moje cudowne życie po rozwodzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Strony Poprzednia 1 104 105 106 107 108 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,826 do 6,890 z 15,029 ]

6,826

Odp: moje cudowne życie po rozwodzie

Dzień dobry smile
https://lh3.googleusercontent.com/-8tty6rlCiA8/VJmZF9U2jkI/AAAAAAAAACg/KhnQ5lTS_yk/w670-h393/WesolychSwiat.png

Pozdrawiam serdecznie !!!!

Zobacz podobne tematy :

6,827 Ostatnio edytowany przez AiR7 (2016-12-22 14:39:02)

Witajcie drodzy wirtualni przyjaciele smile

I ja chciałabym się dołączyć do świątecznych życzeń smile

Życzę Wam dużo radości, spokoju w sercu, umyśle. Spełnienia Waszym marzeń, oby każdy dzień przynosił dobre zmiany i oby każdy z nas małymi lub większymi krokami podążał swoją własną wytyczoną ścieżką ku jeszcze lepszej naszej przyszłości smile Nie krzywdząc po drodze nikogo ani  siebie smile
Tego życzę sobie i Wam moi drodzy smile
.
.
.

Święta spędzam w domu, z moimi córkami, moją mamą i siostrą z rodziną smile Więc będzie nas trochę smile
Przygotowuję kilka potraw, a mianowicie między innego słynnego w naszej rodzinie od pokoleń karpia po żydowsku smile to co lubię robić czyli makowiec zawijany (ciasto drożdżowe to mój konik smile) i barszczyk do którego dodam zrobiony przez siebie zakwas z buraczków smile
Mam plan aby w te święta odpocząć, poczytać, pooglądać kilka zaległych filmów oraz  poleniuchować smile

Pojawię się niebawem smile

Miłego dnia smile

http://niebieskimotyl.blog.pl/files/2013/12/Tapeta-nr.-07.jpg

6,828

Kochani, nie wiem, czy będę miała czas krótko przed Świętami tu zajrzeć.

Życzę Wam, aby te święta Bożego Narodzenia przyniosły Wam wiele radości – wspólnie spędzonego czasu, rodzinnej atmosfery, dużo radości i tyle optymizmu, by nie skończył się przez cały zbliżający się rok.

W świątecznej scenerii jedna z najpiękniejszych piosenek o miłości:

http://m.cdn.blog.hu/fo/fotozasitechnikak/skins/karacsony120191.gif

Moi Drodzy, życzę Wam magicznych Świąt Bożego Narodzenia smile Samych dobrych chwil i wspaniałych prezentów pod choinką!

6,830

Dobry wieczór,

Tyle pięknych życzeń w naszym temacie, piosenek świątecznych... Wspaniale, że zajrzeliście tutaj i zostawiliście tyle ciepła. smile

Przede mną też intensywne dni, mogę podejrzeć na tablecie, jeśli pojawią się nowe posty tutaj - ale ... będę raczej teraz czytać. Z pisaniem może być chwilowo krucho.

To i ja dołączam do grona składających życzenia:

W ten świąteczny czas
niechaj miłość będzie w nas,
pokój wokół niech panuje,
a nad złem dobro króluje!

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!

Pojawiły się już moje ULUBIONE piosenki bożonarodzeniowe, dziękuję za wszystkie!

I dorzucam świąteczny układ taneczny! smile

http://i.pinger.pl/pgr451/4020dad9001b1d324b32416c/tanczacy+mikolaj.gif

Piotr Introwertyk napisał/a:

Powodzenia Ajsii

Dziękuję, Piotrze! smile

See you!

6,831

A ja wam życzę (sobie też ) żebyście dobrze czuli sie w swoim towarzystwie, akceptowali się, przyjaźnili sie z sobą. Żebyście wpływali pozytywnie na otoczenie i żyło wam sie ... jak w niebie.

6,832

I ja przyłączam się do świątecznych życzeń.
Życzę wszystkim,  aby życie po prostu stawało się lepsze!
Wesołych Świąt :-)

6,833

Wesołych Świąt!

6,834

Dobry wieczór smile Niech radosny nastrój w Was trwa, niech Wasze wnętrza ogrzewa Ciepło a oczom "dzień dobry" i dobry wieczór" niech jak najczęściej mówią życzliwe uśmiechy smile

6,835

Dzień dobry Wszystkim ,

Ile pięknych życzeń! smile Zadziałało- nastrój mam super!

Dziś stawiam świąteczną kawę i ... zmykam zająć się gośćmi. smile

http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/swiateczna_kawa_0.jpg

6,836

Witam wszystkich! Makowiec na śniadanie zaliczony, święta w pełni. Przybyło mi tylko pół kilo jak wynika z dzisiejszego porannego ważenia, a więc nie jest źle, myślałam, że będzie więcej. Obiecuję zaraz po wyjedzeniu świątecznych potraw z lodówki przerzucić się na sałatę i chudy ser celem zrzucenia nadbagażu z bioderek.
A tymczasem pozdrawiam znad porannej kawy smile

6,837

Witam wszystkich ostatnio nie mam weny  w pisaniu  w temacie bo jakoś  smutek siedzi we mnie a nie chce psuć  radości w temacie. Przez jakiś czas dalej bedoe podąrzał swym wilczym szlakiem. Lecz napewno powrócę , lecz kiedy to niewiem . Czuje się wypalony

6,838

Astral Shadow napisał/a:

Witam wszystkich ostatnio nie mam weny  w pisaniu  w temacie bo jakoś  smutek siedzi we mnie a nie chce psuć  radości w temacie. Przez jakiś czas dalej bedoe podąrzał swym wilczym szlakiem. Lecz napewno powrócę , lecz kiedy to niewiem . Czuje się wypalony

Astral,  tak też bywa. Nasze doświadczenia nie zawsze pozwalają na radość. A smutek jest równie naturalny.
Co do wypalenia,  absolutnie rozumiem... Trzymam kciuki za zmianę u ciebie!

6,839

Witajcie wieczorową porą!

To już moje drugie święta spędzane bez jm. I wiecie co? Całkiem udane! Spokojne przede wszystkim, a to już dużo.

Mam taką refleksję dotyczącą świąt Bożego Narodzenia - jest pewna PRESJA i w mediach i w społeczeństwie, aby te dni były IDEALNE, wyjątkowe, podkreśla się wartość rodziny na każdym kroku. Myślę, że jeśli ktoś tej kompletnej rodziny nie ma, to się naturalnie czuje jakiś tam "niedopasowany" lub "gorszy". Nie dajcie się w to wciągnąć! Tam, gdzie są te tzw. "pełne rodziny", nie zawsze święta są takie jak w reklamie. Wystarczy, że sama sobie przypomnę ostatnie wspólne miesiące spędzone z jm i ostatnią wspólną wigilię, na której dał mi okropnie popalić. To mi przywraca trzeźwość spojrzenia!

Ludzie się sami nakręcają. Niepotrzebnie. Mnie wystarczą spokojne święta właśnie, w mniejszym gronie, ale za to w takim, w którym ja się dobrze czuję. smile

I tak było w tym roku. Lekki stres (ściśnięcie w żołądku) to mnie złapało do południa w wigilię - ale bardziej to wynikało chyba z tego, iż moi goście mieli kilka pomysłów na to, jak ulepszyć mój singielski dom. wink Ponieważ tych moich gości darzę wielkim uczuciem, przełknęłam z uśmiechem sugestie, na kilka kompromisowo się zgodziłam, po świętach wrócę do stanu sprzed. wink

Symbi, ja też nie przesadziłam z jedzeniem. Myślę, że waga po świętach drgnie minimalnie. Ilość jedzenia dopasowana została proporcjonalnie do ilości gości, wszystko było pyszniutkie, świeżutkie, makowiec i sernik - poezja smaku! Ja i moi goście lubimy ryby pod każdą postacią i takie właśnie menu ustaliliśmy. Nie objadam się na co dzień i nie umiem po prostu zjeść nie wiadomo ile. Po prostu te potrawy są inne.

Astralos, gorsza chwila przychodzi na każdego. Ja mam pogodne usposobienie, ale skłamałabym, gdybym Wam tu napisała, że mnie nigdy się nie trafia gorsza chwila.
To wszystko mija, oboje to wiemy. Ja myślę, że to jest też takie zmęczenie spowodowane i pracą i innymi obowiązkami. Jest też mało światła o tej porze roku. Sama widzę po sobie, iż wiosną i latem tryskam energią, zimą ... zwalniam.

ram, ja dołączam w takim razie do trzymania kciuków za naszego Astrala!

6,840

Święta i po świętach - nareszcie w pracy! smile
Takie ładne coś mi sie rzuciło w oczy - kto chce - na lodówkę! smile

https://ontoshealth.files.wordpress.com/2015/10/youarethesky_clouds.jpg

6,841

Dobry wieczór!

Piotrze , bardzo ładny ten tekst! My, Dziewczyny, lubimy, jak ktoś nam takie teksty zapodaje. wink

Super, że rano zajrzałeś i otworzyłeś temat. Kafejka zapadła w sen zimowy:

http://demotywatory.pl//uploads/201310/1382465780_xks4d9_600.jpg

Ja też zmrużę me błękitne oczęta. Podobno w zimie powinno się chodzić wcześniej spać niż latem.

http://i.iplsc.com/zima-powinnas-wczesniej-chodzic-spac-niz-latem-andnbsp/000133Q3THW8EA8D-C122-F4.jpg

Potrzebuję siły na szaleństwa, jakie mnie wkrótce czekają. wink

See you!

6,842

I_see_beyond napisał/a:

Ja też zmrużę me błękitne oczęta. Podobno w zimie powinno się chodzić wcześniej spać niż latem.

http://i.iplsc.com/zima-powinnas-wczesniej-chodzic-spac-niz-latem-andnbsp/000133Q3THW8EA8D-C122-F4.jpg

Potrzebuję siły na szaleństwa, jakie mnie wkrótce czekają. wink

Takiego spania na fotelu to mój kręgosłup nie poleca ale w wykonaniu pani ze zdjęcia wygląda bardzo atrakcyjnie! smile

To gdzież to będziesz/będziecie bywać na sylwka ? Ja chyba w bigcity które organizuje coś tam na rynku. A rano w nowy rok - spacerek z kijkami. Jest tak CICHO wtedy jak NIGDY w całym roku!

6,843

Hej! Jaki to spokój!
U mnie w realu też spokój, jutro mam urlop, będzie to doskonały dzień na rozpoczęcie diety. W zeszłym roku schudłam 14 kilo, niestety w tym 3 wróciły, co prawda w strategicznym miejscach jak biust (!) ale w obawie o dalsze wzrosty postanowiłam wrócić na dietę i spróbować zrzucić kolejne 5 kilogramów. Właśnie wydrukowałam sobie rozpiskę co i jak jeść, czeka mnie wyzwanie, ale mam nadzieje, że efekty będą smile

Piotrze, mnie się też podoba pani ze zdjęcia, tak słodko sobie śpi, trochę tylko nie rozumiem idei szalika i grubych skarpet do gołych nóg i rak, ale może się po prostu czepiam tongue.

6,844 Ostatnio edytowany przez AiR7 (2016-12-29 13:53:23)

Witajcie Kochani smile

Święta minęły w naprawdę fajnej, rodzinnej atmosferze smile Było rodzinnie, swojsko i bardzo luźno smile Każdy robił to co chciał, a goście byli prawdziwymi domownikami smile

Chciałabym Wam powiedzieć, że święta były jakimś przełomem w sposobie myślenia smile i mam nadzieję, że to już nie wróci... pozamykałam pewne sprawy w swojej głowie smile
I_see rozpoczęłam chyba nowy etap, czuję to bardzo w środku i zrozumiałam to wszystko o czym tu piszecie smile
CZAS zamyka co stare i otwiera nowe smile NARESZCIE !

Będę tu smile

Wszystkiego dobrego w nowym roku smile

6,845

Air - o TO to rozumiem ze jest dobra zmiana. Tak trzymaj ten kierunek.

6,846

Witam smile

Z okazji zbliżającego się Nowego Roku chciałbym Wam wszystkim życzyć, żeby  w tym 2017-tym, Wasze życie było jeszcze cudowniejsze, czy to po rozwodzie, czy przed, czy w szczęśliwych związkach. Oby udało Wam się wcielić w życie wszystkie świetne pomysły Mag i odnaleźć prawdziwe, pełne szczęście.  A tym, którzy odczuwają brak drugiej osoby obok, życzę aby spotkały tego KOGOŚ, kto potrafi kochać mądrze i prawdziwie.

Do zobaczenia w przyszłym roku. smile

6,847

Wszystkiego  najlepszego życzę !!!!!!! smile  smile

http://ekartki-tamara.pl/kartki/7/1/d/e-kartki-nowy-rok-1906.jpg

6,848

http://imgup.pl/di/D05B/15822704-1903283499905285-6269033558260919629-n.png

6,849 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2016-12-31 18:26:02)

Kochani smile

http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/zyczenia_sylwestrowe_0.jpg

Ja siedzę w domu sama, ale nie rwę szat z tego powodu, przede mną jeszcze wiele takich samotnych okazji.
Zrobiłam sobie pyszne jedzonko (to co lubię) i kupiłam dobre wino musujące.
Sprzęt gotowy na fajną muzykę, a ja mam zamiar dobrze czuć się w swoim towarzystwie.
Trzymajcie się cieplutko i do zobaczenia w przyszłym roku smile

6,850

Do zobaczenia Kaju. smile

6,851

Kaja-- ja też w domu, sama i nie sama.
Z piesą moją i .... "jelitówką" tongue

http://wywrota.pl:8080/pliki/image/7166_2799193d.jpg-med

6,852

No i witajcie w nowym roku smile roku który będzie należał tylko do Nas smile samotnych ale szczęśliwych smile a może wkrótce już nie samotnych big_smile ale na pewno szczęśliwych big_smile

6,853

6,854 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2017-01-01 03:01:46)

big_smile

6,855

kaja77 napisał/a:

No i witajcie w nowym roku smile roku który będzie należał tylko do Nas smile samotnych ale szczęśliwych smile a może wkrótce już nie samotnych big_smile ale na pewno szczęśliwych big_smile

Ach oby tak. Amen

6,856

Zaczynamy nowy rozdział

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15747821_1554572717891737_7168487058167651407_n.jpg?oh=e6644a41abc63637ab17693febf2db8d&oe=58E0A51D

6,857

Niechwm wszystkim się darzy w nowym roku

6,858

Zdążę jeszcze złożyć życzenia w pierwszy dzień Nowego Roku Wszystkim, tym aktywnie piszącym i ... czytającym. wink

S z c z ę ś l i w e g o   N o w e g o  R o k u! smile

To gdzież to będziesz/będziecie bywać na sylwka ?

Tegoroczny czas między świętami a Nowym Rokiem spędziłam tam, gdzie lubię bywać bardzo, a więc podziwiając przepiękne górskie widoki! Zahaczyłam jeszcze o naszych południowych sąsiadów, Słowaków - ogólnie: "miód - malina"! Wypad był bardzo udany ze względu na wspaniałe towarzystwo, z którym ten czas spędzałam. Góry dla mnie zawsze są piękne, jednak to cudowni przewodnicy, dzięki którym się tam znalazłam, sprawili, że bawiłam się r e w e l a c y j n i e!

Widzę, iż na wątku w Sylwestra u nas wesoło! I tak trzymać! Życzenia wspaniałe, humory chyba nie najgorsze - z przyjemnością przeczytałam, co napisaliście od mojej ostatniej wizyty tutaj.

AiR7 napisał/a:

I_see rozpoczęłam chyba nowy etap, czuję to bardzo w środku i zrozumiałam to wszystko o czym tu piszecie smile
CZAS zamyka co stare i otwiera nowe smile NARESZCIE !

To wspaniale, AiR! smile Ja wierzę, że podnosimy się z każdego upadku - silniejsi, bardziej świadomi ... A że cenna nauka życiowa czasami sporo kosztuje - tak bywa!

Wszystkiego dobrego! smile

http://podprosiakiem.pl/wp-content/uploads/2016/10/Sylwester.jpg

6,859

Symbi przeczytałam właśnie twoja sygnaturkę smile Hm ja właśnie to zrobiłam w te święta hm...uwolniłam się od pewnych osób ..powiedziałam w końcu nie. ..bo miałam już dość... i rozpętałam burzę na łonie rodziny.... ale nie żałuję, szkodza mi życia na toksycznych ludzi smile

6,860

witam  ,podczas gdy mnie nie było doszły mnie pewne przemyślenia i nie ma nic gorszeko jak kochać jednostronnie. A jeszcze gorsze to sobie to uświadomić że tak było przez cały wspólny czas. Jesyne co to ja to już pokonałem i jest mi lepiej wiele jepiej. Cudownie za oknem u mnie śnieg sypie wkońcu zima smile  Ciepłe przytulasy dla was

6,861

Astral Shadow napisał/a:

to ja to już pokonałem i jest mi lepiej wiele jepiej. Cudownie za oknem u mnie śnieg sypie wkońcu zima smile  Ciepłe przytulasy dla was

Bardzo dobrze, Astral . Wychodzenie z iluzji  to p r o c e s, a więc jest to rozciągnięcie w czasie. Mnie też idzie coraz lepiej.

Doczekałeś się śniegu, ja doczekam słońca. cool

Ja śnieg widziałam już podczas mojego pobytu w górach. Teraz dotarł i do mojej miejscowości:

https://68.media.tumblr.com/tumblr_ma5p1oh8oQ1rwlsczo1_500.gif

Pozdrawiam wszystkich ciepło! smile

6,862

Witajcie smile

Na początek gorąca, aromatyczna kawa smile

http://radoscodkrywania.tchibo.pl/upload/BLISKOWSCHODNI_SMAK_W_TWOJEJ_KUCHNI_KAWA_Z_KARDAMONEM_I_INNYMI_PRZYPRAWAMI/S%C5%82odka_kawa_z_cynamonem.jpg

U mnie zima w pełni smile obserwowałam wczoraj dzieci, które dawno nie widziały śniegu i wszystkie oszalały na jego widok smile Przyjemnie było na to patrzeć smile

Miłego dnia Wszystkim smile

Ps.
Jestem świeżo po trójkowym Topie Wszech Czasów, więc dziś dla Was taka cudowna staroć smile

6,863

Jescze więcej śniegu jutro ide na sanki z dziedziakami big_smile

6,864

U mnie też śnieg i spory mróz. Za duży procent zimy w zimie,  brrr!

6,865

Hej!

Mnie śnieg jakoś teraz szczególnie nie denerwuje. wink Dopóki nie muszę odśnieżać sporego kawałka drogi z garażu do bramy wjazdowej.

A poza tym zrobiło się pięknie. A widok z okna mam prześliczny. Nie na wodospad, ale na rzekę ( też woda). big_smile

http://i.giphy.com/LrOzwppZhvxKw.gif

To prawdziwa zima!

Lubię takie spokojne wieczory jak dziś. W ciepłym domu, z książką, z perspektywą długiego weekendu.

Nie miałabym nic przeciwko temu, aby tydzień roboczy zawsze trwał 4 dni. wink

A sanki- super sprawa! Uwielbiałam je jako dziecko.

Miłego wieczoru!

6,866

Witam Wszystkich smile
Ale tu u nas cicho, mróz wszystkim łączą ściął  czy co wink
Ja mimo mrozu wybrałam się na spacer, co prawda ulicami ale dobre i to smile
Tylko trochę mi smutno samej tak maszerować sad ale co zrobić.
No co tam u Was wszystkich?

6,867

jest jak jest  ja np wpadłem na pomysł nauki golenia byrzytwą ,juz nie mogę sie doczekać jutro do mnie przyjdzie moja brzytwa   big_smile

6,868

No to zegnaj Astral. Milo bylo Cie poznać.  big_smile

6,869

E tam, brzytwa się złamie tongue
Intro - uwielbiam ten rodzaj poczucia humoru, czyt. czarny wink

Heja wszystkim!
Nie było mnie trochę. Najlepszego in the New Year guys and lejdys.

Zapodaje mega kawałaczek, ktoś ma ochotę zatańczyć? (panowie sorki, pytanie nie do was tongue)

https://i.ytimg.com/vi/N03wDhoXU-g/maxresdefault.jpg

Pozdro!

6,870

No to zegnaj Astral. Milo bylo Cie poznać.  big_smile

Hehe  dobre XD . Z golenim idzie coraz sprawniej i o dziwo lepiej mi się goli bo mam mniej podrażnień , Polubiłem golenie aż sam się sobie nadziwić nie mogę big_smile
Zostaję przy brzytwie big_smile big_smile big_smile  A co tam u was  Ja w zeszły weekend byłe z dzieciakami na nartach  było ok smile

6,871

Cześć wszystkim! smile

U mnie jest tak:

https://zespolmi.pl/image/478fa9b5ec7b388d0b07864727ed638d/byle-do-wiosny..jpg

Lubię jak jest ciepło i nic na to nie poradzę!

6,872

I_see_beyond napisał/a:

Lubię jak jest ciepło i nic na to nie poradzę!

Oj, ja też lubię jak jest ciepło.
Jedyne, co potrafię docenić na poziomie estetycznym w zimie, to twórczość mrozu na szybach...

6,873

ja uwielbiam zimę szczególnie szaleństwa na stoku i mam w planach wyskoczyć samemu na stok poszaleć na nartach bo dzieci wyjeżdżaja na ferie . Lecz spokojnie wróci wiosna deszcz spłynie na drogi... Ciepłem słońca serca się ogrzeją, bo ciąge się tli w nas ogień , wieczny ogień który jest nadzieją

6,874

A ja dopiero zaczynam moja mnie zostawiła nzaledwie parę dni temu chcialbym z kimś popisać nikt nie chce się wtrącać w moje sprawy i mi doradzić Marcin 26 lat moja poczta na Onecie gracz19101910

6,875

Ram, no to jesteśmy już we dwie - ciepłolubne!

Astral Shadow napisał/a:

ja uwielbiam zimę szczególnie szaleństwa na stoku i mam w planach wyskoczyć samemu na stok poszaleć na nartach bo dzieci wyjeżdżaja na ferie .

Nie dziwię się Astral, że lubisz zimę w takim razie. Ja na nartach jeździć nie umiem. hmm Być może to jeszcze przede mną. Na razie dbam o formę ogólną na aerobiku. Jak się ma ogólnie dobrą kondycję, powinno być łatwiej zabrać się za jakiś bardziej ekstremalny sport.

Na chwilę obecną mogłabym się wcielić w rolę widza na stoku narciarskim z kubkiem gorącego grzańca w dłoniach - hej! big_smile

Astral napisał/a:

Lecz spokojnie wróci wiosna deszcz spłynie na drogi... Ciepłem słońca serca się ogrzeją, bo ciąge się tli w nas ogień , wieczny ogień który jest nadzieją

Ładny ten fragment wiedźmina. Czekam zatem na wiosnę i ogrzanie serca. Bo na razie skuł je lód.

Dla zziębniętych zostawiam kubki gorącej czekolady:

https://media.tenor.co/images/b29a35958b1c0291ae85cd2b101c54ee/raw

6,876

Nie nie nie! Teraz ja i dzieciaki jedziemy na narty wiec oczekujemy zimy! I nie zapominajmy ze zima nic nie brzeczy i nie bzyczy! Patrzmy pozytywnie!  Juz zyje wyjazdem, ciuchy wyprane i skompletowane braki dokupione nocleg zarezerwowany. Standardowo nie ma z kim jechac wiec jedziemy sami ale doswiadczony przeszloscia musze na miejscu kogos wyhaczyc do ewentualnej pomocy w razie jakiegos zlamania karku. To takie kilka dni w roku kiedy wypelzamy ze swych pokoi i zamieniamy sie w szalonych pedzacych narciarzy z szalonym blyskiem w oku. Sam nie wiem jak organizmy to wytrzymuja?

6,877

Czołem ekipo

Wy tu o zimie, nartach itp, a ja już planuję letnie wakacje.
Bardzo urozmaicone się zapowiadają ...czy się wszystko ułoży...zobaczymy...
Czy ja jestem w gorącej wodzie kąpana?

http://imgup.pl/di/WMJL/seszele-hotelowy-taras-ocean.jpg

6,878 Ostatnio edytowany przez Astral Shadow (2017-01-25 23:10:43)

I see brawo za oddgadnięcie fragmentu tekstu  , ja uwielbiam wiedźmina mam wszystkie ksiązki gry itp big_smile Piotrek fajnie że jest też tu drugi narciarz oprócz mnie . co do tego  Na chwilę obecną mogłabym się wcielić w rolę widza na stoku narciarskim z kubkiem gorącego grzańca w dłoniach - hej!  to nie dleko mnie jest taki stok naprzeciw jest lokal gdzie możan sie ogrzać  wypić coś ciepłego oraz zjeść oraz patrzeć na stok jak inni jeżdżą  smile

Witam cię gracz śmiało pisz co ci lezy na sercu  opisz swą historię

łapcie  nute 

6,879

Mystique71 napisał/a:

Czołem ekipo

Wy tu o zimie, nartach itp, a ja już planuję letnie wakacje.
Bardzo urozmaicone się zapowiadają ...czy się wszystko ułoży...zobaczymy...
Czy ja jestem w gorącej wodzie kąpana?

http://imgup.pl/di/WMJL/seszele-hotelowy-taras-ocean.jpg

Narobiłaś apetytu...

6,880

Astral Shadow napisał/a:

to nie dleko mnie jest taki stok naprzeciw jest lokal gdzie możan sie ogrzać  wypić coś ciepłego oraz zjeść oraz patrzeć na stok jak inni jeżdżą  smile

O, to znalazłeś miejsce dla mnie! smile

A tak na marginesie, góry uwielbiam, to wiecie. Czas okołosylwestrowy spędziłam w ośnieżonych górach właśnie. Pięknie było...

Z lekką zazdrością, przyznam, obserwowałam szusujących ludzi. Czy się kiedyś odważę tak jak oni?... Czas pokaże.

Mysti , nie ma jak gorąca woda, taka jaką pokazałaś na zdjęciu...

Się też rozmarzyłam...

Piotrze , baw się dobrze z dziećmi. No i daj znać czy jesteście cali.

Ram, może nam się przyśni taka rajska plaża.

Dzięki za fajny music, Astral .

Dobrej nocy wszystkim .

6,881

A ja napiszę dzień dobry wszystkim smile

Kawki?

https://thedictionaryhostel.com/wp-content/uploads/sites/19/2015/06/coffee.jpg

Astral - Wiedźmin jest przekozak. To jest gość hyhyhy. Gry są mega czad. Grałem w 1 i calutką 2 przeszedłem. Walka z Krakenem to było to. Albo ta sytuacja - pali się burdelik, tfu budynek z paniami lekich obyczajów (krzyczą na pomoc), a z prawej strony skorumpowany burmistrz bodajże ucieka. Pamiętasz co wybrałeś?

Pozdro wszystkim.

6,882

Drodzy moi  ! smile

Co tam u Was dobrego się w życiu dzieje smile Skrobnijcie czasem coś choć raz w miesiącu, bo nasz wątek zniknie z pierwszych stron gazet big_smile
U mnie duuuużo pracy smile  Zajęcia jogowe z dziećmi się rozkręcają, pojawiają się nowe inspiracje i pomysły.
Są plany, poprowadzenia grupy dla dorosłych ( początkujące osoby) smile jestem tym podekscytowana ! ostatnio miałam nawet swój debiut smile  zastąpiłam swoją instruktorkę podczas jej nieobecności smile Było dobrze smile

A tak poza tym, to czekam z utęsknieniem na wiosnę jak pewnie każdy z Was smile Póki co cieszę się tą piękną zimą, która zawitała w moje strony.

Moje emocje względem exa bardzo się uspokoiły, czasem coś tam zaboli, leciutko ukłuje, ale za chwilę przechodzi i jest średnio intensywne big_smile ... naprawdę cieszę się z tego stanu rzeczy, bo moja głowa w końcu od niego odpoczywa.
Dzieci zdrowe smile nie mamy na co narzekać,  układamy sobie we trzy całkiem fajne życie smile
Niebawem czekają nas ferie w Skandynawii big_smile Żyć nie umierać !

Pozdrawiam Was i do zaś !

6,883 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2017-02-02 22:00:17)

Dobry wieczór smile

Melduję, że zyję smile drugi dzień za mną w De, wczoraj było nieciekawie, dziś ok smile

Pozdrawiam Wszystkich piszących-czytających smile

Dobrej i spokojnej nocy życzę smile
Ps. Air , skrobnęłam wink

6,884

Witajcie, witajcie! smile

Mnie się już nieswojo robiło, że tu nikt nie zagląda... Taka fajna netkafejka nie może nie funkcjonować!

Wypijam zatem kawę od Krycha - nieważne, że już wystygła i jest późny wieczór. Ten kawowy uśmiech mnie urzekł... wink

AiR, Twój ostatni post jest cudowny , bardzo dobrze mi się go czyta! Jestem dumna z Twoich postępów i sukcesów. Tak trzymać!

Ali, jesteś! smile Zastanawiałam się , gdzie się podziewasz.

Podpisuję się pod postulatem AiR , aby od czasu do czasu dać znać, że się żyje.

Do niedzieli jestem na wyjeździe, do dyspozycji mam tylko maleńki tablet. Na tym wyjeździe ogarniam domowy szpital. Jestem jedyną zdrową osobą spośród sześciu tu zgromadzonych. Skrobnę nieco więcej, jak wrócę do siebie.

Tymczasem serdeczne uściski dla wszystkich - tych, którzy włączają zielone światło i zaglądających do kafejki o tym intrygującym tytule "przez szybę". wink

Dużo zdrowia wszystkim życzę i polecam witaminę D3 na wzmocnienie odporności.

6,885

alika40+ napisał/a:

Ps. Air , skrobnęłam wink

Cudnie smile czekamy na resztę big_smile

Pozdrawiam Alika smile

6,886 Ostatnio edytowany przez rampampam (2017-02-03 14:34:09)

Symbi napisał/a:

Tak 4 lata to długo. Ale tyle czasu zabralo mi zrozumienie, że do szczęścia nie potrzebuje faceta, że szczęście i dobrostan trzeba odnaleźć w sobie.
W tym czasie pozbierałam się ze wszystkiego z czym mnie zostawił eks, z ciężkiej choroby, utraty pracy, obniżonej samooceny, obniżonego mocno standardu życia, utraty części znajomych i innych niepowodzeń. Stałam się na powrót źródłem swojej siły. I wierzę, że z wami tak będzie.

TAK, TO JEST MOŻLIWE...
Odgrzebuję stary post, żeby się pod nim podpisać - może dlatego, że powolutku zbliża się 5 rocznica mojego rozwodu...
Też jestem przykładem osoby, która po kilku latach może powiedzieć, że posprzątała bałagan w swoim życiu, głównie porozwodowy... ale nie tylko.
Szczęśliwa nie jestem, jednak bywam spokojna, a czasem nawet zadowolona, więc... BYŁO WARTO!

I dlatego...
[https://www.youtube.com/watch?v=Tth-8wA3PdY]

6,887

krych23 napisał/a:

A ja napiszę dzień dobry wszystkim smile

Kawki?

https://thedictionaryhostel.com/wp-content/uploads/sites/19/2015/06/coffee.jpg

Astral - Wiedźmin jest przekozak. To jest gość hyhyhy. Gry są mega czad. Grałem w 1 i calutką 2 przeszedłem. Walka z Krakenem to było to. Albo ta sytuacja - pali się burdelik, tfu budynek z paniami lekich obyczajów (krzyczą na pomoc), a z prawej strony skorumpowany burmistrz bodajże ucieka. Pamiętasz co wybrałeś?

Pozdro wszystkim.

ta pamiętam uratowałem tą elfkę z płonącego budynku. 

U mnie moi drodzy cały czas stagnacja i nie zanosi się na zmiany.  wróci wiosna to odpale motóra i jak co sezon będzie jazda przed siebie.

Wiosną  minie 3 lata samotności  nastał  czas refleksji iiii....  z moim szczęścciem do kobiet to stoję w miejscu  al jakby to powiedzieć ostatnio z miesiąca na miesiać  mam coraz bardziej na to  jak to sie mówi "wyjebane"  może tez z mojego lenistwa bo nie chce mi sie z kobietami  bawić w jakieś gierki podchody  a może zgożkniałem do reszty

6,888

Witam wieczorową porą smile
Miło, że ktoś tu się odezwał.
U mnie dwa dni temu napadało śniegu, ale dziś jakby odwilż przyszła,  w dzień w słoneczku wszystko się topiło.
Dostałam piękne kolorowe szpileczki i nabrałam strasznej ochoty, żeby wyskoczyć już z kozaków. 
A w ogóle już zaczynam snuć plany wakacyjne.
Przesyłam piosenkę, która ostatnimi czasy wpadła mi w ucho

6,889

I jeszcze tę

6,890

Czołem ekipo!

U mnie mocno na plusie . Wczoraj i dziś było ponad +10 stopni.
Takie kwiotki mam pod domem.

http://imgup.pl/di/A50S/przebi-niegi.jpg

Symbi napisał/a:

zaczynam snuć plany wakacyjne.

Ja też smile

Jaki kierunek?

Posty [ 6,826 do 6,890 z 15,029 ]

Strony Poprzednia 1 104 105 106 107 108 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności