Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Strony Poprzednia 1 16 17 18 19 20 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,106 do 1,170 z 1,293 ]

1,106

Odp: Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Hej smile

U mnie wczoraj zbyt nie było netu, to nie było mnie, dzisiaj był u mnie chłopak, jutro jedziemy na mecz znowu tongue No, ale fajny mecz podobno, to mogę jechać tongue Ja jak pisałam tak się tym nie emocjonuje, ale mój chłopak tak, więc nie ma problemu, bym z nim pojechała smile Widok jego twarzy na meczu- bezcenne wink Mogę się też trochę z nim posprzeczać, niby mało się znam na piłce, skoro tak nie przepadam, ale np ostatnio wydawało mi się, że nasi zbyt dobrze nie grali, mój mówi, że wręcz przeciwnie. Możliwe jednak, że to on ma rację, bo ja się nie znam.

U nas też wiaterek jest, ale mnie to akurat nie przeszkadza. Jest przez to chłodniej, ale ja i tak czuję wiosnę w powietrzu, także nie narzekamy, nie narzekamy! Wiosna idzie, na pewno zaraz będzie jeszcze cieplej, więc super smile

Zobacz podobne tematy :

1,107

A ja zaraz na giełdę kwiatową coś pohandlować, miałem wcześniej wstać, ale mi się zaspało tongue

1,108

Hej Wam tongue

A ja się byczę  dzisiaj... ach no nie bo gotowałam barszczyka czerwonego do pierogów.
Wow  kwiaty  to coś co lubię..... no  malować. tongue

Pozdrawiam  ciekawe gdzie reszta Brygady. Moniś  a to coś naprawiali?  skąd masz net?

1,109 Ostatnio edytowany przez ivoryvette (2014-04-06 12:10:25)

cześć
witam niedzielnie smile
chmurzasto u mnie ale ciepło
w nocy było 14 stopni
odprowadzaliśmy koleżankę po seansie domowym, oglądaliśmy 2 część "Hobbita" smile

ludzie, rany ale wieje, łeb urywa!

1,110

Dziewczyny muszę się wam wyżalić dziś!! Wczoraj mnie koleżanka chciała swatać z jedną dziewczyna która olała mnie po zaledwie 5 minutach sad i to jest już dobry 7 raz w tym roku...

1,111

Rozumiem Stefan. A próbujesz poznawać dziewczyny w różny sposób? Nie tylko przez swatanie? smile Nie poddawaj się, bo to różnie bywa, ja nigdy np nie miałam powodzenia u facetów, też często byłam spławiana, pisali, że nie jestem w ich guście, a jednak poznałam, akurat przez net mojego faceta i jest nam super razem smile Dlatego sama po sobie wiem, że nie warto się poddawać, chociaż też miałam ochotę się poddać. No, ale próbować warto, chociażby poznawać ludzi, tak spontanicznie, bo ja właśnie i pewnie wielu innych ludzi poznałam swojego faceta akurat wtedy, gdy tego się wcale nie spodziewałam, tak spontanicznie z nim pisałam na początku. A teraz już ponad 5 lat razem, nie mieszkamy jeszcze razem, ale na pewno za jakiś czas, jak znajdę pracę itp, to się uda smile Dążymy do tego jak najbardziej smile

Byłam z chłopakiem na meczu jak pisałam, wróciłam tak 22:30, bo jeszcze po meczu trochę czasu spędziliśmy. A co mogę powiedzieć o meczu? Rewelka, pierwsza połowa słabo, ale druga super, wygraliśmy 3:0 !!!! smile   http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif     http://emotikona.pl/emotikony/pic/zabawa.gif

1,112

Witajcie...ale pospałam...znowu padłam po 20 ,ale na troszkę  się położę . Dziś dzień latania , ponieważ każda sprawa winnym miejscu.
Stefan  widocznie nie teraz pora na Ciebie...  pamiętaj nic na siłę nie rób  bo to się potem odwraca .... zajmij się tym co  uwielbiasz robić
a  miłość sama Cię znajdzie. Życzę powodzenia , ale i rozwagi... Kiedy zbyt szybko podejmujemy działania  i pochopnie   potem bardzo
żałujemy...czasami nawet całe życie. Człowiek ciągle stoi przed wyborem.... drobiazgi... itd.... smile

Palnęłam Ci kazanie,ale jakoś tak mnie naszła refleksja życiowa. smile

Witajcie  Wszyscy  bo tak zaczęłam poważnie.... pozdrawiam i życzę dobrego tygodnia. smile

1,113

No cóż to pierwsze i ostanie swaty w moim życiu, w ogóle to niewarte zachodu było. A próbuje na necie, na portalach randkowych w pubach itd. Ale w necie z reguły dziewczyny w ogóle do mnie nie odpisują  a jak coś się niby zacznie to góra 2-3 spotkania i nagle olewka pod byle gównianym pretekstem... po prostu już mi ręce opadły mam 28 lat niemal. wszyscy już nawet się dopytują czy aby gejem nie jestem... wszyscy w okół są w parach ko nawet mnie się już na imprezy nie chce chodzić bo jestem jak ta czarna samotna owca;/.

1,114

Witajcie.

Stefan - na początek powiem, że samotny facet i tak ma lepiej niż samotna dziewczyna. Pomyśl jak samotna dziewczyna czuje się na imprezie gdzie wszyscy są w parach.
O samotnej najczęściej wszyscy myślą: nikt jej pewno nie chce, o samotnym: widocznie woli być sam (lub coś takiego).
Serio, spotykam się z takim myśleniem.

Ze swataniem to różnie bywa, ale ja jestem do tego generalnie pozytywnie nastawiona. Wiadomo, że znajomi nie będą próbowali "parować" osób zupełnie do siebie nie pasujących, nie podeślą kumplowi (kumpelce) kogoś - oględnie rzecz ujmując - nie nadającego się do związku itp. Znają obie strony więc nie ma większych niespodzianek. Tylko takie "swaty" powinny być bardzo delikatnie przeprowadzone. Czasem wystarczy po prostu ludzi poznać ze sobą, nie nastawiać ich na swatanie. Wtedy nie ma presji i nie ma tez rozczarowania.
A że czasem nie wychodzi? Cóż, jak to w życiu. Pewnie Cię to nie pocieszy, ale cierpliwości smile
Wśród obu płci jest tyle samotnych osób pragnących drugiej osoby. Trzeba je tylko spotkać.
Jak? Tu nie umiem doradzić.
Generalnie nie jestem zwolenniczką portali randkowych. Wiem (ze słyszenia), że i tam można spotkać kogoś dla siebie, ale jest też wiele "oszołomów" (obu płci). Chyba nie tak łatwo trafić.

1,115

Może i macie racje... ale po prostu jakoś strasznie się zdołowałem od tak mnie zlała... niby fajna mądra wyrozumiała a tu na oko mentalnie 10 lat;/.

1,116

Stefan86 napisał/a:

a tu na oko mentalnie 10 lat;/.

No to nie ma się czym martwić, a wręcz przeciwnie smile
Z Twoich postów wynika, że jesteś poukładanym facetem. Wierz mi, że wiele dziewczyn właśnie takich szuka i nie może znaleźć.

1,117

To gdzie one są?
HEEEJ PORZĄDNE DZIEWCZYNY TU JESTEM!!!!! PRZYTULE I UGOTUJĘ!!! A NAWET OPUSZCZAM DESKĘ W TOALECIE!!!

1,118

Stefan86 napisał/a:

To gdzie one są?
HEEEJ PORZĄDNE DZIEWCZYNY TU JESTEM!!!!! PRZYTULE I UGOTUJĘ!!! A NAWET OPUSZCZAM DESKĘ W TOALECIE!!!

Wiesz, one chyba na takie zawołanie na forum się nie zlecą tongue:P
Czasem trzeba ich poszukać. Czasem po prostu się je spotka w najmniej spodziewanym miejscu lub czasie.

Opuszczanie deski - na plus wink

1,119

NO WIESZ MOŻE I POUKŁADANYM ALE Z REGUŁY MOJE FOTKI PONOĆ SKUTECZNIE ODSTRASZAJĄ...

1,120

Stefan86 napisał/a:

ALE Z REGUŁY MOJE FOTKI PONOĆ SKUTECZNIE ODSTRASZAJĄ...

Nie powiem, że wygląd nie ma wcale znaczenia, bo tak nie jest.
Nie ma za to znaczenia pierwszoplanowego. Przynajmniej dla części dziewczyn.

Jak pokażesz swoje fotki, to je tu gremialnie ocenimy, czy odstraszają wink

1,121

Stefan, ja też zbyt ładna nie jestem, taki spory nos, ogólnie niezbyt ciekawe rysy twarzy, nieprzyciągająca, do tego bardzo krzywy zgryz (ale zbieram na aparat), przerwa między jedynkami 5 mm, więc dużo. Dlatego jak pisałam powodzenia nie miałam, a na portalach zaczepiali mnie prawie tylko starzy zboczeńcy. Jednak no to nie znaczy, że mimo kiepskiego wyglądu nie mogę się spodobać. Poznałam mojego faceta, on jest tą moją ładniejszą połówką, ale ogólnie dla mnie był najważniejszy całokształt zawsze, bo np mój były zbyt ładny też nie był, a dla mnie spoko, bo mi odpowiadał charakter itp. Tak że sama wiem po sobie, że nie ma co się poddawać. Ja do tego rzadko się malowałam i maluję, więc tym bardziej widać, że zbyt ładna nie jestem. No, ale nie lubię tego, choć powoli się przekonuję wink Na razie w większości "mój makijaż" to tusz do rzęs i błyszczyk, a i tak nie jakoś często tongue Podkładów itp jeszcze nawet nie stosowałam, ale przekonuję się jak pisałam, więc chyba kupię.

Mam 22 lata, dopiero zacznę się malować, teraz się maluję rzadko i mało, pewnie mniej od wielu gimnazjalistek, które często mają mocny makijaż, a ja tylko ten błyszczyk i tusz tongue No, ale da się radę wink Widocznie potrzebowałam więcej czasu, by mieć chęć do malowania się, a jakbym wcale nigdy nie miała, to też nic złego, jak kto woli. No, ale teraz coś spróbuję, więc raczej trochę lepiej będę wyglądać. Tak że i Ty jak nie wyglądasz super, to nie martw się, ja i wiele innych osób jesteśmy przykładami, że nie będąc zbyt ładną osobą, może nawet przeciętną lub niżej przeciętną (wiele osób tak mnie oceniało) można spotkać swoją miłość smile Warto mimo tego znajdywać w sobie dobre cechy, ja mogę być przeciętna lub poniżej przeciętna, bo chyba taka jestem, ale już się tak tym nie przejmuję, a ludzie pewnie to wyczuwają i zawsze to lepiej trochę wpływa i mniej ważne będą na nich nawet te mocno widoczne niedostatki urody jak ta przerwa między jedynkami itp. A jak byłam w podstawówce, to wręcz bałam się, że nikt mnie nie polubi przez to i tak było, nie byłam lubiana, więc widać myślenie ma wpływ. Teraz się nie przejmuję tak tym zgryzem itp, więc i ludzie pewnie nie podchodzą do mnie tak niechętnie. Jest zawsze coś lepiej smile

Zobaczysz, znajdziesz kobietę smile Zgadzam się też, że samotny facet ma lepiej, często nie jest tak oceniany jak samotna dziewczyna. Takie myślenie często.

A w jakichś miejscach jeszcze próbowałeś poznawać? Może w pracy, może jakieś zajęcia, gdzie mogłoby połączyć wspólne hobby? Podobno tak często poznają się ludzie smile

1,122

wiem wiem ale no cóż takiego dola dostałem, i zdołowania po tej sobocie... a koleżanka mi tka ją reklamowała... ogólnie laska okazała się nie warta tego całego zachodu.
A co do potykania się z dziewczynami praca odpada nikt nie chce się spotykać ze swoim agentem ubezpieczeniowym, a wspólne hobby? Ponoć historycy i mole książkowe nie mają wzięcia...

1,123

Stefan86 napisał/a:

Ponoć historycy i mole książkowe nie mają wzięcia...

No co Ty?
Ja z takim molem książkowym, z zamiłowaniem do historii (to nasz wspólny konik) żyję już wiele lat lol
Prawdę mówiąc to m.in. tym mnie uwiódł smile

O tamtej już nie myśl. Zresztą jeszcze nieraz może Ci się coś takiego przytrafić.
Przyjmij to do wiadomości i tyle. Nie każdy jest dla każdego.

1,124

dobrze ze mam 10 kg hantle w domu i ławeczkę do ćwiczeń big_smile.
A luc jak me zdjęcie big_smile??

1,125 Ostatnio edytowany przez ivoryvette (2014-04-07 22:21:51)

nie dołuj się Stefan nie dołuj
z historii możesz uczynić swój atut
założę się, że znasz różne ciekawostki z różnych epok, o rożnych władcach, o zwyczajach i zasadach dworskich
ja kiedyś, od historyka właśnie, dowiedziałam się skąd wzięło się powiedzenie: Panu Bogu świeczkę, a diabłu ogarek
i nudna podobno sąsiadka, była nauczycielka, która uwielbiała historię, była moją najlepszą koleżanką (różnica wieku  60 lat!) i opowiedziała mi wiele ciekawych rzeczy o historii, kulturze, obyczajach
więc nie mów, że historycy są nudni, bo przyjadę i Cię trzepnę w ucho!!

a mole książkowe to ludzie o wysokiej inteligencji
wiedzą do czego służy zakładka smile
mają szerokie horyzonty
jak jeszcze raz tak powiesz to się obrażę, bo ja i mój mąż jesteśmy molami książkowymi
w dodatku mąż ma poważną dysleksję i dysgrafię, więc czytanie idzie mu powoli ale żebyś Ty wiedział ile książek on pochłonął
gdyby nie to pewnie bym się nim nie zainteresowała, urzekł mnie swoja wiedzą
tak na marginesie, poznaliśmy się przez internet, zaczepił mnie na gg, a że miałam w opisie jakiś cytat z którejś z piosenek Startego Dobrego Małżeństwa, to nasza pierwsza rozmowa składała się prawie wyłącznie z cytatów z ich piosenek
hehe, zresztą kiedyś -a byliśmy wtedy jeszcze zaledwie przyjaciółmi, a nie parą- ktoś powiedział, ze jesteśmy jak stare dobre malżeństwo i hihi chyba wywróżył ;p

1,126

Ja też jestem dysgrafik i dyslektyk ;D. A ile ja książek pochłonąłem!! O MATKOO;D

Tylko wiecie zawsze się trafi taka panna co w głupi sposób zawsze zdołuje faceta...

1,127 Ostatnio edytowany przez ivoryvette (2014-04-07 22:01:18)

to pomyśl sobie, że taka panna nigdy nie wyrośnie nad poziom pudelka i temu podobnych stronek wiec nie warto sobie taka głowy zawracać
przecież mógłbyś ją zabić wiedzą!!
i jeszcze jak za zabicie człowieka pójść siedzieć

1,128

Dobrze rzeczesz wódki polać Ci ;D

1,129

to lej Waść !! a nie żałuj smile gąsiorka przechylaj odważnie

1,130

Stefan86 napisał/a:

A luc jak me zdjęcie big_smile??

Przepraszam za zwłokę ale mnie mój mól książkowy zagadał smile

Aż się bałam otworzyć maila od Ciebie, bo a nuż okaże się, że jakiś potwór mi wyskoczy i co ja wtedy biedna napiszę, a hipokrytką nie jestem.
A tu niespodzianka smile
Stefan wyglądasz normalnie jak każdy młody mężczyzna.
Fotka nie jest w żadnym stopniu odstraszająca. Natomiast, mimo zabawnej pozy, jest taka - jakby rzec - poważna. Ta poza mi trochę nie gra z ubiorem.
Jeżeli to jest zdjęcie na forum randkowe to ja bym zmieniła ten garnitur na inny lub w ogóle na inny ubiór. Jeśli garnitur to może bardziej sportowy?

1,131

He he he ;D
w sumie jak Cie tka długo nie było sądziłem ze już cie zbiera pogotowie po ciężkim zawale i zapaści... ;D
to jest foto na Fb ;D a na randkowym tez jest zresztą ja często z racji zawodu w garniakach pomykam przez miasto ;D.
Ale jak normalnie wyglądam to co jest ze mną nie tek... od soboty się zastanawiam czemu mi z babami w ogóle nie wychodzi...

1,132 Ostatnio edytowany przez ivoryvette (2014-04-07 22:49:11)

właśnie wrócił mój małż, ma dla Ciebie dobrą radę, weź koleżankę z pracy, dawną kumpelę ze szkoły, kuzynkę, słowem- jakąś kobitę i idźcie do pubu
zajęci faceci maja wzięcie
dlaczego? kobitki patrzą, patrzą i myślą - ten facet, co siedzi przy tamtej pannie musi być całkiem, całkiem ( no bo przecież zajęty)
więc może warto go zaczepić?
a jak sam zaczepisz to sprawa się wyjaśni, że to tylko koleżanka(kuzynka) i zielone światło smile
poza tym.... wiem z własnego doświadczenia, że jak się za bardzo chce to własnie wtedy nie wychodzi
odpuść, nie szukaj, sama przyjdzie

chłopie, dlaczego Ty masz takie kompleksy? czy na prawdę uważasz, że wygląd ma znaczenie?
mąż mojej koleżanki jest brzydki jak noc, w dodatku rudy, a zarośnięte rudym futrem ma nawet plecy, a jest najzabawniejszym i najmilszym człowiekiem jakiego znam ( poza moim małżem oczywiście)
mój jest łysy i w oczach ma... świrki hihi taki Mirek- świrek, a wygląda trochę jak gangster, nie kark ale gangster właśnie
niektórzy ludzie twierdzą, że nie chcieliby z nim zadzierać
z moim łagodnym misiakiem hihihi
ja też urodą nie grzeszę, poza tym jestem duuuuuuża, bardzo, na szerokość, bo raczej nie na wysokość, a mimo to mam i męża i przyjaciół i znajomych, którzy nawet tego nie zauważają, bo cenią mnie za MNIE, a nie za mój wygląd
nie wiem jak wyglądasz ale uwierz mi, że wygląd nie ma znaczenia

1,133

No do czego mnie namawiasz?? wykorzystywać we koleżanki ;D??

1,134 Ostatnio edytowany przez ivoryvette (2014-04-07 22:56:27)

nie wykorzystywać, a dobrze się bawiąc w ich towarzystwie, pozbywać się kompleksów i ułatwiać "dostęp" innym smile

idę spać, małż zagroził, że jak się nie pojawię za chwilę, to mi zajmie całe łóżko, więc musze się spieszyć smile
dobrej nocy

1,135

No fakt znów trzeba je przewalczyć ech... ale na week mam plany z kumplami pojedziemy postrzelać z łuków zrobić ognicho złożyć dziewice w ofierze...
Takie tam sobotnie spędzanie czasu ;D

1,136

Stefan86 napisał/a:

wiem wiem ale no cóż takiego dola dostałem, i zdołowania po tej sobocie... a koleżanka mi tka ją reklamowała... ogólnie laska okazała się nie warta tego całego zachodu.
A co do potykania się z dziewczynami praca odpada nikt nie chce się spotykać ze swoim agentem ubezpieczeniowym, a wspólne hobby? Ponoć historycy i mole książkowe nie mają wzięcia...

Czasem to niestety tak jest z tym swataniem. Ktoś może uznać, że fajna osoba, ale dla Ciebie nie musi być. Normalna sprawa.
Nieprawda, fajnie jak facet dużo czyta, ja też uwielbiam czytać smile Jesteś człowiekiem z hobby, z pasją, to jest fajne i tak powinieneś na to patrzeć. Na takich zajęciach właśnie czasem pewnie można spotkać kogoś fajnego, do tego z podobnymi zainteresowaniami smile Możesz kiedy tam spróbować.
Niedługo idę spać, dobranoc smile

1,137

No bo wiecie dziewczyny nic tak nie zepsuje facetowi dobrego humoru jak głupia kobieta... i niestety na taką natrafiłem... ale juz jest ok dobrze se pokimałem big_smile. I dzięki za podniesienie na duchu:D.

1,138

Hej Wam Hej wszystkim bez wyjątku smile

Dziewczyny spisują się na medal , Stefan zadowolniony  i super. Ja nic dodawać nie muszę  bo wszystko zostało powiedziane we w tym kierunku . Także luzik guzik tongue

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczorku smile

1,139

Stefan86 napisał/a:

No fakt znów trzeba je przewalczyć ech... ale na week mam plany z kumplami pojedziemy postrzelać z łuków zrobić ognicho złożyć dziewice w ofierze...
Takie tam sobotnie spędzanie czasu ;D

Stefan a gdzie Ty chcesz dziewicę znaleźć?
fajnie masz... łuki jakieś specjalne, a może historyczne?
moim marzeniem było przystąpić kiedyś do bractwa rycerskiego ale tak wyszło jak wyszło smile

1,140

Witajcie kochani smile

Dzis piekny i słoneczny dzien u mnie.W czwartek odbieram swoje wyniki,jestem przerazona.

Stefciu nasz kochany wkoncu do nas zagladnołes-super oby czesciej,a tak wogóle to jak taki facet jak Ty moze miec problemy z znalezieniem swojej połówki-to niemozliwe,dobrze dziewczyny ci radza i pisza,kto lepiej w tej sprawie poradzi jak nie kobiety,wiosna jest, maj sie zbliza wiec trzeba wyjsc ,pokazac sie ,rozgladnac i po sprawie jest tyle fajnych kobitek ze wkoncu trafisz na ta jedyna,i nie martw sie ze wyglad czy wiek-wszyscy i w kazdym wieku maja prawo kochac,pozdrawiam Cie i zycze tak sympatycznej i dobrej dziewczyny jak ty jestes,:)

Dziewczyny a jak dzis u was?czy pogoda słuzyła,jak zleciał dzien,co planujecie na jutro,nie jestem za bardzo rozgadana teraz-ale sie poprawie ,ciesze sie ze wam chumor słuzy i oby tak dalej,pozdrawiam was wszystkich,ale to wszystkich bez wyjatków i zycze miłego wieczorku,a juteo słonecznego i spokojnego dnia.:)Sciskam was.

1,141

Sloneczko6 napisał/a:

Witajcie kochani smile

Dzis piekny i słoneczny dzien u mnie.W czwartek odbieram swoje wyniki,jestem przerazona.

Stefciu nasz kochany wkoncu do nas zagladnołes-super oby czesciej,a tak wogóle to jak taki facet jak Ty moze miec problemy z znalezieniem swojej połówki-to niemozliwe,dobrze dziewczyny ci radza i pisza,kto lepiej w tej sprawie poradzi jak nie kobiety,wiosna jest, maj sie zbliza wiec trzeba wyjsc ,pokazac sie ,rozgladnac i po sprawie jest tyle fajnych kobitek ze wkoncu trafisz na ta jedyna,i nie martw sie ze wyglad czy wiek-wszyscy i w kazdym wieku maja prawo kochac,pozdrawiam Cie i zycze tak sympatycznej i dobrej dziewczyny jak ty jestes,:)

Dziewczyny a jak dzis u was?czy pogoda słuzyła,jak zleciał dzien,co planujecie na jutro,nie jestem za bardzo rozgadana teraz-ale sie poprawie ,ciesze sie ze wam chumor słuzy i oby tak dalej,pozdrawiam was wszystkich,ale to wszystkich bez wyjatków i zycze miłego wieczorku,a juteo słonecznego i spokojnego dnia.:)Sciskam was.

Hej.

A dobrze, pogoda fajna to fakt. Trzymam kciuki za Twoje wyniki :* Dzień zleciał miło, czytałam książkę (wiecie, że praktycznie codziennie czytam, więc w sumie nic nowego [:P], uwielbiam czytać) , trochę byłam na mieście, posprzątałam itp. Bardzo mnie cieszy wiosna i dla mnie pogoda jest idealna, a dla Was? smile Uwielbiam wiosnę smile http://emotikona.pl/emotikony/pic/radosne-sloneczko.gif
Jutro jeszcze nie wiem dokładnie co będę robiła, na pewno szukanie pracy dalej itp, ale co więcej to jeszcze nie wiem. Wyjdzie w praniu tongue Pozdrawiam wszystkich również, ściskam http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif[/url]

Mi net szwankuje ostatnio- np teraz ten post mi wchodził z 15 minut, bo net się wyłączał, dopiero jestem na forum, pobuszuję trochę, krótko, bo bardzo późno i spać tongue Dobranoc smile

1,142

Hejka big_smile

1,143

Witaj Patty  tongue

Rozgość się miło w naszej kafejce. smile

U nas dziś leje deszcz...ale gdy tylko przestaje  jest cieplej i fajnie.
Miałam dzisiaj  troszkę spraw do załatwienia...jeszcze pozostało mi jutro
trochę... może uda się  doprowadzić do końca pozytywnie.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich. smile

1,144

Hej Patty, witam w naszych progach tongue Napisz coś o sobie smile
U nas dzisiaj też deszczowo. Poza tym jest ok smile

1,145

Witajcie smile

A jak dzisiaj z pogodą w waszych regionach? u mnie dzisiaj cieplej jak wczoraj.
Sprawy pozałatwiane i oczekiwanie w sprawie pracy  na fona  lub powiastkę
z Urzędu tongue

A jak tam samopoczucie i w ogóle ? Dziś piątek więc weekend dla pracujących... tongue

1,146 Ostatnio edytowany przez Suzan_444 (2014-04-11 17:45:17)

Witam i ja wink
Jeśli chodzi o pomorze, to dość chłodno, ale nie padało wink. Za to dwa wcześniejsze dni lało caaaaaały czas.
Ja dziś na spacerku byłam, potem pobawiłam się z psiakiem znajomego a na koniec obiad i sprzątanko w domu. Dzień zleciał szybciutko.
No a samopoczucie dość dobre. Nie narzekam. smile a Twoje?
Pozdrawiam wink.

1,147

Hej Suzan tongue

Witaj serdecznie smile a powiem że lepsze jak kilka dni wcześniej smile choć na laurach nie spoczęłam smile
Wiesz ciągle coś staje mi na drodze abym w końcu spokojnie mogła sobie "pożyć" jeśli można
to tak nazwać. Jutro mam troszkę roboty, a czy dojdzie do realizacji obadamy. tongue

1,148

No to z pewnej strony masz dobrze tongue. Ja lubię, gdy mam mnóstwo pracy, zero czasu na nudę big_smile
Nie wiem jak Ty, ale ja jestem człowiekiem, który nie może się nudzić big_smile. Staram się zawsze mieć napięty grafik tongue

1,149

Suzan oto chodzi że ja też lubię i owszem mieć zajęcie,ale tu akurat chodzi o brak spokoju
ze strony problemów.....  one mi zakłócają spokój , a  jak na razie jestem bez pracy
więc dużo czasu na przemyślenia.A co do załatwiania spraw przez które muszę się przemieszczać
Urzędy itp , to wracam zmęczona i  nie za bardzo mam siłę aby zająć się w domu tym co
zamierzam...  oj troszkę pokręciłam. tongue

1,150

Hej smile

No tak, jak jest dużo problemów to jest niefajnie. Ja za to jestem leniuszkiem i nie lubię mieć do końca napiętego grafiku tongue Tzn trochę tak, szukam pracy, na pewno w końcu znajdę i fajnie, że ta praca te 8 godzin czasu zajmie, ale potem jednak raczej będę wolała mieć więcej czasu na przyjemności big_smile Taki mały leniuszek ze mnie.

A jutro idę z chłopakiem na mecz, ale tym razem do pubu tongue No bo grają w Lublinie, więc w pubie obejrzymy. Chciałam się też wczoraj lub dzisiaj z nim spotkać, ale niestety taki ma grafik, że nie dało rady. A jak pisałam kibicką wielką nie jestem, ale z nim nawet mecze, za którymi niby nie przepadam są fajne wink

1,151

witajcie moje drogie dziewczyny (póki co chyba jedyne w moim życiu). Jak wam mija weeknd?
Ja w piątek zaliczyłem spełnienie swej fantazji łóżkowej, trójkąt z kołdra i poduszka i spanie przez 12 godzin ;D.
Wczoraj porządki caaałego domu i kino orz piwko wieczorem z kumplami ;D.

1,152

Hej Stefano

Jak zaczęłam czytać to aż mało nie padłam...ale dobrze że dokończyłeś ze z tym trójkątem. tongue
Ja również po wielkim sprzątaniu i przestawianiu mebli, kurde aż się ruszać nie mogę:P
Odpoczywam dzisiaj...normalnie brak siły wszelakiej.... tongue

Pisanki malowasz?

Moniś  jaki to film?

Miłej dzieli dla Wszystkich smile    Ja odpoczywać... bo padłam wczoraj gdzieś koło 23 tongue

1,153

Stefan86 napisał/a:

witajcie moje drogie dziewczyny (póki co chyba jedyne w moim życiu). Jak wam mija weeknd?
Ja w piątek zaliczyłem spełnienie swej fantazji łóżkowej, trójkąt z kołdra i poduszka i spanie przez 12 godzin ;D.

no pięknie, pięknie
fantazje łóżkowe masz niezłe wink
i nie chodzi mi o trójkąt
ale o to jak można spać 12 godzin? i to na raz? hihi
ja bym chyba odleżyn dostała big_smile
nie mów nikomu ale chyba po prostu Ci zazdroszczę wink
śpię po 6 godzin, czasem uda mi się urwać jakąś godzinkę w ciągu dnia ale niestety nie codziennie
cierpię na chroniczny brak snu
jejciu idą święta
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTGfWctAGM7zZnHV05wTBvSeUp1vhf3lWOTEn4SU_QTFQH5k3tARg

1,154

No porządki mogą wykończyć ;D. A ja jeszcze wczoraj zadbałem o swą kondychę ćwicząc po porządkach które tylko mnie rozgrzały ;D.
I moja mama ukochana która narzekała ze za dużo spędzam czasu ćwicząc wreszcie doceniała moje wysiłki jak wczoraj meble ciężkie sam bez niczego przesuwałem ;D.

1,155

ivoryvette napisał/a:
Stefan86 napisał/a:

no pięknie, pięknie
fantazje łóżkowe masz niezłe wink
i nie chodzi mi o trójkąt
ale o to jak można spać 12 godzin? i to na raz? hihi
ja bym chyba odleżyn dostała big_smile
nie mów nikomu ale chyba po prostu Ci zazdroszczę wink
śpię po 6 godzin, czasem uda mi się urwać jakąś godzinkę w ciągu dnia ale niestety nie codziennie
cierpię na chroniczny brak snu
jejciu idą święta
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag … FQH5k3tARg

A no można, ja też czasem potrafię tyle spać tongue A jak były dni, że mało spałam, niedobór snu, to potem zdarzył mi się dzień, że 15 godzin spałam, tak organizm nadrabiał, niedobre to wiem, ale zdarzyło mi się.
Zwykle śpię mniej, ale zdarza mi się tyle. A bym była ogólnie wyspana, to muszę mieć co najmniej 8-9 godzin, inaczej czuję braki w śnie i niedospana. A wiem, bo przecież nie raz spałam po 6 godzin, bo musiałam i to za mało dla mnie. Zdarzyło mi się też w nocy nie spać nie raz, bo np nie mogłam, a rano musiałam gdzieś jechać, a wtedy bez snu jechałam czy po 2 godzinkach snu, to dopiero masakra.

Ja od jutra się biorę za porządki, w niedzielę bym się nie brała, tak mam jakoś zakodowane. No chyba, że bym musiała, to tak, ale że nie muszę, to od jutra, zdąży się przecież.

Asiu, ale jaki film? Ja na meczu byłam, nie na filmie tym razem wink

1,156

Hej smile
Co słychać? smile

1,157

Moniś  no chyba namieszałam z tym filmem... a to mówisz mecz no ładnie kurde no.

Ja odpoczywam  ale i międzyczasie pomału resztę sprzątam. Ale spokojnie
bez wariacji  i tak jeszcze przede mną sporo po Świętach , bo w kuchni
malowanie czeka. Do Świąt też spokojnie  , nie szaleję bo nie ma z czym.
Czekam na odpowiedz w sprawie pracy.

Pozdrawiam i spokojnej nocki wam życzę.

1,158

No pewnie., Ja też trochę wzięłam się za porządki przedświąteczne smile
Trzymam kciuki w sprawie pracy, mam nadzieję, że i u mnie w końcu ruszy.
Miłej nocki również smile Ja jeszcze siedzę na necie, ale niedługo idę się myć  tongue

1,159

Witajcie dziewczyny ;D
U mnie w robocie istna zawierucha i chaos ale mam chwilowo małą chwile spokoju ;d
wiec mogę do was napisać big_smile
Co prawda jest o tyle ciezko ze wracam do domu po nocach bo około 21-22 ;/ Ale cóz takie życie...

1,160

Siemano, co tam?

Dawno nie zaglądałem tongue

1,161

dzień doberek
jak tam świąteczne przygotowania?
ja jutro jeszcze do pracy idę, a w piątek wolne i wszystko planuję ogarnąć do sobotniego południa

1,162

No witam Was serdecznie smile
Jak to miło że  zaglądacie , wszystko zapracowane ja w sumie też  ale nie tak bardzo po względem Świątecznym. Tak wyszło jak wyszło... być może uda pojechać w gości... jutro muszę zadzwonić jak to wygląda pod wględem kosztowym tongue

Wiecie co można e tak powiem zwariować , a dlaczemu  a dlatemu ponieważ jest jakiś szał
z Projektami z UE , normalnie biorę udział we 2 a z 3 dzisiaj dzwoniła... i też pracę proponująi tutaj  jakby już. Jutro idę do UP  pogadać co zrobić ponieważ z drugiego Projektu również już byłam na rozmowie z Pracodawcą  mam czekać na fona. Ale nie wiem dokładnie od kiedy praca by się miała zacząć. Firma z Górnego Śląska zaczyna u nas start na Dolnym i kompletuje ludzi.

Pozdrawiam tongue

1,163

Ja dziś 500 zł wydałem na dentystę. Ale byłem... pierwszy raz w życiu big_smile big_smile

Babeczki się nadziwić nie mogły, że w wieku 23 lat mam takie świetne zęby.

Roboty nie było za dużo, kilka ubytków i takie pierdoły.

To chyba genetyczne, bo wszyscy których znam dookoła już po x razy coś przy zębach robili big_smile

1,164

Stefan86 napisał/a:

Witajcie dziewczyny ;D
U mnie w robocie istna zawierucha i chaos ale mam chwilowo małą chwile spokoju ;d
wiec mogę do was napisać big_smile
Co prawda jest o tyle ciezko ze wracam do domu po nocach bo około 21-22 ;/ Ale cóz takie życie...

No rozumiem wink
Mój facet ma teraz w pracy chyba najgorzej, bo nie lubi tak, druga zmiana, kończy dopiero o 23 ostatnio, potem w domu jest krótko przed 1 w nocy, bo tu trzeba czekać na nocny i kawałek mimo wszystko ma.

A przygotowania dobrze, już dużo ogarnięte. Jutro do fryzjera idę, trzeba ogarnąć włosy, z pół roku u fryzjera nie byłam tongue Fryzura już od dawna nie taka tongue

Wow, to nieźle wink To faktycznie super zęby introwertyk masz smile Ja też nie mam wielkiego problemu, ale nie tak super jednak, bym mogła tak rzadko odwiedzać dentystę. Fajnie Ci smile

Asiu, to faktycznie kołowrotek z tym wszystkim,  że tak powiem. Dowiedź się w UP. Ja jestem zarejestrowana w UP, ale mi jak dali wizytę ogólnie kolejną, to dopiero w maju, a ostatnio w lutym, więc trzy miesiące i taki to UP tongue Masakra po prostu.

1,165

No, czwartek zleciał, jeszcze tylko jutro 2h w robocie i świętujemy smile

W sobotę wiejskie wędzenie, będzie się działo big_smile

1,166

intro_wertyk22 napisał/a:

No, czwartek zleciał, jeszcze tylko jutro 2h w robocie i świętujemy smile

W sobotę wiejskie wędzenie, będzie się działo big_smile

No, a dzisiaj piątunio, jak to mówią tongue Pewnie już świętujesz smile

1,167

Hej Moniś tongue

Dzisiaj pustki bo masę roboty tongue Ja w tym roku inaczej choć nie powiem zrobiłam sałatkę i sernik.
Jutro mamy wybyć na Święta  do Rodziny Milusiego, dlatego też nic nie robię, choć i tak już czuję zmęczenie. Zaraz wyjmę ciasto , odpocznę  pózniej mycie i przygotowanko  do wyjazdu.

1,168

Rozumiem. Ja jutro robię ciasto, bo na poniedziałek chcę też, żeby było, w niedzielę jadę do babci chłopaka z nim, a w poniedziałek on przyjeżdża do mojej babci, więc ciasto lepiej zrobić jutro, by za długo nie stało wink A trochę ciasta wezmę też na pewno do jego babci, by nie przychodzić z pustymi rękami smile

1,169

Wszystkim życzę spokojnych i pogodnych Świąt.

1,170

http://rynkowski.blog.deon.pl/files/2013/03/witraz_z_jezusem.jpg

Odkupił swe owce Baranek bez skazy,
Pojednał nas z Ojcem i zmył grzechów zmazy.

Śmierć zwarła się z życiem i w boju, o dziwy,
Choć poległ Wódz życia, króluje dziś żywy.

Życzę Wam Radości Zmartwychwstania, która przesłoni smutek krzyża,
a wtedy Wiara, Nadzieja i Miłość będą zawsze z Wami

Posty [ 1,106 do 1,170 z 1,293 ]

Strony Poprzednia 1 16 17 18 19 20 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024