moje cudowne życie po rozwodzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Strony Poprzednia 1 119 120 121 122 123 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,801 do 7,865 z 15,029 ]

7,801

Odp: moje cudowne życie po rozwodzie

Piotrze-- w takim razie spóźnione życzenia imieninowe.
Na Śląsku obchodzimy urodziny (jest kilka wyjątków), więc ja w sprawie imienin nie na bieżąco.

Szara Myszko-- morze to jeden z moich wakacyjnych przystanków (w połowie lipca).

Zobacz podobne tematy :

7,802

Hej smile

My w tym roku mamy zaplanowany wypoczynek na wyspie
http://bilder.apollo.se/21/kreta-18092723-1467625379-ImageGalleryLightbox.jpg

Nad naszym morzem byłam z córką kilka razy, zawsze miałyśmy piękną pogodę i miłe wspomnienia.
Tobie też tego życzę Myszko. smile

Hm ...deska i facet - to jest świetne połączenie, dziewczynom będzie się podobać smile
A teraz muzyczne życzenia imieninowe dla Ciebie Piotrze smile

7,803

Ja spedze nad morzem tydzien wlasnie w polowie lipca

7,804

Lilko-- wyspa na ciepłym morzu...cudnie... Ja tak kombinowałam w tym roku z wakacjami,że w końcu stanęło na polskim morzu.
W zeszłym roku byłam pierwszy raz od chyba 20 lat nad morzem -nigdy mnie tam aż tak nie ciągnęło,  a teraz zaczęło wink

Radio przypomniało mi ten utwór (świetną stację radiową złapałam tu przez przypadek):

7,805 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-06-30 19:32:13)

Witam Kochani  smile

A ja wypoczywam od poniedziałku w totalnej samotności naokoło tylko las smile
sporadyczny telefon wieczorem że mnie jeszcze wilki nie zjadły wink
dużo czytam, słucham szumu drzew i śpiewu ptaków, gapię się na soczystą zieleń i błękitne niebo smile
dużo rozmyślam nad sobą i swoim przyszłym życiem smile
i takie tam totalne leniuchowanie .....

Ach Mag wrócisz wrócisz big_smile

Air twój ex przypomina mi mojego z którego wyszło chamstwo i buractwo a także dwulicowość i fałsz a jego sms to szczyt prostactwa sad

Alika witaj big_smile dobrze ze jesteś big_smile

Mysti jak wrócisz z urlopu to zarekomenduj coś fajnego bo ja w tej swojej głuszy do reszty spustelniczeję wink  przydałoby się gdzieś wyrwać smile  i nie dziwne że jak ludzi dorwę to mi się buzia nie zamyka wink

Piotr ode mnie w takim razie moc uścisków buziaków :*
A gdzie ta przeprowadzka czyżby do miasta ?

P.S. i co ja mam zrobić jak mi się marzy nadal duuuuża rodzina wyemigrować na Sycylię i rozkochać w sobie jakiegoś ..... mrocznego bruneta?

7,806

Na sycylii rodzina  najwazniejsza.  Jak sie wzenisz w mafie bedziesz ustawiona.
Docelowa przeprowadzka tak blizej miasta -wiecej miejsc gdzie mozna isc samemu i nawet sie zabawic no i statystycznie kogos poznac. Pare lat czekalem jak jakis aniol zapuka do mych drzwi ale sie nie doczekam wiec musze mu wyjsc naprzeciw smile.

7,807 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-06-30 23:24:04)

Aj aj Mysti na oparzenia maść ze srebrem goi w błyskawicznym tempie .....

Piotr Anioły nie pukają do drzwi sad
Stają nam niespodziewanie na drodze smile

Taaaa z jednej mafii w drugą wink
A w sumie czemu nie wink grunt to rodzina big_smile a jak jeszcze z takimi koneksjami hm .... i makarony wszelakie uwielbiam big_smile czyli jeśli na wakacje to tylko na Sycylię big_smile a nawiasem mówiąc to marzy mi się właśnie zwiedzanie Sycylii Sardynii Toskanii ..... te miasteczka te knajpeczki te winnice ...... ach

P.S. to ja poproszę jakieś podpowiedzi gdzie i jak taka kobieta jak ja może tzw. wyjść do ludzi....
Stanie na środku Marszałkowskiej z tabliczką "wychodzę do ludzi" odpada .....
No chyba że z tabliczką "kaja77 - wita" jeśli wypali nasze spotkanie w stolicy big_smile

7,808

Taka kobieta jak  Ty  Kaja moze wyjsc na przyklad...tam gdzie chce. Mi przynajmniej to sprawialo najwieksza trudnosc zeby okreslic czego chcę. Nie przez pryzmat czy warto czy nie za drogie czy kogos tam spotkam i czy mam z kim isc  tylko -czy mnie tam ciągnie. Jesli tak -idę.  Po drugie probuje nowych rzeczy nawet bez przekonania-choc jeden raz. Polubiam na fb zespoly wydarzenia zeby mi nie umknely ich wystepy. Wybieram dziwne smaki w restauracji.

szaramyszka7777@wp.pl napisał/a:

Wielbicielu dzieki piekne piosenki.
Mag czytam Twoje wypowiedzi wiele madrosci zawieraja ale to prawda czasem kazdy potrzebuje wyciszenia choc mam wielka nadzieje ze wrocisz .
U mnie juz lepiej teraz zajelam sie planowaniem uropu wyjezdzam nad morze a i bilety pkp wlasnie zakupilam.Teraz planuje co pozwiedzac bo nie bede chyba tylko plazowac cha cha.Mam nadzieje ze natrafie na piekna pogode bo uwielbiam slonce.
A u Was kochani jak z urlopowaniem?

Szaramyszko, podziękowania smile Jeżeli można, gdzie wybierasz się nad morze?
Mysti, w dużej części mam korzenie śląskie. Pomimo tego obchodzę i urodziny i imieniny smile

7,810

Czołem ekipo

Kaju-- nad morzem będę w małej mieścinie niedaleko rozrywkowego Mielna.

Wielbicielu--ja też obchodzę i imieniny, trudno moich na Śląsku nie obchodzić. Niektóre popularne też są celebrowane (Andrzej, Zofia, Maria-grudniowa) jednak większą wagę przykłada się do urodzin.

Mysti, ja też nie mógłbym nie obchodzić swoich imienin smile

7,812

Wielbicielu jade w okolice Gdanska a masz jakies podpowiedzi odnosnie zwiedzania?

7,813

Teraz planuje co pozwiedzac bo nie bede chyba tylko plazowac

W zeszłym roku pod koniec sierpnia też nastawiałam się na zwiedzanie, bo na super pogodę nie liczyłam.
Zaskoczenie totalne. Cały pobyt- słonce i temperatura powyżej 30 stopni.
Też byłam w okolicach Gdańska.

7,814 Ostatnio edytowany przez Astral Shadow (2017-07-02 02:54:01)

Wielbicielu jade w okolice Gdanska a masz jakies podpowiedzi odnosnie zwiedzania?

Szaramyszko, stare miasto w Gdańsku, fontanna Neptuna (Gdańsk)....

7,816

Wielbicielu dzieki za podpowiedza fajna piosenka.
U mnie dzis deszczowo niestety chyba nici ze spaceru zostaje ksiazka.A jak u Was jak spedzacie niedziele?

7,817

Cześć Ekipo smile

My dziś spędzamy niedzielę na sportowo i plenerowo. smile
Ja najbardziej lubię "Felisita" Al Bano i Romina Power, Romina była śliczna, a Al miał piękny głos.

7,818

Widze Astral ze tez nie dosypiasz big_smile

Wielbicielu dzieki za podpowiedza fajna piosenka.
U mnie dzis deszczowo niestety chyba nici ze spaceru zostaje ksiazka.A jak u Was jak spedzacie niedziele?

Szaramyszko, Internet, lektura rocznika ekologiczno-przyrodniczego. Myślałem, że zakończę pewien wiersz, ale nic ciekawego nie udało mi się wymyślić. Czytasz coś zajmującego?
Lilko, o wiele bardziej podoba mi się głos Rominy Power. Oczywiście jest to moje subiektywne odczucie smile

7,820

w weekendy zawsze jestem nocnym markiem big_smile

7,821

Czytam co mi wpadnie w rece i choc troche zainteresuje aby nie rozmyslac nad swoim zyciem dzis to chyba jakiejs depresji sie nabawilam na dworze pada a mi lzy plyna dobrze ze synek zasnal .

Czytam co mi wpadnie w rece i choc troche zainteresuje aby nie rozmyslac nad swoim zyciem dzis to chyba jakiejs depresji sie nabawilam na dworze pada a mi lzy plyna dobrze ze synek zasnal .

Na takie chwile Szaramyszko polecam "Chorwacką przystań" Anny Karpińskiej. Powiadają, że w trudnych momentach życiowych dobrze jest się przytulić do brzozy. Drzewa te mają posiadać wyjątkowo pozytywną aurę. Natomiast w czasie burzy należy omijać je szerokim łukiem. Lubią przyciągać pioruny smile

7,823

Czołem ekipo

Melduję się na chwilę.
Miałam dziś intensywny ale bardzo miły dzień.

Dobrej nocy.

7,824 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-07-03 23:54:35)

Czołem Mysti smile a Ty już na wolności tj. zasłużonym urlopie?

Szaramyszko nosek do góry smile wszystko będzie coraz lepiej smile polecam filozofię Duńczyków tzw. Hygge tj. czerpanie radości z tak zwyczajnych i prozaicznych chwil naszego życia jak np. wsłuchiwanie się w spokojny oddech Twojego synka, czy też rozkoszowanie się kubkiem ulubionej herbaty, którą pijesz leżąc na swojej kanapie itp smile zabiegani nie zwracamy czasem uwagi na takie zwyczajne rzeczy, a one są w sobie same cudowne smile

Mam wrażenie, że eks odchodząc zabrał ciemną stronę mojej duszy i dzięki temu otwieram się na świat z radością, widząc jego skrywane piekno, czerpiąc radość z drobiazgów nie czekając na wielkie fajerwerki, bo te zdążają sie od czasu do czasu, a życie to właśnie takie drobiazgi, będąc z nim zbyt byłam skupiona na nim, co nie pozwalało mi spojrzeć poza jego ramiona, a to błąd, bo .... no coś w tym temacie wink ......

Ja uwielbiam np. świtem siedzieć na swoim tarasie z filiżanką kawy smile fajnie byłoby z kimś tak siedzieć ale samej też jest cudownie smile

Jak zajechałam na działkę znalazłam maleńką myszkę w wannie smile młoda ją wypuściła do lasu na wolność a ona co - z powrotem dała długą na moją działkę big_smile

A weekend spędziłam z moim synem i jego dziewczyną, zrobiliśmy w żeliwnym grillu przenośne ognisko na tarasie, bo wolimy kiełbasę z kija, no i padało, a całą niedzielę graliśmy w przeróżne gry, fajnie że lubią ze mną spędzać czas big_smile
Fakt że ja coraz lepiej staję na swych czterej łapach big_smile

P.S. muszę się pochwalić,  bo jestem z siebie dumna - sama podścięłam moją 3 metrową Magnolię - z krzaka zrobiłam drzewko smile - piłą ręczną - z 7 grubych gałęzi odpiłowałam big_smile

Wielbicielu w Biedronce masz namiastkę naszej Chorwacji - dorwałam dzisiaj "domaci sir" i "istarski sir" - sery robione w Chorwacji dla Biedronki big_smile

7,825

Witajcie Kochani smile

Jak miło Was poczytać, Kaja tak się cieszę że jesteś już na takim etapie. Tak trafnie to wszystko ujęłaś. smile

Wielbicielu, z Twoich słów emanuje taki błogi spokój. smile

Myszko jak teraz się czujesz? Jak spędzasz wolny czas?

Ja miałam dziś bardzo udany poranek, praca w bardzo miłym towarzystwie.

Pozdrawiam słonecznie.

7,826

Czołem ekipo

kaja77 napisał/a:

polecam filozofię Duńczyków tzw. Hygge tj. czerpanie radości z tak zwyczajnych i prozaicznych chwil naszego życia jak np. wsłuchiwanie się w spokojny oddech Twojego synka, czy też rozkoszowanie się kubkiem ulubionej herbaty, którą pijesz leżąc na swojej kanapie itp smile zabiegani nie zwracamy czasem uwagi na takie zwyczajne rzeczy, a one są w sobie same cudowne gry, fajnie że lubią ze mną spędzać czas big_smile

To podobne do pollyanowskiej gry w zadowolenie.
Zawsze znajdzie się choćby maluteńki powód do zadowolenia.

Jak napisała Kaja
-- spokojny oddech synka- cudownie,że zdrowy synek spokojnie śpi.
--kubek ulubionej herbaty wypity na kanapie- cudownie,że mam swój kąt i chwilę, by spokojnie napić się dobrej herbaty.

Kaju-- ja jeszcze w pracy, ale już niedługo. W piątek zaczynam urlop.

I też mogłabym narzekać- ciężka praca, z dala od bliskich, wśród obcych/obcojęzycznych też ludzi...
ALE>>>
Praca ta daje mi finansową niezależność. Córka-nastolatka wciąż chce ze mną spędzać duuużo czasu. Mogę sobie sama ustalać długość i czas urlopu. Dużo zwiedzam będąc w pracy. Doskonalę języki obce.

Szara Myszko-- pomyśl,że niebawem jedziesz odpocząć nad morze. To też powód do zadowolenia smile

I tego Wam wszystkim życzę, byście we wszystkim umieli dojrzeć coś pozytywnego smile

7,827

Lilka787 napisał/a:

Ja miałam dziś bardzo udany poranek, praca w bardzo miłym towarzystwie.

Udany początek dnia smile

Ja wczoraj stałam się "bardzo" bogata- przelano mi na konto podwójnie wynagrodzenie big_smile

7,828

Ania z Zielonego Wzgórza i Pollyanna to moje ulubione bohaterki z dzieciństwa.

Finanse są bardzo ważne w życiu, przede wszystkim dla mnie z powodu poczucia bezpieczeństwa.

To świetnie Mysti, że konto doładowane bo już niedługo urlop i będzie można zaznać nieco więcej przyjemności. smile

7,829

Niestety, Lilko to raczej przez pomyłkę dostałam. Połowę trzeba oddać roll

7,830

7,831

O to szkoda Mysti, a wg naszego prawa polskiego to jeśli pracodwaca się pomyli i prześle za dużo, to zwrot jest już dobrą wolą pracownika.
Przynajmniej tak mnie poinformowano kiedyś.
Lubię tę piosenkę, ale teledysk pierwszy raz widzę.

Ekipo co z naszym zjazdem. czy decydujemy się na Warszawę? Co z terminem.
Bo trzeba jeszcze zaplanować atrakcje big_smile i zrobić rezerwacje na pendolino.
Myszko mam nadzieję, że również będziesz na spotkaniu. smile

Mag bardzo by nam się przydała teraz. Jest świetną organizatorką.
Maggie ja tu tęsknię i brakuje mi Ciebie. sad

7,832

Witajcie kochani ja juz dzis po pracy dzieki za mile slowa Kaju wlasnie probuje wylapywac te drobne rzeczy i sie z nich cieszyc np poranna kawa w blogiej ciszy bez zadnych pretensji...itp.
Wolny czas no coz spacer z synkiem do parku silownia na swiezym powietrzu.
Macie racje w wielu kwestiach i jestescie silne silni  wiele od Was czerpie dlatego tu jestem a zaczelam czytac jak jeszcze byl Chris.
Zaraz wybieram sie do biblioteki bo lekture do poduszki na urlop zabieram obowiazkowo.
Milego dnia.

Kajo, dziękuję za informację. Na pewno wybiorę się do "Biedronki" smile
Lilko, Ania z Zielonego Wzgórza jest dla mnie symbolem i wzorem dobrej kobiety. Zapewne brzmi to naiwnie, znowu odezwała się moja Dusza idealisty smile
Szaramyszko, jeszcze jeden tytuł godny uwagi. Edyta Świętek "Cienie przeszłości". Zawitałem na Twoją pocztę internetową z uśmiechem altruisty smile

7,834

Wielbicielu piosenka super No i niestety w bibliotece nie ma ksiazki Chorwacka przystan a po przeczytaniu recenzji chyba by mi sie spodobala.No coz wybralam kilka moze beda ciekawe.

7,835 Ostatnio edytowany przez Piotr Introwertyk (2017-07-05 06:56:19)

takie cuś mi sie podpowiedziało do obejrzenia  i lubię
https://www.youtube.com/watch?v=kEJSWIftX98
miłego dnia - idzie ciepło  -nareszcie

7,836

Witajcie Piotrze przyjemny poczatek dnia dzieki oby jak najwiecej tak slonecznych dni Pozdrawiam

7,837

Wielbicielu na moja poczte?

7,838

Powodzenia w dalszym życiu

7,839 Ostatnio edytowany przez Facet_z_wąsem (2017-07-05 12:07:02)

... a zaczelam czytac jak jeszcze byl Chris.

He, he, kiedy to było? Zamierzchłe czasy wink

Jestem, i mam się nie najgorzej.
Pozdrawiam Was wszystkich, tych obecnych i aktywnych, i tych "w uśpieniu" też.
Trzymajcie się!

I jeszcze taki kawałek dla Was:

7,840

Witaj Chris, miło, że zajrzałeś. Dobrze wiedzieć, że masz się dobrze.
Ja również pozdrawiam ciepło. smile

Wielbicielu piosenka super No i niestety w bibliotece nie ma ksiazki Chorwacka przystan a po przeczytaniu recenzji chyba by mi sie spodobala.No coz wybralam kilka moze beda ciekawe.

Szaramyszko, jestem ciekaw jakie wybrałaś tytuły smile Zgadza się masz wiadomość na swojej poczcie wysłaną za pośrednictwem formularza z tego forum smile

7,842

Chris pozdrawiam.
Wielbicielu nie dostalam wiadomosci.

7,843 Ostatnio edytowany przez Mystique71 (2017-07-05 18:50:24)

Czołem ekipo

Chris--Szaramyszka Cię skutecznie wywołała

Jak widzicie to spotkanie w Warszawie? Sobota?

Moje radio mi dziś przypomniało:

7,844

Mistigue71 chyba Wszyscy zajeci i o spotkaniu zapomnieli a na kiedy planowalisie ?

7,845 Ostatnio edytowany przez Mystique71 (2017-07-05 19:59:02)

Lilka przypomniała ostatnio Warszawę.
Pasujący wszystkim termin to był bodajże 22-23 lipca.

7,846 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2017-07-05 23:42:58)

Dobry wieczór smile
Mi pasuje i Warszawa i termin, może być sobota, a nawet weekend. Ja przyjadę z rodziną, przy okazji pozwiedzamy co nieco.
Dziewczyny i chłopaki jaki ułożymy plan na spotkanie? Niektórzy bywają tam stale lub często to może jakieś pomysły zaproponują. smile
Maggie mam nadzieję do nas dołączy. Chris, a Ty się piszesz tym razem? smile
Mysti dzięki za Metalikę, lubię smile

A poza tym dziękuję za wszystkie gesty sympatii. smile

7,847

Witajcie a gdzie sie dzis Wszyscy podziali pracujecie?

7,848 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2017-07-06 20:09:15)

Cześć Myszko smile

Ja dziś miałam dobry dzień.
Byłam na kolejnym spotkaniu z psychologiem. Lubię te wizyty.
Dziś rozmawialiśmy o ocenianiu. Zastanawiałam się czy to dobrze, że ja zawsze wyrażam swoje zdanie, zajmuję stanowisko wobec np. przemocy, zagadnień moralnych, politycznych i innych. Poruszałam zagadnienia związane z wychowaniem córki i uczeniem Jej co jest właściwe, a co nie. Cieszę się bo w przytoczonych przeze mnie przykładach sytuacyjnych nie odnalazł błędów. Powiedział, że potrafię zachować równowagę między wymaganiami, tłumaczeniem norm społecznych, a pozostawianiem swobody wyboru w sprawach mniejszej wagi, w których dziecko może decydować i uczyć się formułować własne zdanie.
Podsumował, że są ludzie wyraziści i rozmyci. Ja należę do tych wyrazistych i czy aby na pewno warto z tego rezygnować.

Potem poszłyśmy z córką na zakupy. Pierwszy raz zakupy mnie nie męczyły, cieszyłyśmy się swoja obecnością i wybieraniem ładnych prezentów na urodziny dla koleżanki. Córka kupiła też kilka rzeczy młodzieżowych o których marzyła, a także wybrałyśmy nową gitarę i akcesoria. Ja wybrałam super sexy strój plażowy. Obie jesteśmy zadowolone.

W domu odpoczęłam oglądając relacje z pobytu Trumpa w Polsce.
A niebawem pójdę pobiegać.

Kocham to moje zwyczajne życie i kocham Was choć zapewne niektórym wyda się to dziwne. smile

7,849

Witajcie jakos Wszyscy zajeci.
Ja mialam dobry tydzien szybko minal i coraz wiekszymi krokami zmierzam do mojego wyjazdu nad ukochane morze poprostu nie moge sie doczekac.
A jak Wam minal tydzien?
Pozdrawiam.

7,850

A ja spływałem rzeką i nie miałem zasięgu a nawet jak miałem to i tak wyłączałem komórkę żeby mi nikt nie zawracał gitary. Bliskich poinformowałem że sie wyłączam żeby sie nie denerwowali.  Lubię rzekę i lubię ogniskowe rozmowy o sensie życia i wszystkiego a było z kim porozmawiać i to najważniejsze. A propos - zadałem sobie pytanie czy ja jestem uzależniony od internetu i doszedłem do wniosku że nie ale jestem uzależniony od kontaktu z ludźmi i stąd moje częste wizyty w necie. Ale takie uzależnienie jestem skłonny zaakceptować. wink

7,851

Ja w piatek miałem impreze zakładową  i było bardzo pozytywnie  a w tym tyg w środę   przyjadą bliscy mi znajomi i będzie gruby melanż big_smile

Witajcie jakos Wszyscy zajeci.
Ja mialam dobry tydzien szybko minal i coraz wiekszymi krokami zmierzam do mojego wyjazdu nad ukochane morze poprostu nie moge sie doczekac.
A jak Wam minal tydzien?
Pozdrawiam.

I ja nie mogę się doczekać swojego urlopu smile

7,853

Czołem ekipo

Pod koniec zeszłego tygodnia rozpoczęłam urlop. O ironio- mam więcej do zrobienia teraz niż gdy pracuję.
Sobotę i niedzielę spędziłam z córką i jej "kolegą". Dziś dołączył do nas mój chrześniak, też nastolatek.
Do środy jeszcze intensywnie, a potem  MORZE! Szkoda,że prognozy pogody nieciekawe sad

7,854

A ja po raz pierwszy od dłuuugiego czasu byłam na koncercie i było ekstra.
Świetnie zagrany i zaśpiewany koncert, super atmosfera i relacja z fanami.
I mam płytę z dedykacją smile

7,855

Wittajcie jak milo ze jestescie.
Wielbicielu a kiedy masz urop?
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.

Wittajcie jak milo ze jestescie.
Wielbicielu a kiedy masz urop?
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.

Szara Myszko, od 14.08 do 30.08 smile

7,857

Witam niedzielnie smile

Od wczoraj odpoczywam juz w domu, jest super !!!

Pozdrawiam całą ekipę, do zobaczenia mam nadzieję  wink

Ps. witam cieplutko Szaramyszko  smile

7,858

Witajcie witaj Alika jak milo ze sie odezwalas.Ja dzis rano dotarlam nad morze slonko swieci wspaniale mam nadzieje ze caly urlop bedzie taka pogoda Pozdrawiam wszystkich

7,859

witam ekipę ja od środy melażowałem z kuplami  z którymi znam się od podstawówki ,mieliśmy z piątku na sobotę " Kac Tarnów " Grubo polecieliśmy po temacie

7,860

Witajcie Kochani smile

Koniecznie posłuchajcie tej piosenki, super tekst, nastraja bardzo optymistycznie.

Zostawiam jeszcze napoje chłodzące na ugaszenie pragnienia smile

https://stopnadwadze.pl/wp-content/uploads/2013/07/napoje-na-lato.jpg

alika40+ napisał/a:

Pozdrawiam całą ekipę, do zobaczenia mam nadzieję  wink

Do zobaczenia smile

7,861 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-07-18 20:07:14)

Witam smile

a ode mnie to smile

7,862

a odemnie macie to

7,863

A ode mnie macie to smile
https://www.youtube.com/watch?v=Sp0wuKsZjmI

7,864

Witajcie wlasnie wrocilam z uropu wypoczeta i opalona mialam fantastyczna pogode naladowalam akumulatory na caly rok.A co slychac u Was bo jakos poznikali Wszyscy?Pozdrawiam

7,865

Witam :-)  Dziękuję za spotknie,było super :-)          ps Szaramyszko  zazdraszczam opalenizny :-d     Piszę z telefonu wiec juz kończę bo mnie wnerwia to pisanie.Pozdrowionka z Wawy jeszcze troszkę tutaj zabawię :-p

Posty [ 7,801 do 7,865 z 15,029 ]

Strony Poprzednia 1 119 120 121 122 123 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024