Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 31 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 651 do 715 z 1,984 ]

651

Odp: Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)
Pirat napisał/a:

impresja smile
musimy skoczyć na browara. OK ?
a Pedro, no stary. Uszy do góry, przytulać ciebie nie wypada. Koleżanki może prędzej.

A ja grzebałem w zdjęciach. I znalazłem kilka starych o których prawie zapomniałem. Z zeszłego roku chyba.
Jedno z nich wyjątkowo mi się podoba.
http://img25.imageshack.us/img25/8513/dsc05945a.th.jpg
Choco w kuchni, garki za plecami i do tego to zamyślenie. Pamiętam że długo patrzyłem zanim nacisnąłem spust

A

A ja cały czas myślałem, ze to twoja córka.
smile
Pamiętam , że pisałeś na kafejce +30, że masz 43 lata i że zmarła ci żona. Miałem wrażenie , że pisałeś coś o córce. Widocznie coś mi się pomyliło.
sorki.
smile

Zobacz podobne tematy :

652

Troszkę ci się pomieszało Zbysiu. Moja ex ma się dobrze. Nie żyje moja miłość z którą chciałem się ożenić. O tym jednak nie chcę rozmawiać, zapewne zrozumiesz.
A Choco nie jest moją córką chociaż z powodzeniem mogłaby nią być. Pewnie pomyliłeś z Kariną bo chyba wkleiłem nawet zdjęcie. Tak mi się zdaje.

653

Zbysiu, cos Ci sie pomylilo
niektorzy bez wzgledu na wiek, potrafia sie swietnie dogadywac, i miec przyjaciol w osobach o wiele mlodszych smile Oczywiscie trzeba byc wyjatkowa osoba, zeby bylo to mozliwe. Pirat wlasnie taka osoba jest. a inni moga mu tylko zazdroscic, ze potrafi sie dogadywac z mlodszymi osobami, a na dodatek kobietami, i to tak pieknymi smile

654 Ostatnio edytowany przez Zbysiu (2009-10-06 12:37:33)

ikaa napisał/a:

niektorzy bez wzgledu na wiek, potrafia sie swietnie dogadywac, i miec przyjaciol w osobach o wiele mlodszych smile Oczywiscie trzeba byc wyjatkowa osoba, zeby bylo to mozliwe. Pirat wlasnie taka osoba jest. a inni moga mu tylko zazdroscic, ze potrafi sie dogadywac z mlodszymi osobami, a na dodatek kobietami, i to tak pieknymi smile

Jego była żona i córka na pewno przyznałyby ci rację....
smile
Swoją drogą troszkę dziwne że wiele wpisów Pirata epatuje podobizną tej dziewczynki, a o córce ani słowa.....no ale ludzie wyjątkowi mają swoje prawa...
smile

pozdrawiam

655

hehe mialam racje mowiac, ze inni moga tylko zazdroscic, dowod czarno na bialym smile

656 Ostatnio edytowany przez Ansja (2009-10-06 13:22:37)

Pirat - wiersz bardzo emocjonalny, podoba mi się. Co do treści- czytając ten wiersz, wyobraziłam sobie całą tą sytuację, którą opisujesz. I właśnie zawsze mi mówiono, że dobry pisarz to taki, który zmusza czytelnika do uruchomienia wyobraźni..
W tamtym roku zaproponowano mi, bym pisała teksty dla pewnego zespołu, ale stwierdziłam, że to za duże wyzwanie. Pirat- widzę, że Ty nie masz z tym problemu smile
Czekam na więcej.
impresjo - nie czuję się usatysfakcjonowana tym, co nam pokazałaś smile Czekam na więcej.

Żeby nie pozostać gołosłowną, wkleję też coś swojego, choć zaznaczam że te wiersze powstały dość dawno temu.

? HARFA ROZPACZY ?

W bezmiarze mych myśli zaginionych
Pojawia się struna z harfy rozpaczy
A pełnia smaków słów ciętych, zranionych
W otchłani żelaznych dotyków majaczy
Porzuca nadzieję w kąty znamienne
Depcze, pluje, wulgarnie spogląda
Na wyroby swej pracy wciąż bezimienne
I od wszystkich sumienia żąda
Nad katem stojącym z twarzą ukrytą
Ponętny swój język wyciąga z dłoni
Na czubku ma złości literą wyrytą
?Tylko wygrany łzę z oka uroni?

------------------------------------------------
Witaj mój cieniu...
Witaj rozterko na ramieniu...
Dziś powracam do stanu poprzedniego
Stanu niebywałości
Niezwykłości
Nie znałam tęsknoty, było mi dobrze
Kroplą rosy nawilżałam suche usta
Tropikalnym owocem częstowałam chory żołądek
Ale było mi dobrze...
Witaj cieniu...
Witaj rozterko na ramieniu..
Wczoraj powróciłam do stanu poprzedniego
By dziś uciec...

------------------------------------------------
"...ZA WSZECHŚWIATEM"
Kilka razy w noc namiętną
Widać było białe cienie
Potarganą rzekę mętną
Rozkradzione cudze mienie
Dorożkowe widmo stare
Po ulicach żywot toczy
Ktoś zakopał straszną marę
Kroplą rosy usta moczy
Za brukowanym wszechświatem
Przeznaczenia liczą zyski
Sny przychodzą z wiernym katem
Szczerząc czarne kły i pyski

657

Pirat napisał/a:

impresja smile
musimy skoczyć na browara. OK ?

Jasne, wpadnij do Londynu- zapraszam big_smile

Dziś mam bardzo zajęty dzień, nie będzie mnie więc pewnie- życzę miłego dnia smile

Ansja nie mam żadnych wierszy ze sobą tutaj w Londynie, musiałabym coś nowego napisać a do tego nie mam weny. Jak pojadę do Pl to mogę je zabrać i wtedy coś wam napiszę wink

658 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-10-06 19:05:22)

Zbysiu napisał/a:
ikaa napisał/a:

Jego była żona i córka na pewno przyznałyby ci rację....
smile
Swoją drogą troszkę dziwne że wiele wpisów Pirata epatuje podobizną tej dziewczynki, a o córce ani słowa.....no ale ludzie wyjątkowi mają swoje prawa...
smile

pozdrawiam

smile
1) Przyznają racę tak jak i syn smile
2) Dlaczego dziwne to ci się wydaje?
   No i chyba nie popełnię jakiegoś nietaktu jeżeli napiszę że: wcale nie czuję się zobligowany żeby cokolwiek pisać o córce smile Adresów również nie wystawię. I tak wiesz o niebo więcej o mnie niż ja o tobie. Ale to jest to co sam powiedziałem, napisałem bądź napiszę.
I nie gniewaj się Zbysiu że nie będę tłumaczyć się z motywów jakie mną kierują gdy piszę to czy tamto i czy wkleję zdjęcie swoje czy też Choco.
Nie wstydzę się siebie. Choco nie straszy, tak że jakoś to będzie. I dziewczynka, kim jest dziewczynka? To złe określenie. Może już w anglii kupić alkohol w sklepie smile Tyle że ją legitymują, to chyba dobrze, prawda? Co ja piernicze, no chyba że to zajebiste jest.  Ja to mogę najwyżej powspominać, psia kość smile
Zresztą, motywy. Da się jakoś ogarnąć czytając posty, byle skrótami nie myśleć. Twoich wielu nie czytałem to nic na temat twoich nie mogę powiedzieć.
Wklej jakiś wiersz albo coś innego co znasz, lubisz,kochasz. Będzie łatwiej smile
Wcale nie musi być poezja. Bo jak widzisz tutaj pośród czatowników jakaś ewolucja następuje. O fizie czy chemii też pogadamy.
  Jesteśmy genialni normalnie smile
A tak na poważnie, wcale nie jestem wyjątkowy. Teraz popełnię coś co być może ktoś może uznać za odpowiedź na prowokację. A takiej chyba nie było?
smile
Wyjątkowość nie jest moim udziałem. Jestem zwyczajnym kolesiem. Na szczęście jeszcze chodzę o własnych siłach. Jeżeli nurtuje kogoś jak to jest ze mną i Choco to trzeba trochę rozwiać ew. plotki czy domysły.
I teraz gwóźdź, jak to opisać. Hmmmm. wiem
  Oglądaliście Leona zawodowca?  Super film jak dla mnie.
Taki Leon, zero sympatii do niego czuje się na początku.
To ja byłem taki Leon uczuciowy na skutek tego co w życiu mnie spotkało.
I pewnego razu pewna nieznana mi Matylda zapytała> czy w życiu jest zawsze prz......?    Czy to przez to że jestem taka jaka jestem?
Odpowiedziałem> Zawsze jest prze.........!
  Ale moja Matylda poszła do sklepu. Tyle że nie po mleko. No i się upiliśmy z tych naszych smutków.
Leon popatrzył inaczej na ten świat. Matylda mu pokazała (przypomniała) że jednak nie jest tak prz...... jak może się wydawać.
Nauczyła go bardzo dużo. Była darem. Była ognikiem w kompletnych ciemnościach.
Leon poczuł ponownie że jest warto żyć.
Wyjątkowość tkwi w Matyldzie.
Jak ktoś nie wie o czym napisałem to niech obejrzy  Leona Zawodowca. A za taką Matyldę to każdy chłop ducha bez wahania odda.

chyba jasne, co?
smile
To i tak napisałbym, uważam że to obowiązek. Gdy jest jakaś Matylda na świecie to inni niech o niej wiedzą.
Że jednak takie zjawisko występuje.
No i chyba nie muszę dodawać że wesela nie będzie.

I że wiersze też trzeba pisać nie tylko dla siebie.

659

Pirat - to co napisałeś, jest genialne smile Nie będę wnikać w szczegóły. Ktoś albo jest inteligentny, albo takiego marnie udaje smile

660

Pirat, a ja mysle ze jestes wyjatkowy, a do tego bardzo skromny jak widac wink

661

smile Ansja
super.
..... za wszechświatem
całkiem odlotowe

662

Dziękuję Piracie. Twoja Matylda też zrobiła na mnie wrażenie smile

663

Dostałem po łbie za to że wyskoczyłem z pomysłem zakupu spasionego aparatu.
Ale jak babie przetłumaczyć że np. takie zdjęcie
http://img2.imageshack.us/img2/8642/24110689.th.jpg
urzeka mnie i gdy planuję takie następne to że tym nowym aparatem zrobiłbym lepiej?

664

Piracie, napiszę tylko tyle: wielki szacunek dla Ciebie.

665

Witam wszystkich smile. Muszę nadrabiać zaległości w czytaniu... Możecie się tak ie rozpisywać tongue?? Bo nie nadążam z przyswajaniem informacji big_smile
Pirat-świetne zdjęcia.
Ansja-niezłe rymy wink

666 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-10-06 22:38:10)

Agatka napisał/a:

Piracie, napiszę tylko tyle: wielki szacunek dla Ciebie.

Za co?
Edit: netbabeczka. hahahahahahahahahaha
rozbawiło mnie.

667

troche zesmy Cie obgadywaly w netkafejce obok smile
a co do aparatu co chcesz kupic, to podobno faceci to wieczne dzieci, z wiekiem tylko ich zabwaki staja sie coraz drozsze smile
no ale jesli jakosc zdj bedzie jeszcze lepsza, to warto smile

668 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-10-07 00:18:59)

taka zabawka

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:-gfi … /06/d3.jpg

Nikon d3

powinien zrobić lepsze zdjęcia. Ja jeszcze nic a już mam gadane.
I tak sobie myślałem o Matyldzie. Trochę (troszeczkę) szkoda że urosła.
http://img25.imageshack.us/img25/3696/natih.th.jpg

669

Piracie nie mogłam uwierzyć w to co napisałeś i jak napisałeś. To piękne jest... jak Ty potrafisz bawić się słowami, nadawać im drugie znaczenie...
Podziwiam Cię również...

I zdjęcia robisz cudowne...

(no to modek nasłodził teraz wink)

670

No smile nasłodził modek. A co do tego piwa. W jakiej dzielnicy zamieszkujesz?  I przyszykuj szpilki.
Kurs chodzenia zrobimy. Jakoś przeżyję że będę do góry patrzeć. Bo ja taki wysoki że aż strach.
No i foty trzeba zrobić.
Świetną pogodę mamy w somersecie dzisiaj.  Nie dość że wyspa to jeszcze z góry kapie. Trzeba będzie śpiewać, bo co innego robić?
Tylko kabel do gitary gdzieś zaginął.

671

Pirat, jaki masz ladny avatar smile)
od razu mi sie rzucil w oczy
dobrej nocy Ci zycze, ja kimac ide,jutro pobudka o 5, koszmar dniówek w pracy powraca

672

smile
Dobranoc

673

wstawać!!!!!!!!!!! POBUDKA ŚPIOSZKI! 
no prosze jakie piękne osobowości mamy na forum i jaki talent....pozazdroscić
Pirat ile komplementów pod Twoim adresem...żebyś tylko w samouwielbienie nie popadł! big_smile
Impresja no to Ci randka się szykuje....no proszę big_smile ale mam nadzieje że zdasz relacje big_smile

674

Witam wszystkich big_smile.
Impresja-też czekam na relacje big_smile

675

moNniaaaa, jak myślisz czy szykuje się nam mały romansik? big_smile wiesz, musimy uzgodnić która z nas będzię świadkować no i bardzo ważna kwestia w sprawie która zostanie chrzestną.. big_smile

676

Heloł big_smile Ja mam narzeczonego i kocham go bardzo mocno, więc nie ma tu mowy o żadnych randkach tongue Nie spiskować mi tu wink

Pirat obecnie mieszkam na Barking, ale mam zamiar się przeprowadzić bliżej centrum wkrótce- jak tylko zmienię pracę tongue

677

impresja to miała być tajemnica że masz kogoś big_smile
wg mojego scenariusza a mam napisane że tą kwestie mówisz dopiero w 3251 odcinku big_smile
a mogło być tak pięknie, no nic trzeba scenariusz przerobić hehe
no teraz trzeba znaleźć inną narzeczoną dla Pirata, może casting.....:D

678

Oj, w takim razie chyba źle doczytałam w scenariuszu tongue

W 3251 odcinku, powiadasz? To prawie jak "Moda na sukces" big_smile heh

A to tak na zrelaksowanie się: http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U big_smile

679 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-10-12 18:07:15)

impresja napisał/a:

Heloł big_smile Ja mam narzeczonego i kocham go bardzo mocno, więc nie ma tu mowy o żadnych randkach tongue Nie spiskować mi tu wink

Pirat obecnie mieszkam na Barking, ale mam zamiar się przeprowadzić bliżej centrum wkrótce- jak tylko zmienię pracę tongue

Hmmm, planują smile
  Mieszkasz gdzieś na St.Paulus czy dalej już na Ripple ? A może gdzieś na uboczu jak Morley albo Howard ?
I tak podziwiam, masz kawał do centrum. Wyprowadź się całkiem z tego molocha lepiej.

680

Czytałam Twoją wypowiedź w temacie o emigracji Piracie ale jeszcze nie miałam czasu Ci odpisać, bo to zajmie mi dość sporo czasu tongue Może dziś po zajęciach lub jutro...
Mieszkam w sumie już w Essex. Jest trochę bardziej zielono i blisko do Southend... ale i tak brzydko ;/ bee i fuj ogólnie tongue

A to coś dalej: http://www.youtube.com/watch?v=w2fBwsB6px8&NR=1

681

spoko modkolasko smile
Nie pali się. Nie patrz za dużo na bee i fuj ogólnie. Jak angole smile OK dwoma łapami choćby gówna z nieba leciały. Ten gest Jasia Fasoli znasz

682

impresja napisał/a:

Oj, w takim razie chyba źle doczytałam w scenariuszu tongue

W 3251 odcinku, powiadasz? To prawie jak "Moda na sukces" big_smile heh

A to tak na zrelaksowanie się: http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U big_smile

to sie nie porelaksuję bo nie moge odczytać tego linku, ale no cuż znajdę inny sposób smile

683

Pirat, coz za piracki avatar smile

684

apoteoza23 napisał/a:

moNniaaaa, jak myślisz czy szykuje się nam mały romansik? big_smile wiesz, musimy uzgodnić która z nas będzię świadkować no i bardzo ważna kwestia w sprawie która zostanie chrzestną.. big_smile

To może podzielimy się rolami. Ja mogę być świadkiem, a ty chrzestną big_smile.
Może Pedro załapie  się na świadka, a Pirat na chrzestnego big_smile??  No i ktoś może napisać jakąś książkę, której fabuła będzie się opierała na tym, że poznali się przez internet, zakochali no ale był ten trzeci-czyli narzeczony. No i trzeba opisać burzliwe losy tej znajomości big_smile

685

Ikaaa-świetny avatar

686

Hmmm, ciekawe. Książka .  Widzę że zrobicie podział ról. I jakie losy narzeczonego ?
  Apoteozo
tak nieśmiało zapytam. Jak tam z tym castingiem stoisz? Pytam na wypadek gdybyście nie posunęły się do apotozy narzeczonego impresji.
Pewno by się wnerwiła smile

687

moNniaaaa napisał/a:
apoteoza23 napisał/a:

Może Pedro załapie  się na świadka, a Pirat na chrzestnego big_smile??  No i ktoś może napisać jakąś książkę, której fabuła będzie się opierała na tym, że poznali się przez internet, zakochali no ale był ten trzeci-czyli narzeczony. No i trzeba opisać burzliwe losy tej znajomości big_smile

hehe, podobno dzieci się wdają w chrzestnych...jak by poszło we mnie to było by nie najgorzej, ale jakby poszło w Pirata? ja nie chcę żeby mój chrześniak ciągle spadał, z mostu itp big_smile ale apoteoza da sobie radę poskromi niegrzeczne zachowania jak coś sasasa big_smile

688

Pirat napisał/a:

Hmmm, ciekawe. Książka .  Widzę że zrobicie podział ról. I jakie losy narzeczonego ?
  Apoteozo
tak nieśmiało zapytam. Jak tam z tym castingiem stoisz? Pytam na wypadek gdybyście nie posunęły się do apotozy narzeczonego impresji.

już po castingu. zdecydowaną ilością głosów wygrała apoteoza! gratulujemy. wygrała jednym głosem dodam że jedynym hehe. Ale nie powiem Wam że to był głos moNni....
Partnerem moNnii został Don Pedro
Don Pedro, Don Pedro gdzie jesteś Don Pedro moNniaaa na Ciebie czeka! hehe
o Impresję sie nie martw dostała główną rolę, będzie żyła długo i szczęśliwie za nie długo będziemy sie bawić na weselu hehe

689

Czyli mam rolę świadka? Pasuje. Teraz poproszę scenopis z moimi kwestiami smile

690

O proszę... jaki nieoczekiwany zwrot akcji tongue
Całe szczęście, że żyję teraz długo i szczęśliwie big_smile hehe

691

Don Pedro a znasz takie przyśpiewki weselne na temat świadków?? hehe
no ale grunt że wyraziłeś zgodę hehe
impresja no Ciebie nie uśmiercimy, a widzisz........... a widzisz............. big_smile

692

apoteoza23 napisał/a:

Don Pedro a znasz takie przyśpiewki weselne na temat świadków?? hehe
no ale grunt że wyraziłeś zgodę hehe
impresja no Ciebie nie uśmiercimy, a widzisz........... a widzisz............. big_smile

O rany, nawet mi nie mów o przyśpiewkach! smile Szczerze mówiąc nie znoszę wesel i tej całej przaśnej otoczki z nimi związnej. Oglądaliście "Wesele" Smarzowskiego? Wypisz wymaluj wesele made in Poland. Oczywiście przejaskrawione i przerysowane ale... jak dla mnie bardzo prawdziwe wink Jak dobrze, że mnie jakoś nie zapraszają i tyle wesel mnie omija smile

A teatrzyk na forum to ciekawa sprawa więc się zgodziłem. Uśmiercanie impresji? - nie, za mało kasowe posunięcie. Ludzie wolą impresję oglądać na ekranie - musimy wyeksponować cały Jej talent big_smile

693

Ooo widzę, że jednego wiernego fana już mam wink Także dziękuję bardzo- jeśli mnie weźmiecie to chętnie powrócę do filmu- może być jako część przyrody. Jakieś drzewo czy coś wink

694 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-10-13 19:23:19)

apoteoza23 napisał/a:
Pirat napisał/a:

Apoteozo

już po castingu. zdecydowaną ilością głosów wygrała apoteoza! gratulujemy. wygrała jednym głosem dodam że jedynym hehe. Ale nie powiem Wam że to był głos moNni....
o Impresję sie nie martw dostała główną rolę, będzie żyła długo i szczęśliwie za nie długo będziemy sie bawić na weselu hehe

smile
  Mniejsza o głosy.  Ważne jak sprawnie casting przeprowadzony i w jakim stylu wygrany.
A jak.  Piracko tak. Bardzo mi się podoba smile
To trzeba teraz założyć białe żagle, pomyśleć nad kursem.
Wiatry pewno będą pomyślne

Edit:
Łajba już gotowa, białe żagle jak mówiłem
http://img61.imageshack.us/img61/5672/szkuner.th.jpg

695

impresja napisał/a:

Ooo widzę, że jednego wiernego fana już mam wink Także dziękuję bardzo- jeśli mnie weźmiecie to chętnie powrócę do filmu- może być jako część przyrody. Jakieś drzewo czy coś wink

Jakby co tak tak, fana masz smile
Z rolą nie przesadzaj. Fałszywa skromność przez Ciebie przemawia. Drzewo zdążysz jeszcze na starość zagrać (może nawet jakiś pomnik przyrody big_smile) Tymczasem dla Ciebie szukuje się rola główna, która przyćmi wszystkie dotychczasowe dokonania Julii Roberts i Angeliny Jolie razem wziętych smile

PS
Proponuję konwencję piracką ze względu na drugą rolę główną wink Jakby co podobno mam spojrzenie Johny Deppa czy cóś więc mogę od biedy zagrać diabelsko kudłatego pirata - kumpla i zarazem świadka naszego prawdziwego Pirata big_smile

696

No i jak tutaj z Pedrem się nie zgodzić?
smile

697

Aha, i pić lubię - to chyba też do piratów pasuje, nie? big_smile

698 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-10-13 19:58:19)

Pirat zawsze ma jakiś rum czy inny zamiennik. W celach leczniczych ma się rozumieć.
  Generalnie na beczce nie widziałem wskazań co do dawkowania. Pewnie dasz radę Pedro
smile

Edit:
Do piratów to raczej nie pasuje. To bzdury są że oni się leczyli z przesadą.
   Raczej na trzeźwo wszystko, dlatego wygrywali smile
A pijani to od szaleństwa co najwyżej

699

apoteoza23 napisał/a:
moNniaaaa napisał/a:
apoteoza23 napisał/a:

hehe, podobno dzieci się wdają w chrzestnych...jak by poszło we mnie to było by nie najgorzej, ale jakby poszło w Pirata? ja nie chcę żeby mój chrześniak ciągle spadał, z mostu itp big_smile ale apoteoza da sobie radę poskromi niegrzeczne zachowania jak coś sasasa big_smile

No w końcu bycie chrzestną do czegoś zobowiązuje big_smile. Zawsze możemy zrobić z Pedra "Ojca chrzestnego", żebyś nie musiała pilnować swojego chrześniaka przed Piratami i mostami big_smile. A Pirat może ze mną świadkować tongue

700

apoteoza23 napisał/a:
Pirat napisał/a:

Apoteozo

Oj, czekam big_smile. No w końcu mamy grać razem big_smile:D:D. I miałaś nikomu nie mówić, że na ciebie głosowałam, bo wyjdzie na to że chciałam mieć lepszą rolę czy coś tongue

701

Hmmm. Muszę pomyśleć teraz, czy przypadkiem nie pakuję się pomiędzy dwa galeony najeżone działami.
smile

702

To myśl smile. Tylko szybko, bo trzeba jeszcze dużo rzeczy ustalić big_smile. Możesz zostać oficjalnym fotografem IMPRESJI- jak już będzie sławna big_smile.

703

moNniaaaa napisał/a:

To myśl smile. Tylko szybko, bo trzeba jeszcze dużo rzeczy ustalić big_smile. Możesz też zostać oficjalnym fotografem IMPRESJI- jak już będzie sławna big_smile. A jak będzie sławna to może o nas nie zapomni

704

No spoko. Fotografem impresji mogę być smile  nawet tym nieoficjalnym.
A z tym myśleniem jest OK. Już skończyłem i nie myślę.
   Przypomniał mi się stary kawał.
Jaś i Małgosia za gówniarza w piaskownicy bawią się. Jakieś nieporozumienie między nimi wyniknęło i najpierw argumenty standardowe.
Małgosia Jasia wiaderkiem, Jaś Małgosię łopatką itd..
Potem słowna przepychanka i Jasio zaczyna wyczerpywać argumenty. Wiadomo jak to z babami, nawet małymi Małgosiami bywa smile
Sięga po broń ostateczną. Ściąga spodnie i powiada z wyższością : Patrz guło, widzisz? Pisior. Ty takiego nie masz i nigdy ci nie wyrośnie !!
Małgosia ściąga majtki, kiecka do góry i mówi : Patrz frajerze, pipka. Dzięki niej mogę mieć tyle pisiorów ile tylko zechcę!!!

705

macie śnieg? ja jeszcze nie mam, a miał być w całej Polsce od wczoraj....i jak ja ulepie bałwana?

706

Witajcie. U mnie śniegu nie ma ale wieje jak cholera. Bałwana nie zamierzam lepić, bo i tak ich dosyć na co dzień big_smile

Bywajcie

707

apoteoza23 napisał/a:

macie śnieg? ja jeszcze nie mam, a miał być w całej Polsce od wczoraj....i jak ja ulepie bałwana?

Ja jak narazie mam śniegu po kostki i wciąż pada sad. I jest zajebiście zimno (przepraszam za to wyrażenie, ale inaczej nie da się tego  skomentować)... Nawet nie chce mi się z domu wychodzić big_smile

708

Uwaga nowe wieści z pogodowego frontu: jak wiało tak wieje i pada śnieg z deszczem ale z coraz większą przewagą śniegu...czyli prawie jak babie lato - to białe i to białe big_smile

709

W moim przypadku pocieszyć mnie może jedynie wieść o tym, że jutro nie muszę wstać o 6 rano na zajęcia hmm

710

Ten kto wymyślił pracę i zajęcia od 6 rano musiał chyba mieszkać w tropikach big_smile

A pamiętacie, że za 2 tyg. przestawiamy zegarki? Ja mam w domy chyba z 10 więc będzie się działo big_smile

711

Wydarzenie roku normalnie, Pedro..
Pociesza mnie jedynie fakt, że mam zajęcia tylko do 19.... Kurna, a może jednak nie pociesza.. hmm

712

Ansja napisał/a:

Wydarzenie roku normalnie, Pedro..
Pociesza mnie jedynie fakt, że mam zajęcia tylko do 19.... Kurna, a może jednak nie pociesza.. hmm

To nie idź - wiem, że to demobilizujące, ale chyba raz możesz, nie? wink

713

Już raz nie byłam, a to dopiero 2 tydzień zajęć smile tongue Do takich wyczynów nie trzeba mnie namawiać, ale wiem że teraz to będzie przesada hmm

714

Ansja napisał/a:

Już raz nie byłam, a to dopiero 2 tydzień zajęć smile tongue

big_smile big_smile big_smile

715

a kiedy jest zmiana czasu i w ktora strone? pewnie pojde na noc i bede pracowac 13h a nie 12;p

Posty [ 651 do 715 z 1,984 ]

Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 31 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024