Może to zabrzmi jak skąpstwo, ale zakochałam się w zapachu dezodorantu za ok. 4zł (ok 6 zł bez promocji). Specjalnie jechałam po niego 70 km, bo nigdzie bliżej go nie było. Kupiłam sobie od razu 3
Ze względu na sesję i obowiązki w domu nie miałam czasu na jakiekolwiek zakupy, za to myślę że jutro będę mogła troszeczkę roztrwonić gotówki i uzupełnić braki. Na pewno zakupię masło do ust i balsam do ciała.
391 2018-02-04 22:52:24 Ostatnio edytowany przez BelleDeNuit (2018-02-04 22:53:32)
Kupiłam sobie ostatnio czarne mydło Dudu Osun w Rossmannie i jestem zachwycona - skóra jest po nim tak jedwabiście gładka.... stosuję codziennie/co drugi dzień na twarzy, szyi i dekolcie.
18 zł sztuka, sporo jak na mydło ale w sumie jeśli używamy tylko na twarz i szyję to powinno starczyć na długo ![]()
Warte swojej ceny.
Ja się zastanawiam nad zakupem mydła Alleppo. Ostatnio kupiłam glinkę zieloną, hennę do brwi.
Puder ryżowy z Pease.
Puder ok.
Ja tez kupiłam i żałuję. Nie spełnił moich oczekiwań, w dodatku pozbawił mnie 40 zł z portfela
.
AgniesiaD napisał/a:Puder ryżowy z Pease.
Puder ok.Ja tez kupiłam i żałuję. Nie spełnił moich oczekiwań, w dodatku pozbawił mnie 40 zł z portfela
.
Napisałam w wątku obok o moim pudrże też ok 40 zł dałam, ale jestem zadowolona. Ten ryżowy to sie nadaje dla młodych kobiet bez zmarszczek. Dla 2o latek, a i to musisz mieć tłusta cerę.
396 2018-02-21 10:02:36 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-02-21 10:46:45)
Może niedawno ale miesiac temu kupiłam spam Wcześniej nie było sensu pisać bo nie wiedziałam czy cokolwiek zdziała, ale muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona jego działaniem. Ujędrnił mi nieco piersi przez co wydaje mi się, że się nieco podniosły
. Operacja to to nie jest więc nie powiększyły sie o ileś tam rozmiarów, ale warto spróbować jeśli któraś z Was chciałaby ujędrnić swój biust naturalnymi sposobami, tymbardziej że ma mega naturalny skład ![]()
Krem dermosan w aptece za 10 zł, dobry na przymrozki:)
Balsam z Sylveco, naturalny skłąd, zobaczymy jak się sprawdzi ![]()
Olejek różany Bielenda! Uwielbiam!
Krem (żel) z 99% aloesu koreański i na dodatek w pewnej drogerii 50% taniej ![]()
A to co mąż mi kupł sie liczy ?
A na poważnie odzywka, maska i olejek do włosów z rokietnikiem z siberiki ![]()
żel z aloesem Floslek, idealne nawilżenie
2 kolejne pomadki do kolekcji ![]()
Balsmaik do ciała Hydro Magnetic Z Perfecty. Świetnie nawilża. Ma luźną konsystencję, ładny kolor i zapach.
Nie przesadzę mówiąc, że jest to najlepszy nawilżający balsam, jaki miałam. Kiedyś z tej samej serii - Hydro Magnetic - miałam serum (?) do twarzy i też porządnie nawilżało.
Jeśli chodzi o włosy, to odkryciem było dla mnie serum Absolut Repair, L`oreal.
Ja kupiłam mój ulubiony balsam do twarzy i ciała z firmy cetaphil, konkretnie Cetaphil MD Dermoprotektor
Wlasnie mi sie skończył wiec musialam dokonac zakupów a że przy okazji byłam w aptece to i on zasilił moją kosmetyczke ![]()
Ostatnio kupiłam żel aloesowy Holika Holika. Oprócz tego mydło Alleppo.
407 2018-05-26 10:05:55 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-05-26 22:52:35)
Ja kupiłam ostatnio emulsję spam z myślą o myciu twarzy, mam podrażnioną skórę i dermatolog mi poleciła ten kosmetyk, użyłam już parę razy i skóra jest naprawdę przyjemna w dotyku, nie ma efektu ściągnięcia.
Wczoraj kupiłam turkusowo-morski lakier hybrydowy i drugą już buteleczkę skoncentrowanych kropli samoopalających Dax Cosmetics, które bardzo polecam. Jakiś czas temu nie było w wklepie mojego ulubionego samoopalającego olejku arganowego z Bielendy, dlatego w zamian kupiłam te drugie, notabene 10 zł tańsze) i muszę przyznać, że są świetne. Kilka kropli dodaje się do kremu lub balsamu (w zależności od tego, na jaką część ciała chcemy je zastosować) i można cieszyć się piękną i baaaardzo naturalną opalenizną. Naprawdę uzyskuje się dokładnie taki kolor, jak po kąpieli słonecznej, a przynajmniej moja skóra tak reaguje.
Puder dr ireny eris i tonik do twarzy garnier;)
maseczkę złuszczającą do rak byOlie, super sprawa, można spokojnie nakładać na ręce z hybrydami, a skóra od razu robi się mięciutka, gładka, nawet faceta namowilam i jemu kupuję meską wersję
Lakier hybrydowy w kolorze "dark cherry" i krem do facjaty z wyciągiem z maku.
rozświetlacz Douglas Gold, polecam , szampon Bed Head elasticate..Mydełko z Aleppo ![]()
Mój ostatni zakup (w sumie to jakieś dobre 2 tygodnie temu, bo później już nie było czasu
) to balsam do ciała Vichy i krem na powiększenie biustu Frashe. Oba kosmetyki rewelacyjne ! ![]()
Kupiłam sobie dwa kosmetyki , które się u mnie dobrze sprawdziły:
tonik do twarzy z hibiskusem od Sylveco - stosuję jako emulsje, jest niedrogi i bardzo przyjemny w aplikacji
2 naturalne mydła do ciała od Olivia Plum. Wypróbowałam już wiele firm oferujących naturalne mydełka ale te sprawdzily się u mnie najlepiej. Są tańsze niz z ministerstwa dobrego mydła, jednocześnie mam wrażenie,że o wiele lepiej nawilzają (są z naturalnej oliwy z oliwek). I podoba mi się to, że nie maja w sobie oleju palmowego, którego staram się unikać zarówno w kosmetykach jak i w jedzeniu.
Jestem chwile przed 30stką i szukałam dobrego kremu pod oczy. Wybrałam Vichy slow Age aby opóźnić proces starzenia. Miałyście doczynienia z tym kremem? Zastanawiam się, czy nie wyrzuciłam pieniędzy w błoto.
Najlepszy jak dotąd zakup do krem na piersi Frashe, mam niecałe dwa tygodnie a biust już jędrniejszy i ten zapach super ![]()
417 2018-08-22 19:44:57 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2018-08-22 22:30:07)
Ja ostatnio odkrylam "Ziaja". Naprawdę kupuję tych kosmetyków całe kila, gdy wyjeżdzam do Niemiec. Fajne są.. Tanie i naprawdę dobre.. ![]()
Mało tego.. Często robię z nich prezenty dla moich koleżanek Niemek i coraz częsciej proszą mnie one o powtorne zakupy:) Taka się zrobiła ze mnie przemytniczka kosmetyków:)
Moje ostatnie odkrycie i udany zakup to kremy klapp cosmetics, pierwszy to pod oczy a teraz dokupiłam maskę do twarzy orange - coconut, idealna do przesuszonej słońcem skóry. Buzia po masce jest porządnie nawilżona, gładziutka, ma zdrowszy wygląd. Dla mnie bomba ![]()
było to urządzenie do twarzy. na początku nie wierzyłam w jego cudowne możlwiowsci, dopóki nie przekonałam sie na własnej skórze. to preznet od córci... używam juz z miesiąc a efekty.. naprawde bardzo dobre.. chodziłam na wiele abiegów do kosmetyczki itp.. tyle pieniędzy wydałam.. a tu takie urządzonko z anie wiele i o ile lepsze
. urządzenie w mojej sygnaturce poniżej ![]()
ja wczoraj kupiłam świetny balsam w przecenie vaseline biały, za 6 zł
uwielbiam też ich balsamy do ust. Mam aloesowy i jest super!
a ja w hebe kupiłam ostatnio maść himalaja na pryszcze
polecam, bo fajnie wysusza te krosty i przy tym jest naturalne. No i ładnie pachnie naturą
)
Kupiłam w sephorze kilka masek złuszczających do stóp byolie, najlepsze sa, kilka próbowałam rożnych i zawsze do tych wracam bo tylko one dają u mnie efekt i skóra się faktycznie złuszcza, regularnie w moim koszyku lądują, nawet męża przekonałam do nich tylko dla niego kupuję te w wersji męskiej ![]()
L'Oreal Elvive Extraordinary Oil Dry Hair Shampoo 400ml and conditioner
moja siostra zrobiła ostatnio duże zakupy w SKIN79, zainteresowała się koreańską pielęgnacją a ich marka sie w tym specjalizuje
425 2024-12-20 19:02:38 Ostatnio edytowany przez Noble (2024-12-20 20:17:46)
Paula's Choice serum z 1% retinolem - doskonały dla mnie kosmetyk. Powtórzony zakup i zamierzam regularnie stosować, jestem bardzo zadowolona z tego kosmetyku. Booster z retinolem tej firmy ze względu na konstystencję (płynna i mam wrażenie, że słabo sie wchlania) natomiast mnie rozczarował.