Lena
Fajne te kozaczki, jedne i drugie, takie mi się właśnie podobają ![]()
41,666 2015-10-22 17:56:45
41,667 2015-10-22 18:19:36
Nawiedziła mnie dziś teściowa.Wpadła wracając od lekarza bo mąż miał ją do domu zawieźć.
Chwilami jestem tą jej burakowatością po prostu zdołowana.Włazi do domu bez pukania,bez dzień dobry i od progu pyta czy jest jej synek.
Potem udziela mi cennych rad jak powinnam córce mierzyć temperaturę.
A jak wychodziła to też ani do widzenia ani pocałuj mnie w dupę...
Wiesz moja siostra się tak zachowuje.
Czasem było mi wstyd jak do nas przyjechała i ani be ani me,zadnego przywitania.
Póki co zerwałam z nią kontakt bo mam dosyć,zrobiła idiotów ze wszystkich w rodzinie,niczego nie doceniła to niech sama sobie radzi.
Gojka Jak nie mama to teściowa trafiło Ci się że hej ![]()
Aga u mnie za to kozaki się nie dopinają na górze ![]()
41,668 2015-10-22 18:36:25
gojka102 napisał/a:Nawiedziła mnie dziś teściowa.Wpadła wracając od lekarza bo mąż miał ją do domu zawieźć.
Chwilami jestem tą jej burakowatością po prostu zdołowana.Włazi do domu bez pukania,bez dzień dobry i od progu pyta czy jest jej synek.
A jak wychodziła to też ani do widzenia ani pocałuj mnie w dupę...Wiesz moja siostra się tak zachowuje.
Czasem było mi wstyd jak do nas przyjechała i ani be ani me,zadnego przywitania.
Póki co zerwałam z nią kontakt bo mam dosyć,zrobiła idiotów ze wszystkich w rodzinie,niczego nie doceniła to niech sama sobie radzi.Gojka Jak nie mama to teściowa trafiło Ci się że hej
Aga u mnie za to kozaki się nie dopinają na górze
Twoja siostra jest starszą czy młodsza?
Wiesz,myślę sobie,że może ja po prostu konfliktowa jestem,może to moja wina,że mam taką teściową i mamę.:)
Ale za to mój tata jest w porządku:)
Ja na zimę mam Mustangi długie,szare i na koturnie,dwie pary glanów-jedne srebrne,drugie w kwiatki i takie wyższe trekingi na spacery z psem.
41,669 2015-10-22 18:59:39
Nawiedziła mnie dziś teściowa.Wpadła wracając od lekarza bo mąż miał ją do domu zawieźć.
A jak wychodziła to też ani do widzenia ani pocałuj mnie w dupę...
było jej GOJKA POWIEDZIEĆ,TU NIE OBORA!
41,670 2015-10-22 19:01:21
Ja prawie cały zeszły rok przechodziłam w sportowych butach firmy sketchers, bardzo wygodne buciki i do moich ulubionych jeansów idealne
Zimowe buty, to mam wysokie kozaczki na grubym koturnie i buty typu glany.Żadko kupuję buty zimowe, bo zawsze mam problem ze znalezieniem odpowiednich, kozaczki mi się bardzo podobają, ale że mam zawsze za chude łydki, to wszystkie kozaki są na mnie za szerokie i odstające.
ja też tak kiedyś miałam,teraz ładnie kozaki opinają mi łydkę
41,671 2015-10-22 19:45:57
Ręce mi opadają, mała mi coś dostała gorączki z 38,2 dałam czopka i poszła spać...ja nie wiem czemu choruje wszystko dobrze robię 3 dni w przedszkolu i chora.
41,672 2015-10-22 22:55:04
Natka ja tak miałam z małym w zeszłym roku. A w tym dopiero raz był chory i tylko parę dni opuścił. Z małą jak chodziła do przedszkola miałam to samo.
41,673 2015-10-23 04:41:21
Teraz taka pogoda i dużo ludzi choruje
w przedszkolu dużo dzieci to tym bardziej ,jedno łapie od drugiego
41,674 2015-10-23 04:45:14 Ostatnio edytowany przez Smużka (2015-10-23 06:38:20)
Moja mała co chwile sie budziła. Mówi że bola ja dziąsła może jej 6 idzie nie za szybko? Dziś pójdę do lekarza z nią.
Nie mogłam zbić jej gorączki dałam czopka i czekam i czekam ciągle nie spada i musiałam dać jej drugiego innego i dopiero spadła gorączka, tak się zdenerwowałam nie wiedziałam co ma robić. mała mi kaszle i ma katar i bardzo czerwone policzki i tylko mówi o tym dziąśle
41,675 2015-10-23 07:47:16
Natka mała poszła do przedszkola więc trochę swoje odchorować musi.Większość dzieci to przerabia.
Koleżanki córka ma 3 lata ,od września poszła i praktycznie cały czas jest chora,tzn cały czas ma kaszel.
Co do zębów nie pomogę.
41,676 2015-10-23 07:49:33
To ja chyba miałam dobrze bo moja mama była super a teściowa ujdzie.
Natka tak to jest że dzieci chorują i to nie jest takie proste.Trzeba siły i cierpliwości żeby to przetrwać.
Te buty co ostatnio kupiłam to długie kozaczki i też miałam problem żeby się dopięły.Wychodzi na to że robią buty na extra szczupłych.
41,677 2015-10-23 08:00:55
U nas w przedszkolu tak samo, dużo dzieci chorych. A pogoda też do kitu, dzisiaj mżawka jest i wieje. Kijki odpuszczam dzisiaj, miałam zaproszenie żeby na basen iść ale się raczej nie wyrobie. Znajomi nas zaprosili a jutro i pojutrze mam szkołę.
Ja mam z mamą taki sobie kontakt. Teściowa złota kobieta ale ma ostatnio focha na mnie, choć powoli jej przechodzi.
41,678 2015-10-23 08:10:36
ja siedzę i myślę,iść czy nie
raczej idę,od rana palę jeden za drugim
niech mi obrzydną te obrzydliwce na zawsze
41,679 2015-10-23 08:43:16 Ostatnio edytowany przez Smużka (2015-10-23 10:23:04)
Zaraz do lekarza idę z mała. Taka słaba jest ledwo ja ubrałam..
uf to nic poważnego tylko lekko gardło czerwone dostała mi syropy na gorączke ma dłam co 4 godziny podawać i jakiś ziołowy i do gardła psikać i przepisał antybiotyk w osteczności jak będzie co raz gorzej..
41,680 2015-10-23 12:18:01
To kuruj natka małą,niech wraca do zdrowia.
Plusem chorowania teraz jest to że jak pójdzie do szkoły już tak łapać nie będzie.A to ważne bo w pierwszej klasie dzieci przez nieobecność dużo tracą.
Pigwa jak tam rzuciłaś palenie? ![]()
Myslę że żadne sposoby oprócz przestawienia sobie w głowie myslenia nie pomogą,trzeba po prostu przestać chcieć palić i już.
A ja upichciłam gołąbki,będą na 2 dni.
41,681 2015-10-23 12:28:19 Ostatnio edytowany przez Dolly85 (2015-10-23 12:28:54)
Hej.
Przestać palić albo się "przepalić" doprowadzić do zieloności
, mi tak się zdarzyło i fajki odłożone na kilka dni ale potem zabrakło silnej woli. Chociaż mi by wystarczyło gdyby mój maż też rzucił i mnie wspierał a ja jego, ale na to nie liczę bo ten tylko się czymś zdenerwuje czy zirytuje to już leci i kupuje, a jak kupuje to ja też. Nie umiem nie palić jak wiem że on pali i czuje dym z balkonu.
Gołąbki niam niam. Teraz mi by się przydała awionetka
.
Natka możemy się tu wymieniać żalami na temat chorób i przedszkola. Mój jeszcze do końca tygodnia po tym zapaleniu oskrzeli siedzi w domu. A potem go puszczam znowu w świat bakterii i wirusów. Marzeniem byłoby gdyby ze 2 tygodnie pochodził.
41,682 2015-10-23 12:32:26
Lena właśnie tak mi nawet lekarza powiedział.
Nie rozumiem tylko tego dziecko koleżanki poszło do szkoły od września i nie choruje a było kiszone w domu,wiecznie zielone chude i słodyczy jej i poszło teraz do zerówki i ani jednego dnia nie opuściło i teraz się śmiej że moja tak rzekomo hartowane wiecznie na dworze raz tylko miała antybiotyk jak miałam 1.5 roku i mi tak choruje.
Codziennie podaje jej tran i bioaron c..
41,683 2015-10-23 12:43:26
Natka różnie dzieci reagują.
Mój starszy syn zanim poszedł do szkoły też nie chorował wcale prawie.
W zerówce przynajmniej raz w miesiącu,w styczniu pamiętam pojechałam do alergologa i potem jakoś te choroby się zmniejszyły.
Poly mnie teraz to bym nie paliła z uwagi na cenę papierosów.JAkoś szkoda wydać mi prawie 15 zł dziennie czy nawet 2-3 razy w tygodniu.
41,684 2015-10-23 12:45:05
No wiem ceny są kosmiczne ale nie działają na ludzi którym na chleb nie brakuje.
41,685 2015-10-23 12:47:15
No wiem ceny są kosmiczne ale nie działają na ludzi którym na chleb nie brakuje.
Oczywiście że nie działają.
Widzę to codziennie u siebie w sklepie.
Zywność biorą na krechę,a na fajki i alkohol wyciągają kasę.
Wcale sobie sprawy nie zdają że za te 20 zł dziennie mógłby być np.dobry obiad.
41,686 2015-10-23 12:51:48
Lena no tak jest ja za 20 zł ma obiad i to nawet dobry.
Jak moja mała chce pić te syropy na gorączkę czemu ja jej wcześniej nie dawałam tylko mi chodzi i chce..
Poly moja oby wyzdrowiała do środy bo maja te pasowanie i szkoda by nie była..
41,687 2015-10-23 12:54:33 Ostatnio edytowany przez Dolly85 (2015-10-23 12:55:27)
Mój też ma pasowanie w środę , matko zaś się prosić o 2 godziny wolnego, jak ja tego nie lubię.
No właśnie też mnie dziwiło, że dziecko takie duże a Ty jej ciągle czopki aplikujesz to z pewnością niekomfortowe dla niej.
41,688 2015-10-23 12:56:31
Ja tam używałam przeważnie panadol syrop.
A mój dzwonił czy wędlinki swoje chcę bo kumpel z poznańskiego pochodzi i tam kupuje od jakiegoś rzeźnika.Tak więc w niedzielę nazwozi trochę dobroci ![]()
41,689 2015-10-23 13:02:57
poly bo przez 4 lata nie chciała pić syropów i zawsze to była jedna wielka walka nawet jak słodkie było,dlatego nie miała wyjścia.
Ja jej podaje paracetamol plus imuprofem ma dawki lekarz mi napisał co i jak.
41,690 2015-10-23 13:29:19
Natka naraz paracetoamol i ibum?
Z tego co wiem dziecku to się daje tak ale na przemian.
41,691 2015-10-23 13:48:50
lena na przemian raz ten raz.
Jasna cholera jeszcze maż wrócił z grypa jelitową..
41,692 2015-10-23 13:50:50
Skąd wiesz że jelitówka,może jakieś zatrucie?
Bo jak jelitówka to współczuję...
41,693 2015-10-23 14:18:50
lena mówi że żołądek skręca wymiotuje i telepie zimno..no ma chwile spokoju zasnęli oboje.
41,694 2015-10-23 14:19:49
Jak nie urok to sraczka.
41,695 2015-10-23 14:22:15
A ja już dzisiaj zaliczyłam przed pracą wyrwanie zęba u starszego,. w nocy mi płakał z bólu. Rano obdzwaniałam dentystów i w końcu udało się wkręcić. A ząb tak go bolał bo od spodu mu się ciśnie następny a ten twardo siedział. No ale dzielnie dziecko to zniosło, dostał piątaka na pocieszenie i poszedł do szkoły.
41,696 2015-10-23 14:47:10
Sto lat Pani Lucyno !
W dniu 16 października 2015 r. w miejscowości Przytyk przeżywaliśmy wyjątkowe, pełne wzruszeń święto. 100-lecie swoich urodzin obchodziła, urodzona 16 października 1915 roku, p. Lucyna Rdzanek. Uroczystość odbyła się w Urzędzie Gminy w Przytyku, gdzie życzenia, dyplomy, kwiaty i prezenty Dostojnej Jubilatce złożyli: Wójt Gminy - Dariusz Wołczyński, Przewodniczący Rady Gminy - Krzysztof Wlazło , Kierownik Wydziału Spraw Obywatelskich Delegatury Mazowieckiego Urzędu Wojewódzkiego - Zbigniew Gurtat , Dyrektor KRUS-u Radom – Teresa Bartosiewicz oraz najbliższa rodzina Jubilatki.
To chwila bardzo szczególna w życiu człowieka – tymi słowami rozpoczął przemówienie Wójt Gminy. Niewielu z nas ma możliwość obchodzenia setnych urodzin. Sto lat, to czas, który dla większości z nas - zwłaszcza na początku życiowej drogi, wydaje się nie do osiągnięcia, to czas w którym zebrać można mnóstwo doświadczeń i mądrości, przeżyć wspaniałe chwile szczęścia, radości a także smutków. Życzymy aby kolejne lata mijały Pani w atmosferze miłości i wsparcia najbliższych. Niech szczęście, jakim obdarzył Panią los przyniesie wiele pogody ducha, a dzień tak zacnego jubileuszu będzie dla Pani okazją do spotkań z rodziną i przyjaciółmi.
Był piękny tort oraz symboliczna lampka szampana. Wzniesiono toast : 200 lat niech żyje, 200 lat żyje nam……
Dostojna Jubilatka urodziła się w Wyśmierzycach, w 1942 roku wyszła za mąż. Jest matką pięciorga dzieci (3 synów i dwie córki). Doczekała się również 11 wnucząt i 16 prawnucząt .
Jubilatce życzymy dalszych lat w zdrowiu i szczęściu.
41,697 2015-10-23 14:48:07
A ja już dzisiaj zaliczyłam przed pracą wyrwanie zęba u starszego,. w nocy mi płakał z bólu. Rano obdzwaniałam dentystów i w końcu udało się wkręcić. A ząb tak go bolał bo od spodu mu się ciśnie następny a ten twardo siedział. No ale dzielnie dziecko to zniosło, dostał piątaka na pocieszenie i poszedł do szkoły.
Dzielne masz dziecko.
Moja nie chcę kropić oczko...:( nie ma już pomysłu jak ja namawiać.
41,698 2015-10-23 14:49:01
ale nadali nagłówek 1OO STO LAT PANI LUCYNO
widzę że zdjęcia nie weszły
41,699 2015-10-23 15:40:59
Plusem chorowania teraz jest to że jak pójdzie do szkoły już tak łapać nie będzie.A to ważne bo w pierwszej klasie dzieci przez nieobecność dużo tracą.Pigwa jak tam rzuciłaś palenie?
Myslę że żadne sposoby oprócz przestawienia sobie w głowie myslenia nie pomogą,trzeba po prostu przestać chcieć palić i już.A ja upichciłam gołąbki,będą na 2 dni.
ostro walczę z nałogiem
robił mi najpierw maszyną z płytkami
pózniej poprosił mnie do drugiego pokoju i mówi kładz się,ja a po co?
zrobił mi akupunkturę,żeby to szlag trafił jak to bolało!
te miejsca mi pozaklejał plastrami i w uszach mam plastry ,po tygodniu mam je wyjąć
te igły są strasznie długie i z takim jakby gwintem,jak nimi przekręcał to myslałam że mu kopa zasadzę
jak zdjęłam łapy z tych płyt ,mówi zobacz ile tego czarnego syfu na płytkach
na razie się trzymam,boże abym tylko wytrwała!
41,700 2015-10-23 15:46:20
Plusem chorowania teraz jest to że jak pójdzie do szkoły już tak łapać nie będzie.A to ważne bo w pierwszej klasie dzieci przez nieobecność dużo tracą.Pigwa jak tam rzuciłaś palenie?
Myslę że żadne sposoby oprócz przestawienia sobie w głowie myslenia nie pomogą,trzeba po prostu przestać chcieć palić i już.A ja upichciłam gołąbki,będą na 2 dni.
LENA ja czy chcę czy nie chcę ale ja muszę
uwielbiam palić,ile ja dziś łez wylałam że nie wolno mi zapalić ani jednego
u nich w gabinecie ryczałam jak nie normalna
na trzech łóżkach leżały osoby z pijawkami,kuzwa jakie te france są olbrzymie,wydoją tej krwi ,ja znałam pijawki takie malutkie
strasznie to drogie,babka płaciła 300zł,miała ich 10,wszyscy mówili ze to najlepsze lekarstwo
41,701 2015-10-23 15:50:39
ja jeszcze dostałam NANO SITO na oczyszczenie organizmu
dobrze że wzięłam więcej kasy ,skasowali mnie 170zł,jak pomoże to lecę z flaszką,ROBERT powiedział że on stawia
tak w ogóle to jestem umówiona na 6 grudnia na leczenie POCHP, jak zacznę palić to mam się nie pokazywać!
41,702 2015-10-23 16:04:18
Natka różnie dzieci reagują.
W zerówce przynajmniej raz w miesiącu,w styczniu pamiętam pojechałam do alergologa i potem jakoś te choroby się zmniejszyły.Poly mnie teraz to bym nie paliła z uwagi na cenę papierosów.JAkoś szkoda wydać mi prawie 15 zł dziennie czy nawet 2-3 razy w tygodniu.
LENA nie masz tego nałogu i nie wiesz jak to ciężko rzucić!
to tak jakbym ja powiedziała alkoholikowi by rzucił picie,wydaje mi się to takie proste
na drugi dzień straszny ból głowy,wymioty i wystarczy
po papierochach tak się nie dzieje,jak nawet głowa boli to można zwalić na pogodę a nie na pety!
41,703 2015-10-23 16:05:36
tu trzeba doliczyć wielką cenę zdrowia!
41,704 2015-10-23 16:08:01
Ja tam używałam przeważnie panadol syrop.
A mój dzwonił czy wędlinki swoje chcę bo kumpel z poznańskiego pochodzi i tam kupuje od jakiegoś rzeźnika.Tak więc w niedzielę nazwozi trochę dobroci
nie mam dalej apetytu,zęby chyba z 8 razy myłam
niech ten syf ze mnie wyjdzie
41,705 2015-10-23 16:11:01
nasz zawsze ze mną chodził po lekarzach to na razie dzielnie siada na fotel
jak kiedy przyjdzie borowanie z dojsciem do nerwa to pewnie przestanie dzielnie siadać na fotelu
41,706 2015-10-23 17:35:39
Cayenne81 napisał/a:Natka różnie dzieci reagują.
W zerówce przynajmniej raz w miesiącu,w styczniu pamiętam pojechałam do alergologa i potem jakoś te choroby się zmniejszyły.Poly mnie teraz to bym nie paliła z uwagi na cenę papierosów.JAkoś szkoda wydać mi prawie 15 zł dziennie czy nawet 2-3 razy w tygodniu.
to tak jakbym ja powiedziała alkoholikowi by rzucił picie,wydaje mi się to takie proste
po papierochach tak się nie dzieje,jak nawet głowa boli to można zwalić na pogodę a nie na pety!
Pigwa wiem że ciężko to rzucić,bo sama byłam nałogowym palaczem ok 8 lat.
Ciężko było na początku ale dałam radę,nie powiem dużo pomogło mi to że mój mnie ganiał za te fajki,w końcu stwierdziłam że nie będę się chodzić i chować po kątach.
41,707 2015-10-23 18:21:28
Jak wam mija wieczór?
Mała coś się meczy kaszel.
Spała mi tylko godzinę i już spać chce ale musze poczekać by dać dawkę syropu.
Mąż już ożył to jednak nie jelitowka
41,708 2015-10-24 04:00:21
PIGWA napisał/a:Cayenne81 napisał/a:Natka różnie dzieci reagują.
po papierochach tak się nie dzieje,jak nawet głowa boli to można zwalić na pogodę a nie na pety!mój też po ślubie ganiał mnie z petami,pózniej dał sobie spokój
Pigwa wiem że ciężko to rzucić,bo sama byłam nałogowym palaczem ok 8 lat.
Ciężko było na początku ale dałam radę,nie powiem dużo pomogło mi to że mój mnie ganiał za te fajki,w końcu stwierdziłam że nie będę się chodzić i chować po kątach.
41,709 2015-10-24 04:02:23
PIGWA napisał/a:Cayenne81 napisał/a:Natka różnie dzieci reagują.
po papierochach tak się nie dzieje,jak nawet głowa boli to można zwalić na pogodę a nie na pety!Pigwa wiem że ciężko to rzucić,bo sama byłam nałogowym palaczem ok 8 lat.
co ja zrobiłam w środku twojego postu napisałam!
LENA łatwiej rzucić po 8 latach niż prawie 40 stu
41,710 2015-10-24 04:04:11
ale lenistwo wszystkich wczoraj ogarnęło!
mnie się chce palić!
41,711 2015-10-24 06:05:36
Witam. Moja mała nie śpi od 4.30.
41,712 2015-10-24 09:03:27
Hej.
JAk tam natka mała? lepiej juz trochę?
Pigwa wiem że nie ma co porównywać 8 lat do 40,ale nałóg ten sam,po porostu trzeba chcieć rzucić i tyle.Innej skuteczniej metody nie znam ![]()
Pogoda dzisiaj brzydka,jeszcze przestawienie czasu,znowu ciemno szybko będzie.
Co tam dzisiaj porabiacie?
Ja większe porządki
Chyba sałatkę jarzynową zrobię bo dawno nie było.
41,713 2015-10-24 09:56:33
Lena nie bardzo cała noc gorączka 39.5 syrop z dwie godziny działal. Bardziej mi kaszle. Dziś wykupie antybiotyk ale może rano jej podam jutro. Narazie piję mi herbatę z lipy i majeranku z miodem. I nie wiem już od czego ma ta gorączkę.
41,714 2015-10-24 10:21:16
My dziś sprzedajemy małą dziadkom i na większe zakupy.
41,715 2015-10-24 10:54:52
Hej.
JAk tam natka mała? lepiej juz trochę?
Pigwa wiem że nie ma co porównywać 8 lat do 40,ale nałóg ten sam,po porostu trzeba chcieć rzucić i tyle.Innej skuteczniej metody nie znam
Pogoda dzisiaj brzydka,jeszcze przestawienie czasu,znowu ciemno szybko będzie.
Co tam dzisiaj porabiacie?
Ja większe porządkiChyba sałatkę jarzynową zrobię bo dawno nie było.
ja gotuje obiad,pózniej pojedziemy do syna siostry do szpitala,pózniej relaks
nasi po obiedzie wracają do domu,przyczepa przecudna,jak nówka
teraz dzwoniłam jadą do primarku,ciekawe co będzie ciekawego
41,716 2015-10-24 10:56:23
My dziś sprzedajemy małą dziadkom i na większe zakupy.
myślałam że zabierasz żonę na kolacje przy świecach!
41,717 2015-10-24 11:21:47
A u mnie taka piękna pogoda aż żal mi małej że chora.
Jutro wybory ktoś się wybiera?
41,718 2015-10-24 11:31:11
Ja na wybory się nie wybieram,za daleko musiałabym jechać z 12 km akurat jutro nie mam czym.
Natka może zrezygnuj z tego miodu? Kiedyś też go uzywałam jak chora byłam,ale potem się dowiedziałam że lepiej go nie brać bo podrażnia bardziej gardło.
A dzieciom nie dawałam w ogóle bo nie ruszą takich mikstur.
Pigwa to chyba będziesz spała w tej przyczepie jak wrócą ![]()
Marcin udanych zakupów,dobrze wam zrobi wyjscie tylko we dwoje chociażby na te zakupy.
A mała na piersi czy butelkę wcina?
41,719 2015-10-24 12:25:11 Ostatnio edytowany przez Martainn (2015-10-24 12:25:26)
Na cycku. Odciągnie trochę do butli jakby mała chciała bo nei wiadomo ile nam zejdzie. Wczoraj nie spała np. cały dzień poza 3 drzemkami po ok 30 minut. Za to śpi calutką noc z dwoma przerwami na jedzenie. Wstaje po 8, koło 9. Wysypiamy się.
41,720 2015-10-24 12:48:54
lena o dziwo moja mała chętnie pije takie herbatki, właśnie wole ją takimi domowymi sposobami poleczyć po co to zaraz antybiotyk.
Nawet lekarz sam zalecił że lepiej taki herbatki
A co do miodu to nie wiem faktycznie więcej jej nie dam z miodem.
Na razie nie ma gorączki a ostatnio syrop brała o 6,30.
41,721 2015-10-24 12:57:07
Na cycku. Odciągnie trochę do butli jakby mała chciała bo nei wiadomo ile nam zejdzie. Wczoraj nie spała np. cały dzień poza 3 drzemkami po ok 30 minut. Za to śpi calutką noc z dwoma przerwami na jedzenie. Wstaje po 8, koło 9. Wysypiamy się.
To dobrze że umie z butelki pić.
Dobrze że nocki macie dobre,widocznie odsypia cały dzień.
Natka może już jej gorączka minie.
Używał ktoś z was orzechów piorących? Tak się zastanawiam czy kupić,a w internecie różnie piszą.
41,722 2015-10-24 13:11:39
A ja jestem w szpitalu. Wczoraj męża pogotowie zabrało. Czekamy na wyniki i zobaczymy co dalej.
41,723 2015-10-24 13:18:31
A ja jestem w szpitalu. Wczoraj męża pogotowie zabrało. Czekamy na wyniki i zobaczymy co dalej.
O matko a co mu się stało?
41,724 2015-10-24 13:27:12
Bombelini napisał/a:A ja jestem w szpitalu. Wczoraj męża pogotowie zabrało. Czekamy na wyniki i zobaczymy co dalej.
Ból w klatce piersiowej, oddechu złapać nie mógł.
41,725 2015-10-24 13:29:36
Cayenne81 napisał/a:Bombelini napisał/a:A ja jestem w szpitalu. Wczoraj męża pogotowie zabrało. Czekamy na wyniki i zobaczymy co dalej.
O matko i co lekarz mówi?
Lena nie używałam takich orzechów nawet ostanio się zastanawiałam czy nie kupić.
Ma nadziej że minie na gorączka
41,726 2015-10-24 13:35:08
Cayenne81 napisał/a:Bombelini napisał/a:A ja jestem w szpitalu. Wczoraj męża pogotowie zabrało. Czekamy na wyniki i zobaczymy co dalej.
Mam nadzieję że to nic poważnego,oby okazało się jakimiś nerwobólami tylko.Powodzenia.
41,727 2015-10-24 13:59:56
Ja na wybory się nie wybieram,za daleko musiałabym jechać z 12 km akurat jutro nie mam czym.
Natka może zrezygnuj z tego miodu? Kiedyś też go uzywałam jak chora byłam,ale potem się dowiedziałam że lepiej go nie brać bo podrażnia bardziej gardło.
A dzieciom nie dawałam w ogóle bo nie ruszą takich mikstur.Pigwa to chyba będziesz spała w tej przyczepie jak wrócą
Marcin udanych zakupów,dobrze wam zrobi wyjscie tylko we dwoje chociażby na te zakupy.
A mała na piersi czy butelkę wcina?
LENKA jak pojedziemy latem gdzieś to na pewno!
o ile jej ci rumuni nie sprzedadzą!
jakby był czas to teraz można kupić tanio,tylko kiedy mają po nie jezdzić?
ADAS jak zobaczy pewnie powie że to jego domek i go zostawią
41,728 2015-10-24 14:01:32
MARCIN jak mała taka dobra to machnijcie sobie synka i będą wszystkie dzieci
41,729 2015-10-24 14:03:14
Martainn napisał/a:Na cycku. Odciągnie trochę do butli jakby mała chciała bo nei wiadomo ile nam zejdzie. Wczoraj nie spała np. cały dzień poza 3 drzemkami po ok 30 minut. Za to śpi calutką noc z dwoma przerwami na jedzenie. Wstaje po 8, koło 9. Wysypiamy się.
To dobrze że umie z butelki pić.
Dobrze że nocki macie dobre,widocznie odsypia cały dzień.Natka może już jej gorączka minie.
Używał ktoś z was orzechów piorących? Tak się zastanawiam czy kupić,a w internecie różnie piszą.
ja nie używam to CI nic na ten temat nie powiem
41,730 2015-10-24 14:04:36
jak to co chwila coś się zmienia w życiu nas bywalców kafejki
dużo zdrówka dla męża