Jak żyć ze sobą po ślubie? Netkafejka :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Jak żyć ze sobą po ślubie? Netkafejka :)

Strony Poprzednia 1 644 645 646 647 648 764 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 41,926 do 41,990 z 49,633 ]

41,926

Odp: Jak żyć ze sobą po ślubie? Netkafejka :)
Cayenne81 napisał/a:

Cześć wink

Jak dobrze że piątek już dzisiaj.
Ja wczoraj upiekłam metrowca jak ktoś chętny to zapraszam smile

Gojka przykro mi z powodu Twojego byłego,najgorsze w tym wszystkim jest że tak młode osoby muszą zmagać się z tą cholerną chorobą,często przegrywając długą walkę.

LENKA już nie biorę jakiś czas chromu i na nic słodkiego nie mam ochoty,dziękuje za metrowca

Zobacz podobne tematy :

41,927

poly28 napisał/a:

Mój dziadek jest od kilku dni w szpitalu, walczy o każdy oddech, nie je nie pije, leży w pampersie, nie poznaje mnie.. Każdą wolną chwilę po pracy spędzam w szpitalu,głaszcze go, trzymam za rękę żeby czuł że jesteśmy, tak przykro patrzeć na te męczarnie.. w szpitalu od wtorku a jeszcze w niedziele pił ze mną kawę u niego w domu i mnie pocieszał.. sad  bo mam teraz tyle problemów że ręce opadają nic tylko sznur i na drzewo, gdyby nie te dzieci to nie wiem czy bym się do tego nie posunęła. To wszystko. Mam nadzieję,że się jeszcze tu kiedyś odezwę bo póki co sama ledwo żyję, jestem wyczerpana i fizycznie i psychicznie.

POLY bardzo współczuje z powodu złego stanu dziadka i twoich osobistych
trzymaj się cieplutko

41,928

Ciągle myślę co z Pola..wiem ciężko patrzę na cierpienie bliskiej osoby. Musi być Ci ciężko..

Jak wam minął dzień?

41,929

DZIEŃ DOBRY
wstawać spioszki
miłego dnia

41,930

Dzień dobry.

Ja popijam kawkę i niedługo do szkoły. Pogoda paskudna. Wczoraj skończyło mi się chorobowe, złożyłam papiery o odszkodowanie w ZUSie. W poniedziałek jak się wyrobie to PZU załatwię bo rano na testy idę. Jak je przejde to wezmą mnie do pracy :-)

41,931

Je jestem w pracy. Pewnie bez sensu bo i tak nikt nie przyjdzie:D

41,932

JA dopiero wstałam,.
Bombelek wracasz tam do pracy gdzie pracowałaś?

41,933

Hej!
A ja dziś nie jestem w pracy tongue
Moja panna ma dziś koncert.Zbieramy się i lecimy podziwiać latorośl własną.I inne także smile

41,934

u mnie deszcz pada.
nic tylko w domu siedzieć

41,935

Hejka smile
Ostatnio doba jest dla mnie zdecydowanie za krótka, przydałyby mi się dodatkowe godziny w ciągu dnia. wink

Nutka 23 napisał/a:

A właśnie niki że mam juz pracę i nie siedzę w domu.. a ty co zimą będzie robić w domu siedzieć.....

Gdzie, tym razem, pracujesz?

41,936

Miriam napisał/a:

Hejka smile
Ostatnio doba jest dla mnie zdecydowanie za krótka, przydałyby mi się dodatkowe godziny w ciągu dnia. wink

Nutka 23 napisał/a:

A właśnie niki że mam juz pracę i nie siedzę w domu.. a ty co zimą będzie robić w domu siedzieć.....

MIRIAM gdzie się podziewasz?
nic nie piszesz,całe dnie pewnie leżysz!

41,937

Cayenne81 napisał/a:

JA dopiero wstałam,.

Do firmy w której pracowałam ale na całkiem inny dział, na który ciężko jest się dostać. Mam nadzieję że mi się uda.

41,938

Ja też ostatnio czasu nie mam bo przychodzę wieczorem a w domu zawsze coś jest do roboty.
Bombel życzę powodzenia żeby ci wyszło z ta pracą.
Poly skoro tak piszesz to coś poważnego musiało się  stać.Trzymaj się.
Marcin widziałam małą.Super maluch i na tym etapie chyba bardziej do ciebie podobna.

41,939

Miriam napisał/a:

Hejka smile

Nutka 23 napisał/a:

Właśnie miałam o to samo spytać.Fajną masz pracę skoro masz czas na pisanie.
Ale w sumie nie moja sprawa.

41,940

Bombelini napisał/a:
Cayenne81 napisał/a:

JA dopiero wstałam,.

Do firmy w której pracowałam ale na całkiem inny dział, na który ciężko jest się dostać. Mam nadzieję że mi się uda.

Zatem powodzenia. wink

Co za nudny dzień,młody miał wczoraj stan podgorączkowy ,więc dzisiaj w domu siedzieliśmy jeszcze.
Szkoda bo pogoda niby taka ciapowata ale za to bardzo ciepło było.

Miriam chcesz pożyczę Ci parę godzin z dnia big_smile Bo wiesz w nocy jednak wolę pospać tongue

41,941

Kurczę,jak słucham o Sharm El Sheikh to włos mi się jeży.
Chciałam w przyszłym roku polecieć do Egiptu bo bardzo mi się tam podobało.Nie do Sharm oczywiście bo to kombinat ale tam gdzie byłam.
Nie wiem czy się odważymy.Mój mąż deklaruje na razie,że on do Egiptu się już nie wybierze.
Z nami leciało kilku Rosjan i Białorusinów.

Zostałam sama w domu bo mąż z córką pojechali na wieś z noclegiem.Trochę zła byłam bo umawiałyśmy się z córką,że idziemy do kina.To znaczy ja z kleżanką miałysmy iść na inny film a jej syn z moją panną na inny.Koleżanka już zarezerwowała bliety.A tu nagle panna jednak jedzie z tatą.Mąż się do mnie nie odzywa bo ma focha więc nie planowałam jechać.Ale weekend z córką chciałam spędzić.Zrobiło mi się cholernie przykro.
Z wiekiem, coraz gorzej znoszę to jego obrażanie się.Mam ochotę mu wpierdolić po prostu za takie akcje.Ale wiem,że to raczej nie pomoże...

Na 20.00 umówiłyśmy się z koleżanką na kolację.Idziemy same.Ja stawiam smile

41,942

Miriam jak ciebie interesuje gdzie pracuje to zapraszam na priv.

lena wiesz masz racja ta ciastolina to super zabawa dla dziecka, moi rodzice i mój brat wpadli i kupili małej z dwia godziny siedzi przy stoliku i lepi. Jakoś maż przeżyje smile

U mnie cały dzień leje

41,943

Gojka przyznam że też bym sie bała do Egiptu wybrac teraz,zresztą do Turcji,Tunezji też.
Obawiam się że niedługo wszędzie będzie strach lecieć.
Na co mieliscie iść do kina?
Co Ty mezowi chcesz wpierdul spuścić? Nieładnie wstydź się tongue lol

Natka to co żeś za pracę wyrwała?

41,944 Ostatnio edytowany przez Miriam (2015-11-07 22:56:52)

PIGWA napisał/a:

nic nie piszesz,całe dnie pewnie leżysz!

Leżeć będę po śmierci, póki co, na taki luksus pozwolić sobie nie mogę wink
Miałam nadzieję, że dzisiaj przy sobocie troszkę zwolnię, ale gdzie tam... Rano pojechaliśmy z mężem do weta zaszczepić psiaka. Po szczepieniu na stację diagnostyczną, bo kończył się przegląd samochodu. W drodze powrotnej wstąpiliśmy na cmentarz. Następnie odstawiliśmy psiaka do domu i zrobiliśmy sobie maraton po marketach. Po powrocie szybki obiad, pieczenie ciasta, parzenie kapuchy na jutrzejsze gołąbki, i wieczór mnie zastał.

PIGWA napisał/a:

MIRIAM gdzie się podziewasz?

Od poniedziałku do piątku, w godzinach południowych, pozbawiona byłam dostępu do netu z racji szkolenia. Ale(!) zaglądałam do Was wieczorami, tylko już nie miałam siły pisać.

Cayenne81 napisał/a:

Miriam chcesz pożyczę Ci parę godzin z dnia big_smile Bo wiesz w nocy jednak wolę pospać tongue

Kilka godzin z dnia, bez uszczerbku dla nocy - wchodzę w to!  wink

gojka102 napisał/a:

Mąż się do mnie nie odzywa bo ma focha

Jak długo mąż potrafi się nie odzywać?
Mam w rodzinie kobitkę, która jak strzeli 'focha' to i dwa tygodnie się do męża nie odzywa tylko dlatego, że np. w pracy coś poszło nie po jej myśli.

Nutka 23 napisał/a:

Miriam jak ciebie interesuje gdzie pracuje to zapraszam na priv.

Aż tak bardzo mnie to nie interesuje. wink

41,945

Lena a w takiej firmie gdzie się zalewa formy gliną i takie listki  i je się wypale   i one jadą do Hiszpanie i gdzieś tam do Ameryki i oni to moczą w wodzie i trzymają w tytoniu.
Jest to praca na telefon,ale złożyłam cv na cały etat w innej firmie co świeczki produkuje

41,946 Ostatnio edytowany przez niki71 (2015-11-08 08:21:38)

Wstawać śpiochy.Miłej niedzieli.
Ja wczoraj jeszcze Młodemu trochę jedzenia zrobiłam żeby sobie zabrał.A potem wypiliśmy z moim po dwa piwka i padłam.Dziś obiad,potem dziecko pojedzie a my na zakupy jedziemy do galerii.W inny dzień nie ma kiedy.
W domu bałagan totalny bo oprócz mnie tu nikt nie sprząta.Trudno postanowiłam to olać.
Gojka twój mąż ma chyba trudny charakter.Ja kiedyś też takie fochy strzelałam.
Teraz stwierdziłam że szkoda życia na to.

41,947

Hejka;)
Wstałam,w nocy tak wiało i lało że się budziłam co chwilę.

Natka Ty już coś o tej pracy pisałaś,tylko nie pamiętam co,muszę sobie przypomnieć.

Niki dokładnie,ja bałagan też olałam,po prostu czasem mam dosyć sprzątania,gdzie nikt tego nie docenia.
Co do kłótni,to mój powiedział sam ostatni,że żałuje tych lat straconych na głupie i niepotrzebne kłótnie.

Miriam napisał/a:

Kochanienka ale Ty nie myśl sobie że to tak za free big_smile Oddasz mi raz w miesiącu tak ze 2 dni kiedy mój mąż wraca,żeby tydzień się wydłużył lol

41,948

Hej ludziska!
Dopiero jem śniadanie.Ciężko było wstać ale obudził mnie sms o 7.2parę.Mam fajnego psa bo jeszcze nie był na spacerze i wcale się nie domaga.Śpi:)

41,949

Lena pisałam wyżej o moje pracy..

Ja odpoczywam mała z mężem na meczu,chwile czasu dla siebie ma smile

41,950

Natka chodziło mi o wpis że ta praca to niewypał.

41,951

Miriam napisał/a:

Hejka smile

Nutka 23 napisał/a:

od przyszłego poniedziałku NATKA będzie pracowała u mnie!

41,952

Bombelini napisał/a:
Cayenne81 napisał/a:

JA dopiero wstałam,.

trzymam kciuki aby ci się powiodło!

41,953

gojka102 napisał/a:

Kurczę,jak słucham o Sharm El Sheikh to włos mi się jeży.
Chciałam w przyszłym roku polecieć do Egiptu bo bardzo mi się tam podobało.Nie do Sharm oczywiście bo to kombinat ale tam gdzie byłam.
Nie wiem czy się odważymy.Mój mąż deklaruje na razie,że on do Egiptu się już nie wybierze.
Z nami leciało kilku Rosjan i Białorusinów.

Zostałam sama w domu bo mąż z córką pojechali na wieś z noclegiem.Trochę zła byłam bo umawiałyśmy się z córką,że idziemy do kina.To znaczy ja z kleżanką miałysmy iść na inny film a jej syn z moją panną na inny.Koleżanka już zarezerwowała bliety.A tu nagle panna jednak jedzie z tatą.Mąż się do mnie nie odzywa bo ma focha więc nie planowałam jechać.Ale weekend z córką chciałam spędzić.Zrobiło mi się cholernie przykro.
Z wiekiem, coraz gorzej znoszę to jego obrażanie się.Mam ochotę mu wpierdolić po prostu za takie akcje.Ale wiem,że to raczej nie pomoże...

Na 20.00 umówiłyśmy się z koleżanką na kolację.Idziemy same.Ja stawiam smile

GOJKA ja też bym sobie dała spokój z EGIPTEM
męża chrześnica była na RODOS ,powiedziała ze nigdy już tam nie poleci
w tym czasie było już pełno imigrantów

41,954

Cayenne81 napisał/a:

Gojka przyznam że też bym sie bała do Egiptu wybrac teraz,zresztą do Turcji,Tunezji też.
Obawiam się że niedługo wszędzie będzie strach lecieć.
Na co mieliscie iść do kina?
Co Ty mezowi chcesz wpierdul spuścić? Nieładnie wstydź się tongue lol

Natka to co żeś za pracę wyrwała?

jak sobie nagrabił to spraw mu manto

41,955

Cayenne81 napisał/a:

Hejka;)
Wstałam,w nocy tak wiało i lało że się budziłam co chwilę.

Natka Ty już coś o tej pracy pisałaś,tylko nie pamiętam co,muszę sobie przypomnieć.

Niki dokładnie,ja bałagan też olałam,po prostu czasem mam dosyć sprzątania,gdzie nikt tego nie docenia.
Co do kłótni,to mój powiedział sam ostatni,że żałuje tych lat straconych na głupie i niepotrzebne kłótnie.

Miriam napisał/a:

Kochanienka ale Ty nie myśl sobie że to tak za free big_smile Oddasz mi raz w miesiącu tak ze 2 dni kiedy mój mąż wraca,żeby tydzień się wydłużył lol

u nas też czasem pójdzie o głupotę,mój ma bardzo mocny głos,wtedy ja się denerwuje i są ciche dni

41,956

gojka102 napisał/a:

Hej ludziska!
Dopiero jem śniadanie.Ciężko było wstać ale obudził mnie sms o 7.2parę.Mam fajnego psa bo jeszcze nie był na spacerze i wcale się nie domaga.Śpi:)

GOJKA zazdroszczę ci spanka!
kiedyś tak lubiłam pospać a teraz porażka

41,957

Lena bo tak było..ale jednak się odezwali i byłam parę razy już.

Oglądaliście nowy odcinak Nasz Nowy Dom?
Szok w jakich warunkach ludzie żyją. Rozumiem ktoś nie ma kasy na remont,to chodź by czysto było i jakoś się starać od remontować po malutko..

41,958

PIGWA napisał/a:
Miriam napisał/a:

Hejka smile

Nutka 23 napisał/a:

Jak zwykle Pigwa ściemnia smile
Wiesz w Egipcie imigrantów na pewno nie będzie:)
Egipt żyje i rozwija się dzięki turystom.Myślę,że szybko zaprowadzą tam porządek.
A spałam długo bo kolacja z koleżanką przedłużyła się do wczesnego śniadania:)

41,959

Nutka 23 napisał/a:

Szok w jakich warunkach ludzie żyją. Rozumiem ktoś nie ma kasy na remont,to chodź by czysto było i jakoś się starać od remontować po malutko..

Natka ale bez przesady,burdelu tam nie było.
Przy 5 dzieci i takich warunkach weź to ogarnij.Zresztą powiem Ci szczerze gdybym mieszkała w takich warunkach to bym była tak zdesperowana,zrezygnowana że o porządku bym nie myślała.
Tam takiego bałaganu nie było,widziałam domy gdzie był burdel na kółkach,chociaż ludzie mieli normalne warunki mieszkaniowe.
Jak oni się mieli starać odremontowac powoli? Tak waląca się chałupa wymaga kapitalnego remontu,bo ruszą jedno to drugie się zawali.
Tam tysiące były potrzebne żeby ten dom w miarę wyremontować.

Pigwa szkoda że tak daleko mieszkasz ,zatrudniłabym się u Ciebie big_smile

41,960

Lena niby tak ale mieszkać bez łazienki dla mnie to kosmos.

Miłego dni wszystkim. Ja do pracy zaraz jadę.

41,961

Witam wink

Nastał poniedziałek,to aby do piątku wink

Natka niestety są ludzie którzy  nie mają łazienki w dzisiejszych czasach,ciężko jest to zrozumieć jeśli się nie doświadczyło lub nie widziało.
Są ludzie którzy prądu czy wody do tej pory nie mają,bo do nich cywilizacja nie dotarła.
Ta rodzina z tego co widziałam w miarę możliwości sobie radziła,chociaż  ciężko zrobić cokolwiek mając ok. 2 tysiące i 5 dzieci na utrzymaniu w tym jedno niepełnosprawne.

41,962

Hej.

Dzięki za kciuki. Test przeszłam pozytywnie, jutro mam BHP i lekarza :-)

41,963

Bombelek to gratulacje.
Ja już wróciłam z jabłek bo zaczeło lać.
Nie oglądałam wczoraj nasz nowy dom,bo nas nie było.
'Ale przeważnie oglądam.Natka jakbyś ty mieszkała z dziećmi sama w walącej się chałupie to ciekawe jakbyś to pomalutku remontowała.
My też mieszkaliśmy dłuższy czas bez łazienki.U nas nawet pomieszczenia nie było,trzeba było przerabiać.Przenosić drzwi wejściowe.
Tak że to kosztowało ok.15 tys.Zrobiliśmy wtedy jak mieliśmy taki dochód że mogliśmy wziąść kredyt.
Ale przynajmniej zrobiliśmy sami.A ty przyszłaś do teściowej na gotowe i jeszcze wybrzydzałaś kiedyś  że ma starą boazerię czy tam coś.
Ludziom różnie się w życiu układa i nie zawsze są biedni ze swojej winy.

41,964

Nie ma siły mała znowu chora,musiałam szybciej z pracy wrócić po mała. Dostaje tran i witaminę c codziennie czemu mi tak choruje..

Niki a ty myślisz że ja wszystko miałam gotowa to się mylisz musiała kredyt wsiąść i dużo mąż sam robił i remontował. Gdybym była w takiej sytuacji ja w tym programie to w życiu bym nie miała aż tylu dzieci.

41,965 Ostatnio edytowany przez LUSILJU (2015-11-09 17:37:35)

Nutka 23 napisał/a:

Nie ma siły mała znowu chora,musiałam szybciej z pracy wrócić po mała. Dostaje tran i witaminę c codziennie czemu mi tak choruje..

Niki a ty myślisz że ja wszystko miałam gotowa to się mylisz musiała kredyt wsiąść i dużo mąż sam robił i remontował. Gdybym była w takiej sytuacji ja w tym programie to w życiu bym nie miała aż tylu dzieci.

zaraz ,zaraz a kto chwile temu starał sie o dziecko,mimo braku pracy,złej sytuacji z mężem,problemow finansowych etc,
najodpowiedzialniejsza osoba sie nam tu wypowiedziała

a i mimo oczywistego sprzeciwu męża,co by bylo z tobą i tymi dziećmi gdybyście sie rozeszli,gdzie byś poszla??
moze wiecej pokory

41,966

LUSILJU napisał/a:
Nutka 23 napisał/a:

zaraz ,zaraz a kto chwile temu starał sie o dziecko,mimo braku pracy,złej sytuacji z mężem,problemow finansowych etc,
najodpowiedzialniejsza osoba sie nam tu wypowiedziała

a i mimo oczywistego sprzeciwu męża,co by bylo z tobą i tymi dziećmi gdybyście sie rozeszli,gdzie byś poszla??
moze wiecej pokory

No tak Ty zawsze się tu odzywasz i szukasz zaczepki..
Zajmij się swoim życie a nie tu przychodzisz i mieszasz bo Tylko to potrafisz...

No ale nie miała i nie ma aż takich złych, okropnych warunków jak w tym programia i ja chciała drugie dziecko a nie szóste czy tam piąte, więc to jest różnica..

41,967

Z Natką szkoda dyskutować.Zero rozsądku,pokory ,zrozumienia dla innych.Hipokryzja i obłuda.

41,968

niki71 napisał/a:

Z Natką szkoda dyskutować.Zero rozsądku,pokory ,zrozumienia dla innych.Hipokryzja i
obłuda.

Co znowu nie tak napisałam..
Co nie napiszę to Tylko atak na mnie..

Czyli według was tamci dobrze robili że mają aż tyle dzieci a takie okropne warunki?

A ja robiła źle bo chciałam drugie dziecka,a pracy nie miała..

41,969 Ostatnio edytowany przez Cayenne81 (2015-11-09 19:17:42)

Natka ja oglądałam ten program w internecie piąte przez dziesiąte i zdążyłam zobaczyć że nie wszystkie dzieci są ich wspólnymi dziećmi.
Zauważ że jedną dziewczynkę mają jako rodzina zastępczą,dwoje chyba ze wcześniejszych związków czy jakoś tak,dokładnie nie wiem.
Mimo walącej się chałupy i trudnych warunków widać że sa kochającą się rodziną,czego nie można powiedzieć o niektórych rodzinach mających dobre warunki i jedno czy dwoje dzieci.
Po za tym skąd wiesz czy Ty za 10 lat nie będziesz matką czwórki dzieci proszącą o pomoc?

Natka napisał/a:

A ja robiła źle bo chciałam drugie dziecka,a pracy nie miała..

Nie bo pracy nie miałaś...
dlatego że mąż dziecka nie chciał,a Ty koniecznie chciałaś się rozmnożyć.

Co do chorowania małej,mówiłam że tak teraz będzie musi swoje odchorować.

41,970

Lena a to może i tak z tą rodzin bo ja też tak dokładnie nie oglądałam.

Lena nie wiem co będzie za 10 lat, wątpię że ja będę mieć 4 dzieci w cuda nie wierzę że kiedyś zajdę w ciążę.

41,971

Ty cuda nie wierzysz? Hmmm

Pomijając kłopoty małżeńskie gdzie ciąza nawet w 1 % nie jest wskazana,to nie bądz taka pewna że nie będziesz mogła zajść w ciążę.Nie jedna tak myślała i dzisiaj ma gromadkę dzieci.

41,972 Ostatnio edytowany przez niki71 (2015-11-10 00:02:53)

Ja nie rozumiem.Niedawno pisałaś że z mężem ci tak źle że masz myśli samobójcze.A dzisiaj piszesz że właściwie nie masz takich złych warunków i mogłabyś mieć drugie dziecko.

41,973

gojka102 napisał/a:
PIGWA napisał/a:
Miriam napisał/a:

Hejka smile

Jak zwykle Pigwa ściemnia smile
Wiesz w Egipcie imigrantów na pewno nie będzie:)
Egipt żyje i rozwija się dzięki turystom.Myślę,że szybko zaprowadzą tam porządek.
A spałam długo bo kolacja z koleżanką przedłużyła się do wczesnego śniadania:)

GOJKA z czym ja jak zwykle sciemniam?
to nie moja działka ścimnianie
jak masz coś to proszę napisz

41,974

Cayenne81 napisał/a:
Nutka 23 napisał/a:

Natka ale bez przesady,burdelu tam nie było.
Przy 5 dzieci i takich warunkach weź to ogarnij.Zresztą powiem Ci szczerze gdybym mieszkała w takich warunkach to bym była tak zdesperowana,zrezygnowana że o porządku bym nie myślała.
Tam takiego bałaganu nie było,widziałam domy gdzie był burdel na kółkach,chociaż ludzie mieli normalne warunki mieszkaniowe.
Jak oni się mieli starać odremontowac powoli? Tak waląca się chałupa wymaga kapitalnego remontu,bo ruszą jedno to drugie się zawali.
Tam tysiące były potrzebne żeby ten dom w miarę wyremontować.

Pigwa szkoda że tak daleko mieszkasz ,zatrudniłabym się u Ciebie big_smile

LENKA koniecznie musisz zmienić miejsce zamieszkania,praca czeka

41,975

Bombelini napisał/a:

Hej.

gratuluję BOMBELKU,idziesz jak burza ,aby tak dalej

41,976

niki71 napisał/a:

Bombelek to gratulacje.
Ja już wróciłam z jabłek bo zaczeło lać.
Nie oglądałam wczoraj nasz nowy dom,bo nas nie było.
'Ale przeważnie oglądam.Natka jakbyś ty mieszkała z dziećmi sama w walącej się chałupie to ciekawe jakbyś to pomalutku remontowała.
My też mieszkaliśmy dłuższy czas bez łazienki.U nas nawet pomieszczenia nie było,trzeba było przerabiać.Przenosić drzwi wejściowe.
Tak że to kosztowało ok.15 tys.Zrobiliśmy wtedy jak mieliśmy taki dochód że mogliśmy wziąść kredyt.
Ale przynajmniej zrobiliśmy sami.A ty przyszłaś do teściowej na gotowe i jeszcze wybrzydzałaś kiedyś  że ma starą boazerię czy tam coś.
Ludziom różnie się w życiu układa i nie zawsze są biedni ze swojej winy.

brawo NIKI ,tzreba ci polać ,mądrze piszesz

41,977

niki71 napisał/a:

Z Natką szkoda dyskutować.Zero rozsądku,pokory ,zrozumienia dla innych.Hipokryzja i obłuda.

nie dodałaś ZAKŁAMANIE

41,978

Cayenne81 napisał/a:

Ty cuda nie wierzysz? Hmmm

Pomijając kłopoty małżeńskie gdzie ciąza nawet w 1 % nie jest wskazana,to nie bądz taka pewna że nie będziesz mogła zajść w ciążę.Nie jedna tak myślała i dzisiaj ma gromadkę dzieci.

Właśnie tak myślałam. Jak 2 lat nie zachodzę to wiem że nie zajdę.
Żebym ja zaszłam w ciążę muszę leki brać na owulację i takie tam inne...

Niki mi chodziło o warunki mieszkalne jak dom i tak dalej..

41,979

PIGWA napisał/a:
Bombelini napisał/a:

Hej.

gratuluję BOMBELKU,idziesz jak burza ,aby tak dalej

Dziękuję. A no wiesz w piątek mi się skończyło chorobowe. Ja do pracy muszę bo inaczej zwariuję w domu. A poza tym od siedzenia robota sama się nie znajdzie. Teraz to już w ogóle za doba krótka będzie bo praca, szkoła, dzieci, dom, moje kijki kochane a i czasami jakaś siłownia. A no i za jakiś czas na korki z angielskiego będę chodziła. Ale co tam, grunt że nie stoję w miejscu.

41,980

Dziękuje Wam za gratulacje.

Niki jak mieszkałam na wiosce też na jabłka chodziłam, a prędzej czereśnie, wiśnie wszystko co się dało i było można zarobić. Lubiłam to bo nie musiałam rodziców prosić o kaskę :-)
A jak syn?

Gojka z mężem już w porządku?

Lena a Twój kiedy teraz wraca?

No nic lecę się ubierać bo niedługo muszę już wyjść. Miłego dnia.

41,981

Bombelek ja też gratuluję,wczoraj jakoś z głowy mi wypadło.

Mój wraca za półtora tygodnia.

Natka to Ty się nie leczysz?

Pigwa za daleko do Ciebie,ale gdybyś kiedyś potrzebowała pracownika to przyślę do Ciebie koleżankę z Radomia ,póki co ona ma pracę ale chyba tylko do maja.

41,982

Kabaret. Normalnie kabaret tutaj czasem.
Gratulacje Bombel.
Dobrze, że jutro wolne.

41,983

lena nie, no biore tylko ten lek na taraczycę i tyle jak już nie długo okresu to dostaje na wywołanie i tyle..
Ma możliwość leczenia,ale nie chce być w ciąży

41,984

Bez sensu natka ,przeciez Ty nie masz się leczyć tylko po to aby zajść w ciążę a dla ogółu.

41,985

Cayenne81 napisał/a:

Bez sensu natka ,przeciez Ty nie masz się leczyć tylko po to aby zajść w ciążę a dla ogółu.

Lena po przy tej moje chorobie to leczy się tak albo by zajść w ciąże albo tylko tabletki anty by mieć okres co 28 dni a ja ich brać nie chce złe się czułam po nich..

41,986

Nie wiem co robić..
Mała mi cały czas gorączkuje narazie ma 38,5 daje jej syrop. Nie ma ani kataru ani ja gardło nie boli i z czego ta gorączkę. Zauważyłam że tak co 1,5-2 tygodni ma gorączkę.
Pije tran pije witaminę c i co robić jeszcze..

41,987

Natka zrób jej badania krwi i moczu.

Może przegrzałaś ją? Może po prostu tak będzie jakiś czas,aż się uodporni.
Badania nie zaszkodzą.

41,988

Pigwa
nic nie mam do Ciebie.
To określeenie, że ściemniasz miało mieć pozytywne zabarwienie.
Po prostu chodziło mi o to, źe czasem mam problem by stwierdzić czy Ty na poważnie piszesz czy żartujesz.

41,989

Cayenne81 napisał/a:

Natka zrób jej badania krwi i moczu.

Może przegrzałaś ją? Może po prostu tak będzie jakiś czas,aż się uodporni.
Badania nie zaszkodzą.

lena raczej na to że zmarzła bo u niej w pokoju jest bardzo zimno nie wiem czemu jak się pali w kominku to ciut cieplej nic nie daje jak grzejnik grzeje.
i dziś przeniosłam jej łózko to mojego pokuju trudno u nas jest cieplej jeszcze jak mi tak choruje lepiej mieć ją na oku. mąż ma już fochy trudno..

A badanie dobry pomyśł

41,990

Natka może kaloryfer zapowietrzony,a przede wszystkim może warto go na nowy wymienić bo podejrzewam że żeliwne  macie.A w ogóle czy palicie w centralnym na tyle aby ten kaloryfer zdążył się rozgrzać?

Posty [ 41,926 do 41,990 z 49,633 ]

Strony Poprzednia 1 644 645 646 647 648 764 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Jak żyć ze sobą po ślubie? Netkafejka :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024