Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 20 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 260 z 1,293 ]

196

Odp: Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Cycy kurczęce, ziemniory  i buroki?
Kto jak kto, ale ja bym po zapachu nie wyczuła?
Wkońcum psinka węsząca big_smile

Milionku przywołujesz wspomnienia, vibowit kochałam, jadłam jako dzieciak jak szaleniec, do momentu, aż wysypki nie dostałam z nadmiaru, tzn z przejedzenia witamin smile Łakomstwo nie popłaca smile

Zobacz podobne tematy :

197

Dagmarko, tego nie miałam na myśli...tego z zapachem, ale się uśmiałam lol

Eeeee vibovit to ja pamiętam! Był w takich saszetkach i paluchy się w nim maczało, mniam mniam!

Legnica, tak tak dużo sklepów...wszystko dostaniesz. Jedynie co, nie podoba mi się miasto...te szare bloki, smutno tam sad
Ogólnie kiedyś rzeczy w sklepach były tańsze. Za 100zł był pełen koszyk, a dzisiaj ledwo dno zakryjesz.

198

Myślę,że my się rozumiemy bardzo dobrze, tak jak po akcji z żółwiem i chomikiem big_smile

199 Ostatnio edytowany przez 8kh3 (2013-12-03 21:12:08)

Viggo napisał/a:

Myślę,że my się rozumiemy bardzo dobrze, tak jak po akcji z żółwiem i chomikiem big_smile

http://www.teraz.com.pl/vardata/gify/emoty/emoty008.gif
Muszę Ci przyznać racje smile

Wiecie cio, wczoraj poszłam spać z kurami smile chwilkę po 21 leżałam już w wyrku...i o dziwo usnęłam.

200

Jak dziecko lulawszy? Nieee wierzywszy smile

201

Dorotko a Ty nie masz z kim chodzić spać? Jeno z kurkami? tongue Matko i Córko czego to ludzie nie wymyślą. No tak zmęczenie,albo niskie ciśnienie sprawiło że zasnęłaś szybko. No widzicie zapomniałam prawidłowej nazwy,a wspomniałam o witaminkach. Ja z kolei namiętnie jadałam ...wtedy witaminkę B , która była w granulkach,tak jak dzisiejsze kakao... mniam.No ale nadmiar jak wiadomo szkodzi,o czym Dagmarka wspomnieć.

202

Uwierzywszy, uwierzywszy...mam dowód! Mój D. nagrał jak chrapie hmm
Straszny dźwięk, nie podejrzewałam siebie, że mogę takie głosy dawać ;P

O Matko, w piątek zapowiadają u mnie śnieg big_smile może święta będą ze śniegiem... oby, oby!

203

Ha! Czyli dowody są smile Ja tam nie lubiwszy śniegulca, lepiej jak jest tak jak teraz sucho, bez pluchy na drogach itd.
Wbijaj ze mną i Milionkiem na Bachamy smile

204 Ostatnio edytowany przez 8kh3 (2013-12-03 21:33:40)

Asiu, a no mam z kim chadzać spać...bo mam ich aż trzech tongue
niespełna 2latek, 8latek i najmłodsze moje dzidzi 34latek.
Każde wymaga opieki tongue zmęczyłam się i padłam. Ciśnienie zawsze mam ok, bo ma kto mi je podnosić ;P

Dobra laski, zabierajta smarowidła, majty, jednoczęściowe stroje kąpielowe!!!! Jadyma na Malediwy!!!! Zarezerwowałam wysepkę...

http://bi.gazeta.pl/im/7/10370/z10370767Q,Malediwy.jpg

205

No tak czyli unormowane przez rodzinkę tongue hhahah  no tak najmłodszy 34 latek,aż czytałam kilka raza,bo myślałam że 3 latek tongue

206

Dobrze przeczytałaś kochana 34 latek lol

Dziewczyny zapomniałam, że jedziemy fiatem 126p smile więc nie pakujta dużo!!! chyba, że któraś ma przyczepkę?!

207

Dobra dziewuszki ja się zbierawszy, postaram się dzisiaj zjeść wszystkie kanapki big_smile
Bywajcie big_smile

208

Spokojnej pracki big_smile

209

Dagmarko  spokojnej pracy,Służby a pózniej spokojnego senka. Do jutra.:)

Dorotko no tak....  można i tak tongue

210

wITAJCIE ASIU,DAGMARO I DOROTKO smile witam Was cieplutko i chciała bym do was dołączyć smile z Asią się już znamy,fajnie tu u Was,i wesoło:)

211

Sloneczko6 napisał/a:

wITAJCIE ASIU,DAGMARO I DOROTKO smile witam Was cieplutko i chciała bym do was dołączyć smile z Asią się już znamy,fajnie tu u Was,i wesoło:)

A witamy witamy!!! Zapraszamy!!!
Asiu, czyń honory pani domu big_smile

212

Dorotko dziękuję za ciepłe przyjęcie,wprawdzie nie jestem z Waszych stron,bo z Tarnowa,ale postaram się dobrze bawić z Wami smile

213

Słoneczko, tu nie km ważne smile Ale dobra zabawa, jak piszesz!
Wesoło tu,to prawda. Sama od niedawna jestem z dziewczynami, ale nie żałuję big_smile

Jakie jest Twoje imię Słoneczko? Bo dziewczyny powiały...:D

214

Mam na imię Agnieszka ,właśnie przeglądałam inne strony,sorki

215

Dziewczyny pewnie poszły już spoć,jutro pracują,niech im się przyśnią kolorowe senki,pogadamy z nimi jutro

216

Bardzo mi miło Agnieszko smile

Czytaj kochana czytaj big_smile Nie przeszkadzaj sobie smile

Ja za chwilę będę musiał zmykać. Wcześnie rano muszę wstać i maszerować z synem na roraty hmm
Tak mi się nie chce sad Ale jak komunia to komunia...
Mam nadzieję, że nie będziesz na mnie zła???

217

Dorotko rozumiem sama to przechodziłam,spokojnej i kolorowej nocki:)

218

Dziękuję Kochana!!! Tobie również życzę kolorowych i spokojnych snów smile
Do jutera!!!!

219

Hej Hej dziołchy smile u mnie słoneczko świeci od ranka,wiec i humor dobry,pewnie świętujecie Barburki ,co kolwiek robicie i gdzie kolwiek jesteście życzę Wam miłego dzionka,nara do potem smile:);)

220 Ostatnio edytowany przez 8kh3 (2013-12-04 11:18:31)

Witam big_smile

Agnieszko i u mnie słonko pięknie świeci smile Ale powietrze jest przeokrutnie mroźne...Idzie zima! nie ma co yikes
Cieplutkiego dnia big_smile

221

Hej Dorotka co porabiasz?

222

Dagmarka z Asią pewnie w pracy to ja się biorę za gotowanie,pewnie będą głodne,tylko nie wiem czy będzie im smakowała fasolka po bretońsku?Dziewczyny zapraszam,pozdro.:)

223

Nic ciekawego nie robię...siedzę z synkiem w domu i wysłuchuję jego jęczenia hmm
Zęby mu wychodzą i straszna maruda z niego...wyrywam sobie włosy z głowy!!
Zaraz wróci starszy to da mu wycisk tongue
Pranko już zrobiłam, kolej na Ciebie wink

Zapraszasz na obiadek...pewnie Dagmarka się najbardziej ucieszy big_smile Bidula zaganiana jest i nie ma kiedy dobrze zjeść, a jak już zje to znowu by jadła lol
Ja tam fasolką nie pogardzę i już lecę na obiadek. Jak ktoś ugotuje to jest to taaaaaaaaakie pyszne big_smile

224

Sloneczko6 napisał/a:

Kurcze kogo moje oczy zmęczone widzą??? Słońce kurcze,a już myślowałam że na mnie się zamknęłaś.........> tam ,no wiesz gdzie tongue uff  i naprawdę  wczoraj też pomyślałam aby tutaj Cię zaprosić tongue  jestem we w  szoku. smile

Dorotko tak ja nie dawno z pracy przyjść,zmęczona okrutnie. Trochę wściekła bo pewnej rzeczy nie załatwiłam,ale nie wiedziałam..może przepisy się zmieniły..no nie ważne.

225

Przykro mi, że plan załatwienia tego "czegoś" nie udał się.
Jeśli chodzi o jakieś sprawy urzędowe to u nich "prawo" zmienia się z dnia na dzień tongue
Zależy którą nogą ona/on wstanie wink

Wierze, że padnięta jesteś. Kurde mam wyrzuty sumienia, że ja siedzę...a mój tak ciężko pracuje hmm
ale wyjścia nie mamy sad

226

Dorotko  no ktoś musi się zająć domem,aby było posprzątane i ciepły obiadek.
Jak dwoje pracuje,to  niekiedy bez obiadu dzionek mija.Jak urosną maluchy to pewnie i Ty staniesz na nogi i do pracy polecisz.Dobrze że starcza  na tyle ile to możliwe.... bo nie jest łatwo żyć w naszym kraju. Niestety

227

Dzień dobry kobietki, witaj Słoneczko tulam smile
A ja dopiero wstałam roll hmm
Przesada sad

228

no tak Asiu, żeby przeżyć w Pl to trza się znać na akrobacji finansowej przy domowych wydatkach wink
Gdybym tylko miała oparcie w teściach...to bym pojszła do roboty. A tu...:(
są i plusy bycia w domu, dzieci mam dopilnowane i szczęśliwe, bo mają mnie non stop.

Witam Dagmarko! Jak się spało? jak było w pracy?
Wydarzyło się coś ciekawego. Rzuć coś na tapetę, bo ja w kółko bajki i bajki wink

229

Co rzucić na tapetę, może mój ukochany temat...tarammmm jedzonko big_smile
Dzisiaj z racji spania jak zabita mam do wyboru pakowane krokiety z Biedronki, albo gołąbki ze słoika i tak się zastanawiawszy big_smile
A w pracy pół nocy spokojnie, drugie pół aktywne, wezwanie do libacji alkoholowej hmm
Szczegółów i nazwisk nie zdradzam jakby co c'nie? smile
Także towarzystwo było skore do częstowania bełtem za 2,99 big_smile
Twardo odmówiwszy big_smile big_smile big_smile
I dziś zaś powtórka z rozrywki hmm

230

Uuuu hmmm... po głębszym zastanowieniu stawiam na gołąbki ze słoiczka smile
Dobrze wiedzieć, że rodaków stać na imprezowanie tongue Merloty się lały...hihi!! i pewnie jakaś zagrycha była wink
Żyć nie umierać!!!!

231

Hej Dagmarko smile

No dobrze że pospałaś,odpoczynek ważna rzecz.Musi być.
Dorotka wcześniej pisowała o fasolce po bretońsku,no ale za daleko jest.
W końcu to nie zrozumiałam gdzie ta Nasza Dorotka jest we w Polen czy
za grabanicą. tongue Oj trzeba wywijać i to nie zle w Polsce,stres obawa i tak  w kółko
Macieju. Aż czasami mnie trafia że rzucam "żabami" Sama myślę co zrobić  do jedzonka
tak bliżej 22,choć jak wcześniej to lepiej bo jest gotowe tylko podgrzać... kurde tylko co..
Zmęczenie i zimno nie daje mi pomyśleć  co by ewentualnie zrobić,pierogów w tygodniu nie mam siły robić,a by się zdało...

232

Asiu ja jestem w Polsce i akrobacje finansowe mam w małym paluszku. Inaczej byśmy na bruku skończyli wink
Na fasolkę zapraszała Agusia smile więc nie myslcie o gotowaniu, tylko w odwiedziny do Agnieszki big_smile

Fakt, zimno brrrr aż mysleć się odechciewa hmm

233

Ano widzisz...  normalnie jestem zakręcona jak baranie rogi.No tak Agnieszka Słoneczko.:)
Ja cę kręcę,normalnie zamotaniec ze mnie być. tongue

234

Milionek napisał/a:

Ano widzisz...  normalnie jestem zakręcona jak baranie rogi.No tak Agnieszka Słoneczko.:)
Ja cę kręcę,normalnie zamotaniec ze mnie być. tongue

Spokojnie Agusia to równa kobitka, wybaczy tongue tongue

Ciężki dzionek miałaś i tyle... co porabiacie???

235

Palę w piecu,ale coś kiepsko idzie.Dorwałam buta , może w końcu pomoże.
Jednocześnie czytam odpoczywam a i leci Akademia Policyjna. tongue A tak bym leżała
pod kołderką... smile

236

Kiedyś rozpalałam w piecu...dawno temu...nie jestem w tym najlepsza, z grillem lepiej mi idzie smile
But może da radę!
Co czytasz? Jakieś romansidło?

Dagmarkę wcięło big_smile pewnie gotuje w mikrofali smile i Agnieszka zniknęła...

237

Wiecie, nie zjadłam żadnego z powyższych, nastrugałam sobie frytki, a jakie smaczniutkie big_smile
Asiu, a o jakich piecykach mowa?
Kaflowych, czy na centralne ogrzewanie?

238

Viggo napisał/a:

Wiecie, nie zjadłam żadnego z powyższych, nastrugałam sobie frytki, a jakie smaczniutkie big_smile
Asiu, a o jakich piecykach mowa?
Kaflowych, czy na centralne ogrzewanie?

A jesteś,no ja też być we w kuchni i przygotowałam na zupkę pieczarkową,bez pieczarek  hahh żeby było śmieszniej..no nie mam w domciu.Ale zapach ma fajny zupka,czasami muszę i z torebki ugotować,ale muszę oczywiście doprawić do smaku i gotować jak zwykle.

A co do pieca to niestety Dagmarko,ale mam kaflowe.... ten u mnie w pokoju ok choć dzisiaj nie pali jak trzeba. Ponoć mamy wspólny komin z sąsiadką...i to jest problemem.W dużym pokoju jest duży piec,ale też byle jaki bo pokój duży,a ogrzewa strasznie.Zimno i tak jest.
Mają go przestawiać tylko ciekawa jestem za ile i kiedy to będzie,przecież zima idzie,aż się boję.

Dorotko że co że jak? że ja czytam? tongue

239

A dlaczemu niestety? Stety!
Moi rodzice też u siebie takie mają-kurczę no normalnie nie ma porównania, ciepło od nich jak cholercia, grzybki na naszyjniku z druta pięknie na nim schną, mami moja tam wszelkie zioła trzymawszy-zasuszone oczywiście, jabłka kraja na plasterki, pestki dyni wszystko pięknie na nim schnie.
Nie ma nic lepszego niż piece kaflowe!

Gdzie te Nasz Słonko, pokonwersowałoby się troszku smile

240

I ja pamiętam piece kaflowe u mojej babci. Teraz ma ogrzewanie gazowe i krocie zimą płaci hmm
Za dzieciaka fajnie było się pleckami przytulić. No, ale żeby było ciepło trzeba go "odpalić".

Dagmarko narobiłaś mi ochoty na frytencje, ślinię się jak buldog lol a nie mogę, dietkę trzymam...

Asiu, no pisałaś, że coś czytasz...chyba, że chodziło Ci o czytanie Naszego wątku wink

Słonko gdzieś zaszło i noska nie wychyli. Hejo!!! Hop hop??!!!

Ja mam błogosławioną ciszę. Doceniam każdą minutę w samotności. Mąż z chłopakami do Bierdony pojechał. Nie pomyślcie, że wyrodną matką jestem...że dzieci na taki mróz dałam, ale młody jak raz dziennie się nie karnie dyliżansem to "chory" jest. Maniak po tatusiu wink Lecę pozmywać, póki mam czas!

241

Hej kobitki kochaniutkie jeszcze raz dziękuję Wam za przemiłe przyjęcie :)Asiu jak mogłaś pomyśleć że ja na Ciebie zła od razu miałam Cię za babkę od serca :)Dagmarko i Dorotko no a teraz Wy ,widzę że mam następne super przyjaciółki,i bardzo się cieszę :)Dagmarko nie wiem czy lubisz,ale skoro jadasz więcej z torebek bidulko ty moja, może spróbuj coś z Winiar, np: pomysł na są różne potrawy i szybko łatwo się je robi,czasem jak nie mam czasu właśnie to gotuję a czasem nawet na drugi dzień odgrzewam i jest niezłe.Asiu a co do pierożków wiem wiem czasu brak,ale jeśli masz czasem ochotę i wolny czas możesz hurtownie zrobić i zamrozić,oczywiście świeże są najlepsze ale czasem tak po .prostu bywa.Czekam na was aż się pokażecie smile

242

Hej Słoneczko  Agniesiu witaj,no nareszcie Jesteś wśród nas smile
A że tak pomyślowałam , to chyba taki mały dołek...i temu jakoś tak wyszło.
Byłam we w kuchni zupka gotowa,okazało się że drobno siekane pieczarki są we w niej.
A co do pieców,to chodzi nie oto że same piece mi się nie podobują,ale chodzi że są do
no nie wyrażę się bo dziś troszkę rzucałam "Żabami" Po prostu stale z nimi kłopot,a to się kopci cofa , a dużym zle się pali,,,tzn chodzi że nie ogrzewa pokoju.Sam siebie i owszem,troszkę ciepło,a potem niestety zimno.Wszystko wywiewa. Ale chyba już pisałam wam w czym problemos. tongue

A Dorotko to pewnie właśnie chodziło że czytam na forum... tongue

243

Dorotka a jaką Ty dietkę masz,może mi coś podpowiesz bo troszkę się mi przytyło sad

244

Wiecie, tak sobie przypomniałam, jak ta Pani Solejukowa z "Rancza" świetny biznes na własnoręcznie zrobionych pierogach zrobiła. I ja znowu o jedzeniu big_smile Niestety już się z Wami pożegnawszy, uciekawszy znów i tak kolejny tydzień, bo się u nas pochorowali. Na sam koniec Was uściskawszy najmocniejsiej, Asiczkę tak troszeczkę mocniejsiej co by jej te problemy piecowe odgonić smile Wybaczycie dziewczynki nie? A z Winiar Dorotko zabieram na nockę Barszczyk Instant i do tego 3 bułeczki ze sałatą i szymneczką, co by lepiej smakowało. No normalnie Was kocham! Bywajcie ślicznoty!

245

Asiu czy Ty masz piec kaflowy taki wysoki jak dawniej robili,pytam bo na wiosnę kupiłam działketanie i w nim mam dwa rodzaje piecy kaflowych,jeden właśnie taki wysoki pokojowy ,a drugi taki kuchenny  na kyórym można gotować i piec w nim jak to dawniej nasze babcie robiły,ale do celu,próbowałam niedawno przepalić w nich bo 2 lata nie były przepalane i okazało się że było tak jak cu Ciebie,przeciściliśmy komin,trochę pomogło,ale okazało się że problem był w ruże od pieca do komina ,była całkowicie zatkana sadzami,wyczyściliśmy i teraz jest ok.

246

Dagmarko kochana miałam na myśli Pomysł na kurczaka,lug pomysł na karkóweczkę, lub pomysł  na pulpeciki w sosie pomidorowym lub pomysł na gołąbki itd,strasznie polecam myślę że by Ci posmakowały ściskam .

247

Dagmarko wracaj szybko do Nas!!

Dziewczyny ale narobiłyście mi ochoty na pierogi, gołąbki!!! Matko, dobrze, że idą święta...pojem...moje ukochane kluchy z makiem http://www.teraz.com.pl/vardata/gify/emoty/emoty029.gif

Aguś, dieta jaką prowadzę to dieta Dukana. Ciężko było na początku, bo wszystko kusiło hmm ale wytrwałam i jest ok.
Na jej temat dużo znajdziesz w necie.

Zimą musi być trochę Nas więcej, bo coś grzać musi. A tak to zamarzniemy sad

248 Ostatnio edytowany przez Milionek (2013-12-04 21:17:54)

Sloneczko6 napisał/a:

Asiu czy Ty masz piec kaflowy taki wysoki jak dawniej robili,pytam bo na wiosnę kupiłam działketanie i w nim mam dwa rodzaje piecy kaflowych,jeden właśnie taki wysoki pokojowy ,a drugi taki kuchenny  na kyórym można gotować i piec w nim jak to dawniej nasze babcie robiły,ale do celu,próbowałam niedawno przepalić w nich bo 2 lata nie były przepalane i okazało się że było tak jak cu Ciebie,przeciściliśmy komin,trochę pomogło,ale okazało się że problem był w ruże od pieca do komina ,była całkowicie zatkana sadzami,wyczyściliśmy i teraz jest ok.

Tak kaflowy Agniesiu ale u mnie co roku jest to samo.Jak był wezwany kominiarz,to powiedział sam że żeby opisać co tu faktycznie jest w tym budynku,to trzeba zlecenia z Urzędu lub właściciela budynku.To są poniemieckie kamienice,ale nie wiem nie słyszałam czy ludzie jak się wprowadzili każdy robił na swoją "mańkę" Bo kiedy ja palę to u sąsiadki się dymi i odwrotnie.A z tymi sadzami to też  tak jest,ale potrzebna jest odbudowa pieca od podstaw. Zobaczę jak zadziałają w końcu.Tyle lat i nie ma nawet adnotacji w księgach że w budynku były z tym kłopoty.Właściciel nawet nie pofatygował się żeby sprawdzić i wpisać to....

Trzymaj się Dagmarko również ściskam i dziękuję  do jutra smile

249

No fatalnie że nic z tym nie robią na co oni czekają,przecież to jest niebezpieczne tak se myślę że może by podesłać kontrol na tych właścicieli,sama niewiem,ale to by było dobre na nich.Kurcze Dagmarko nie masz jakiś znajomości aby pomuc coś w tym kierunku?.w naszych stronach to można zgłosić straży miejskiej,a nawet policji,i oni to sprawdzają,przecież musi być coś,no niewiem sama.:(

250

Agniesiu  ja właśnie czekam na przestawienie pieca,jestem jako 5 osoba w kolejce.
Nie wiem ile jeszcze ale dawałam znać człowiekowi odpowiedzialnemu za piece w
tym budynku. Mam nadzieję że od tego się zacznie,a swoja drogą będą sprawdzać
wszystko po kolei. Dałam im to do  zrozumienia i to dobitnie.

251

Matko, co za czasy!! Człowiek chce coś załatwić...to musi mieć nerwy ze stali.
Daj mi Asiu namiary...podskoczę i wszystkim piece przestawię! Będę jak tornado wink

No dziewczynki mykam zrobić szybki prysznic i lulu smile
Kolorowych snów, spokojnej nocki big_smile

252

No i słusznie Asiu nie może tak być,mam nadzieję i życzę Ci że by zrobili to szybko,bo zima coraz bliżej,powinni to zrobić przed zimą.

Dorotka to jak Ty uderzysz jak tornado hahaha,to nie piece przestawiaj tylko tych właścicieli,tylko tak aby im głowy i muzgi wykręcić na pozytywną sprawę smile

Kochane ja też uderzam na łazienk,,,,e i do łużeczka,dziś troszkę zmęczona,papapa,dobrej nocki,do jutra:)

253

Dobrej nocki Agniesiu smile ja właśnie z niej wyszłam jest wolna:P
Czekam na Milusia i kładę się  ,jutro znowu pobudka o 5 tongue

Jakby co do po 22 jestem. smile

254

Dzień Dobry Dziewuszki smile:):):):)

zapraszam na poranną kawusię:),pewnie jesteście zapracowane,to nic,ja też zaraz uderzam do kuchni,muszę upiec 3 ciasta i zrobic 2 sałatki:):):)

255

HejHej Dorotka smile przyłącz się do kawki

256 Ostatnio edytowany przez 8kh3 (2013-12-05 10:28:04)

Witaj Słoneczko smile
Pewnie, że pochlipie kawki...dziękuję!!

A cóż to za święto się szykuje, że takie przygotowania czynisz??

Żeby nie było, że z pustymi rączkami zawitałam. Serwuję taki mały grzeszek z rana!!!!!

http://www.tapeta-kawy-ziarna-yzeczka-filizanka-talerzyk.na-pulpit.com/zdjecia/kawy-ziarna-yzeczka-filizanka-talerzyk.jpeg

257

ej tam Swięto,to zwykły dzień w którym kolejny raz się zjawiam na tym świecie,a że mam 3-ch braci żarłoczków no i oczywiście moja rodzinka to trzeba coś przygotować,pozatym ,jedno ciasto dla chrześnika też świętuje 8-latek smile

258 Ostatnio edytowany przez 8kh3 (2013-12-05 12:40:47)

No coś Ty? jaki zwykły dzień!!! Toż to Twoje urodziny big_smile
http://static.freepik.com/darmowe-zdjecie/karty-urodziny-wektor-cartoon_34-55280.jpg

Wszystkiego Najlepszego....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zobacz na zdjęciu jesteśmy wszystkie Ja, Dagmarka i Asia :Lol:
Czekamy na sałatki i cista!!!!!!!!!!1

Ja też jestem grudniowa big_smile

259

Dorotko to piękne życzenia :)dziękuję Wam bardzo bardzo,ale to dopiero jutro,tak jestem 
Mikołajką,dlatego dziś się przygotowuję.Jutro niestety moi starzy bracia z samego ranka już u mnie urządzają jak co roku hahaha imoje narodziny,to taka ich tradycja-niecierpię tego.Wkładają mnie do wielkiego czerwonego wora z zasraną kokardą,a potem mnie wysypują na łóżko i skakają jak świrnięte rusałki śpiewając 100 lat życia,200 picia i co im zrobię?Moje dzieci mają niezły ubaw,dobrze że to tylko 1 raz w roku,może w przyszłym już dadzą sobie spokuj,chociaż obiecują to ciągle i nic dalej to samo,tylko proszę Was nie śmiejcie się ze mnie.@ ciasta już gotowe tj Snikers i Serniczek,jeszcze tylko Ambasadorka dla małego chrzesnika też Mikołajka,no a po obiadku sałatki Gerosik i Jarzynówka ,no dobra robota stoi czas do pracy.

Do potem narazie dziewczyny smile

260

Ps:Fajne z Was Smerfetki cauję Was smile

Posty [ 196 do 260 z 1,293 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 20 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024