Jaki kosmetyk zużyłaś ostatnio ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Jaki kosmetyk zużyłaś ostatnio ?

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 143 z 143 ]

131

Odp: Jaki kosmetyk zużyłaś ostatnio ?

kolejne opakowanie serum do rzęs Revitacell ;(
ale spokojnie, leci do mnie kolejne ;p

Zobacz podobne tematy :

132

rebeli napisał/a:

Dwufazowy płyn do demakijaży z bielendy i zdecydowanie nie sięgnę po nią jeszcze raz

Ktory konkretnie i dlaczego nie polecasz? Ja generalnie bardzo lubie bielende, ale wole  wiedziec czego unikac wink

133

Serum nawilżające Bielendy - zużywam regularnie, bo idealnie mi robi na twarz, nie ma problemu z suchą skórą.

134

brabella napisał/a:

Serum nawilżające Bielendy - zużywam regularnie, bo idealnie mi robi na twarz, nie ma problemu z suchą skórą.

miałam kiedyś, bardzo fajne i pięknie pachnie

135

Tołpa Green Ujędrnianie, ujędrniający żel pod prysznic - mam zauważalnie gładszą i ładniejszą skórę

136

Błoto z Morza Martwego, które kupiłam na promocji w sklepie iChemia jednak przyznam, że skóra po miesiącu stosowania jest o wiele bardziej oczyszczona i jest to zauważalne gołym okiem nie sądziłam też w sumie, że błotko moze taką robote zrobic a ja sie kosmetykami faszerowalam tyloma...

137

Ja musialam kuic kilka lakierow do paznokci, bo mi sie zastaly hmm Kolorki lekkie, zwiewne z golden rose i lakiery ice chic i ice color odcienie pastelowe, uwazam ze to odpowiednie odcienie na letnie, cieple dni smile A lakiery sa tanie, a naprawde dobre smile

138

Mój syn używał wody srebrnej i naprawdę mu pomogła na niedoskonałości skóry. nanosrebro działa antybakteryjnie i antygrzybicznie smile Pryszcze  trądzik powoli znika.
Z czystym sercem polecam smile

139

marzena_halicka napisał/a:

Mój syn używał wody srebrnej i naprawdę mu pomogła na niedoskonałości skóry. nanosrebro działa antybakteryjnie i antygrzybicznie smile Pryszcze  trądzik powoli znika.
Z czystym sercem polecam smile

z kad wziac taka wode? Czytalam wlasnie kiedys o jej super wlasciwosciach  big_smile

140

Ja kupilam nowa pomadke Maca, maseczkr do twarzy z glinkami z ziaji, ale nie podpasowala mi, bo slabo wiaze. Olejek tropikalny, kokosowy bielendy, ma fajna pompke, super sie go rozprowadza i idealnie nawilza. Veetowski krem do depilacji, wzielam go przez przypadek w sumie bo co innego mialam wrzucic big_smile i na koniec moja perelka-turkusowa pianka koloryzujaca wlosy big_smile

141

Olejek do mycia La Petite Marseillais z orzechami laskowymi i mleczkiem pszczelim i dwa letnie kolory lakierów Wibo - i z olejku i z lakierów jestem zadowolona

142

Krem Acne derm, pomaga mi na zaskórniki i odżywkę z glisskura białą do spłukiwania.

143

Tez kiedyś miał ten krem jak jeszcze miałam problemy z trądzikiem. A mój ostatni kosmetyk zuzyty to  balsam kokosowy.

Posty [ 131 do 143 z 143 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Jaki kosmetyk zużyłaś ostatnio ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024