Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 31 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,431 do 1,495 z 1,984 ]

1,431

Odp: Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

No nieźle nieźle... Lubię takie zagadki tongue Macie więcej? big_smile

Zobacz podobne tematy :

1,432

Zrób sobie świński test, ale nie kantuj - nie czytaj tego od razu do samego końca. Jeśli wykonasz test prawidłowo, może nieźle się ubawisz.
Teraz weź czystą kartkę i narysuj na niej świnię, tak jak potrafisz, nie chodzi o arcydzieło, więc nie siedź nad tym cały dzień.

1,433

Pauli widzę, że wesela mają na Ciebie zbawienny wpływ smile

1,434

apoteoza23 napisał/a:

Teraz weź czystą kartkę i narysuj na niej świnię, tak jak potrafisz, nie chodzi o arcydzieło, więc nie siedź nad tym cały dzień.

To pewnie najnowszy test na obecność świńskiej grypy big_smile Apoteoza może opatentujesz? tongue

1,435

ha ha ha, lecimy dalej
OK, a teraz konkrety ...

Świnia, którą narysowałaś, jest odzwierciedleniem cech Twojego charakteru. Jeśli świnie narysowałaś:
- na górze kartki - jesteś osobą pozytywną i optymistyczną.
- na środku kartki - jesteś realistą.
- na dole kartki - jesteś pesymistą i masz tendencje do negatywnych zachowań.
- zwróconą głową w lewo - jesteś przyjazny, podtrzymujesz tradycje i pamiętasz o okazjach (urodziny itp.)
- zwróconą głową w prawo - jesteś aktywny i postępowy, brak ci poczucia więzi rodzinnych, nie pamiętasz o okazjach.
- zwróconą głową na wprost (patrzy na ciebie) - jesteś bezpośredni, lubisz kręcić i motać, nie boisz się dyskusji ani ich nie unikasz.
- z wieloma szczegółami - masz umysł analityczny, jesteś nieufny i ostrożny.
- z niewieloma szczegółami - jesteś uczuciowy i naiwny, nie przywiązujesz wagi do drobiazgów, lubisz ryzyko.
- z mniej niż 4 widocznymi nogami - czujesz się niepewnie, przezywasz okres burzliwych zmian w twoim życiu.
- z 4 nogami - jesteś spokojny, uparty i wierny swoim ideałom.
- z więcej niż 4 nogami - jesteś chyba głupi.
- wielkość uszu - świadczy o tym jak dobrym słuchaczem jesteś (im większe tym lepszym).
- długość ogona - świadczy o jakości Twojego życia sexualnego!!! (oczywiście im dłuższy tym lepsze).

Dobra, a teraz przyznajcie się, kto nie narysował ogona ?!?!?! smile

1,436

Don Pedro napisał/a:

Pauli widzę, że wesela mają na Ciebie zbawienny wpływ smile

No pewnie! Mogłabym chodzić na wesela codziennie tongue Nie no dobra, co drugi dzień bo kiedyś muszę trzeźwieć tongue tongue tongue tongue tongue
Tak mnie wczoraj Pan Młody upił, że do teraz czuję skutki big_smile

1,437

Nie robię tego testu bo moje zdolności są takie, że nawet jakbym chciał narysowac świnię to wyjdzie mi samochód, rower Pirata albo domek (ten ostatni akurat zawsze lubiłem najchętniej rysować). Dlatego na pewno nie doszedłbym do ogonka big_smile

1,438

Moja świnia miała ogon tongue I to całkiem gustowny bo mi się długopisem wyjechało tongue

1,439

o ja tez lubię wesela, Pauli na oczepinach oddałaś stanik ? big_smile

1,440

ja też jak robiłam to taki ogon narysowałam że maskra....

1,441

To takie rzeczy się na oczepinach oddaje?! Kurde to ja na jakiś wybrakowanych weselach byłem? tongue

1,442

oczywiscie że się oddaje, nawet wykonujesz taniec erotyczny na kocu big_smile, albo tańczysz przy niby róże...

1,443

he he na oczepinach to już wszyscy spali takie tempo picia narzucił Młody tongue Kurdę no dziwne, że żyje po takiej dawce alkoholu smile

1,444

w ciągu 2 miesięcy byłam na 5 weselach ( wrzesień, październik) i się wybawłam trochę, no za dużo to nie piję, starzeje sie nie stety nie to co kiedyś...

1,445

apoteoza23 napisał/a:

w ciągu 2 miesięcy byłam na 5 weselach ( wrzesień, październik) i się wybawłam trochę, no za dużo to nie piję, starzeje sie nie stety nie to co kiedyś...

Ale tańce przy "niby" rurze wykonujesz? tongue

1,446

Ha Ha Pedro ja byłam na jednym weselu i to Pan Młody pełnił zaszczytną funkcję bycia "rurą" ale był ubaw big_smile Goście płakali ze śmiechu tongue

1,447

oczywiście, na stolę też zatańczę a co? niech inni popatrzą tyle mają big_smile

1,448

Pauli lubie moment kiedy przekłada się banana przez spodnie partnera hehhe

1,449

apoteoza moja kuzynką zamiast banana miała... jajko tongue Które nawet pękło w spodniach Pana młodego big_smile Ojjj to dopiero był istny cyrk tongue

1,450

oj wesela to fajna zabawa, obawiam się że jak przyjdzie czas na mnie to w kościele albo będe płakać albo będę sie śmiac, wolałabym płakac bo każdy pomyśli ze wzruszyłam się a jak zaczne się smiac to będzie katastrofa bo ja jak zaczne to skończyc nie mogę a do tego mam taki śmiech że mój Kotek mówi że wygląda to tak jak bym się czymś delektowała....

1,451

No to pozostaje mi trzymać kciuki, że kiedy nadejdzie czas na Twój ślub to dasz radę powstrzymać śmiech tongue
Ja to sobie jeszczeeeeee poczekam... Nie śpieszy mi się tongue Póki co, dobrze mi samej wink

1,452

pauli890 napisał/a:

Nie śpieszy mi się tongue Póki co, dobrze mi samej wink

No Pauli mądrość za mądrością - polać Ci trzeba koniecznie smile

1,453

Tylko, co Ty chcesz mi polewać ? tongue

1,454

No fakt, chyba już masz dość duże stężenie alko we krwii. W sensie, że wiesz o czym piszesz ale po weselu to może jednak zrobic odstawkę. Nie chcę być drugim Panem Młodym big_smile

1,455

Ha Ha Ha! No przydałaby się maleńka przerwa tongue Drugi Pan Młody.. Dobre xD Może jednak tongue?

1,456

pauli890 napisał/a:

Może jednak tongue?

Ale co? W sensie Pan Młody czy striptiz? big_smile

1,457 Ostatnio edytowany przez pauli890 (2009-12-14 00:50:50)

Jedno i drugie xD

Albo chociaż jedno tongue

1,458

Aaaa czyli marzy się Tobie pan młody robiący striptiz? tongue

1,459

No oczywiście, że tak big_smile Fantazję są ale nie ma Pana Młodego (tym samym striptizu też nie ma tongue)

1,460

Co się odwlecze to nie uciecze. Ale po co zaraz Pan Młody? Striptiz i bez niego może być tongue

1,461

wariaci.....a myślałam że tylko ja jestem nie normalna ale fajnie że nie jestem sama smile

stwierdzam że za duzo spędziłam ostatnio czasu z moim tatą nawet nie wiem kiedy jego nawyki przejełam w mówieniu i co gorsza pisaniu...jeja jak szybko potrafię się nauczyc tego co nie trzeba...teraz musze 5 razy przeczytać co napisałam bo zaciągam jego polszczyzną

teraz isć odśniezyć auto i w drogę... coś Wam kupić? buziaki papapa

1,462

apoteoza23 napisał/a:

wariaci.....a myślałam że tylko ja jestem nie normalna ale fajnie że nie jestem sama smile

Kurde, nawet przez pisanie na forum można przejąć cechy pewnych osobniczek/osobników big_smile

1,463

Widzę, że nam się weselnie zrobiło wink. A propo wesel: raz byłam na takim, gdzie mężczyźni musieli tańczyć z mopami big_smile. To dopiero był ubaw smile

1,464

W sierpniu będę na weselu gdzie młoda para zażyczyła sobie zbereźne przyśpiewki smile

1,465

A ja nie lubię wesel. O.

1,466

Ja mam dość rozśpiewaną rodzinkę, więc jak popiją, to śpiewają do białego rana tongue. Czasami zastanawiam się, po co komu orkiestra przy takiej rodzinie. A zbereźne przyśpiewki często się zdarzają smile

1,467 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-12-15 15:46:31)

impresja napisał/a:

A ja nie lubię wesel. O.

No, chętnie z Tobą przybiję 5! smile Też nie przepadam, widocznie ludzie to wyczuwają bo w tym temacie u mnie posucha i dobrze tongue

1,468

Don Pedro napisał/a:
impresja napisał/a:

A ja nie lubię wesel. O.

No, chętnie z Tobą przybiję 5! smile Też nie przepadam, widocznie ludzie to wyczuwają bo w tym temacie u mnie posucha i dobrze tongue

Ja też za weselami nie przepadam wink. Zwłaszcza jeśli są suto zakrapiane alkoholem.

1,469

U mnie tak samo Pedruś ... poza tym jestem za granicą, więc i tak z nikim za bardzo nie mam kontaktu tongue

1,470

I nie jesteś niejako zmuszana, do chodzenia na wesela wink

1,471

Don Pedro napisał/a:
apoteoza23 napisał/a:

Kurde, nawet przez pisanie na forum można przejąć cechy pewnych osobniczek/osobników big_smile

czyli że co? że ja? ja jestem nosicielką? no wiesz....
jak można tak szybko kogoś rozgryźć big_smile

wybaczcie moją nie obecność ale mój Kotek miał urodziny więc chciałam poświeć ten dzień tylko dla niego a co u Was? u mnie zimno jak cholera -15 na termomterze, istna masakra do tego snieg pada, znaczy się padał.

zbieram ochotników na odśnieżanie big_smile

1,472

U mnie - 17, i śniegu napadało prawie po kolana sad. Aż się z domu nie chce wychodzić smile

1,473

moNniaaaa napisał/a:

U mnie - 17, i śniegu napadało prawie po kolana sad. Aż się z domu nie chce wychodzić smile

Warszawa melduje w Śródmieściu -13 stopni STOP.;) śniegu do kostek.STOP;) Tez nie chce się wychodzić.STOP;) Korki jak cholera. STOP wink Gorrące kakao w trakcie picia. STOP wink

1,474

witaj MonNiaaa u mnie to już chba z -30, strasznie jest zimno, zdało by sie schody odśniezyć.....a śniegu tez po kolana....prawdziwa zima jak nic smile

1,475

U mnie też chyba jest jeszcze chłodniej, ale nawet nie wychodzę teraz na zewnątrz, żeby to sprawdzić i nikt mnie siłą teraz na dwór nie wyciągnie tongue!!!
Rafik- też piję gorące kakao STOP tongue

1,476

dzis wezmę sie za sprzątanie, wczoraj z nowu w kuchni...zrobiłam kotelety mielone i ktlety po szwajcarsku, w sumie miałam dziś zrobić schabowe i dewolaje ale zostawię to na jutro..chyba...

1,477

Widzę, że wzięłaś się już za gotowanie smile. Ja to zawsze zostawiam na  ostatnią chwilę

1,478

ja nie potrafię zostawić czegoś na ostatnią chwilę bo wtedy stres mnie dopada ze nie zdąrzę, potem zaczynam się denerwoawać w ogóle dziwna jestem....po za tym cały dzień sprzątałam tylko jeden pokój....jeden...cały dzień...no ale teraz się błyszczy chociaż, nawet za meblami, pod meblami, lamki, kontakty i nawet przetarłam każdą płytę cd osobno big_smile

1,479

A ja lubię na ostatnią chwilę bo dopiero wtedy czuję pełną mobilizację smile Ale drogie dzieci, nie bierzcie przykładu z Pedro wink

1,480

jakbym wzieła z Ciebie przykład popadłabym w depresję.... ha ha ha

1,481

Teraz to nawet ja nie zrozumiałem tongue

1,482

a widzisz,
mogę wyjasnić ale nie wiem czy chciałbyś na własne zycie zagłębiać się w mój mózg, chociaż sporo tam miejsca ale mój tok myślenia jest wstanie wszystko pochłonąć,
radziłabym tez uważać na chomika

teraz możesz powiedziec ze nie rozumiesz... tongue

1,483

Ni w ząb! A na dworze ziąb big_smile

1,484

ziąb? Oszalałeś? co tak delikatnie nazywasz to co dzieje sie na zewnątrz?

1,485 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-12-20 00:24:17)

No co? Chcesz powiedzieć, że p...i jak w kieleckiem? big_smile Chyba jeszcze nie, mogło być gorzej tongue Idę się rozgrzać oglądając Blade'a wink

EDIT
Zajrzę na reklamach smile

1,486

a idź, idź..... zrób mi herbaty po drodze i dopiero wtedy pozwole Ci obejrzeć...

1,487

Ja na ostatnią chwilę jestem bardziej wydajna. Także wolę taką szybką z dreszczykiem emocji zabawę wink

1,488

Brawo dla tej Pani powyżej smile Uważma, że nie tyle jest ważne kto kiedy co zrobi - czy systematycznie czy na ostatnią chwilę. Ważne, że na czas czyli zgodnie z terminem. Różnie wygląda potrzeba adrenaliny - każdy przypadek jest inny smile

1,489

Tu muszę się wytłumaczyć: na ostatnią chwilę zostawiam tylko gotowanie, bo już sprzątałam smile. Nauki nigdy nie zostawiam na ostatnią chwilę, bo boję się, że nie zdążę się czegoś nauczyć albo powtórzyć tongue

1,490

Kochani chciałam Wam złożyć życzenia :

Zdrowych ,radosnych i rodzinnych Świąt. Wszystkiego co dobre i Wam potrzebne. Niech Boża Dziecina sprawi,że kazdy i Każda z Was będzie szczęśliwy w Nowym 2010 Roku i niech Wam błogosławi przez cały rok.

No to sie bawcie...robota wzywa tongue

dobrej nocy pozdrawiam Julka

1,491

Niech te święta sprawią,
że będziecie potrafili cieszyć się tym co macie.
Niech marzenia zmienią się w cele,
do których będziecie dążyć.
Niech nie zabraknie Wam miłości i wsparcia,
żeby pokonać przeciwność losu.
Niech przyjaciele i rodzina pokazują Wam
jak wyjątkowi jesteście.
Wesołych świąt smile

1,492

dziękuję za życzenia dziewczyny! pozwólcie ze ja równiez dołączę sie do Waszych życzeń!

ps, Powiedz mi MonNiaaa Ty tez dostałać na pocztę zaproszenie od lukaski?

1,493

o tak, dostałam i nie wiem, kim jest smile

1,494

Radosnych, ciepłych i magicznych Świąt Bożego Narodzenia, mnóstwa zdrówka, oceanu miłości, obfitości pieniędzy oraz spełnienia  marzeń tych małych, większych i tych ogromnych... cool:P

1,495

No i już po Świętach sad. ale przed nami sylwester big_smile

Posty [ 1,431 do 1,495 z 1,984 ]

Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 31 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024