moje cudowne życie po rozwodzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Strony Poprzednia 1 103 104 105 106 107 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,761 do 6,825 z 15,029 ]

6,761

Odp: moje cudowne życie po rozwodzie
Astral Shadow napisał/a:

Ostatnio zarejsreowałem sie na e Darling zapłaciłem za premum na miesiąc zobaczymy  co będzie bo na popularnychi bezpłatnych to słabo było

Dla mnie to była kicha.
Miałam konto na e-darling jakiś czas, opłaciłam potem premium na 3 miesiące i była to tylko (jak dla mnie) strata pieniędzy.

Na rozgrzewkę:
http://9.s.dziennik.pl/pliki/7330000/7330268-goraca-czekolada-z-cynamonem-900-669.jpg

Zobacz podobne tematy :

6,762

Dzień dobry,

Miłego dnia Wszystkim życzę! smile

6,763

Ja tez przy kawie i pierniczkach w bonusie lekcje z mlodym. Mila niedziela sie zaczyna, koguty pieja, sikorki lataja, cieplo i mokro. Pojedziemy do big city na kregle i pizzę.
Ajsii ~co tak skromnie ?
Kaja co tam w wielkim swiecie widzialas ? Dobrego dnia.

6,764

mi po weekendzie lepiej. Piątkowy wieczór spędziłem w towarzystwie wódki i odrazu w sobotę nastrój podskoczył do góry i uczucie samotności przemineło

6,765

Astral Shadow napisał/a:

mi po weekendzie lepiej. Piątkowy wieczór spędziłem w towarzystwie wódki i odrazu w sobotę nastrój podskoczył do góry i uczucie samotności przemineło

A ja mam kurna akurat odwrotnie- zawsze mi gorzej!  Książki mi pomagają - nurzam sie w nich i zapominam/ zasypiam.

6,766

Witam smile
A mnie jest szkoda, że weekend się skończył, najbardziej tego, że znowu bede musiała rano zrywac się z łóżka. bardzo lubię rankami sobie w nim pognić wink Ale nic to, tydzień pracy szybko zleci i znowy będę sobie mogla polegiwać rankiem.
A teraz pora na kawkę smile
http://imgup.pl/di/QI8L/kawa03.jpg

6,767 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2016-12-12 15:17:03)

Dzień Dobry smile

Jeśli chodzi o mój wypad do Londynu to w 3 dni nie da się zobaczyć wszystkiego co by się chciało sad
Ale zobaczyłam i się uwieczniłam w strategicznych miejscach smile
A więc:
Parlament i Opactwo Westminsterskie
Most Westminster z Big Ben
London Eye
Tower
Most Wieżowy
Covent Garden (tutaj koniecznie Five o'clock smile )
Soho z China Town (przelotem)
City of London (przelotem)

Spaliśmy u znajomych smile
Jedzonko na mieście spoko smile i zakupy w sklepikach (taniej niż u nas)
Poruszanie się metrem hm dość drogie (około stówki) ale trzeba było
Dojazd z lotniska Stansted do centrum Londynu w obie strony (około stówki)
Pogoda była super, choć było dość chłodno ale za to słonecznie smile
Ja w szaliku i rękawiczkach a Londyńczycy z gołymi nogami i w samych marynarkach hm...
Zaskoczenie choć może i spodziewane - Londyn to tygiel wielu kultur...

Została mi karta na komunikację miejską Oyster nabita za stówę więc muszę tam jeszcze wrócić big_smile

P.S. Ja natomiast uwielbiam weekendy, napawam się spokojem i wolnością smile swą samotność odczuwam za to bardziej wśród ludzi szczególnie tych będących w związkach sad

6,768

Heja poniedziałkowiczom

Super Kaja. Prawda, ze Anglicy dziwnie odczuwają temperatury? Oni tak już mają.

Kawałeczek, bardzo przyjemny i delikatny, wpadający w ucho:

Pozdro wszystkim smile

6,769

No ale jak ja z kolei bylem we Włoszech w kwietniu to oni chodzili w kurtkach a polacy w tiszertach smile co kraj to obyczaj big_smile
Kaja faktycznie w telegraficznym skrócie przebieglas, zazdroszcze ~szczegolnie tych znajomych wink

6,770

Nigdy nie byłam w Londynie, choć mam zaproszenie, ale jakoś nie było okazji.

Co do odczuwania temperatur-- pamiętam, jak byłam w Turynie, październik ,około 15 stopni...ja w lekkiej kurteczce, pod spodem t-shirt a Włosi - grube kurtki, poowijani wełnianymi  szalami wink

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15338655_1866938543540204_2925288401051832778_n.jpg?oh=e1e971a0b0b6d16188d34c90f6c479d2&oe=58B5FB3D

6,771

Wychodzi na to, że czym cieplej latem tym gorzej tubylcy znoszą zimno.
Mysti fajna ta dziurka hyhyhyh. Genialny trik smile

6,772

Strach pomyslec jak rozebrani byliby anglicy w Turynie yikes

6,773

No właśnie w telegraficznym skrócie dlatego też wracam tam na wiosnę big_smile

6,774

Dzień dobry smile
Kaja, zazdroszczę, ja byłam w Londynie wieki temu, też mi się podobało i też zwróciłam uwagę, że ja łaziłam okutana w kurtkę, a Angielski z gołymi ramionami i nogami.
A tymczasem smacznej kawy o poranku i ciepło sie trzymajcie, bo u mnie dziś mróz ścisnął.

6,775 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2016-12-14 13:41:21)

Dzień doberek smile

Witam popołudniową kawą smile
https://2.bp.blogspot.com/-ZOpA855gPJs/V0FalhN04eI/AAAAAAAABWg/5EtniOM-BGkSd1CYGUarzclx9MY2KuNrACLcB/s1600/KAWA.JPG

Miłego  dnia  życzę smile   
Do kiedyś tam !!!!!  narka   smile

6,776

Dzień dobry Alika !
I wszystkim, którzy do tego wątku zaglądają smile

A wierzę, że zaglądają... Jesteśmy jednak wszyscy w stanie mam nadzieję chwilowego uśpienia smile

Miłego dnia smile

6,777

Witam po krótkiej "przerwie" w naszej netkafejce! Dziękuję za wszystkie pyszne kawy i ciasta - nadrabiam teraz wszystko. smile

Fajnie, że znów jest muzyka - AiR, idealnie trafiłaś z ostatnim kawałkiem "Już", Krych, dzięki za tę ostatnią piosenkę, nie znałam jej - rzeczywiście, przyjemna dla ucha. smile

Piotr Introwertyk napisał/a:

Ajsii ~co tak skromnie ?

A widzisz, Piotrze, może nastał czas, abym częściej była czytelniczką naszego wątku?

Jak słusznie wcześniej zauważyła AiR, moja nieobecność tutaj wynika zajmowania się wieloma sprawami w realu. Mam sporo spraw do ogarnięcia, w tym bardzo przyjemnych.

Tego wolnego czasu miałam ostatnio mało.

No i nie ukrywam, że pogoda wpływa na mnie trochę usypiająco. 

Miłego dnia Wszystkim życzę i ... wracam do pracy. wink

6,778

I_see_beyond napisał/a:

A widzisz, Piotrze, może nastał czas, abym częściej była czytelniczką naszego wątku?

Hej Mag smile

Pytasz wprawdzie Piotra, ale ja Ci odpowiadam"NIE"

6,779

AiR7 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Hej Mag smile

Pytasz wprawdzie Piotra, ale ja Ci odpowiadam"NIE"

smile Dobrze, poprawię się. big_smile

Przestanę w końcu pisać w działach o zdradach i ten czas poświęcę naszemu wątkowi. smile

Tylko mnie czasami świerzbią palce nad klawiaturą jak czytam niektóre tematy w wiadomym Wam dziale! wink

6,780

smile spoko, ja też się ostatnio trochę opuściłam.
Naprawdę czasu mi brak.
Postaram się to zmienić smile

6,781

Jutro muszę wcześnie wstać i pewnie rano nic nie wstawię, bo jak zwykle będę w biegu szykować się do pracy.

Wpadam tutaj z zadaniem na jutrzejszy dzień:

http://www.zlotemysli.biz/image/quotes/cytaty-663.jpg

Zobaczymy, ile punktów z tej listy uda Wam się odhaczyć. Można się tu... pochwalić.

Dobrej nocy! smile

6,782

Wstalem późno bo późno poszedlem spac . Docenilem podgrxewana przednia szybe bo samochod byl oblodzony i pojechalem do pracy w ktorej chcac niechcac ztobilem pare rzeczy z sensem. Po pracy umylem naczynia blagajace o to od dawna i poszedlem na spacer do mieszkajacych niedaleko znajomych. Pomoglem im obalic połówkę i uczac sie grac na gitarze wspolnie z akordeonem obsmialismy sie sam juz nie wiem z czego. Czyli razem do kupy nieźle~ zabraklo tylko ćwiczeń.  smile

6,783

Piotrze, rzeczywiście niezły wynik! smile Najbardziej podoba mi się, że ze znajomymi śmialiście się z niczego. Uwielbiam takie chwile, kiedy jest właśnie tak wesoło bez powodu w gronie znajomych!

To ja też się pochwalę:
1. wstałam wcześnie, zdążyłam zjeść porządne śniadanie i uszykować jeszcze kanapkę do pracy;
2. doceniłam to, że nie muszę dojeżdżać daleko do pracy (nawet jak pośpię trochę dłużej, to zdążę - co najwyżej nie zrobię makijażu); wink
3. w pracy udało mi się częściowo produktywnie spędzić czas (na "pracownika roku 2016" nie zamierzam kandydować);
4. w ramach zabawy - a, to standardowo sobie zawsze z kimś pożartuję albo się pośmieję w pracy;
5. pomogłam komuś dziś dobrym słowem;
6. zaliczyłam spacer po sklepach;
7. zaliczyłam godzinę intensywnych ćwiczeń podczas aerobiku;
8. wywołałam uśmiech na twarzy kilku osób,
9. nie nauczyłam się jednak dziś niczego nowego.

Dzień jednak zaliczę do udanych. smile

I mam takie postanowienie, aby chodzić spać przed północą, bo z tym rannym wstawaniem bywa bardzo ciężko. wink

http://3.bp.blogspot.com/-pbfDm3zUVcE/VTEyk86SitI/AAAAAAAACa8/uCI3gvNfj6s/s1600/kartka-na-dobranoc-dla-przyjaci%C3%B3%C5%82,-koniec-dy%C5%BCuru,-laleczka-lekarz,-pani-doktor,-ksi%C4%85%C5%BCka-na-dobranoc,-%C5%BCyczenia-na-dobranoc,-pozdrowienia.jpg

Może ktoś tu wpadnie z muzyką w najbliższym czasie? smile

Powróciłem do Was, Moi Drodzy niczym bumerang smile Proszę o wybaczenie nieobecności...
Kaju, do Londynu zupełnie mnie nie ciągnie. Co innego: Ljubljana, Bukareszt smile
I_see_beyond, ja wpadam z muzyką smile

6,785

Nareszcie weekend! smile Dziś nie planuję nic innego jak tylko CHILL OUT po bardzo intensywnym tygodniu!

Wielbicielu, jaka miła niespodzianka! Witaj po przerwie!

Jest i muzyka! Dziękuję za odzew na mój apel! smile

Ja proponuję dziś BB King'a - "The Thrill is Gone" - taki fajny klasyk mi się przypomniał:

See you later!

6,786

Dzień dobry

Nigdy nie należałam do fanów Adele, ale ten utwór nucę cały czas od kilku dni

http://strefasingla.pl/uploads/events/ae8f/ae8f4194cb003989877c06b9f92e7dfac514937e.jpg

I_see_beyond, dziękuję za miłe słowa smile
Muzyczny diament wielkiego formatu!

6,788

Aha, mam coś dla Was:

http://niespodziewajka.com/images/min/product_mid/1415137221_dziendobrypiekna_kubek.jpg

http://niespodziewajka.com/images/1415137221_dziendobryprzystojniaku_kubek.jpg

6,789

Dzień dobry wszystkim! smile

Jak miło Was widzieć, Mysti, Wielbicielu! Jest śniadanie, muzyka, no i sama prawda o naszej urodzie! wink

Wsłuchałam się w tekst piosenki Adele (angielski rozumiem wink ). Mysti, ja fanką tej artystki też nie jestem, jednak tekst tej akurat piosenki ... wpasował się idealnie w aktualny fragment mojego życia.

Ode mnie, z życzeniami miłego dnia, jak zwykle zachęta to pozytywnego myślenia:

http://tomaszswiniarski.pl/wp-content/uploads/2016/07/13333005_1791051031114467_863003416261139158_n.jpg

I jeden z moich ulubionych tekstów:

http://www.moc2.pl/allfiles/uploads/130520-Lao-Tze.jpg

6,790

Dzień dobry smile

Wpadłam na chwilkę , listę obecności podpisać big_smile

Miłego  dnia życzę !!!!

Ps Mag, moje myśli krążą tu i tam......  wink  smile

6,791

Dzień dobry smile Własnie robię zapiekanki na śniadanie dla moich synów, a dla Was kawunia!
http://imgup.pl/di/1CN2/kawa.jpg

6,792

A ponieważ za tydzień Boże Narodzenie myślę, że możemy już grać na świąteczną nutę

6,793

Dzień dobry niedzielnie! smile

Ja sobie zaraz wstanę z ciepłego i wygodnego łóżka i zaparzę kawę. smile

Ubiegły tydzień to był u mnie maraton filmowy. Dziś też ukulturalniam się w BIG CITY- tym razem teatr. W końcu obejrzę spektakl, który już dawno, dawno temu chciałam zobaczyć. Nie mogę się doczekać popołudnia!

Tak, za tydzień już święta... 25 grudnia dokładnie za 7 dni...

To ja zacznę pakować dla Was prezenty. Wkładam do nich wszystkie Wasze marzenia. Wystarczy pociągnąć za wstążkę i ...

http://d.nocimg.pl/gfx/v4/terminy_ikony/3.jpg

alika40+ napisał/a:

Wpadłam na chwilkę , listę obecności podpisać big_smile

Ps Mag, moje myśli krążą tu i tam......  wink  smile

Słusznie, Alika! Ja notuję sobie Waszą aktywność online na wątku. wink big_smile Dla najaktywniejszych pozytywnie i muzycznie będzie premia na święta od Mojego Cudownego Życia .

Ps Ali, a konkretnie?

Miłego dnia wszystkim życzę!

Zagram świątecznie i ja smile

6,795

To ja świątecznie trochę przekornie smile ale, że jestem świeżo po wizycie w kinie, gdzie Mroczny Lord odzyskał witalność...

I_see_beyond napisał/a:

Tak, za tydzień już święta... 25 grudnia dokładnie za 7 dni...

Ha, ha... za 7 dni.

6,796

Dobry na wieczór
Dołączam z zimowo-świąteczną nutą

6,797

6,798

Nie da rady nie czuć klimatu świąt! smile Jak tu przyjemnie się zrobiło! Pojawiają się moje ulubione piosenki - są jeszcze trzy OBOWIĄZKOWE, które muszą się tu pojawić. Ciekawa jestem, czy ktoś trafi i je wstawi przede mną - ja sobie to zostawię na koniec tygodnia.

W teatrze było dziś wspaniale. Doszedł jeszcze do tego spacer prześlicznie przystrojonymi ulicami mojego ulubionego BIG CITY - skutecznie poprawiło mi to nastrój. smile

Przez okres mojego singielstwa nadrobiłam wiele zaległości kulturalnych - rozwijam się, mam czas na przyjemności, robię to wszystko bez wyrzutów sumienia. Nie jest źle ogólnie - wszystko da się opanować. Wiadomo, złapie mnie gorsza chwila, ale nie jest to nieustający marazm i narzekanie.

A teraz w nastroju świątecznym, życzę Wam dobrej nocy i przesyłam kolorowe i piękne sny:

http://swiety-mikolaj.pl/wp-content/uploads/2013/11/sniezynka.jpg

6,799 Ostatnio edytowany przez Piotr Introwertyk (2016-12-19 09:00:38)

Dobry wsjem.
Pierwsza próba przeniknięcia nieprzeniknionego umysłu Ajsii big_smile

*edit - potrzebuje żeby ktoś mnie kopnął w dupę - może mi pomożecie ? Jest taka jedna pasowna kobieta w pracy o ile wiem singielka, dość łagodna i dość wesoła jak dla mnie. Niestety najwyraźniej nie jest mną zainteresowana gdyż z dosłownie każdym innym rozmawia na luzie i per ty a ze mną tylko oficjalnie i per pan. No i nie mogę pominąć że niestety 10 lat młodsza i bezdzietna ("wady" smile ) .  No i właśnie z tych wszystkich powodów ktoś powinien mi powiedzieć - chłopie ogarnij się i startuj tam gdzie cię chcą (czyli na razie nigdzie smile ) !

6,800

Witam się z Wami w biegu między zakupami, a wizytą u fryzjera smile

http://demotywatory.pl//uploads/201403/1394175550_vwtvhi_600.jpg

6,801

Pierwsza próba przeniknięcia nieprzeniknionego umysłu Ajsii big_smile

Piotrze, brawo! Tak, to jedna z tych trzech brakujących piosenek! Tę to chyba lubię najbardziej.

*edit - potrzebuje żeby ktoś mnie kopnął w dupę - może mi pomożecie ?

Piotrusiu, no skoro sam o to prosisz ... To Ci nie odmówię! wink

http://demoty.org/upload/images/large/2014/12/kop_w_tylek_2014-12-26_04-49-31.jpg

Miłego dnia wszystkim życzę!

Ja to chyba umrę dziś w pracy, tak mi się nic nie chce. wink

6,802

Piotrze--- my daleko, wirtualnie, ale można i tak: 

wink  big_smile

http://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201312/1387318123_by_tomek88mk_inner.gif

6,803

Mysti, tekst tej piosenki bardzo mi się podoba. wink

All I want for Christmas is you! big_smile

Mogę wystąpić w roli tego prezentu LUB otworzyć pudełeczko przeznaczone dla mnie z wiadomą zawartością:

http://img.sparknotes.com/content/sparklife/sparktalk/christmaspresent121812_LargeWide.jpg

A powyższą zamieszczoną przez Ciebie maszynę motywującą też poproszę. Chodzi mi o wczesne wstawanie do pracy, a potem produktywne spędzanie w niej czasu. wink

6,804

Wzruszyłyście mnie dziewczyny tą waszą chęcią niesienia pomocy. I to jaka szybka reakcja! Kłopot w tym że najbardziej "lubię" osoby które znam - to jak z tymi piosenkami które już raz słyszałem smile  No ale dobra trzeba się odlubić zatem. 
Mam silne wewnętrzne parcie do tworzenia obrazów osób których nota bene nie znam zbyt dobrze - oczywiście są to obrazy pozytywne, co więcej - tworzy sie we łbie wymyślona historia życia z takim wymyślonym człowiekiem. Chore to jakieś !  Chyba wynika z nieśmiałości żeby zagadać i najzwyczajniej w świecie dostać kosza ?

6,805

Wzruszyłyście mnie dziewczyny tą waszą chęcią niesienia pomocy. I to jaka szybka reakcja! Kłopot w tym że najbardziej "lubię" osoby które znam - to jak z tymi piosenkami które już raz słyszałem smile  No ale dobra trzeba się odlubić zatem. 
Mam silne wewnętrzne parcie do tworzenia obrazów osób których nota bene nie znam zbyt dobrze - oczywiście są to obrazy pozytywne, co więcej - tworzy sie we łbie wymyślona historia życia z takim wymyślonym człowiekiem. Chore to jakieś !  Chyba wynika z nieśmiałości żeby zagadać i najzwyczajniej w świecie dostać kosza ?

Piotrze , jesteś w bardzo przyjaznej netkafejce-chociaż nas garstka, to staramy się sobie pomagać na miarę swoich możliwości. wink Odzew zawsze tu był, nawet, jak widzisz, jeśli chodzi o nietypowe prośby. big_smile

Nasz skład mam nadzieję lubisz, chcesz nas przestać lubić? ... wink

Odnośnie tych pozytywnych obrazów i wymyślonych historii - to jest potencjał na opowiadanie, powieść. No i tak mają MARZYCIELE. Czy Twój znak zodiaku to ... Ryby? wink

Co do kosza, bywa, że i taki się każdemu trafi. Nieśmiałość tak, jak masz opór "zagaić" do dziewczyny. No i lęk przed porażką, w tym przypadku odrzuceniem. Jak się POWAŻNIE podchodzi do tego, to człowiek ewentualne odrzucenie przeżywa. Jak na luzie, to się pomyśli "Trudno, tym razem nie wyszło" i na tym sprawę się kończy.

Kto nie ryzykuje nic nie zyskuje.

Mysti, zazdroszczę Ci tych zakupów! Ja wyczerpałam limit przeznaczony na moje przyjemności w tym miesiącu. sad No i byle do wiosny, bo mnie to ogrzewanie w depresję wpędzi. hmm

6,806

Z lubieniem chodzilo o ta kobiete nie o was smile. Strachu przed odrzuceniem nie mam w ogole raczej strach przed... przyjeciem ! No i strach przed zdradzeniem sie z jakimis badz co badz uczuciami w miejscu pracy smile.  A w razie przyjecia co dalej ? No przecież trzebaby niebawem (rok ) zdecydowac sie rozstac (a w pracy ciagle sie widziec ) lub zyc razem ! To nie sa latwe decyzje jednak na starość!
Z rybami to pudlo smile

6,807

A to podobno kobiety są skomplikowane. wink

Może się Wam spodoba? smile

6,809

Dzień dobry

Czy ktoś już próbował zbadać- dlaczego na urlopie, gdy można spać do oporu, człowiek budzi się skoro świt, albo i jeszcze wcześniej?
Ja dziś od 5:00 "wyspana".

Nowa fryzura, nowy kolor-- pomaga na poprawę samopoczucia. Polecam big_smile

http://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/201205/1337012282_by_braciaR_600.jpg

6,810

Dzień dobry! smile

Dziękuję za wszystkie piękne świąteczne piosenki. Dorzucę jeszcze jedną - spodobała mi się kiedyś bardzo. To najkrótsza piosenka świąteczna, jaką słyszałam:

Mysti, jak przez kilka pierwszych dni na urlopie mam podobnie - wstaję o tej samej godzinie, jak w dni pracujące. Natomiast później się rozkręcam i ... lubię sobie pospać. Do późna. smile

Dziś przeżywałam tortury musząc wcześnie wstać. W ogóle chce mi się dużo spać w tym roku.

Dzięki dobry, człowieku za mocną, parzoną kawę - takiej mi teraz potrzeba.

Wezmę jeszcze raz kalkulator do ręki - może chociaż jakiś drobiazg sobie zafunduję! wink

Miłego dnia Wszystkim życzę! smile

6,811

Dzień dobry wszystkim smile

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Może się Wam spodoba? smile

Wielbicielu, spodobało mi się. "O Boże moj, kako mi nedostaje... Czy to jest może kolęda?

Dorzucę i ja mały drobiażdżek muzyczny, życząc, by każdy kto potrzebuje, znalazł swój trenutni lek, o ile dobrze rozumiem, że to coś dobrego...

6,812

Witam wieczorową porą smile

Bardzo świątecznie jest w naszej kafejce smile, więc i ja dorzucę swoją nutkę , którą bardzo lubię ...

Cieplutkiego wieczoru życzę !!!!

Dżdżownicku, to nie jest kolęda, lecz piosenka z gatunku świątecznych smile
Kolęda, będzie teraz:

6,814

Dobry wieczór!

Jeśli dobrze liczę, to do Wigilii zostały nam 4 dni - środa, czwartek, piątek i ... sobota. Tak więc odliczamy:

http://vignette2.wikia.nocookie.net/thegleeproject/images/0/09/Tgp_countdown.gif/revision/latest?cb=20120619145737

W moim repertuarze piosenek świątecznych nie może zabraknąć oczywiście mojego ulubionego kawałka:

Już nie piszę, że na 100 % rezygnuję z forum, bo za bardzo Was, moi drodzy netkafejkowicze lubię, smile jednak mogę zniknąć na jakiś czas - naszła mnie potrzeba odpoczęcia od forum i głębokiego relaksu w realu. Temat, który mnie tu przywiódł rok temu, jest dla mnie w zasadzie już wyczerpany. Forum bardzo mi pomogło uporać się z moim bólem. W zasadzie przeżywam deja vu pisząc na innych wątkach, więc może wystarczy tego dobrego. wink

Jednak mam nadzieję, że podczas mojej ewentualnej nieobecności tutaj, nasz temat się będzie dalej pięknie kręcił.

Jakby coś się działo i ktoś by mnie potrzebował, sprawdzam maile. smile

See you! smile

6,815

Powodzenia Ajsii

6,816

Dzień dobry pierwszego dnia zimy smile

Mag-- teraz, w okresie około-świątecznym wszyscy chyba będziemy tu rzadziej się pojawiać, co (mam nadzieję) nie znaczy, że w ogóle wink

http://b4.pinger.pl/5421660cd8079fa70d0d3753e71a2409/hellowinter.jpg

6,817 Ostatnio edytowany przez Astral Shadow (2016-12-21 18:40:53)

Witam niech wam wszystkim się darzy ,spełnienia marzeń i wiele radości , dziś Szczodre Gody , niech Bogowie wam sprzyjają

https://opolczykpl.files.wordpress.com/2012/12/szczodre_kartka.jpg?w=660

6,818 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2016-12-21 21:36:30)

Kochani a ja Wam przede wszystkim życzę spełnienia Waszych marzeń smile

http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/192082_kobieta_sniezynka_magiczny_pylek.jpg

i dziękuje że jesteście smile

6,819

hej wam smile
ja też przesyłam piosenkę mojej ulubionej wokalistki

Oczywiście te płytę już mam i słucham codziennie.
właśnie pofarbowałam włosy, w piątek idę do fryzjera zrobić cięcie.
Zaglądam codziennie, ale w natłoku spraw nie zawsze udaje się skrobnąć.

6,820

A w ogóle od którego posta znika tytuł "Cioteczki Dobra Rada" bo jakoś mnie to lekko drażni, nie uważam się za osobę, która w każdej sytuacji potrafi udzielić właściwej porady.

6,821

Własnie mi wyszło , że od 400 smile cieszę się z nowego tytułu na forum smile

6,822

To ja zapodam co mi duszy w gra smile

6,823

Kaju, słucham często piosenek z Krainy Lodu, każda mi się podoba! Trafiłaś w mój gust smile

6,824

smile

6,825 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2016-12-21 22:21:34)

Jak tam u Was przygotowania do Świąt?
Ja w tym roku robię Wigilię tylko dla trzech osób zamiast 8 ale też będzie pięknie smile
Wczoraj upiekłam piernik litewski pycha smile
I zrobię tym razem czerwony barszczyk z przepisu Piotra z tym surowym buraczkiem na końcu...

Posty [ 6,761 do 6,825 z 15,029 ]

Strony Poprzednia 1 103 104 105 106 107 232 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » moje cudowne życie po rozwodzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024