lubi , o gustach się nie dyskutuje wink

11,263

A gdyby w akwarium plywala zlota rybka co spelnia zyczenia jedno dziennie?Ja tak to sobie wyobrazilam.

11,264

szaramyszka7777@wp.pl napisał/a:

A gdyby w akwarium plywala zlota rybka co spelnia zyczenia jedno dziennie?Ja tak to sobie wyobrazilam.

Złota rybka powiadasz ?? hym, jesli tak by było , to ta,, moja'' złota rybka by się szybko zmyła z tego akwarium bo ja za duzo tych życzeń bym miała tongue  wink big_smile

A tak w ogóle co tam u Ciebie Myszko , jak sobie dajesz radę ? I dlaczego tak rzadko do nas zaglądasz cioo??  wink

11,265 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2017-10-02 10:45:56)

Ekipo , proszę meldować się po kolei , lub kropki tylko postawić tongue  czy żyjecie z poniedziałku wink
Taka durnowatą nutkę znalazłam smile

big_smile  wink

Lub ta, co komu pasuje, do wyboru wink 

big_smile wink

11,266

Ostatnio jakos nie za bardzo stracilam poczucie wlasnej wartosci i musze je odnalezc zaczynam od dzis wlasnie siedze u fryzjera

11,267

Melduję się smile
Sypialnia z rybami jest super! Ta knieja w pokoju też smile

11,268 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2017-10-02 12:01:51)

Witajcie Kochani smile Ja się przywitam tą oto optymistyczną piosenką i zacznę nadrabiać zaległości, bo oczywiście chciałabym się odnieść do wielu wypowiedzi, tylko nie wiem czy zdążę. Wczoraj miałam wspaniałą niedzielę rodzinno-spacerowo-odpoczynkowo-towarzyską. I jadłam cudowne lody waniliowe. smile

11,269

szaramyszka7777@wp.pl napisał/a:

Ostatnio jakos nie za bardzo stracilam poczucie wlasnej wartosci i musze je odnalezc zaczynam od dzis wlasnie siedze u fryzjera

Cześć Myszko smile Wiesz ja wcześniej zupełnie nie rozumiałam o co chodzi z tym poczuciem własnej wartości. Wszędzie o tym gadali, ale jakoś tak nie przemawiało to do mnie, aż przeczytałam kilka razy o tym na czym to polega, w fachowej literaturze. Wtedy wiedziałam już jak to u mnie jest, a potem poszłam do pana psychologa, a on nie wiem jak sprawił, że je odzyskałam.
Kiedy odzyskasz poczucie własnej wartość poczujesz się zupełnie inaczej, tak lekko i radośnie. Tego Ci życzę smile Napisz czy jesteś zadowolona z fryzury.

11,270

Snake napisał/a:
Lilka787 napisał/a:

1. Mąż zasypia na kanapie wieczorem big_smile
Cóż, można lać łzy, albo... cieszyć się na myśl, że następnym razem będzie próbował nadrobić zaległości i będzie nieziemsko. big_smile

Jako częsty użytkownik kanapy mogę tylko polecić aby brać sprawy we własne ręce wink Sypialnia z zamkiem na klucz jest nie do przejścia dla dzieci. Przynajmniej tych mniej zdeterminowanych. Ewentualnie pobudka delikwenta kiedy dom ucichnie. Może być i pierwsza albo druga nad ranem...

Odpowiedź na poważnie - hm... warto wziąć pod uwagę męski punkt widzenia i...schować dumę do kieszeni. smile

Odpowiedź w stylu - humor wątkowy - A czy to nie będzie nadużycie? Czy nie lepiej skorzystać z "Usług zewnętrznych" wink big_smile

Snake napisał/a:
Lilka787 napisał/a:

Na marginesie Snake przysłał mi bardzo, ale to bardzo zadowalającą mnie odpowiedź, oczywiście, że  w przyjaznym tonie. smile

No ale to była smutna w tonie odpowiedź wink

Wydźwięk przyszłościowy smutny, ale ja zadowolona, bo skoro i tak nie da się nic zrobić, to nie muszę się już tym martwić. smile

Dobro jutro smile
Lilko, a ze mnie taki sobie lodożerca! Uwielbiam lody, a chorwackie sladoled uwielbiam do n-tej potęgi.

11,272

Hej Dziewczyny smile
Melduję, że pierwsze porozwodowe czerwone szpilki zakupione big_smile tylko na 9cm tongue

http://www.anis.com/wp-content/uploads/4334AB_3-510x652.jpg

11,273

Kurdę, a dałybyście inne części garderoby... tfu... bielizny tongue aby i oko facetów tutaj pocieszyć big_smile A nie szpilki i szpilki... big_smile

11,274

Dobro jutro smile

Wielbicielu witaj w klubie lodożerców. Ja lubię lody robione wg tradycyjnej receptury. Może kiedyś spróbuję i sladoled.
Piękna muzyka i piękna Andela.

Cześć Kaja, kuszące te pantofelki smile Moje najwyższe szpilki mają 7 cm.

Na dobranoc

11,275

A proszę bardzo tongue

http://www.petite-coquette.co.uk/wp-content/uploads/2015/09/valisere-01.jpg

P.S. Ale szpilki muszą być tongue

11,276 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-02 21:45:43)

Eeee... w takim wydaniu to koniecznie big_smile I podkolanówki jeszcze, co? tongue

11,277

big_smile tongue

11,278

wink

11,279

wink

11,280

Hejka smile

O proszę są i nasze gruchające gołąbeczki tongue  wink

Miałam nie zagladać , trochę blokadę miałam hmm  i se seriale ogaldałam nooo i dalej ogladam tongue

Szpilki, są wyznacznikiem kobiecości ???

Ps Kolego Rh, obiecaj tutaj publicznie ,że będziesz a przynajmniej  się postarasz nam tutaj w kafejce kawę zaparzać cioo???  smile

11,281

tongue Co prawda już po kanikułach ale można i tak życie potraktować big_smile

11,282 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-02 22:01:50)

Alika...  tongue

11,283 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-10-02 22:04:12)

A może tak tongue

Bo na pewno nie tak tongue

11,284

lol

11,285 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-02 22:18:22)

Dzisiaj koleżanki w pracy wyjaśniły mi, że mam swoje siwe włosy uszanować i ich nie farbować. tongue Broń Boże nie odmładzać się tak... big_smile Podobno kobiety lubią... szpakowatych big_smile Ja rzuciłem im p swojemu, że myślę zrobić się na rudo...

11,286

Chłopcy lubią nawet mniejsze szpilki ale musi być kolejka do tego wink

11,287 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2017-10-02 22:25:18)

He,  big_smile  he,  bardzo śmieszne   tongue

Ale mi tnie, kurza twarz hmm

A co Wy  dzisiaj tylko nutkami rzucacie ??? hmm

Gardła Was bolą czy cuśś innego ???

Edit:dowiem się o co chodzi z tymi szpilkami ??

11,288 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-02 22:25:43)

Cholerka, dzisiaj na ocenie rocznej mówię, że mam PMS!!! Ta konsternacja... big_smile Się rąbłem... Skróty pomieszałem... Mam PSM'a*!!! Hahaha! big_smile

Snake, dobre... ale co byś wybrał na pierwszy ogień? tongue

* PSM - Professional Scrum Master

11,289

rh72 napisał/a:

Snake, dobre... ale co byś wybrał na pierwszy ogień? tongue

Dobre, dobre pierwszy ogień... ja już tylko kolejki wink
Ale a propos szpilek i tak w kontrze do tematu głównego mam taki ulubiony filmik. "Swieta nie mieszaj" mnie rozkłada smile i w ogóle, to niesamowite imię. Żeby było śmieszniej kiedyś brałem udział w takim tańcu ale w przeciwieństwie do poniższego udział wzięli sami faceci w liczbie podobnej, w wieku ok. 20, nadzy do pasa, z fryzurami do pasa, przy trochę bardziej ciężkiej muzie, na powierzchni ok. 12 m2. Na szczęście wtedy nie było smartfonów ha, ha

11,290

tongue

11,291

big_smile

11,292

Oho, widzę, że nie tylko ja nie mogę dzisiaj z rana spać smile
Widzę też postępującą głupawkę - i dobrze smile
Mnie kryzys dopadł. Jestem serdecznie zmęczona tym stanem zawieszenia. Czekam na rozprawę o przyznanie opieki nad synem i alimenty. Tymczasem "charytatywnie" odpalam byłemu mężusiowi po cztery stówy miesięcznie, bo ściąga mi je komornik (złośliwe zagranie byłego), a ten ani myśli zwrócić kwotę synowi. Szlag mnie trafia. Pożyczam od Mamy - dobrze, że może i chce pomóc - ale jest to dla mnie bardzo niekomfortowe, w końcu jestem dorosła i swój honor mam. A były w szpitalu, bardzo poważnie chory.
W sądzie rodzinnym kolejki zarąbiste - podobno sędziowie na chorobowym i tylko jedna trwa na stanowisku. "Pocieszyła" mnie wczoraj adwokatka, że może dopiero koło grudnia odbędzie się rozprawa.
Mały nie ma kurtki - trudno, znowu "wydoję" Mamę sad
I smutno, bo nie ma mojej sąsiadki, z którą zawsze można było herbatę wypić i pogadać. Dzwoni regularnie, ale to nie to samo.
A syn mi wczoraj podniósł ciśnienie na 600, bo radośnie zameldował, ze dziś zaczynają omawiać lekturę, której nie zdążył przeczytać. Uuuuuch!!!

11,293

Dzień dobry!
Piegowata, przytulam, mam nadzieję, że jak wszystkie kłopoty, tak i Twoje są przejściowe.
Zapraszam na kawkę i muzę

11,294 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2017-10-03 09:30:33)

Dzień dobry smile

Symbi, dosiadam z niewidzialna kawą do Ciebie smile

Piegowata,rownież przytulam,będzie dobrze smile

Spokojnego dnia życzę smile
Ps a u mnie znaczy w De świętują wink

Symbi , dziękuję, stare dobre czasy sobie przypomniałam , jak odsłuchałam utworek smile

Piegowata, w dzisiejszych czasach w Internecie można odszukać opis każdej lektury.
Lilko, chorwackie sladoled uzależniają smile

11,296 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2017-10-03 17:04:45)

Witam popołudniowo szaloną Ekipę smile Kawka znowu zimna, ale już niedługo. smile

Wielbicielu, ja w zasadzie ostrożnie podchodzę do czynników uzależniających, w myśl zasady lepiej zapobiegać niż leczyć. smile

Snake taniec w wykonaniu Swiety przypomniał mi plażowy wykon zumby z boskim instruktorem na plaży na Krecie. Nigdy wcześniej tak dobrze mi się nie ćwiczyło. big_smile

Al, co do Twojej fryzury to raczej decydować będzie Twoja przyszła kobieta. smile Farba też chodziła po głowie mojemu mężowi, ale mu ją skutecznie wybiłam. Nosi taką fryzurę jak ja lubię, to znaczy w wojskowym stylu, choć mamusia nieraz żałowała jego loków. big_smile Żeby nie było ja noszę długie włosy tak jak lubi mąż, zresztą ja sama tez się w nich sobie podobam.

Tyle fajnej muzy się u nas pojawia, że przyszło mi do głowy, żeby zrobić na żywo balangę. Wystarczy coś wynająć w ładnym miejscu, a o jedzonko i muzykę zadbamy sami. smile

Żeby nie było, że tylko o facetach myślę big_smile przytulam ciepło wszystkie dziewczęta. smile

11,297 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2017-10-03 17:16:52)

Lilka787 napisał/a:

Tyle fajnej muzy się u nas pojawia, że przyszło mi do głowy, żeby zrobić na żywo balangę. Wystarczy coś wynająć w ładnym miejscu, a o jedzonko i muzykę zadbamy sami. smile

Żeby nie było, że tylko o facetach myślę big_smile przytulam ciepło wszystkie dziewczęta. smile

Ja jestem za, jeszcze miesiąc i 2 dni i wracam !!!! !;)  cool

Organizuj cos , teraz na Ciebie kolej Lili  smile

Dobrze,że napisałas to ostatnie zdanie ,hahhaha bo bym se pomyślała ,że naprawdę tylko o facetach myślisz tongue  wink

11,298

Piegowata'76 napisał/a:

Oho, widzę, że nie tylko ja nie mogę dzisiaj z rana spać smile
Widzę też postępującą głupawkę - i dobrze smile
Mnie kryzys dopadł. Jestem serdecznie zmęczona tym stanem zawieszenia. Czekam na rozprawę o przyznanie opieki nad synem i alimenty. Tymczasem "charytatywnie" odpalam byłemu mężusiowi po cztery stówy miesięcznie, bo ściąga mi je komornik (złośliwe zagranie byłego), a ten ani myśli zwrócić kwotę synowi. Szlag mnie trafia. Pożyczam od Mamy - dobrze, że może i chce pomóc - ale jest to dla mnie bardzo niekomfortowe, w końcu jestem dorosła i swój honor mam. A były w szpitalu, bardzo poważnie chory.
W sądzie rodzinnym kolejki zarąbiste - podobno sędziowie na chorobowym i tylko jedna trwa na stanowisku. "Pocieszyła" mnie wczoraj adwokatka, że może dopiero koło grudnia odbędzie się rozprawa.
Mały nie ma kurtki - trudno, znowu "wydoję" Mamę sad
I smutno, bo nie ma mojej sąsiadki, z którą zawsze można było herbatę wypić i pogadać. Dzwoni regularnie, ale to nie to samo.
A syn mi wczoraj podniósł ciśnienie na 600, bo radośnie zameldował, ze dziś zaczynają omawiać lekturę, której nie zdążył przeczytać. Uuuuuch!!!

Piegowata, to dobrze o Tobie świadczy, że chcesz radzić sobie sama, ale fajnie jest móc na kogoś liczyć. Ciesz się tym, że masz taką osobę.
A ja miałam dziś stłuczkę (nie z mojej winy) i do kogo zadzwoniłam? Do ex i jeszcze się poryczałam.

11,299

Aga30 napisał/a:

Piegowata, to dobrze o Tobie świadczy, że chcesz radzić sobie sama, ale fajnie jest móc na kogoś liczyć. Ciesz się tym, że masz taką osobę.
A ja miałam dziś stłuczkę (nie z mojej winy) i do kogo zadzwoniłam? Do ex i jeszcze się poryczałam.

I jak zareagował?

11,300

rampampam napisał/a:
Aga30 napisał/a:

I jak zareagował?

Nie najgorzej wink

11,301

Witam smile

Alika smile przecież jesteśmy umówione do Lolka big_smile zapomniałaś tongue

11,302

Kaju , spoko  ja ogarnę Lolka , Bolka i nawet i Tosię tongue  big_smile

Ja wolna kobieta jestem,:D  przecie  tongue

Dwa miesiące wolnego będę miała , Lolek nasz cokolwiek to znaczy big_smile tongue

11,303 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2017-10-03 21:57:30)

Sprawdzę  przy okazji tego Lolka , bo nie wiem za bardzo w co się pakuję hmm  tongue  big_smile

Edit:  podoba mi się  tongue  smile  hymmm i żarcie ok tongue

11,304

Alika jak to w co? W Muzę na żywo, dechy i rzekę piwa tongue

11,305

Dżizas! Uważajcie na tego Lolka jednak tongue Zboczuś big_smile

http://v.viralka.pl/wp-content/uploads/2015/05/11151049_553065111502615_7268239198116230926_n.png

11,306 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-10-03 22:03:09)

Byku wiesz że ja jestem "Zbuntowana" big_smile poradzimy sobie tongue

Edith:

Alika zobacz kapcioszki dla "Czarownicy" big_smile

https://www.eobuwie.com.pl/media/catalog/product/cache/image/650x650//0/0/0000197562664_manitu-320429-9_szary_zo_0003.jpg

11,307

kaja77 napisał/a:

Alika jak to w co? W Muzę na żywo, dechy i rzekę piwa tongue

Nioo tongue  wlasnie obejrzałam , pisze się  big_smile

Ps ooo nawet kolega Rh się zjawił, z Tolą big_smile

11,308

Tia, Zbuntowana, tia... big_smile I co? Ty pewnie byś jednak królika znalazła, co? Bo na pewno byk się tam nie zmieści big_smile Króliczku tongue

11,309

kaja77 napisał/a:

Byku wiesz że ja jestem "Zbuntowana" big_smile poradzimy sobie tongue

Ha , ha ,ha  ja tez zaczynam się Ciebie bać tongue  big_smile

ale spoko , bo moze się okazać, ze ja bardziej zbuntowana niż Ty  big_smile

11,310

A pewnie że Byk do kapelusza mi nie wlezie big_smile mam na niego inny sposób tongue

Posty [ 11,246 do 11,310 z 15,029 ]

Strony Poprzednia 1 172 173 174 175 176 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024