Wysyłanie zdjęć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 10 11 12 13 14 18 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 716 do 780 z 1,135 ]

716

Odp: Wysyłanie zdjęć

Autorko to ja Ci powiem,że nawet jakby coś z tego wyszło to Ty nie wytrzymasz przy nim długo bo za bardzo różnicie się temperamentami.On raczej potrzebuje takiej spokojniejszej dziewczyny wink

Zobacz podobne tematy :

717 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-09 21:50:13)

SK1987 napisał/a:

Autorko to ja Ci powiem,że nawet jakby coś z tego wyszło to Ty nie wytrzymasz przy nim długo bo za bardzo różnicie się temperamentami.On raczej potrzebuje takiej spokojniejszej dziewczyny wink

nie wiem czy dobrze o sobie mysle, ale wydaje mi sie ze jestem bardzo roztrzepana, lubie zmiany i akcje (taki troche "ogien"), a on jest raczej spokojny. zdarza mu sie "zaszalec", ale mozliwe ze masz duzo racji w tym, ze bardzo sie roznimy temperamentami.

z drugiej strony, moi rodzice sa jak ogien i woda, ale bardzo dobrze sie dogaduja, mimo ze czesto jedno drugie denerwuje big_smile

zdecydowanie kolega niedostepnego mnie podrywa big_smile probowal wybadac grunt i napisal do mnie, ze "nie pomyslal", a mogl mnie zaprosic na kawe, ale wpadl na ten pomysl jak juz byl w kawiarni big_smile

718

I dobrze...niech podrywa.
Może Pan Niedostępny zechce zawalczyć,jak ogień pod doopką poczuje.

719

zaluje, ze jednak mnie ten kolega na kawe nie zaprosil, bo pan niedostepny na pewno jutro pytalby sie gdzie i z kim bylam. mialby niezly zonk jakby sie dowiedzial big_smile

no ale (nie)stety. zobaczymy co bedzie jutro wink

720

Jak czytam/słyszę takie historie,to się zaczynam zastanawiać,kto i kiedy tych facetów kastruje?
No...co drugi bez jaj. tongue

721 Ostatnio edytowany przez JestemSobą (2016-03-09 23:27:12)

Autorko czy ten wątek jest scenariuszem do kolejnego odcinka trudnych spraw? Jeśli tak to poproszę o datę premiery wink

722

majkaszpilka napisał/a:

Jak czytam/słyszę takie historie,to się zaczynam zastanawiać,kto i kiedy tych facetów kastruje?
No...co drugi bez jaj. tongue

Majkoszpilko toż to teraz w rurkach chodzo to jak mogą mieć zdrowe jaja?

723

Otóż to.

W sumie, to czasami nie wiadomo,czy to babeczka czy facet.
Albo to takie niezdecydowane,albo ryczy,albo kiecki mamusi się trzyma big_smile

Baby bojowe,a to to takie...nijakie tongue

724 Ostatnio edytowany przez JestemSobą (2016-03-09 23:52:20)

majkaszpilka napisał/a:

Otóż to.

W sumie, to czasami nie wiadomo,czy to babeczka czy facet.
Albo to takie niezdecydowane,albo ryczy,albo kiecki mamusi się trzyma big_smile

Baby bojowe,a to to takie...nijakie tongue

Ja nazywam takich osobników 'metrasami' od metroseksualizmu.

Za moich czasów to na osiedlu dostawało się w tytę jak daszek bejsbolówki był prosty zamiast ładnie zwinięty w rulon.

725

hahahha, az tak zle, ze az wydaje sie, ze to scenariusz do trudnych spraw?? big_smile

726 Ostatnio edytowany przez JestemSobą (2016-03-09 23:56:50)

wysylajaca napisał/a:

hahahha, az tak zle, ze az wydaje sie, ze to scenariusz do trudnych spraw?? big_smile

Zawsze może być do 'dlaczego ja'. No bo dlaczego akurat Ty masz takiego pecha, że na takiego trafiłaś wink

Haha to by była akcja. Ty i dwóch dobrych kolegów z czego jeden chce Ciebie ale Ty nie chcesz, a drugiego Ty chcesz ale on nie chce. Toż to by fajowski odcinek był. Popkornu bym sobie nasmażył nawet big_smile

727

Oj furora, mysle ze to moze byc czesty przypadek big_smile

728

Tia...

Czapka "wpiertolka" big_smile

Za moich czasów,jak kolega wlazł na "mój" trzepak,to lądował na pysk.

Króliczko...
Nie jest tak źle.
No dobra,powiem prawdę...wątek goni "mięsnego jeża" big_smile big_smile

729

wysylajaca napisał/a:

Oj furora, mysle ze to moze byc czesty przypadek big_smile

No możliwe, ale ludziska z forum jaką by oglądalność nabili wink

730

majkaszpilka napisał/a:

No dobra,powiem prawdę...wątek goni "mięsnego jeża" big_smile big_smile

o niee hmm

731

Daj Ty mi namiar na tego kastrata.Zadzwonię i pogadam z nim poważnie tongue big_smile

732 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-10 00:02:23)

To bylby moj koniec big_smile

a zakladajac watek nie chcialam zeby moja "historia" stala sie forumowym posmiewiskiem hmm

733

majkaszpilka napisał/a:

Tia...

Czapka "wpiertolka" big_smile

Za moich czasów,jak kolega wlazł na "mój" trzepak,to lądował na pysk.

Już Cię lubię wink

734

Nie jest Króliczko.

Mnie już zwyczajnie wszystko opadło,z rencami włącznie.

JestemSobą...

Mam trzech braci i zaprawę w bojach tongue

735

Z jakiego powodu ci wszystko opadlo, Majeczko? znowu zrobilam cos glupiego? :X

736

Ależ skąd.
Tu chodzi o jego zachowanie.

737

Bo ja nie jestem az taka glupia (chyba) i widze jak ktos nie jest mna kompletnie zainteresowany. A on zachowuje sie co najmniej dziwnie. I moj mozg po prostu juz nie daje rady tego ogarnac. Chociaz ludzie tutaj pisza, ze on mnie traktuje tylko jak kolezanke i ze to nic wiecej.

738 Ostatnio edytowany przez JestemSobą (2016-03-10 00:17:27)

majkaszpilka napisał/a:

JestemSobą...

Braciaki to wiadomo nauczą czego trzeba a i siostra nie do ruszenia na dzielni przez byle kogo.

Majko a skąd klikasz jeśli to nie tajemnica? Nie jestem z policji, żeby nie było wink

739

No gość zupełnie nie czai bazy.
W sumie,dostajesz sprzeczne sygnały i może dlatego się gubisz.

A Ty wcale głupia nie jesteś.I przestań tak nawet myśleć,bo Ci kuku zrobię smile

740

JestemSobą napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

JestemSobą...

Braciaki to wiadomo nauczą czego trzeba a i siostra nie do ruszenia na dzielni przez byle kogo.

Majko a skąd klikasz jeśli to nie tajemnica? Nie jestem z policji, żeby nie było wink

To fakt,o ile nie przetrącają facjat zalotników, w okresie dojrzewania big_smile
Z Wro.

741

No bo do niedawna myslalam, ze mniej wiececj ogarnelam jak dzialaja mezczyzni. a pozniej spotkalam jego. i doszlam do wniosku, ze jestem beznadziejna, ze cos robie zle. ale po zachowaniu kolegi pana beznadziejnego widze, ze jednak nie jest ze mna tak najgorzej. chociaz moze jemu tez wysylam sprzeczne sygnaly. albo on probuje, a jednoczesnie wie, ze moze cos byc na rzeczy z panem niedostepnym. ale dalej probuje. dziwi mnie tylko to, ze tak duzo opowiada mi o innych dziewczynach, nie wiem jeszcze do konca jaki jest w tym cel, moze chce pokazac ze dziewczyny sie nim interesuja "albocos" big_smile

742

majkaszpilka napisał/a:
JestemSobą napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

JestemSobą...

To fakt,o ile nie przetrącają facjat zalotników, w okresie dojrzewania big_smile
Z Wro.

No popatrz, a byłem na weekend w październiku. Miło wspominam wizytę w Banana Dance Club wink

743

wysylajaca napisał/a:

No bo do niedawna myslalam, ze mniej wiececj ogarnelam jak dzialaja mezczyzni. a pozniej spotkalam jego. i doszlam do wniosku, ze jestem beznadziejna, ze cos robie zle. ale po zachowaniu kolegi pana beznadziejnego widze, ze jednak nie jest ze mna tak najgorzej. chociaz moze jemu tez wysylam sprzeczne sygnaly. albo on probuje, a jednoczesnie wie, ze moze cos byc na rzeczy z panem niedostepnym. ale dalej probuje. dziwi mnie tylko to, ze tak duzo opowiada mi o innych dziewczynach, nie wiem jeszcze do konca jaki jest w tym cel, moze chce pokazac ze dziewczyny sie nim interesuja "albocos" big_smile

Autorko całe życie przed Tobą smile

744

Wszyscy mi mowia, ze cale zycie przede mna jakby przed nimi juz nie bylo nic big_smile

745

wysylajaca napisał/a:

Wszyscy mi mowia, ze cale zycie przede mna jakby przed nimi juz nie bylo nic big_smile

No ja to już 3 z przodu mam to zostało mi mniej niż więcej.

746

JestemSobą napisał/a:

to zostało mi mniej niż więcej.

no bez przesady wink

747

Po "czydziestce" się dopiero życie zaczyna...bez takich mi tu big_smile

748 Ostatnio edytowany przez JestemSobą (2016-03-10 00:44:10)

majkaszpilka napisał/a:

Kobiety po 30tce to jest ogień.

749

JestemSobą napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Kobiety po 30tce to jest ogień.

wiadomo. wiedza juz czego chca od zycia i znaja swoje mocne strony wink wiedza juz duzo rzeczy i wiele przeszly wiec wydaje mi sie, ze sa okreslone i konkretne. a nie tak jak ja, dwudziestka, ktora nie wie co ze soba zrobic big_smile

750

Ja czasami nie wiem,albo wróć...jestem niezdecydowana jak Twój bezjajeczny.
Ale wtedy podejmuję terapię szokową...idę do łazienki,staje przed lustrem,pocisnę sobie kilkoma epitetami...i uzdrawiam się skutecznie big_smile big_smile

751

majkaszpilka napisał/a:

Ale wtedy podejmuję terapię szokową...idę do łazienki,staje przed lustrem,pocisnę sobie kilkoma epitetami...i uzdrawiam się skutecznie big_smile big_smile

Ale to też w sprawach damsko-męskich jesteś taka niezdecydowana?

752

JestemSobą napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Majka nie wie czy odrzucic zaloty Emde czy nie big_smile

753

wysylajaca napisał/a:
JestemSobą napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Majka nie wie czy odrzucic zaloty Emde czy nie big_smile

Nie jestem w temacie, ale brzmi ciekawie. Kolejny odcinek by można było trzasnąć nawet wink

754

O nie,nie Kochani...

Miałam na myśli jaką torebkę dziś ubrać,czy kolor butów.
W sprawach dla mnie wygodnych,zawsze noszę spodnie...tu nie ma miejsca na niezdecydowanie big_smile
Jak na babeczkę przystało tongue

755 Ostatnio edytowany przez JestemSobą (2016-03-10 01:07:31)

majkaszpilka napisał/a:

O nie,nie Kochani...

W sprawach dla mnie wygodnych,zawsze noszę spodnie...tu nie ma miejsca na niezdecydowanie big_smile

A myślałem, że jakiś forumowy romans się szykuje a tu o kolor butów chodziło sad

756

JestemSobą napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

O nie,nie Kochani...

A myślałem, że jakiś forumowy romans się szykuje a tu o kolor butów chodziło sad

jakbys uwaznie przeczytal watek to bys wszystko wiedzial wink Majka tak tylko bajeruje z tymi butami

757 Ostatnio edytowany przez JestemSobą (2016-03-10 01:11:43)

Może znajdę kiedyś chwilkę to poczytam.

Lecę, śpijcie słodko Dziewczyny :*

758

Nic nie bajeruje.
My tu poważne sprawy rozkminiamy,a ten z romansem wyskakuje.To jak jesteś taki do przodu,to weź bezjajecznego na szkolenie jakieś tongue

759

majkaszpilka napisał/a:

Nic nie bajeruje.
My tu poważne sprawy rozkminiamy,a ten z romansem wyskakuje.To jak jesteś taki do przodu,to weź bezjajecznego na szkolenie jakieś tongue

obawiam sie, ze samo szkolenie mogloby nie wystarczyc big_smile to musialby byc jakis caly kurs co najmniej albo turnus jak w sanatorium

760

majkaszpilka napisał/a:

Nic nie bajeruje.

Myślę, że nie mam aż takiej cierpliwości wink

761

No i to chyba jeszcze prawiczek,więc może być trudno.

762

To ze prawiczek to pisalam w tym watku chyba z 10 razy juz big_smile
sama mialam takie domysly, a jego kumpel tylko to potwierdzil

763

majkaszpilka napisał/a:

No i to chyba jeszcze prawiczek,więc może być trudno.

To może w wiadome miejsce by go wysłać.

764

Mówisz o jakimś burdellu bum,bum?

765

haha, ale by byl zazenowany D:

766 Ostatnio edytowany przez JestemSobą (2016-03-10 01:24:44)

No.

Gorzej jakby chciał pogadać o  kapitanie żbiku jak Oskar z ChNP big_smile

767

JestemSobą napisał/a:

No.

hahahaha...

Konwersacja ważna rzecz,a nie.... wlazł, zrobił swoje i poszedł.

No jakąś atmosferę trzeba zbudować big_smile

768 Ostatnio edytowany przez JestemSobą (2016-03-10 01:28:18)

majkaszpilka napisał/a:
JestemSobą napisał/a:

No.

hahahaha...

Konwersacja ważna rzecz,a nie.... wlazł, zrobił swoje i poszedł.

No jakąś atmosferę trzeba zbudować big_smile

Najwyżej jakby nie zdążył to by sobie 5 minut dokupił big_smile

769 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-10 01:29:31)

nie skojarzylam na poczatku o czym mowicie, a pozniej sobie przypomnialam ta piekna scene big_smile

770

W każdym razie,jak już Cię Króliczko doprowadzi....do szewskiej pasji,bo tamto o czym myślisz, to chyba mu nie wyjdzie big_smile ...to dawaj znaka.

Mam już doświadczenie w kastracji...załatwimy go na cacy tongue big_smile

771

majkaszpilka napisał/a:

W każdym razie,jak już Cię Króliczko doprowadzi....do szewskiej pasji,bo tamto o czym myślisz, to chyba mu nie wyjdzie big_smile ...to dawaj znaka.

Zrób reklame z napisem "Maja kastruje jaja"

772

Tak,tylko obawiam się,że tam nic nie ma?
No dobra,żartuję.
Zwyczajnie żal mi dziewczyny,że tyle zabiegów uskutecznia... i echo.

773 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-03-10 20:03:53)

michal3108 napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Zrób reklame z napisem "Maja kastruje jaja"

hahhahaa big_smile pewnie nie trzeba bedzie, bo on jaj juz nie ma, wiec jak tu takiego wykastrowac?

uwaga, uwaga, ponizej codzienna relacja z pola bitwy big_smile
rano czekalam na przystanku na niedostepnego pol godziny, bo wyszlam jak niby mial wyjezdzac z domu, pozniej sie okazalo, ze wyjechal pozniej niz pisal, a jeszcze byl jakis korek i w sumie zeszlo pol godziny. jak wsiadlam do auta to mowil, ze sie musi inaczej ze mna ugadywac, bo on nie chce zebym tyle na niego czekala, zwlaszcza jak jest taka pogoda (padal deszcz), i ze nawet jak sie nie wyrobie zeby dojsc do przystanku to ze lepiej zeby on podjezdzal do mnie na osiedle niz zebym czekala.

pozniej cos mowilismy o tym co bedziemy robic na zajeciach, a w pewnym momencie Niedostepny powiedzial jakby to bylo cos zlego: "a nie, bo Kroliczka, srom korony polskiej, haniebnie siedzi po drugiej stronie sali". (oczywiscie zamiast kroliczki wstawil moje imie big_smile).

ta nasza wspolna znajoma caly dzien go wrecz obejmowala, lapala w pasie i takie rzeczy big_smile ona ma chlopaka, ale obecnie sa pokloceni, wiec nie wiem czy ona przypuszcza atak na Niedostepnego czy tak po prostu ma. ale patrzac na jej zachowanie, nie dziwie sie, ze Niedostepny mogl nie zauwazyc moich "zalotow", bo ona nie ma w stosunku do niego chyba zadnych zamiarow, a zachowuje sie momentami tak jak ja, probujac dac Niedostepnemu do zrozumienia ze mi sie podoba.

jak zobaczylam, ze ma dziure w spodniach na udzie to wlozylam tam paznokiec (xd), po czym zaraz powiedzialam "a, sorry, mialam cie nie dotykac", a on jakby z szyderczą miną na twarzy powiedział "no właśnie". caly dzien dalej przepraszalam go za kazdym razem gdy go przez przypadek dotknelam big_smile.

niedostepny zaproponowal zeby po zajeciach jechac do restauracji na obiad, wiec pojechalismy (we trojke).
w restauracji zapytal, czy nam to przeszkadza, ale bedzie jeszcze jego kolega (musze mu dac jakies pseudo, bo sie pogubicie big_smile niech on bedzie Informator big_smile to ten, ktory mnie podrywa opowiadajac o lasakch ktore mu sie podobaja).
nie dosc, przyjechal Informator, ale do tego jeszcze... ten kolega ktory ma dziewczynę (niech on będzie Zajety. bardzo oryginalne pseudonimy nadaje big_smile)

gadalismy i sie smialismy, Niedostepny byl znowu jakby lekko wkurzony (?), zwlaszcza gdy z Zajetym mowilismy sobie na ucho cos o jego fryzurze smile
Zajety znowu ze mna flirtował, a przynajmniej takie mialam wrazenie, zwlaszcza, gdy w pewnym momencie pod stolem zaczal mnie "smyrac" po dloni i popatrzyl sie na Niedostepnego, i niby mi cos tam pokazywal. do tej pory nie wiem co big_smile. mowil cos, ze ja sobie grabie (nie wiem czym, ale pewnie cos glupiego mowilam jak zwykle big_smile), na co Informator walnal jakims tekstem w stylu "no, jak ja mam teraz z nia codziennie kontakt to czasami sobie mysle "o co jej chodzi??"". jakby sie chwalil, ze ze mna ostatnio gada. nikt tego nie skomentowal. ogolnie to ja chyba najwiecej mowilam, smialam sie troche z Informatora, troche z Zajetego, pare razy cos tam powiedzialam o Niedostepnym.
z Zajetym to bym mogla konie krasc big_smile szkoda, ze zajety wink a widzialam sie z nim drugi raz w zyciu!

mamy z Niedostepnym zrobic razem projekt i proponowalam zebysmy sie spotkali jutro w galerii albo gdzies i to zrobili. na co on sie zaczal wykrecac, ze nie wie jeszcze, ze sie zobaczy, a ze on to moze wlasciwie sam zrobic.

po dzisiejszym dniu jestem na 95% przekonana, ze on nic ode mnie nie chce.

774

Króliczka niech odpowie sobie na pytanie "czy mimo to wszystko chce z nim być?" Bo jeśli nie, to nie ma nad czym sie zastanawiać i męczyć niepotrzebnie.

775

Spoko, ja sobie juz odpuscilam. Nie wiem czy chce z nim byc, ale lubie z nim spedzac czas i teraz po prostu zastanawiam sie czy on rzeczywiscie cos chce czy nie. ale nie licze juz na nic wiecej

776

wysylajaca napisał/a:

Spoko, ja sobie juz odpuscilam. Nie wiem czy chce z nim byc, ale lubie z nim spedzac czas i teraz po prostu zastanawiam sie czy on rzeczywiscie cos chce czy nie. ale nie licze juz na nic wiecej

Dobrze gada, polać jej big_smile

777

No i to chyba będzie najlepsze wyjście.

778

no bo serio. wiem ze to nie ma sensu. ale jednoczesnie jestem straaaaaasznie ciekawa czy on "cos tego", ale sie boi, czy kompletnie nic, ale wysylal sprzeczne sygnaly.

zreszta, ja przeciez mowilam, ze odpuszczam. jak cos mowie to tak robie. (jak mowie, ze zrobie to mowie big_smile).

a codzienna "relacja" na forum pomaga mi w spojrzeniu troche z boku na sytuacje i "podsumowaniu" dnia. prawie jakbym pisala pamietnik tylko ma to dodatkowy bonus w postaci waszych komentarzy big_smile

eh, Informator totalnie mnie podrywa. napisalam mu, "haha, umre ze smiechu", na co wyslal smutna buzke. zapytalam "co, placzesz, ze umre? wink", a on na to... "tak, bede tesknic ;(".
no i to sa jasne sygnaly, a nie jakas maniana

779

To bierz go.

780

I tu jest problem. Nie podoba mi sie sad

Posty [ 716 do 780 z 1,135 ]

Strony Poprzednia 1 10 11 12 13 14 18 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności