Ooo, minela godzina a dalej siedza i klepia
musi Wam to przyjemnosc sprawiac 
Swoja droga, przypomnialam sobie nick tej dziewczyny drugiej - Chloe. Ma 20 lat a madrzejsza od przystarych pan o niebo
tak, zjechalyscie ją kiedys bo ona dyskryminuje ludzi ogladajacych seriale paradokumentalne - tak nawiasem ma dziewczyna racje.
Swoja droga - ja tu wchodze na 2 watki, a niektore klepia w wielu. Ze tez macie czas 
Ewiko - zagalopowalas sie co do zabojstwa z premedytacja. Za bardzo. I tak, zastanawiam sie co z tym zrobie, bo jest to grozba karalna.
Rodzi we mnie uzasadniona obawe o swoje zycie i zdrowie. I naprawde sie boje.
Historia polskie literatury? Podziekuje.
O, musze powiedziec swojemu kumplowi ze jest desperatem
swoja droga ma podobne poglady, ale on najbardziej dyskryminuje grubasow - zawsze jak mi o kims mowi, to pierwsze co wiem to to czy byl oblesnym spaslakiem albo grubym pasztetem czy tez nie byl
o ilu osobach to ja jedynie zapamietalam ze sa grubi - z takim obrzydzeniem to podkreslal, esteta moj <3
I tak, to jest aplikant drugiego roku aplikacji radcowskiej
z dobrego domu, ciasteczko i w ogole faaajny
absolwent roku najlepszego liceum w wojewodztwie. Dyskryminuje kogos z uwagi na wyglad, tragedia!!! I na wyksztalcenie - jak do mnie "zarywal" koles pracujacy na stacji benzynowej od razu go skreslil jako potencjalnego partnera dla swojej "siostry" z wyboru
niby przystojny byl, ale Krzysiu moj (wazny dla mnie jak brat) mial racje.
Nie jechalam nic udowadniac, bo dziewczyna nie watpila, tylko spedzic razem wakacje. Mala roznica. I bardzo ją polubilam. Wetem jest, wiec jest madra.
Nie, Ewiko, to nie ja wzbogacam wydzial, to wydzial wzbogaca mnie. I bede go bronic zawsze, swoich wykladowcow rowniez, bo sa dla mnie wazniejsi od boga czy sil nadprzyrodzonych
A, przy odrobinie farta macie weekend bez tej glupiej Kammiś
jak wspomnialam jestem uzalezniona od telefonu, klepie w telefon jak jem, jak sie maluje, jak stoje w korku, jak zasypiam, jak z kims rozmawiam, jak pije kawe - ciagle. Istnieje szansa ze moj luby (jak mu sie zdarza) w stanie silnego wzburzenia dokona zaboru cudzej rzeczy ruchomej, a mianowicie mojego telefonu. Wiec nie bedziecie musialy mnie znosic