Jaki kosmetyk kupiłaś ostatnio ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Jaki kosmetyk kupiłaś ostatnio ?

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 425 ]

131

Odp: Jaki kosmetyk kupiłaś ostatnio ?

Dzisiaj kupiłam szampon Biovax Glamour z diamentami wink Mam ochotę go od razu wypróbować.

Zobacz podobne tematy :

132

ja żel pod prysznic z nivea z trawą cytrynową- super zapach i  swojemu facetowi na próbę krem do depilacji od Bielendy vanity man do usuwania zbędnego owłosienia big_smile
chcę mu wypróbować pod pachami i ma trochę na plecach, czytałam opinie, ze jest dobry, wiec postanowiłam spróbowac smile

133

przeszukiwalam ostatnio pólki z kremami w drogeriach zeby znależć jakols serie kremów do twarzy, które przywróciły by świeżość dla mojej skóry bo jej odcień był jakiś szarawy. W końcu zakupiłam od bielendy forte nano cell xteme. Jest lepszy niż inne które dotychczas używałam, fajnie wnika w skóre i jest ona bardziej promienna:)

134

milenka90 napisał/a:

przeszukiwalam ostatnio pólki z kremami w drogeriach zeby znależć jakols serie kremów do twarzy, które przywróciły by świeżość dla mojej skóry bo jej odcień był jakiś szarawy. W końcu zakupiłam od bielendy forte nano cell xteme. Jest lepszy niż inne które dotychczas używałam, fajnie wnika w skóre i jest ona bardziej promienna:)

milenka a możesz napisać ile masz lat? bo ten krem nano cell xtreme od Bielendy, to uzywa, ale moja mama ona ma Profesjonalny krem odmładzający 55+ na dzień SPF 8
i mówi, ze on jest bardzo mocny i ogólnie zachwala go sobie, ale  ja z moimi 25+ nie chcę próbować smile

135

ja ostatnio kpiłam olejek marchewkowy i tak używam go sobie od ok.m-ca , muszę przyznać że mile mnie zaskoczył ....

136

Ostatnio kupiłam puder kryjący odcień słoneczny z Lirene - fajny na lato bo taki delikatny, lekki, zamówiłam z feegle.pl http://feegle.pl/148443-lirene-puder

137

Ostatnio zakochałam się w kremie do rąk (IT'S SKIN Cookie & Hand Cream Strawberry) ze strony Beautikonu. Jestem zachwycona, ponieważ ma świetny Design i cudowny zapach:) Polecam smile

138

Ja ostatnio kupiłam w promocji pomadkę Carmex, do tego płyn micelarny, który jest moim najnowszym hitem - nazywa się Expert czystej skóry z Bielendy, to jest płyn dwufazowy do demakijażu, nic nie podrażnia. Oprócz tego perfumy Hugo Bossa smile

139

ja ostatnio kupiłam olejek arganowy z bielendy i z tej samej firmy płyn micelarny specjalny dla zageszczonych rzes, nie podraznia oczu i swietnie zmywa makijaz

140

W ostatnim czasie bardzo dobrze sprzedają się rosyjskie kosmetyki naturalne, głównie Planeta Organica, Organic Shop, Organic Therapy oraz Natura Siberica. Widać to doskonale po blogach urodowych. Niewątpliwą korzyścią są atrakcyjne ceny i wysoka skuteczność działania. Niestety czasem nie wyglądają najbardziej ekskluzywnie.

141 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2016-01-27 19:54:33)

Wczoraj zakupiłam szampon dla dzieci Bambino którego sama będę używać (lubię ten zapach), odżywkę Garnier Fructis, mydełko dziecięce Niwea Baby (równiez dla mnie; uwielbiam delektować się tymi subtelnymi woniami).

142

Ja kupiłam suchy szampon, lakier do paznokci i maseczki do twarzy smile

143

Podkład z Asora, oliwkowy krem z ziaji i zmywacz do paznokci smile

144

pati65 napisał/a:

Ja kupiłam suchy szampon, lakier do paznokci i maseczki do twarzy smile

Co do tego suchego szamponu to radzę uważać, bo czytałam że potrafi bardzo wyniszczyć włosy, chociaz ja używałam kilka razy i nie zauważyłam żadnych negatywnych zmian.

145

Plyn micelarny- nawilzajacy, bo mam troche sucha skore ostatnio- bielendowski z serii expert czytsej skory smile fajne jest to, ze zostawia skore taką lekko lepką- czuc warstwe nawilzenia smile

146

Krem nawilżający Iwostin. Sprawdza się na mojej skórze.

147

Moje dzisiejsze nabytki to pomadka do ust Gosh (kolor w typie nude) i do niej konturówka Pupa.

148

suchy szampon- do używania wiadomo kiedy wink
i krem młodzieńczy blask od bielendy, krem już kiedyś go miałam i sprawdził się.

Ja ostatnio kupiłam (aż się dziwię, że dopiero teraz się o tym dowiedziałam) błoto z morza martwego. Cera faktycznie wygląda na ożywioną smile

150

expert czystej skóry z bielendy do zageszczonych rzes oraz paletka do konturowania twarzy z makeup revolution;)

151

mil.kopec napisał/a:

(...) oraz paletka do konturowania twarzy z makeup revolution;)

Zastanawiałam się nad tym zakupem, ale ostatecznie zdecydowałam się na paletkę Kobo, bo mi ją zachwalano i polecono. Którą dokładnie masz? Spełniła Twoje oczekiwania?

152

W końcu kupiłam kredkę do ust marki Golden Rose. Jest cudowna, kolor 525 smile Matowa i nie się nie ściera big_smile

153

Rozświetlacz Mua Undress Your Skin, kolor Pink Shimmer - jest cudny. Kupiłam też matowy róż Catrice Multi Matt Blush, kolor 020 La-lawender i róż rozświetlający Max Factor Creme Puff Blush, kolor 10 Nude Mauve.
Wszystkie trzy zakupy zaliczam do bardzo trafionych smile.

154

a ja w zwiazku z tym ze idzie wiosna i moja skora wola o nawilzenie kupilam oeparol hydrosence :DD

Moim ostatnim super zakupem jest balsam do ciała z Oeparola :) Po tej zimie mam strasznie przesuszoną skore i potrzebny jej ratunek, żeby ładnie wyglądała na wiosnę. Krem jest bardzo wydajny, szybko się wchłania i co dla mnie najważniejsze pięknie pachnie! Jestem mega zadowolona :)

156

Olinka napisał/a:
mil.kopec napisał/a:

(...) oraz paletka do konturowania twarzy z makeup revolution;)

Zastanawiałam się nad tym zakupem, ale ostatecznie zdecydowałam się na paletkę Kobo, bo mi ją zachwalano i polecono. Którą dokładnie masz? Spełniła Twoje oczekiwania?

jak ta paletka wygląda? chętnie też dowiem się więcej smile

157

kojący płyn micelarny od bielendy expert czystej skóry- póki co uzyty 1 raz, ale dobrze oczyścił skórę.

158

Ja kupiłam ostatnio balsam do ciała firmy Eveline z mocznikiem. Jestem ostatnio zachwycona tymi kosmetykami, a ten balsam z Eveline jest świetny i w dodatku tani (kosmetyki z mocznikiem do najtańszych nie należą)

159

Dagmara.1968 napisał/a:

Ja kupiłam ostatnio balsam do ciała firmy Eveline z mocznikiem. Jestem ostatnio zachwycona tymi kosmetykami, a ten balsam z Eveline jest świetny i w dodatku tani (kosmetyki z mocznikiem do najtańszych nie należą)

ja mam emulsję do ciała z balneum też na bazie właśnie mocznika i jak dla mnie rewelacja, skóra jest dobrze nawilżona i miękka. Stosuję delikatne kosmetyki ponieważ mam skórę atopową więc za bardzo nie mogę poszaleć z drogeryjnymi kosmetykami. Ostatnio kupiłam maseczkę odbudowującą kolor z mariona 2,50 na dwie aplikacja, fajnie odświeża kolor włosów smile są trzy rodzaje: blond, brąz i odcienie czernieni.

160

moniszka napisał/a:

Ostatnio kupiłam maseczkę odbudowującą kolor z mariona 2,50 na dwie aplikacja, fajnie odświeża kolor włosów smile są trzy rodzaje: blond, brąz i odcienie czernieni.

Tę maseczkę stosuje się na włosy naturalnego koloru czy farbowane?

161 Ostatnio edytowany przez Cziczu (2016-03-24 12:04:08)

Ja wydałam kupe kasy,
kupiłam trzecią część olaplexu na hair2go, roświetlacz mary lou i portfel pusty big_smile

162

Krem do rąk z avonu. smile

163

Bardzo przyjemny płyn miceralny i podkład z Eveline Cosmetics smile

164

Moj ulubiony tusz do rzęs Fiberlast z Eveline oraz serum do rąk z arganem i wanilią tej samej firmy...

165

Wielbicielka peelingów cukrowych Perfecta zdradziła je dla Bielendy... Peeling cukrowy Bielenda Golden jest teraz moim najulubieńszym z ulubionych smile

166

ja bardzo lubię peelingi z tutifruti. mój ulubiony to wiśnia-żurawina

167

Kupiłam w Biedronce żel pod prysznic o zapachu choco late big_smile

168

oni duzo rzeczy maja fajnych. ostatnio kupilam sobie dkny green apple. uwielbiam ten zapach, a w domu flakonik już na wykończeniu był.

169

paletka do makijażu vibo go nude

170 Ostatnio edytowany przez Olinka (2016-04-09 00:14:53)

Ostatnio kupiłam sobie  w drogerii Natura rozświetlacz z MySecret i okazał się genialny. Wzmacnia fajnie taki naturalny blask skóry. Jak dla mnie idealnie wykończa makijaż i bardzo mi podpasowało. Plusem jest, że sprawdza się na każdym odcieniu skóry.

[nieregulaminowy link]

171

Ja niedawno upolowałam fajne kosmetyki marki Shiseido. Wypatrzyłam je na luxusportal, albo na google. W każdym razie doskonale sprawdzają się szczególnie dla kobiet o wrażliwej cerze jak moja.

172

Ja ostatnio odwiedziłam Drogerie Natura i kupiłam sobie taki piękny, czerwoniutki, no piękniusi lakier do paznokci sensique. Jest boski, normalnie nie mogę się napatrzeć na swoje paznokcie bo zaraz oczywiście musiałam pomalować sobie. Ja jestem jak taka sroka, uwielbiam wszystko błyszczące, a jak jeszcze jest czerwone to już w ogóle mega.

173

Co prawda nie dla siebie, a dla mamy- krem odżywczy na noc z Bielendy, seria Algi Morskie- jak na razie sprawuje sie na cerze mojej mamy dobrze- odżywia, wygładza smile

174

Wczoraj kupiłam kolejną buteleczkę serum Bielendy Laser Xtreme - w wersji pod oczy. Kosmetyk nie daje może bardzo spektakularnych efektów, ale świetnie nawilża delikatną skórę wokół oczu, a przy tym jest bardzo wydajny i stosunkowo niedrogi.

175

ja ostatnio szłam do drogerii po tusz do rzęs , a wyszłam z lakierm do paznokci ;]

176

ja kupiłam cienie do brwi - nieznanej mi firmy oraz podkład Loreal smile

177

aniulka99 napisał/a:

ja ostatnio szłam do drogerii po tusz do rzęs , a wyszłam z lakierm do paznokci ;]

czyli zakupy nieudane - widać za mało maskar w drogerii mieli

178

Ja ostatnio kupiłam podkład do twarzy marki Revlon do cery mieszanej. Jestem zachwycona smile

179

dziś przysalałam z pudrami w Rossmannie bo jest -50% smile

180

Kupiłam sobie paletkę cieni do koloryzacji brwi z KOBO. Namówiła mnie koleżanka ale przyznam, że fajna opcja. Wcześniej nie zwracałam takiej uwagi na brwi poza ich lekką regulacja, ale faktycznie nadanie im koloru dużo daje.

181

Na słynnej już promocji w Rossmannie zakupiłam ukochany fluid Loreal True Match i tusz do rzęs False Lash wings Sculpt. Chyba lubię tę markę. A tusz też się stał już moim ulubionym.

182

w aptece krem do skory suchej z firmy anida ,,Medisoft,,
polecam jest swietny
do tego cena 9 zl

183

A ja zakupiłam podkład Revlon Colorstay nr 180 do cery tłustej i mieszanej. To najlepszy jak na razie fluid dla mnie i jeszcze kupiony za taką cenę ! Jak zobaczyłam ile kosztuje w Rossmannie to aż oczy przetarłam big_smile 69.99zl !!!
Dodam, że ja kupiłam na allegro za 25 zł big_smile nie odczuwam, żeby to była jakaś podróbka bo świetnie kryje i długo się trzyma

184

Kupiłam sobie ostatnio szminkę do ust. Cudo z Kobo, kupione w drogerii natura. Kolor zachwycający <3

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xta1/v/t1.0-9/12993350_1235164526511077_8592547391467502344_n.jpg?oh=37a028be794f736e512d2a8c4a71a727&amp;oe=57DB40D1&amp;__gda__=1474817836_d31db685e205db7ff51083867dcb9b3e

185

Ja wreszcie trafiłam na idealny podkład dermablend korekta 3d, który maskuje wszelkie niedoskonałości skóry, idealnie się wtapia w twarz nie dając efektu maski. Mam kilka blizn po trądziku to fajnie je maskuje.

186

Jako, że lato się zbliża wielkimi krokami, kupiłam sobie w Douglasie samoopalacz z St. moriz (bardzo go lubię) - nie będę się stresować, że mam blade nogi, przed założeniem krótkich spodenek wink

187

krem do twarzy algi morskie bielenda, bo jak tylko wychodzi większe słońce to moja skóra jest bardzo sucha, koretor pod oczy z eveline oraz pomadka z loreal, ciemna wisnia

188

peeling kiwi Joanny (mam do tych owocowych ogromną słabość smile ) i niebieski dezodorant Adidas

189 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2016-05-24 15:02:29)

polecam kosmetyki Ingrid produkowane przez firme Verona
podkład mineralny jest świetny
do tego super cena
nawilza skore i kryje wszystkie niedoskonalosci ceny a jest lekki i nie obciaza skory, naturalnie wygląda
strzal w dziesiatke cena na allegro 7 zl

swietne są  tez jednorazowe maseczki do rak i do stóp Marion

190 Ostatnio edytowany przez McMiodek (2016-05-24 16:23:45)

Sylveco- tonik hibiskusowy do twarzy. Fantastyczne cudo, gorąco polecam. Dobrze nawilża skórę, niweluje uczucie ściągnięcia i odświeża.

Rewitalizujacy żel pod prysznic Pomarańcza z kurkumą od The Secret Soap Store. Zapach- czysty obłęd. Konsystencja olejko- żelowa. Skład świetny! Wygładza skórę i goi podrażnienia smile Nawet na skórze twarzy, wyrównuje jej koloryt, głównie dzieki kurkumie! smile

Polecam gorąco smile

191

Ostatnio, bo wczoraj wink, kupilam sobie plyn miceralny i balsam do ciala pod prysznic. smile

192

W Sephorze nabyłam eyeliner w kolorze grafitu z delikatnie miesiącymi się drobinkami. Polecam, bo świetnie wygląda, a same kreski rysuje się nim bardzo dobrze.

193

Ooo, granatowy eyeliner... Musze taki nabyc, bo wydaje mi sie, ze ladnie moje oko wyglada w otoczce granatu badz niebieskiego. A mam brazowe oczy.

194

Ja ostatnio kupiłam i zakochałam się w peelingu do ciała, który dodatkowo bardzo nawilża skórę i przez dwa dni mam jakby delikatnie wysmarowane olejem ciało... CUDOWNY <3
w końcu znalazłam coś na moją suchą skórę i nie spodziewałam się, że to może być peeling big_smile

195

olejek arganowy z Inoaru smile wygladzanie i nawilzanie wlosow czas zaczac big_smile dam znac, jak sie sprawuje smile

Posty [ 131 do 195 z 425 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Jaki kosmetyk kupiłaś ostatnio ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024