Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 31 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,756 do 1,820 z 1,984 ]

1,756

Odp: Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

Monia ile Ty już masz zawodów i stanowisk pracy tongue Czy tak często zmieniasz big_smile Ostatnio było biuro matrymonialne a teraz szeryf z Ciebie jest ? tongue

Zobacz podobne tematy :

1,757

Pozdrawiam gorąco z bardzo zimnej miejscowości smile

1,758

z zimnej miejscowości to skąd? a jak możesz goraco pozdrawiac skoro tak zimno jest? ha ha
a tak po za tym wywiad srodowiskowy prowadzę tongue
witaj smile

1,759

pauli890 napisał/a:

Monia ile Ty już masz zawodów i stanowisk pracy tongue Czy tak często zmieniasz big_smile Ostatnio było biuro matrymonialne a teraz szeryf z Ciebie jest ? tongue

Bo ja kobieta prawie pracująca jestem tongue. A tak na serio, to mam dość szeroki zasób zainteresowań wink. Przynajmniej będąc szeryfem, mogę sama pilnować porządku w biurze matrymonialnym. I żadne "kradziejstwo ani złodziejstwo" pod moim nadzorem, nie będzie się szerzyć!!! A co tongue

1,760

A.C.Junior napisał/a:

Pozdrawiam gorąco z bardzo zimnej miejscowości smile

I tu mogę się założyć, że u mnie jest zimniej:P. Teraz temperatura sięga -22 stopni sad. No cóż... Przynajmniej nie trzeba używać zamrażarki, żeby zrobić kostki lodu do drinków (na ten pomysł wpadł mój kumpel) big_smile.
Nie mniej jednak witamy w kafejce wink

1,761

tak tak.... tak trzeba sobie mówić sasasa tongue

1,762

Ja się muszę pochwalić, że z domu wyszłam tylko na 5 sekund (żeby wynieść śmieci), ale od razu odechciało mi się jakieś dłuższe eskapady tongue. Wczoraj potwornie zmarzłam, a było "cieplej" (-18 stopni) i się przeziębiłam sad

1,763

nie dbasz o siebie! herbatka z cytryną i miodem, nogi wymoczyć i do łóżeczka się wygrzewać!

z takim małym zapytaniem -18 to w domu czy na zewnątrz big_smile

1,764

No oczywiście, że na zewnątrz tongue. Gdyby u mnie w domu było tak zimno, to chyba bym zwariowała.
Ależ ja dbam o siebie, ale nie wiedziałam, że będę późno wracać do domu, a prognozy pogody nie oglądam już ponad tydzień i nie wiedziałam że takie mrozy mają nas nawiedzić wink . Jak wychodziłam z domu, to nie było tak zimno tongue

1,765

prognoza pogody ma się nijak do rzeczywistości, rozumiem że to tylko prognoza ale takie odchyły? jak zapowiadaja na mazurach -15 to jest -26, dziś w dzień -24 koszmar! jak zapowiadają śnieg to go nie ma a jak ma być słoneczko to pada śnieg... kurcze chyba za blisko Rosję mam i to od nich te syberyjskie warunki

1,766

To teraz będziesz wiedzieć, żeby prognozę pogody tłumaczyć sobie na odwrót: jak zapowiadają mrozy, to pewnie będzie 30 stopni w cieniu i zero opadów smile

1,767

Kochana ja do tych wniosków już dawno doszłam, Kasia Sienkiewicz swoje a ja swoje

1,768

co ja plotę Marzena a nie Kasia.........

1,769

To nie pozostało nam nic innego, jak czekanie do wiosny, albo wyjazd do ciepłych krajów smile

1,770

jak bociany?? ja jestem twarda nie dam się pogodzie i nie zrobie z siebie bociana hehhe,

wiem, wiem mam dzis straszne poczucie humoru, to mróz mówie Ci to przez mróz

1,771

ach ja mam już dość mrozu! dziś wyładował mi się akumulator kiedy byłam poza domem! i prby naładowania go spełzły na niczym ale na szczęście okazało się, że mam na kogo liczyć smile

1,772

tak tak Pauli.. że niby akumulator Ci się rozładował.... no opowiadaj! fajny był?

1,773

taaaa jasne apoteoza tongue
mial jakieś 50 lat i był sąsiadem mojej cioci tongue pożyczył mi prostownik big_smile
Ty już nie szukaj drugiego dna big_smile

Ja swoje oko zawiesiłam na kimś innym tongue

1,774

pewnie Cię zaskoczę ale wiem co to akumulator i prostownik a tak po za tym to sie z nam trochę na motoryzacji i na częściach od samochodu. Mam nadzieje że dobry prostownik Ci dał, 12 voltowy a nie np 24-ro voltowy hehehe

no to odwieś te oko od mojej osoby ha ha ha

1,775

Rozmowy o prostowniku? Ale fajnie. A kto to ten prostownik? tongue
A wiecie, że akumulator działa, jak jest niepodłączony kabelkami i autko odpala?

Poza tym dziś czeka białe szaleństwo. Najpierw wielki bałwanek do zrobienia, potem spora górka i sankami na sam dół. smile Ostra jazda bez trzymanki tongue

1,776

jak jest naładowany to i owszem nie potrzebny prostownik, ale jak nam akumaltor padnie warto wozić specjalnie takie 2 kabelki które można podłączyc do innego auta ( dokładnie mówiąc do jego akumulatora się podpiąć)

jak Ty ulepisz baławana jak jest śnieg za bardzo zbity? Chyba musze przestac się bawić kurkami od pogody hmm
lepiej na łyżwach pojeździć big_smile

1,777

Dokładnie. Odpalasz jedno auto i gdy chodzi wyciągasz akumulator. Auto chodzi nadal bez ako. Podłączasz ten akumulator do drugiego auta i odpalasz. Wyciągasz ako, wkładasz padnięty i wszystko gra. Auto może chodziś bez akumulatora smile

1,778

apoteoza23 napisał/a:

pewnie Cię zaskoczę ale wiem co to akumulator i prostownik a tak po za tym to sie z nam trochę na motoryzacji i na częściach od samochodu. Mam nadzieje że dobry prostownik Ci dał, 12 voltowy a nie np 24-ro voltowy hehehe

no to odwieś te oko od mojej osoby ha ha ha

dał mi 6 V co musiało skończyć się porażką bo auto dalej nie zaskoczyło tongue
Moje "WIELKIE OKO" cię obserwuje big_smile Bądź czujna big_smile

1,779

A.C.Junior napisał/a:

Dokładnie. Odpalasz jedno auto i gdy chodzi wyciągasz akumulator. Auto chodzi nadal bez ako. Podłączasz ten akumulator do drugiego auta i odpalasz. Wyciągasz ako, wkładasz padnięty i wszystko gra. Auto może chodziś bez akumulatora smile

co Ty mi tu wypisujesz? a po co wyciagac akumulator? podpinasz kabelki z jednego do drugiego bez wyciągania akumulatora. Trzeba chwile poczekać i spróbowac odpalić auto, jak odpali odpinasz kable to jedziesz najlepiej bez świateł co by na dłużej starczyło pradu z akumulatorta

po drugie jak może auto chodzić bez akumulatora?

Pauli strach sie bać, ja lubię Twoje oko hehe nie straszne mi ono

1,780

pauli890 napisał/a:

Moje "WIELKIE OKO" cię obserwuje big_smile Bądź czujna big_smile

Hahaha. Oko to ukryta kamera? tongue

1,781

No dobra, przyznam, że pogubiłam  się w tych akumulatorach i  kabelkach tongue. Nie znam się na tym, bo nie mam jeszcze własnego samochodu. Ale prawko jak najbardziej posiadam smile
Ważne, żeby tylko samochód odpalił w taką pogodę.

1,782

Żeby autko odpaliło musi mieć porządną rurkę z tyłu. I to nie zapchaną smile Bo inaczej czeka popychanie tongue

1,783

raczej ogrzewane szyby żeby cieplej w ręce było podczas pchania tongue

1,784

apoteoza23 napisał/a:

Tu się z tobą zgodzę smile. Samochód powinien posiadać jeszcze pasażera, który pomoże nam go pchać tongue

1,785

moNniaaaa napisał/a:
apoteoza23 napisał/a:

Tu się z tobą zgodzę smile. Samochód powinien posiadać jeszcze pasażera, który pomoże nam go pchać tongue

Jeśli pasażer będzie pchał tongue to kto będzię kierował wtedy?

1,786

No jak to kto?? Kierowca big_smile

1,787

moNniaaaa napisał/a:

Czy to nie z powodu tego fajnego drążka po prawej, do zmiany biegów czasem tongue

1,788

no co Ty kontrolki są ciekawe a nie drazek do zmiany biegów.

1,789

apoteoza23 napisał/a:

Kiedyś widziałem kontrolki na gałce od zmiany biegów - to dopiero czad big_smile Apoteoza - spodobałoby się Tobie tongue

A tak nawiasem gadaliście ciągle o wyjmowaniu i wkładaniu - czy aby na pewno chodziło o akumulator a nie o to żeby się fajnym tematem rozgrzać? wink

1,790

Apoteoza uważaj bo jeszcze Cię to oko wystraszy tongue

Junior a Ty jak już okrywasz moje sekrety to trzymaj język za zębami bo przez Ciebie mój misterny plan legł w gruzach big_smile

1,791

Don Pedro napisał/a:
apoteoza23 napisał/a:

Kiedyś widziałem kontrolki na gałce od zmiany biegów - to dopiero czad big_smile Apoteoza - spodobałoby się Tobie tongue

A tak nawiasem gadaliście ciągle o wyjmowaniu i wkładaniu - czy aby na pewno chodziło o akumulator a nie o to żeby się fajnym tematem rozgrzać? wink

hehe,  a to trochę podgrzeję atmosferę i powiem że  może nie chodziło o akumulator i nie koniecznie o drążek od zmiany biegów hehehe

Pauli te oko mnie nie wystraszy obawiam sie że te oko bardzo lubi mnie obserować, tyle  co zobaczysz to Twoje

1,792

apoteoza23 napisał/a:

hehe,  a to trochę podgrzeję atmosferę i powiem że  może nie chodziło o akumulator i nie koniecznie o drążek od zmiany biegów hehehe

Haha, przejrzałem Cię big_smile

1,793

wytężam wzrok Apoteoza tongue I nic nie widzę bo szkiełko od okularów brudne tongue
Idę wyczyścić i przy okazji zmyję naczynia po obiedzie smile

1,794

Pedro Ty mnie już dawno przejrzałeś...
Pauli dobre wytłumaczenie dla którego musisz pozmywac naczynia.... hehe

1,795

No ba big_smile Jakiś bajer trzeba próbować wcisnąć tongue

1,796

no własnie widze, że niezła jesteś w tym, błysk w oku i gadana całkiem na poziomie hehehe,

1,797

apoteoza23 napisał/a:

Pedro Ty mnie już dawno przejrzałeś...

No ba! Ma się ten dar tongue Dziękuję niebiosom, że mnie takim wspaniałym stworzyły wink

1,798

to ja Cie na te niebiosa zaprosiłam a teraz Ty przeciwko mnie? No wiesz?

1,799

A.C.Junior napisał/a:
moNniaaaa napisał/a:

Czy to nie z powodu tego fajnego drążka po prawej, do zmiany biegów czasem tongue

Nie. To nie z tego powodu. Tylko dlatego, że jestem kierowcą i nie będę się męczyć przy pchaniu samochodu tongue

1,800

Pedro jak zwykle skromny tongue
Pauli jak to mawia mój kumpel: dobry bajer nie jest zły big_smile
apoteoza ja też chcę  zaproszenie na te niebiosa tongue. Tylko takie WIP-owskie, bo takie normalne już mam wink

1,801

moNniaaaa napisał/a:
A.C.Junior napisał/a:
moNniaaaa napisał/a:

Nie. To nie z tego powodu. Tylko dlatego, że jestem kierowcą i nie będę się męczyć przy pchaniu samochodu tongue

Tak pchanie zawsze należy do facetów tongue
Eh, być kobietą ...
W następnym życiu wink

1,802

O chciałbyś tongue. Być kobietą, to nie taka prosta rzecz jakby się mogło wydawać tongue

1,803

Nie trzeba popychać autka, węgla do piwnicy nosić, golić twarzy codziennie...
No i my musimy być zawsze twardzi tongue

A kobietka, płeć piękna, wrażliwa, kieruje sobie tylko, i ma milion myśli smile

1,804

Gdyby życie kobiety polegało tylko na tym, to byłybyśmy najszczęśliwszymi istotami na tej planecie tongue. Ale tak nie jest.
I przepraszam bardzo, ale noszenie węgla do piwnicy czy rąbanie drewna nie jest mi obce tongue

1,805

A jesteś kobietą aktywną? Lubisz sporty?
Oprócz noszenia węgla i rąbania drewna, bo od tego ręcę się wielkie robią tongue
Co lubisz robić najbardziej?

1,806 Ostatnio edytowany przez moNniaaaa (2010-01-25 23:41:34)

Tańczyć, jeździć na rowerze (oczywiście gdy pogoda dopisuje), ale teraz nie mogę przeciążać kręgosłupa, bo miałam wypadek samochodowy i mam drobną kontuzję tongue

1,807

moNniaaaa napisał/a:

Tańczyć, jeździć na rowerze (oczywiście gdy pogoda dopisuje), ale teraz nie mogę przeciążać kręgosłupa, bo miałam wypadek samochodowy i mam drobną kontuzję tongue

to musimy się kiedyś wybrać na małą wycieczkę krajoznawczą smile Ty , ja, rowerki i nie wiadomo gdzie dojedziemy:)

1,808

Monia a co się stało? Kobieto uważaj na siebie big_smile

A twoje zainteresowania się pokrywają z moim to możemy razem pojeździć na tych rowerach (jak się ociepli tongue )

1,809

Pauli ja na siebie uważam tongue. A ten wypadek to był kilka tygodni temu, ale plecy dalej mnie bolą jak je
przeciążę sad. No jasne, że  gdzieś pojedziemy, ale jak będzie wiosna tongue
Junior zorganizujemy wielki maraton rowerowy tongue. No wiesz, tylko ja, ty, Pauli i pewnie kilka innych osób tongue

1,810

Tak. pojedziemy sobie fajnymi rowerkami nad morze i będziemy się opalać tongue

1,811

Nad Morze to chyba trochę za blisko jak na rowerach big_smile big_smile big_smile

Monia to uważaj na siebie w sensie żeby nie przeciążać pleców tongue

1,812

Pauli staram się tego nie robić, ale różnie bywa tongue
Junior nad morze to ja mam trochę za daleko, bo mieszkam w Małopolsce tongue

1,813

Monia to w takim wypadku pojedziemy po ciebie pociągiem, zabierzemy z nami i wyruszymy nad piękne morze, by biegać po plaży i walczyć z falami smile

1,814

no pięknie, ja chciałam Ciebie Monia na niebosa zabrać a Ty nad morze...
z resztą.. morze to nic przy tym czym sa Mazury...

1,815

pauli890 napisał/a:

A twoje zainteresowania się pokrywają z moim to możemy razem pojeździć na tych rowerach (jak się ociepli tongue )

O tak tak, jak ja już czekam na pierwsze wiosenne ocieplenie smile Choć muszę stwierdzić, że spacery z psem to też świetna alternatywa. Uskuteczniam je teraz i mimo mrozu i śniegu jest git smile

1,816

Ja na spacery chodzę z przyjaciółką big_smile Czas szybko leci, drogę pokonujemy z prędkością światła a i możemy porozmawiać o wszystkich zaległych sprawach smile Nawet  największe mrozy Nam nie straszne tongue

1,817

pauli890 napisał/a:

Czas szybko leci, drogę pokonujemy z prędkością światła a i możemy porozmawiać o wszystkich zaległych sprawach smile

Zzzzzziut?! To co to za spacer? tongue Trzeba na was uważać w takim razie bo jesteście jak kosmitki big_smile

1,818

Ja się nie czuję jak kosmitka chociaż czasami mam takie kosmiczne pomysły? Czyżby coś w tym było? big_smile Może mnie podmienili ale ja nic na ten temat nie wiem i dobrze mi z ta niewiedzą tongue

1,819

A.C.Junior napisał/a:

Monia to w takim wypadku pojedziemy po ciebie pociągiem, zabierzemy z nami i wyruszymy nad piękne morze, by biegać po plaży i walczyć z falami smile

Pociągiem?? Już myślałam, że zaszpanujesz i przylecicie po mnie samolotem tongue

1,820

apoteoza23 napisał/a:

no pięknie, ja chciałam Ciebie Monia na niebosa zabrać a Ty nad morze...
z resztą.. morze to nic przy tym czym sa Mazury...

Jeszcze nie miałam okazji być na Mazurach, ale jeśli tylko taka okazja się nadarzy, to się tam wybiorę smile

Posty [ 1,756 do 1,820 z 1,984 ]

Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 31 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024