Wysyłanie zdjęć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 12 13 14 15 16 17 18 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 846 do 910 z 1,135 ]

846

Odp: Wysyłanie zdjęć

A...zapomniałam dodać.

I strzelić focha stulecia...z przytupem i melodyjką big_smile

Zobacz podobne tematy :

847

majkaszpilka napisał/a:

A...zapomniałam dodać.

I strzelić focha stulecia...z przytupem i melodyjką big_smile

"Wiem, że Kochasz Marie ale ona kocha Roberto" big_smile

848

Trzeba było mu wkręcić akcję - "Mówiłeś coś o kinie ale się nie odzywałeś. Umówiłam się już w sumie z kimś wink ale postanowiłam, że potwierdzę ostatecznie że nie idziemy wspólnie" ala cos takiego:D
On gra sceny zazdrości to niech "zeżre" big_smile taką akcję ^^

849 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-15 00:18:25)

Zastanawialam sie czy nie dac mu jakis wyraznych powodow do zazdrosci, ale mam wrazenie, ze on wtedy odpusci big_smile

ale troche smieszy mnie jak "odgrywa sceny zazdrosci", bo rozmawiam z innymi facetami czy wychodze ze znajomymi bez niego. Pol biedy jesli bylibysmy para. Ale nie jestesmy big_smile

850

Myślę że powinnaś tego łapserdaka big_smile trzymać cały czas pod napięciem rotfl big_smile big_smile
A nóż coś mu zaświta w bani i cię w końcu porwie tą swoją furą na dłuższą przejażdżkę wink big_smile

851

wysylajaca napisał/a:

Zastanawialam sie czy nie dac mu jakis wyraznych powodow do zazdrosci, ale mam wrazenie, ze on wtedy odpusci big_smile

ale troche smieszy mnie jak "odgrywa sceny zazdrosci", bo rozmawiam z innymi facetami czy wychodze ze znajomymi bez niego.

Ale co odpuści? Waszą znajomość ? Jak tak to znaczy,że chciał coś więcej tylko ciapa jest.

852 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-15 00:21:13)

Ja nie wiem czy on jest slepy, czy moze widzi, ale nie chce nic wiecej, czy moze nie wie o co chodzi? moze kiedys cos zrobilam co go hamuje? np. ten sms, ze nie moglby byc moim chlopakiem big_smile

Michal, moze nie odpuscilby znajomosci, ale moze te niewielkie rzeczy ktore robi big_smile

853

Ale chodzi o to, że on nic nie robi tongue

854 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-15 00:41:17)

No nie robi wiele xd

Ale jak sie zdystansowalam to wydaje mi sie, ze troche zaczal "gonic". Albo mi sie wydaje big_smile

A na pewno zaczal sie interesowac z kim, gdzie i kiedy wychodze.

Gdy mowie, ze nie wiem czy on chce ze mna wychodzic i sie spotykac to sie na mnie denerwuje, ze gadam glupoty i ze "znowu sie zaczyna" (chyba moje marudzenie, nie wiem).

EDIT: kolejny moj post na ktory nikt nie wie co odpisac big_smile moge sobie przyznac tytul forumowego zabijacza rozmow? big_smile

855

wysylajaca napisał/a:

No nie robi wiele xd

Ale jak sie zdystansowalam to wydaje mi sie, ze troche zaczal "gonic". Albo mi sie wydaje big_smile

Gdy mowie, ze nie wiem czy on chce ze mna wychodzic i sie spotykac to sie na mnie denerwuje, ze gadam glupoty i ze "znowu sie zaczyna" (chyba moje marudzenie, nie wiem).

EDIT: kolejny moj post na ktory nikt nie wie co odpisac big_smile moge sobie przyznac tytul forumowego zabijacza rozmow? big_smile

No tak ślimak goni króliczka... czarno to widzę

856

michal3108 napisał/a:

No tak ślimak goni króliczka... czarno to widzę

hahahahhahahhaah big_smile to moze sie nie udac

857

wysylajaca napisał/a:

No nie robi wiele xd

I może to jest jedyny sposób,aby wzbudzić w Nim jakieś większe (zakładam,że jednak jest to możliwe)zainteresowanie swoją osobą.Zacznij się z kimś spotykać,może z jakimś kumplem,który poudaje trochę miętę do Ciebie.

Kuźwa...zaczynam przez Ciebie Króliczko kombinować, jak koń pod górę...ja piertolę big_smile

858

Juz dawno bym to zrobila, ale boje sie tego, co powiedzial mi kiedys Informator. Ze Niedostepny za kazdym razem gdy podobala mu sie jakas dziewczyna to zwlekal, az ona znalazla sobie chlopaka. A wtedy on odpuszczal...

859

Jeeeez...jaka pipka,no nie mogię sad

860

Jeśli coś zrobisz to albo odpuści albo zdobedziesz główną wygraną. Nie warto zaryzykować?

861

michal3108 napisał/a:

Jeśli coś zrobisz to albo odpuści albo zdobedziesz główną wygraną. Nie warto zaryzykować?

Otóż to!!

Michał...masz medal,dyplom i prenumeratę Star Wars...na cały rok big_smile

862

majkaszpilka napisał/a:

sprawdzając,czy ma wzwód...

...  szturchając go w kroczu kijkiem lub delikatnie muskając go tam łyżeczką od herbaty, uprzednio ją oblizawszy big_smile

Wysyłająca, a reakcja na te jego sceny "zazdrości" w formie pytania-niby żartu: "Jesteś zazdrosny?" też będzie zbyt bezpośrednia ?

863

majkaszpilka napisał/a:
michal3108 napisał/a:

Otóż to!!

Star Wars ? Łaaaa jeszcze roczny karnet na siłownie dorzuć big_smile

864

michal3108 napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:
michal3108 napisał/a:

Otóż to!!

Star Wars ? Łaaaa jeszcze roczny karnet na siłownie dorzuć big_smile

No bez przesady,co?

Wszystkich zasług w rozkminie sobie nie przypisuj!! tongue
Karnet jest dla WuWu.

Ja zadowolę się SPA big_smile

865

Naprędce napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

sprawdzając,czy ma wzwód...

...  szturchając go w kroczu kijkiem lub delikatnie muskając go tam łyżeczką od herbaty, uprzednio ją oblizawszy big_smile

Wysyłająca, a reakcja na te jego sceny "zazdrości" w formie pytania-niby żartu: "Jesteś zazdrosny?" też będzie zbyt bezpośrednia ?

Coś w ten deseń Naprędce...

Może niech się potknie,albo jakoś tak.Żeby przypału nie było tongue

866

majkaszpilka napisał/a:

.Żeby przypału nie było :P

Ee... myślałem, że miał być. Ide se "mike'a od suczek" poczytać, tu jeszcze nie ten etap ;/

867

Naprędce napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

.Żeby przypału nie było tongue

Ee... myślałem, że miał być. Ide se "mike'a od suczek" poczytać, tu jeszcze nie ten etap ;/

Majk już ledwo dycha....onanizm wyczerpuje tongue big_smile
Ale muzy chyba nie ma...muszę też sprawdzić.

868

Ty, a może weź go napuść na tą suczkę z audicą z "Mojego Pana i Władcy"

869

Naprędce napisał/a:

hahahha...a to dobry pomysł...ona tez chciała klapsy i takie tam od razu.
No to by se chłopak poużywał big_smile

I w lesie i z koreczkiem...no full wypas

No ale dlaczemu ja mam podpuszczać,Ty to zrób.Damom nie wypada big_smile big_smile
Zresztą,ja się resocjalizuję w tej chwili tongue

870 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-03-15 01:44:08)

Naprędce napisał/a:

Nie nie, na tą mężatko-suczkę co poszła i kolesiowi z czatu dwa razy głębokiego loda zrobiła. big_smile big_smile
Ale by miał rąbanko :DDDD

A karnet na siłkę przydał by się jak skurwe@yn xD

871 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-03-15 01:44:05)

On-WuWuA-83 napisał/a:
Naprędce napisał/a:

Nie nie, na tą mężatko-suczkę co poszła i kolesiowi z czatu dwa razy głębokiego loda zrobiła. big_smile big_smile
Ale by miał rąbanko :DDDD

Nie WuWu...

To ta co tak pod erlgreja pisała,że podjechała audi,on stał z papierosem pod hotelem.Nie pamiętasz?

Mój Pan i władca...czy jakoś tak to szło.

872

Właśnie mi się przypomniało ^^ ale w sumie to lepsza taka mężatka bo bezpieczniejsza, niczego nie będzie chciała a singielce to jeszcze korba na związek uderzyć może big_smile

873

On-WuWuA-83 napisał/a:

Właśnie mi się przypomniało ^^ ale w sumie to lepsza taka mężatka bo bezpieczniejsza, niczego nie będzie chciała a singielce to jeszcze korba na związek uderzyć może big_smile

Ale tu miałby bonus.

Ałdi by sobie pośmigał big_smile big_smile

874

Mam maly problem... Nie wiem o czym rozmawiacie big_smile

875

Bo siedzisz tu jak w dziewica w wieży zamiast się z ludźmi integrować ;)
Mike15 to sado-erotoman, jest plan żeby go spiknąć z autorką pewnego opowiadania, które biło swego czasu (nie wiedzieć czemu!) rekordy popularności w innym dziale.

Majka, to by lepiej brzmialo- "Zainteresuj się ta suczką, mówię Ci to jak Majka Majkowi :D
Ale ok, podeśle mu linka, tylko żeby nie okazał się bi :p

876

Naprędce napisał/a:

Bo siedzisz tu jak w dziewica w wieży

po dzisiejszym dniu nie zapowiada sie zeby cokolwiek mialo sie w tym temacie zmienic big_smile

gdy wracalam z Niedostepnym do domu to tlumaczyl sie dlaczego wczoraj nie mogl isc do kina. mowil, ze byl wolny dopiero po 20, a pozniej pojechal gdzies ze znajomymi. Informator nic o tym nie wie, wiec nie wiem z kim Niedostepny pojechal yikes. pozniej rozmawialismy i tak rzucilam, ze pasowaloby mi jechac do ikei, a on od razu "mozemy jechac". pozniej bylismy znowu na zakupach spozywczych (romantiko xD) i gdy on cos tam powiedzial to mu mowie, ze sobie grabi. na co on, ze ja czasami tez sobie grabie. gdy zapytalam kiedy to zmienil temat, ale gdy pozniej zapytalam jeszcze raz to odpowiedzial, ze powinnam sie domyslic. szczerze mowiac, nie mam pojecia o co mu chodzi.

Informator wlasnie powiedzial mi, ze Niedostepny, gdy nie wiedzial, ze Znajoma ma chlopaka to zastanawial sie czy do niej zarywac i rozwazal wszystkie za i przeciw o.O

877

wysylajaca napisał/a:

rozwazal wszystkie za i przeciw o.O

Noo fakt analiza to podstawa.. Trzeba zrobić kosztorys czy sie opłaca... Boże widzisz i nie grzmisz!

878 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-15 17:28:23)

Eh, a ja mam znowu dola, bo chyba dotarlo do mnie, ze on pewnie nic nie chce

odbywam wlasnie powazna rozmowe z Informatorem, pytal sie mnie czy mi sie Niedostepny podoba - przyznalam sie ze tak. mowi, ze nie wie jak mnie Niedostepny postrzega, ale ze sie wkurza, ze robie z siebie sierotke (:O) zamiast w siebie wierzyc ...

879 Ostatnio edytowany przez Czarnaczarna (2016-03-15 18:16:41)

Fajne reality show tu macie w temacie big_smile

Podziwiam upór autorki tematu big_smile Przyznam, że znam ciężkie przypadki, ale nie aż tak jak jak pan Niedostepny big_smile 

Osobiście jestem mniej subtelna z reguły, ale u jednego niedostepnego, którego znam podziałało właśnie udawanie biednej, niewinnej dziewuszki. Jak się ja zrobiłam spłoszona, to ten dostał nieco odwagi. Jak widzi Cie jednak jako sierotkowatą, to chyba już próbowałaś te metody big_smile

880

Probowalam juz prawie kazdej metody big_smile

eh, znowu kolejna osoba uwaza, ze to reality show? trudne sprawy, jeszcze brakuje sedzi anny marii wesolowskiej

881

Hej Króliczko smile

Jakiego doła?
To może pokaż kastratowi jak spodnie nosisz?
Ja Tobie mówię,Ty sobie znajdź MĘŻCZYZNĘ a nie dzieciaczka.
Bo te "lego zabawę", to do końca Świata i jeden dzień dłużej,będziecie układać...a i tak nie wyjdzie.

Albo runie wszystko w piś...dziec tongue

882

Ja się temu tylko czasem przyglądam z daleka i zastanawia mnie jedna rzecz:

- czy to nie ma innych facetów dookoła?

883

Myślę, że z metod rozpoznawczych, czy gościu coś ma jest metoda zachwiania. Powiem tak, nie znam nikogo, kto zdał i na mnie nie leciał, jak się później okazało. Ale mam małą próbę statystyczną xD

Więc generalnie najlepsze jest to do uskutecznienia w pociągu lub jakimś środku transportu gdzie się stoi. Trzeba się zachwiać przy jakimś zakręcie czy czymś. Zainteresowani mają tendencję do próbowania łapać. Działa też przy potykaniu się.
Wystarczy, że gościu jest w odległości, która mu pozwoli na reakcję big_smile

884

czesto potykam sie o wszystko, nawet o swoje nogi, wiec nie zdziwiloby go to, gdybym sie nagle potknela. sprobuje czy bedzie lapal big_smile

885

Ja właśnie też, stąd ta metoda mi się wyklarowala w ktorymś momencie big_smile

886

Czarnaczarna napisał/a:

Myślę, że z metod rozpoznawczych, czy gościu coś ma jest metoda zachwiania. Powiem tak, nie znam nikogo, kto zdał i na mnie nie leciał, jak się później okazało. Ale mam małą próbę statystyczną xD

Więc generalnie najlepsze jest to do uskutecznienia w pociągu lub jakimś środku transportu gdzie się stoi. Trzeba się zachwiać przy jakimś zakręcie czy czymś. Zainteresowani mają tendencję do próbowania łapać. Działa też przy potykaniu się.
Wystarczy, że gościu jest w odległości, która mu pozwoli na reakcję big_smile

Czarna...

Ja to mówię/piszam od 13 stron tongue

To najlepszy sposób,na sprawdzenie big_smile

887

Sorry majkaszpilka, widziałam, że polecasz na niego polecieć. Przynajmniej tak zrozumiałam. 
A to chodzi by się rzucić jak Pocahontas z wodospadu big_smile Trochę randomowo i nie na niego. Przed siebie, za siebie, byle nie w kierunku gościa (bo może nie mieć wtedy wyboru xD)

888

Czy ktoś w ogóle brał pod uwagę to, że autorka po prostu nie jest w typie tego chłopaka? Bo tyle się pisze, że 'bezjajeczny', a może po prostu Autorka zwyczajnie go nie kręci?

889

Bralam to pod uwage, ale nie ma tego jak potwierdzic/zaprzeczyc

890

Czarnaczarna napisał/a:

Sorry majkaszpilka, widziałam, że polecasz na niego polecieć. Przynajmniej tak zrozumiałam. 
A to chodzi by się rzucić jak Pocahontas z wodospadu big_smile Trochę randomowo i nie na niego. Przed siebie, za siebie, byle nie w kierunku gościa (bo może nie mieć wtedy wyboru xD)

Nie no ja myślałam o czymś bardziej delikutaśnym tongue
No ale można tez i tak...tylko co z tego wyjdzie?

a jak biedny ON,zamknie się w sobie całkowicie?I już "wogle", wogle nic?

No to wszystko stracone.
Może warto stopniować wrażenia tongue

891 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-15 18:51:50)

Majka, nie nabijaj sie ze mnie big_smile

tu sie rozgrywa jakis pieprzony komediodramat big_smile

892

Ale ile wspomnień będzie big_smile

893

Madman88 napisał/a:

Czy ktoś w ogóle brał pod uwagę to, że autorka po prostu nie jest w typie tego chłopaka?

Brał, średnio co pięć stron. Ale jej nic nie zraża, jest jak ta smoczyca ze Shreka :)

894

okej, to jak tak to koncze watek. kto jest moderatorem na tym forum?

895

Ale Osioł był ogarnięty a ten nie jest tongue

896 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-03-15 19:04:11)

wysylajaca napisał/a:

Nie mam takiej intencji,wierz mi.
Głownie dlatego,że jesteś przesympatyczną osobą,z dystansem,wyluzowaną...normalną.

Teraz poważnie.
Odpuść.
Jesteś bardzo wartościową kobietą,jego nie znam,mogę jedynie na podstawie tego co Ty mówisz/piszesz...zbudować sobie jego obraz...teoretycznie.
Bo praktycznie nie znam gościa,nie widziałam go,jego mimiki,mowy ciała,zachowania w stosunku do Ciebie.

Moją bazą,są Twoje słowa,a mój odbiór...zapewne niezbyt obiektywny,jeżeli chodzi o jego osobę.

Myślę sobie,że powinnaś...wróć Majka...możesz to potraktować jako good time,czasoumilacz.
Bo szczerze mnie się wydaje,że on tak właśnie robi.

No chyba,że napletek zarósł mu zwoje mózgowe...albo inteligencją nie przewyższa  szympansicy Koko.

897

wysylajaca napisał/a:

Ja big_smile big_smile

Ani mnie się waż!!

898

wysylajaca napisał/a:

Nie świruj, sama częściowo stworzyłaś klimat do takich żartów. Nie nabijam się z Ciebie.

Możesz poprosić moderatorki o przekształcenie tego wątku w "kafejkę" i przeniesienie go do innego, mniej dostępnego działu.

899

w kafejke?

odkad stworzylam ten watek chce zeby zostal kiedys skasowany zeby nie wisial w internecie. bo za duzo tutaj podalam szczegolow, ktore ktos znajomy moglby rozpoznac. a tego bym bardzo nie chciala...

900 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-03-15 19:30:35)

Do działu "Nasza społeczność". Może się mylę, ale tam zaglądają głównie stali bywalcy, a w tym dziale- jak ktoś stale podbija wątek to jest większe prawdopodobieństwo, że ktoś znajomy w końcu poczyta i coś załapie.

Co do usunięcia całego wątku to zdaje się byly takie przypadki ale możesz się przeliczyć. Jedyne co na pewno możesz zrobić to przejrzeć wątek i edytować wpisy, w których są zawarte jakieś dane, które pozwoliłyby Was rozszyfrować.

901

wysylajaca napisał/a:

Nie zostawiaj nas teraz. smile
Bardzo Cię lubimy. Serio.

902 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-15 21:28:11)

eh, moze i lubicie, ale ten watek nie ma dalej sensu.

porozmawialam z Informatorem, z moja mama, z wami i odpuszczam. bede sie zachowywac normalnie, ale mentalnie bedzie inaczej. bo juz jest inaczej. nie bede za nim gonic ani sie zalecac, jak cos bedzie chcial to wie gdzie mnie znalezc

903

Już raz tak obiecywałaś, więc obstawiam że wytrzymasz max trzy dni, a potem on znowu znacząco chrząknie albo coś w tym rodzaju... (to było po to żeby Cię bardziej zmotywować :p )

904 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-15 23:17:31)

To nie jest tak, ze wytrzymalam trzy dni. Od tamtego czasu duzo sie zmienilo przede wszystkim w mojej glowie.

Ale mowilam juz, ze to jest jak rzucanie palenia.

Jestem forumowym blaznem wink

905

To raczej my błaznujemy. Takie to niby proste dla nas, ale prawda jest taka, że w Twoim wieku wielu z nas zachowywało sie bardziej irracjonalnie niż Ty i niedostępny razem wzięci wink

906

Nie wiem czy to jest kwestia wieku czy mojego pokreconego mozgu wink

Ja wiem, ze jak ktos czyta to sie wydaje wszystko proste i zabawne. A prawda jest taka, ze mam w glowie chaos i gonitwe mysli. Staram sie nie zachowywac irracjonalnie, ale wiem ze gdybym za pare lat przeczytala to co tutaj pisalam to wybuchnelabym smiechem z poziomu absurdu. Ale teraz, gdy to sie wszystko dzieje, wcale nie jest mi do smiechu.

907

Hej autorko:)

Podczytuję Twój wątek, omijając dziwne dygresje:P
Mi się nie wydaje to co piszesz proste i zabawne, ludziom łatwo radzić i wydawać proste osądy, kiedy to nie oni są w danym wieku i w danej sytuacji. Każdy z nas jest inny i ma inny sposób radzenia sobie w różnych sytuacjach, dlatego dobrze, żebyś końcową decyzję podjęła w zgodzie z samą sobą.
Teraz widać, że jesteś podłamana ostatnimi rewelacjami i wcale Ci się nie dziwię, takie coś chyba każdemu podcięłoby skrzydła.

Trzymam kciuki żebyś znalazła bardziej ogarniętego faceta (albo on Ciebie:) )

908

kejter napisał/a:

Hej autorko:)

Podczytuję Twój wątek, omijając dziwne dygresje:P
Mi się nie wydaje to co piszesz proste i zabawne, ludziom łatwo radzić i wydawać proste osądy, kiedy to nie oni są w danym wieku i w danej sytuacji. Każdy z nas jest inny i ma inny sposób radzenia sobie w różnych sytuacjach, dlatego dobrze, żebyś końcową decyzję podjęła w zgodzie z samą sobą.
Teraz widać, że jesteś podłamana ostatnimi rewelacjami i wcale Ci się nie dziwię, takie coś chyba każdemu podcięłoby skrzydła.

Trzymam kciuki żebyś znalazła bardziej ogarniętego faceta (albo on Ciebie:) )

nawet nie wiesz jak duzo dal mi twoja wypowiedz. dziekuje smile. dala mi nadzieje, ze moze jednak nie jestem az tak glupia jak moja sytuacja. i moze az tak bardzo nie wyolbrzymiam.
Przyznam, ze mam troche dola, nie wiem sama dlaczego, moze przez to ze cos sobie uswiadomilam? Moze to stracone nadzieje? nie wiem, ale nigdy nie podejme decyzji nie w zgodzie z sama soba.

909

Wysyłająca, zapytałem wcześniej:

- czy to nie ma innych facetów dookoła?

Czemuś się tak czepiła tego jednego?

910

Nie wiem czemu sie uczepilam, ale nie znam nikogo kto by mi sie podobal i chcial "cos" ode mnie tongue

Posty [ 846 do 910 z 1,135 ]

Strony Poprzednia 1 12 13 14 15 16 17 18 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024