Wszystkie omega są potrzebne, ale w odpowiednich proporcjach. W diecie większości ludzi te proporcje są poważnie zaburzone. Jest coraz więcej wyników badań, że te zaburzenia w dużym stopniu odpowiadają za powstawanie nowotworów.
Zięba jest naturalistą i zwolennikiem leczenia naturalnego. Ale nie jest to kolejny oszołom, który chce odrzucić medycynę konwencjonalną. Wręcz przeciwnie. On uważa, że znacznie więcej możnaby osiągnąć łącząc obie dziedziny i wspierając się wzajemnie. Żaden poważny naturalista nie odrzuca medycyny konwencjonalnej.
43,421 2015-12-16 09:35:08 Ostatnio edytowany przez Martainn (2015-12-16 09:36:38)
43,422 2015-12-16 10:26:21 Ostatnio edytowany przez Smużka (2015-12-16 10:27:04)
Marcin prawda....
ja zauważyłam jak moje małej podaje tran codziennie dwa razy po łyżce stołowej tranu z wątroby dorsza plus dużo witaminy c i witaminy d dostaje 2 razy po 4 kropelki jakoś mnie choruje jak to tylko katar.
43,423 2015-12-16 12:11:33
Cześć
Chwilę mnie nie było bo u nas okres chorobowy nawet nie było czasu otworzyć laptopa. Do tego wyszła nam dodatkowa praca w naszym mieszkaniu, co mnie zdołowało bo chyba w tym roku nie uda się przeprowadzić ![]()
Kiedyś byłam na diecie, że mogłam chyba 15 g tłuszczu dziennie zjeść ze względu na chorą trzustkę. Męczące było to liczenie, kalkulowanie co zjem przez cały dzień by nie przekroczyć. Na szali było moje zdrowie a nawet życie więc musiało być wszystko dokładnie. Ale lepsze to niż miesięczna głodówka, którą miałam wcześniej ![]()
43,424 2015-12-16 12:50:42 Ostatnio edytowany przez Cayenne81 (2015-12-16 12:51:26)
BOMBELKU
![]()
43,425 2015-12-16 15:10:26
Witam.
Ja o ukrytej terapii nie słyszałam.Może poczytam i obejrzę w wolnej chwili.Gojka a Ty co tak skromnie,opowiadaj jak było na wczasach;)
Natka a co to za praca że ty na ból będziesz narzekała? Jak Ty teraz się bólu obawiasz to co za 20 lat będzie?
Ano fajnie było Lena-ciepło,słonecznie,stok naśnieżony sztucznym śniegiem a obok łączki zielone,po których pzechadzają się turyści ![]()
Żarcie pyszne,wino drogie i piekni mężczyźni na wyciagniecie ręki:)
Niestety skończyło się i teraz trzeba odrabiać za nauczycieli na zwolnieniu-a jest ich trzech.Więc siedzę w tej szkole i korzenie zapuszczam.
Poznałam już stróża nocnego i palacza:) Bo tyle siedzę:)
W piątek jeszcze czeka mnie jazda bo moje dzieciaki występują na jasełkach.A ja to taka ambitna kretynka,że zamiast odwalić tę jedną piosenkę z tym tańcem to sobie jeszcze jedną wzięłam.Więc próby jeszcze mam po lekcjach z uczniami.Właśnie jestem po skończonej,czekam na szkolny autobus.
No,ale słyszałam o jakiejś premii świątecznej:)
Ma być w tym tygodniu na koncie:)
Gratuluję wygranej!Super,że Ci się udało.Uwielbiam wszelkie przyprawy i wydaję na nie majątek.Szczególnie jak jestem za granicą to lubię próbować nowych.
Bombel-sto lat kobito!
Jak spędzacie sylwestra?
Mnie męczy ten przymus dobrej zabawy zupełnie jak Kammis spędzanie świąt:)
43,426 2015-12-16 15:22:49
gojka- ja sylwestra na białej sali ;D
Słuchajcie jak zmyć flamastry z paneli, próbowałam zmywaczem do paznokci trochę zeszło, mocnym toniki do twarzy też nie pomogło..
43,427 2015-12-16 15:30:15
Gojka to fajnie że wyjazd się udał.Ech zazdroszczę tych gór i tego dobrego żarełka ![]()
Sylwestra spędzę w domu przed telewizorem,lub u mojego w Niemczech.Póki co chyba jednak wolę to pierwsze,nie wiem czy będzie mi się chciało tłuc taki kawał,no i po drugie nie ma co tam robić.
Natka rozpuszczalnik?
A co to za flamastry że ich zmyć nie idzie?
Ja markera zmywaczem zmyję z paneli,a mazaki to prawie że samą woda.
Ostatecznie czekaj aż z czasem same się zmyją.
43,428 2015-12-16 15:30:28
Słuchajcie jak zmyć flamastry z paneli, próbowałam zmywaczem do paznokci trochę zeszło, mocnym toniki do twarzy też nie pomogło..
Rozpuszczalnik nitro.
Również służę pomocą jeśli ktoś chce wiedzieć jak doprowadzić wnętrze piekarnika do nowości. Mój od wczoraj błyszczy niczym diament. ![]()
43,429 2015-12-16 15:42:35 Ostatnio edytowany przez Cayenne81 (2015-12-16 15:43:27)
Nutka 23 napisał/a:Słuchajcie jak zmyć flamastry z paneli, próbowałam zmywaczem do paznokci trochę zeszło, mocnym toniki do twarzy też nie pomogło..
Rozpuszczalnik nitro.
Również służę pomocą jeśli ktoś chce wiedzieć jak doprowadzić wnętrze piekarnika do nowości. Mój od wczoraj błyszczy niczym diament.
Dawaj no tu ten przepis na czysty piekarnik ![]()
Ja kupiłam ostatnio piankę z lidla do piekarników,powiedzmy że może być.
Ale tam gdzie jest wentylator jest trochę zatłuszczone,ciężko to doczyscić i mi kopci przy pieczeniu.
Tak więc Miriam pisz co tam stworzyłaś za miksturę.
Czy Was ta pogoda nie dobija?
Przez nią nie czuję że jakieś święta będą,więc nie czuję potrzeby sprzątania.
43,430 2015-12-16 15:44:51 Ostatnio edytowany przez Miriam (2015-12-16 15:45:20)
Lena, folia aluminiowa (ta, której używamy w kuchni) plus mleczko do czyszczenia.
Piekarnik lekko podgrzewamy, folię zgniatamy na kształt kulki i trzemy zabrudzone miejsca. Na koniec wodą w butelce po płynie do szyb pryskamy po ściankach i u dołu zbieramy ściereczką/'gąbką wodę, która spłynęła ze ścianek. Gotowe.
43,431 2015-12-16 15:45:36
Lena bo ja sierotę wczoraj nie zmyłam i pewnie w panele weszło.
Normalne flamastry z pepco.
Miriam to jak wyczyści piekarnik? Ja to już mleczkiem typu cif, specjalnym środkiem do piekarników efekt tako sobie.
43,432 2015-12-16 15:46:12 Ostatnio edytowany przez Cayenne81 (2015-12-16 15:49:21)
Wypróbuje ten sposób.
A ta folia nie rysuje?
Miriam widziałaś ten temat?
http://www.netkobiety.pl/t91737.html
Nie wiem może ja się mylę,ale nie znam żadnej żony wojskowego która by tak narzekała.
I która miała coś przeciwko pracy męża w wojsku,niektóre wprost same mężów "pogoniły" tam do pracy.
43,433 2015-12-16 15:51:06 Ostatnio edytowany przez Miriam (2015-12-16 15:51:15)
Czy Was ta pogoda nie dobija?
Przez nią nie czuję że jakieś święta będą,więc nie czuję potrzeby sprzątania.
Chlapa, chlapa, chlapa...
Jak będzie tak dalej to kolejne pokolenia śnieg będą znały tylko z opowiadań dorosłych i telewizji.
Lena, nie widziałam. Idę poczytać.
43,434 2015-12-16 16:14:01
Wypróbuje ten sposób.
A ta folia nie rysuje?
U mnie nie.
Miriam widziałaś ten temat?
Nie wiem może ja się mylę,ale nie znam żadnej żony wojskowego która by tak narzekała.
I która miała coś przeciwko pracy męża w wojsku,niektóre wprost same mężów "pogoniły" tam do pracy.
On nie jest jeszcze, i niewiadome czy w ogóle będzie, żołnierzem. Na razie próbuje swoich sił w NSR-ach, a ona panikuje na wyrost.
43,435 2015-12-16 16:29:33
Miriam dzięki jak wypróbuje to tak znać ![]()
A idź z tą pogodą dziś tak ciepło jak na grudzień.
A ja tam jakoś ekstra nie sprzątam na święta.
Myślę co malej kupić pod choinkę.
43,436 2015-12-16 16:38:46 Ostatnio edytowany przez ryba81 (2015-12-16 16:40:30)
Piekarnik lekko podgrzewamy, folię zgniatamy na kształt kulki i trzemy zabrudzone miejsca. Na koniec wodą w butelce po płynie do szyb pryskamy po ściankach i u dołu zbieramy ściereczką/'gąbką wodę, która spłynęła ze ścianek. Gotowe.
Hej. Ja podobnie czyszcze piekarnik z tym ze do nagrzewajacego sie piekarnika wkładam garnek ze wrzątkiem + ocet lub cytryna . Ścianki troszkę sie rozmiekczaja a cytryna/ ocen likwiduje ewentualny zapach w piekarniku . Potem juz folia alum.
U mnie pogoda jesienna . Sucho bezwietrznie nijak nie przypomina to świąt ![]()
Prezenty pod choinkę mam juz ogarnięte tylko jestem ciekawa co Ja dostanę ![]()
43,437 2015-12-16 18:17:41
Lena, folia aluminiowa (ta, której używamy w kuchni) plus mleczko do czyszczenia.
Miriam-może głupie pytanie,ale jak długo podgrzewamy piekarnik? I co z tym mleczkiem? Tylko czyścimy czy podgrzewamy piekarnik zalany mleczkiem? ![]()
Ryba-u mnie też mokro i ciemno.Ale przecież ryba lubi jak jest mokro:)
Dziś wymiękłam.Dyro mi jeszcze jutro dołożył zastępstw PO KOKARDĘ.Zazwyczaj czwartek mam wolny,prócz popołudniowych korków a jutro muszę jechać do roboty i siedzieć nie wiem nawet ile.Oczywiście dyrektor zadzwonił i mnie poinformował jak nikogo już w szkole nie było więc pewnie jutro nikt nie będzie miał książek i trzeba będzie im kserować...
Dziś już padłam i odwołałam wszystkie popołudniowe korki...
Mam w domu taki syf-walizki nierozpakowane na podłodze,jakieś sterty brudnych ciuchów w łazience,ciuchy na suszarce,na krzesłach.Ech,muszę to ogarnąć...
43,438 2015-12-16 19:54:31
Gojka skąd ja znam ten syf ![]()
Nie cierpię się rozpakowywać po wyjazdach.Ja w ogóle nienawidzę składania,prasowania i chowania ubrań do szafy.
Gojka pocieszają ce jest to że wkrótce odpoczniesz od pracy ![]()
A mi tam się marzy pod choinkę robot planetarny ![]()
43,439 2015-12-16 21:57:36
Miriam-może głupie pytanie,ale jak długo podgrzewamy piekarnik? I co z tym mleczkiem? Tylko czyścimy czy podgrzewamy piekarnik zalany mleczkiem?
Piekarnik mam elektryczny to już po trzech minutach wyłączyłam, bo tak mi się nagrzał, że dotknąć go nie mogłam.
Tylko czyścimy. Jak się piekarnik nagrzeje wyłącz go, wylej mleczko na folię aluminiową i do roboty.
A najlepiej do pracy zaangażuj męża, bo trochę się przy tym trzeba namachać. ![]()
43,440 2015-12-16 22:01:59
To ja jutro sie wezmę za ten piekarnik,mogę się namachać kalorii trochę spalę ![]()
43,441 2015-12-16 22:21:33 Ostatnio edytowany przez Miriam (2015-12-16 22:32:35)
To ja jutro sie wezmę za ten piekarnik,mogę się namachać kalorii trochę spalę
Ciekawa jestem Waszych opinii, bo ja jestem zachwycona tym jakże mało profesjonalnym sposobem mycia piekarnika. Domyślam się, że Ryba również.
Myjcie, szorujcie, piszcie. ![]()
43,442 2015-12-17 00:03:36
BOMBELKU
Dziękuję za życzenia :*
Gojka Tobie również dziękuję :*
43,443 2015-12-17 00:05:59
A tak w ogóle witajcie.
Ja nie mam kiedy pisać z Wami. Gdyby tak doba dłuższa była. No ale nie narzekam jest fajnie :-)
Co do piekarnika wypróbuję jak tylko czas znajdę bo póki co mam jakiś środek z tesco do piekarników. A gryzie w gardełko że szok.
43,444 2015-12-17 06:55:38
gojka102 napisał/a:Miriam-może głupie pytanie,ale jak długo podgrzewamy piekarnik? I co z tym mleczkiem? Tylko czyścimy czy podgrzewamy piekarnik zalany mleczkiem?
Piekarnik mam elektryczny to już po trzech minutach wyłączyłam, bo tak mi się nagrzał, że dotknąć go nie mogłam.
Tylko czyścimy. Jak się piekarnik nagrzeje wyłącz go, wylej mleczko na folię aluminiową i do roboty.
A najlepiej do pracy zaangażuj męża, bo trochę się przy tym trzeba namachać.
gdzieś już o tym czytałam,ostatnio miałam w ręku dużo folii aluminiowej i myślałam że do czegoś ona się przydaje,sklerotyk nie przypomniał sobie
na górze kuchenka czysta,piecze się na dole
ta na dole ma sto lat i chyba szkoda moich rąk i sił by ją doprowadzić do nowośći
43,445 2015-12-17 07:01:42
dziś po 1 obudził mnie straszny ból głowy,myslałam że oszaleje!
cisnienie podwyższone ,prawa ręka drętwa,prawa strona koło ust bez czucia,byłam pewna że to udar
wzięłam tabletki na ciśnienie,serce przeciw bólowe
troszkę mi lepiej ale nie jest dobrze
czuję że głowa może mnie boleć od żołądka,zrobiłam wczoraj śledzie z cebulą w oliwie i sporo zjadłam,mogło mi utkwić na żołądku
aby tylko to drętwienie mnie znowu nie złapało
43,446 2015-12-17 09:09:26
Pigwa nieciekawie,nie podoba mi się to drętwienie.Może jednak wybierz się do lekarza.
43,447 2015-12-17 09:23:34
Pigwa nieciekawie,nie podoba mi się to drętwienie.Może jednak wybierz się do lekarza.
sama się wystraszyłam,jednak cisnienie miałam wysokie,nie dawno wzięłam drugą tabletkę i jest lepiej
dziś mam alergologa,wczesniej robiłam wszystkie możliwe testy,ciekawe co ona dziś mi powie,zmieni leki czy nie?
nie lubię do niej chodzić,jest taka skrupulatna,przychodzi wcześniej do pracy sprawdza wyniki,wcześniej drzwi nie otworzy, o ile to pózniej
choinka już stoi ubrana ,zostały mi takie roboty co się robi co tydzień,otowanie,pieczenie ,zmiana pościeli
43,448 2015-12-17 09:27:27
Pigwa Lena ma rację idź do lekarza i to jak najszybciej.
43,449 2015-12-17 09:53:06
Pigwa może i przeszło,a może są to pierwsze objawy właśnie udaru.
Pamiętam jak teść miał zawał,to miesiąc wcześniej już na to wskazywało,ale odsyłali go od lekarza do lekarza od szpitala do szpitala z niczym,aż w końcu konkretnie go złapało.
43,450 2015-12-17 10:27:14
Pigwa lepije jedź do szpitale nie ma żartów..
Musze się pochwalić moja mała, jeste to bardzo dzielne dziecko, zniosła pobranie krwi a trwalo to bardzo długo z 15 minut bo coś pielegniarka nie mogła sie dobrze ukuć i nie mogła coś krew strzykawką pobrać i musia z igły...troche mała blada była poleżała i przeszło i do przedszkola pojechała...
znosi nawet dobrze kropienie kroplami plus maść..
43,451 2015-12-17 14:54:31
No to mega dzielna dziewczyna,Natka.
Moja córka jeszcze w zeszłym roku potrafiła robić takie jazdy,że trzeba ją było kłuć kilka razy,trzymała się framug i wrzeszczała:)
Pomogła motywacja finansowa ![]()
Pigwa-jedź kobieto do lekarza.Jak się czujesz teraz?
Miałam nieciekawą sytuację w muzycznej.Córka dopiero niedawno powiedziała mi,że jaj nauczyciel od skrzypiec ciągle narzeka,że ona z takim beznadziejnym smyczkiem przychodzi.Już kiedyś jej mówiłam,że trzeba go dać do naciągnięcia.
Ale smyczek nie jest jej.W zeszłym roku kupiłam smyczek za prawie pięć stów.Pograła nim może z tydzień i jej nauczyciel dał jej inny bo tamten był jednak za długi.
I tak grała nim cały rok.To smyczek z magazynu instrumentów z muzycznej.Nie jest dobrej jakości-taki badziew trochę.
Jak usłyszałam,że pan się czepia a ona wsydzi się mu przypomnieć,że u niego jest jej smyczek to poszłam do nauczyciela i przypomniałam mu.Wiadomo-zapomnieć zdarzy się każdemu.A pan zapomniał gdzie go ma-prawdopodobnie dał go dziewczynce z jej klasy.Dziewczynka biedna nie jest,stac by ją było na kupienie nowego smyczka.Dziewczynki nie ma teraz bo jest na zielonej szkole.
Dziś pójdę po córkę do muzycznej i chciałabym wiedzieć co mam zrobić bo tym smyczkiem,który ma nie da się grać.
Mąż mówi,żebym dała spokój,że on pójdzie do sklepu i kupi nowy smyczek.Oczywiście taki za stówę...
Nie wiem co mam z tym zrobić.Ale przyznam,że to dla mnie nienormalne,że nauczyciel rozporządza nie swoją rzeczą nawet mnie o tym nie informując.
Ja teraz to nawet nie wiem czy ten smyczek rozpoznam...
43,452 2015-12-17 15:17:44
Natka fajnie że dała radę
Mój miał z palca pobieraną.
Gojka to nie jest normalne żeby smyczek za 500 zł sobie tak wsiąkł.To nie są groszowe sprawy ,dlatego na Twoim miejscu bym poszła do nauczyciela,niech smyczek oddaje,odkupuje,czy kasę oddaje.Bez przesady rozporządzać się tak drogimi rzeczami.
jest ktoś chętny kto by na mnie zagłosował na Fb?
![]()
43,453 2015-12-17 15:19:11
Ja zagłosuję Lena ale wieczorkiem ![]()
43,454 2015-12-17 15:22:35
Gojka ok,tylko z komputera musisz ,wyślę Ci linka na FB. ![]()
Tylko się nie śmiej,musiałam coś naściemniać ![]()
43,455 2015-12-17 15:48:53
Pigwa Lena ma rację idź do lekarza i to jak najszybciej.
byłam u tej alergolog i jej wspomniałam o tym
spytała czy byłam u neurologa,powiedziałam że nie,kazała mi koniecznie iść
leków mi nie zmieniła ,płuca są powiązane z sercem i stąd moje samopoczucie
43,456 2015-12-17 16:02:01
Pigwa może i przeszło,a może są to pierwsze objawy właśnie udaru.
Pamiętam jak teść miał zawał,to miesiąc wcześniej już na to wskazywało,ale odsyłali go od lekarza do lekarza od szpitala do szpitala z niczym,aż w końcu konkretnie go złapało.
kurna aż się boję,nie chcę leżeć jak roślina
udar to okropna choroba
43,457 2015-12-17 16:03:18
![]()
Należy wspierać kreatywność - dawaj linka.
43,458 2015-12-17 16:10:21
Pigwa lepije jedź do szpitale nie ma żartów..
Musze się pochwalić moja mała, jeste to bardzo dzielne dziecko, zniosła pobranie krwi a trwalo to bardzo długo z 15 minut bo coś pielegniarka nie mogła sie dobrze ukuć i nie mogła coś krew strzykawką pobrać i musia z igły...troche mała blada była poleżała i przeszło i do przedszkola pojechała...
znosi nawet dobrze kropienie kroplami plus maść..
nasz mały poza szczepieniami nigdy nie miał zastrzyków!
powinnien mieć zrobione testy alergiczne ale przecież sobie nie da
ja jak robiłam badania on zawsze ze mną chodził,jak mnie wychwalał że jestem dzielna,ja mu tłumaczyłam że to nic nie boli
chodził ze mną i do dentysty,siada dzielnie na fotel,myślę źe się nie zrazi po którymś razie
on ma wszystkie zęby zdrowe,na dole wyszły mu dwa i wypchnęły te jego pierwsze zdrowe
dzielna ta córcia,widok igły zle wpływa na dziecko
43,459 2015-12-17 16:17:55
No to mega dzielna dziewczyna,Natka.
Moja córka jeszcze w zeszłym roku potrafiła robić takie jazdy,że trzeba ją było kłuć kilka razy,trzymała się framug i wrzeszczała:)
Pomogła motywacja finansowaPigwa-jedź kobieto do lekarza.Jak się czujesz teraz?
Miałam nieciekawą sytuację w muzycznej.Córka dopiero niedawno powiedziała mi,że jaj nauczyciel od skrzypiec ciągle narzeka,że ona z takim beznadziejnym smyczkiem przychodzi.Już kiedyś jej mówiłam,że trzeba go dać do naciągnięcia.
Ale smyczek nie jest jej.W zeszłym roku kupiłam smyczek za prawie pięć stów.Pograła nim może z tydzień i jej nauczyciel dał jej inny bo tamten był jednak za długi.
I tak grała nim cały rok.To smyczek z magazynu instrumentów z muzycznej.Nie jest dobrej jakości-taki badziew trochę.
Jak usłyszałam,że pan się czepia a ona wsydzi się mu przypomnieć,że u niego jest jej smyczek to poszłam do nauczyciela i przypomniałam mu.Wiadomo-zapomnieć zdarzy się każdemu.A pan zapomniał gdzie go ma-prawdopodobnie dał go dziewczynce z jej klasy.Dziewczynka biedna nie jest,stac by ją było na kupienie nowego smyczka.Dziewczynki nie ma teraz bo jest na zielonej szkole.
Dziś pójdę po córkę do muzycznej i chciałabym wiedzieć co mam zrobić bo tym smyczkiem,który ma nie da się grać.
Mąż mówi,żebym dała spokój,że on pójdzie do sklepu i kupi nowy smyczek.Oczywiście taki za stówę...
Nie wiem co mam z tym zrobić.Ale przyznam,że to dla mnie nienormalne,że nauczyciel rozporządza nie swoją rzeczą nawet mnie o tym nie informując.Ja teraz to nawet nie wiem czy ten smyczek rozpoznam...
to nie fajna sytuacja GOJKA,teraz niech nauczyciel odkupi młodej smyczek
mam zapasy pyralginy w busie,jak kupowaliśmy do sklepu pampersy,mascie to wzieliśmy w hurcie pyralginę dla siebie
jak się zacznie nie daj boże coś dziać to jedziemy na sor
co mi taki lekarz w przychodni pomoże?
nic!! w szpitalu to albo tomograf albo rezonans,wypluwam te słowa
mój ojciec miał udar także się napatrzyłam
tak strasznego bólu nie miałam nigdy!
dziś zdążyłam zrobić brwi i hennę na rzęsach
43,460 2015-12-17 16:20:26
Dzięki za głosy,Pigwa bierze też udział także na nią też głosujcie ![]()
Pigwa koniecznie do neurologa.Udar to nie żarty.Wiem bo miałam w rodzinie przypadki.
43,461 2015-12-17 16:21:26 Ostatnio edytowany przez Miriam (2015-12-17 16:22:48)
Lena, listów nie widzę i nie wiem gdzie mam Cię szukać.
Na osi? Jeśli na osi to podaj dzień.
43,462 2015-12-17 16:22:48
Natka fajnie że dała radę
Mój miał z palca pobieraną.
Gojka to nie jest normalne żeby smyczek za 500 zł sobie tak wsiąkł.To nie są groszowe sprawy ,dlatego na Twoim miejscu bym poszła do nauczyciela,niech smyczek oddaje,odkupuje,czy kasę oddaje.Bez przesady rozporządzać się tak drogimi rzeczami.
![]()
LENA ja za nim tam doszłam do socjalizmu to wypatrzyłam lodówkę i tak wpisałam,niemota straszna ze mnie!
dzis na poczcie WYPATRZYŁAM ŻE MAM NAGRODĘ!
durna baba wpisała tam imię ,nazwisko,data i rok urodzenia,numer fona
doszłam do punktu dokładny adres zamieszkania,na szczęscie nie podałam i załapałam że to nie ten konkurs!!!!!!!!!!!!
43,463 2015-12-17 16:24:24
Ja zagłosuję Lena ale wieczorkiem
jeśli można prosić o głos dla mnie to proszę zagłosować,dziękuje
43,464 2015-12-17 16:25:14
gojka102 napisał/a:Ja zagłosuję Lena ale wieczorkiem
jeśli można prosić o głos dla mnie to proszę zagłosować,dziękuje
Chętnie tylko napiszcie gdzie mam Was szukać!!!
43,465 2015-12-17 16:25:35
Gojka ok,tylko z komputera musisz ,wyślę Ci linka na FB.
Tylko się nie śmiej,musiałam coś naściemniać
jak da się tam coś przeprawić to ja coś napiszę dla jaj
43,466 2015-12-17 16:27:26 Ostatnio edytowany przez Cayenne81 (2015-12-17 16:28:25)
Miriam wejdz w tego linka co ci wysłałam.
Potem w Wasze listy, i szukaj po liczbie głosów,nie po dacie dodania.
Najpierw to w ogóle start naciśnij ![]()
43,467 2015-12-17 16:34:36 Ostatnio edytowany przez Miriam (2015-12-17 16:41:27)
Miriam wejdz w tego linka co ci wysłałam.
Potem w Wasze listy, i szukaj po liczbie głosów,nie po dacie dodania.Najpierw to w ogóle start naciśnij
Głos oddany zarówno na Ciebie Lena jak i na Pigwę. Życzę wygranej !
43,468 2015-12-17 17:59:26
lena coś nie moge zagłosować. próbuje z kompa pisze tak Przepraszamy,poszło coś nie tak.
43,469 2015-12-17 19:07:14
zdenerwowałam się teraz,nie pisałam wam o tym a ja miałam też wymioty,teraz doczytałam że przy udarze są wymioty,ja to sobie wmówiłam że to od zołądka
mówię mojemu a on że pewnie coś mi się przyblokowało i stąd taki stan
boję się i nie wiem co robić?
ja nie mogłam mrugnąc okiem bo tak bolało a tu wymioty,myślałam że ducha wyzionę
43,470 2015-12-17 19:09:43
Lena, listów nie widzę i nie wiem gdzie mam Cię szukać.
Na osi? Jeśli na osi to podaj dzień.
MIRIAM ja sierota znalazłam to i TY znajdziesz
dla mnie też to była czarna magia
43,471 2015-12-17 19:11:46
Cayenne81 napisał/a:Miriam wejdz w tego linka co ci wysłałam.
Potem w Wasze listy, i szukaj po liczbie głosów,nie po dacie dodania.Najpierw to w ogóle start naciśnij
dzięki wielkie
LENA jak sprawdzić ilość głosów?
43,472 2015-12-17 19:20:06
Miriam napisał/a:Cayenne81 napisał/a:Miriam wejdz w tego linka co ci wysłałam.
dzięki wielkie
LENA jak sprawdzić ilość głosów?
Pigwa własnie nie widać liczby głosów.
Pigwa to nie są żarty,jak Ty sie teraz czujesz?
Powinnas to jak najszybciej sprawdzić.
Natka nie wiem,może jakiejś wtyczki nie masz?
DZieki za głosy ![]()
43,473 2015-12-17 19:48:59
Pigwa własnie nie widać liczby głosów.
Nie widać liczby głosów, ale widać na którym aktualnie jesteś miejscu (kliknij na ''sortuj po liczbie głosów'').
Jesteś na czwartym miejscu.
43,474 2015-12-17 19:55:28 Ostatnio edytowany przez Cayenne81 (2015-12-17 19:56:04)
Cayenne81 napisał/a:Pigwa własnie nie widać liczby głosów.
Nie widać liczby głosów, ale widać na którym aktualnie jesteś miejscu (kliknij na ''sortuj po liczbie głosów'').
Jesteś na czwartym miejscu.
tak,tak to akurat wiem,chodziło o liczbę głosów której własnie nie widać ![]()
43,475 2015-12-17 19:56:56
Właśnie Lena już wysoko jesteś. Bardzo chce oddać głos ale nie mogę..
Pigwa biegiem do szpitala!!!!!!
43,476 2015-12-17 20:35:51
Ja zagłosowałam na was,tzn. Na Lenę i Pigwę.
Pigwa jak to się powtórzy na pogotowie. To raczej groźnie wygląda.
Ja mam tomograf po świętach i po Nowym Roku operację.
43,477 2015-12-17 20:42:46
Niki na co operację? To coś poważnego?
43,478 2015-12-17 20:53:44
Chyba raczej nie.Właśnie mam iść na tk żeby dokładnie wiadomo było co to jest.
43,479 2015-12-17 21:35:58
Niki jakieś guzki masz ? Czy raczej przepuklinę?
43,480 2015-12-17 21:51:53 Ostatnio edytowany przez Martainn (2015-12-17 21:56:08)
Słyszycie głos?
43,481 2015-12-17 21:56:37
Widzę Marcin że już wychodzi Ci dogadywanie się z córką ![]()
Nawet się upodobniła do Ciebie i całkiem całkiem jej się przybywa na wadze ![]()
43,482 2015-12-17 22:03:18
Natka nie wiem co mam.Lekarz też nie wie dlatego skierował mnie na tomograf.
Ale na pewno nie żadne guzki.Na razie jestem w nastroju przedświątecznym i nie myślę o tym.
Jak to było w Przeminęło z wiatrem;Pomyślę o tym jutro.
Marcin córeczka do taty podobna.I tak fajnie się dogadujecie.
Poczekaj jak nauczy się mówić to cię zamęczy.
43,483 2015-12-18 00:13:21
W imieniu całej Redakcji naszego forum miło mi poinformować, że Netkobiety organizują konkurs, zresztą kolejny już, na najpiękniejszą choinkę Netkobiet. Tym razem będzie to choinka 2015 roku. Nowością jest dodanie nowej kategorii – na najpiękniejszą świąteczną dekorację.
Wątek konkursowy oraz regulamin można znaleźć tutaj: http://www.netkobiety.pl/t91783.html
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie
.
43,484 2015-12-18 07:28:52
Dzięki za głosy,Pigwa bierze też udział także na nią też głosujcie
Pigwa koniecznie do neurologa.Udar to nie żarty.Wiem bo miałam w rodzinie przypadki.
BYLIŚMY na izbie przyjęć ,przebadali mnie i powiedzieli że gdyby coś takiego znowu wystąpiło to szybko do szpitala
nie skierowała mnie z izby na sor by zrobili rezonans,ach ta nasza służba zdrowia,pózniej ich mniej kosztuje leczyć roślinę niż zapobiec by do tego nie doszło
nigdy w życiu nic nie wygrałam! nie to że jestem osobą bardzo potrzebującą,myślę że LENA też
fajnie by było choć raz coś w życiu wygrać!
dziś idę do sklepu,mąż musi zacząć kupować materiały do wyposażenia nowego sklepu
abym dziś spotkała dyrektora,może by nam skrócił czas wymówienia? fajny jest ale przepisy to przepisy
16 płaciłam czynsz w umowie jest że jak nie zapłacisz 2 miesiące to sami ci wypowiadają umowę
nie chcemy by zle o nas mówiono,chcemy jak zawsze miło się rozstać z klasą,ale strasznie długi ten czas wypowiedzenia!
nie podołamy na 2 sklepy,dziecko,dom,towar,w tym nowym czynsz dużyyyyyyyyy więc trzeba będzie otwierać i w sobotę i niedziele na 3,4 godziny ,w czasie odwiedzin chorych
43,485 2015-12-18 07:30:29
Cayenne81 napisał/a:Miriam wejdz w tego linka co ci wysłałam.
dzięki wielkie dobra kobieto