Jaki kosmetyk kupiłaś ostatnio ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Jaki kosmetyk kupiłaś ostatnio ?

Strony Poprzednia 1 5 6 7

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 391 do 425 z 425 ]

391 Ostatnio edytowany przez BelleDeNuit (2018-02-04 22:53:32)

Odp: Jaki kosmetyk kupiłaś ostatnio ?

Może to zabrzmi jak skąpstwo, ale zakochałam się w zapachu dezodorantu za ok. 4zł (ok 6 zł bez promocji). Specjalnie jechałam po niego 70 km, bo nigdzie bliżej go nie było. Kupiłam sobie od razu 3 big_smile Ze względu na sesję i obowiązki w domu nie miałam czasu na jakiekolwiek zakupy, za to myślę że jutro będę mogła troszeczkę roztrwonić gotówki i uzupełnić braki. Na pewno zakupię masło do ust i balsam do ciała.

Zobacz podobne tematy :

392

Kupiłam sobie ostatnio czarne mydło Dudu Osun w Rossmannie i jestem zachwycona - skóra jest po nim tak jedwabiście gładka.... stosuję codziennie/co drugi dzień na twarzy, szyi i dekolcie.
18 zł sztuka, sporo jak na mydło ale w sumie jeśli używamy tylko na twarz i szyję to powinno starczyć na długo smile
Warte swojej ceny.

393

Ja się zastanawiam nad zakupem mydła Alleppo. Ostatnio kupiłam glinkę zieloną, hennę do brwi.

394

AgniesiaD napisał/a:

Puder ryżowy z Pease.
Puder ok.

Ja tez kupiłam i żałuję. Nie spełnił moich oczekiwań, w dodatku pozbawił mnie 40 zł z portfela wink .

395

tajemnicza75 napisał/a:
AgniesiaD napisał/a:

Puder ryżowy z Pease.
Puder ok.

Ja tez kupiłam i żałuję. Nie spełnił moich oczekiwań, w dodatku pozbawił mnie 40 zł z portfela wink .

Napisałam w wątku obok o moim pudrże też ok 40 zł dałam,  ale jestem zadowolona. Ten ryżowy to sie nadaje dla młodych kobiet bez zmarszczek. Dla 2o latek, a i to musisz mieć tłusta cerę.

396 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-02-21 10:46:45)

Może niedawno ale miesiac temu kupiłam spam Wcześniej nie było sensu pisać bo nie wiedziałam czy cokolwiek zdziała, ale muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona jego działaniem. Ujędrnił mi nieco piersi przez co wydaje mi się, że się nieco podniosły big_smile. Operacja to to nie jest więc nie powiększyły sie o ileś tam rozmiarów, ale warto spróbować jeśli któraś z Was chciałaby ujędrnić swój biust naturalnymi sposobami, tymbardziej że ma mega naturalny skład smile

397

Krem dermosan w aptece za 10 zł, dobry na przymrozki:)

398

Balsam z Sylveco, naturalny skłąd, zobaczymy jak się sprawdzi smile

399

Olejek różany Bielenda! Uwielbiam!

400

Krem (żel) z 99% aloesu koreański i na dodatek w pewnej drogerii 50% taniej smile

401

A to co mąż mi kupł sie liczy ?
A na poważnie odzywka, maska i olejek do włosów z rokietnikiem z siberiki smile

402

żel z aloesem Floslek, idealne nawilżenie

403

2 kolejne pomadki do kolekcji big_smile

404

Balsmaik do ciała Hydro Magnetic Z Perfecty. Świetnie nawilża. Ma luźną konsystencję, ładny kolor i zapach.
Nie przesadzę mówiąc, że jest to najlepszy nawilżający balsam, jaki miałam. Kiedyś z tej samej serii - Hydro Magnetic -  miałam serum (?) do twarzy i też porządnie nawilżało.

Jeśli chodzi o włosy, to odkryciem było dla mnie serum Absolut Repair, L`oreal.

405

Ja kupiłam mój ulubiony balsam do twarzy i ciała z firmy cetaphil, konkretnie Cetaphil MD Dermoprotektor smile Wlasnie mi sie skończył wiec musialam dokonac zakupów a że przy okazji byłam w aptece to i on zasilił moją kosmetyczke big_smile

406

Ostatnio kupiłam żel aloesowy Holika Holika. Oprócz tego mydło Alleppo.

407 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-05-26 22:52:35)

Ja kupiłam ostatnio emulsję spam z myślą o myciu twarzy, mam podrażnioną skórę i dermatolog mi poleciła ten kosmetyk, użyłam już parę razy i skóra jest naprawdę przyjemna w dotyku, nie ma efektu ściągnięcia.

408

Wczoraj kupiłam turkusowo-morski lakier hybrydowy i drugą już buteleczkę skoncentrowanych kropli samoopalających Dax Cosmetics, które bardzo polecam. Jakiś czas temu nie było w wklepie mojego ulubionego samoopalającego olejku arganowego z Bielendy, dlatego w zamian kupiłam te drugie, notabene 10 zł tańsze) i muszę przyznać, że są świetne. Kilka kropli dodaje się do kremu lub balsamu (w zależności od tego, na jaką część ciała chcemy je zastosować) i można cieszyć się piękną i baaaardzo naturalną opalenizną. Naprawdę uzyskuje się dokładnie taki kolor, jak po kąpieli słonecznej, a przynajmniej moja skóra tak reaguje.

409

Puder dr ireny eris i tonik do twarzy garnier;)

410

maseczkę złuszczającą do rak byOlie, super sprawa,  można spokojnie nakładać na ręce z hybrydami, a skóra od razu robi się mięciutka, gładka, nawet faceta namowilam i jemu kupuję meską wersję

411

Lakier hybrydowy w kolorze "dark cherry" i krem do facjaty z wyciągiem z maku.

412

rozświetlacz Douglas Gold, polecam ,  szampon Bed Head elasticate..Mydełko z Aleppo smile

413

Mój ostatni zakup (w sumie to jakieś dobre 2 tygodnie temu, bo później już nie było czasu big_smile) to balsam do ciała Vichy i krem na powiększenie biustu Frashe. Oba kosmetyki rewelacyjne ! smile

414

Kupiłam sobie dwa kosmetyki , które się u mnie dobrze sprawdziły:

tonik do twarzy z hibiskusem od Sylveco - stosuję jako emulsje, jest niedrogi i bardzo przyjemny w aplikacji

2 naturalne mydła do ciała od Olivia Plum. Wypróbowałam już wiele firm oferujących naturalne mydełka ale te sprawdzily się u mnie najlepiej. Są tańsze niz z ministerstwa dobrego mydła, jednocześnie mam wrażenie,że o wiele lepiej nawilzają (są z naturalnej oliwy z oliwek). I podoba mi się to, że nie maja w sobie oleju palmowego, którego staram się unikać zarówno w kosmetykach jak i w jedzeniu.

415

Jestem chwile przed 30stką i szukałam dobrego kremu pod oczy. Wybrałam Vichy slow Age aby opóźnić proces starzenia. Miałyście doczynienia z tym kremem? Zastanawiam się, czy nie wyrzuciłam pieniędzy w błoto.

416

Najlepszy jak dotąd zakup do krem na piersi Frashe, mam niecałe dwa tygodnie a biust już jędrniejszy i ten zapach super smile

417 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2018-08-22 22:30:07)

Ja ostatnio odkrylam "Ziaja". Naprawdę kupuję tych kosmetyków całe kila, gdy wyjeżdzam do Niemiec. Fajne są.. Tanie i naprawdę dobre.. smile

Mało tego.. Często robię z nich prezenty dla moich koleżanek Niemek i coraz częsciej proszą mnie one o powtorne  zakupy:) Taka się zrobiła ze mnie przemytniczka kosmetyków:)

418

Moje ostatnie odkrycie i udany zakup to kremy klapp cosmetics, pierwszy to pod oczy a teraz dokupiłam maskę do twarzy orange - coconut, idealna do przesuszonej słońcem skóry. Buzia po masce jest porządnie nawilżona, gładziutka, ma zdrowszy wygląd. Dla mnie bomba wink

419

było to urządzenie do twarzy. na początku nie wierzyłam w jego cudowne możlwiowsci, dopóki nie przekonałam sie na własnej skórze. to preznet od córci... używam juz z miesiąc a efekty.. naprawde bardzo dobre.. chodziłam na wiele abiegów do kosmetyczki itp.. tyle pieniędzy wydałam.. a tu takie urządzonko z anie wiele i o ile lepsze smile.  urządzenie w mojej sygnaturce poniżej smile

420

ja wczoraj kupiłam świetny balsam w przecenie vaseline biały, za 6 zł smile uwielbiam też ich balsamy do ust. Mam aloesowy i jest super!

421

a ja w hebe kupiłam ostatnio maść himalaja na pryszcze smile polecam, bo fajnie wysusza te krosty i przy tym jest naturalne. No i ładnie pachnie naturą smile)

422

Kupiłam w sephorze kilka masek złuszczających do stóp byolie, najlepsze sa, kilka próbowałam rożnych i zawsze do tych wracam bo tylko one dają u mnie efekt i skóra się faktycznie złuszcza, regularnie w moim koszyku lądują, nawet męża przekonałam do nich tylko dla niego kupuję te w wersji męskiej wink

423

L'Oreal Elvive Extraordinary Oil Dry Hair Shampoo 400ml and conditioner

424

moja siostra zrobiła ostatnio duże zakupy w SKIN79, zainteresowała się koreańską pielęgnacją a ich marka sie w tym specjalizuje

425 Ostatnio edytowany przez Noble (2024-12-20 20:17:46)

Paula's Choice serum z 1% retinolem - doskonały dla mnie kosmetyk. Powtórzony zakup i zamierzam regularnie stosować, jestem bardzo zadowolona z tego kosmetyku. Booster z retinolem tej firmy ze względu na konstystencję (płynna i mam wrażenie, że słabo sie wchlania) natomiast mnie rozczarował.

Posty [ 391 do 425 z 425 ]

Strony Poprzednia 1 5 6 7

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Jaki kosmetyk kupiłaś ostatnio ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024