Wysyłanie zdjęć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 13 14 15 16 17 18 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 911 do 975 z 1,135 ]

911

Odp: Wysyłanie zdjęć

Jeszcze sie tu nie udzielałam, ale czytam wątek od początku. Jestem w podobnym wieku do Ciebie i jak dla mnie ten "gatunek" faceta w tych czasach to nic nadzwyczajnego, niestety, nie chce narzekać, ale jak to sie słyszy jak to kiedyś mężczyzna, adorował i starał sie o swoją wybrankę, tak teraz te rolę sie chyba odwróciły, na takie "gatunki", którzy nie widzą jak sie za coś zabrać, trafiałam ja i moje koleżanki, ale na szczęście jest też wiele tych fajnych, normalnych facetów (tylko zazwyczaj jak sie ich spotyka to są już zajęci big_smile )

A przechodząc do Twojej sytuacji, to moim zdaniem, skoro już powiedziałaś dobremu koledze niedostępnego o tym, że go lubisz bardziej, to niedostępny na 99,9% już o tym wie i co z tym zrobi, to sie okaże. Jak dla mnie powinnaś sie, zdystansować, chodzi o to abyś może nie wychodziła już pierwsza z inicjatywą czegokolwiek, tylko po prostu obserwowała to co on robi i nie analizowała, każdego jego gestu, staraj sie podejść do tego obojętnie, jeśli nadal będzie tak jak jest, to czyli serio nie jest Tobą zainteresowany, chociaż po tym co piszesz sama chyba powoli zaczynasz odpuszczać.

I nie przejmuj sie, jesteś jak najbardziej normalna, przeżywasz i analizujesz tak jak każdy w tym wieku. Udzielają sie tu osoby już starsze, dla których nasze, naiwne miłostki są zabawne, bo tak na prawdę za ileś tam lat nie będzie juz to miało jakiegoś większego znaczenia i same będziemy to wspominać śmiejąc sie z tego, ale jak dla dziecka 5 letniego tragedią jest, że mama nie chce dać cukierka, co dla nas teraz jest śmieszne, tak my w naszym wieku przeżywamy dziwne "gatunki" facetów big_smile, wiec nie bierz sobie niektórych komentarzy do serca, choć fakt niektóre były nie miłe tongue

Tak jak pisała Majka " jesteś przesympatyczną osobą,z dystansem,wyluzowaną...normalną" i w końcu trafisz na swojego normalnego faceta. Mam wiele koleżanek, ze studiów, z miasta rodzinnego, które nigdy nie miały chłopaków, są dziewicami, ba niektóre sie nawet nie całowały. Wiele sie nasłucham w swoim krótkim życiu o dziwnych facetach, wiec mogłabym tu wypisywać i opowiadać i końca by nie było big_smile Wiec wszystko z Tobą okej smile

Zobacz podobne tematy :

912

Nie wiem czy kolega Niedostepnego juz powiedzial Niedostepnemu, ze mi sie podoba, ale mysle, ze moze bedzie go troche Informator "badal". Albo i nie, bo chyba mu sie podobam. Nie wiadomo co zrobi, ale w tym momencie jakos mam na wszystko wywalone i naprawde mnie to nie obchodzi. Niech robia co chca, ja w tym momencie odpuszczam. Niech sie dzieje wola nieba jak to mowia big_smile

Z inicjatywa na pewno nie bede wychodzic, aczkolwiek jezeli on cos zaproponuje to sie pewnie zgodze, dla swojej wlasnej egoistycznej potrzeby wychodzenia z ludzmi do ludzi wink
Nie wiem czy umiem nieanalizowac, bo mam taki mozg ze analizuje absolutnie wszystko i caly czas. I pozniej mam smietnik w glowie big_smile

Tobie rowniez dziekuje za te slowa, serio ciesze sie, ze nie jest ze mna najgorzej, chociaz wiem ze caly ten watek jest dosc absurdalny.

913

wysylajaca napisał/a:

Nie wiem czy umiem nieanalizowac, bo mam taki mozg ze analizuje absolutnie wszystko i caly czas. I pozniej mam smietnik w glowie big_smile.

Czyli jak każda kobieta także nie przejmuj się wszystko z Tobą w porządku.

Jeśli mu się podobasz to będziesz musiała nim posterować jak robotem.Podświadomie szukasz uległego faceta?Twój tata może taki jest?

914

Nie sadze zeby moj tata byl ulegly, oficjalnie on jest glowa rodziny, ale tak naprawde rzadzi mama wink

Nie znioslabym gdyby ktokolwiek mowil mi co mam robic i jak sie zachowywac, wole rzadzic niz byc rzadzona. Ale... Nie chce tez faceta, ktory nie ma wlasnego zdania.

915

wysylajaca napisał/a:

Nie sadze zeby moj tata byl ulegly, oficjalnie on jest glowa rodziny, ale tak naprawde rzadzi mama wink

Nie znioslabym gdyby ktokolwiek mowil mi co mam robic i jak sie zachowywac, wole rzadzic niz byc rzadzona. Ale... Nie chce tez faceta, ktory nie ma wlasnego zdania.

I po części się wyjaśniło.Nie lubisz być rządzona a ten facet nie ma predyspozycji do rządzenia i taki by Ci pasował.Widzisz jak to w domu wygląda.Jesteś może z Górnego Śląska? wink

916

Autorka dostała tu wiele mniej lub bardziej konkretnych rad, ale z tego co kojarzę żadnej nie wypróbowała. Zrobiła za to coś, czego jak się zarzekała od początku nie jest w stanie zrobić- czyli mu "powiedziała" (nie wprost, ale najprawdopodobniej dojdzie to do niego pośrednio).
W efekcie padł jeden ze schematów czyli pierwszy ruch ze strony faceta, co dla większości bardziej doświadczonych osób pewnie źle wróży, ale moim zdaniem trzeba wziąć poprawkę, że koleś jest kompletnie "zielony", a do tego to jego kumpela którą szanuje, więc nie musi mieć to jakichś negatywnych konsekwencji... Grunt żeby -mając już pewność- COKOLWIEK zdecydował, bo aż się chce gościem ostro "potrząsnąć".

917

Nie, nie jestem z Gornego Slaska.

Po dzisiejszym dniu nie sadze zeby mu Informator powiedzial, ze mi sie podoba. Aczkolwiek nie mam pewnosci.
Caly czas kluje mnie to, co mi Informator powiedzial, czyli ze Niedostepnemu podoba(la?) sie Znajoma.

Rano do mnie dzwonil z pytaniem czy z nim jade na uczelnie, bo bedzie kolo mnie za 10 minut. Powiedzialam, ze sie nie wyrobie, wiec zapytal ile potrzebuje czasu, a gdy powiedzialam, ze co najmniej 15 minut to stwierdzil, ze w porzadku i ze wyjedzie pozniej.
Jak jechalismy to mowil, ze chce dzisiaj isc na obiad i czy pojde z nim, ale ja powiedzialam, ze nie moge bo mam wizyte u dietetyczki. Mowil tez cos ze jak nie jedziemy z nim rano to jedzie inna droga bo jest szybciej, na co ja zaczęłam cos mówić, ze nie musze z nim przeciez jezdzic, a on mi przerwal i powiedzial, ze wazniejsze jest chyba żeby nas wzial niz zeby jechał szybciej i zebym przestala marudzic i ze chyba lepiej jechać autem niz autobusem.
Szok, zauwazyl, ze mam nowy lakier na paznokciach. Powiedzial "o, masz nowe paznokcie, mmmm!" zapytalam czy to mam odebrac jako komplement. Powiedzial ze "chyba tak", wiec podziekowalam. xD
Caly dzien sie ze mna droczyl. I cokolwiek sie nie stalo to smiall sie ze to przeze mnie.
Po zajeciach dopytywal czy musze isc do tej dietetyczki, czy nie moge przelozyc wizyty, pytal gdzie to jest, a w koncu powiedzial, ze mnie tam zawiezie i zaczeka na mnie, a pozniej pojdziemy cos zjesc.
Tak tez zrobil, a po mojej wizycie poszlismy do restauracji. Po jedzeniu zapytalam ile mam mu oddac kasy to zaczal cos mruczec pod nosem, gdy zapytalam drugi raz bo myslalam, ze nie uslyszal to zignorowal moje pytanie. A gdy zapytalam trzeci raz to powiedzial, ze jakos to bedzie.
Pozniej pojechalismy do galerii, chodzilismy po Empiku, a pozniej poszlismy do obuwniczego, bo chcialam sobie kupic buty. Taka bajka, ale brakowalo trzymania za reke tongue
Gdy odwozil mnie do domu mialam straszna ochote zrobic to z calowaniem o czym pisal Michal, ale jedna rzecz mnie powstrzymala. Rozmawialismy o weekendzie i ogolnie o planach na nastepne dni, a on powiedzial ze jutro jest umowiony do kina na film. (wiem, ze byl juz w kinie na tym filmie z Informatorem). powiedzialam, ze tez chcialam na niego isc, (myslalam, ze moze zaproponuje tongue), a on na to... ze moze mnie kiedys jeszcze zabrac i isc na niego trzeci raz. troche mnie zatkalo i nie dopytalam z kim idzie, moze jutro sprobuje big_smile

918 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-03-16 22:11:07)

wysylajaca napisał/a:

Po dzisiejszym dniu nie sadze zeby mu Informator powiedzial, ze mi sie podoba. Aczkolwiek nie mam pewnosci.
Caly czas kluje mnie to, co mi Informator powiedzial, czyli ze Niedostepnemu podoba(la?) sie Znajoma.

a on powiedzial ze jutro jest umowiony do kina na film. (wiem, ze byl juz w kinie na tym filmie z Informatorem). powiedzialam, ze tez chcialam na niego isc, (myslalam, ze moze zaproponuje tongue), a on na to... ze moze mnie kiedys jeszcze zabrac i isc na niego trzeci raz. troche mnie zatkalo i nie dopytalam z kim idzie, moze jutro sprobuje big_smile

Ech, te intrygi...
Moim zdaniem z tego wynika, że Informator mu powiedział. A tekst o Znajomej (i o kinie) to przekaz (odpowiedź) od Niedostępnego. Jeżeli w najbliższych kilku dniach do niczego nie dojdzie, powinnaś zagadać do niego o tej Znajomej ( i powiedzieć, że to Informator to przekazał- bo ten może grać swoją grę)
i jeżeli nie powie, że to TY mu sie podobasz -nieodwołalnie odpuścić. I pisze to chyba jedyna osoba, która czuje sympatię to Niedostępnego (minimalną) i Wam kiedys "kibicowała". Pozdro i ja się zamykam w tym temacie.

edit.
reszta tego co napisałaś a czego nie zawarłem w cytacie nic nie znaczy- zwykłe szabada- jak to kiedys się mówiło.

919 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-16 23:36:19)

Naprędce napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

a on powiedzial ze jutro jest umowiony do kina na film. (wiem, ze byl juz w kinie na tym filmie z Informatorem). powiedzialam, ze tez chcialam na niego isc, (myslalam, ze moze zaproponuje tongue), a on na to... ze moze mnie kiedys jeszcze zabrac i isc na niego trzeci raz. troche mnie zatkalo i nie dopytalam z kim idzie, moze jutro sprobuje big_smile

Ech, te intrygi...
Moim zdaniem z tego wynika, że Informator mu powiedział. A tekst o Znajomej (i o kinie) to przekaz (odpowiedź) od Niedostępnego. Jeżeli w najbliższych kilku dniach do niczego nie dojdzie, powinnaś zagadać do niego o tej Znajomej ( i powiedzieć, że to Informator to przekazał- bo ten może grać swoją grę)
i jeżeli nie powie, że to TY mu sie podobasz -nieodwołalnie odpuścić. I pisze to chyba jedyna osoba, która czuje sympatię to Niedostępnego (minimalną) i Wam kiedys "kibicowała". Pozdro i ja się zamykam w tym temacie.

edit.
reszta tego co napisałaś a czego nie zawarłem w cytacie nic nie znaczy- zwykłe szabada- jak to kiedys się mówiło.

tekst o Znajomej pochodzi od Informatora. Zapytalam Niedostepnego z kim sie wybiera do kina ze sie wstydzi mnie zabrac, a on napisal ze czego niby sie ma wstydzic i ze mowil mi ze mozemy isc w nastepnym tygodniu lub w niedziele. Ale z kim idzie nie powiedzial...
pytalam Informatora i zarzeka sie, ze nie powiedzial. ale z niego taka papla, ze mysle, ze predzej czy pozniej powie. ale na razie podobno niewiele nawet z Niedostepnym od wczoraj rozmawial.
nie wiem czy chce mowic Niedostepnemu o tym, ze o Znajomej wiem od Informatora, bo juz mi Niedostepny robil wczoraj wieczorem i dzisiaj rano wymowki, ze gadam o nim z Informatorem.

szczerze mowiac, nie sadze zeby odpowiedzial, ze to ja mu sie podobam.

EDIT: nie wiem co to szabada big_smile

920 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-03-17 01:19:58)

wysylajaca napisał/a:

.

EDIT: nie wiem co to szabada big_smile

yyy szaba-daba miało być, wyjaśniłem przecież "nic nie znaczy -zwykłe szabada(ba)"
w tym konkretnie kontekście - wydarzenia, słowa, gesty które nic nie znaczą, a w których Ty doszukujesz się jakichś znaków i znaczeń

szabadaba w oryginale:
https://www.youtube.com/watch?v=dxb-Wgbhntc

921

Ciekawe jak to się potoczyło dalej.
Dobra telenowela była smile

922

Hej hej, zagląda tu ktoś jeszcze? Wszyscy się gdzieś rozeszli..?

923

zakończę Wam historię w krótkim zdaniu.

Niedostępny jest gejem i ma chłopaka <3

dziękuję za uwagę, do widzenia big_smile

924

wysylajaca napisał/a:

zakończę Wam historię w krótkim zdaniu.

Niedostępny jest gejem i ma chłopaka <3

dziękuję za uwagę, do widzenia big_smile

Hahahahahaha! big_smile

I wyszło na moje big_smile

925

Ożeszty yikes

Dobra historyja - życiowa wink

A jak się trzymasz, Autorko? Mocno to przeżyłaś czy luzik?

926

Wiecie, ale ja serio mam jakiś magiczny gej-radar yikes Zdarzyło się kiedyś, że wiedziałam, że kolega jest gejem zanim on się zorientował. Byłam wtedy gówniarą. A jeśli chodzi o Niedostępnego, to od któregoś momentu cały czas byłam pewna, że jest gejem, no ale cóż. Sama się przekonałaś ostatecznie, jak się sprawy mają.

No ale właśnie, Króliczko, jak tam? wink

927

Serio????????????????!!!!!!
Taka możliwość była rozkminiana no ale nie chce mi się wierzyć big_smile big_smile

Happi, może "Twój" też giej? wink big_smile
Boshe, co się na tym świecie dzieje xDD

928

On-WuWuA-83 napisał/a:

Serio????????????????!!!!!!
Taka możliwość była rozkminiana no ale nie chce mi się wierzyć big_smile big_smile

Happi, może "Twój" też giej? wink big_smile
Boshe, co się na tym świecie dzieje xDD

A mnie to ani trochę nie zaskoczyło big_smile
Choć nie zazdroszczę, bo musiało trochę zakłuć, jeśli wciąż jej zależało, gdy się o tym dowiedziała.

Wiesz, przy nim nie mam tego odczucia, prędzej bym powiedziała, że jest kłodą, takim marmurowym posągiem trochę. Przystojny, ale bez tego takiego ognia w sobie. Nie wiem czy później się rozkręca, ale jakby pozostawał cały czas taki, to kiepsko, kiepściutko. No ale przestałam go już rozkminiać, teraz już mnie nie rusza fakt, że znów parę dni nie piszemy. Trafi się wreszcie ktoś, kto będzie miał czas, chęci i nie będzie znikał już na samym początku wink

929

Mnóstwo jest krypto-gejów dziś. W młodym wieku nie każdego stać na pełny coming-out.
A spora część gejów to hipsterzy, czyli dość stylowi goście wink i można się zauroczyć czasem i nabrać.

Biedna Króliczka sad

930

No i się wydało tongue

931

Ten wspomniany kolega też bardzo przystojny wink W dodatku wygadany, towarzyski, nie bał się nigdy podejść i pogadać, zawsze otoczony wianuszkiem dziewcząt. Dobrze się uczył, wiele osób go lubiło. Jak go poznałam, to było jakoś pod koniec podstawówki, to mi się przez pewien czas podobał. Tylko z biegiem lat było w nim coś takiego zniewieściałego, wtedy się zacząć stawać w moich oczach coraz bardziej aseksualny wink

Smutek trochę, bo tak się starała, a tu gej...
Ciekawe czy coś jeszcze napisze.

932

Dobrze że jestem z pierwszej połowy lat 80 ^^, tam nie ma takich ekhmmm dziwolągów ale czym dalej w las to jedynie gorzej  ;p

Ostatnio oglądałem fotki z pokazu Brzozowski&Paprocki. Oto co ujrzałem:

http://plejada.pl/newsy/gwiazdy-na-poka … ski/hmct05
http://plejada.pl/newsy/gwiazdy-na-poka … ski/xdcpp5

To są faceci? Kurka, dziękuję big_smile

933

Mrs.Happiness napisał/a:

Ten wspomniany kolega też bardzo przystojny wink W dodatku wygadany, towarzyski, nie bał się nigdy podejść i pogadać, zawsze otoczony wianuszkiem dziewcząt. Dobrze się uczył, wiele osób go lubiło. Jak go poznałam, to było jakoś pod koniec podstawówki, to mi się przez pewien czas podobał. Tylko z biegiem lat było w nim coś takiego zniewieściałego, wtedy się zacząć stawać w moich oczach coraz bardziej aseksualny wink

Smutek trochę, bo tak się starała, a tu gej...
Ciekawe czy coś jeszcze napisze.

Haha, ja do dziś nie wiem czy jeden z moich ex sponsorów nie był gejem. Jeśli tak to świetnie grał wink
Zawsze był trochę zniewieściały, ubierał się czasem dość ekstrawagancko czasem jak na Polskę , straszny gadżeciarz i też zawsze czarujący i oblegany przez panie.
Przyjaźniliśmy się długi czas po tym jak zakończyliśmy nasz 'układ', a potem zniknął.. zapadł się pod ziemię jak kamfora. Może miał dośc udawania?
Życzę mu dobrze w każdym razie, to nie lekki kawałek chleba taki coming out.

934

On-WuWuA-83 napisał/a:

Dobrze że jestem z pierwszej połowy lat 80 ^^, tam nie ma takich ekhmmm dziwolągów ale czym dalej w las to jedynie gorzej  ;p

No muszę przyznać, że oboje wyglądają tu tragicznie. Szczególnie Mateusz, bo wygląda jak anorektyk, w dodatku ten strój. Masakra. Najgorsze jest to, że on wcale nie byłby brzydkim facetem, gdyby nie te przylizane, tlenione włosy i anorektyczna sylwetka. Kiedyś miałam okazję zobaczyć jego zdjęcia z Instagrama, z inną fryzurą i w normalnych ubraniach, wtedy wyglądał normalnie i całkiem przyzwoicie.

A Radek nigdy mi się nie podobał, ale na tym zdjęciu, w tej stylizacji, to już w ogóle tragedia...

Nie wiem czemu moda zmierza momentami w tak pokręconym kierunku yikes

Elle88 napisał/a:

Haha, ja do dziś nie wiem czy jeden z moich ex sponsorów nie był gejem. Jeśli tak to świetnie grał wink
Zawsze był trochę zniewieściały, ubierał się czasem dość ekstrawagancko czasem jak na Polskę , straszny gadżeciarz i też zawsze czarujący i oblegany przez panie.
Przyjaźniliśmy się długi czas po tym jak zakończyliśmy nasz 'układ', a potem zniknął.. zapadł się pod ziemię jak kamfora. Może miał dośc udawania?
Życzę mu dobrze w każdym razie, to nie lekki kawałek chleba taki coming out.

Możliwe. Znałam już przypadki, gdzie gej udawał, że nie jest gejem tylko po to, by się nie wydało. Moją przyjaciółkę jeden też kiedyś podrywał, dopiero potem się okazało, że jest homoseksualistą. Niesmak do dzisiaj jej pozostał. Ten gość, o którym mówisz, mógł też być biseksualny. Teraz nie brak ludzi, którzy nie potrafią się zdecydować, którą płeć wolą big_smile

935

On-WuWuA-83 napisał/a:

Rany boskie big_smile
chyba zacznę z powrotem wzdychać do mojej szczenięcej "miłości" - Pana Lundgrena wink

936

Hahahhaha...męskość aż bije od nich http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif
Załamka

937

Ogólnie to miałam jakąś taką myśl, że może być gejem od momentu kiedy go poznałam. Ale później została ona przytłumiona, ale co jakiś czas wracała. Pan Niedostępny oficjalnego coming outu nie zrobił, nawet gdy mu powiedziałam, że wiem, że ma chłopaka i mi to nie przeszkadza. W sumie to podejrzenia wzmocniły się jakieś 2 miesiące temu, a dwa tygodnie temu się potwierdziły.

Trochę to przeżyłam, gdy się dowiedziałam, było mi odrobinę przykro, ale z drugiej strony to ucieszyłam się, że woli mężczyzn, niż że coś ze mną nie tak, że dlatego mnie nie chce tongue

Teraz mam wrażenie, że on mnie traktuje jakbym była jego siostrą, jakby się chciał mną opiekować o.O Możliwe że tak było od samego początku, a ja źle czytałam sygnały. Bo to, że źle czytałam sygnały to było pewne, chociaż w sumie on też nie był zawsze "klarowny"

938

On pewnie nie wiedział jak ma Ciebie traktować. Bo nie wiedziałaś o jego orientacji, mógł widzieć częściowo Twoje zainteresowanie i wiesz. Niemniej dobrze, że to wypłynęło, bo przynajmniej możesz go już teraz bez żalu odpuścić sobie i rozejrzeć się za kimś innym big_smile Jakieś plusy zawsze są wink

P.S. Myślisz, że dasz radę się z nim tak po prostu przyjaźnić? wink

939

Mrs.Happiness napisał/a:

On pewnie nie wiedział jak ma Ciebie traktować. Bo nie wiedziałaś o jego orientacji, mógł widzieć częściowo Twoje zainteresowanie i wiesz. Niemniej dobrze, że to wypłynęło, bo przynajmniej możesz go już teraz bez żalu odpuścić sobie i rozejrzeć się za kimś innym big_smile Jakieś plusy zawsze są wink

P.S. Myślisz, że dasz radę się z nim tak po prostu przyjaźnić? wink

Ale on dalej mnie traktuje tak samo, mimo że wie, że wiem. Ja go sobie odpuściłam jako potencjalnego "chłopaka" już z miesiąc temu. Dalej bardzo go lubię, ale wiem, że to nigdy nie pójdzie w tym kierunku, w którym kiedyś chciałam żeby poszło. Ale dla mnie jest w porządku tak jak jest. Wydaje mi się, że przez to, że on jest gejem, możemy naprawdę się przyjaźnić, tak po prostu, bez podtekstów. Nie to co z Informatorem, z którym mam problem. Bo on chyba ma nadzieję na coś więcej, a ja niestety nie jestem zainteresowana niczym poza przyjaźnią czy bliższą znajomością.

940

A próbowałaś dać Informatorowi jakoś znać, że nie jesteś nim zainteresowana?

941

Mrs.Happiness napisał/a:

A próbowałaś dać Informatorowi jakoś znać, że nie jesteś nim zainteresowana?

ciągle mu powtarzam, że nikogo nie szukam i jest mi dobrze jak jest. Poza tym nie dopuszczam do żadnego kontaktu fizycznego, zawsze się odsuwam, dość gwałtownie. On by chyba coś chciał, ale nie próbuje tez nic na siłę. Może jest cierpliwy i czeka aż sie przekonam? xd

942

No pewnie tak, może myśli, że masz chwilowy kryzys z powodu Rafała, ale jak Ci przejdzie, to będzie miał szansę. W sumie póki nie zrobi nic bezpośrednio ani nie powie Tobie wprost, że czegoś chce, to sama masz związane ręce. Jakby jednak się odważył, to wiesz, grzecznie mu powiedz, że nie jest w Twoim typie i tyle, co by sobie chłopak nie wkręcał dziwnych rzeczy big_smile

943

Na razie na szczęście nie ma nic "oficjalnego", a wszelkie próby skutecznie hamuję. Poza tym, że spędziliśmy razem praktycznie cały weekend, włącznie z piątkowym wieczorem o.O

944

Kurczę, ja pewnie bym miała trochę stracha, że gość się zakocha i dopiero będzie tongue

945 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-06-06 21:38:04)

Eszzz, tak mi się wydaje że większość kobit to nie chodzi tam gdzie można spotkać normalnych kolesi a później płacz na forum - "dlaczego mnie nie widzi" "Co z nim nie tak" itp. Wybierzcie się na sale bokserską, może też na  jakąś walkę. Pójdzie na jakieś obchody - 11 listopada lub obchody w swoich miastach, lub dzielnicy miasta - uczczenie pamięci poległych itp. Zaręczam, że tam na stówę spotkacie normalnych chłopaków a nie jakieś p*zdy w rurkach lub nie daj Boże hmmm tfu tfu gieja wink

946

A najgorzej to geja w rurkach :DDD

Mnie tam przeszła ochota na jakiekolwiek związki i zastanawianie się co kto pomyślał i czy ma mnie w dupie czy nie. Jestem sama i jest mi z tym dobrze, mogę się skupić na sobie tongue Nie twierdzę, że tak będzie zawsze, ale w tym momencie nie ma nikogo, kto by mógł sprawić że zmieniłabym zdanie. Może się ono zmienić w pół sekundy, a może wcale. Kto wie big_smile

947 Ostatnio edytowany przez Czarnaczarna (2016-06-06 22:02:36)

Mrs.Happiness napisał/a:

Możliwe. Znałam już przypadki, gdzie gej udawał, że nie jest gejem tylko po to, by się nie wydało. Moją przyjaciółkę jeden też kiedyś podrywał, dopiero potem się okazało, że jest homoseksualistą. Niesmak do dzisiaj jej pozostał. Ten gość, o którym mówisz, mógł też być biseksualny. Teraz nie brak ludzi, którzy nie potrafią się zdecydować, którą płeć wolą big_smile

Przepraszam, że trochę nie na temat, ale uważam, że to co tu zostało napisane jest dość obraźliwe dla mnie i czuję się w obowiązku skorygować pewne wyobrażenia o temacie. Biseksualiści to nie ludzie, którzy "nie potrafią się zdecydować", tylko ludzie, którzy czują pociąg do obu płci. To, że Cię interesuje pod względem romantycznym/seksualnym tylko jedna, nie znaczy, że reszta się nie może zdecydować. Serio.

Edit.

Autorko, dobrze, że się dowiedziałaś, ale o tym już wiesz. Byłoby z pewnością przykro, gdyby się pan skusił i dowiedziałabyś się po czasie, że on jednak w ogóle nie interesuje się kobietami.

948

Czarnaczarna napisał/a:

Autorko, dobrze, że się dowiedziałaś, ale o tym już wiesz. Byłoby z pewnością przykro, gdyby się pan skusił i dowiedziałabyś się po czasie, że on jednak w ogóle nie interesuje się kobietami.

Jakoś nie widzę opcji jak miałby się "skusić"? Mogłabyś rozwinąć myśl? smile

Niestety w naszym pięknym nadwiślańskim kraju ludzie nie rozumieją jak można być homo lub bi. Niektórzy traktują to jak coś złego. A przecież człowiek to człowiek, nieważne jakiej jest płci, miłość to miłość.

949 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-06-06 22:13:42)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Eszzz, tak mi się wydaje że większość kobit to nie chodzi tam gdzie można spotkać normalnych kolesi a później płacz na forum - "dlaczego mnie nie widzi" "Co z nim nie tak" itp. Wybierzcie się na sale bokserską, może też na  jakąś walkę. Pójdzie na jakieś obchody - 11 listopada lub obchody w swoich miastach, lub dzielnicy miasta - uczczenie pamięci poległych itp. Zaręczam, że tam na stówę spotkacie normalnych chłopaków a nie jakieś p*zdy w rurkach lub nie daj Boże hmmm tfu tfu gieja wink

WuWuś, już nie przesadzaj tak big_smile Normalnych facetów jest więcej i w różnych miejscach można ich znaleźć wink A akurat boksu nie lubię, generalnie nie przepadam za przemocą, która nie jest w samoobronie, czy coś. Nie jara mnie oglądanie jak faceci dają sobie po mordach dla funu tongue

wysylajaca napisał/a:

Mnie tam przeszła ochota na jakiekolwiek związki i zastanawianie się co kto pomyślał i czy ma mnie w dupie czy nie. Jestem sama i jest mi z tym dobrze, mogę się skupić na sobie tongue Nie twierdzę, że tak będzie zawsze, ale w tym momencie nie ma nikogo, kto by mógł sprawić że zmieniłabym zdanie. Może się ono zmienić w pół sekundy, a może wcale. Kto wie big_smile

Pewnie kiedyś się zmieni big_smile

Czarnaczarna napisał/a:

Przepraszam, że trochę nie na temat, ale uważam, że to co tu zostało napisane jest dość obraźliwe dla mnie i czuję się w obowiązku skorygować pewne wyobrażenia o temacie. Biseksualiści to nie ludzie, którzy "nie potrafią się zdecydować", tylko ludzie, którzy czują pociąg do obu płci. To, że Cię interesuje pod względem romantycznym/seksualnym tylko jedna, nie znaczy, że reszta się nie może zdecydować. Serio.

Rzeczywiście mogłam źle to ująć, ale dla uściślenia, nie miałam nic złego na myśli. W każdym razie nie względem biseksualistów samych w sobie, bo znam paru, wiem z czym to się je i nie mam na celu ich obrażać. Jednak jeśli w jakiś sposób poczułaś się urażona tym, co napisałam, to przepraszam smile

Aczkolwiek prawdą jest, że nie każda osoba otwarcie przyznaje się do bycia biseksualistą, nawet przed samym sobą. Są i tacy, którzy się gubią, raz mówią, że są hetero, innym razem, że są homo. Ich miałam na myśli. Do osób, które potrafią powiedzieć, że kręcą ich przedstawiciele obu płci nic nie mam. Ale na pewno nie chciałabym trafić na faceta, który jednego dnia byłby wpatrzony we mnie, a następnego w jakiegoś faceta, bo stwierdził, że może jednak bycie gejem bardziej mu się podoba. Tacy ludzie potrafią kogoś skrzywdzić i narobić mu burdel w głowie.

P.S. Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości, to absolutnie rozumiem jak to jest być homo lub bi, a nawet transseksualistą, bo miałam do czynienia z wieloma osobami i o ile nikogo nie oszukują, nie wykorzystują, by na przykład udawać przed rodziną, że są "normalni", to dla mnie są w porządku i utrzymuję z nimi normalne stosunki wink

950

wysylajaca napisał/a:
Czarnaczarna napisał/a:

Jakoś nie widzę opcji jak miałby się "skusić"? Mogłabyś rozwinąć myśl? smile

Niestety w naszym pięknym nadwiślańskim kraju ludzie nie rozumieją jak można być homo lub bi. Niektórzy traktują to jak coś złego. A przecież człowiek to człowiek, nieważne jakiej jest płci, miłość to miłość.

Mam na mysli że by stwierdził, że koleżanka miła, może fajnie spróbować być "normalnym". Znam kilku gejów, którzy na początku się spotykali z babeczkami, bo to było "normalne" i trochę im zajęło odkrycie siebie lub zdecydowanie o życiu w zgodzie z samym sobą.

Mrs.Happiness, spoko.

951

Z tego co wiem to Niedostępny nigdy nie miał dziewczyny, wydaje mi się też, że moje zainteresowanie nim zbiegło się w czasie z jego zainteresowaniem jego obecnym chłopakiem tongue

No nic, teraz przynajmniej jestem przy nim w 100% sobą i trochę nim rządzę, czego wcześniej się obawiałam, bo "co by sobie o mnie pomyślał". Ale jemu to chyba odpowiada, chociaż od czasu do czasu stawia na swoim big_smile. Ogólnie to jest spoko.

P.S. Nie mam ostatnio w ogóle czasu, ale trochę mi brakowało tego pisania na forum. Pomaga mi to zebrać myśli, prawie jakbym pisała pamiętnik big_smile

952

I dobrze, nie sugeruję, że to obowiązkowy punkt, jednak niektórzy przez ten etap przechodzą.

Jak jest spoko to ciężko narzekać smile

953

Wracam po przerwie big_smile Fajnie, że sie wyjaśniło big_smile i nie dziwie sie, że Ci ulżyło troszke bo wygrał facet a nie inna kobieta tongue

954

Nie myślałam, że jak tu coś napiszę to ktokolwiek będzie jeszcze cokolwiek pamiętał. Nie przypuszczałam nawet, że tyle ludzi odpisze! big_smile

955

wysylajaca napisał/a:

Nie myślałam, że jak tu coś napiszę to ktokolwiek będzie jeszcze cokolwiek pamiętał. Nie przypuszczałam nawet, że tyle ludzi odpisze! big_smile

Pamiętamy, a jakże! big_smile
Co prawda, ja dzisiaj trochę nieobecna myślami, przez co piszę tak chaotycznie, ale ten jeden raz można mi wybaczyć, haha wink

956 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-06-07 00:51:17)

wysylajaca napisał/a:

No widzisz, Królico. A ja Ci mówiłam, że to nie chodzi o Twoją urodę ani inne takie, po prostu na prawdziwego chłopa nie trafiłaś, haha.
Zresztą podobnie Mrs. Happiness - obie takie młodziutkie kaczuszki jesteście tongue big_smile Sorki, nie odbierajcie tego protekcjonalnie, ale mam siostrzenicę w Waszym wieku i strasznie ją lubię i gadać z nią o takich 'dziewczyńskich' pierwszych problemach wink

957

Elle88 napisał/a:

No widzisz, Królico. A ja Ci mówiłam, że to nie chodzi o Twoją urodę ani inne takie, po prostu na prawdziwego chłopa nie trafiłaś, haha.
Zresztą podobnie Mrs. Happiness - obie takie młodziutkie kaczuszki jesteście tongue big_smile Sorki, nie odbierajcie tego protekcjonalnie, ale mam siostrzenicę w Waszym wieku i strasznie ją lubię i gadać z nią o takich 'dziewczyńskich' pierwszych problemach wink

Elle, o mnie się nie martw, dystansu mi nie brakuje big_smile Mogę być nawet kaczuszką, haha big_smile wink

Swoją drogą, tak sobie tu gadamy o pierwszych dziewczyńskich problemach, a ja dzisiaj pół wieczoru się cieszyłam, że dałam sobie na wstrzymanie z wiadomo kim, bo po dzisiejszym znowu bym nie ogarniała tongue

958

Elle88 napisał/a:

Zresztą podobnie Mrs. Happiness - obie takie młodziutkie kaczuszki jesteście tongue big_smile

I mi się trochę kojarzą obie z wyglądu. Jak widze jedną to zaraz druga mi przychodzi do głowy big_smile - obie czarne z długimi włosami i raczej  drobne smile ;p

959

On-WuWuA-83 napisał/a:

I mi się trochę kojarzą obie z wyglądu. Jak widze jedną to zaraz druga mi przychodzi do głowy big_smile - obie czarne z długimi włosami i raczej  drobne smile ;p

No wiesz, WuWuś, myślałam, że tylko ja Ci w głowie sad
A tu takich rewelacji się dowiaduję sad
big_smile big_smile

960

Jakie znowu czarne? :DD

961 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-06-07 01:25:34)

wysylajaca napisał/a:

Jakie znowu czarne? :DD

Zależy, które zdjęcie pokazywałaś chłopakom, bo na niektórych wyglądają na ciemniejsze wink
Chociaż zdecydowanie masz jaśniejszy brąz, za to moje podchodzą pod czerń, to fakt big_smile

962

O ile dobrze sobie przypominam to pokazywałam profilowe z facebooka, rzeczywiście moje włosy mogły wyglądać na ciemniejsze niż w rzeczywistości.

963 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-06-07 01:30:12)

No z czarnymi włosami  ;p (Wydawało mi się że to chyba czarne były Króliczko, ale to już było wieki temu i może jednak pomyłka)

Jest  więcej podobieństw - chyba ten sam wiek no i obie wzięły na swoją muszkę jakichś leszczy http://emotikona.pl/emotikony/pic/11icon_devil.gif

;D ;D

Happi - jak to się mówi: "Co dwie to nie jedna" xDDD

964

On-WuWuA-83 napisał/a:

No z czarnymi włosami  ;p (Wydawało mi się że to chyba czarne były Króliczko, ale to już było wieki temu i może jednak pomyłka)

Jest  więcej podobieństw - chyba ten sam wiek no i obie wzięły na swoją muszkę jakichś leszczy http://emotikona.pl/emotikony/pic/11icon_devil.gif

;D ;D

było wieki temu, dziwię się, że w ogóle cokolwiek pamiętasz big_smile ale tak dla sprostowania - ciemny brąz z lekko rudawymi refleksami tongue

oj tam leszczy, jak nie ma nic fajnego w okolicy to i leszcz wydaje sie fajny big_smile

965 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-06-07 01:32:44)

wysylajaca napisał/a:

O ile dobrze sobie przypominam to pokazywałam profilowe z facebooka, rzeczywiście moje włosy mogły wyglądać na ciemniejsze niż w rzeczywistości.

No to na tym profilowym są ciemniejsze, moje przy takim świetle byłyby kruczoczarne big_smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

;D ;D

Haha big_smile Widzisz, Króliczko, bo WuWuś tyle dziewczyn bajeruje, że już sam się gubi w tym wszystkim big_smile

Zaraz leszczy tongue Króliczce trafił się gej, a mi... w sumie chyba kujon po prostu big_smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Happi - jak to się mówi: "Co dwie to nie jedna" xDDD

No wiesz, a myślałam, że jestem tą jedyną sad

966

Króliczka nr 1 (autorka wink) to chyba blond albo ruda jest? Z tego co kojarzę.. ale mogę się mylić, zapamiętałam sukienkę i fajne butki głównie , takie a la retro <3

Cieszcie się dziewoje, że jacyś normalni chłopcy się Wami interesują - macie wybór. Do mnie głównie "Keny" piszą, karzą sobie focie wysyłać, a jak nie to się żegnają 'z przytupem' wink a normalni to z rzadka sad  jeśli już to nie w moim typie, albo stare dziadki które chyba piszą hurtowo do wszystkich.

Ech.. wzruszyłam się, bo mnie wzięło na wspominki jak to młodsza byłam i te wszystkie podchody, ci chłopcy tacy.. no uroczy momentami w swojej nieudolności wink Ale przynajmniej NORMALNI kufa!

967

Mrs.Happiness napisał/a:

Zaraz leszczy tongue Króliczce trafił się gej, a mi... w sumie chyba kujon po prostu big_smile

Dla Niej to może i lepiej, że tak wypadło bo wyszło że to nie jej "wina" ale no w sumie dla mnie to niesmak żeby mieć kolegę hmmm, może nie dokończę smile

A w Twoim przypadku to jakby odmówił koledze jakiegoś wyjścia bo się uczy to ok - kujon. Ale jak sympatycznej dziewczynie to prawie też  jak giej ;D ;D

968

On-WuWuA-83 napisał/a:

Dla Niej to może i lepiej, że tak wypadło bo wyszło że to nie jej "wina" ale no w sumie dla mnie to niesmak żeby mieć kolegę hmmm, może nie dokończę smile

A w Twoim przypadku to jakby odmówił koledze jakiegoś wyjścia bo się uczy to ok - kujon. Ale jak sympatycznej dziewczynie to prawie też  jak giej ;D ;D

Nie mam nic do gejów, więc nie ma żadnego niesmaku, chociaż, jak już chyba pisałam, dobrze że wybrał faceta, a nie inną dziewczynę, wtedy bym czuła, że coś ze mną jest nie tak. A w tej sytuacji, jedyne co ze mną jest nie tak, to to że nie mam penisa big_smile

969

Elle88 napisał/a:

Cieszcie się dziewoje, że jacyś normalni chłopcy się Wami interesują - macie wybór. Do mnie głównie "Keny" piszą, karzą sobie focie wysyłać, a jak nie to się żegnają 'z przytupem' wink a normalni to z rzadka sad  jeśli już to nie w moim typie, albo stare dziadki które chyba piszą hurtowo do wszystkich.

Ech.. wzruszyłam się, bo mnie wzięło na wspominki jak to młodsza byłam i te wszystkie podchody, ci chłopcy tacy.. no uroczy momentami w swojej nieudolności wink Ale przynajmniej NORMALNI kufa!

No nie powiem, nie jest on jakiś skrajnie specyficzny, więc choć tyle dobrego. Bywało gorzej. Chociaż i tak stwierdziłam, że co ja się będę przejmować. Na razie i tak ma egzaminy cały czas, a z racji kierunku nauki tyle, że na życie czasu nie wystarcza, więc się nie wciskam. Niech się chłopak uczy, ja mam czas dla siebie, a jak będzie chciał, to napisze. Najwyżej w międzyczasie stwierdzę, że mnie już znajomość z nim nie interesuje bądź poznam kogoś innego wink

Do mnie znowu sami młodzi teraz piszą big_smile Dzisiaj zaś napisał kolega z gimnazjum, by się troszkę wyżalić, hehe, a poza nim jeszcze jakiś młodzieniaszek, co też ledwie pełnoletni jest. Ten to konkretny, od razu pytał, czy kogoś mam, chciał zdjęcie w całej okazałości, hahaha big_smile Potem numer telefonu big_smile Nie mogę z nich czasem tongue

On-WuWuA-83 napisał/a:

Haha big_smile Gejem to on nie jest moim zdaniem, jak już to może nigdy dziewczyny nie miał, albo... sama nie wiem. Jak ostatnio próbowałam go rozkminić, to straciłam kilka dni, a donikąd nie zaszłam, więc pozostawię tę tajemnicę nierozwiązaną wink

wysylajaca napisał/a:

Nie mam nic do gejów, więc nie ma żadnego niesmaku, chociaż, jak już chyba pisałam, dobrze że wybrał faceta, a nie inną dziewczynę, wtedy bym czuła, że coś ze mną jest nie tak. A w tej sytuacji, jedyne co ze mną jest nie tak, to to że nie mam penisa big_smile

Mi kiedyś mój przyjaciel-gej powiedział, że gdybym była facetem, to by się nawet nie wahał big_smile Hahaha big_smile <pocieszenie level master>

970

Elle88 napisał/a:

Elle a ty myslisz że jesteś sama na świecie. Takie Keny to mają w uj powodzenia i nic dziwnego że od razu "jadą z fotką"

971

Czuję jakbym była jedyną dziewczyną na świecie, której nikt nie podrywa big_smile

972

wysylajaca napisał/a:

Czuję jakbym była jedyną dziewczyną na świecie, której nikt nie podrywa big_smile

Przecież Informator Cię podrywa! big_smile

A jak Ci mało, to mogę odstąpić kilku z mojego haremu. Tylko ostrzegam, że to głównie dzieciarnia w wieku od (uwaga!) 15-19 lat big_smile

973 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-06-07 01:57:14)

Happiness, do mnie też piszą młodziaki - dziś rekord - 18 i 19latek <lol> Tak się czasem zastanawiam, może oni we mnie widza potencjalnego Milf`a , ale tak patrzę na siebie..to ni cholery nie przypominam takiej statecznej dojrzałej Pani w "swoim" wieku.. Albo to moje pobożne życzenie!!  wink

On-WuWuA-83 napisał/a:

Elle a ty myslisz że jesteś sama na świecie. Takie Keny to mają w uj powodzenia i nic dziwnego że od razu "jadą z fotką"

Sęk w tym, że oni najpierw odpierdalają szopkę pt. "Bardzo chciałbym Ciebie poznać. " - i tu pada 1 lub kilka w miarę sensownych pytań, po czym ja się daje nabrać..spada mi czujność i wtedy...tadadaaaam - leci standardowy tekst, albo zdjęcie fiuta np. z zaproszeniem do "wspaniałej zabawy" (jak dla kogo).
Mnie już nic nie zdziwi, ale powiem jedno - łeb mam zryty dobrze po tych portalach. Inna sprawa, że normalnych facetów, takich w moim typie, co to się jeszcze nie boi odezwać to haczkiem po kanale można szukać..

Wysyłająca, w moim przyp. to nawet nie podryw - to technika "rzutu fiutem", okraszona dla niepoznaki paroma zdaniami wstępu. Nie wiem czy by Cię to zachwyciło..

974

Elle, jakich portalach? big_smile Ostatnio zastanawiałam się czy by nie założyć konta na tinderze, ale jakoś nie jestem przekonana tongue

975

wysylajaca napisał/a:

Elle, jakich portalach? big_smile Ostatnio zastanawiałam się czy by nie założyć konta na tinderze, ale jakoś nie jestem przekonana tongue

Jestem w tej chwili na 2, a czasem 3 wink
Tindera nie polecam..no, chyba że na seks- to jak najbardziej. Pozostałe też w 80% są na to nastawione, ale jednak są jakieś pozory. A Tinder - krótka piłka.
Znajome 2 opowiadały mi naprawdę słabe sytuacje ze spotkań z panami z Tindera.

Posty [ 911 do 975 z 1,135 ]

Strony Poprzednia 1 13 14 15 16 17 18 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024