moje cudowne życie po rozwodzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Strony Poprzednia 1 166 167 168 169 170 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10,856 do 10,920 z 15,029 ]

10,856

Odp: moje cudowne życie po rozwodzie

Ech , rano nie miałam za bardzo czasu pisać, jakoś za mało czasu mam wink
Dzisiejszej nocy miałam bardzo zły sen:( hymm, chociaz nie bardzo wierzę ale ....??
Nie ma nawet z kim pogadać, wszyscy mają swoje sprawy , każdy zajęty echh życie ..
Z dobrych rzeczy , to wreszcie udało mi sie jajko ugotowac na miękko tongue
Aaa dostałam rachunek za tel,mam abonament i miałam trochę obiekcji ,ale ani grosza wiecej na rachunku, tyle co abonament smile dużo gadałam i korzystałam z netu w tel LTL , tak wiec roming jest zniesiony na 100%, mozna gadać do woli w UE smile
No to chyba na  tyle smile
Słoneczka życzę wszystkim i udanej niedzieli smile

Zobacz podobne tematy :

10,857

Cześć   Aga  smile

10,858

Ja żyję w idealnym świecie bez kaca, serio niewiem co to ból głowy po chlaniu big_smile

10,859

Astral Shadow napisał/a:

Ja żyję w idealnym świecie bez kaca, serio niewiem co to ból głowy

To zazdraszczam! big_smile Ciekawe, kiedy rh wróci na wątek i jakie będzie miał przemyślenia...

Alika, to prawda. Świat goni, ludzie nie mają czasu na rozmowę ze sobą. Dziś nie gwarantuję swojej obecności w net-kafejce, ale zawsze ktoś tu jest, żeby pogadać.

10,860

Astral Shadow napisał/a:

Ja żyję w idealnym świecie bez kaca, serio niewiem co to ból głowy po chlaniu big_smile

To by wyjasnialo wielodniowe melanze wink

10,861

I_see_beyond napisał/a:

Alika, to prawda. Świat goni, ludzie nie mają czasu na rozmowę ze sobą. Dziś nie gwarantuję swojej obecności w net-kafejce, ale zawsze ktoś tu jest, żeby pogadać.

Dzięki Mag , ale nie o takie pogadanie mi chodzi hmm
chyba mam doła dziś sad

10,862

alika40+ napisał/a:

Dzięki Mag , ale nie o takie pogadanie mi chodzi. chyba mam doła dziś

Alika, dziś nie dam rady - jutro jest TEN dzień przede mną, moje myśli są na nim skupione.

Jeśli Ci chandra do jutra wieczorem nie przejdzie, napisz @. Jak uporam się z TĄ częścią mojego życia, będę mogła poświęcić innym więcej czasu. smile

10,863

Oznajmiam - bez kaca, bez najmniejszego bólu głowy, humor poprawiony, jest good tongue

10,864

Piotr Introwertyk napisał/a:

Rh i Astral -ja do chlania meskiego jestem dobry ale tylko godzine bo potem padam jak mucha big_smile .

Eeee... damy Ci wódki bezalkoholowej... padniesz po 2 godzinach big_smile

10,865 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2017-09-24 13:27:07)

Witajcie Kochani tongue (ha, ha Al już dawno rozszyfrował moje hasło)

Witaj Aga smile Po cichu liczę, że przyłączysz się do wieczornych harców dzisiaj. smile

Można się ciekawych rzeczy nauczyć. Ja zapamiętam, że pocałunek po chorwacku to poljubac. smile

Aliko wykręcę dziś do Ciebie numer po południu. smile Jako specjalista od snów. wink

Astral Shadow napisał/a:

czym zasłuzyłem to wie tylko lilka bo ona to wymyśliła  smile

No dobrze, przyznam się. Astral mnie ujął tym, że na zakończenie spotkania w Krakowie objął, każdą dziewczynę, a więc i mnie się dostało. tongue
A poza tym mam sentyment do chłopaków z wyżyn. Przypomniało mi się kiedy moje starsze koleżanki gratulowały mi jako młodej mężatce, że mam górala za męża, mówiąc, że to jurne chłopaki. Ja wtedy tego nie rozumiałam, ale dziś wiem co miały na myśli. wink

Piotr Introwertyk napisał/a:

Zreszta wszystko w kobietach jest dla mezczyzn przyjemne smile.

rh72 napisał/a:

Piję z sąsiadem smile potem się wypowiem... Lilly! Więcej, więcej!!! Wygrywasz nie tym ciastem tongue

rh72 napisał/a:

Kobiety, ja Was kocham... ale po męsku czasami trzeba big_smile będę wierny jak pies ale potrzebuję czasami zerwać się ze smyczy. Jak któraś zrozumie to ma moje serce tongue

O, o właśnie tak do nas mówcie Panowie. smile

A ja myślałam, że szef to na tej rozbieranej randce jest. smile A tu proszę męska impreza. OK, nie ma problemu. Dziękuję, że szef docenił moje zastępstwo.
Tylko niech szef ne zapomni o prezencie dla Mysti. smile

No widzicie Kochani, nie ma to jak dobra komunikacja w związku. smile

No co chłopaki, gdzie Wam będzie lepiej niż u nas. Całusy, klub go-go, alkohol, a na drugi dzień maślaneczka. big_smile
Muszę się przyznać, że ja mam słabość do naszych net-chłopaków. smile Gdybym była singielką to bym nawet nie umiała wybrać. Dlatego próbowałabym każdego po kolei. tongue Zamarzyło mi się zrobić studium mężczyzny i powiem Wam, że wyniki są zaskakujące, na plus oczywiście. smile

Przypominam, że jest jeszcze weekend, a więc możemy się dziś jeszcze zabawić.
Mag, tym razem się nie wykręcisz, wiem, ze masz nowe bikini. tongue
Panowie dziś będą wybierać najbardziej sexy strój plażowy. tongue

A tu zapodaję ciekawą nutkę

10,866

I_see_beyond napisał/a:
rh72 napisał/a:

będę wierny jak pies ale potrzebuję czasami zerwać się ze smyczy. Jak któraś zrozumie to ma moje serce. ( ?)

Wskaż mi takiego faceta, który tego nie potrzebuje, a osobiście skoczę do monopolowego po butelkę. wink
To jak będzie? http://gohan.ssj2.fm.interia.pl/pliki4/serducho.gif

wink

smile Są faceci, są... potrzebują wszędzie ze swoją kobietą, ona nie może iść nigdzie sama... totalna kontrola, kobieta to jak własność. Znam ze 2 takich, nie jako koledzy ale właśnie byli pewnych pań. big_smile Są tacy, I_see. Jeśli już zarobiłem tą butelkę bo wskazać pewnie kilka kobiet by wskazało i na tym wątku takich, to fajna i nie droga jest nowa 'Przepalanka' tongue Tylko kiedy Ty to dostarczysz, kobieto... kiedy? Echhhh... tongue Ale flaszkę u Ciebie mam! big_smile

10,867

rh72 napisał/a:

smile Są faceci, są... potrzebują wszędzie ze swoją kobietą, ona nie może iść nigdzie sama... totalna kontrola, kobieta to jak własność. (...) Są tacy, I_see. Jeśli już zarobiłem tą butelkę bo wskazać pewnie kilka kobiet by wskazało i na tym wątku takich, to fajna i nie droga jest nowa 'Przepalanka' tongue Tylko kiedy Ty to dostarczysz, kobieto... kiedy? Echhhh... tongue Ale flaszkę u Ciebie mam! big_smile

Nie toleruję ZABORCZOŚCI pod żadną postacią, w żadnej relacji.

Rzeczoną flaszkę to proponuję otworzyć na parapetówce - w moim nowym mieszkaniu. Obiecałam ją tutaj już dawno. smile

10,868

Lilka787 napisał/a:

Mag, tym razem się nie wykręcisz, wiem, ze masz nowe bikini. tongue

Mam, mam. wink

Baby, nie obiecuję, że zajrzę jeszcze dziś na wątek. Po południu zaczynam cykl herbat "Święty spokój", żeby sobie spokojnie zasnąć przed jutrzejszym dniem. A muszę wstać o ... 4:00. Wątek może mnie ... rozproszyć. big_smile A muszę być jutro BARDZO SKONCENTROWANA.

Jakby co, to będąc już PO WSZYSTKIM, nadrobię zaległości.
Mogę nawet wstawić fotę.
Nagą.
W łóżku. wink

https://media.tenor.com/images/3c67f538168c41e3fac204297586168c/tenor.gif

PS Do pozostałych wpisów odniosę się w miarę możliwości czasowych. Wyszło słońce. Uciekam na spacer!

10,869

Dla Misti taki o to prezent

http://i1.celebixy.pl/781ad7cad96084b5b352e5b5cd54ae67c3da1ca9/adam-levine-naked-jpg

I przyznaje że na wątku sam świetne netkobietki są smile

Oczywiście witam Agę w skromnych progach

10,870

Astral, przyznałeś super nagrody. smile

Dziewczyny jak będziecie mieć wieczorem  ochotę na zabawę, to niech któraś pierwsza wstawi foto.

Ja jutro wracam do pracy. Choć już nie w takim zakresie jak poprzednio. Czas przystopować.

Mag życzę Ci jutro powodzenia.

10,871

I_see_beyond napisał/a:

Mogę nawet wstawić fotę.
Nagą.
W łóżku. wink

Kto się nabrał ręka do góry sad Lasu rąk nie ma... podpucha się znaczy tongue

10,872

Lilka787 napisał/a:

Dziewczyny jak będziecie mieć wieczorem  ochotę na zabawę, to niech któraś pierwsza wstawi foto.

Ale w końcu coś własnego tongue Oryginalność w cenie big_smile

10,873

Ja tam wstawiam oryginalne, jak przyjedziesz na kolejny zjazd to się przekonasz. big_smile
Zresztą już dawno prosiłam na wątku o osobistego fotografa lub malarza, który by oddał w pełni całą mnie. big_smile

A Ty Al przewidujesz jakieś osobiste nagrody, za te oryginalne foty?

10,874

Lilka787 napisał/a:

Ja tam wstawiam oryginalne, jak przyjedziesz na kolejny zjazd to się przekonasz. big_smile
Zresztą już dawno prosiłam na wątku o osobistego fotografa lub malarza, który by oddał w pełni całą mnie. big_smile

A Ty Al przewidujesz jakieś osobiste nagrody, za te oryginalne foty?

Lemoniadę postawię na 100% big_smile

10,875

I_see_beyond napisał/a:
Aga30 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Jutro mój umysł musi być jak brzytwa. I muszę się wyspać. Będę bowiem ... przesłuchiwana. wink

Rozmowę rekrutacyjną masz?
P. S.  Myślałam,  że w niedzielę o tej porze to wstają tylko Ci co muszą wink

Hej, Aga. Fajnie, że dołączyłaś. smile Zdarza mi się wcześnie wstawać - tak bez powodu też. wink

Będzie to swego rodzaju "rozmowa". Ostatnia z MĘŻEM. Będzie miała charakter wyjaśniający. W tłumaczeniu i objaśnieniu mam wprawę. wink

Tak, D-Day to będzie właśnie operacja . Ostateczne cięcie.

Miałam zakładać jeszcze jeden, również finalny, temat w dziale o rozwodach. Takie zebranie pewnych spraw w jednym miejscu. Ale nie wiem, czy jest sens. W tej rozwodniczej netkafejce jest największy odzew na różne kwestie. smile

Forum to SPONTAN. Może coś wrzucę jeszcze, może nie. Zobaczę, jak mi dzień będzie upływał.

W takim razie powodzenia. Nerwowy dzień Cię czeka, ale w końcu nie będzie się to za Tobą ciągnęło, przynajmniej formalnie. Choć emocjonalnie też chyba coraz lepiej jest...

10,876

Teraz to na bank, żadna nie da foty. big_smile

10,877

Lilka787 napisał/a:

Lemoniadę ?? hmm  nie pijam jak juz to woda niegazowana, lub wino połsłodkie  tongue  wink

10,878

Mam chwilkę ,koleżanka przyszła do mojej PDP , wiec zebrałam warcaby i se poszłam do siebie smile
słucham sobie muzy , mojego ulubionego zespołu nr 1

10,879

No ja Was przepraszam ale nie mogę drinkowo bo spijecie, wykorzystacie i porzucicie tongue Eeeee... nie dam się... wódka to bezpiecznie tylko z sąsiadem big_smile

10,880

rh72 napisał/a:

No ja Was przepraszam ale nie mogę drinkowo bo spijecie, wykorzystacie i porzucicie tongue Eeeee... nie dam się... wódka to bezpiecznie tylko z sąsiadem big_smile

Ojjj Ziomalu , a kto tutaj pisze o wódce ??  wink

Ta nutka specjalnie dla Ciebie  smile

wink

10,881

Lilka787 napisał/a:

Co panie żybyłby sobie na nagrodę wink

10,882

Astral Shadow napisał/a:

Co panie życzyłyby sobie na nagrodę wink

Randkę ! smile

PS Podczytuję na telefonie. Odniosę się do wpisów zbiorczo - jutro.

10,883

Astral Shadow napisał/a:

Ja wspólny taniec. smile

10,884

rh72 napisał/a:

Eeeee... nie dam się...

Oczywiście big_smile Ja w manipulacjach ćwiczona, więc musisz się trochę bardziej się postarać. tongue

10,885

i see trzymam kciuki za ciebie jutro smile Randka w nagrodę - da się zrobić wink

lila ja słabo tańczę

Mag, trzymam kciuki za pomyślne załatwienie Twoich spraw.
Ciekawa piosenka smile

10,887

Astral Shadow napisał/a:

A ja poproszę ładną nutkę smile
chociaż nie mam ochoty na foty w bikini hmm

10,888

Mag, powodzenia, oby wszystko poszło po Twojej myśli smile

10,889

A ja taniec towarzyski uwielbiam tylko mam problem bo się  zakochuje w partnerkach.

10,890

to nagrody ustalone  , zatem do dzieła wink

10,891

jednak dziś coś spokój tu panuje

10,892 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2017-09-24 20:46:49)

Dobrze niech będzie, że Lily znowu na pierwszy ogień.
Alika dziś nie ma ochoty, ale o jutrze to już nic nie wspominała, więc spoko zaczekamy. big_smile
Mag, "jak zawsze poważna i pryncypialna" wink ale jutro już nie będzie miała wymówki. big_smile
Może jeszcze któraś koleżanka nabierze ochoty na nagrody, także poczekajmy do jutra. smile

Astral ja z Tobą zatańczę jeden na jeden - mój ulubiony taniec, bo można się w nim poprzytulać, a z Piotrkiem to coś namiętnego, żeby Go porządnie wodzić na pokuszenie. tongue I pamiętam, że jeden taniec to mam zamówiony też u Wielbiciela. smile

Oto moja najprawdziwsza fota, rozmiar jak najbardziej się zgadza big_smile a i fryzurę też taką miałam.

https://d2ovdo5ynwfl3w.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/5/image/410x615/03deeb199a85666540b12534551b8531/A/V/AV-1485393380-15367-2.jpg

10,893

no no lila zaszalałaś  narazie na prowadzeniu . Poczekamy na resztę  zawodniczek  smile

10,894

Nooo ok , nie wiadomo co jutro będzie  tak, że dodaję fotkę wink

http://www.etoday.ru/uploads/2013/03/02/swim-2-2013-candice-swanepoel-bandeau-bikini-victorias-secret-hi-res.jpg 

smile  tongue

10,895

nie widać fotki

10,896

Jak nie widać ??  ja widzę big_smile

10,897 Ostatnio edytowany przez Astral Shadow (2017-09-24 21:31:21)

spoko udało sie  już jest ok

juz widzę że cięzko będzie   wybrać zwyciężczynie wink

10,898

Dzień dobry wszystkim widzialnym i niewidzialnym smile

Coś dziś pustki, może kawa Was przyciągnie , proszę smile

http://4.bp.blogspot.com/-QV0X0JQxK4k/T8KDLkI9uiI/AAAAAAAAEmg/WZwm_LrhYCQ/s320/kawa+animation++lejaca+sie+z++czajniczka.gif

Miłego dnia  !!!

10,899 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-09-25 09:43:16)

Cześć Wszystkim, cześć Alika, czekamy na nowości od I_see,  jak podejrzewam... smile
Kaja też się nie odzywa... Ja mam nadzieję, że tam gdzieś zaczaiła się na mnie z łowiecką myślą. tongue

Btw. Podpowiedź z telefonu była nie łowiecką a łowicką... Czyli dzisiaj folkowo powinno być smile

10,900

Hejka Ziomalu smile

Czekanie nie jest moją dobrą stroną:/  ale uczę się i jak na razie panuje wink

To może tak refleksyjnie wink

10,901

Hejka smile

Ja wpadam tylko na kawę, pierwszą dzisiaj yikes

Już grzeczna i w służbowym stroju smile

https://s1.kozaczek.pl/2014/09/28/victoria-beckham-pt.jpg

10,902 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-09-25 12:07:07)

"." big_smile

P.S. Hm.....  no właśnie sieci wymagają nieustannej konserwacji tongue

10,903

kaja77 napisał/a:

"." big_smile

big_smile  wink

10,904

Dzień dobry, smile

Lilka787 napisał/a:

Mag życzę Ci jutro powodzenia.

Aga30 napisał/a:

powodzenia

Astral Shadow napisał/a:

i see trzymam kciuki za ciebie jutro smile

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Mag, trzymam kciuki za pomyślne załatwienie Twoich spraw.

alika40+ napisał/a:

Mag, powodzenia, oby wszystko poszło po Twojej myśli smile

Z tego miejsca chciałabym Wam serdecznie podziękować za wsparcie! Wam, jak i wszystkim pozostałym CUDOWNYM użytkownikom tej net-kafejki, od których otrzymałam ogrom ciepłych słów poza forum. smile

Nie wiem, czy zdajecie sobie z tego sprawę, ale ... MACIE MOC! Przebieg obydwu spraw ostatecznie ma dla mnie pomyślny wynik! smile

Już kiedyś pisałam, że szczegółów moich rozpraw majątkowo-rozwodowych nie ujawniam na forum z dwóch powodów:
1. Każdy taki przypadek trzeba rozpatrywać INDYWIDUALNIE, nie ma dwóch identycznych spraw, choć bywają podobne, co nie oznacza oczywiście, że takie same;
2. Forum to forum, my tu sobie dyskutujemy, ale ... fachowcami w niektórych dziedzinach nie jesteśmy. smile Zatem na forum "pierzemy emocje", a sprawy sądowe oddajemy w ręce prawnika, najlepiej dobrego. A moja pani pełnomocnik okazała się nie tyle dobra, ile ... cudowna. smile

Oczywiście przemyśleniami natury OGÓLNEJ się podzielę, gdzieniegdzie wplatając jakiś "smaczek" z własnej historii. wink

W każdym razie witam Was ze statusem: WOLNA STRZAŁA. smile I szczęśliwa, spokojna, z promiennym uśmiechem na ustach, na niebotycznych szpilkach ( wink ) wkraczam dziś OFICJALNIE  na NOWĄ DROGĘ ŻYCIA zwaną ... "Moim cudownym życiem po rozwodzie"!

10,905

Piosenka nr 3_z_3:

Zgoda, możemy się rozstać
Nie będę cię trzymała kurczowo za rękaw
Nie, nie, nie bój się, możesz sobie iść kiedy chcesz, z kim chcesz i dokąd chcesz
big_smile
I nie rób takiej żałosnej miny!

O mnie się nie martw
O mnie się nie martw
Ja sobie radę dam
Jesteś to jesteś
A jak Cię nie ma, to też nie wielki kram

Jeśli chcesz wiedzieć:
Same zmartwienia tylko przez Ciebie mam
O mnie zapomnij, o mnie się nie martw
Ja sobie radę dam
smile

(...)

Do potem! Odniosę się do zaległych postów w WOLNEJ chwili. wink

10,906

alika40+ napisał/a:
kaja77 napisał/a:

"." big_smile

big_smile  wink

Wybaczcie dzisiaj nie kapuje już. Wszystko niby 'zniese' ale tej kropeczki nie rozumiem... Pokonałyście mnie tongue

10,907

I_see_beyond napisał/a:

W każdym razie witam Was ze statusem: WOLNA STRZAŁA. smile I szczęśliwa, spokojna, z promiennym uśmiechem na ustach, na niebotycznych szpilkach ( wink ) wkraczam dziś OFICJALNIE  na NOWĄ DROGĘ ŻYCIA zwaną ... "Moim cudownym życiem po rozwodzie"!

Witaj wolna i szczęśliwa kobieto. smile Mag, wszystkiego dobrego. smile

10,908

Lilka787 napisał/a:

Mag, wszystkiego dobrego. smile

Dziękuję, Lily. smile Nie bardzo mi się podoba amerykańska moda "rozwodowych przyjęć", bo tego typu rozstania zawsze są porażką, że się coś nie udało, że zawiedliśmy, ale ... znacie moją historię i sami wiecie najlepiej, że w moim przypadku okazało się to być najlepszym ROZWIĄZANIEM.*

To tak symbolicznie: zdrówko! http://emoty.blox.pl/resource/223.gif

* POTRÓJNYM dla mojej pani pełnomocnik. Zakończona w zeszłym miesiącu majątkowa, w tym rozwodowa, a w przyszłym ... przychodzi na świat jej pierwsze dziecko - synek. smile

10,909

Za Ciebie, Mag smile

http://aws-cf.imdoc.fr/prod/photos/1/6/8/4014168/21470279/big-2147027976b.jpg?v=11

10,910

I_see... Niech coś się kończy i... może coś zaczyna... smile aby nudno nie było tongue

10,911

Dziękuję! smile A więc ... tradycyjnie imprezka. wink

rh72 napisał/a:
Lilka787 napisał/a:

niech któraś pierwsza wstawi foto.

Ale w końcu coś własnego tongue Oryginalność w cenie big_smile

rh, no mam problem z udostępnianiem swoich fot w sieci. Nie żartuję. Nawet na maila nie wysyłam. wink Na Facebooku natomiast mam aż 2 zdjęcia ze swoim wizerunkiem. Reszta to inne zdjęcia. Wszystkie "bezpieczne".

Natomiast mam nadzieję, że era tych pocałunków: http://emoty.blox.pl/resource/th_frogprince.gif już za mną. wink

Powoli będę nadrabiać zaległości. I w życiu i na forum.
Wait & see!

10,912

Mag, witaj w gronie,, Wolnych''  smile gratulacje smile

10,913

rh72 napisał/a:
alika40+ napisał/a:
kaja77 napisał/a:

"." big_smile

big_smile  wink

Wybaczcie dzisiaj nie kapuje już. Wszystko niby 'zniese' ale tej kropeczki nie rozumiem... Pokonałyście mnie tongue

big_smile   i o to  właśnie   chodzi  smile tongue
Ps
Kaju, ,, ..''  wink

10,914 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-09-25 14:09:38)

Nie było mnie parę dni i trudno nadążyć. Było ostatnio o pocałunkach i pocałunkowych technikach.
No, to wpędzacie mnie w kompleksy, bo niedoświadczona jestem pomimo wieku. Kwestia długo była mi zupełnie obca, a jedyny facet z którym byłam, dał mi poznać, co to ból i ciężka harówka w łóżku. Pocałunki w jego wykonaniu obrzydły mi serdecznie. Dotyk nie ekscytował i martwiłam się, że to ze mną coś nie tak, że jakaś oziębła jestem. Zmęczona byłam na samą myśl, że znowu się będzie do mnie dobierał nocą (po tym jak cąły dzień miał mnie w d...e!). Niby przypadkiem zasypiałam z dzieckiem, żeby nie musieć tego znosić.

Co do techniki, to lubię delikatność. Lubię gdy pieszczota rzeczywiście jest pieszczotą. Nie marzę o ciąganiu za włosy czy klapsach.
Meczowy całował mnie po wewnętrznej stronie rąk - kurrrrczę, jakie to było wspaniałe smile Głaskał po plecach - cos pięknego, mam wrażliwe plecy (były w ogóle nie pamiętał, że takową część ciala posiadam sad )... Całowanie nie było wstrętne, ale generalnie całowanie "usta-usta" wink do moich ulubionych pieszczot nie należy.
Były całował mnie po karku - mam to miejsce niesamowicie czułe, ale on to robił szorstko i zbyt mocno - zamiast przyjemności był ból.

Eeeech... ależ mi ekshibicjonizm wyszedł yikes Więcej nie opowiem smile

10,915

Dziękuję, Alika. smile

Teraz tak na spokojnie przeglądam sobie ostatnie wpisy. Tak, Piegowata, tempo na tym wątku bywa zawrotne. ( wink ).
Zatrzymałam się na dłużej przy pracy doktorskiej Lily. Naliczyłam 30 rodzajów pocałunków związanych z ewidentnym pożądaniem drugiej osoby ... wink
Oczywiście mam swoje ulubione typy pocałunków, ale nie będę zdradzać jakie. To trzeba sprawdzić EMPIRYCZNIE. smile

Natomiast jest jeszcze taki typ: pocałunek w czoło. Podają w necie, że to przejaw troski o drugą osobę, miłości i szacunku.

https://i.pinimg.com/564x/c4/79/b3/c479b348f73d9c2e1a01ac78f2be5f7c--heart-and-souls-my-heart.jpg

PS Daj spokój, Piegowata! Pisz! smile

10,916

alika40+ napisał/a:
rh72 napisał/a:
alika40+ napisał/a:

big_smile  wink

Ps
Kaju, ,, ..''  wink

Wrrrrr....

A Ciebie Piegowata rozumiem smile bo jest różnica w pocalunkach pieszczotliwych i seksualnych... Oczywiście tylko może z nazwy bo sytuacyjnie zależy od preferencji kobiety i faceta.

10,917

I_see_beyond napisał/a:

Dziękuję, Alika. smile

Teraz tak na spokojnie przeglądam sobie ostatnie wpisy. Tak, Piegowata, tempo na tym wątku bywa zawrotne. ( wink ).
Zatrzymałam się na dłużej przy pracy doktorskiej Lily. Naliczyłam 30 rodzajów pocałunków związanych z ewidentnym pożądaniem drugiej osoby ... wink
Oczywiście mam swoje ulubione typy pocałunków, ale nie będę zdradzać jakie. To trzeba sprawdzić EMPIRYCZNIE. smile

Natomiast jest jeszcze taki typ: pocałunek w czoło. Podają w necie, że to przejaw troski o drugą osobę, miłości i szacunku.

https://i.pinimg.com/564x/c4/79/b3/c479b348f73d9c2e1a01ac78f2be5f7c--heart-and-souls-my-heart.jpg

PS Daj spokój, Piegowata! Pisz! smile

Typowo ojcowski tongue mimo wszystko nie polecam za często big_smile

10,918 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-09-25 14:50:42)

Och, kiedyś w krakowskim tramwaju widziałam, jak chłopak wskazując wolne krzesło swojej dziewczynie, pocałował ją w czoło. Ależ jej zazdrościłam!
Duże znaczenie mają dla mnie pieszczoty pozaseksualne. Chcę czuć, że obchodzę kogoś "po całości", a nie tylko jako panna do łóżka.

10,919 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-09-25 14:32:39)

Piegowata, ja już zdefiniowałam na tym wątku, co oznacza dla mnie "dobry kochanek".
To taki, który WIDZI i SŁYSZY kobietę.

Problem z Twoim byłym mężem był taki, że jemu się WYDAWAŁO, że ON WIE LEPIEJ NIŻ TY, czego Tobie potrzeba.

Trafiłaś na ślepego i głuchego łóżkowo faceta.
W seksie moim zdaniem nie chodzi o znajomość wystudiowanych technik, choć oczywiście mogą być i są miłym urozmaiceniem, jeśli ktoś sobie akurat tego życzy.

rh, ojcowski?... Nie pomyślałam o nim w takiej kategorii.
No ale ... ja jestem "córeczką tatusia"*. Pierworodną.
Choć bynajmniej nie zmanierowaną księżniczką. wink

EDIT
Dla mnie zatem to pocałunek PIESZCZOTLIWY, nie seksualny.

EDIT 2
Jakby mój ojciec wiedział, co ja tu w tych internetach wyprawiam...! big_smile

10,920

alika40+ napisał/a:
rh72 napisał/a:
alika40+ napisał/a:

big_smile  wink

Ps
Kaju, ,, ..''  wink

wink "∞" smile

Posty [ 10,856 do 10,920 z 15,029 ]

Strony Poprzednia 1 166 167 168 169 170 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024