Wysyłanie zdjęć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 18 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 260 z 1,135 ]

196

Odp: Wysyłanie zdjęć
wysylajaca napisał/a:

pewnie jestem zbyt wybredna? ale po prostu nie chce byc z kims na sile.

Nie no, nie jesteś. Jest to w pełni zrozumiałe.
Problem jest bo pan niedostępny używa tego swojego kumpla jako tarczy przed tobą albo inaczej powiedziawszy jako "cockblocera" big_smile big_smile
Na następną randkę w trójkę big_smile z panem niedostępnym i jego kumplem weź jakąś swoją dobrą koleżankę która będzie miała zadanie zająć tego gagatka jego kumpla ^^ a ty w tym czasie będziesz mogła podziałać. To jest podobna strategi jak stosują facety - podchodzi dwóch kolesi-kumpli do dwóch lasek-przyjaciółek i po pewnym czasie próbują rozdzielić je i tym samym zwiększyć swoje szanse na podryw big_smile

Zobacz podobne tematy :

197 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-02-25 08:35:18)

nie mam pojecia z czego to wynika, kiedys nawet pytalam jednego kumpla o to, dlaczego faceci widza we mnie zawsze kumpla, ale nie umial mi odpowiedziec

Nie ma co walić opłotkami - najwyraźniej masz taki 'vibe', tzn. tym emanujesz, za mało w tym flirtu, jakiejś delikatnej kokieterii, droczenia się itp. Bez tego każda interakcja i rozmowa z płcią przeciwną jest "płaska" i pozbawiona emocji.
Jeśli zachowujesz się przy facecie, który Ci się podoba jak jego uboga krewna wink to nie dziw się, że nie ma seksualnego napięcia, bo i skąd miałoby być?

Inna sprawa, że najlepiej jest gdy to facet zaczyna interakcje, bo wtedy masz 100% 'przewagi' na wejściu, tzn. to ON się stara zainteresować Ciebie, a Ty tylko umiejętnie odbijasz piłeczkę. Co z tego dalej wyniknie i czy wyniknie to inna bajka.

Ja prawie nigdy nie wykonuję "pierwszego kroku". Nie dlatego, że jestem jakoś bardzo przekonana, że to zawsze facet powinien itp. Po prostu umiem czytać mowę ciała dość dobrze i potrafię powiedzieć, który facet jest mną zainteresowany na ile % mniej więcej.
Inna sprawa, że facet, któremu wiem, że się podobam, a widzę, że nie ma jaj by coś z tym zrobić to nie jest facet, którym jestem zainteresowana. Nie lubię "spaghetti"  w tamtym miejscu wink
A też nie widzę sensu zabierać się za kogoś kto jest średnio czy w ogóle, skoro mogę wybrać z tych co są.

To nie żadna wymyślna strategia tylko logika.

pewnie mysla, ze sie podlizuje albo jestem roztrzepana. ja po prostu staram sie byc mila, a gdy nie znam danej osoby to nie wiem co moze ja urazic, a co nie,

Poczytaj o asertywności i pomału ją wdrażaj. To nie boli wink
W życiu jest tak, że albo Ty przekonujesz inne osoby do tego co Ty chcesz, albo one Ciebie. To się odnosi do każdej dziedziny życia.
Więc zawsze w tego typu sytuacjach pomyśl sobie co przyniesie Ci więcej korzyści: robienie tego o co Cię proszą, czy to co Ty byś wolała.

Nie bój się mówić nie.
Ja to robię dosyć często, a ludzie mnie nie znielubili z tego powodu, bywa że przeciwnie. Wbrew pozorom ludzie cenią gdy ktoś potrafi mieć swoje spojrzenie na daną sprawę. Oczywiście nie chodzi o ślepy bunt sztuka dla sztuki. Zrozum, że Twoje 'nie' dla kogoś to zawsze jest tak - dla Ciebie. wink

198

On-WuWuA-83 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

pewnie jestem zbyt wybredna? ale po prostu nie chce byc z kims na sile.

Nie no, nie jesteś. Jest to w pełni zrozumiałe.
Problem jest bo pan niedostępny używa tego swojego kumpla jako tarczy przed tobą albo inaczej powiedziawszy jako "cockblocera" big_smile big_smile
Na następną randkę w trójkę big_smile z panem niedostępnym i jego kumplem weź jakąś swoją dobrą koleżankę która będzie miała zadanie zająć tego gagatka jego kumpla ^^ a ty w tym czasie będziesz mogła podziałać. To jest podobna strategi jak stosują facety - podchodzi dwóch kolesi-kumpli do dwóch lasek-przyjaciółek i po pewnym czasie próbują rozdzielić je i tym samym zwiększyć swoje szanse na podryw big_smile

hahahah, cockblockera? big_smile wydaje mi sie, ze akurat w przypadku tego wyjscia to bardziej sie chcial ten kolega wprosic, ale moge sie mylic.
jak bede mogla podzialac? bo ostatnio dosc czesto zdarza sie, ze jestem z nim sam na sam (z panem niedostepnym, a nie jego kumplem wink) i jakos nic z tego nie wynika.

Elle88 napisał/a:

nie mam pojecia z czego to wynika, kiedys nawet pytalam jednego kumpla o to, dlaczego faceci widza we mnie zawsze kumpla, ale nie umial mi odpowiedziec

Nie ma co walić opłotkami - najwyraźniej masz taki 'vibe', tzn. tym emanujesz, za mało w tym flirtu, jakiejś delikatnej kokieterii, droczenia się itp. Bez tego każda interakcja i rozmowa z płcią przeciwną jest "płaska" i pozbawiona emocji.
Jeśli zachowujesz się przy facecie, który Ci się podoba jak jego uboga krewna wink to nie dziw się, że nie ma seksualnego napięcia, bo i skąd miałoby być?

Inna sprawa, że najlepiej jest gdy to facet zaczyna interakcje, bo wtedy masz 100% 'przewagi' na wejściu, tzn. to ON się stara zainteresować Ciebie, a Ty tylko umiejętnie odbijasz piłeczkę. Co z tego dalej wyniknie i czy wyniknie to inna bajka.

Ja prawie nigdy nie wykonuję "pierwszego kroku". Nie dlatego, że jestem jakoś bardzo przekonana, że to zawsze facet powinien itp. Po prostu umiem czytać mowę ciała dość dobrze i potrafię powiedzieć, który facet jest mną zainteresowany na ile % mniej więcej.
Inna sprawa, że facet, któremu wiem, że się podobam, a widzę, że nie ma jaj by coś z tym zrobić to nie jest facet, którym jestem zainteresowana. Nie lubię "spaghetti"  w tamtym miejscu wink
A też nie widzę sensu zabierać się za kogoś kto jest średnio czy w ogóle, skoro mogę wybrać z tych co są.

To nie żadna wymyślna strategia tylko logika.

pewnie mysla, ze sie podlizuje albo jestem roztrzepana. ja po prostu staram sie byc mila, a gdy nie znam danej osoby to nie wiem co moze ja urazic, a co nie,

Poczytaj o asertywności i pomału ją wdrażaj. To nie boli wink
W życiu jest tak, że albo Ty przekonujesz inne osoby do tego co Ty chcesz, albo one Ciebie. To się odnosi do każdej dziedziny życia.
Więc zawsze w tego typu sytuacjach pomyśl sobie co przyniesie Ci więcej korzyści: robienie tego o co Cię proszą, czy to co Ty byś wolała.

Nie bój się mówić nie.
Ja to robię dosyć często, a ludzie mnie nie znielubili z tego powodu, bywa że przeciwnie. Wbrew pozorom ludzie cenią gdy ktoś potrafi mieć swoje spojrzenie na daną sprawę. Oczywiście nie chodzi o ślepy bunt sztuka dla sztuki. Zrozum, że Twoje 'nie' dla kogoś to zawsze jest tak - dla Ciebie. wink

uboga krewna? tzn?
staram sie jakos kokietowac i flirtowac, ale najwyrazniej jestem w tym beznadziejna tongue. bardzo czesto drocze sie z facetami. moze robie to zle? nie wiem.
kiedy moge to jestem asertywna i gdy kogos lepiej poznam to umiem powiedziec nie. ale wlasnie dopiero, gdy kogos lepiej poznam.

199

wysylajaca napisał/a:

tego nie rozumiem

W tamtym fragmencie odniosłem się przy okazji do teorii innych osób dotyczących Ciebie, które pojawiły się na poprzednich stronach.
Z Twoim zdaniem, że masz "bardzo niską samoocenę" nie mogę dyskutować- sama w końcu wiesz co siedzi w Twojej głowiie. Przypomnę Ci tylko, że Twoją figurę trzech facetów oceniło jako niezłą. Ja sam miałem tylko jedną uwagę do tamtego zdjęcia, ale że dotyczyła raczej moich osobistych preferencji (a nie mi masz się podobać) to się wstrzymałem.

Tak czy inaczej, to co napisałem powyżej jest w świetle Twojego "problemu" drugorzędne. Ważniejsze jest to o czym wspomniałem dwa posty wcześniej i co rozwinęła Elle, tzn. albo brak drygu do flirtu, albo co już dodam od siebie- wręcz przeciwnie... czyli flirt z Twojej strony na tyle subtelny i zaawansowany, że Twoi rówieśnicy z racji braku doświadczenia nie są w stanie go odpowiednio odczytać.
Bo ten Twój ostatni post świadczy o tym, że jak na swój wiek jesteś dojrzałą dziewczyną i może być tak, że po prostu przewyższasz rówieśników o klasę w tym względzie.

200

Naprędce napisał/a:

albo brak drygu do flirtu, albo co już dodam od siebie- wręcz przeciwnie... czyli flirt z Twojej strony na tyle subtelny i zaawansowany, że Twoi rówieśnicy z racji braku doświadczenia nie są w stanie go odpowiednio odczytać.
Bo ten Twój ostatni post świadczy o tym, że jak na swój wiek jesteś dojrzałą dziewczyną i może być tak, że po prostu przewyższasz rówieśników o klasę w tym względzie.

moja mama ciagle powtarza, ze powinnam miec chlopaka starszego od siebie, zeby byl chociaz na podobnym poziomie "dojrzalosci" jak ja.
ale jest opcja, ze nie umiem flirtowac ;d

201 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-02-25 21:51:22)

Nooo, to skoro Mama zdaje się potwierdzać tą teorię, to może w tym coś być, i pamiętaj że ona też była w Twoim wieku wink

202

Naprędce napisał/a:

Nooo, to skoro Mama zdaje się potwierdzać tą teorię, to może w tym coś być, i pamiętaj że ona też była w Twoim wieku wink

co wiecej, z opowiadan babci oraz samej mamy wiem, ze miala naprawde duuuuuze powodzenie i byla bardzo wybredna jesli chodzi o mezczyzn wink

szkoda, ze nie odziedziczylam po niej lotnosci w tym temacie

203 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-02-25 23:35:42)

Tym bardziej warto z nią porozmawiać.

204 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-26 00:27:31)

Naprędce napisał/a:

Tym bardziej warto z nią porozmawiać, czuję że ma więcej do powiedzenia niż my wszyscy razem wzięci smile

cały czas z nia rozmawiam, mowilam jej o wszystkim co pisalam tutaj na forum, a nawet troche wiecej. i mama nie ma pojecia co mi doradzic. kazala mi byc cierpliwa i czekac wink ale boje sie, ze jak tak bede czekac i czekac to moze byc tak, jak ktos tu juz pisal w tym temacie, ze moge sie nie doczekac wink

dzisiaj spedzilam troche czasu z panem niedostepnym sam na sam. chodzilismy po sklepach, pozniej poszlismy na kawe (pierwszy raz bylam z facetem na kawie big_smile ale kazdy placil za siebie :S), rozmawialismy, smialismy, ale staralam sie byc troche zdystansowana i spojrzec na cala sytuacje z boku i chlodnym spojrzeniem. doszlam do wniosku, ze on mnie traktuje jak kolezanke i jednoczesnie jestem prawie pewna, ze nie rozumial moich wczesniejszych sygnalow, jestem tez wlasciwie przekonana, ze nie wie, ze mi sie podoba. oczywiscie moge sie mylic, ale przez te pare miesiecy (jakies 4) troche go poznalam i mysle, ze z charakteru jest chlopcem (swoja droga, charakter ma bardzo podobny do mojego brata...), a na pewno ma ZEROWE doswiadczenie w kontaktach z kobietami.

nie do konca wiedzialam co uznawane jest za flirt, wiec uzylam wujka googla i poczytalam pare "poradnikow". wywnioskowalam z tego, ze jednak flirtowalam z panem niedostepnym, ale mozliwe, ze na tyle "subtelnie", ze jego niewprawne oko moglo tego nie wychwycic. albo jednak nie umiem flirtowac ;P

205 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-02-26 00:01:55)

(pierwszy raz bylam z facetem na kawie big_smile ale kazdy placil za siebie :S), rozmawialismy

Awwwwwwwwwww  big_smile
Jesteś jak taka niewinna młodsza siostrzyczka. Powiedz Mamie, że jakby co mogę Cię adoptować smile wink  Taki słodziak z Ciebie.

206 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-26 00:27:41)

Elle88 napisał/a:

(pierwszy raz bylam z facetem na kawie big_smile ale kazdy placil za siebie :S), rozmawialismy

Awwwwwwwwwww  big_smile
Jesteś jak taka niewinna młodsza siostrzyczka. Powiedz Mamie, że jakby co mogę Cię adoptować smile wink  Taki słodziak z Ciebie.

eh, nie wiem czy to dobrze czy nie, że jestem słodziakiem tongue moja mama chyba ma juz dosc moich rozmyslan, wiec chetnie mnie odda big_smile

rozmawialam z kolezanka ktora zna sytuacje (ta, ktora "widzi" duzo rzeczy). powiedziala mi, ze wzgledem pana niedostepnego zachowuje sie normalnie, jak kolezanka.
no to ja juz nie wiem co mam robic

207 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-02-26 00:56:02)

wysylajaca napisał/a:

Ja już chyba pisałem - za włosy i do jaskini wink  ^^

A jak wychodzicie na miasto to może poruszacie się komunikacją czy on ma może samochód i wozi? Jak komunikacją to przecież możesz przez zupełny przypadek wpaść kilka razy na niego wink big_smile

Elle a jakiegoś faceta to zaadoptować nie chcesz przypadkiem jak taka skora do adopcji?? rotfl!

208

On-WuWuA-83 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

A jak wychodzicie na miasto to może poruszacie się komunikacją czy on ma może samochód i wozi? Jak komunikacją to przecież możesz przez zupełny przypadek wpaść kilka razy na niego wink big_smile

Elle a jakiegoś faceta to zaadoptować nie chcesz przypadkiem?? rotfl!

ma samochod, komunikacja jechalismy moze raz i wtedy rzeczywiscie na niego wpadlam ;D ale nic to nie dalo.
Po alkoholu jednak byla taka sytuacja, ze ewidentnie sie do niego kleilam (troche tez dlatego, ze bylo mi ciezko utrzymac pion na bruku w 10 centymetrowych szpilach i po parunastu szotach), przytulalam, kladlam rece na klacie, bawilam sie jego wlosami.

Może Elle adoptuje nas obydwoje, bedzie karmic i sie opiekowac? big_smile

209

wysylajaca napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

ma samochod, komunikacja jechalismy moze raz i wtedy rzeczywiscie na niego wpadlam ;D ale nic to nie dalo.
Po alkoholu jednak byla taka sytuacja, ze ewidentnie sie do niego kleilam (troche tez dlatego, ze bylo mi ciezko utrzymac pion na bruku w 10 centymetrowych szpilach i po parunastu szotach), przytulalam, kladlam rece na klacie, bawilam sie jego wlosami.

Eszzzz no, toż to zupełny wariat z tego pana niedostępnego big_smile

wysylajaca napisał/a:

Karmić w sumie nie musi, pójdę coś upolować, rozpali się ognisko.... big_smile big_smile

210

On-WuWuA-83 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Eszzzz no, toż to zupełny wariat z tego pana niedostępnego big_smile

wysylajaca napisał/a:

Karmić w sumie nie musi, pójdę coś upolować, rozpali się ognisko.... big_smile big_smile

a na to moje "macanie" nie reagowal jakos zle, wlasciwie jakby mu to w ogole nie przeszkadzalo, raz czy dwa nawet mnie przytulil, wzial pod reke. i poza taka jedna sytuacja to by bylo na tyle. ale o tej chyba juz pisalam wczesniej.

haha, ognisko, a pozniej za wlosy i do jaskini przedluzac gatunek? wink

211

Czyli picie na smutno  sad  big_smile

Boziuuu co za facio zniego, mameja jedna mehehe.. Ciekawe jakby zareagował jakbyś go za jajka złapała "przypadkiem". hihihi
Ty jesteś takim misiowym króliczkiem, jakbym Cię dorwała to bym Cię za policzki wytargała chyba big_smile sorry, ale jesteś taka słodziutka w tych swoich opisach. Oboje jak takie dzieciaczki z kreskówki o chłopczyku i dziewczynce smile

WuWu, a co, chcesz iść na ruszt wink czy będzie palenie czarownic - śladem Twojego sympatycznego kolegi, którego już nami nie ma sad wink

212 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-26 01:19:09)

Elle88 napisał/a:

Czyli picie na smutno  sad  big_smile

Boziuuu co za facio zniego, mameja jedna mehehe.. Ciekawe jakby zareagował jakbyś go za jajka złapała "przypadkiem". hihihi

czemu picie na smutno? okazja byla radosna, bo o ile dobrze pamietam to urodziny znajomej tongue
gdybym go zlapala za jajka to by spalil takiego buraka, ze poczerwienialby od stop po koncowki wlosow. ale ostatnio zaczynam watpic czy on jakiekolwiek jajka w ogole ma big_smile

jak napisalas o tym chlopczyku i dziewczynce to przypomnialo mi sie, ze w podstawowce mialam niezle jaja. w trzeciej klasie podeszlam do kolegi, zapytalam czy chce byc moim chlopakiem, a on, ze wzruszeniem ramionami sie zgodzil. to bylo prawie jak zrealizowanie rady WuWu za wlosy i do jaskini wink. dostalam nawet od mojego "chlopaka" czekolade, na ktora wydal cale kieszonkowe big_smile eh, to byly czasy

213 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-02-26 01:21:09)

Wiem co możesz zrobić aby go podkręcić (chociaż nie wiem czy to wgl. wykonalne hahaha) Jak lubisz Nutellę (a pewnie lubisz) to kup taki jakiś mniejszy słoiczek i jak będziesz u niego to każ mu zamoczyć palec u ręki w nim i następnie namiętnie mu ten paluch obliż, chyba wiesz w jaki sposób wink big_smile big_smile big_smile
Oczywiście przed całą operacją wyślij do kibla aby umył łapska :^^

214

Dobra historia kolegą z podstawówki. Myślę, że z tym obecnym masz trochę deja vu wink Może spytaj go wprost, jak wzruszy ramionami to go kopniesz w jaja (i sprawdzisz przy okazji czy ma), a on i tak Ci wybaczy, bo będzie Twoim chłopakiem - musi, nie będzie miał wyjścia.

Tak będąc szczera to Twoja sytuacja przypomina mi mojego pierwszego adoratora zaraz po maturze.. On za mną ganiał, a ja bladego pojęcia nie miałam o co facetowi chodzi.
Achhh to były czasy big_smile

215 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-26 01:25:31)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Wiem co możesz zrobić aby go podkręcić (chociaż nie wiem czy to wgl. wykonalne hahaha) Jak lubisz Nutellę (a pewnie lubisz) to kup taki jakiś mniejszy słoiczek i jak będziesz u niego to karz mu zamoczyć palec u ręki w nim i następnie namiętnie mu ten paluch obliż, chyba wiesz w jaki sposób wink big_smile big_smile big_smile
Oczywiście przed całą operacją wyślij do kibla aby umył łapska :^^

wow, to rzeczywiscie mega mocne big_smile nie wiem czy odwazylabym sie na trzezwo, ale po paru glebszych mysle ze moze tongue

jedyny problem jest taki, ze on wielokrotnie odmawial gdy zapraszalam go do siebie (nawet na nauke, o czym pisalam wczesniej w watku), a u niego bylam tylko raz i to nie sama, ale ze znajomymi.

ale WuWu powiedz mi, jako facet, jedna rzecz: co bys pomyslal, gdyby ci paluch z nutelli oblizala KOLEZANKA? wink bo jednak ciagle nie wiadomo czy ja mu sie w ogole podobam. jesli nie (w co ostatnio zaczynam mocno wierzyc) to sytuacja moglaby wyjsc bardzo dziwnie, a on postawiony zostalby w niezrecznej sytuacji, z ktorej ciezko by mu bylo "wywinac sie" bez odrzucania mnie w jakis sposob

Elle88 napisał/a:

a on i tak Ci wybaczy, bo będzie Twoim chłopakiem - musi, nie będzie miał wyjścia.

piekne <3

216

Hahahahhahhaha

Kocham ten temat.
Ja też bym się bała z tą Nutellą go atakować. A on to taki męski raczej z wyglądu jest? Pierwszy zarost jakiś pojawił się, itp.? Może on się nie onanizuje.. to i nie wi co do czego jeszcze wink

217

Elle88 napisał/a:

Hahahahhahhaha

Kocham ten temat.
Ja też bym się bała z tą Nutellą go atakować. A on to taki męski raczej z wyglądu jest? Pierwszy zarost jakiś pojawił się, itp.? Może on się nie onanizuje.. to i nie wi co do czego jeszcze wink

"moze on sie nie onanizuje" <3 Elle, tez cie kocham big_smile

z wygladu jest hm... wysoki, szeroki w barkach, waski w tylu, ale ogolnie dosc chudy, jesli chodzi o owlosienie to powiedzialabym, ze dosc obfite, z tego co widzialam to wlosy na klacie ma, zarost tez raczej z rodzaju tych, ze nawet jak sie ogoli to widac ze jednak ma zarost. zaden tam (oblesny) dziewiczy was, gdyby chcial to moglby zapuscic brode big_smile

218 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-02-26 01:35:52)

Co bym sobie pomyślał?
Czy by ewentualnie tej Nutelli nie wystarczyło  na coś innego do posmarowania ;D. Myślę, że ta laska za minutę leżała by na łóżku big_smile
Ej nie myśl sobie tylko że ja mówię iż masz mu dać... wink no ale żeby przynajmniej chciał cię pocałować po tej akcji tongue.
Nie wydaje mi się żeby jakoś się zerwał z miejsca jak wściekły byk ^^

219

On-WuWuA-83 napisał/a:

Co bym sobie pomyślał?
Czy by ewentualnie tej Nutelli nie wystarczyło  na coś innego do posmarowania ;D. Myślę, że ta laska za minutę leżała by na łóżku big_smile
Ej nie myśl sobie tylko że ja mówię iż masz mu dać... wink no ale żeby przynajmniej chciał cię pocałować tongue.

chodzi mi o to co bys sobie pomyslal, jesli ta dziewczyna nie bylaby w twoim typie wink bo ja tak naprawde nie wiem czy jest chociaz cien szansy ze sie podobam panu niedostepnemu wink
tez bym chciala zeby chcial mnie pocalowac :X ale z nutella to wlasnie tak widze jego reakcje: burak na maksa, ewentualnie dziwne lub przerazone spojrzenie. moze on rzeczywiscie nie ma penisa.

220 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-02-26 01:42:26)

Też myślę, że chłopię zrobiłoby oczy jak 5 złotych i to Ty poczułabyś się jak pedofil czy inny wynaturzeniec. Lepiej zostaw to, bo Cię jeszcze pogryzie wink
Laleczko, masz 21 lat..caaałe życie i morze facetów przed Tobą!!

221 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-02-26 14:18:04)

wysylajaca napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Co bym sobie pomyślał?
Ej nie myśl sobie tylko że ja mówię iż masz mu dać... wink no ale żeby przynajmniej chciał cię pocałować tongue.

chodzi mi o to co bys sobie pomyslal, jesli ta dziewczyna nie bylaby w twoim typie wink bo ja tak naprawde nie wiem czy jest chociaz cien szansy ze sie podobam panu niedostepnemu wink
tez bym chciala zeby chcial mnie pocalowac :X ale z nutella to wlasnie tak widze jego reakcje: burak na maksa, ewentualnie dziwne lub przerazone spojrzenie. moze on rzeczywiscie nie ma penisa.

Myślę że jak dziewczyna nie była by w moim typie to bym się z nią nie chciał spotkać ani razu - wyjść gdzieś na miasto itp. a co za tym idzie nie doszło by do takiej sytuacji. Pewnie nie zaprosił bym też jej do siebie nawet z jakąś większą ekipą. Tylko oficjalne kontakty, w sumie wymuszone np. będąc w szkole.

Elle88 napisał/a:

Też myślę, że chłopię zrobiłoby oczy jak 5 złotych i to Ty poczułabyś się jak pedofil czy inny wynaturzeniec. Lepiej zostaw to, bo Cię jeszcze pogryzie wink

Ona i tak już może czuć się dziwnie. Próbuje różnych sztuczek i na razie nic. Motyw z Nutellą big_smile jest odważny ale tu nie chodzi o to żeby odrazu później te palce pchał gdzieś indziej wink. Może jak pan niedostępny poczuje ciepło ust w ten sposób big_smile to się przełamie i np. pocałuje kobitę albo niech wysyłająca na to się zdecyduje bo i tak będzie stroną atakującą a sytuacja będzie hot^^
Oczywiście całość do wykonania raczej na osobności - jak będą we dwójkę hihihi

222

WuWuś, ale tu chodzi o to, że żeby akcja z Nutellą wypalliła to musiałoby być połączenie flirtu i wesołej atmosfery, żartu itp. A jak ten gość spali buraka i go zatka to nasza Króliczka będzie się czuła głupio i będzie jej przykro.
I wtedy ja będę musiała się tam pofatygować (w środku nocy, jak to na imprezach, wiadomo..) i zabić gościa własnoręcznie moim świetlnym mieczem, ratując honor Króliczki !!

A nie wiem czy będę miała wtedy akurat czas.. czasem w nocy lubię spać wink

223

Rzeczywiście słodka ta Wasza relacja big_smile
Idąc tropem nutelli i pomysłu z jaskinią może spróbuj zaaranżować taką sytuaucję: alko na rozluźnienie i powiedz że masz dla niego niespodziankę ale musisz zawiązać mu oczy apaszką<może ta wtajemniczona koleżanka by Ci pomogła>
posadź go na krześle ewentualnie w wersji hard szybkim ruchem przyciśnij mu ręce do tułowia szalikiem:D
Jak będzię coś gadał to go ochrzań, bądź stanowcza powiedz coś w stylu "cicho gamoniu masz mi zaufać bo inaczej nici z niespodzianki"
Daj mu jakąś czekoladkę np a potem pocałuj delikatnie:D
Nie będziesz widziała jego oczu + wcześniej alko i powinno Ci być łatwiej, wyobraź sobie że całujesz jakiegoś fajnego podejrzanego:D
Może nie okaże się totalnym dzikusem co wyskoczy jak oparzony i zerwie apaszkę a podda się chwili:D Jeśli zastosujesz wersję hard to już tylko od wiązań szalika będzie zależało jak szybko spadniesz z byka tongue

To tylko luźny pomysł pewnie do modyfikacji ale może warto spróbować:D

224

Elle88 napisał/a:

WuWuś, ale tu chodzi o to, że żeby akcja z Nutellą wypalliła to musiałoby być połączenie flirtu i wesołej atmosfery, żartu itp. A jak ten gość spali buraka i go zatka to nasza Króliczka będzie się czuła głupio i będzie jej przykro.

Ja też tak uważam że taka akcja z tą Nutellą to musiała by być kontynuacją jakiegoś ich flirciku tongue . Wysyłająca nie ma nic do stracenia, ona chce go zdobyć ^^ i powinna być przygotowana na ostrzejsze zagrania - no dziewictwa D: nikt jej na szalę nie każe kłaść tak jak jakąś ofiarę ale jednak powinna być skłonna do ostrzejszych zagrań big_smile

Agnes94 napisał/a:

Idąc tropem nutelli i pomysłu z jaskinią może spróbuj zaaranżować taką sytuaucję: alko na rozluźnienie i powiedz że masz dla niego niespodziankę ale musisz zawiązać mu oczy apaszką

Ooo motyw z apaszką/szalikiem dobry i pomocny.
Po sytuacji gdzie był jakiś flircik i są w dobrym nastroju i miejscu mówi do niego, że ma niespodziankę ale musi mu zawiązać oczy i żeby się nie bał - będzie po prostu słodko big_smile
Nie wiem w jakiej kolejności dobrze by było zacząć ale powiedzmy ze sama najpierw tą magiczną Nutellę big_smile nakłada na swój palec i prosi aby otworzył buzię, wiadomo co dalej. On cały czas ma zawiązane oczy - i teraz ona tak samo robi z jego  paluchem np. wskazującym no i mu baaardzo namiętnie go oblizuje big_smile big_smile Akcja niczym jak z 9 1/2 tygodnia ^^. Nie ma bata żeby się po takim czymś nie całowali big_smile tongue

225

Ależ Wy macie fantazję big_smile
Z partyzanta niech podejdzie,zrzuci łaszki i popsika się bitą śmietaną.A potem niech zapyta,co ma zamiar dalej z tym zrobić,bo ona kleić się nie lubi tongue

Ale obawiam się,że chłoptaś może wyciągnąć czysty ręcznik i pomóc zajść do łazienki big_smile

226 Ostatnio edytowany przez michal3108 (2016-02-26 19:45:33)

Widząc jak opisujesz tego kolesia to czy będziesz zlizywać z niego nutelle czy nawet bitą śmietanę to on nie zrozumie czego chcesz tongue Takie podchody może i sa słodkie ale póki nie zastosujesz metody z podstawówki to wątpię, że będa jakieś efekty.. Jeśli ci na nim tak zależy to powiedz mu wprost a jak nie to olej go. Mówie ci on nigdy nie skapuje big_smile

227

wysylajaca napisał/a:

ale boje sie, ze jak tak bede czekac i czekac to moze byc tak, jak ktos tu juz pisal w tym temacie, ze moge sie nie doczekac wink

no z nim faktycznie możesz i parę lat czekać, ewidentnie jest kilka lat do tyłu, gdyby nie był, to by znalazł sposób, by w mniej lub bardziej taktowny sposób uświadomić ci, że nic z tego nie będzie
i jeszcze jedno, jeśli trzymasz się niego między innymi z tego powodu, że sama jestes dziewicą i czujesz, że z powodu jego niedoświadczenia byłoby ci łatwiej otworzyć ten etap, to to nie jest jedyna opcja- bardziej dojrzały/doświadczony (niekoniecznie w sferze seksu) facet "na poziomie", wiedząc o tym że to jest dla Ciebie nowowść - ułatwi ci to

ale mozliwe, ze na tyle "subtelnie", ze jego niewprawne oko moglo tego nie wychwycic. albo jednak nie umiem flirtowac ;P

subtelnym bym tego nie nazwał, Ty po prostu na niego "lecisz" (oczywiście nie mam na mysli, że jesteś łatwa)
czy umiesz flirtować czy nie tego nie wiem, nie pomyslałaś żeby- idąc tropem tej wersji o Twojej dojrzałości- zmienić "target" ? Nie ograniczać się tylko do rówieśników ze studiów, ale rozejrzeć się trochę szerzej, poszukać trochę bardziej 'poważnego" towarzystwa?

228 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-27 01:53:16)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Myślę że jak dziewczyna nie była by w moim typie to bym się z nią nie chciał spotkać ani razu - wyjść gdzieś na miasto itp. a co za tym idzie nie doszło by do takiej sytuacji. Pewnie nie zaprosił bym też jej do siebie nawet z jakąś większą ekipą. Tylko oficjalne kontakty, w sumie wymuszone np. będąc w szkole.

Elle88 napisał/a:

Ona i tak już może czuć się dziwnie. Próbuje różnych sztuczek i na razie nic. Motyw z Nutellą big_smile jest odważny ale tu nie chodzi o to żeby odrazu później te palce pchał gdzieś indziej wink. Może jak pan niedostępny poczuje ciepło ust w ten sposób big_smile to się przełamie i np. pocałuje kobitę albo niech wysyłająca na to się zdecyduje bo i tak będzie stroną atakującą a sytuacja będzie hot^^
Oczywiście całość do wykonania raczej na osobności - jak będą we dwójkę hihihi

nie miales nigdy kolezanki (kolezanek), z ktora wychodziles gdzies i spedzales czas tak po prostu? bo ja mialam i w sumie dalej mam mase kolegow, z ktorymi spedzam czas poza "oficjalnymi" spotkaniami, ale to sa tylko koledzy.
motyw z nutella mega mi sie podoba, pewnie kiedys go wykorzystam, ale w obecnej sytuacji nie sadze zeby akurat ten facet byl do tego odpowiedni. pewnie byloby tak jak pisze Elle, poczulabym sie jakbym go gwalcila, bo jakos watpie zeby dolaczyl do "gry". a jak do tej pory to i tak jestem strona "atakujaca" wink

Elle88 napisał/a:

I wtedy ja będę musiała się tam pofatygować (w środku nocy, jak to na imprezach, wiadomo..) i zabić gościa własnoręcznie moim świetlnym mieczem, ratując honor Króliczki !!

A nie wiem czy będę miała wtedy akurat czas.. czasem w nocy lubię spać wink

"nasza kroliczka" <3. zostane maskotka forum? big_smile sa z tego jakies profity? wink
wracajac do tematu, boje sie, ze on jak zwykle nie zareaguje jak normalny facet i tylko by sie speszyl, zaczal dziwnie zachowywac, wykrecac i obydwojgu z nas byloby glupio.

Agnes94 napisał/a:

Rzeczywiście słodka ta Wasza relacja big_smile
Idąc tropem nutelli i pomysłu z jaskinią może spróbuj zaaranżować taką sytuaucję: alko na rozluźnienie i powiedz że masz dla niego niespodziankę ale musisz zawiązać mu oczy apaszką<może ta wtajemniczona koleżanka by Ci pomogła>
posadź go na krześle ewentualnie w wersji hard szybkim ruchem przyciśnij mu ręce do tułowia szalikiem:D
Jak będzię coś gadał to go ochrzań, bądź stanowcza powiedz coś w stylu "cicho gamoniu masz mi zaufać bo inaczej nici z niespodzianki"
Daj mu jakąś czekoladkę np a potem pocałuj delikatnie:D
Nie będziesz widziała jego oczu + wcześniej alko i powinno Ci być łatwiej, wyobraź sobie że całujesz jakiegoś fajnego podejrzanego:D
Może nie okaże się totalnym dzikusem co wyskoczy jak oparzony i zerwie apaszkę a podda się chwili:D Jeśli zastosujesz wersję hard to już tylko od wiązań szalika będzie zależało jak szybko spadniesz z byka tongue

To tylko luźny pomysł pewnie do modyfikacji ale może warto spróbować:D

dlaczego to jest "slodka relacja"? ;d
kolejny ciekawy pomysl, ale znowu, boje sie jego zachowania po tym gdybym go pocalowala. o ile wydaje mi sie, ze pozwolilby sie "zwiazac", o tyle nie jestem w stanie przewidziec reakcji na pocalunek. tak naprawde chcialabym zeby to wyszlo od niego, bo nie wiem czy on mnie uwaza za kobiete czy za kolezanke czy za jakies ufo.

On-WuWuA-83 napisał/a:

Nie ma bata żeby się po takim czymś nie całowali big_smile tongue

pomysly naprawde mi sie podobaja, ale nawet po "kombo" jakie zasugerowales balabym sie ze to na niego nie zadziala tak jak na kazdego normalnego faceta. co tam faceta, gdyby mezczyzna zrobil ze mna dokladnie to samo co opisujecie dla faceta to sama bym sie na niego rzucila big_smile

majkaszpilka napisał/a:

Ale obawiam się,że chłoptaś może wyciągnąć czysty ręcznik i pomóc zajść do łazienki big_smile

i tu wlasnie wydaje mi sie, ze majka mniej wiecej rozumie jaki jest pan niedostepny. mysle, ze taki scenariusz jest prawdopodobny big_smile (plus do tego burak na twarzy)

michal3108 napisał/a:

Widząc jak opisujesz tego kolesia to czy będziesz zlizywać z niego nutelle czy nawet bitą śmietanę to on nie zrozumie czego chcesz tongue Takie podchody może i sa słodkie ale póki nie zastosujesz metody z podstawówki to wątpię, że będa jakieś efekty.. Jeśli ci na nim tak zależy to powiedz mu wprost a jak nie to olej go. Mówie ci on nigdy nie skapuje big_smile

tez wlasnie ostatnio doszlam do takiego wniosku. zwlaszcza, ze przyjrzalam sie swojemu zachowaniu w stosunku do innych ludzi i mozliwe, ze pan niedostepny uwaza, ze ja taka po prostu jestem. myslalam o tym zeby przy nastepnej okazji (imprezie big_smile) powiesic mu sie na szyi i szepnac mu do ucha, ze uwazam, ze jest bardzo przystojny i bardzo go lubie. ale boje sie, ze go wystrasze i nasza znajomosc sie mniej lub bardziej zakonczy, jesli on w stosunku do mnie nie ma zadnych zamiarow i mu sie nie podobam.

Naprędce napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

ale boje sie, ze jak tak bede czekac i czekac to moze byc tak, jak ktos tu juz pisal w tym temacie, ze moge sie nie doczekac wink

no z nim faktycznie możesz i parę lat czekać, ewidentnie jest kilka lat do tyłu, gdyby nie był, to by znalazł sposób, by w mniej lub bardziej taktowny sposób uświadomić ci, że nic z tego nie będzie
i jeszcze jedno, jeśli trzymasz się niego między innymi z tego powodu, że sama jestes dziewicą i czujesz, że z powodu jego niedoświadczenia byłoby ci łatwiej otworzyć ten etap, to to nie jest jedyna opcja- bardziej dojrzały/doświadczony (niekoniecznie w sferze seksu) facet "na poziomie", wiedząc o tym że to jest dla Ciebie nowowść - ułatwi ci to

ale mozliwe, ze na tyle "subtelnie", ze jego niewprawne oko moglo tego nie wychwycic. albo jednak nie umiem flirtowac ;P

subtelnym bym tego nie nazwał, Ty po prostu na niego "lecisz" (oczywiście nie mam na mysli, że jesteś łatwa)
czy umiesz flirtować czy nie tego nie wiem, nie pomyslałaś żeby- idąc tropem tej wersji o Twojej dojrzałości- zmienić "target" ? Nie ograniczać się tylko do rówieśników ze studiów, ale rozejrzeć się trochę szerzej, poszukać trochę bardziej 'poważnego" towarzystwa?

nigdy nie myslalam o facetach w kategoriach prawiczek/doswiadczony. nie jest tez tak, ze koniecznie chce chlopaka prawiczka, bo jestem dziewica, to nie ma nic do rzeczy jak dla mnie wink. problem z poznawaniem facetow "na poziomie" jest taki, ze nie wiem gdzie sie takich ludzi poznaje. dlatego tez rozgladam sie wsrod rowiesnikow, bo tylko takie kregi znam.
lece na niego jak nic, to jest wlasnie dobre okreslenie.

dzisiaj testowalam jego reakcje na moj dotyk, ale na trzezwo. nie bylo problemu gdy poprawialam mu wlosy, niby od niechcenia kladlam reke na barku czy plecach, gdy mowilam mu cos na ucho to przysuwalam sie bardzo blisko, a ze jest ode mnie wyzszy to wrecz opieralam sie o jego ramie. zgadnijcie jakie byly jego rekacje?

poprosze werbel

nie odsuwal sie, wydaje mi sie, ze nawet nie mial nic przeciwko. nie skomentowal tez mojego "macania" w zaden sposob i mimo ze ma troche fiola na punkcie swoich wlosow, caly czas je poprawia, bo go wkurzaja (mowi jakie to one niby sa beznadziejne - chociaz ja uwazam ze sa w porzadku) to nie denerwowal sie jak mu poprawialam odstajace kosmyki. swoja droga, smiesznie to musialo wygladac z boku big_smile

i teraz poprosze o opinie specjalistow: gdy dziewczyna was dotyka to jak reagujecie? nie chodzi mi o powiedzmy "najcenniejsza" meska strefe, ale raczej wlasnie tak jak pisze - wlosy, ramiona, klata. jesli wam sie nie podoba to ja "odrzucacie" w jakis sposob, czy raczej "a niech sobie podotyka" :DD bardzo mnie ciekawi meskie spojrzenie na swiat. czesto mam wrazenie, ze kobiety i mezczyzni to inne gatunki big_smile

a tak w ogole to chyba najdluzszy post w historii forum

229 Ostatnio edytowany przez michal3108 (2016-02-28 17:51:05)

wysylajaca napisał/a:

i teraz poprosze o opinie specjalistow: gdy dziewczyna was dotyka to jak reagujecie? nie chodzi mi o powiedzmy "najcenniejsza" meska strefe, ale raczej wlasnie tak jak pisze - wlosy, ramiona, klata. jesli wam sie nie podoba to ja "odrzucacie" w jakis sposob, czy raczej "a niech sobie podotyka" :DD bardzo mnie ciekawi meskie spojrzenie na swiat. czesto mam wrazenie, ze kobiety i mezczyzni to inne gatunki big_smile

Specjalistą nie jestem ale powiem ci jak to jest w moim przypadku. Jeśli dziewczyna mi sie podoba i jest moją dziewczyną albo koleżanką to nie odsuwam sie tongue A jeśli mi sie nie podoba? No cóż, zależy od sytuacji, ale raczej unikam tego.
Raczej dużo Ci nie pomogłem tym postem big_smile

230 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-28 20:44:46)

michal3108 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

Specjalistą nie jestem ale powiem ci jak to jest w moim przypadku. Jeśli dziewczyna mi sie podoba i jest moją dziewczyną albo koleżanką to nie odsuwam sie tongue A jeśli mi sie nie podoba? No cóż, zależy od sytuacji, ale raczej unikam tego.
Raczej dużo Ci nie pomogłem tym postem big_smile

nie no, jednak troche pomogles wink kazda opinia jest w cenie wink

czy moj poprzedni jest tak dlugi, ze az nikt go nie czytal? jakas cisza w temacie ostatnio

231

No a cóż tu więcej mówić,wysyłająca? smile
Moje słowa potwierdziłaś,innych też...a gamoń, dalej gamoniowato się zachowuje.

Idź w ekstremum..zwiąż i zażądaj całowania,niech ma za swoje.W sumie za Twoje męki i rozkminy na Forume tongue

232

Króliczko, jak tam,, odkochałaś się chociaż trochę? wink

233

nie odkochalam sie ani troche ;/

ale pan niedostepny dzisiaj mial pare dziwnych (nawet jak na niego) zachowan. na zajeciach caly czas mnie zaczepial, zerkal mi przez ramie (prawie jak ja jemu, gdy go "macalam" ;D), robil mi zdjecia. wiedzial, ze wczoraj wychodzilam, ale nie wiedzial gdzie ani z kim, wiec sie wypytywal dokad poszlam i z kim. mowil, ze byl na filmie w weekend (na ktory ja wczesniej wspominalam, ze chetnie bym poszla), jakby sie tlumaczyl mowil, ze byl z kolega (tym moim adora/informatorem wink). gdy mnie odwozil po zajeciach, mowil ze chce wstapic do sklepu spozywczego i zapytal czy pojde z nim. tez musialam cos kupic, wiec poszlam. zaraz przy wejsciu powiedzial, zebym mu nie uciekala spod kasy (kiedys juz bylismy razem w sklepie i ja na niego nie czekalam tylko poszlam do domu bo mialam 5 minut piechota). nie kupil prawie nic tylko gume do zucia (o.O), a przy wyjsciu mialam wrazenie, ze chcial zebym go poprosila zeby mnie podwiozl pod sam dom (mimo ze, jak juz pisalam, mam bardzo blisko). nie pamietam juz wszystkiego, ale za kazdym razem mialam taki "zonk". o, wlasnie. powiedzial mi tez dzisiaj, ze ma nadzieje, ze nasza znajomosc nie skonczy sie razem ze studiami i ze nie bedzie tak, ze skonczymy studiowac i usuniemy swoje numery telefonow.

chyba brne w slepy zaulek.

234 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-03-01 15:41:35)

O k.ufa yikes  Kilka dni i zrobiło się naprawdę OSTRO..

Wspólne zakupy, zaglądanie przez ramie i jeszcze to wyznanie o nr tel. po studiach.. ożeszTy ! 

wink big_smile

Czyli nudy nie ma, pan bezjajeczny dalej tańczy solówki brejdensa i sam nie wie o co mu chodzi.
A do końca studiów to ile macie?

Ps. on ma jakichś znajomych, którzy mają dziewczyny?? Widział kiedy cuś takiego..
Ma Rodziców? wink

235 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-01 15:50:21)

Elle88 napisał/a:

O k.ufa yikes  Kilka dni i zrobiło się naprawdę OSTRO..

Wspólne zakupy, zaglądanie przez ramie i jeszcze to wyznanie o nr tel. po studiach.. ożeszTy ! 

wink big_smile

Czyli nudy nie ma, pan bezjajeczny dalej tańczy solówki brejdensa i sam nie wie o co mu chodzi.
A do końca studiów to ile macie?

Ps. on ma jakichś znajomych, którzy mają dziewczyny?? Widział kiedy cuś takiego..
Ma Rodziców? wink

OSTRO jak na standardy pana niedostepnego big_smile. wspolne zakupy byly juz w tamtym tygodniu big_smile to byl juz kolejny raz jak bylismy razem na zakupach, zarowno spozywczych jak i ubraniowych tongue no ale to wyznanie mnie rozbroilo. wydaje mi sie tylko, ze troche swoja odpowiedzia go splycilam. ale totalnie mnie to zaskoczylo. powiedzialam tylko, ze tez mam taka nadzieje, ale roznie to bywa.

do konca studiow mamy jeszcze duzo czasu, 1,5 roku. ale nie wiem czy on nie mysli o przeniesieniu sie na zaoczne, bo chce isc do pracy.
tak, jego znajomi maja dziewczyny big_smile jeden nawet (ten jego najblizszy) mial niedawno, ale teraz szuka nowej (to tez juz pisalam na forum). rodzicow tez ma big_smile

236

Uu... to 1,5 roku szaleństwa się zapowiada. wink

237

Elle88 napisał/a:

Uu... to 1,5 roku szaleństwa się zapowiada. wink

tzn? ze ja oszaleje? D:

238 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-03-01 16:07:31)

Raczej,że oboje będziecie szaleć.

Kto wie,może nawet któregoś pięknego dnia,będziecie razem racuszki smażyć,albo inne takie perwersje popełnicie big_smile

No ja to jestem pełna podziwu, Twojego samozaparcia w temacie big_smile
Ale może w końcu "złamiesz dziada" tongue

239

majkaszpilka napisał/a:

...

Ale może w końcu "złamiesz dziada" tongue

tylko zastanawiam sie czy to w ogole mozliwe z teoretycznego punktu widzenia?

240

Teoretycznie tak.
Praktycznie...się zobaczy big_smile

241

Takie pytanie.. z jakiego miasta jesteś ? big_smile

242

O Wysyłająca...

Michał da się złamać.I prze ramię będzie paczał,i do kina zaprosi(nie mylić,na film).
O nutelli czy śmietance...nie wspomnę big_smile

243

hahahahahaha Majka nie bądź taka pewna tongue

244

Elle88 napisał/a:

W niektórych przypadkach  lepiej aby nie miał kumpli z dziewczynami bo oni mogą dawać złe przykłady. Gdy ma sie takich -  pijaków, dziwkarzy ^^. Ogólnie takich ooo imprezowiczów big_smile To co sobie może pomyśleć taki pan niedostępny? "Też chcę mieć tak że dziewczyna a na boku różne imprezki" big_smile

majkaszpilka napisał/a:

Kto wie,może nawet któregoś pięknego dnia,będziecie razem racuszki smażyć,albo inne takie perwersje popełnicie big_smile

Turlam się po podłodze big_smile, wątek beka big_smile

Weź ty go dziewczyno wykorzystaj i porzuć big_smile. Chodź raz w dziejach będzie że kobita wyszła na dupka big_smile

Ps. Jak masz na imię? xD

245 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-03-01 17:50:10)

michal3108 napisał/a:

A bo coś mnie się tak skojarzyło big_smile

Przecież wiem,że kartkę na Święta chcesz wysłać tongue

EDIT:

Wysłyłająca,powiem krótko.Już dwóch Panów wykazuje zainteresowanie,a Ty dalej chcesz tego "niezłomnego"?

Weź Ty się zastanów,bo w takim tempie,to seks będziecie uprawiać wtedy,jak nabędziecie prawa emerytalne big_smile

246

Proszę nie namawiać Króliczki do złego!

wink

Chociaż obawiam się, że w razie "wykorzystania" pan bezjajowiec też udawałby, że nie wie co zaszło, zapiąłby rozporek jakby nigdy nic i udał się z pąsowymi licami w świat - zapewne po jakąś gumę do żucia, bo jak wiemy na zakupach też lubi zaszaleć.

247

majkaszpilka napisał/a:
michal3108 napisał/a:

A bo coś mnie się tak skojarzyło big_smile

Przecież wiem,że kartkę na Święta chcesz wysłać tongue

EDIT:

Wysłyłająca,powiem krótko.Już dwóch Panów wykazuje zainteresowanie,a Ty dalej chcesz tego "niezłomnego"?

Weź Ty się zastanów,bo w takim tempie,to seks będziecie uprawiać wtedy,jak nabędziecie prawa emerytalne big_smile

Hahahaha big_smile

248

hahahahha, po co Wam wiedziec z jakiego jestem miasta i jak mam na imie? wink nie chcialabym podawac tu zadnych szczegolowych danych, bo boje sie ze ktos ze znajomych znajdzie ten watek i co wtedy? wink

wykorzystaj i porzuc big_smile to swietny pomysl xD czy wtedy wyszlabym na dupka? dupek to facet, wyszlabym raczej na "dupke" big_smile

249

Obiecaj mi tylko, że nie skończysz tak:

http://i.pinger.pl/pgr175/6ad5cd8500202fcb4c138749/spi%C4%85cy%20kr%C3%B3liczek.JPG

250

Elle88 napisał/a:

Obiecaj mi tylko, że nie skończysz tak:

http://i.pinger.pl/pgr175/6ad5cd8500202fcb4c138749/spi%C4%85cy%20kr%C3%B3liczek.JPG

dead? big_smile

251

wysylajaca napisał/a:

hahahahha, po co Wam wiedziec z jakiego jestem miasta i jak mam na imie? wink nie chcialabym podawac tu zadnych szczegolowych danych, bo boje sie ze ktos ze znajomych znajdzie ten watek i co wtedy? wink

wykorzystaj i porzuc big_smile to swietny pomysl xD czy wtedy wyszlabym na dupka? dupek to facet, wyszlabym raczej na "dupke" big_smile

Zawsze możesz napisać to na priv big_smile A tak serio to masz racje smile

252

wysylajaca napisał/a:

dead? big_smile

No, sztywniutki sad
Zamiast czego innego... wink

253

wysylajaca napisał/a:

ahahahha, po co Wam wiedziec  jak mam na imie? wink

Oj tam oj tam ^^ Nie przesadzaj. Mnie to po koszulce ktoś ogarnięty ode mnie z terenu spokojnie by rozpoznał heh. Zresztą sam powiedziałem kilku kumplom że tu sobie piszę to mieli bekę ze mnie ^^ "Wodę z mózgu ci zrobią i będzie gorzej aniżeli jest" Coś w ten deseń big_smile

Jak piszę odp. to jakoś ta "Wysyłająca" mi kiepsko brzmi big_smile, no żeby tak sie zwracać do cb. smile

254

On-WuWuA-83 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

ahahahha, po co Wam wiedziec  jak mam na imie? wink

Oj tam oj tam ^^ Nie przesadzaj. Mnie to po koszulce ktoś ogarnięty ode mnie z terenu spokojnie by rozpoznał heh. Zresztą sam powiedziałem kilku kumplom że tu sobie piszę to mieli bekę ze mnie ^^ "Wodę z mózgu ci zrobią i będzie gorzej aniżeli jest" Coś w ten deseń big_smile

Jak piszę odp. to jakoś ta "Wysyłająca" mi kiepsko brzmi big_smile, no żeby tak sie zwracać do cb. smile

rozumiem wink ale juz mialam raz taka sytuacje, ze pisalam na forum o gosciu z ktorym pracowalam i jakies laski z forum znalazly jakis jego profil w internecie i wyslaly mu linka do tego watku. bylo i potem tak straaaasznie glupio jak go widzialam, ze nawet sobie nie wyobrazacie big_smile

255

On-WuWuA-83 napisał/a:

Zresztą sam powiedziałem kilku kumplom że tu sobie piszę to mieli bekę ze mnie ^^ "

U mnie kumple podobnie smile
Zawsze możesz zwracać sie do autorki jak Elle "Króliczko" big_smile

256

No,jego to zapewne po tym zakupowym szaleństwie(gumy do żucia)ktoś rozpozna.

WuWu...i tak lepiej,niż Idiotka 27.
Wtedy to i ja miałam problem,choć czasami dosadniej potrafiłam się wyrażać big_smile

257

majkaszpilka napisał/a:

No,jego to zapewne po tym zakupowym szaleństwie(gumy do żucia)ktoś rozpozna.

WuWu...i tak lepiej,niż Idiotka 27.
Wtedy to i ja miałam problem,choć czasami dosadniej potrafiłam się wyrażać big_smile

ja moge byc Idiotka20 big_smile

moze po gumach nie rozpozna, ale po calosci sytuacji kto wie wink jednak watek jest dlugi i zawiera dosc sporo szczegolow

258

No i zostałaś Króliczkiem/ką...and of story big_smile

259

nie mialam pojecia, ze ten watek az tak sie rozwinie. chcialam tylko ogolnie zapytac (patrz pierwszy post wink), a wyszlo tak, ze ludzie analizuja moje beznadziejne wynurzenia :d z jednej strony ciesze sie, ze jest ktos kto moze spojrzec na moja sytuacje calkowicie z boku, a z drugiej strony wydaje mi sie to troche ekshibicjonistyczne tak sie uzewnetrzniac na forum big_smile

260

wysylajaca napisał/a:

nie mialam pojecia, ze ten watek az tak sie rozwinie. chcialam tylko ogolnie zapytac (patrz pierwszy post wink), a wyszlo tak, ze ludzie analizuja moje beznadziejne wynurzenia :d z jednej strony ciesze sie, ze jest ktos kto moze spojrzec na moja sytuacje calkowicie z boku, a z drugiej strony wydaje mi sie to troche ekshibicjonistyczne tak sie uzewnetrzniac na forum big_smile

Ale to anonimowo więc nie przejmuj sie wink
Chyba nie żałujesz, że tu napisałaś ?

Posty [ 196 do 260 z 1,135 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 18 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024