Powiedział, że już mnie nie kocha i nie chce się żenić... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Powiedział, że już mnie nie kocha i nie chce się żenić...

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 73 ]

1 Ostatnio edytowany przez yvette (2009-09-18 16:09:10)

Temat: Powiedział, że już mnie nie kocha i nie chce się żenić...

Moje problemy zaczely sie jakies 1,5 roku temu. wtedy dowiedzialam sie ze moj ojciec ma kochanke. moja mama nie wie do tej pory. jestem a raczej bylam do dzis w zwiazku przez 3,5 roku a dzis moj chlopak powiedzial ze juz mnie nie kocha i ze to co czuje to przyzwyczajenie. planowalismy slub, kupil pierscionek a teraz oznajmil mi cos takiego. nie wiem co mam zrobic, czy mam z nim jeszcze rozmawiac. powiedzial ze juz nie wytrzymuje, ze czasami nie chce mu sie ze mna widywac. jego ojciec przez dlugi czas zdradzal matke, brat i siostra rowniez zdradzili swoich malzonkow. nie mam zielonego pojecia jak sobie poradzic, bo kocham go... coraz bardziej zastanawiam sie czy ze soba nie skonczyc... on mowi ze to dla mojego dobra ale dla mnie takie cos nie istnieje. jestem zakompleksiona, brzydka, gruba i teraz widze ze na dodatek glupia... nie rozumiem po co kupil ten pierscionek skoro teraz mi powiedzial ze on nigdy sie nie ozeni i robi to dla mojego dobra, zebym nie czekala. dlaczego/?;(

Postaraj się, by tytuł posta sugerował, o czym jest dany wątek.
Pozdrawiam
Yvette

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Sky-high-etris (2009-09-18 13:14:36)

Odp: Powiedział, że już mnie nie kocha i nie chce się żenić...

Absolutni nie kończ ze sobą. To najgłupsze rozwiązanie ze wszystkich. Skoro każdy u nich zdradzał to rodzinne^^. Ale nie każdy musi być taki sam. Chłopak po prostu nie wie co to miłość, bawi się w domek^^, nie dorósł do poważnego związku. Ale pamiętaj, że nie kończy się u nich na 1 kobiecie z którą jest na poważnie, bo każda inna uczy go dla innej. Na takich nie trzeba tracić czasu i pokazać, że bez nich też możemy żyć z pięknym uśmiechem. I wcale oni do szczęścia nie są potrzebni. Nie możesz mu pokazać, ze jesteś załamana. Pokaż, że umiesz bez niego życ wtedy on się prędzej przełamie.

3

kiedy ja nie potrafie. zawalil mi sie caly swiat. bedac z nim jakos dawalam sobie rade ale teraz? chyba nikogo juz nie spotkam...

4

Nie możesz tak myśleć. Spotkasz w odpowiednim momencie. Widać ten facet nie był Ciebie wart.

5

mialam wczesniej chlopakow ale zaden nie byl na powaznie. a ten byl najcudowniejszy. nie chce nikogo innego. nawet gdyby teraz zmienil zdanie wszystko bym mu wybaczyla...

6

Najłatwiej jest się poddać. Ktoś tam kiedyś powiedział że najłatwiej jest być nieszczęśliwym, a nie walczyć o to by być szczęśliwym. Wiele razy zaczynałam wszystko od zera. Jakoś sobie radziłam raz lepiej raz gorzej. Wierz mi nie ma nic piękniejszego od życia... i dobrze o tym wiesz, skoro byłaś szczęśliwa. Odnajdziesz to szczęście u boku innego. Może nie za miesiąc czy dwa ale odnajdziesz. Musisz tylko w to uwierzyć! A ja trzymam kciuki smile

7

nie wiem... juz mi troche lepiej... bede twarda, nie poddam sie!

8

musisz byc silna,musisz pokazac ze jestes wartosciowa kobieta...wiem ze ciezko ale poradzisz sobie,musisz !!! :)bedzie dobrze :*

9

ewelka12, głowa do góry, jesteś wspaniałą dziewczyną skoro zauwazałyś u siebie i u chłopaka w rodzinie że zdrada to zło i że niszczy człowieka-jesteś w pełni wartościową Kobietką a to w tej chwilii jest w stanie Cię zbawić:-) jesli Twojemu chłopakowi nagle się odmieniło to pokaż mu, że nie będziesz na każde jego zawołanie..
Słońce, przed Tobą wspaniala przyszłość, rozejrzyj się wokół ilu jest fajnych facetów...
A tego   odstaw na dystans, czasami musimy zachowywać się nader honorowo żeby udowodnić facetom, że to Kobiety rządzą światem:))

10

barbie jestes fantastyczna! uwielbiam Cie! wlasnie takiej poprawy humoru bylo mi trzeba smile

11

Ewelko, ile macie lat? Ty i Twój narzeczony?

wiesz, czasem miłość przechodzi w przyzwyczajenie.. niestety... i choć to trudne, to trzeba pozwolić komuś odejść..

12

wiesz Ewelka myślę sobie , że kobiety są silne wlaśnie dlatego, że potrafią poradzić sobie z wielkimi problemami. jeśli lapia Cię takie drastyczne myśli, pomyśl jakie masz szczęście, jesteś zdrową kobietą, masz poukladane w glowie. a kompleksy to najgorsze co mozemy w sobie pielęgnowaćjako w kobiecie. patrz w lustro codziennie i mów sobie jak duzo jestes warta. pomyśl , że to on stracil, staracil milości jaką go darzylaś. nie chcial jej? widocznie nie byl jej wart. trzymaj się kochana i nie daj się zniszczyć. wiem , że latwiej jest doradzać, ale też kiedyś zostalam porzucona i czulam się dokladnie jak Ty. czas leczy naglębsze rany.

13

najgorsze sa jednak noce... nie moge spac... czy tez tak mialas ze czulas fizyczny ból? bo ja mam cos takiego ze czuje jakby mnie bolaly ramiona pluca i wszystko w srodku kiedy o nim mysle... oboje mamy 22 lata ale, teraz wiem, ze chyba na prawde na mnie nie zaslugiwal. i co najlepsze dowiedzialam sie ze przez tyle czasu bezczelnie mnie oklamywal. teaz sie do tego przyznal! szkoda ze wczesniej nie bylam taka madra...

14

najważniejsze,ze wszystko wyszło przed ślubem???.co by było za pare lat,jak dostałby olśnienia,ze cię nie kocha? Czułabyś się jeszcze gorzej,uwierz mi wiem co mówię.Nie masz nad czym rozpaczać,facet nie był ciebie wart i tyle!!! Głowa do góry smile

15

dzieki, na prawde mi pomagacie... zaczynam wierzyc w siebie... niestety nie w to ze jeszze kogos znajde:/

16

ewelka uwierz mi znajdziesz,albo ten ktoś znajdzie ciebie.Jesteś młodą osobą,więc nie załamuj się, całe życie przed tobą smile

17

Słuchaj ja jestem w podobnej sytuacji. Tyle ze to ja go zostawilam bo mnie zdradzal. Czulam sie dokladnie tak jak ty-zwlaszcza noce byly okropne. Teraz jest juz troche lepiej (minelo kilka dni odkad zerwalam z nim kontakt) i chociaz czasami mam te nawroty to mysle ze sie z tego wylecze. A ten twoj eks to nie jest wiele wart. I nie mow ze jestes brzydka- kazda kobieta jest piekna tylko musi z siebie to piekno wydobyc. A zatem moze czas najwyzszy cos dla siebie zrobic?:)

18

wlasnie dzis doszlam do tego samego wniosku ze wreszcie zaczne robic os z mysla o sobie i tylko dla siebie... smile i co najwazniejsze jak o nim mysle to bol jest juz prawie niewyczuwalny:) kasienka 86 ja w sobote sie upilam i sie lepiej poczulam wink zreszta przyjaciele nie pozwalaja mi siedziec samej w domu i ciagle ciagle gdzies mnie zabieraja smile

19

i to jest najlepszy sposob;) ja sie upilam w piatek, w sobote nawet nie mialam sily o nim myslec. Super ze mozesz liczyc na przyjaciol-mnie moi tez samej nie zostawili z tym wszystkim. I widze postep. Łatwiej mi odgonic zle mysli. Dzisiaj stwierdzilam ze czas przestac go idealizowac. zrobilam liste jego wad. Nawet nie wiedzialam ze ich tyle bylo. Czytem je teraz i widze ze nie warto za kims takim plakac. Napisz od czasu do czasu jak sobie radzisz. Jestesmy w podobnej sytuacji wiec tym bardziej mnie to interesuje. 3maj sie cieplutko

20

hmmm...  lista wad? nie probowalam, ale chyba zaczne wink w sobote podrywal mnie facet- nie byl az taki zly wink i uznalam ze moze nie jestem az taka straszna.... no coz, ale dzis mi przeszlo bo zaraz ma przyjechac oddac mi moje rzeczy... boje sie...

21

No niestety przez to trzeba przejsc. J atez mam gorsze chwile. Mija tydzien i ja widze ze jednak to prawda ze czas leczy rany. Nie jest jeszcze okej, ale jest lepiej niz dzien po tym. Wiec mysle ze jeszcze kilka tygodni i bede umiala na niego spojrzec tak jakby nigdy nic dla mnie nie znaczyl. Niech ci odda twoje rzeczy i spada. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Jak widac faceci juz sie zaczynaja ustawiac do ciebie w kolejce;) i bardzo dobrze. Tak trzymaj.

22

hmmm czy w kolejce to watpie. po prostu jeden mnie ciagle zagadywal ale to nie to wink Widzialam sie z nim! oddal mi rzeczy i tyle. zero reakcji z mojej strony-nawet mnie serce nie zakuło jak go zobaczylam:) tylko wlasnie njgorsze jest to ze ciagle o nim mysle i ciagle boli:( myslalam ze bede ryczec dzis pol nocy jak go zobacze ale nie, jest dobrze w miare. chociaz chyba i tak jakby chcial wrocic to pewnie nawet teraz bym mu wszystko wybaczyla... ehhh czy zycie musi byc az tak pokrecone?:(

23

To minie. Zastanów się tak na serio czy chciałąbyś być z nim po tym jak cię potraktował? Nigdy nie być pewną czy on nie zrobi tego znowu... Lepiej zacząć życie bez niego w twoim wieku niż za 10 czy 20 lat. Staraj się zająć czyms innym, naucz się odganiać myśli o nim. To możliwe-sama się o tym przekonałam. A przede wszystkim nie idealizuj go. A myśli bedą wracać. Też to mam. Dzisiaj w nocy mi się śnił naprzykład. Potrzeba nam ewelka czasu.

24

Boze! mi tez sie snil! a co najgorsze ze do siebie wrocilismy! straszne to jest! wiem ze oszukiwal mnie przez 4 lata a ja zawsze go bronilam przed innymi, ale teraz w zyciu juz bym tego nie zrobila. najgorsze jest to ze koleznanki uwazaja ze dobrze sie stalo a koledzy ze to on byl swietny a ja nie... i dalej zaczynam myslec ze to chyba moja wina. chociaz z drugiej strony moze spotkam kogos kto bedzie mnie kochal czysta i szczera miloscia...

25

Ewelka, nie obwiniaj się, bo tylko bardziej się dołujesz. Zaczynasz życie bez tego faceta - swoje życie. Z czasem kogoś na pewno spotkasz, zakochasz się...Lecz nie musi to być już teraz. Fajnie, że masz przyjaciół, którzy zawsze Cię gdzieś wyciągną. Zobaczysz, staniesz na nogi! smile

26

no a dzis to jestem niemal ze szczesliwa. prawie w ogole o nim nie myslalam i jakos taki bardzo fajny dzien dzis byl smile a co najwazniejsze znow sie usmiecham smile

27

Ewelka - podoba mi się Twój powrót dożywych! Tak dalej.
Zdradzę Ci, że nie jesteś jedyną osobą, którą to spotkało. Moja przyjaciółka po 10 latach bycia z facetem i zaręczynach jest obecnie sama- bo on ją zostawił.
Druga moja koleżanka jest już rozwódką, a zamężną była nie cały rok.
Tak więc widzisz.... Jesteś w duzo lepszej sytuacji smile

Ja przechodziłam pół roku temu przez podobną sytuację. I dziś mogę się pochwalić, że jestem jedną w swoim rodzaju singielką smile
Co do facetów to nie szukaj na siłę- sam się znajdzie.
Musisz uwierzyć w siebie i w swoją wewnętrzną siłę, wtedy przetrwasz najgorsze.
Świetnie, że masz przyjaciół, którzy Ci pomagają- bo teraz własnie ich najbardziej potrezbujesz.
Skoncentruj się teraz na sobie- bo wiem, że możesz osiągnąć wiele.
I nie myśl nawet o powrocie do tego byłego - bo i tak nic z tego nie wyjdzie, wiem coś o tym z własnego doświadczenia smile
Nie będzie łatwo, ale poradzisz sobie.
Ja też nie raz płaczę cichutko w kącie, ale każdej z nas jest potrzebny taki dzień smutasa wink
Pozdrawiam Cię
I informuj nas co się dzieje w Ciebie smile

28

a tam, dzis mija tydzien od kiedy mi to powiedzial a ja czuje sie wrecz rewelacyjnie! i smieje sie teraz z tego ze tyle plakalam! na nieszczesliwe zakochanie najlepszym lekarwstwem jest nowa milosc. i moze nie milosc a zauroczenie jako takie mnie dopadllo wink wiec ciesze sie teraz ze z nim juz nie jestem! przez prawie 4 lata nigdzie nie wychodzilam, bo on byl wiecznie "zmeczony". a teraz? codziennie wychodze, spotykam nowych ludzi i zaczyna mi sie to coraz bardziej podobac smile

29

Ewelka zazdroszcze ci takiego podejścia. Ja też się staram jak mogę: wychodzę, dbam o siebie, robię wiele dla siebie, ale czasami robi mi się bardzo smutno. I ciężko mi się wtedy z tym smutkiem uporać.

30

Kasiu! idz do fryzjera, na zakupy albo do kosmetyczki!! zrob cos dla siebie! umaluj sie, wygladaj swietnie! i ciesz sie z kazdego faceta, ktory na Ciebie patrzy !  jestes na pewno atrakcyjna dziewczyna wiec wyjdz do ludzi i ciesz sie zyciem!

31

już to zrobiłam:D tylko jeszcze nie dokońca pomogło

32

Mowie Ci, czas leczy rany! chociaz latwo mi mowic, bo gdyby odezwal sie chociaz jedny slowem ze chce zebysmy znow byli para to zodzilabym sie bez namyslu.... ehhh czemu nie mozna miec znow 6 lat, gdzie najwazniejszym problemem bylo posiadanie nowej lalaki Barbie....;(

33

ewelka, moj eks sie odezwal. i teraz mi okropnie zle. wiem ze nie chce z nim byc bo nie umialabym udawac ze jestem z nim szczesliwa. ale zle mi. sama nie wiem czemu. oszukiwal mnie- mysle teraz ze to byl chory, toksyczny zwiazek. ale ja wciaz czuje jakbym to ja robila cos zlego tylko dlatego ze zaczelam w koncu dbac o siebie. mam nadzieje ze w tym wypadku naprawde czas pomoze mi zapomniec i spojrzec na ta sprawe bardziej rozsadnie...

34

ehhh kasiu ja tez mam dzisiaj gorszy dzien. wczoraj troche wypilam i napisalam co u niego slychac to nawet sms nie doszedl-zmienil numer i nic mi nie powiedzial... wiec sama wdzisz-Ty chociaz masz swiadomosc ze komus na Tobie zalezy... i nie martw sie, to ze robisz cos dla siebie jest swietne! ja wczoraj zalozylam krotka spodniczke i cieszylam sie z tego ze mnostwo facetow gapilo sie na mnie;) ale, szkoda ze nie ten, na ktorym najbardziej mi zalezy...

35

ewelka ale to dobrze ze on zmienil nr. naprawde. tak bedzie ci latwiej zapomniec. ja bym wolala zeby moj eks dal mi spokoj bo to cholernie boli jak on twierdzi ze mu zalezy. a wiem ze to nieprawda, on tak tylko mowi bo lubi miec wlazde i boli go ze go w koncu zostawilam

36

ehhh zrobilabym wszystko zeby do mnie wrocil... ale wiem ze nie mam u niego szans. podejrzewam ze on juz ma jakas inna kobiete...

37 Ostatnio edytowany przez yvette (2009-09-27 20:20:45)

ewelka12 napisał/a:

ehhh zrobilabym wszystko zeby do mnie wrocil... ale wiem ze nie mam u niego szans. podejrzewam ze on juz ma jakas inna kobiete...

ewelka z tego co do tej pory przeczytalam twoj eks to ... czemu ty mialabys sie starac zeby on wrocil? sam z ciebie zrezygnowal. zaslugujesz na kogos lepszego

Dziewczyny, proszę, dbajcie o kulturę na forum i nie używajcie obraźliwych/wulgarnych określeń, które obniżają jej poziom.
Pozdrawiam
Moderator

38

Dziewczyny głowa do góry!
ja kiedys tez miałam chłopaka, który mnie zdradzał i zawsze przekrecał wszytsko tak ze czułam sie ze to ja jestem ta zła ze to moja wina. Przyszedł nagle dzien ze mi sie odiwdziało, ze nie chce z nim byc. bałam sie bycia sama ale poradziłam sobie!:) Jestem teraz z chłopakiem którego kocham i z którym jestem szczesliwa i wiem ze jestem dla niego najwazniejsza.
tak bedzie i u Was, spotkacie kogos z kim bedziecie szczesliwe i kochane;)

39

a ja njbardziej boje sie tego ze nikogo juz nie pokocham... nikt nie bedzie rownal sie z tym ktorego ciagle kocham, ktory nadal jest da mnie calym swiatem i dla ktorego zrobilaym wszystko...

40

Nie bój sie, pokochasz na pewno:) Rozejrzył sie dookoła i zobacz ile jest swietnych ludzi, chłopaków. Na pewno znajdziesz tego swojego ukochanego i kedys sobie powiesz szkoda czasu na niego bylo. Tylko oczywiscie nic na sile. Ale jestem dobrej mysli:) Pozdrawiam:)

41

dzis mam dobry dzien wink i dzis wiem, ze stracilam prawie 4 lata z tym palantem wink

42

ja tez wiem ze duzo stracilam ewelka. przykre to ze zmadrzalysmy tak pozno...

43

no niestety...za pozno. al ja sie ciesze ze moi przyjaciele, koledzy i znajomi mnie wspieraja smile

44

Wiecie na błędach sie uczymy i w nastepnych związkach starmy sie ich nie popełniac:) Szukac plusów zawsze musimy. A na kazda z nas czeka ten jedyny ukochany dla których bedziemy najwazniejsze, najpiękniejsze i w ogóle naj:)

45

hmm, powiem wam ze mnie to przeroslo, to wyszlo z dnia na dzien, nawet mi nie wyjasnil, tylko powiedzial ze to przyzwyczajenie... i strasznie mnie to denerwuje ze tak na prawde nadal nie wiem co sie stalo. tym bardiej ze dzien wczesniej powiedzial ze mnie kocha a nastepnego ze to koniec, i frajer nawet nie mial odwagi mi tego wprost powiedziec a tylko zadzwonil... to jest dopiero cios...

46

A najgorsze jest to że mówią że to dla naszego - kobiet dobra smile  Młoda jesteś i na bank kogoś poznasz nie ma sensu być z kimś -np.: wybrakowanym egzemplarzem [niech mi zostanie wybaczone to że tak określam], tylko z obawy że się już nikogo wartościowego nie spotka. Jak mawiają tego kwiatu to pół światu czy jakoś tak... Głowa do góry panie codziennie sobie to powtarzam smile Ewelka nie wierz tym co mówią że ty nie byłaś w tym związku ok? do tego trzeba dwojga zarówno do szcześliwego jak i do złego związku, prawda leży zawsze po środku smile ale jak ktoś nie jest stworzony do trwałego i szczerego związku to nie warto sobie nim głowy zawracać. Powodzenia życzę jeszcze wiele pięknych chwil Cię czeka i wspaniałych spotkań z wartościowymi ludźmi smile

47

dzieki koolka, masz racje, cos w tym jest. tylko na prawde ciezko sobie to wszystko poukladac

48

Wiem dokładnie co czujesz, no może nie dokładnie bo każda z nas przeżywa to zupełnie inaczej ale porażka bo tak to odczuwamy zawsze boli i nie wiedzieć czemu My kobiety odruchowo obwiniamy się o to że on się nami nie interesował. Uważamy ze nie jesteśmy dość dobre, piękne, mądre i w ogóle. Zupełnie jakbyśmy były drugiej kategorii. Nie podam Tobie przepisu bo nie ma na to aby jakoś ten bałagan posprzątać w twojej zbolałej duszy i sercu...  Wszystko przychodzi z czasem, niekiedy trzeba go bardzo dużo i wiele pracy oraz pozytywnego myślenia przede wszystkim o sobie smile a z zaangażowaniem prawdziwych przyjaciół staniesz na nogi smile i jeszcze podziękujesz temu swojemu niedoszłemu "rycerzowi", że obszedł się z Tobą dość brutalnie... wytrwałości w byciu dobrą dla samej siebie. Ktoś gdzieś napisał czy powiedział, że jeśli nie pokochasz samej siebie to nikt Cię nie pokocha... i tego należy się trzymać dla własnego przyszłego dobra i szczęścia... A rycerz ten prawdziwy zjawi się i doceni to co masz tam w środku smile

49

haha wink to ja moze bede w spokoju czekac na tego rycerza wink o ile sie zjawi wink i nie musi byc wcale na bialym koniu wink

50

zjawi się zjawi tylko kochana nie popadaj w stan niebytu... czasem szczęściu trzeba pomagać smile po okresie żałoby po swoim niedoszłym otwórz się na ludzi i świat smile i zobaczysz tęczę... smile wybacz(cie) ale popadam czasem w stan rozmarzenia  i poetycko się robi w moich wypowiedziach smile nowa miłość jest jak wiosna zachwycająca... stara odchodzi jak zima i należy się cieszyć ze zostało miejsce na nowe możliwości i doznania smile przyjemnego "czekania" i duszy leczenia... choć to już jesień to i tak pięknie jest, a jak uronisz łzy w gorszy dzień to nic tak trzeba bo to część ciebie i twych wspomnień smile
Pozytywnego i informuj o postępach smile

51

o panie... Kocham Cie smile

52

o nie, napisal do mnie, dal nowy numer i powiedzial ze nadal nic do mnie nie czuje... ja sobie nie poradze....

53

ewelka12 napisał/a:

o nie, napisal do mnie, dal nowy numer i powiedzial ze nadal nic do mnie nie czuje... ja sobie nie poradze....

Z czym sobie nie poradzisz?

54

bez nego... naal go kocham i mio wszystko nadal chcialabym z nim byc...

55

ewelka, nie chciałabyś z nim być. nie byłabyś z nim już teraz szcześliwa. a swoją drogą to to ładny manipulant. nie kocha cie a chce mieć kontakt. po co? żebyś za nim latała, płaszczyła się a on by udawał księcia nie do zdobycia? ewelka mi się wydaje ze nie powinnas miec z nim kontaktu. czasami trzeba nabrac dystansu zeby spojrezc na cos tak jak to naprawde wyglada.

56

wlasnie, po co on sie odezwal... tak bardzo tego chcialam, czekalam az on pierwszy sie odezwie, bo liczylam ze on moze zmienil zdanie. tak sie ucieszylam jak zobaczylam wiadoosc od niego... a on mi napisal ze nadal zdania nie zmienil i dal numer jakby mi byl kiedys potrzebny... i jak ja mam dalej zyc?! jak?!

57

normalnie kobieto, nadal żyć bedziesz. Nie daj się bo wiem jak to niszczy... ponad 1,5 temu wyciągałam moją przyjaciółkę z takiego toksycznego układu. Facet bawił się nią do czasu aż my nie wkroczyliśmy do akcji. Na początku było ok ale jak juz ja omotał to zaczęły się jazdy na maxa jakieś tam jego koleżanki i wyjścia bez powiadomieni jej o tym, jednym słowem kombinacje a potem ja rzucił bo jej nigdy nie kochał jak powiedział, że to tylko sex i dobra zabawa. Tez po rozstaniu dręczył ja smsami, e-mailami nawet bywał w klubach do których chodziła z nami. Drań ją męczył tak bardzo ze ona już nie dawała sobie z tym rady. Dochodziła do siebie bardzo długo Więc nie daj się i nie licz i nie czekaj na zmianę jego decyzji bo jak Cię dręczy to znaczy ze chce mieć nadal nad tobą władzę a nie powinien. Stracił prawo do Ciebie i Twojej uwagi  w chwili kiedy z Tobą się rozstał. Sam się wypisał z Waszego związku więc teraz niech sobie żyje najlepiej na marsie abyś nie musiała się przypadkiem na niego natknąć. Wytrwałości i nie daj się męczyć. smile

58

hmm... zeby to bylo takie proste. bez sensu bylo to ze sie odezwal... nie wiem po co to zrobil. nawet nie przeprosil a sie wielc laskawie zapytal co u mnie slychac...

59

uwierz mi,że to nie jest proste ale trzeba to przeboleć i "przeczekać" przerobiłam to i Ty tez... jego postępowanie jest bez sensu, ale ty się w to nie wplątuj na nowo smile moje przedmówczynie dawały dobre rady i wspieramy Cię wszystkie tu z tego portalu i forum smile trzymamy kciuki i życzymy powodzenia smile

60

wlasnie to forum bardzo duzo mi pomaga. jestem osoba skryta a tu latwiej mi opisac to co czuje... dzieki wam wszystkim smile :*  tylko najgorsze ze nadal nie moge sobie poradzic... ale moze czas leczy rany...

61

mysle tez ze dał Ci numer zebys za nim latała a tego nie mozesz zrobic ma facet pecha a Ty dasz rade bez niego. Najlepiej nie zapisuj jego numeru tego nowego. jesli nie bedziesz go znała to nie bedziesz mogła sie do niego dezwac i to Ci pomoze;) Trzymamy kciuki:)

62

nie, akurat mam na tyle silna wole ze nie zadzwonie i nie napisze. skoro dal mi ten numer to po co mowi ze on zdania nie zmienil i nie zmieni bo nadal mnie nie kocha? dziwne jest to wszystko. uz nie wiem czy smiac sie czy plakac...

63

ewelka, mój eks robi to samo. też nie daje mi spokoju... koszmar

64

Najlepiej wyrzuć ten numer i zmień swój. Wiem, że to ciężkie- ale uważam że tak byłoby mimo wszystko najlepiej. Da Ci to jakiś tam większy spokój na jakiś czas. Nie musisz wisieć na telefonie i czekać na każdego sms'a. Jeśli kiedyś by się ocknął i zdał sobie nagle sprawę że jednak nie może bez Ciebie żyć- to Cię znajdzie. Chyba wie gdzie Cię szukać.
Ale moim zdaniem nie powinnaś na to liczyć/czekać. Taki facet nie jest tego wart... Wyjdź do ludzi, rozerwij się, choć na chwilę przestań o nim myśleć. Zajmij cały swój czas. Wszystko jakoś się ułoży.

65

Impresja ciagle to robie, wychodze i wracam pozniej niz zwykle do domu zeby tylko nie myslec... i kompletnie nie rozumiem po co dal mi ten numer skoro mnie nie kocha... ehh jakie ciezkie jest zycie kochajac i nie byc kochanym... nawjwazniejsze ze znow zaczyna sie szkola wiec bede miala mniej czasu na myslenie o nim..

Posty [ 1 do 65 z 73 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Powiedział, że już mnie nie kocha i nie chce się żenić...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024