Wysyłanie zdjęć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 18 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 1,135 ]

261

Odp: Wysyłanie zdjęć

To Ty jeszcze beznadziejnych wynurzeń i ekshibicjonizmu nie widziałaś big_smile

Do tego jesteś wesoła,z dystansem do siebie dziołcha.I nie rżniesz księżniczki tongue

Zobacz podobne tematy :

262

No Majka masz racje, coś w tym jest big_smile

263

Chciałam rozwinąć wątek rżnięcia,ale pomyślałam sobie,że może najpierw porozmawiamy o gumach,nie koniecznie do żucia.
No jakiś grunt trza przygotować tongue

264

hahaha big_smile to ciesze sie, ze nie wychodze na glupia i zdesperowana tylko wesola i z dystansem wink ale za to na pewno mam nierowno pod sufitem zeby tak sie uwziac na jednego biedaka ktory sam nie wie co chce zamiast odpuscic i poszukac jakiegos innego ;p

nie rzne ksiezniczki bo jestem twarda laska big_smile

jak na razie nie zaluje, ze tu napisalam, pozaluje jesli ktos z moich znajomych to zobaczy :DD

265

majkaszpilka napisał/a:

Chciałam rozwinąć wątek rżnięcia,ale pomyślałam sobie,że może najpierw porozmawiamy o gumach,nie koniecznie do żucia.

Spokojnie bo pan niedostępny padnie na zawał big_smile

266

michal3108 napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Spokojnie bo pan niedostępny padnie na zawał big_smile

wtedy moze przeszlaby mi faza na niego jakby padl na zawal big_smile

267

majkaszpilka napisał/a:

Ahahaha, o właśnie!.
Jakby mu pokazała zapieczętowanego Durexa ^^ to ciekawe co by chłopaczyna zrobił?? Czy przypadkiem nie uciekł by na drzewo?? big_smile big_smile

268 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-03-01 19:43:35)

Króliczko...

A kto ma równo?
To pytanie retoryczne rzecz jasna tongue

No to właśnie dlatego,że on nie wie,Ty mu musisz to jakoś uświadomić,podszkolić,wyedukować.
Wiesz,że faceci dzisiaj to tacy jacyś, nie teges...nie mówię,że wszyscy.Panowie,bez spiny big_smile

EDIT: Bo zapomniałam.A my Tobie w tym pomożemy.Rachunek to potem,ryczałtem zapłaci tongue

EDIT 2:Lepsza ucieczka na drzewo WuWu,niż kosztowanie,jakiego jest smaku big_smile

269 Ostatnio edytowany przez michal3108 (2016-03-01 19:43:44)

Ale wiesz... usta-usta byś musiała zrobić tongue
Majka stąpasz po kruchym lodzie big_smile

270

Nie chce tez wychodzic z takimi rzeczami z inicjatywa, bo wtedy czulabym sie, jak to pieknie kiedys okreslila Elle, jak pedofil big_smile

271 Ostatnio edytowany przez emde (2016-03-01 19:45:18)

wysylajaca napisał/a:

Jestem bardzo ciekawa opinii panów. Panie oczywiście też mogą się wypowiedzieć smile. Co pomyślelibyście sobie, gdyby wasza koleżanka, powiedzmy dobra znajoma, z którą widujecie się prawie codziennie i wychodzicie razem na miasto (razem z całą paczką), wysłała wam zdjęcie czarnej, koronkowe bielizny, którą właśnie kupiła? Zaznaczam, że nie chodzi o zdjęcie W bieliźnie, ale zdjęcie bielizny na wieszaku wink

Przerabiałem to kiedyś, z tym że bielizna była biała, prezentacja odbywała się na żywo, modelka była koleżanką koleżanki, z którą w zasadzie nic mnie nie łączyło i musiałem jakoś pilnie wracać do pracy.
Wrażenia estetyczne bdb.
Skutków (poza wymianą numerów telefonów) żadnych. big_smile

272

emde napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

Jestem bardzo ciekawa opinii panów. Panie oczywiście też mogą się wypowiedzieć smile. Co pomyślelibyście sobie, gdyby wasza koleżanka, powiedzmy dobra znajoma, z którą widujecie się prawie codziennie i wychodzicie razem na miasto (razem z całą paczką), wysłała wam zdjęcie czarnej, koronkowe bielizny, którą właśnie kupiła? Zaznaczam, że nie chodzi o zdjęcie W bieliźnie, ale zdjęcie bielizny na wieszaku wink

Przerabiałem to kiedyś, z tym że bielizna była biała, prezentacja odbywała się na żywo, modelka była koleżanką koleżanki, z którą w zasadzie nic mnie nie łączyło i musiałem jakoś pilnie wracać do pracy.
Wrażenia estetyczne bdb.

I nie paczała Ci Emde przez ramię, ani innych takich ekstremalnych posunięć nie robiła?

Michał,no stąpam,bo raz Króliczce śmierć...a jemu radość,bo w jego tempie,to wiesz.Zorientuje się dopiero,jak hydraulika siądzie big_smile

273 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-03-01 19:51:20)

Emde- Cholera, zazdroszczę tej pracy :D

Króliczku, nie przejmuj się jak Twój zajączek ucieknie na drzewo - WuWuA go ściągnie ;)

274

Widze ze tu sie zbiera druzyna, ktora bedzie mnie ratowac :d grupa superbohaterow? big_smile

275

majkaszpilka napisał/a:
emde napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

Wrażenia estetyczne bdb.

I nie paczała Ci Emde przez ramię, ani innych takich ekstremalnych posunięć nie robiła?

No może nie dokładnie przez ramię...
A co rozumiesz przez ekstremalne posunięcia?

276

emde napisał/a:

No może nie dokładnie przez ramię...
A co rozumiesz przez ekstremalne posunięcia?

majka, ze moje posuniecia sa ekstremalne? big_smile

277

Tak to My ! big_smile hahahaha

278

Naprędce napisał/a:

Emde- Cholera, zazdroszczę tej pracy big_smile

Myślisz, że o to chodzi w życiu?

279

Ekstremalne dla "ofiary" Króliczki.
Smarowanie Nutellą,czy bita śmietaną...no wiesz tongue

280

ale jeszcze nic takiego niestety sie nie wydarzylo big_smile

prosze tu ze mnie nie robic szydery, ja tu mam powazne rozkminy, zwlaszcza po dzisiejszym "wyznaniu" :DD

281

emde napisał/a:
Naprędce napisał/a:

Emde- Cholera, zazdroszczę tej pracy :D

Nie, zastanawiałem się tylko co by było gdybyś nie musiał wracać do pracy ;)
Tak ogólnie to żartowałem

282

wysylajaca napisał/a:

prosze tu ze mnie nie robic szydery, ja tu mam powazne rozkminy, zwlaszcza po dzisiejszym "wyznaniu" :DD

Sorry, wiem.
Ale to na prawdę była bardzo gustowna bielizna.
A koleżance koleżanki też było trudno w sferze eksterioru cokolwiek zarzucić.
big_smile

283

Tak serio to jak mu tego nie powiesz to sie nie domyśli smile

284

Naprędce napisał/a:
emde napisał/a:
Naprędce napisał/a:

Nie, zastanawiałem się tylko co by było gdybyś nie musiał wracać do pracy wink

Jestem wierny.
Nawet jak nie mam zbyt dużo pracy.
smile

285

wysylajaca napisał/a:

Ale jaka szydera?
Ja widzę,że teraz sytuacja się zaczyna odwracać.
Pojechaliście do sklepu i kupił gumy,tak?
Chciał Ciebie pod dom podwieźć,tak?
No to skojarzyłam,że pewnie całuska chciał przykleić...a Ty na NIE tongue
Widzisz już teraz?

286 Ostatnio edytowany przez Madman88 (2016-03-01 20:03:58)

wysylajaca napisał/a:

Jak fajna koleżanka to dla pewności poprosiłbym jeszcze o zdjęcie w bieliźnie. A potem zapytałbym czy mógłbym wpaść ją ściągnąć z niej, albo bym nawet nie pytał wink

287

majkaszpilka napisał/a:

Ekstremalne dla "ofiary" Króliczki.
Smarowanie Nutellą,czy bita śmietaną...no wiesz tongue

A po rozgrzewce?

288

Naprędce napisał/a:
emde napisał/a:
Naprędce napisał/a:

Nie, zastanawiałem się tylko co by było gdybyś nie musiał wracać do pracy wink

Nie stresuj się.
Od wtorku do piątku miewam poczucie humoru. smile

289

No i o to to raczej jego należałoby zapytać.Ale do tego długa droga,jak widać.

290

majkaszpilka napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

Ale jaka szydera?
Ja widzę,że teraz sytuacja się zaczyna odwracać.
Pojechaliście do sklepu i kupił gumy,tak?
Chciał Ciebie pod dom podwieźć,tak?
No to skojarzyłam,że pewnie całuska chciał przykleić...a Ty na NIE tongue
Widzisz już teraz?

tzn przeszedl mi taki scenariusz przez glowe. ale on nie powiedzial, ze chce mnie odwiezc do domu. rozmawialismy sobie o jakis pierdolach, a nagle przyszla pora sie rozstac, wiec powiedzialam czesc i poszlam big_smile on tez nie powiedzial "zaczekaj, odwioze cie na moim bialym koniu!" tylko troche oslupialy poszedl do samochodu wink
moze on sie mnie troche boi? bo moje reakcje sa dla niego nieprzewidywalne? juz sama nie wiem big_smile
swoja droga, sytuacja wydala mi sie krepujaca na podobnym poziomie jak kiedys, gdy odwozil mnie taksowka po imprezie pod dom i dalam mu calusa w policzek. po czym wydalo mi sie to nie na miejscu, powiedzialam na glos "to bylo dziwne" i wysiadlam big_smile

z ta szydera to sie smieje przeciez wink
a poza gumami kupil tez piersi... z kurczaka big_smile to tez ma byc podtekst? big_smile

291

Króliczko wink (a niech tam będzie) jak pan niedostępny ma radio z CD w furze to nagraj na płytę ten kawałek, powiedz że specjalnie dla niego jest i  go puść jak będziecie sobie jechać gdzieś. wink

"Zobaczymy co powie" big_smile big_smile

292

On-WuWuA-83 napisał/a:

Króliczko wink (a niech tam będzie) jak pan niedostępny ma radio z CD w furze to nagraj na płytę ten kawałek, powiedz że specjalnie dla niego jest i  go puść jak będziecie sobie jechać gdzieś. wink

"Zobaczymy co powie" big_smile big_smile

o ludzie, ale hit xd

293

A,to źle chyba zrozumiałam.Bo wydawało mi się,że jak Ciebie po zajęciach do domu odwoził...ale mniejsza o to big_smile

A może on jest taki wstydziocha,że czeka na Twój ruch.Może powinnaś mu zaproponować,herbatkę w ten zimny dzień...a Ty cześć i po ptokach.

294

Króliczko, mam wrażenie, że jak on jest na NIE to narzekasz i latasz za nim. A jak on próbuje coś delikatnie ugrać to uciekasz tongue

295 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-01 20:23:58)

majkaszpilka napisał/a:

A,to źle chyba zrozumiałam.Bo wydawało mi się,że jak Ciebie po zajęciach do domu odwoził...ale mniejsza o to big_smile

A może on jest taki wstydziocha,że czeka na Twój ruch.Może powinnaś mu zaproponować,herbatkę w ten zimny dzień...a Ty cześć i po ptokach.

to bylo tak, ze pojechalismy po zajeciach razem do sklepu, a ja pozniej mam juz blisko wiec poszlam na piechote, a on pojechal do siebie wink

bylo juz pare sytuacji, ze moglby byc  w moim domu, ale za kazdym razem jakos sie wykrecal albo wychodzilo tak, ze nie bylo tematu. pisalam juz o tym na forum, ze nawet kiedys mu proponowalam nocleg big_smile ale herbate musze zaproponowac, moze za ktoryms razem sie zgodzi. ale jesli odmowi to mi bedzie glupio pozniej znowu proponowac

michal3108 napisał/a:

Króliczko, mam wrażenie, że jak on jest na NIE to narzekasz i latasz za nim. A jak on próbuje coś delikatnie ugrać to uciekasz tongue

to bardzo mozliwe big_smile on probuje delikatnie cos ugrac, a wtedy do gry wlacza sie moja niewyparzona geba

296

Wysyłająca- dobra, mam taką strategię dla Ciebie:
Na wszystkie wyjścia/spotkania z nim ubieraj się odważniej. A na takie wspólne- ze znajomymi normalnie.

297

Naprędce napisał/a:

Wysyłająca- dobra, mam taką strategię dla Ciebie:
Na wszystkie wyjścia/spotkania z nim ubieraj się odważniej. A na takie wspólne- ze znajomymi normalnie.

chodzi ci o takie wyjscia sam na sam, ktorych on unika jak ognia? wink nie no, nie bede narzekac, bo ostatnio widze poprawe ;p

staram sie ubierac "odwazniej" na jakies wyjscia, ale wlasnie wtedy przewaznie nie wychodzimy sami.
tylko we dwoje jestesmy najczesciej po zajeciach gdy jedziemy do jakiegos sklepu. ciezko sie ubierac odwaznie na uczelnie, bo po poludniu moze bede w galerii big_smile

298

To przebieraj się po kryjomu po zajęciach :p
Nie no, a niech Was gęś kopnie!! :D

299

Naprędce napisał/a:

To przebieraj się po kryjomu po zajęciach tongue
Nie no, a niech Was gęś kopnie!! big_smile

wolalabym zeby mnie zadna ges nie kopala big_smile
mowilam, ze sytuacja jest skomplikowana tongue

pod koniec tygodnia prawdopodobnie bedziemy isc cala grupa na impreze, zobaczymy co sie bedzie wtedy dzialo. planuje zalozyc szpilki i koronkowa sukienke z dekoltem big_smile gdy ostatnio mialam ja na sobie, nawet moi kumple mowili jeden do drugiego zeby "nie patrzec w dol" big_smile nie jest jakas wulgarna, ale jednak cycki wygladaja fajnie tongue

300

wysylajaca napisał/a:
Naprędce napisał/a:

pod koniec tygodnia prawdopodobnie bedziemy isc cala grupa na impreze, zobaczymy co sie bedzie wtedy dzialo. planuje zalozyc szpilki i koronkowa sukienke z dekoltem big_smile gdy ostatnio mialam ja na sobie, nawet moi kumple mowili jeden do drugiego zeby "nie patrzec w dol" big_smile nie jest jakas wulgarna, ale jednak cycki wygladaja fajnie tongue

Hahahaha to już chyba legendarne wyzwanie - utrzymać kontakt wzrokowy i nie patrzeć w dół big_smile

301

Zobaczymy, jutro dopiero sroda, a do konca tygodnia jeszcze duuzo sie moze wydarzyc wink
ale mam takie przeczucie, ze jutro bedzie sie inaczej zachowywal niz dzisiaj.
po tym jak sie rozstalismy pod sklepem, wyslal mi smsa, ze dojechal do domu (czego nigdy wczesniej nie robil o.O), pozniej jeszcze jakies swoje zdjecia z glupimi minami (duza ilosc, z 10 jak nic, w odstepie powiedzmy dwuminutowym). zapytalam sie go czy dobrze sie czuje, i wtedy przestal big_smile chyba znowu zgasilam szczatki jego zapalu big_smile

302 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-03-01 21:53:50)

Może z tymi minami Ciebie parodiował ;)

To może zrób tak: weź te swoje rozkmniny pozbieraj do kupy, trochę pozmieniaj i opowiedz mu to w formie że niby jakaś Twoja znajoma ma taki "problem" i zapytaj co on "jej" by poradził :D
Jak się wkręci - bałwan, jak się spłoni ale nic nie zrobi -durzy się w Tobie ale beznadziejny bałwan, jak oleje temat - kapuje o co Ci chodzi ale nic z tego nie będzie (przestań się ośmieszać), ostatnia wersja- spłoni się ale coś ruszy (pewnie niezdarnie)- może coś z tego będzie, mooooże...

303

Nie śmiej sie teraz ale z troski o Cb coś Ci doradzę. Nie napalaj sie tak bardzo na pozytywne zakończenie tej historii. Bo teraz każdy jego krok odczytujecie w pozytywnym znaczeniu. Nie mówię, że masz trzymać jakiś duży dystans bo wtedy pewnie sie zniechęci (jeśli są jakieś chęci). Zwyczajnie zachowaj chłodną głowe bo upadek może być bolesny a przez to wasza przyjaźń może ucierpieć.

304

na razie nie bede go o nic pytac, zobacze co bedzie jutro. jak zwykle sie znowu napalam, a pozniej cos sie stanie i nic z tego. Michal, masz racje, na razie chlodna glowa, musze sie ogarnac smile

305

Brawo i tak trzymaj smile Dawaj sygnały ale nic nie rób. I pamiętaj- uda sie ? super. Nie? będzie lepszy tongue Powodzenia big_smile

306

Przeczytałam cały Twój wątek i tak się zastanawiam, jak cała reszta, czy sama byłabym na tyle cierpliwa, by w to brnąć. Pewnie bym się już dawno zniechęciła. Miałam kilka razy w życiu takie trudne przypadki i jakoś mnie nie kręciło czekanie, wieczne zastanawianie się o co mu chodzi i czy w końcu zrobi krok. Chociaż ostatni taki przypadek po fakcie już przyznał, że mu się podobałam, ale co z tego, skoro gdy ja byłam zainteresowana, nic nie robił?

Moim zdaniem niedługo sama zauważysz, że nie chce Ci się już bawić w takie podchody i odpuścisz.
Każdy w końcu traci zapał, gdy nie widzi żadnych efektów. Trochę szkoda, bo również uważam, że jesteś sympatyczną osobą i zasługujesz na taki happy end, ale istnieje niewielkie prawdopodobieństwo, że on Ci go zapewni.

307

wysylajaca napisał/a:
Naprędce napisał/a:

Żeby tylko nie było tak,jak na Bruce Wszechmogącym...w windzie...powie" "mami i zacznie ciumkać" big_smile

Ale pomysł przedni,może walory fizyczne,jakoś do niego przemówią.

308 Ostatnio edytowany przez emde (2016-03-01 22:23:28)

wysylajaca napisał/a:

A możesz to opisać jeszcze bardziej szczegółowo?
big_smile

309

michal3108 napisał/a:

Brawo i tak trzymaj smile Dawaj sygnały ale nic nie rób. I pamiętaj- uda sie ? super. Nie? będzie lepszy tongue Powodzenia big_smile

dzieki wink bede tak trzymac big_smile

Mrs.Happiness napisał/a:

Przeczytałam cały Twój wątek i tak się zastanawiam, jak cała reszta, czy sama byłabym na tyle cierpliwa, by w to brnąć. Pewnie bym się już dawno zniechęciła. Miałam kilka razy w życiu takie trudne przypadki i jakoś mnie nie kręciło czekanie, wieczne zastanawianie się o co mu chodzi i czy w końcu zrobi krok. Chociaż ostatni taki przypadek po fakcie już przyznał, że mu się podobałam, ale co z tego, skoro gdy ja byłam zainteresowana, nic nie robił?

Moim zdaniem niedługo sama zauważysz, że nie chce Ci się już bawić w takie podchody i odpuścisz.
Każdy w końcu traci zapał, gdy nie widzi żadnych efektów. Trochę szkoda, bo również uważam, że jesteś sympatyczną osobą i zasługujesz na taki happy end, ale istnieje niewielkie prawdopodobieństwo, że on Ci go zapewni.

sama nie wiem czemu w to brne, ale czasami mam wrazenie, ze on ma jakies przeblyski (jak dzisiaj) i to mi daje zludna nadzieje, ze jednak cos z tego bedzie. ale jednoczesnie caly czas besztam sie w duchu, ze to bez sensu i zeby odpuscic bo to nie moze sie udac.

majkaszpilka napisał/a:

Żeby tylko nie było tak,jak na Bruce Wszechmogącym...w windzie...powie" "mami i zacznie ciumkać" big_smile

lol, oby nie big_smile mam nadzieje, ze przemowia, bo jak nie to chyba rzeczywiscie jest bezjajeczny big_smile

emde napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

big_smile

haha, pewnie przegapiles, ale nawet bylo na forum moje zdjecie w tej sukience tongue nie bylo jej na nim widac jakos mega dokladnie, a przeciez o to ci chodzi tongue

310

wysylajaca napisał/a:
michal3108 napisał/a:

dzieki wink bede tak trzymac big_smile

Mrs.Happiness napisał/a:

sama nie wiem czemu w to brne, ale czasami mam wrazenie, ze on ma jakies przeblyski (jak dzisiaj) i to mi daje zludna nadzieje, ze jednak cos z tego bedzie. ale jednoczesnie caly czas besztam sie w duchu, ze to bez sensu i zeby odpuscic bo to nie moze sie udac.

majkaszpilka napisał/a:

lol, oby nie big_smile mam nadzieje, ze przemowia, bo jak nie to chyba rzeczywiscie jest bezjajeczny big_smile

emde napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

big_smile

haha, pewnie przegapiles, ale nawet bylo na forum moje zdjecie w tej sukience tongue nie bylo jej na nim widac jakos mega dokladnie, a przeciez o to ci chodzi tongue

Nie było bo nie widziałem tongue Wysyłałaś to na priv smile Jak coś to możesz mi podesłać big_smile

311

michal3108 napisał/a:

Nie było bo nie widziałem tongue Wysyłałaś to na priv smile Jak coś to możesz mi podesłać big_smile

wysylalam na priv, ale podawalam tez linka, z ktorego to zdjecie pozniej usunelam, zeby mnie nikt nie rozpoznal tongue.

jestem w szoku, ze ktos przeczytal ten watek od poczatku do konca, smiesznie musi sie to czytac jako calosc

312

wysylajaca napisał/a:
michal3108 napisał/a:

wysylalam na priv, ale podawalam tez linka, z ktorego to zdjecie pozniej usunelam, zeby mnie nikt nie rozpoznal tongue.

jestem w szoku, ze ktos przeczytal ten watek od poczatku do konca, smiesznie musi sie to czytac jako calosc

To chyba ten link przegapiłem tongue Podeślij mi bo ciekaw jestem big_smile

313

michal3108 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
michal3108 napisał/a:

co sie wszyscy nagle na ta sukienke napalili jak szczerbaty na suchary? big_smile
http://www.partymoda.pl/picturesbig/2650_1.jpg
tak wyglada z tylu, ale nosze ja tyl do przodu tongue pewnie nie tego sie spodziewaliscie, ale ja po niej tez nie oczekiwalam zadnych ochow i achow ze strony facetow, a jednak jak ja ubiore to jest szal :PP

314

wysylajaca napisał/a:
michal3108 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

co sie wszyscy nagle na ta sukienke napalili jak szczerbaty na suchary? big_smile
http://www.partymoda.pl/picturesbig/2650_1.jpg
tak wyglada z tylu, ale nosze ja tyl do przodu tongue pewnie nie tego sie spodziewaliscie, ale ja po niej tez nie oczekiwalam zadnych ochow i achow ze strony facetow, a jednak jak ja ubiore to jest szal :PP

Miało być Twoje zdjęcie noo big_smile

315 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-01 23:08:02)

michal3108 napisał/a:

hahaha, wiedzialam big_smile

wszyscy sa ciekawi co tak odstrasza pana niedostepnego big_smile

316

wysylajaca napisał/a:
michal3108 napisał/a:

Serio ciekaw jestem przed czym tak ucieka ;p Więc, wysyłaj big_smile

317

michal3108 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
michal3108 napisał/a:

umarłeś? big_smile

318

wysylajaca napisał/a:
michal3108 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

umarłeś? big_smile

Niee tongue Odpisałem big_smile

319

michal3108 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
michal3108 napisał/a:

umarłeś? big_smile

ja też big_smile

320 Ostatnio edytowany przez michal3108 (2016-03-01 23:43:45)

wysylajaca napisał/a:
michal3108 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

umarłeś? big_smile

ja też big_smile

Tzn ja na maila napisałem (chyba) ;p

321

michal3108 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
michal3108 napisał/a:

ja też big_smile

wiem, ja tez :DD

322

wysylajaca napisał/a:
michal3108 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

ja też big_smile

wiem, ja tez :DD

To nic nie przyszło mi wink

323

Nooo...Kochani big_smile

Króliczek złapany,pan bezjajeczny odchodzi do lamusa.
Już po ptokach,dupa zbita tongue

324

majkaszpilka napisał/a:

Nooo...Kochani big_smile

Hahahahahaha Majeczka nie przesadzaj p

325

michal3108 napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Nooo...Kochani big_smile

Hahahahahaha Majeczka nie przesadzaj p

Dobra,dobra...dobra? big_smile

Niech mnie tu kolega nie ściemnia,ja nie z pierwszej łapanki big_smile

Posty [ 261 do 325 z 1,135 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 18 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024