Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 31 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,106 do 1,170 z 1,984 ]

1,106

Odp: Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

A to moja Lemondka
http://img690.imageshack.us/img690/8807/bild0584.th.jpg
i piecho w tle. Znaczy alarm smile
http://img694.imageshack.us/img694/8358/bild0576.th.jpg
inaczej
Speedy Gonzales

Zobacz podobne tematy :

1,107

Bardzo ładna... i ładny też ten piesek co tam leży sobie smile Ale najlepsze jest to Twoje porównanie kobiety do tej Lemondki. Nie myślałeś kiedyś, żeby wydać jakiś zbór pirackich myśli? tongue

Jak już pisałam, lubię rowerować ale samo znanie i interesownie się rowerami to już nie moje działka smile

1,108

Te zdjęcia to wspomnienie. Nikomu nawet nie pozwalałem dotknąć tego roweru.  Pożyczyłem synowi który obiecał że będzie uważać.  Skończyło się tym że postanowił zrobić go tak jak powinien wyglądać w/g niego. Skończyło się tym ze skończył jako kupka złomu moknąca na deszczu. Korby pourywane bo nie wiedział jak je zdejmować.  Gdy to zobaczyłem nerwy mi puściły, myślałem że jest już wystarczająco dorosły.
Wykrzyczał mi że nie chce mnie znać itd. I to nie jak syn, tylko dres do kogoś kto mu sie nie spodobał.
Nie rozumie że to nie chodzi o ten rower.
Takie życie.
I jak tu gadać z dzieciakiem który każdą uwagę traktuje jako atak na siebie. Okropne.
Myślę teraz że powinienem być kiedyś tam wrednym facetem. Robić tak żeby ex. do dzisiaj płakała, a nie ustąpić.
Palić wszystko i nie patrzeć na nic. Gdy jest się zbyt dobrym to nawet najbliższe osoby zjedzą wszystko co masz w sobie.
Zeżrą jak krokodyle.
I to jest najgorsze

1,109

Pirat napisał/a:

Te zdjęcia to wspomnienie. Nikomu nawet nie pozwalałem dotknąć tego roweru.  Pożyczyłem synowi który obiecał że będzie uważać.  Skończyło się tym że postanowił zrobić go tak jak powinien wyglądać w/g niego. Skończyło się tym ze skończył jako kupka złomu moknąca na deszczu. Korby pourywane bo nie wiedział jak je zdejmować.  Gdy to zobaczyłem nerwy mi puściły, myślałem że jest już wystarczająco dorosły.
Wykrzyczał mi że nie chce mnie znać itd. I to nie jak syn, tylko dres do kogoś kto mu sie nie spodobał.
Nie rozumie że to nie chodzi o ten rower.
Takie życie.
I jak tu gadać z dzieciakiem który każdą uwagę traktuje jako atak na siebie. Okropne.
Myślę teraz że powinienem być kiedyś tam wrednym facetem. Robić tak żeby ex. do dzisiaj płakała, a nie ustąpić.
Palić wszystko i nie patrzeć na nic. Gdy jest się zbyt dobrym to nawet najbliższe osoby zjedzą wszystko co masz w sobie.
Zeżrą jak krokodyle.
I to jest najgorsze

Chyba wiem o czym mówisz Piracie.
Przerażające jest to jak osoby kóre się kiedyś kochało, potrafią stać się wyjatkowo niesympatyczne, interesowne i obce..
Wprawdzie nie mam jeszcze dziecka w wieku twojego syna, ale moja była żona robi wszystko, żeby nie ułatwiać kontaktów z córką i żeby jak najbardziej dokopać.

1,110

Syna nie przestaje się kochać ot tak sobie.
Jednak boli.  Generalnie można dojść do wniosku że z małolatami nie warto gadać nawet. Zwyczajnie do niektórych spraw trzeba dorosnąć i tyle.
Tutaj na tym forum też jest sporo krzyków niby dorosłych już ludzi, jednak bardzo młodych. Zdaje się im ze wiedzą wszystko a nie dociera czasami do nich że ich starzy też mają marzenia.
I czasami coś też chcą zrobić dla siebie. I te drobiazgi też trzeba uszanować.

1,111

Pirat napisał/a:

Tutaj na tym forum też jest sporo krzyków niby dorosłych już ludzi, jednak bardzo młodych. Zdaje się im ze wiedzą wszystko a nie dociera czasami do nich że ich starzy też mają marzenia.

Pirat a Ci starzy to niby kto? Ty na przykład? Widzisz wiek metrykalny to jest to na co ludzie patrzą i wyrabiają sobie na tej podstawie wyobrażenie o Tobie. A to nie ma znaczenia. Tak jak papiery ze studiów nie będą za Ciebie pracować. Wszystko weryfikuje życie. Albo będziesz w tym życiu dupkiem albo kimś na kim inni będą mogli polegać.

Ty masz swoje lata, ja troszke też mam smile. Ale co to znaczy? Nic. Widziałem np. wielu ludzi po 40-tce tak dziecinnych jak gówniarze z gimnazjum. I odwrotnie: młodziutkie dziewczyny a mentalnie dojrzałe, wiedzące czego chcą od życia, ktorym nie bałbym sie powierzyć swoich rozterek i sekretów wink

Tak masz rację. Są osoby, które uzurpują sobie prawo bycia wyroczniami bez wsłuchiwania się w głosy innych. Na jakiej podstawie można by zapytać? Chyba zawsze tak będzie, że młode będzie ścierać się ze starszym. Sztuka aby nie dać sie sprzeniewierzyć swoim ideałom, swojemu doświadczeniu i mądrości zyciowej o ile ona faktycznie jest mądra smile

1,112

Tak, dobry bajer lepszy niż byle jakie studia.
  Nie chcę na ten temat dyskutować. U mnie była sprawa prosta> rozumiesz? rozumiem. Zrobisz> zrobię.
I nastąpiła utrata zaufania, jakby.
Z mądrością życiową czy to starą czy młodą nie ma wiele wspólnego.

1,113

Pirat napisał/a:

Ja bardzo lubię stare kolarki, takie cieniutkie i delikatne. Ramy na mufki smile mmmmm, śliczności.  Potem idą te normalne kolarki, takie współczesne. Tak na dobrą sprawę to czy one są aż tak dobre w porównaniu ze starymi to ja nie jestem pewien. Są inne.
A górskie rowery to tak sobie. Składam teraz jeden bo latem na Krym po dziurach pojeździć, a na kołach jak żyletki to raczej nie da rady.
Przeczytałem gdzieś na necie takie coś:  Powiedz który z tych rowerów najbardziej podoba się tobie, a powiem ci jakie kobiety powodują u ciebie szybsze bicie serca. Było kilka zdjęć rowerów smile
Wybrałem ma się rozumieć klasyczną Lemondkę.
No i dostałem odpowiedź> Stary, ten gatunek jest już wymarły. Wprawdzie są szczupłe laski na świecie ale nie w tej klasie. Nie chodzą w szpilkach ani sukienkach. Nie ubierają rękawiczek. Nie potrafią też milczeć.
Cienko ciebie widzę.

Ciekawy ten test rowerowy smile
Pomyślałam właśnie jak interpretować mój i męża jednogłośny wybór przy zakupie nowych rowerów dwa lata temu - bezdyskusyjnie "padło" na krosowe, a w planach na przyszłość mamy też zakup pary mocniejszych rumaków - trekkingowych - na dalsze wyprawy. Jak to sobie przełożę na wróżbę na życie - to mi się podoba smile

1,114

Don Pedro napisał/a:
Pirat napisał/a:

Pirat a Ci starzy to niby kto? Ty na przykład? Widzisz wiek metrykalny to jest to na co ludzie patrzą i wyrabiają sobie na tej podstawie wyobrażenie o Tobie. A to nie ma znaczenia. Tak jak papiery ze studiów nie będą za Ciebie pracować. Wszystko weryfikuje życie. Albo będziesz w tym życiu dupkiem albo kimś na kim inni będą mogli polegać.

Ty masz swoje lata, ja troszke też mam smile. Ale co to znaczy? Nic. Widziałem np. wielu ludzi po 40-tce tak dziecinnych jak gówniarze z gimnazjum. I odwrotnie: młodziutkie dziewczyny a mentalnie dojrzałe, wiedzące czego chcą od życia, ktorym nie bałbym sie powierzyć swoich rozterek i sekretów wink

Tak masz rację. Są osoby, które uzurpują sobie prawo bycia wyroczniami bez wsłuchiwania się w głosy innych. Na jakiej podstawie można by zapytać? Chyba zawsze tak będzie, że młode będzie ścierać się ze starszym. Sztuka aby nie dać sie sprzeniewierzyć swoim ideałom, swojemu doświadczeniu i mądrości zyciowej o ile ona faktycznie jest mądra smile

Pedro- zgadzam się z Tobą w 100 %. Nie powinno się oceniać kogoś tylko na podstawie jego wieku. Takie stereotypowe podchodzenie do sprawy krzywdzi innych...

1,115

Aj, macie rację smile  Ja zdołowany byłem i dlatego tak. Teraz już wszystko wyjaśnione, doła nie nie ma i nie będę nikogo oceniać po wieku, czego właściwie nigdy nie robiłem.
moNiu, ciebie na 100% nie miałem na myśli jeżeli pomyślałaś o sobie czytając moje słowa. Jak babcię kocham smile

1,116

Marilyn napisał/a:

Ciekawy ten test rowerowy smile
Pomyślałam właśnie jak interpretować mój i męża jednogłośny wybór przy zakupie nowych rowerów dwa lata temu - bezdyskusyjnie "padło" na krosowe, a w planach na przyszłość mamy też zakup pary mocniejszych rumaków - trekkingowych - na dalsze wyprawy. Jak to sobie przełożę na wróżbę na życie - to mi się podoba smile

Zgrana z was para smile
Tak tak, kupujcie koniecznie te rowery na dalsze wyprawy.  To jest zajebiste po prostu, właściwie trudno to opisać. Jak już ktoś kiedyś zakręci pedałem, kaplica.  Nie ma chyba fajniejszego sportu i sposobu na wakacje. Komuś pewnie może wydawać się dziwne np. że na rower wydać więcej kasy niż na samochód. Ja rozumiem bo sam tak mam smile
Tylko nie kupujcie zbyt grubych opon, pewnie i tak już z nich wyrośliście smile
Jak by co służę pomocą. Jestem maniakiem śledzenia drobiazgów na który najczęściej nikt nie zwraca uwagi a potem np. ooooo rany, ale mnie nadgarstki bolą, albo plecy. Jestem tez maniakiem zatrzaskowych pedałów do czego gorąco namawiam.
  No i turystyka też mam smile zrobionego ze starej kolarzówki od Winemana.  Niby ze stali ale leciutki i nie bolą plecy ani nadgarstki.

1,117

Nieee, nie kupimy grubych - nie lubimy. I nie potrzebujemy - obecnie preferujemy jazdę ścieżkami leśnymi, teren mamy pagórkowato-płaski. Krosowe są więc dla nas idealne.
Bardzo ważne - są na tyle lekkie - bym sama dawała sobie radę ze zdejmowaniem mojego "czarnego rumaka" z wiszącego miejsca zimowania. A aura dziś u nas tak wiosenna - że właśnie zaraz wybiorę się na przejażdżkę.

1,118

ja tez miałam w planach przejażdżkę ale autem big_smile , miałam zamiar oddać krew ale dojechałam do rodziców i autko się zbuntowało ale mój Cud Kotek naprawił i mieliśmy już jechać a tu ciach telefon że koledze też autko siadło no i w konsekwencji nie pojechałam ale jutro pjadę może sie uda

1,119 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-11-17 23:41:13)

Marilyn napisał/a:

Nieee, nie kupimy grubych - nie lubimy. I nie potrzebujemy - obecnie preferujemy jazdę ścieżkami leśnymi, teren mamy pagórkowato-płaski. Krosowe są więc dla nas idealne.
Bardzo ważne - są na tyle lekkie - bym sama dawała sobie radę ze zdejmowaniem mojego "czarnego rumaka" z wiszącego miejsca zimowania. A aura dziś u nas tak wiosenna - że właśnie zaraz wybiorę się na przejażdżkę.

Nie zapomnij o fajnym siodełku dla dziewczynek smile
Są takie specjalne z myślą o nich robione bo tylko strasznie drogie rowery tłumią dobrze wibracje.  Jak mawia moja znajoma pedałka która zaciekła jest na sztywne rowery.
   To może być przyjemne przez kilka, kilkanaście minut a potem staje się nieznośne smile
Ma siodełko Saracen zdaje się. Od Velo.  Ja tez akurat mam Saracena ale w wersji dla chłopaków i musze przyznać że widać różnicę jak sie na nie patrzy.
  To moje też tłumi:) tylko jakoś inaczej jest zbudowane.  Przyda się twojemu smile

Edit: Jeszcze jak wy razem po tych lasach śmigacie to tym bardziej te tłumienia wibracji są pożądane.  Dacie sobie radę inaczej smile

1,120

Proszę, proszę. Nie było mnie trochę i cisza jak makiem zasiał. Gdzie jesteście?:P

1,121

tutaj tongue

1,122

Oo, apoteozka zawsze na miejscu, to się chwali tongue

1,123

przyczajówkę robiłam big_smile , co mi dobrego na kolacje zrobiłaś? Głodni jesteśmy

1,124

Mój Kotek powiedział że ile to można miłością żyć

1,125

Proszę bardzo, specjalnie dla Ciebie... kolacja big_smile

http://www.mniammniam.com/obrazki/u_obrazki/n8193.jpg

1,126

oooooooooooo ale żeś nas zaskoczyła (mnie i Misia) oczy nakarmione a ciało?

1,127

Hmmm... na nakarmienie ciała to już sami musicie popracować wink

1,128

jesteśmy jak zwierzątka tylko obawiam się że to są dwa leniwce..... ale Ty tak dobrze gotujesz.... big_smile
o to słowa mojego Misia do Ciebie " poczytaj mi mamo smile "

1,129

Haha... proszę bardzo:
Dawno dawno temu, za siedmioma górami, za siedmioma morzami żyła sobie apoteozka ze swoim Misiem. Ale byli takimi leniwcami, że nic innego nie robili, tylko leżeli i się opalali w sztucznym świetle żarówki tongue Ciąg dalszy nastąpi big_smile

1,130

hehe dobre dobre, podejrzewam ze przy dwóch leniwcach akcja się za szybko nie rozwinie.... zapewne nawet żarówka zrezygnuje z obsady i zgaśnie albo popełni samobujstwo i przegryzie sobie żarnik

1,131

Haha, zapewne- ale... jest jeszcze nadzieja (ona zawsze umiera ostatnia)... pamiętasz leniwca z "Epoki Lodowcowej"? Ten taki aktywniejszy był tongue Może wzięłabyś przykład z pradziadka big_smile

1,132

sid..... jak dobrze pamiętam, wiesz on był aktywniejszy bo on miał zimno w stopy jak śmigał po lodzie a ja mam tu cieplutko, z reszta on musiał uciekac a mi sie nigdzie nie spieszy big_smile

1,133

Czy mogę prosić o to samo co dostała apoteoza tylko z zielonymi oliwkami?
plizzzzzz
smile

1,134

hola hola kolejka obowiazuje, ale opłatę ja przyjmuję jak coś

1,135

Przecież nie pcham się przed ciebie smile
Mogę poczekać bo i tak odchudzam się. W tym tygodniu kilo zjechałem

1,136 Ostatnio edytowany przez apoteoza23 (2009-11-22 14:58:17)

Facet musi dobrze wyglądać! Szkoda że mój Kotek jest chudy jak patyk no ale cóż nie można mieć wszystkiego.

co mi powiecie miłego?

1,137

apoteoza23 napisał/a:

co mi powiecie miłego?

Lubimy jak piszesz na netczacie, no i nie tylko... smile

1,138

Widzę, że Impresja zajmuje się dożywianiem głodujących smile. To ja też poproszę takie coś, jak apoteoza big_smile

1,139

moNniaaaa też zgłodniałaś tak jak ja? smile

Muszę sobie coś szybko przyszykować tylko nie mam pomysłu...

1,140

Ja ewentualnie mogę zaserwować coś wegetariańskiego tongue. Albo naleśniki, które nie chwaląc się, są moją specjalnością big_smile

1,141

Naleśniki bardzo lubię smile Zatem propozycja w sam raz smile

1,142

Polecam się na przyszłość, jakby coś smile.

1,143

Do Tarnowa kawałek jest ale bądź czujna smile

1,144 Ostatnio edytowany przez moNniaaaa (2009-11-22 20:58:55)

Mogę ci wysłać pocztą big_smile
Ale znając Pocztę Polską, pewnie dotrą do ciebie za tydzień. A wtedy będą pewnie niezjadliwe  tongue

1,145

Don Pedro napisał/a:
apoteoza23 napisał/a:

co mi powiecie miłego?

Lubimy jak piszesz na netczacie, no i nie tylko... smile

hi, faktycznie było miłe big_smile , MonNiaaa jak jesteś przy naleśnikach to ja poproszę krokiety

1,146

No tak, ja nie dość że zabiegana to jeszcze gotować dla drużyny piłkarskiej mam tongue Co za buraki z Was. Nawet większe niż Ansja- chociaż ona to teraz chora (mizeria ogórkowa tongue)

1,147

może i buraki ale za to jakie kochane big_smile

1,148

Jak chcesz jeść apoteozko to musisz się do pedra zgłosić. On ma dziś zup pod dostatkiem tongue

1,149

on mnie otruje! nie karz mi iść do niego, ja nie chce nieeeeeeeeeeeeeeeeee big_smile

1,150

Haha, no dobrze dobrze- ale te zupki to ja gotowałam tongue

1,151

to czemu mnie straszysz? smile a to jak Pedro nie dodał jeszcze nic od siebie do Twoich zupek to ja z miłą chęcią

1,152

impresja gotowała to fakt ale w moim kotle big_smile Ja to tylko dodaję szczyptę czegoś na rozw....eselenie big_smile Tak więc nie masz się czego obawiać wink

1,153

No własnie, apoteozko popatrz na moją awatarową minę- to zasługa Pedrowych rozweselaczy tongue

1,154

aż strach zapytac co to jest...... jesli to to samo co w poramku kojata to ja podziękuje big_smile

1,155

Ja dodaję szczyptę nie kroplę big_smile

1,156

Awatar mi się ciągle sam odmienia sad

1,157

wiesz faceci mają problem rozróżnic spódnice od sukienki więc może krople od szczypty też.......... z resztą nadal mi nie odpowiedziałeś wiec chyba moje podejrzenia są trafne......................odwróciłes kota ogonem ale ja się nie dam! niespoczne póki się nie dowiem co to jest, uratuję ten świat przed złem Don Pedra!

1,158

impresja napisał/a:

Awatar mi się ciągle sam odmienia sad

musisz iść z tym do mechanika, a moze ktoś klątwe rzucił na Twój awatar, masz jakieś podejrzenia?

1,159

apoteoza23 napisał/a:

niespoczne póki się nie dowiem co to jest, uratuję ten świat przed złem Don Pedra!

no to czekają nas lata ciekawego pobytu na forum big_smile

1,160

Nie dam rady go już zmienić. Nie wiem co się stało. Ciągle ten sam mi wraca... hmm A nawet jak na chwilę zmienię to i tak po jakimś czasie wskakuje stary. Dziwne rzeczy się tu dzieją tongue Może to rzeczywiście klątwa apoteozko

1,161

bądź ostrożna Impresjo big_smile
Pedro ale ja nie zamierzam spędzić tu tyle czasu

1,162

Oo- zaczęło działać- i Perdo zamilkł... hmmm- chyba to jakoś powiązane jest tongue

1,163

apoteoza23 napisał/a:

bądź ostrożna Impresjo big_smile
Pedro ale ja nie zamierzam spędzić tu tyle czasu

Ale ja zamierzam big_smile

1,164

Pedro ja Cię przepraszam no nie mogłam się opanowac.... wybacz

1,165 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-11-24 14:00:38)

Do czego pijesz apoteozka z tymi podziekowaniami za pozdrowienia? Że się z Tobą zgodziłem? wink  Wybacz ale nie mogłem się opanować big_smile

1,166

to pierwsze, bo tak mnie rozbawiło to co napisałeś ze od razu zaróweczka mi się zapaliła od głupich pomysłow............... ale nie martw sie kiedyś dorosnę i zmądrzeję................................. co masz watpliwosci? ja też ale cuda sie zdarzają, trzeba być dobrej myśli

1,167

apoteoza23 napisał/a:

to pierwsze, bo tak mnie rozbawiło to co napisałeś ze od razu zaróweczka mi się zapaliła od głupich pomysłow............... ale nie martw sie kiedyś dorosnę i zmądrzeję................................. co masz watpliwosci? ja też ale cuda sie zdarzają, trzeba być dobrej myśli

Jesteś szalona! big_smile Wczytałem się w to wszystko jeszcze raz i zaskoczyłem big_smile Ty to masz fantazję tongue

1,168

a mówiłes że nic Ciebie nie zaskoczy........ nie wiedziałam ze dzis dzień dobroci dla zwierzątek big_smile
fantazja to moje drugie ja a tych ja mam 386 więc jestem nieobliczalna..... strach się bać big_smile
dobrze że wybrałeś lżejszą wersję i stwierdziłeś ze jestem szalona bo zazwyczaj pada hasło wariatka big_smile
jak chcesz się przyłączyć mam w zanadrzu jeszcze kaftaniki

1,169

No niby mnie nic nie zaskoczy ale jak już coś takiego się pojawia to sie cieszę jak dziecko smile Kaftaniki mówisz? No ciekawe jakbym w takim kaftaniku z falbankami wyglądał.. tongue A wariatka to brzmi dumnie big_smile

1,170

to okreslenie już dawno się do mnie przypałętało no i pokochałam jak swoje i tak zostało. Kaftaniki mam różne bywało się tu i tam.... big_smile jak dla Ciebie to taki z lateksu mam.................

Posty [ 1,106 do 1,170 z 1,984 ]

Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 31 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024