Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 31 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 326 do 390 z 1,984 ]

326 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-26 01:33:02)

Odp: Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

Apoteozo smile
Oczywiście że boli. Zawsze ta czynność(proces) w moim przypadku jest bolesny. Raz na ruski miesiąc bywa bezobjawowo, wtedy jestem jeszcze bardziej zdziwiony niż dzisiaj. A miałem kilka zdziwień. Właściwie to już wczoraj.
Zdziwienie pierwsze:
  Jadę wściekle rano do Birmingham na lotnisko z nowa baterią do samolotu. Spoko, każda małpa da radę zrobić to co ja miałem tam do zrobienia.
Znaczy wleźć do samolotu. Otworzyć jedną klapkę, wyjąc wtyczkę a potem stary akumulator. Potem w odwrotnej kolejności zrobić to samo z nowym. I jechać do domu. Fajnie, pięć minut i miałem fajrant. Może szef odda forsę na paliwo, pogadam w poniedziałek z nim.
Jadąc w tamtą stronę o 5-tej na autostradzie gliny stoją i migają żeby czekać. Wypadek, ale jaki.
  Lunapark jakiś rozstawiał się przy drodze i postawili w krzakach nadmuchanego tyranozaura. Jakaś kobietka sobie jechała , widać jeszcze trochę spała bo przestraszyła się tyranozaura i przywaliła w barierę pomiędzy pasami w tej panice. Na szczęście nic jej się nie stało a dinozaur wcale nie miał zamiaru ją zjeść. Chwila słabości kobietki tylko.
A może boi się też pająków?
Zdziwienie dwa gdy wracam. Kawałek za lotniskiem jadę i patrzę na fajny widok malowany słońcem. Super pole, krzaczki, bajkowe światło i....
wielbłąd !  Prawdziwy wielbłąd z dwoma garbami. Myślę sobie że chyba ześwirowałem.
Parking był, zatrzymałem się co by upewnić się że faktycznie tam jest wielbłąd. Spoko, nie zwariowałem, jakiś inny koleś na parkingu też widział tego wielbłąda.
Zdziwienie kolejne z dzisiaj bo znajomy waląc się w pierś opowiada mi że w Polsce była taka sprawa że dwóch ruskich turystów w górach pobiło niedźwiedzia. I obiecywał pokazać jakąś gazetę ze zdjęciem niedźwiedzia w bandażach. Czy to prawda? Było takie coś? Najwyżej poczekam na tą gazetę.
I ostatnie zdziwienie. A właściwie zadziwienie. Kilkanaście minut temu wjechałem na parking koło domu. Bardzo ciemna i czysta noc. Popatrzyłem do góry i koparka mi opadła. Jakbym pierwszy raz w życiu gwiazdy zobaczył. Jaki niesamowity widok. Stałem kilka minut gapiąc się w te gwiazdy, dzisiaj wyjątkowo dobrze widoczne. Chyba pójdę jeszcze na dymka i jeszcze raz zadziwię się smile

Edit:
  Teraz ja zapytam.  Pedro smile Czy teraz ty cos knujesz? > Piracikaa <  powiadasz. Nie wiem o czymś o czym inni wiedzą?

Zobacz podobne tematy :

327

Pirat to uważaj żeby te zdziwienie na twarzy Ci nie zostało hehe smile a tak my wiemy o czymś czego Ty nie wiesz, podczas Twojej nieobecności dużo się zmieniło, taki tajny plan, mnie obowiązuje tajemnica, nie wiem jak z tego wybrnie Don Pedro ale podejrzewam że nie zafunduje Ci kolejnego zdziwienia big_smile .......

328

Dobra smile
Nie ściemniaj tylko pisz. Bo zdziwienie z domysłami utrwali mi się na amen. Skoro ciebie obowiązuje tajemnica to proszę mnie teraz wkopać co knuje Pedro. Nic mu nie powiem tak że spoko. On teraz śpi chyba

329

Pirat napisał/a:

Teraz ja zapytam.  Pedro smile Czy teraz ty cos knujesz? > Piracikaa <  powiadasz. Nie wiem o czymś o czym inni wiedzą?

ja tam nic nie wiem wink

330 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-26 13:21:21)

No to ONI coś wiedzą smile

Edit: Spadam na spacer. Ciekawe co wyknują w tym czasie

331 Ostatnio edytowany przez moNniaaaa (2009-09-26 15:15:05)

apoteoza23 napisał/a:

moNniaaaa nie dbasz o siebie oj nie dbasz ale skąd ja to znam....? no ale uwagę musiałam wzrócić żeby nie było smile przypomniał mi się tekst który mówi mój kolega "ludzie się dziela na taborety i na tych którzy słodzą kawę/herbatę" zawsze rozbraja mnie tymi słowami

Nie chodzi o to, że nie dbam o siebie, ale po prostu nie miałam czasu i ochoty. Spędziłam wczoraj 4 godziny w szpitalu czekając na same badania...
Ale tak to jest, ze jak się ma połamane żebra, to się jeść nie chce big_smile

332 Ostatnio edytowany przez Ansja (2009-09-26 16:05:35)

Skoro o zdziwieniach mowa, moje nastąpiło pierwszego dnia pracy na warszawskim bazarze z warzywami i owocami. Standardem były babcie, które wybierały kilogram cebuli przez 10 minut ( "..bo ta ma za dużo warstw, bo tamta ma już szczypiorek i nie będzie dobra..") Standardem był pan, który mierzył każdą jedna fasolkę szparagową, by były równe - nie wiem, może miał specjalny garnek big_smile Standardem była pani,która pluła pod nogi, kiedy kiszona kapusta okazała się za kwaśna.. Norma, rzec się chce.. Ale kiedy przyszła kobieta i kazała nałożyć sobie 5 kg równych (!!!!) i czystych (!!!) ziemniaków, jej zdziwienie okazało się większe niż moje, kiedy jednym ziemniakiem dostała w łeb. Cóż norma ... smile

333

Pirat nie ma szans ja się nie wygadam tylko dodam ze przekupna jestem big_smile
moNniaaaa to faktycznie nie ciekawie jestes usprawiedliwiona, a co się stało jeśli można wiedzieć?
Ansja dziwna ta norma hehe big_smile

334

Witam wszystkich i Ciebie Don Pedro klimaty w Skandynawi sa super i sorrki ze tak dlugo sie nieodzywalam ale bylam na 2dniowej wycieczce statkiem do Finlandi, bylo super

335

Ale jaja smile
Ansja, walnełaś w głowę katroflem? Tej miłej pani ?  Czy to był przypadkiem lecący kartofel może, co?
Monia ma połamane żebra i nie je. Hmm, tak  nie rozpowiadaj za dużo bo laski zaczną sobie żebra jeszcze łamać.
Apoteoze jest przekupna, fajnie. Dobra, nawijaj jaka stawka smile
aziaswen. To ja poprosze o kilka fotek z Finlandii. Wklej coś. Tylko nie pisz że dużo absoluta jagodowego było i nie bardzo pamiętasz co tam widać.

A ja byłem kawałek przed Minehead popatrzeć na wodę. Był odpływ i morze nam strasznie daleko uciekło. Leżeliśmy zatem na trawie i gapiliśmy się na chmurki. A potem poszliśmy jednak trochę po dnie morskim. Fajne foty są. Dzisiaj już nie wkleję bo padam.

336

Pirat, to zaezy w czym mogę przebierać big_smile a co proponujesz?

337

Hmmm. Co proponujesz.  Apoteoza i jej geneza jaką tutaj przeczytałem smile zdaje się że będzie wykluczała takie przyziemne stawki.
Raczej pirat nie ma co wyskakiwać z gadką jak do milicjanta łapówkarza. Prawda? Apoteoza byłaby skończona a tego nie chcemy raczej.
Trzeba będzie pomyśleć nad czymś co umożliwi apoteozie dalszy rozwój.
Jakby pirat przyłożył się to kto wie smile w czym mogłabyś przebierać.  Czasami sam siebie boję się.  No ale pirat powinien być straszny i nieprzewidywalny. Tak że spoko, jakoś dam radę. Nie takie sprawy ze szwagrem rozwiązywaliśmy.
  Określ mi proszę na jakich wodach przebywasz Apoteozo smile  Pirat określi wtedy z jakiego rulona mapy wyjąć do nawigacji.
Chyba nie chcesz żebym przywalił w jakieś rafy po drodze.

338

jakie wody? hmmm to bardzo proste na tych które mają szanse zostać 8 cudem swiata big_smile

339

apoteoza23 napisał/a:

Pirat nie ma szans ja się nie wygadam tylko dodam ze przekupna jestem big_smile
moNniaaaa to faktycznie nie ciekawie jestes usprawiedliwiona, a co się stało jeśli można wiedzieć?
Ansja dziwna ta norma hehe big_smile

Miałam wypadek samochodowy i jestem troszkę połamana sad. Ale przeżyję big_smile.

340

moNnia no ja myśle że przeżyjesz, życzę szybkiego powrotu do zdrowia

341

Pirat napisał/a:

Ale jaja smile
Ansja, walnełaś w głowę katroflem? Tej miłej pani ?  Czy to był przypadkiem lecący kartofel może, co?

To nie byl przypadek:) Ten jedyny w swoim rodzaju czysty i równy kartofelek był przeznaczony właśnie dla tej pani, która nie była miła i w dodatku brzydko śmierdziało jej z ust (mieszanka cebuli i czosnku) smile Z wielką radością spełniłam przeznaczenie tego kartofelka. Owszem, dostała w głowę i poszła, krzycząc coś o zakupach na kartkę- że wtedy ludzie byli bardziej kulturalni i że się nadaję na bazar. Dziwne, w końcu pracowałam na bazarze.. tongue

342

Witam i ja chciałabym się zadomowic z młodymi duchem. Mam nadzieję,że znajdziemy wspólne tematy...

343

Ansja to ja widzę wojownicza babeczka z Ciebie wink No nie ma co- takim babkom się należy!

U nas wczoraj do nocy była impreza za ścianą, a że i tak jestem chora i nie mogę spać to byłam bardzo zła. Chciałam iść wybić im okno (żadne pukania nie pomagały- a była to jakaś muzyka jak w telenowelach brazylijskich- do 4 rano!!!)
A dziś od 9 znów to gra- jest 14 (u mnie). Za jakąś godzinkę nie wytrzymam i albo puszczę polskie disco polo z youtube na cały regulator z głośnikami w ich stronę (ich muzyka to jakieś brazylijskie disco polo:P) albo wybiję to okno tongue

344

Sabunia smile
Jasne że można znaleźć wspólny język. Czasami kogoś trzeba walnąć kartoflem, ale to chyba nie szkodzi?
Dzisiaj znowu pojechaliśmy patrzeć na morze.  Wszystko było ok.
Siedzieliśmy na kamyczkach smile
http://img132.imageshack.us/img132/297/rb273869.th.jpg

Robiłem zdjęcia ptaszkom
http://img23.imageshack.us/img23/898/rb274021.th.jpg

Potem Choco strzeliła focha
http://img23.imageshack.us/img23/4808/rb274168.th.jpg
Z kobietami tak bywa, tylko że ona wyrywna. A że kartofla nie było pod ręką tylko jakaś maczuga wyrzucona przez morze to....

Widzę ciemność

A jak się ocknąłem to było tak:
http://img268.imageshack.us/img268/391/rb274245.th.jpg
No i wróciliśmy do domu smile

345

historia coś na moim poziomie intelektualnym hehe, lubię obrazki bo czytac nie trzeba tongue

346

witam;);D
hehehehe bo nie ma to jak dobry obrazek ale trzeba uważać,ostatnio moja siostra znalazła taka książkę,90%to były obrazki ale jakie...łee i to jeszcze książeczka dla dzieciaszków.

347

Piratokomiks coraz bardziej mi się podoba smile A tak przy okazji Piracie czy Choco Petit wypowiedziała się w temacie mojej już nieco zamierzchłej prośby? wink Jeśli powiedziała "nie" to mi wystarczy i nie musi używać argumentu z cyklu "ciemność widzę" big_smile

348 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-09-28 14:44:36)

Sabunia napisał/a:

Witam i ja chciałabym się zadomowic z młodymi duchem. Mam nadzieję,że znajdziemy wspólne tematy...

Witaj na netczacie i zapraszamy w odkrywanie tematów - prawie jak kart smile

349

Ptaszki Pirata są boskie ! smile Urzekły mnie całą swoją naturalnością, uchwyconą w sekundzie.. tongue Chcę więcej komiksu !

350

Ansja napisał/a:

Ptaszki Pirata są boskie ! smile Urzekły mnie całą swoją naturalnością, uchwyconą w sekundzie.. tongue Chcę więcej komiksu !

ja tam wole Choco big_smile

351 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-28 18:59:38)

OK. Poszukam ptaszków więcej smile Chociaż ja specjalnie nie przepadam za ptaszkami bo mi obsrakały kiedyś aparat. A takie kaczki np. kłapią dziobami celem żebrania okruszków na wypasionych człowiekach.
ikaa smile
Też mimo wszystko wolę Choco
a zaczęło się tak: wymiana wzrokowa zdań
http://img230.imageshack.us/img230/7295/rb274167.th.jpg

skończyło tak
http://img80.imageshack.us/img80/6176/rb274190.th.jpg

szkoda że nieostre zdjęcie. Ja z oczywistych względów nie robiłem tej fotki.
  Idę popatrzeć za ptaszkami. Mam gdzieś takie najlepsze ptaszka dosyć dawno temu zrobione. Jak jeszcze cyfrówki w kosmos latały.

Edit:
  Pedro, jest OK. Tyle że masz się ujawnić. Inaczej wiesz, ty jesteś daleko ale ja >ciemność widzę<  jak coś samowolnie zrobię

352

Choco mi troche przypomina Lime, a ja Lime lubie tongue

353

Ptaszek
http://img182.imageshack.us/img182/6540/mewka.th.jpg

ikaa, a kto to jest Lime ?

354 Ostatnio edytowany przez Ansja (2009-09-28 19:12:11)

Ptaszek niczym z okładki National Geographic big_smile Nie omieszkam stwierdzić, że... ładnego masz ptaszka smile

355

Ansja napisał/a:

Ptaszek niczym z okładki National Geographic big_smile Nie omieszkam stwierdzić, że... ładnego masz ptaszka smile

Ansja Ty zboczuchu big_smile

Adriana Lima- jedna z moich ulubionych modelek wink

356

ikaa- to Ty masz jakieś krzywe skojarzenia  smile Mnie chodziło o ptaszka, którego Pirat wystawił na forum tongue

357

jak tak czytam co tu piszecie to aż się rumienię na policzkach! big_smile

358 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-28 19:31:09)

kotoko
rumienisz się od swoich myśli smile  my tu nic takiego nie piszemy od czego rumienimy się.  Zwyczajnie ot tak sobie po przyjacielsku.
  A za ładnego ptaszka dziękuję.

Edit: Aaaaa Adriana Lima, załapałem.  Kiedyś widziałem ale nie znam jej smile

359

Pirat, masz może w swoich zbiorach zdjecie jakiegoś dzikiego zwierza? big_smile

360 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-28 19:42:02)

No, mam. Choco mi fajne zrobiła wczoraj. Normalnie tygrysy się chowają smile

Edit:  A na poważnie to mam gdzieś tygrysa, ale spał.  Tak że efekt żaden. Popytam Sulejmana, kumpla z pracy. On jest z Tanzanii i co urlop robi foty jakimś lwom, krokodylom i innym takim.
Ja mam gdzieś węże, nawet by pasowało na kobiece forum smile

361

No to pochwal się , a nie każesz się prosić tongue

362

Ansja napisał/a:

No to pochwal się , a nie każesz się prosić tongue

Nie da rady. Mod wywali a ja dostanę naganę z upomnieniem smile
Przynajmniej

363

Sabunia napisał/a:

Witaj big_smile. I czuj się jak u siebie tongue

364

Pirat, zawsze na oczy możesz wstawić czarny pasek .. smile Dla niepoznaki smile

365

Eeee nie. Będzie dym że się ktoś lansuje albo jeszcze co innego. Innym razem.

366

no no Ansja, bo jak kolega Sky z kafejki obok dal swoje foty to pozniej jeden taki madry na forum zarzucil mu , ze lans itd
mowilam Ci ze tu sie dzialy rozne rzeczy

367

Lansuje ? big_smile wow, czyli mamy rozumieć, że omija nas niezwykle ciekawe przeżycie ? smile

368 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-28 20:09:29)

Najdziksze jakie fotografowałem ostatnio to:

http://img204.imageshack.us/img204/884/rb011522.th.jpg

Edit: A że ktokolwiek wklei to mnie nic a nic nie przeszkadza. Poza tym okazało się że Sky siedzi mocno w świecie foto po którym ja może jeszcze troszkę orbituję. I akurat dla nas wstawić swoją podobizne gdzieś na jakieś forum to nic zdrożnego. Tak z powodów zawodowych. Poza tym, generalnie ze swoja gębą żyję od urodzenia i się jej specjalnie nie wstydzę, chociaż może jest jakiś dzieciak który popłakałby się na ten widok smile

369

Ty to masz zycie Pirat smile otoczony pieknymi laseczkami

370 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-28 20:11:30)

ikaa napisał/a:

Ty to masz zycie Pirat smile otoczony pieknymi laseczkami

Jakbyś je znała to byś tak nie pisała.
Edit:
otoczony, jak 9 kompania.
dosłownie

371 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-09-28 20:46:41)

Nie dość, że jesteście otoczeni to jeszcze ... obserwowani przeze mnie big_smile Co się uśmiałem z ptaszka Pirata big_smile

A weź się Pirat lansuj ptaszkiem, kto Ci zabroni? Tego tu jeszcze nie było big_smile

372

Zawsze jeszcze pirat ma fajny maszt na pokładzie smile  Tylko w sztormie może go połamać. A nie chcemy chyba wywołać niżu, prawda.
ikaa lubi Choco, Pedro też że o sobie nie wspomnę. To polansuję się fota która bardzo lubię.

http://img196.imageshack.us/img196/6800/rb012040.th.jpg

373

Pirat napisał/a:

ikaa lubi Choco, Pedro też że o sobie nie wspomnę. To polansuję się fota która bardzo lubię.

hehe nie ma jak ogladanie lasek w meskim towarzystwie tongue
fajne zdj smile fajna Choco smile

374

ikaa, ale ty dziewczyna jesteś smile

375

a skad wiesz, spr ?:P

376

Dobra jest, nawet wiem do jakiej szkoły chodziłaś. Chociaż, może zapytam się koleżanek smile

377

heheh noo to duzo wiesz wink prawie tyle co ja o Tobie tongue

378 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-28 21:28:43)

Hahahahahaha. Też nie sprawdzałaś smile
1:1
  zakładam jednak że nie opłacało nam się oszukiwać
Edit:
Cioteczka dobra rada.. Kulam się ze śmiechu.

379

Ikaa jest dziewczyną. Nie sprawdzałem ale mam intuicję big_smile

380

haha, Dioble, to jzu Pirat predzej sie moze wypowiedziec na ten temat, bo wiecej widzial tongue a Ty i Twoja intuicja... mozecie sie mylic tongue

381

Ikaa to kobieta smile Potwierdzam tongue
Ale lubi też barmanów o imieniu Jolka smile
Jakby co, zapraszamy na imprezę do netkafejki 18+ smile

382

Ansja napisał/a:

Ikaa to kobieta smile Potwierdzam tongue

noo, Ansja widziala big_smile

383

Widziałam wiele, czasem za dużo smile Przez to mam wadę wzroku, aż mi prawa powieka lata.

384

Ansja napisał/a:

Widziałam wiele, czasem za dużo smile Przez to mam wadę wzroku, aż mi prawa powieka lata.

Eee, ja tam przeciw widzeniu za dużo nic nie mam. Czasem tylko mi coś lata, tylko nie powieka big_smile

385

Ansja napisał/a:

nie moge tongue tys to jest aparat, jak cos powiesz to ja wymiekam tongue

386 Ostatnio edytowany przez Ansja (2009-09-28 22:20:02)

Don Pedro, porfawor, powiedz nam co miałeś na myśli... smile
A Ty ikaa cicho siedź i okładaj piety kapustą ! tongue tongue

387

Don Pedro napisał/a:
Ansja napisał/a:

Eee, ja tam przeciw widzeniu za dużo nic nie mam. Czasem tylko mi coś lata, tylko nie powieka big_smile

drugi zboczuch tongue

388

A Ikaa była na striptizie, nananananana tongue

389

no nieeee, tera bedzie rozgadywac wszedzie gdzie to ja bylam big_smile

390

Tańczyłaś też na stole i z niego spadłaś, kiedy walnęłaś głową o sufit.
Niestety takie są uroki posiadania siostry syjamskiej big_smile Wszędzie z Tobą będę smile

Posty [ 326 do 390 z 1,984 ]

Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 31 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024