Ale spotkałam się też z twierdzeniem, że miłość jest decyzją.
W dużej mierze zgadzam się z tym twierdzeniem. Na samych emocjach daleko się nie zajedzie i są przecież zmienne. To musi być akt woli.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie
Strony Poprzednia 1 … 170 171 172 173 174 … 232 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale spotkałam się też z twierdzeniem, że miłość jest decyzją.
W dużej mierze zgadzam się z tym twierdzeniem. Na samych emocjach daleko się nie zajedzie i są przecież zmienne. To musi być akt woli.
pocałunek mężczyzny w usta ma dla mnie określone znaczenie-jest to dla obydwu stron czytelny sygnał - przechodzimy o level wyżej.
![]()
Dla mnie podobnie, dlatego z kolegami takie pocałunki w grę nie wchodzą. Z koleżanką było to zupełnie aseksualne.
Symbi , w innym temacie czytałam i pisałam o wyobrażeniach o forumowiczach. Część swoich mogłam zweryfikować poprzez pozaforumowe spotkania. A "realny" wygląd - poprzez Facebook, za obopólną zgodą.
Mam takie wyobrażenie o Tobie jako o eleganckiej kobiecie. Brunetce o ciemnych lub zielonych oczach. Oczywiście te szczegóły nie mają najmniejszego znaczenia w naszych forumowych rozmowach i wymianach poglądów tutaj, ale potwierdzisz kolor? Jeśli nie, też zrozumiem.
Ok ,juz poszło
Tak mi szkoda takich dzieci,że aż serce ściska, a ta dziewczynka to az mi brak mi słów..Edit: ąz mi ciarki przeszły jak poczytałam o tym chłopcu, ale powiem Ci piękna sprawa, jak się czyta że się wszystko udało
teraz trzymamy kciuki
Alika, brawo i dla Ciebie
Pieniążki zebrane, Julka jedzie na operację ![]()
To się nazywa siła, prawda? ![]()
Mag, napisałam maila.
Symbi, odpisałam.
Za mną intensywny dzień. Dużo poza domem. Udało mi się dziś pospacerować w pięknym miejscu.
Wrzesień bywa bardzo piękny. ![]()
alika40+ napisał/a:Ok ,juz poszło
Tak mi szkoda takich dzieci,że aż serce ściska, a ta dziewczynka to az mi brak mi słów..Edit: ąz mi ciarki przeszły jak poczytałam o tym chłopcu, ale powiem Ci piękna sprawa, jak się czyta że się wszystko udało
teraz trzymamy kciuki
Alika, brawo i dla Ciebie
Pieniążki zebrane, Julka jedzie na operację
To się nazywa siła, prawda?
Własnie tez zajrzałam
Super , bardzo się cieszę,,,w kupie siła'' jakoś tak się mówi, chyba
![]()
A oto, co myślę o polityce
Piegowata dzięki za piosenkę. Nie znałam jej a doskonale oddaje właśnie to co myślę. Możni tego świata roszczą sobie prawa układania go po swojemu i do decydowania za mnie. A ja się nie zgadzam na pozbawianie mnie moich przyrodzonych praw. Urządzają sobie wojny i wojenki jak zabawę na planszy. Jak dobry biznes.
Lilka787 napisał/a:Witam przy kawie po turecku.
![]()
Piotrze, moja córka interesuje się muzyką. W tym roku zaczęła również lekcje śpiewu. To jej marzenie. Często razem słuchamy. Kiedy weszła ta piosenka LP, obie ją uwielbiałyśmy. A przy oglądaniu klipa musiałam jej wytłumaczyć, dlaczego dziewczyna całuje dziewczynę.Lilko, ciekaw jestem, czy Twoja córka słuchała kiedyś jakiejś chorwackiej piosenki?
Podoba mi się ten utwór:
Wielbicielu ta piosenka jest dobra do tańca. Fajny rytm.
Jeśli chodzi o moją córkę to lubi piosenki w języku angielskim. Mnie podoba się różnorodność muzyczna na naszym wątku. Razem śledzimy razem utwory, które tu się pojawiają.
Dziś dla Ciebie Michał Bajor
Muzyka muzyką a czy ktos z Was widzial takie drzwi?
https://youtu.be/umfvm8I9_oU
I tej funkcji nie znajdziesz raczej jako osobnej tylko w narzędziach - jak klawiatura w urządzeniu jak tablet czy phone oraz sprawdzanie pisowni to tym razem np. w przeglądarce, która pokazuje pola edycyjne - inne opcje też są, jak korektory tekstu w edytorach. Ale Ty pewnie piszesz o opcji w klawiaturze - podpowiadanie słów...
rh, chciałabym w tym miejscu podziękować Ci za wskazówkę odnośnie problemu,
z którym się zmagam i który dyskretnie przemyciłam w swoim pytaniu o w/w funkcje.
Jednocześnie informuję, iż o ile w telefonie ustawiłam samodzielnie wszystko, to w tablecie nie. Tak więc ... po prostu przyszło mi polubić tę funkcję.
Dopóki nie dam tabletu jakiemuś dziecku lub facetowi do ręki. ![]()
Moje "edity", o ile nie są uzupełnieniem konkretnej myśli, dotyczą literówek.
Muzyka muzyką a czy ktos z Was widzial takie drzwi?
https://youtu.be/umfvm8I9_oU
Wymiatają!
Piotr, nie mów, że takie wstawiłeś w nowym miejscu zamieszkania... ![]()
EDIT
Bardzo lubię ten kawałek The Doors ze względu na tekst:
Dzień dobry! Zapraszam na śniadanko i kawkę.
Mag, smętny ten kawałek i bardzo depresyjny.
Dlatego dla odmiany z rana coś do porannej gimnastyki.
Miłego dnia!
Dopóki nie dam tabletu jakiemuś dziecku lub facetowi do ręki.
Dobre - też to stosuję - daję dzieciakom.
Drzwi są typowe w moim nowym lokum tylko wyróżnia je że jedne są żółte a drugie ciemnoszare . Okna też mają takie być. Już sie boję że coś z tego wyniknie dziwnego .
A tu druga piosenka - do piątku
Drzwi są typowe w moim nowym lokum tylko wyróżnia je że jedne są żółte a drugie ciemnoszare . Okna też mają takie być. Już sie boję że coś z tego wyniknie dziwnego .
To bardzo dobre połączenie!
Nie jestem fanem metalu ani trochę ale niektóre kawałki dobrze mi robią szczególnie rankiem na rozruch - byle nie w samochodzie
Dzień dobry!
Mag, smętny ten kawałek i bardzo depresyjny
W sumie to masz rację. The Doors ma specyficzny klimat, to prawda.
To i ja wrzucę coś dla równowagi: radosne słońce . 
Którego dziś nie zabraknie i którego Wam życzę.
Jestem 5 dni po rozwodzie. Czuję się bardzo dobrze. Problemy z zasypianiem związane z tym wydarzeniem mijają. Piszę jeszcze wieczorami na forum w innych działach, ale przesypiam już 7-8 godzin.
Miłego dnia!
Dzień dobry!
Symbi napisał/a:Mag, smętny ten kawałek i bardzo depresyjny
W sumie to masz rację. The Doors ma specyficzny klimat, to prawda.
To i ja wrzucę coś dla równowagi: radosne słońce .
Którego dziś nie zabraknie i którego Wam życzę.
Jestem 5 dni po rozwodzie. Czuję się bardzo dobrze. Problemy z zasypianiem związane z tym wydarzeniem mijają. Piszę jeszcze wieczorami na forum w innych działach, ale przesypiam już 7-8 godzin.
Miłego dnia!
Słońce jest, ale niestety u mnie bardzo chłodno.
Mag, obserwuj się z tym snem, zwłaszcza jak się po przerwach w śnie czujesz, tzn. czy jesteś senna i zmęczona w dzień czy wręcz przeciwnie, masz dużo energii mimo braku snu.
Lily, czy Twoja córcia oglądała Camp Rock? Mój młodszy syn był swego czasu fanem obu części tego filmu, czasem zapraszał mnie do wspólnego oglądania.
i w polskiej wersji
Czołem ekipo
Chwytam nuty, łapię słońce (u mnie dziś bardzo brzydko) i podrzucę deserową kawę.
Mag-- osiągnęłaś spokój.

Mag, obserwuj się z tym snem, zwłaszcza jak się po przerwach w śnie czujesz, tzn. czy jesteś senna i zmęczona w dzień czy wręcz przeciwnie, masz dużo energii mimo braku snu.
Dziękuję, Symbi. Sen jest ważny i jest wyznacznikiem zdrowia, to prawda. Był czas, kiedy ewidentnie miałam powody do zmartwień - i z powodu wydarzeń w realu i problemów ze snem. Teraz jeśli nie śpię, to raczej w sytuacjach "typowo stresujących". Mam na myśli ostatnią rozprawę w sądzie. Choć wystąpienia publiczne, przed naprawdę różnymi ludźmi, nie sprawiają mi problemu, to ostatnia rozprawa rozwodowa była jednak dla mnie wyjątkowym wydarzeniem. Teraz nie zamierzam spać z innych powodów. Chociażby podekscytowania ze względu na te wszystkie wspaniałe rzeczy, które mnie czekają w najbliższym czasie i później też.
No bo jak "Cudowne życie po rozwodzie", to tylko pełną parą!
Czółko, Mysti!
Mag-- osiągnęłaś spokój.
Ja tak, to prawda. Były mąż nie.
Cudna wklejka! ![]()
Dzień dobry Ekipo ![]()
Tak mi się marzy ... mocna kawa wypita w łóżku
![]()
Miłego dnia życzę ![]()
Ps A moze tak drugi Ziomal by się odezwał?? hej Chris żyjesz ? ![]()
Ps A moze tak drugi Ziomal by się odezwał?? hej Chris żyjesz ?
Ten pierwszy, podejrzewam, znów wszedł na drzewo odpocząć, a drugi zawalony pracą. ![]()
Rh - w naszym temacie
torebka dla córki przyszła - miała być wielkości A4 no i niby jest bo A4 wcisnę lecz przez otwór mniejszy niż 297mm
. Naciągane te opisy.
Nie będę sie ujawniał do konca ale prawie dzis mam urodziny i sobie życzę 
choć ostatnio przemyśliwuję po prostu to
tylko powstrzymuje mnie wygląd życia z jego punktu widzenia jak jestem w pracy ![]()
Mam jeszcze chwilę, to zastosuję,, wabik '' może zadziała ??
kiedyś pamiętam zadziałało, to może i teraz się uda ![]()
![]()

Pierwszy Ziomalu , zejdź proszę z drzewa i ładnie się przywitaj
tez mozesz się poczęstować jak masz ochotę
![]()
Edit : PIOTRZE, to w takim razie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
![]()
Piotrze-- prawie dziś?
Mój syn ma jutro urodziny, w dzień chłopaka
Jak się urodził, to jeszcze tego "święta" nie było.
A co do córki- chciałam, by miała urodziny w Walentynki (akurat mogłam nad tym "zapanować") , ale z innych powodów ma urodziny 3 dni później.
W takim razie Piotrze-- spełnienia marzeń!
alika40+ napisał/a:Ps A moze tak drugi Ziomal by się odezwał?? hej Chris żyjesz ?
(...) a drugi zawalony pracą.
Zostałem wywołany "po imieniu" no to się odzywam. ![]()
Jasne, że żyje. Takich jak ja nic nie zabije. ![]()
U mnie wszystko w porządku. Pracy dużo i coraz częściej myślę o tym, że muszę chyba coś przeorganizować w swoim życiu zawodowym. Sezon urlopowy się praktycznie skończył a ja wciąż nie mogę wyrwać się na urlop. Pewnie w listopadzie, hehe.
Znacie to o ciepłym piwie i spoconych kobietach? ![]()
Pozdrawiam wszystkich uczestników wątku, tych aktywnych i tych przyczajonych i podczytujących z ukrycia.
Trzymajcie się!
Takich jak ja nic nie zabije.
Witaj w klubie!
Tu sami tacy. ![]()
Mam jeszcze chwilę, to zastosuję,, wabik '' może zadziała ??
kiedyś pamiętam zadziałało, to może i teraz się uda
He, he. Na mnie, jak na każdego stuprocentowego mężczyznę
działają takie rzeczy - nakarmić, przytulić, pochwalić, podrapać za uchem... oj się rozpędziłem.:)
Lilko, podziękowania za Michała Bajora.
Piotrze, Wszystkiego Najlepszego!
rh72 napisał/a:I tej funkcji nie znajdziesz raczej jako osobnej tylko w narzędziach - jak klawiatura w urządzeniu jak tablet czy phone oraz sprawdzanie pisowni to tym razem np. w przeglądarce, która pokazuje pola edycyjne - inne opcje też są, jak korektory tekstu w edytorach. Ale Ty pewnie piszesz o opcji w klawiaturze - podpowiadanie słów...
rh, chciałabym w tym miejscu podziękować Ci za wskazówkę odnośnie problemu,
z którym się zmagam i który dyskretnie przemyciłam w swoim pytaniu o w/w funkcje.
Jednocześnie informuję, iż o ile w telefonie ustawiłam samodzielnie wszystko, to w tablecie nie. Tak więc ... po prostu przyszło mi polubić tę funkcję.
Dopóki nie dam tabletu jakiemuś dziecku lub facetowi do ręki.
Moje "edity", o ile nie są uzupełnieniem konkretnej myśli, dotyczą literówek.
Opisz konkretniej problem... Sprobuje odpowiedzieć. Nie wiem nawet co chciałabyś osiągnąć?
Chris !
Wszystkie koleżanki tęskniły za Tobą.
![]()
Piotrze , życzenia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Wszytkim Prawdziwym Mężczyznom, w których czasem odzywa się Chłopiec , życzę spełnienia marzeń!
PS Była kiedyś taką komedia romantyczna "Jak stracić chłopaka w 10 dni".
Jakby ktoś znalazł pozycję "Jak zdobyć chłopaka w 5 dni po rozwodzie", proszę dać mi cynk. ![]()
Nie, że mi się śpieszy. Po prostu lubię świętować.
![]()
Opisz konkretniej problem... Sprobuje odpowiedzieć. Nie wiem nawet co chciałabyś osiągnąć?
Problem w zasadzie jest od wczoraj nieaktualny.
Jednak dziękuję za chęć pomocy.
Serdeczne życzenia, tudzież gratulacje dla wszystkich Chłopców
, Solenizantów oraz Tych-Co-Po-Rozwodzie.
Wiecie, napisał do mnie znajomy: "Jak się czujesz?". To jedno pytanie jest dla mnie więcej warte niż te wszystkie wyświechtane komplementy obliczone na łatwy podryw
Ps A moze tak drugi Ziomal by się odezwał??
Ale szo? No szo gawędzić? Taki zespół był - Gawęda, jak dobrze pamiętam to harcerski...
Nikt tu już na mnie nie próbuje polować to już bez czujności podczytuję
Jak coś zaciekawi to napiszę... Ostatnio w nocy pracować nie idzie zbytnio bo mi spotkania funduja w dzień więc. Ale spoko... Piekna jesień obecnie. Sie zachwycam na spacerach... I wczoraj nie wytrzymalem i dach złożyłem wracając od klienta i dzisiaj katar....
A tez przemyce, ze nie ma to jak dobre kobiece sposoby na przeziębienie z tymi okladami specjalnie
więc u mnie pewnie katar dluzej potrwa jednak zachowania pokazanego przez Mysti nie zastosuje bo nie mam KOMU marudzic.. ![]()
alika40+ napisał/a:Ps A moze tak drugi Ziomal by się odezwał?? hej Chris żyjesz ?
Ten pierwszy, podejrzewam, znów wszedł na drzewo odpocząć, a drugi zawalony pracą.
Eeeeee... Znamy moje drzewko? ![]()
Serdeczne życzenia, tudzież gratulacje dla wszystkich (...) Tych-Co-Po-Rozwodzie.
Wiecie, napisał do mnie znajomy: "Jak się czujesz?". To jedno pytanie jest dla mnie więcej warte niż te wszystkie wyświechtane komplementy obliczone na łatwy podryw
Dziękuję. ![]()
To prawda. Już dawno na innym wątku pisałam, że dla mnie i, jak się okazuje, innych kobiet też, empatia jest sexy.
Eeeeee... Znamy moje drzewko?
Przewinęło się o nim w kilku tematach:

Rh - w naszym temacie
torebka dla córki przyszła - miała być wielkości A4 no i niby jest bo A4 wcisnę lecz przez otwór mniejszy niż 297mm
. Naciągane te opisy.
Nie będę sie ujawniał do konca ale prawie dzis mam urodziny i sobie życzę
choć ostatnio przemyśliwuję po prostu to
tylko powstrzymuje mnie wygląd życia z jego punktu widzenia jak jestem w pracy
Piotr...
Wiesz, można zwrócić ale pokaż najpierw córce czy się podoba... Z takim zastrzezeniem, ze może inną wybrać. Zaleta zakupów internetowych. ![]()
Odnośnie urodzin to życzę zgodnie z tymi obrazkami
czyli przeciekajacego dachu i wiecej owłosienia
Tylko przyjmij to ciepło ![]()
alika40+ napisał/a:Mam jeszcze chwilę, to zastosuję,, wabik '' może zadziała ??
działają takie rzeczy - nakarmić, przytulić, pochwalić, podrapać za uchem... oj się rozpędziłem.:)
Rozpędził się... Mnie rozmarzył ![]()
(...)
A tez przemyce, ze nie ma to jak dobre kobiece sposoby na przeziębienie z tymi okladami specjalnie
Nie znalazłam emotikony z łukiem i strzałą, musi wystarczyć inny oręż: ![]()

Koleżanka zapewne też podczytuje i się za jakiś czas zaloguje. ![]()
Za to mam emotikonę ilustrującą ten UZNANY i SKUTECZNY lek. Ale ... zostawię ją na światowy Dzień bez Biustonosza.
Facet_z_wąsem napisał/a:alika40+ napisał/a:Mam jeszcze chwilę, to zastosuję,, wabik '' może zadziała ??
kiedyś pamiętam zadziałało, to może i teraz się uda.
Rozpędził się... Mnie rozmarzył
W tej netkafejce jakoś tak ...na stałe
sporo net-facetów tu mamy. Wiemy już dlaczego. Gdyż w tej netkafejce są cudowne net-kobiety, wino i śpiew. To tak w skrócie. "Za młodu" zaś był tu "sex, drugs @nd rock'n'roll".
To ostatnie zaś - LIVES FOREVER!
rh72 napisał/a:Nikt tu już na mnie nie próbuje polować to już bez czujności podczytuję
(...)
A tez przemyce, ze nie ma to jak dobre kobiece sposoby na przeziębienie z tymi okladami specjalnieNie znalazłam emotikony z łukiem i strzałą, musi wystarczyć inny oręż:
Koleżanka zapewne też podczytuje i się za jakiś czas zaloguje.
Za to mam emotikonę ilustrującą ten UZNANY i SKUTECZNY lek. Ale ... zostawię ją na światowy Dzień bez Biustonosza.
Ikonki nie leczą
Ale kiedyś chłopaki u nas na tablicy w poprzednim biurze wywiesili ogłoszenie:
'Leczę piersi poprzez dotyk - w razie braku efektów zwracam pieniądze'
Stare ale mnie zawsze cieszy ![]()
No ale wczoraj zmarł Hugh Hefner... Idol wielu! Szczególnie czasów studenckich ![]()
He , he , he
zadziałało, jednak stary dobry sposób nadal działa
![]()
Czesc Chris, miło że się odezwałeś
urlop w listopadzie hymm ? ![]()
a może tak wiesz ??w tym listopadzie ?
![]()
Hej Rh , Ciebie tez miło widzieć, powiem tak na ucho ,że mi troszkę Twoich literek brakowało
ale tylko troszkę żeby nie było ..
Ps jutro chyba jest dzień chłopaka ?? czy cos pokićkałam ?? ![]()
Facet_z_wąsem napisał/a:alika40+ napisał/a:Mam jeszcze chwilę, to zastosuję,, wabik '' może zadziała ??
Rozpędził się... Mnie rozmarzył
He, he, mnie też
![]()
I_see_beyond napisał/a:alika40+ napisał/a:Ps A moze tak drugi Ziomal by się odezwał?? hej Chris żyjesz ?
Ten pierwszy, podejrzewam, znów wszedł na drzewo odpocząć, a drugi zawalony pracą.
Eeeeee... Znamy moje drzewko?
Ja nie znam,
tylko przepisałam ![]()
alika40+ napisał/a:Ps A moze tak drugi Ziomal by się odezwał??
Ale szo? No szo gawędzić? Taki zespół był - Gawęda, jak dobrze pamiętam to harcerski...
Jak coś zaciekawi to napiszę... Ostatnio w nocy pracować nie idzie zbytnio bo mi spotkania funduja w dzień więc. Ale spoko... Piekna jesień obecnie. Sie zachwycam na spacerach... I wczoraj nie wytrzymalem i dach złożyłem wracając od klienta i dzisiaj katar....
więc u mnie pewnie katar dluzej potrwa jednak zachowania pokazanego przez Mysti nie zastosuje bo nie mam KOMU marudzic..
Teraz doczytałam , katarek masz ....hymm , nioooo wspołczuję , bardzo , bardzo wspołczuję
![]()
Odnośnie urodzin to życzę zgodnie z tymi obrazkami
czyli przeciekajacego dachu i wiecej owłosienia
Tylko przyjmij to ciepło
Dziękuję wszystkim. Faktycznie to dach już opanowałem żeby sie nie lało a owłosienie... cóż zsuneło sie z głowy na niższe partie ciała więc średnio jestem tak samo owłosiony jak za młodu
A zinnej beczki - skąd macie te masy emotikonek innych niż podstawowe ?
a na katar okłady z
@Piotr, wygoogluj sobie emotikona.pl
Fajne te okłady. I jakie to praktyczne rozwiązanie.
Najpierw działanie lecznicze, a potem ... na patelnię lub do piekarnika i ... mniam! ![]()
Single są i kreatywni i praktyczni. ![]()
Niezły ten test
A ja dziś miałam podobnie, jak na zdjęciu poniżej:

Wspomniany przeze mnie dzień / święto (?) przypada za 243 dni, a więc 8 miesięcy i 1 dzień.
Informację zostawiam ZAINTERESOWANYM.
Wietrząc podstęp i spisek napiszę, że pomysłodawcą Dnia bez Stanika musiał być...mężczyzna! ![]()
Jestem zasadnicza, to prawda.
...kiedy trzeba. ![]()
Do czego zmierzam?...
Mojej foty online nie będzie. ![]()
Ale w INNYCH "okolicznościach przyrody", kto wie, kto wie...
PS Mnie się kojarzy Dzień Chłopaka ze szkoły, że przypada w ostatni dzień września. ZAINTERESOWANYCH odsyłam do wujka Google, kiedy to dokładnie jest.
Tak mi się marzy ... mocna kawa wypita w łóżku
![]()
![]()
Ja sobie taką funduję w każdy weekend, w soboty i niedziele pozwalam sobie na 2-3 kawy w łóżku do południa, uwielbiam to. Nawet jak na chwilę wychodzę z łóżka, żeby dzieciom zrobić śniadanie, to potem z przyjemnością do niego wracam. Są to piękne chwile życia w pojedynkę.
Na popołudnie stara piosenka
Witam,
Dotarłam do domu w piątkowe popołudnie - droga z mojego BIG CITY bardzo, bardzo mi się dłużyła. Korek standardowo utworzył się i przez porę dnia i dzień tygodnia, ale również roboty drogowe. Wspaniale być już w domu.
Droga by mi się nie dłużyła, gdybym w samochodzie miała to:
I'm happy on the road... 
A teraz coffee time . Sama też niezłą zaparzam. ![]()
EDIT
torebka dla córki przyszła
Którą córka ostatecznie wybrała? Fajne były te torebki. Wiadomo, że dla nastolatki, nie dla mnie, ale bardzo ciekawe.
RH, ja w dzieciństwie słuchałam tego
Lily, czy Twoja córcia oglądała Camp Rock? Mój młodszy syn był swego czasu fanem obu części tego filmu, czasem zapraszał mnie do wspólnego oglądania.
i w polskiej wersji
Dziękuję za ciekawą propozycję Symbi
W weekend będziemy oglądać wszyscy troje.
Ja wrzucę sentymentalnie
Ciekawe, czy ja to lepszy model czy ten zepsuty?
Nie mogę dosięgnąć aby sobie datę ważności sprawdzić... w głupim miejscu mi metkę wszyli ![]()
Ha, cały tydzień piję zimną kawę (brr...), a dziś to nawet na taką się nie załapałam. A miałam odpocząć.
Ale nic to. Widzę, że temat kobiecych piersi nadal aktualny
Pierwsza pomoc siostry Mary:
Dla solenizanta wedle życzenia

Dla ciężko chorego Al'a - okłady

i dla Chrisa coś dla relaksu

Ciekawe, czy ja to lepszy model czy ten zepsuty?
![]()
![]()
Nie mogę dosięgnąć aby sobie datę ważności sprawdzić... w głupim miejscu mi metkę wszyli
He, he starszy to na pewno
![]()
a czy lepszy hymm ??, nie wiem ![]()
Lili , a dla mnie ??
Ja tez trochę zasmarkana i pokulawiona na dodatek
![]()
Strony Poprzednia 1 … 170 171 172 173 174 … 232 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024