moje cudowne życie po rozwodzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Strony Poprzednia 1 170 171 172 173 174 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11,116 do 11,180 z 15,029 ]

11,116

Odp: moje cudowne życie po rozwodzie
Symbi napisał/a:

Ale spotkałam się też z twierdzeniem, że miłość jest decyzją.

W dużej mierze zgadzam się z tym twierdzeniem. Na samych emocjach daleko się nie zajedzie i są przecież zmienne. To musi być akt woli.

Zobacz podobne tematy :

11,117 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-09-28 14:48:56)

I_see_beyond napisał/a:

pocałunek mężczyzny w usta ma dla mnie określone znaczenie-jest to dla obydwu stron czytelny sygnał - przechodzimy o level wyżej. smile wink

Dla mnie podobnie, dlatego z kolegami takie pocałunki w grę nie wchodzą. Z koleżanką było to zupełnie aseksualne.

11,118

Symbi , w innym temacie czytałam i pisałam o wyobrażeniach o forumowiczach. Część swoich mogłam zweryfikować poprzez pozaforumowe spotkania. A "realny" wygląd - poprzez Facebook, za obopólną zgodą.

Mam takie wyobrażenie o Tobie jako o eleganckiej kobiecie. Brunetce o ciemnych lub zielonych oczach. Oczywiście te szczegóły nie mają najmniejszego znaczenia w naszych forumowych rozmowach i wymianach poglądów tutaj, ale potwierdzisz kolor? Jeśli nie, też zrozumiem.

11,119

alika40+ napisał/a:

Ok ,juz poszło smile
Tak mi szkoda takich dzieci,że aż serce ściska, a ta dziewczynka to az mi brak mi słów..

Edit: ąz mi ciarki przeszły jak poczytałam o tym chłopcu, ale powiem Ci piękna sprawa, jak się czyta że się wszystko udało smile teraz trzymamy kciuki  smile

Alika, brawo i dla Ciebie smile Pieniążki zebrane, Julka jedzie na operację smile
To się nazywa siła, prawda? smile

11,120

Mag, napisałam maila.

11,121

Symbi, odpisałam.

Za mną intensywny dzień. Dużo poza domem. Udało mi się dziś pospacerować w pięknym miejscu.

Wrzesień bywa bardzo piękny. smile

11,122 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2017-09-28 18:23:54)

santapietruszka napisał/a:
alika40+ napisał/a:

Ok ,juz poszło smile
Tak mi szkoda takich dzieci,że aż serce ściska, a ta dziewczynka to az mi brak mi słów..

Edit: ąz mi ciarki przeszły jak poczytałam o tym chłopcu, ale powiem Ci piękna sprawa, jak się czyta że się wszystko udało smile teraz trzymamy kciuki  smile

Alika, brawo i dla Ciebie smile Pieniążki zebrane, Julka jedzie na operację smile
To się nazywa siła, prawda? smile

Własnie tez zajrzałam smile
Super , bardzo się cieszę,,,w kupie siła'' jakoś tak się mówi, chyba  wink  smile

11,123

Piegowata'76 napisał/a:

A oto, co myślę o polityce smile

https://www.youtube.com/watch?v=9IpMmMFuU8w

Piegowata dzięki za piosenkę. Nie znałam jej a doskonale oddaje właśnie to co myślę. Możni tego świata roszczą sobie prawa układania go po swojemu i do decydowania za mnie. A ja się nie zgadzam na pozbawianie mnie moich przyrodzonych praw. Urządzają sobie wojny i wojenki jak zabawę na planszy. Jak dobry biznes.

11,124 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2017-09-28 19:04:44)

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:
Lilka787 napisał/a:

Witam przy kawie po turecku. smile
Piotrze, moja córka interesuje się muzyką. W tym roku zaczęła również lekcje śpiewu. To jej marzenie. Często razem słuchamy. Kiedy weszła ta piosenka LP, obie ją uwielbiałyśmy. A przy oglądaniu klipa musiałam jej wytłumaczyć, dlaczego dziewczyna całuje dziewczynę. smile

Lilko, ciekaw jestem, czy Twoja córka słuchała kiedyś jakiejś chorwackiej piosenki?
Podoba mi się ten utwór:

Wielbicielu ta piosenka jest dobra do tańca. Fajny rytm. smile Jeśli chodzi o moją córkę to lubi piosenki w języku angielskim. Mnie podoba się różnorodność muzyczna na naszym wątku. Razem śledzimy razem utwory, które tu się pojawiają.

Dziś dla Ciebie Michał Bajor smile

11,125

Muzyka muzyką a czy ktos z Was widzial takie drzwi?
https://youtu.be/umfvm8I9_oU

11,126 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-09-28 21:05:38)

rh72 napisał/a:

I tej funkcji nie znajdziesz raczej jako osobnej tylko w narzędziach - jak klawiatura w urządzeniu jak tablet czy phone oraz sprawdzanie pisowni to tym razem np. w przeglądarce, która pokazuje pola edycyjne - inne opcje też są, jak korektory tekstu w edytorach. Ale Ty pewnie piszesz o opcji w klawiaturze - podpowiadanie słów...

rh, chciałabym w tym miejscu podziękować Ci za wskazówkę odnośnie problemu, smile z którym się zmagam i który dyskretnie przemyciłam w swoim pytaniu o w/w funkcje.

Jednocześnie informuję, iż o ile w telefonie ustawiłam samodzielnie wszystko, to w tablecie nie. Tak więc ... po prostu przyszło mi polubić tę funkcję. smile Dopóki nie dam tabletu jakiemuś dziecku lub facetowi do ręki. lol

Moje "edity", o ile nie są uzupełnieniem konkretnej myśli, dotyczą literówek.

11,127 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-09-28 21:21:44)

Piotr Introwertyk napisał/a:

Muzyka muzyką a czy ktos z Was widzial takie drzwi?
https://youtu.be/umfvm8I9_oU

Wymiatają!

Piotr, nie mów, że takie wstawiłeś w nowym miejscu zamieszkania... wink

EDIT

Bardzo lubię ten kawałek The Doors ze względu na tekst:

11,128

Dzień dobry! Zapraszam na śniadanko i kawkę.
Mag, smętny ten kawałek i bardzo depresyjny.
Dlatego dla odmiany z rana coś do porannej gimnastyki.

Miłego dnia!

11,129

I_see_beyond napisał/a:

Dopóki nie dam tabletu jakiemuś dziecku lub facetowi do ręki. lol

Dobre - też to stosuję - daję dzieciakom.

Drzwi są typowe w moim nowym lokum tylko wyróżnia je że jedne są żółte a drugie ciemnoszare . Okna też mają takie być. Już sie boję że coś z tego wyniknie dziwnego .

11,130

A tu druga piosenka - do piątku

11,131

Drzwi są typowe w moim nowym lokum tylko wyróżnia je że jedne są żółte a drugie ciemnoszare . Okna też mają takie być. Już sie boję że coś z tego wyniknie dziwnego .

To bardzo dobre połączenie!

11,132

Nie jestem fanem metalu ani trochę ale niektóre kawałki dobrze mi robią szczególnie rankiem na rozruch  - byle nie w samochodzie smile

11,133

Dzień dobry!

Symbi napisał/a:

Mag, smętny ten kawałek i bardzo depresyjny

W sumie to masz rację. The Doors ma specyficzny klimat, to prawda.

To i ja wrzucę coś dla równowagi: radosne słońce .
http://emotikona.pl/emotikony/pic/radosne-sloneczko.gif

Którego dziś nie zabraknie i którego Wam życzę.

Jestem 5 dni po rozwodzie. Czuję się bardzo dobrze. Problemy z zasypianiem związane z tym wydarzeniem mijają. Piszę jeszcze wieczorami na forum w innych działach, ale przesypiam już 7-8 godzin.

Miłego dnia!

11,134 Ostatnio edytowany przez Symbi (2017-09-29 15:24:51)

I_see_beyond napisał/a:

Dzień dobry!

Symbi napisał/a:

Mag, smętny ten kawałek i bardzo depresyjny

W sumie to masz rację. The Doors ma specyficzny klimat, to prawda.

To i ja wrzucę coś dla równowagi: radosne słońce .
http://emotikona.pl/emotikony/pic/radosne-sloneczko.gif

Którego dziś nie zabraknie i którego Wam życzę.

Jestem 5 dni po rozwodzie. Czuję się bardzo dobrze. Problemy z zasypianiem związane z tym wydarzeniem mijają. Piszę jeszcze wieczorami na forum w innych działach, ale przesypiam już 7-8 godzin.

Miłego dnia!

Słońce jest, ale niestety u mnie bardzo chłodno.
Mag, obserwuj się z tym snem, zwłaszcza jak się po przerwach w śnie czujesz, tzn. czy jesteś senna i zmęczona w dzień czy wręcz przeciwnie, masz dużo energii mimo braku snu.

11,135 Ostatnio edytowany przez Symbi (2017-09-29 08:19:45)

Lily, czy Twoja córcia oglądała Camp Rock? Mój młodszy syn był swego czasu fanem obu części tego filmu, czasem zapraszał mnie do wspólnego oglądania.

i w polskiej wersji

11,136

Czołem ekipo

Chwytam nuty, łapię słońce (u mnie dziś bardzo brzydko) i podrzucę deserową kawę.

Mag-- osiągnęłaś spokój.

http://lovelatte.blog.pl/files/2013/03/hoho.jpg

11,137

Symbi napisał/a:

Mag, obserwuj się z tym snem, zwłaszcza jak się po przerwach w śnie czujesz, tzn. czy jesteś senna i zmęczona w dzień czy wręcz przeciwnie, masz dużo energii mimo braku snu.

Dziękuję, Symbi. Sen jest ważny i jest wyznacznikiem zdrowia, to prawda. Był czas, kiedy ewidentnie miałam powody do zmartwień - i z powodu wydarzeń w realu i problemów ze  snem. Teraz jeśli nie śpię, to raczej w sytuacjach "typowo stresujących".  Mam na myśli ostatnią rozprawę w sądzie. Choć wystąpienia publiczne, przed naprawdę różnymi ludźmi, nie sprawiają mi problemu, to ostatnia rozprawa rozwodowa była jednak dla mnie wyjątkowym wydarzeniem. Teraz nie zamierzam spać z innych powodów. Chociażby podekscytowania ze względu na te wszystkie wspaniałe rzeczy, które mnie czekają w najbliższym czasie i później też. smile No bo jak "Cudowne życie po rozwodzie", to tylko pełną parą!

11,138

Czółko, Mysti!

Mystique71 napisał/a:

Mag-- osiągnęłaś spokój.

http://lovelatte.blog.pl/files/2013/03/hoho.jpg

Ja tak, to prawda. Były mąż nie.

Cudna wklejka! smile

11,139

Dzień dobry Ekipo smile

Tak mi się marzy ... mocna kawa wypita w łóżku roll tongue wink

Miłego  dnia  życzę smile

Ps  A moze tak drugi Ziomal by się odezwał??  hej Chris żyjesz ? wink

11,140

alika40+ napisał/a:

Ps  A moze tak drugi Ziomal by się odezwał??  hej Chris żyjesz ?

Ten pierwszy, podejrzewam, znów wszedł na drzewo odpocząć, a drugi zawalony pracą. wink

11,141

Rh - w naszym temacie big_smile torebka dla córki przyszła - miała być wielkości A4 no i niby jest bo A4 wcisnę lecz przez otwór mniejszy niż 297mm sad  . Naciągane te opisy.
Nie będę sie ujawniał do konca ale prawie dzis mam urodziny i sobie życzę
http://www.lvc.pl/images/atrakcje/nurkowanie/slider-nurkowanie1.jpg
choć ostatnio przemyśliwuję po prostu to
http://www.podajlape.pl/rasy_img/b/000085_1.jpg
tylko powstrzymuje mnie wygląd życia z jego punktu widzenia jak jestem w pracy hmm

11,142 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2017-09-29 09:27:39)

Mam jeszcze chwilę, to zastosuję,, wabik '' może zadziała ?? wink kiedyś pamiętam zadziałało, to może  i teraz się uda winktongue

https://previews.123rf.com/images/titovstudio/titovstudio1403/titovstudio140300064/26577671-delicious-chocolate-cake-and-cup-of-coffee-Stock-Photo.jpg

Pierwszy  Ziomalu , zejdź proszę z drzewa i ładnie się przywitaj wink wink tez mozesz się poczęstować jak masz ochotę tongue smile

Edit : PIOTRZE, to w takim razie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO  smile  smile

11,143

Piotrze-- prawie dziś?

Mój syn ma jutro urodziny, w dzień chłopaka smile Jak się urodził, to jeszcze tego "święta" nie było.
A co do córki- chciałam, by miała urodziny w Walentynki (akurat mogłam nad tym "zapanować") , ale z innych powodów  ma urodziny 3 dni później.

W takim razie Piotrze-- spełnienia marzeń!

11,144

I_see_beyond napisał/a:
alika40+ napisał/a:

(...)  a drugi zawalony pracą. wink

Zostałem wywołany "po imieniu" no to się odzywam. smile
Jasne, że żyje. Takich jak ja nic nie zabije. wink

U mnie wszystko w porządku. Pracy dużo i coraz częściej myślę o tym, że muszę chyba coś przeorganizować w swoim życiu zawodowym. Sezon urlopowy się praktycznie skończył a ja wciąż nie mogę wyrwać się na urlop. Pewnie w listopadzie, hehe.
Znacie to o ciepłym piwie i spoconych kobietach? wink

Pozdrawiam wszystkich uczestników wątku, tych aktywnych i tych przyczajonych i podczytujących z ukrycia.
Trzymajcie się!

11,145

Facet_z_wąsem napisał/a:

Takich jak ja nic nie zabije. wink

Witaj w klubie!

Tu sami tacy. smile

11,146

alika40+ napisał/a:

Mam jeszcze chwilę, to zastosuję,, wabik '' może zadziała ?? wink kiedyś pamiętam zadziałało, to może  i teraz się uda winktongue

https://previews.123rf.com/images/titovstudio/titovstudio1403/titovstudio140300064/26577671-delicious-chocolate-cake-and-cup-of-coffee-Stock-Photo.jpg

He, he. Na mnie, jak na każdego stuprocentowego mężczyznę wink działają takie rzeczy - nakarmić, przytulić, pochwalić, podrapać za uchem... oj się rozpędziłem.:)

Lilko, podziękowania za Michała Bajora.
Piotrze, Wszystkiego Najlepszego!

11,148

I_see_beyond napisał/a:
rh72 napisał/a:

I tej funkcji nie znajdziesz raczej jako osobnej tylko w narzędziach - jak klawiatura w urządzeniu jak tablet czy phone oraz sprawdzanie pisowni to tym razem np. w przeglądarce, która pokazuje pola edycyjne - inne opcje też są, jak korektory tekstu w edytorach. Ale Ty pewnie piszesz o opcji w klawiaturze - podpowiadanie słów...

rh, chciałabym w tym miejscu podziękować Ci za wskazówkę odnośnie problemu, smile z którym się zmagam i który dyskretnie przemyciłam w swoim pytaniu o w/w funkcje.

Jednocześnie informuję, iż o ile w telefonie ustawiłam samodzielnie wszystko, to w tablecie nie. Tak więc ... po prostu przyszło mi polubić tę funkcję. smile Dopóki nie dam tabletu jakiemuś dziecku lub facetowi do ręki. lol

Moje "edity", o ile nie są uzupełnieniem konkretnej myśli, dotyczą literówek.

Opisz konkretniej problem... Sprobuje odpowiedzieć. Nie wiem nawet co chciałabyś osiągnąć?

11,149 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-09-29 09:58:33)

Chris ! smile Wszystkie koleżanki tęskniły za Tobą. wink big_smile

Piotrze , życzenia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

http://emotikona.pl/emotikony/pic/2balony.gif

Wszytkim Prawdziwym Mężczyznom, w których czasem odzywa się Chłopiec , życzę spełnienia marzeń!

PS Była kiedyś taką komedia romantyczna "Jak stracić chłopaka w 10 dni".
Jakby ktoś znalazł pozycję "Jak zdobyć chłopaka w 5 dni po rozwodzie", proszę dać mi cynk. wink
Nie, że mi się śpieszy. Po prostu lubię świętować. wink big_smile

11,150

rh72 napisał/a:

Opisz konkretniej problem... Sprobuje odpowiedzieć. Nie wiem nawet co chciałabyś osiągnąć?

Problem w zasadzie jest od wczoraj nieaktualny.
Jednak dziękuję za chęć pomocy.

11,151

Serdeczne życzenia, tudzież gratulacje dla wszystkich Chłopców wink, Solenizantów oraz Tych-Co-Po-Rozwodzie.

Wiecie, napisał do mnie znajomy: "Jak się czujesz?". To jedno pytanie jest dla mnie więcej warte niż te wszystkie wyświechtane komplementy obliczone na łatwy podryw

11,152

alika40+ napisał/a:

Ps  A moze tak drugi Ziomal by się odezwał??

Ale szo? No szo gawędzić? Taki zespół był - Gawęda, jak dobrze pamiętam to harcerski...

Nikt tu już na mnie nie próbuje polować to już bez czujności podczytuję smile Jak coś zaciekawi to napiszę... Ostatnio w nocy pracować nie idzie zbytnio bo mi spotkania funduja w dzień więc. Ale spoko... Piekna jesień obecnie. Sie zachwycam na spacerach... I wczoraj nie wytrzymalem i dach złożyłem wracając od klienta i dzisiaj katar....

A tez przemyce, ze nie ma to jak dobre kobiece sposoby na przeziębienie z tymi okladami specjalnie tongue więc u mnie pewnie katar dluzej potrwa jednak zachowania pokazanego przez Mysti nie zastosuje bo nie mam KOMU marudzic.. tongue

11,153

I_see_beyond napisał/a:
alika40+ napisał/a:

Ten pierwszy, podejrzewam, znów wszedł na drzewo odpocząć, a drugi zawalony pracą. wink

Eeeeee... Znamy moje drzewko? tongue

11,154

Piegowata'76 napisał/a:

Serdeczne życzenia, tudzież gratulacje dla wszystkich (...) Tych-Co-Po-Rozwodzie.

Wiecie, napisał do mnie znajomy: "Jak się czujesz?". To jedno pytanie jest dla mnie więcej warte niż te wszystkie wyświechtane komplementy obliczone na łatwy podryw

Dziękuję. smile

To prawda. Już dawno na innym wątku pisałam, że dla mnie i, jak się okazuje, innych kobiet też, empatia jest sexy.

11,155

rh72 napisał/a:

Przewinęło się o nim w kilku tematach: wink http://emotikona.pl/emotikony/pic/zakochany-drzewo.gif

11,156

Rh - w naszym temacie big_smile torebka dla córki przyszła - miała być wielkości A4 no i niby jest bo A4 wcisnę lecz przez otwór mniejszy niż 297mm sad  . Naciągane te opisy.
Nie będę sie ujawniał do konca ale prawie dzis mam urodziny i sobie życzę
http://www.lvc.pl/images/atrakcje/nurkowanie/slider-nurkowanie1.jpg
choć ostatnio przemyśliwuję po prostu to
http://www.podajlape.pl/rasy_img/b/000085_1.jpg
tylko powstrzymuje mnie wygląd życia z jego punktu widzenia jak jestem w pracy hmm

Piotr...
Wiesz, można zwrócić ale pokaż najpierw córce czy się podoba... Z takim zastrzezeniem, ze może inną wybrać. Zaleta zakupów internetowych. smile

Odnośnie urodzin to życzę zgodnie z tymi obrazkami tongue czyli przeciekajacego dachu i wiecej owłosienia big_smile Tylko przyjmij to ciepło smile

11,157

Facet_z_wąsem napisał/a:
alika40+ napisał/a:

He, he. Na mnie, jak na każdego stuprocentowego mężczyznę wink działają takie rzeczy - nakarmić, przytulić, pochwalić, podrapać za uchem... oj się rozpędziłem.:)

Rozpędził się... Mnie rozmarzył smile

11,158

rh72 napisał/a:

Nikt tu już na mnie nie próbuje polować to już bez czujności podczytuję smile (...)
A tez przemyce, ze nie ma to jak dobre kobiece sposoby na przeziębienie z tymi okladami specjalnie tongue

Nie znalazłam emotikony z łukiem i strzałą, musi wystarczyć inny oręż: wink
http://emotikona.pl/emotikony/pic/0ulan.gif

Koleżanka zapewne też podczytuje i się za jakiś czas zaloguje. wink

Za to mam emotikonę ilustrującą ten UZNANY i SKUTECZNY lek. Ale ... zostawię ją na światowy Dzień bez Biustonosza.

11,159 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-09-29 10:24:17)

rh72 napisał/a:
Facet_z_wąsem napisał/a:
alika40+ napisał/a:

Mam jeszcze chwilę, to zastosuję,, wabik '' może zadziała ?? wink kiedyś pamiętam zadziałało, to może  i teraz się uda.

W tej netkafejce jakoś tak ...na stałe wink sporo net-facetów tu mamy. Wiemy już dlaczego. Gdyż w tej netkafejce są  cudowne net-kobiety, wino i śpiew. To tak w skrócie. "Za młodu" zaś był tu "sex, drugs @nd rock'n'roll". wink To ostatnie zaś - LIVES FOREVER!

11,160

I_see_beyond napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nikt tu już na mnie nie próbuje polować to już bez czujności podczytuję smile (...)
A tez przemyce, ze nie ma to jak dobre kobiece sposoby na przeziębienie z tymi okladami specjalnie tongue

Nie znalazłam emotikony z łukiem i strzałą, musi wystarczyć inny oręż: wink
http://emotikona.pl/emotikony/pic/0ulan.gif

Koleżanka zapewne też podczytuje i się za jakiś czas zaloguje. wink

Za to mam emotikonę ilustrującą ten UZNANY i SKUTECZNY lek. Ale ... zostawię ją na światowy Dzień bez Biustonosza.

Ikonki nie leczą tongue
Ale kiedyś chłopaki u nas na tablicy w poprzednim biurze wywiesili ogłoszenie:
'Leczę piersi poprzez dotyk - w razie braku efektów zwracam pieniądze' tongue Stare ale mnie zawsze cieszy smile

11,161

No ale wczoraj zmarł Hugh Hefner... Idol wielu! Szczególnie czasów studenckich tongue

11,162

He , he , he big_smile  zadziałało, jednak stary dobry sposób nadal działa wink  tongue
Czesc Chris, miło że się odezwałeś smile  urlop w listopadzie hymm ? wink
a może tak wiesz ??w tym listopadzie ?  wink  smile

Hej Rh , Ciebie tez miło widzieć, powiem tak na ucho ,że mi troszkę Twoich literek brakowało wink ale tylko troszkę żeby nie było .. tongue

Ps jutro chyba jest dzień chłopaka ?? czy cos pokićkałam ?? hmm

11,163

rh72 napisał/a:
Facet_z_wąsem napisał/a:
alika40+ napisał/a:

He,  he, mnie też  tongue  big_smile

11,164

rh72 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:
alika40+ napisał/a:

Ja nie znam,  tongue tylko przepisałam big_smile

11,165

rh72 napisał/a:
alika40+ napisał/a:

Ps  A moze tak drugi Ziomal by się odezwał??

Ale szo? No szo gawędzić? Taki zespół był - Gawęda, jak dobrze pamiętam to harcerski...

Nikt tu już na mnie nie próbuje polować to już bez czujności podczytuję smile Jak coś zaciekawi to napiszę... Ostatnio w nocy pracować nie idzie zbytnio bo mi spotkania funduja w dzień więc. Ale spoko... Piekna jesień obecnie. Sie zachwycam na spacerach... I wczoraj nie wytrzymalem i dach złożyłem wracając od klienta i dzisiaj katar....

A tez przemyce, ze nie ma to jak dobre kobiece sposoby na przeziębienie z tymi okladami specjalnie tongue więc u mnie pewnie katar dluzej potrwa jednak zachowania pokazanego przez Mysti nie zastosuje bo nie mam KOMU marudzic.. tongue

Teraz doczytałam , katarek masz ....hymm , nioooo wspołczuję  , bardzo , bardzo wspołczuję tongue  wink  smile

11,166 Ostatnio edytowany przez Piotr Introwertyk (2017-09-29 11:38:51)

rh72 napisał/a:

Odnośnie urodzin to życzę zgodnie z tymi obrazkami tongue czyli przeciekajacego dachu i wiecej owłosienia big_smile Tylko przyjmij to ciepło smile

Dziękuję wszystkim. Faktycznie to dach już opanowałem żeby sie nie lało  a owłosienie... cóż zsuneło sie z głowy na niższe partie ciała więc średnio jestem tak samo owłosiony jak za młodu big_smile
A zinnej beczki - skąd macie te masy emotikonek innych niż podstawowe ?

a na katar okłady z
http://sedina.pl/phpBB3/download/file.php?id=2661&t=1&sid=03a6fd877295949ccfa8597776fbcab0

11,167

@Piotr, wygoogluj sobie emotikona.pl

Fajne te okłady. I jakie to praktyczne rozwiązanie. wink Najpierw działanie lecznicze, a potem ... na patelnię lub do piekarnika i ... mniam! tongue

Single są i kreatywni i praktyczni. smile

11,168

test
http://emotikona.pl/emotikony/pic/cycki.gif

i...działa ! dzieki.

11,169

Niezły ten test

A ja dziś miałam podobnie, jak na zdjęciu poniżej:

http://pics.tinypic.pl/i/00936/um6qvo0urfc8.jpg

11,170

Wspomniany przeze mnie dzień / święto (?) przypada za 243 dni, a więc 8 miesięcy i 1 dzień.

Informację zostawiam ZAINTERESOWANYM.

Wietrząc podstęp i spisek napiszę, że pomysłodawcą Dnia bez Stanika musiał być...mężczyzna! wink

Jestem zasadnicza, to prawda.
...kiedy trzeba. wink

Do czego zmierzam?...
Mojej foty online nie będzie. big_smile

Ale w INNYCH "okolicznościach przyrody", kto wie, kto wie...

PS Mnie się kojarzy Dzień Chłopaka ze szkoły, że przypada w ostatni dzień września. ZAINTERESOWANYCH odsyłam do wujka Google, kiedy to dokładnie jest.

11,171

alika40+ napisał/a:

Tak mi się marzy ... mocna kawa wypita w łóżku roll tongue wink

Ja sobie taką funduję w każdy weekend, w soboty i niedziele pozwalam sobie na 2-3 kawy w łóżku do południa, uwielbiam to. Nawet jak na chwilę wychodzę z łóżka, żeby dzieciom zrobić śniadanie, to potem z przyjemnością do niego wracam. Są to piękne chwile życia w pojedynkę.
Na popołudnie stara piosenka

11,172 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-09-29 17:05:25)

Witam,

Dotarłam do domu w piątkowe popołudnie - droga z mojego BIG CITY bardzo, bardzo mi się dłużyła. Korek standardowo utworzył się i przez porę dnia i dzień tygodnia, ale również roboty drogowe. Wspaniale być już w domu.

Droga by mi się nie dłużyła, gdybym w samochodzie miała to:

I'm happy on the road... http://emotikona.pl/emotikony/pic/2gwizd.gif

A teraz coffee time . Sama też niezłą zaparzam. wink

EDIT

torebka dla córki przyszła

Którą córka ostatecznie wybrała? Fajne były te torebki. Wiadomo, że dla nastolatki, nie dla mnie, ale bardzo ciekawe.

11,173

RH, ja w dzieciństwie słuchałam tego

11,174

Symbi napisał/a:

Lily, czy Twoja córcia oglądała Camp Rock? Mój młodszy syn był swego czasu fanem obu części tego filmu, czasem zapraszał mnie do wspólnego oglądania.

i w polskiej wersji

Dziękuję za ciekawą propozycję Symbi smile W weekend będziemy oglądać wszyscy troje.

11,175

smile Ja wrzucę sentymentalnie

11,176

Ciekawe, czy ja to lepszy model czy ten zepsuty? big_smile big_smile big_smile Nie mogę dosięgnąć aby sobie datę ważności sprawdzić... w głupim miejscu mi metkę wszyli tongue

11,177 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2017-09-29 18:34:13)

Ha, cały tydzień piję zimną kawę (brr...), a dziś to nawet na taką się nie załapałam. A miałam odpocząć. sad

Ale nic to. Widzę, że temat kobiecych piersi nadal aktualny smile

Pierwsza pomoc siostry Mary:

Dla solenizanta wedle życzenia smile

http://images2.fanpop.com/images/photos/8000000/cleo-mermaid-h2o-just-add-water-season-3-8052776-380-263.jpg

Dla ciężko chorego Al'a - okłady smile

http://3.bp.blogspot.com/-PUYbNAKAWNs/TyqK3IXz7TI/AAAAAAAAAeg/g74WsXWB06A/s1600/sweater-kittens-16.jpg

i dla Chrisa coś dla relaksu smile

https://st.depositphotos.com/2151793/5113/i/950/depositphotos_51135637-stock-photo-tabby-cat-lying-on-purple.jpg

11,178

rh72 napisał/a:

Ciekawe, czy ja to lepszy model czy ten zepsuty? big_smile big_smile big_smile Nie mogę dosięgnąć aby sobie datę ważności sprawdzić... w głupim miejscu mi metkę wszyli tongue

He,  he  starszy to na pewno tongue  big_smile

a czy lepszy hymm ??, nie wiem  tongue

11,179

Lili , a dla mnie ??
Ja tez trochę zasmarkana i pokulawiona na dodatek sad hmm

11,180

Posty [ 11,116 do 11,180 z 15,029 ]

Strony Poprzednia 1 170 171 172 173 174 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie