Wysyłanie zdjęć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 8 18 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 326 do 390 z 1,135 ]

326

Odp: Wysyłanie zdjęć
majkaszpilka napisał/a:
michal3108 napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Nooo...Kochani big_smile

Króliczek złapany,pan bezjajeczny odchodzi do lamusa.
Już po ptokach,dupa zbita tongue

Hahahahahaha Majeczka nie przesadzaj p

Dobra,dobra...dobra? big_smile

Niech mnie tu kolega nie ściemnia,ja nie z pierwszej łapanki big_smile

ja o niczym nie wiem, cos sie wyprawia za moimi plecami? big_smile

Zobacz podobne tematy :

327 Ostatnio edytowany przez michal3108 (2016-03-01 23:54:25)

majkaszpilka napisał/a:
michal3108 napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Nooo...Kochani big_smile

Króliczek złapany,pan bezjajeczny odchodzi do lamusa.
Już po ptokach,dupa zbita tongue

Hahahahahaha Majeczka nie przesadzaj p

Dobra,dobra...dobra? big_smile

Niech mnie tu kolega nie ściemnia,ja nie z pierwszej łapanki big_smile

Wiem, że Cb oszukać sie nie da tongue Ale spokojnie, jesteśmy niewinni big_smile
EDIT: Jedno jest pewne - frajer z niego big_smile

328

No, to ja Wam nie przeszkadzam.W końcu musicie mieć trochę intymności tongue

Proszę  tylko,o zgaszenie światła.

Nooo..... albo jak tam wolicie,ja się nie wtrancam big_smile

Postoję na czatach tongue

329

majkaszpilka napisał/a:

Hahaha big_smile nie trzeba big_smile

330 Ostatnio edytowany przez michal3108 (2016-03-01 23:59:11)

majkaszpilka napisał/a:

Hahahahaha widząc Twój komentarz aż sie boje co wypali Elle tongue
Spokojnie nic z tych rzeczy smile
A tak btw to taki Króliczek z naszej autorki faktycznie big_smile

331

Jak nie,jak tak? tongue

Jeszcze pan cnotka przyjdzie,albo co?
Ja tu muszę porządku pilnować,nie ma letko big_smile

332 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-02 00:03:34)

Kroliczek playboya oczywiscie big_smile

EDIT: co, zart tak suchy, ze az was zatkalo? big_smile

333

wysylajaca napisał/a:

Kroliczek playboya oczywiscie big_smile

Wielka kariera przed Tobą w takim razie tongue

334

No...to wszystko mamy/cie obcykane.

Jakby co,to ja morda w kubeł...nic nie wygadam...ni chu,chu tongue
A Wy idźcie się zabawić.

335 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-02 00:04:46)

majkaszpilka napisał/a:

A Wy idźcie się zabawić.

sorry, ale ja teraz pracuje big_smile (wprawdzie nie jako kroliczek playboya, no ale mam wymowke jak Emde big_smile)

336 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-03-02 00:07:17)

wysylajaca napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

A Wy idźcie się zabawić.

sorry, ale ja teraz pracuje big_smile (wprawdzie nie jako kroliczek playboya, no ale mam wymowke jak Emde big_smile)

Spoko...obudzę Was big_smile

Robota nie królik...nie ucieknie big_smile

337

Ja też pracuje więc sorki ;p

338

Jestem pewna, ze jak przyjdzie WuWu to skomentuje, ze jestem lasa na komplementy big_smile

339

Phi...jakby faceci nie byli.

340

wysylajaca napisał/a:

Jestem pewna, ze jak przyjdzie WuWu to skomentuje, ze jestem lasa na komplementy big_smile

Oj tam każdy jest big_smile

341

Ja tam uwazam, ze faceci sa bardziej lasi na komplementy niz laski big_smile

342

wysylajaca napisał/a:

Ja tam uwazam, ze faceci sa bardziej lasi na komplementy niz laski big_smile

Hmm może i jest w tym troche prawdy ale.. no właśnie jest ale ;p Ale dziewczyny chyba bardziej to pokazują tongue

343

Pewnie,że tak.
Kiedyś pamiętam moja znajoma wypaliła do jakiegoś kolesia,że fajnie wygląda po tej siłce i "wogle"...

Ja paczam...o to taki suchoklates,że szok big_smile
Od tyłu jak babeczka wyglądał.
I jak on wtedy nabrał powietrza w płuca...no trochę urósł,ale doopy nie urwało.Choć ego zapewne na poziomie stratosfery big_smile

344

majkaszpilka napisał/a:

Pewnie,że tak.
Kiedyś pamiętam moja znajoma wypaliła do jakiegoś kolesia,że fajnie wygląda po tej siłce i "wogle"...

I jak on wtedy nabrał powietrza w płuca...no trochę urósł,ale doopy nie urwało.Choć ego zapewne na poziomie stratosfery big_smile

Dobrze, że powietrza z tego napinania nie wypuscił z innej strony.. sorry musiałem ;p

345

michal3108 napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Pewnie,że tak.

Dobrze, że powietrza z tego napinania nie wypuscił z innej strony.. sorry musiałem ;p

hahaha big_smile to jest wlasnie lechtanie tego slynnego meskiego EGO. big_smile

346

hahhahaha

Poszybowałby jak F-16 big_smile

347

Ale faktem jest, że takie "głaskanie" dodaje skrzydeł.. lepiej jak red bull big_smile

348

Dosyć tego pitu-pitu.
Idę na czaty.

Gumy są pod poduszką...miętowe,extra strong big_smile tongue
Bawcie się.

349

Oj Pszczółka Maja ma wyobraźnie xD Mam nadzieje, że sie nie obrazisz za pszczółkę big_smile

350 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-03-02 01:16:32)

Szczerze, wcale to nie takie śmieszne, szczególnie, że sama się swego czasu potrafiłam nagimnastykować, żeby u takiego ciężkiego przypadku coś zaskoczyło big_smile To dość dramatyczne jest jakby nie patrzeć, ale ja mogę powiedzieć, że nigdy więcej bym tego nie powtórzyła i że jeszcze nigdy to się dobrze nie skończyło. Ten mój wspomniany przypadek, to w ogóle był ciężki do potęgi, trochę jak Twój big_smile

Wychodzić gdzieś? Spoko, z jego albo moimi znajomymi.
Jak już wzięłam go sposobem i spotkaliśmy się sami, potrafił mnie nawet złapać za rękę, o dziwo big_smile big_smile
Codziennie pisał, zdarzyło się, że zostawił mi pod drzwiami bukiet kwiatów big_smile
A potem nagle z dnia na dzień przestał się odzywać, mówiąc, że ma jakieś problemy i odezwie się jak je rozwiąże. Odezwał się, owszem, by powiedzieć, że za dwa dni wyjeżdża do pracy i choć mógł, bo mieszkamy dosłownie kilka km od siebie, nie znalazł nawet czasu, żeby się spotkać. Co zabawne, pisał do mnie regularnie jak go nie było, a po powrocie nagle dostawałam wielokrotnie wiadomości typu: musimy się spotkać, stęskniłem się i tak dalej. Do spotkania nigdy nie doszło, jak się można domyślić. Ja już się nie chciałam bawić i wychylać, a skoro on nie zapytał konkretnie, to jego problem big_smile

Nie wiem sama jak do tego doszło, że teraz ma dziewczynę tongue
Może była lepszym graczem ode mnie lol

351 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-03-02 01:36:15)

Mrs.Happiness aż dziw bierze że tak cie koleś potraktował. Eszzz tongue (mając w pamięci twoje fotki xD)

352 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-03-02 01:49:29)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Mrs.Happiness aż dziw bierze że tak cie koleś potraktował. Eszzz tongue (mając w pamięci twoje fotki xD)

Pochlebiasz mi big_smile Ale dziękuję wink

Z tych młodszych to wielu takich nierozgarniętych już spotkałam niestety. Normalnie jakby się nas bali, czy coś, nie wiem skąd to się bierze. A że mam twarz dziecka, to nieco potrwa zanim starsi będą mnie brali na poważnie, więc pewnie poczekam sobie jeszcze trochę na tę jedyną w swoim rodzaju, płomienną miłość tongue

353

Mrs.Happiness z moim jest jeszcze gorzej, niz z twoim, bo moj nawet kwiatkow nie daje big_smile. nastawiam sie tez na taka opcje jak twoja, bo z panem niedostepnym ja juz nic nie wiem. w jeden dzien mysle, ze cos moze z tego byc, a w drugi on sie jakby wycofuje i dupa zbita. probuje sie przygotowac na to, ze niestety chyba nic z tego.

byloby mi meeeeeega przykro, gdyby sobie nagle znalazl dziewczyne. jak tak mysle o tym teraz, to chyba bym umarla na zlamane serce D:

354

wysylajaca napisał/a:

Mrs.Happiness z moim jest jeszcze gorzej, niz z twoim, bo moj nawet kwiatkow nie daje big_smile. nastawiam sie tez na taka opcje jak twoja, bo z panem niedostepnym ja juz nic nie wiem. w jeden dzien mysle, ze cos moze z tego byc, a w drugi on sie jakby wycofuje i dupa zbita. probuje sie przygotowac na to, ze niestety chyba nic z tego.

byloby mi meeeeeega przykro, gdyby sobie nagle znalazl dziewczyne. jak tak mysle o tym teraz, to chyba bym umarla na zlamane serce D:

Dlatego radze Ci teraz sie troche ogarnąć i mieć chłodną głowe bo jak coś nie pójdzie to będzie mniej bolało.

355

Już jestem smile

Opowiadajcie jak było big_smile

356

Michal, wiem. znam teorie, ale w praktyce bywa roznie wink

Majka, ale o czym?

357 Ostatnio edytowany przez michal3108 (2016-03-02 22:11:32)

Wiem bardzo dobrze jak bywa ale musisz sie w sobie zebrać big_smile
Też jestem ciekaw o czym Majeczka mówi tongue

358

Nie udawajcie,że nie wiecie.Ja mówię o tym,o czym Wy myślicie tongue

Króliczko...Ty weź się dziołcha ogarnij,bo dni lecą,zamieniają się w tygodnie,miesiące.
Forum drży o Ciebie...w sensie zdrowia psychicznego...żeby Ci się nie rzuciło,albo co?
Zostaw Pana Cnotliwego.
Już my Ciebie tutaj z kimś "sparujemy",że się tak wyrażę.Kompatybilnym jakimś big_smile

359

Nie no aż tak to nie mów.. może akurat jej sie uda? Kto wie smile

360

majkaszpilka napisał/a:

Kompatybilnym jakimś big_smile

hahaha big_smile musze to wprowadzic do swojego slownika na stale "ktos kompatybilny" big_smile

ja mam cos takiego, ze jak juz sie zaangazuje (w cokolwiek) to na 100%. i to wcale nie jest dobre

361 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-03-02 22:38:04)

Noooo...w tym tempie,to kolejne zakupy w domu pogrzebowym "Game Over" tongue

O seksie nie wspomnę,bo balkoniki będą się obijać.Czyli technicznie rzecz ujmując,do ....chciałam napisać brzydkie słowo.Ale nie...tam też by nie trafił big_smile big_smile

362

wysylajaca napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Kompatybilnym jakimś big_smile

hahaha big_smile musze to wprowadzic do swojego slownika na stale "ktos kompatybilny" big_smile

ja mam cos takiego, ze jak juz sie zaangazuje (w cokolwiek) to na 100%. i to wcale nie jest dobre

No patrz jakbym słyszał siebie sprzed 2 miesięcy..
Musisz to sobie ułożyć w głowie a nawet "wmawiać', że nie wolno sie tak nakręcać.

363 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-02 22:44:24)

majkaszpilka napisał/a:

O seksie nie wspomnę,bo balkoniki będą się obijać.Czyli technicznie rzecz ujmując,do ....chciałam napisać brzydkie słowo.Ale nie...tam też by nie trafił big_smile big_smile

oj no, znowu nie jest chyba az tak aseksualny big_smile dzisiaj jak mu pokazalam jakis rysunek i zapytalam z czym mu sie kojarzy to odpowiedzial, ze cycki xD to mial byc rower, ale bylam w szoku big_smile

staram sie nie nakrecac. gdy nie widze go pare dni, mam wrazenie, ze juz sie ogarnelam (chociaz troche). a pozniej go widze, wystarczy jedno spojrzenie (jego lub moje, obojetne), poczuje jego zapach i juz po mnie. to az nienormalne ze az tak dziala na mnie jego zapach, moglabym go wachac godzinami (to brzmi jak wyznanie swira, mozecie go tak potraktowac big_smile)

364

wysylajaca napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

oj no, znowu nie jest chyba az tak aseksualny big_smile dzisiaj jak mu pokazalam jakis rysunek i zapytalam z czym mu sie kojarzy to odpowiedzial, ze cycki xD to mial byc rower, ale bylam w szoku big_smile

staram sie nie nakrecac. gdy nie widze go pare dni, mam wrazenie, ze juz sie ogarnelam (chociaz troche). a pozniej go widze, wystarczy jedno spojrzenie (jego lub moje, obojetne), poczuje jego zapach i juz po mnie. to az nienormalne ze az tak dziala na mnie jego zapach, moglabym go wachac godzinami (to brzmi jak wyznanie swira, mozecie go tak potraktowac big_smile)

"Ach i ten jego zapach- Christianowy..." hahahahaha sorki tongue

365 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-03-02 22:49:35)

Czekaj, czekaj...
A Ty wiesz,że to jest jakiś pomysł z tymi rysunkami?
Trzeba jakoś dotrzeć do jego psyche.Odkryć pokłady samcze,które ukrywa.
No i wytłumaczyć,że masturbacja to nie wszystko tongue

Mamy psychologa na Forum?

No..jak nie,to sami musimy coś wymyślić big_smile

366

Myśle, że tylko Oliwia by coś poradziła dobrego big_smile

367 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-02 22:55:02)

michal3108 napisał/a:

"Ach i ten jego zapach- Christianowy..." hahahahaha sorki tongue

ktos tu czytal Greya? big_smile

majkaszpilka napisał/a:

Czekaj, czekaj...
A Ty wiesz,że to jest jakiś pomysł z tymi rysunkami?
Trzeba jakoś dotrzeć do jego psyche.Odkryć pokłady samcze,które ukrywa.
No i wytłumaczyć,że masturbacja to nie wszystko tongue

No..jak nie,to sami musimy coś wymyślić big_smile

ja wlasnie taka mam nadzieje, ze on jednak ma w sobie samca, ktory czeka od uwolnienie. pare razy slyszalam tez z jego ust "penis", ale nie gdy bylismy sami, ale z tym jego kumplem. big_smile staram sie wprowadzac do "menu" lekkie zarciki z podtekstem, ale na razie bardzo powoli zeby znowu nie zostac nazwana "zboczona" big_smile
ale nie wiem co sie dzieje w meskich glowach. ciekawe czy on tez ma takie rozkminy jak ja czy to wszystko po prostu olewa big_smile

michal3108 napisał/a:

Myśle, że tylko Oliwia by coś poradziła dobrego big_smile

nie kojarze zeby wypowiadala sie w tym temacie, ale moglam przeoczyc

368

Nie wypowiadała ale ma zawsze trafne rady smile
A co do Greya.. chciałem sprawdzić o co było tyle szumu tongue

369

wysylajaca napisał/a:

Mi przykro nie było, bo minęło kilka miesięcy, zresztą zdążyłam się z niego wyleczyć już jak wyjechał. Niemniej było to na pewno dziwne uczucie, tym bardziej, że od czasu do czasu nadal do mnie pisze, nawet o swojej dziewczynie wspomina big_smile

Wiesz, ten typ tak ma. Dlatego jak za długo nie wykona stanowczego kroku, lepiej wiać big_smile

370

hahahhahah....bo kut...as,to juz istna perwera.

Oliwia,to by taki portret psychologiczny wysmarowała,że okazałoby się,że Pan Cnotliwy to tak naprawdę mieszanka Hanibbala Lecter'a  z Kim Dzong Un'em big_smile

371

Tak naprawde poza tym watkiem nie udzielam sie za bardzo na forum, wiec jakos nie kojarze Oliwii big_smile ale zaczynam sie bac jak ja opisujecie co napisalaby w tym temacie big_smile

372

majkaszpilka napisał/a:

hahahhahah....bo kut...as,to juz istna perwera.

Oliwia,to by taki portret psychologiczny wysmarowała,że okazałoby się,że Pan Cnotliwy to tak naprawdę mieszanka Hanibbala Lecter'a  z Kim Dzong Un'em big_smile

Hahahahahaha możliwe smile

373

wysylajaca napisał/a:

Tak naprawde poza tym watkiem nie udzielam sie za bardzo na forum, wiec jakos nie kojarze Oliwii big_smile ale zaczynam sie bac jak ja opisujecie co napisalaby w tym temacie big_smile

Fajna z Niej babeczka,cierpliwie wszystko wyjaśni,jak nie dociera,to dosadniej...ale szczerze big_smile

I mięskiem zarzuci jak trza,jak nie można to tez mięskiem rzuci,tylko opakowanym z kokardką tongue
Czyli "swoja".

374

majkaszpilka napisał/a:

Tak.

To znaczy nie, ale ja się szybko uczę.

375

majkaszpilka napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

Fajna z Niej babeczka,cierpliwie wszystko wyjaśni,jak nie dociera,to dosadniej...ale szczerze big_smile

I mięskiem zarzuci jak trza,jak nie można to tez mięskiem rzuci,tylko opakowanym z kokardką tongue
Czyli "swoja".

Myśle, że by pomogła tutaj tylko trzeba ją zawołać big_smile

376 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-03-02 23:10:32)

Blachę rozgryzła w try miga.Jakby drążył temat,to by mu powiedziała ile razy szczytował z Kejti tongue
Przenikliwa baba,u niej nie ma to tamto.

Emde...dobrze,że jesteś.
Ty miałeś styczność z wariatami takimi co nie teges? big_smile

377

Mi też rozjaśniła sytuacje ekspresowo.. no co tutaj dużo gadać, zna sie na rzeczy big_smile

378 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-02 23:12:48)

a moj watek ma juz 10 stron i dalej nic nie wiadomo smile

chyba, ze ktos juz to wszystko rozgryzl, ale sie nie chce podzielic wiedza

379 Ostatnio edytowany przez emde (2016-03-02 23:12:48)

majkaszpilka napisał/a:

Emde...dobrze,że jesteś.

Dziękuję Pani.
Tak, wyłącznie.
Nadal poszukuję wariata co jest teges.
sad

380 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-02 23:15:45)

emde napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Emde...dobrze,że jesteś.

Dziękuję Pani.
Tak, wyłącznie.
Nadal poszukuję wariata co jest teges.
sad

hahaha big_smile wariaci o dziwo sami nieteges? big_smile

381

Oj w senie,że nie robi z niczego użytku,wiecie tongue

Króliczko,nadmienię tylko,że brałam dziś udział w kastracji kota,no ale w sumie co za różnica tongue
Jakby co...to wal jak w dym.

Rachu ciachu i po strachu big_smile

382

majkaszpilka napisał/a:

Króliczko,nadmienię tylko,że brałam dziś udział w kastracji kota,no ale w sumie co za różnica tongue

No nieeee! Maja jak mogłaś ?! tongue

383

majkaszpilka napisał/a:

nie mam kota, ale jak bede miala to sie zglosze big_smile

a mysle, ze jakby mnie facet wkurzyl to sama bym sobie poradzila z kastracja, a jak nie to bede "walic jak w dym" do ciebie big_smile

384

Musiałam,i tak na panny by nie polazł,to po co mu klejnoty,dla ozdoby?  tongue

385

majkaszpilka napisał/a:

hahahaha big_smile

a ja od jakiegos czasu probuje zerkac w strone jego kroku zeby zobaczyc chociaz przez spodnie czy on tam w ogole cos ma big_smile

386

Czemu nie? Może masz takiego Blache na czterech łapach big_smile

387

michal3108 napisał/a:

Czemu nie? Może masz takiego Blache na czterech łapach big_smile

jakiego blache?

388 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-03-02 23:28:32)

wysylajaca napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

hahahaha big_smile

a ja od jakiegos czasu probuje zerkac w strone jego kroku zeby zobaczyc chociaz przez spodnie czy on tam w ogole cos ma big_smile

To weź się potknij i złap niechcący...oczywiście potem przeproś big_smile

Michał...wtedy kastracja przebiegłaby w warunkach domowych,bez znieczulenia tongue

Blacha,to taki figo-fago,zdradzacz.Już go nie ma,banika złapał

389

majkaszpilka napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

hahahaha big_smile

Michał...wtedy kastracja przebiegłaby w warunkach domowych,bez znieczulenia tongue

Hahahahaha to byś miała radoche tongue

390

michal3108 napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

hahahaha big_smile

Hahahahaha to byś miała radoche tongue

moze to nie jest taki glupi pomysl big_smile
bo tak wzrokowo to ja nic nie widze.

Posty [ 326 do 390 z 1,135 ]

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 8 18 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024