Marcelinka spoko. Rośnie jak na drożdżach. Próbuje po swojemu coraz więcej gadać. Dużo się uśmiecha.
Z żoną już wtedy doszliśmy do porozumienia. Czyli tak jak u nas normalnie:D Mała tylko weszła w ten kolejny skok rozwojowy no i wczoraj w nocy nie spała za bardzo, więc żona była mocno zmęczona to zabrałem małą koło 5 żeby sobie pospała. U mnie przespała ze 2 godziny. Ale ogólnie wszystko jest ok. Powoli leci.
41,471 2015-10-19 07:49:05
41,472 2015-10-19 09:17:23
Ja siedzę sobie i dziwnie się czuję.Zawsze u nas w domu było za ciasno, za głośno.Nieraz myślałam o chwili spokoju o jakimś dodatkowym pokoju żeby wybyć i mieć święty spokój.
A teraz właśnie tak jest,pusto.Dziwnie się czuje.Muszę się przyzwyczaić do tego nowego.
NIKI ja bym chciała tak z miesiąc takiego spokoju!
41,473 2015-10-19 09:20:40
Martainn napisał/a:Zły jestem. Wstałem o 5 żeby na 6 na siłownię iść. A tam do 6:30 nikt nie przyjechał. Więc poszedłem do pracy. A mogłem godzinę dłużej spać.
Życzę Ci żeby to nie było "Jaki poniedziałek taki cały tydzień "
Ale na serio też bym się wkurzyła,na szczęście w weekend śpimy godzinę dłużej
Jak tam Marcelinka? Z żoną doszedłeś do porozumienia?Niki chyba przeżywasz syndrom opuszczonego gniazda.
Gojka w Anglii,Niemczech itp trzeba faktycznie uważać.
Ostatnio czytałam że w Niemczech panie przedszkolanki nasłały opiekę bo dziecko miało przybrudzone spodenki gdy do przedszkola przyszło.
W Anglii koleżanka mówi że na początku się bała jak dziecko płakało, bo tam sąsiedzi potrafią nasłać opiekę z byle powodu.
moim zdaniem to przesadzają z wychowywaniem dzieci!
mądra matka nie skrzywdzi dziecka a klaps to nie jest jakieś bicie po twarzy
czyta się co dzieciaki robią w szkole,rodzice idą z dzieckiem a nie nauczycielem i tak to się dzieje
41,474 2015-10-19 09:27:01
dziś mam nerwowy poniedziałek!
ten cholerny przetarg ,mój pojechał bo musi kupić dzieciom co tam chcieli,aby tylko zdążył do 10 złożyć ofertę,jeszcze będę dzwonić by njie zapomniał wpisać ceny za metr lokalu
z tym się czeka do konca,nie wiadomo ilu będzie oferentów
nie może poczekać na otwarcie ofert bo mały wychodzi o 11/30 ze szkoły a w tym czasie otwierają oferty
wczoraj prosiłam go by został parę minut na świetlicy,nie on zadzwoni kto wygra
ręce i majtki opadają
41,475 2015-10-19 10:00:59
niki71 napisał/a:Ja siedzę sobie i dziwnie się czuję.Zawsze u nas w domu było za ciasno, za głośno.Nieraz myślałam o chwili spokoju o jakimś dodatkowym pokoju żeby wybyć i mieć święty spokój.
A teraz właśnie tak jest,pusto.Dziwnie się czuje.Muszę się przyzwyczaić do tego nowego.NIKI ja bym chciała tak z miesiąc takiego spokoju!
Co to za spokój, w domu pusto a ze wszystkimi problemami dalej do mnie przychodzą.
Ale nie jest źle.
Pigwa trzymam kciuki żebyście wygrali przetarg.
Co do klapsa to się zgadzam,jeszcze nikt od tego nie umarł.Bez przesady tam gdzie nie trzeba to każdy się wtrąca a jak naprawdę dziecku krzywda się dzieje to każdy nagle głuchy.Dopóki do tragedii nie dojdzie.
Dlatego czasem sobie myślę że bardziej niektórym dorosłym przydał by się porządny wp.....l
41,476 2015-10-19 12:12:02
czekamy na telefon,już ponad pół godziny i cisza
41,477 2015-10-19 12:28:08
A ja czekam u dentysty czy mnie przy mnie bo mi plaba z zęba wypadła i tak mnie boli..
41,478 2015-10-19 12:39:46
zadzwonili że wygraliśmy!
aby nie było tak jak poprzednio,telefon że wygraliśmy a na drugi dzień telefon że nie zachowane procedury i przetarg unieważniony!
myślę że będzie dobrze
41,479 2015-10-19 12:51:26
No to gratki!
Pigwa masz takie problemy ze zdrowiem że jak to czytam to normalnie nóż się w kieszeni otwiera, domyślam się że te cholerstwo po tylu latach trzyma mocno w swoich sidłach ale kobitko nie będziesz zdrowsza jeśli przy tych objawach które masz nie ograniczysz co najmniej, o rzuceniu nie mówiąc tego świństwa. Pigwa życzysz sobie zdrowia ale jednocześnie ćmikasz jak smok dalej, co ma się stać żeby Cię postawiło do pionu z tymi fajkami? Dzieci Cię nie napastują z tym żebyś to w końcu rzuciła? Bo ja bym się bała na ich miejscu.
41,480 2015-10-19 13:01:17
A ja czekam u dentysty czy mnie przy mnie bo mi plaba z zęba wypadła i tak mnie boli..
NATKA jak OGLĄDAM CHŁOPAKI DO WZIĘCIA to ASKA mówi że ją ząb boli,jak ząb boli to na pewno jest się w ciąży!
młoda dziewczyna i ma takie myślenie
41,481 2015-10-19 13:02:03
Pigwa Gratki
Kasę wplaciliscie to chyba bedzie dobrze.
Co do fajek Poly ma rację,zresztą ja tutaj cały częsci to wbijam do głowy.
Przeczytałam tez na innym wątku że chciałabyś chwilę świętego spokoju,dlaczego więc o to sie nie postarasz?
Pigwa w Twoim przypadku ten spokój jest wskazany,zacznij w końcu żyć dla siebie,a nie wciąż dla kogoś.
Wyjedź gdzieś sama czy co? Naprawdę dom się nie zawali bez Ciebie,córka da sobie radę z dzieckiem i resztą.
Poly jak tak po weekendzie?
Natka to ten zab co go leczysz?
41,482 2015-10-19 13:12:45
Lena inny. Dziś mi plaba wypadła i czekam.
41,483 2015-10-19 13:18:04
Pigwa to gratulacje!
Co do reszty się nie wypowiem.Wszyscy tu młodzi .
Można sobie tu pisać i udawać że nie ma różnicy wieku.Ale jest...
Jak Lena,.Poly ,Natka będą mieć dorosłe dzieci to wtedy można wymienić poglądy nt. temat.Może się wyprowadzą od razu po skończeniu edukacji i będzie spokój.Znajdą sobie dobrze płatną pracę i nic nie będą chciały od rodziców.Życzę wam tego.
Pigwa te chłopaki do wzięcia to kabaret.Nie wiem czy ta Aśka z Ryśkiem są prawdziwi ,skąd by wzięli takich oszołomów.
Dno.
41,484 2015-10-19 13:19:17
Natka a jak z tą pracą co koleżanka obiecała? Idziesz?
41,485 2015-10-19 13:24:55
Jak Lena,.Poly ,Natka będą mieć dorosłe dzieci to wtedy można wymienić poglądy nt. temat.Może się wyprowadzą od razu po skończeniu edukacji i będzie spokój.Znajdą sobie dobrze płatną pracę i nic nie będą chciały od rodziców.Życzę wam tego.
Ale w sumie Niki o co Ci chodzi?
Bo nie wiem o Ciebie czy o Pigwę?
41,486 2015-10-19 13:26:35
Pigwa Gratki
Kasę wplaciliscie to chyba bedzie dobrze.
Co do fajek Poly ma rację,zresztą ja tutaj cały częsci to wbijam do głowy.
Przeczytałam tez na innym wątku że chciałabyś chwilę świętego spokoju,dlaczego więc o to sie nie postarasz?
Pigwa w Twoim przypadku ten spokój jest wskazany,zacznij w końcu żyć dla siebie,a nie wciąż dla kogoś.
Wyjedź gdzieś sama czy co? Naprawdę dom się nie zawali bez Ciebie,córka da sobie radę z dzieckiem i resztą.Poly jak tak po weekendzie?
Natka to ten zab co go leczysz?
LENA ,NIKI dziękuje za gratki
dziś plecak od razu wyniosłam na górę
przyjdzie córka to będzie odrabiać lekcje z małym do 22
to nie mój kuzwa obowiazek,robiłam to by jej pomóc
wczoraj jak wrócili z imprezy,poprosiłam ją by nam napisała tą ofertę
zrobiła to z takimi nerwami że hej
ja nie jestem od niej zależna to oni są od nas zależni!
LENA my wpłaciliśmy wadium tylko że na poczcie nie w kasie szpitala i kasy nie było na ich koncie
ich nie obchodziło że wpłacone u nich kasy nie było
41,487 2015-10-19 13:31:04
Pigwa gratulacje i masz rację. Masz dorosłe dzieci. Niech w końcu zaczną żyć swoim życiem, bo jak oni są potem poradzą nie daj Boże tfu... was kiedyś zabraknie. Ja od początku muszę wszystko sam. Tzn. rodzice mocno chcą pomagać, aż za mocno, ale ja chcę sam. Inaczej jest wtedy. Bardziej się wszystko szanuje.
41,488 2015-10-19 13:33:09
wczoraj jak wrócili z imprezy,poprosiłam ją by nam napisała tą ofertę
ja nie jestem od niej zależna to oni są od nas zależni!
Właśnie dlatego nalezy Ci się chwila wytchnienia,to nie że ja po złości piszę ![]()
Pigwa z Twoimi problemami zdrowotnymi powinnaś być mniej obciążona obowiązkami które w zasadzie nie należą do Ciebie.
41,489 2015-10-19 13:35:16
Bardziej się wszystko szanuje.
I docenia.
41,490 2015-10-19 13:35:35 Ostatnio edytowany przez Dolly85 (2015-10-19 13:43:10)
Pigwa napisał/a:wczoraj jak wrócili z imprezy,poprosiłam ją by nam napisała tą ofertę
ja nie jestem od niej zależna to oni są od nas zależni!Właśnie dlatego nalezy Ci się chwila wytchnienia,to nie że ja po złości piszę
Pigwa z Twoimi problemami zdrowotnymi powinnaś być mniej obciążona obowiązkami które w zasadzie nie należą do Ciebie.
Zgadzam się i również nie rozumiem Niki o co konkretnie Ci chodzi.
Cayenne po weekendzie mam dzisiaj małego kaca. Wczoraj wypiłam 2 piwa i kazałam mężowi otworzyć wino, pół flachy obaliłam, patrzył na mnie zdziwiony z tekstem.. "Ty jesteś pijana" no w końcu bardzo dawno temu byłam pijana i taki też był mój wczorajszy cel. Upić się.
Znów pół wieczoru prze ryczałam z powodu dziadka. Wczoraj tam byłam z tym starszym,dziadek leżał bardzo cierpiał,m wygląd tragiczny, pluł znów krwią, siedziałam tam jak na szpilkach babcia też co chwilę do niego biegła. W końcu wstał do nas zażyczył sobie kawy i pomimo bólu dostał takiego humoru,że żartami nas rozśmieszał. Chciało się śmiać przez łzy.
A najbardziej to mnie poruszyło to jak mój syn usiadł obok niego i tak całkiem zwyczajnie i naturalnie wziął sobie rękę dziadka na kolana i zaczął ją głaskać opowiadając przy tym jakieś nowinki ze szkoły.
41,491 2015-10-19 13:36:57
Ja też dużo sama sobie radzę, mało kiedy rodzice mi pomagają tylko w wyjątkowych sytuacjach.
41,492 2015-10-19 13:45:06
jak kuzwa może być dobrze!
mój domnie bym odrobiła z małym lekcje ,ja mówię że nie!
awantura gotowa
mały zatyka ręką to co napisze,jak coś zle nie da mi zetrzeć gumką,denerwuje się
ja siedzę i milion razy powtarzam ADAŚ pisz i pisz
nerwowo się wykańczam
przyniósł mu plecak i mały wyciągnął zeszyt i coś tam pisze
ciekawe co z tego wyjdzie
41,493 2015-10-19 13:48:13
Pigwa gratulacje i masz rację. Masz dorosłe dzieci. Niech w końcu zaczną żyć swoim życiem, bo jak oni są potem poradzą nie daj Boże tfu... was kiedyś zabraknie. Ja od początku muszę wszystko sam. Tzn. rodzice mocno chcą pomagać, aż za mocno, ale ja chcę sam. Inaczej jest wtedy. Bardziej się wszystko szanuje.
mam czasem naprawdę dość
kiedyś to miała i wszystko poprasowane,zero słowa dziękuje więc przestałam prasować
41,494 2015-10-19 13:51:22
Pigwa to gratulacje!
Pigwa te chłopaki do wzięcia to kabaret.Nie wiem czy ta Aśka z Ryśkiem są prawdziwi ,skąd by wzięli takich oszołomów.
Dno.
Niki ale że co.. chodzi Ci o to że nie powinniśmy się wypowiadać bo nie mamy dorosłych dzieci?. No nie mamy ale jesteśmy z tej drugiej strony jako właśnie te "dorosłe dzieci" i zdecydowanie prawie wszyscy uważamy że Pigwa za bardzo się poświęca, za mało jest doceniana itd.. To jest akurat goły fakt. Niki nikt tutaj nie neguje pomagania dzieciom w trudnej sytuacji. No kto z nas nie pomógł by dorosłemu dziecku, mając możliwości w momencie gdy to dziecko ma kłopoty, nie radzi sobie.. itd. No nikt. My nie mówimy tu o sytuacjach ciężkich tylko o wygodnictwie dzieci które mają wszystko i ich wyręczaniu przez gorliwych rodziców. To jest różnica.
41,495 2015-10-19 13:53:46
Pigwa zatem dlaczego się na to wszystko godzisz?
Wiem że kochasz swoje dzieci,swojego wnuka ale nie jesteś robotem.
Nie możesz ich we wszystkim wyręczać,ich obowiązek nie polega tylko na pójściu do pracy.
Sama piszesz że Cię denerwuje odrabianie lekcji z wnukiem,ja się nie dziwię Tobie bo wiem co to znaczy uczyć kogoś kto jest na początku edukacji.
Pigwa niech rodzice odrabiają z nim lekcje bo to ich obowiązek nie Twój.Nie może być tak że wracają do domu na gotowe.
41,496 2015-10-19 13:55:55 Ostatnio edytowany przez Cayenne81 (2015-10-19 13:58:17)
niki71 napisał/a:Pigwa to gratulacje!
Dno.Niki ale że co.. chodzi Ci o to że nie powinniśmy się wypowiadać bo nie mamy dorosłych dzieci?. No nie mamy ale jesteśmy z tej drugiej strony jako właśnie te "dorosłe dzieci" i zdecydowanie prawie wszyscy uważamy że Pigwa za bardzo się poświęca, za mało jest doceniana itd.. To jest akurat goły fakt. Niki nikt tutaj nie neguje pomagania dzieciom w trudnej sytuacji. No kto z nas nie pomógł by dorosłemu dziecku, mając możliwości w momencie gdy to dziecko ma kłopoty, nie radzi sobie.. itd. No nikt. My nie mówimy tu o sytuacjach ciężkich tylko o wygodnictwie dzieci które mają wszystko i ich wyręczaniu przez gorliwych rodziców. To jest różnica.
Otóż to.
Bo pomagać raz na jakiś czas,a pomagać cały czas a wręcz wyręczać we wszystkim to wielka różnica.
Ja jako po tej drugiej stronie powiem tyle że nie miałabym sumienia obciążać tak swoich rodziców czy teściów.
41,497 2015-10-19 14:03:04
Hej.
Zimno mi dzisiaj jak pierun, chyba wczoraj w Szamotułach tak wymarzłam...
Pigwa gratki przetargu.
I zgadzam się z dziewczynami w 100%.
41,498 2015-10-19 14:05:10
Hej.
Zimno mi dzisiaj jak pierun, chyba wczoraj w Szamotułach tak wymarzłam...
Pigwa gratki przetargu.
I zgadzam się z dziewczynami w 100%.
A co Ty sie nie chwalisz niczym ? ![]()
41,499 2015-10-19 14:10:35
Cayenne a czym mam się chwalić ? ![]()
41,500 2015-10-19 14:12:12
No tymi medalami ![]()
41,501 2015-10-19 14:16:08
Hehe otóż wczoraj byliśmy na zawodach w Szamotułach. Na 300 osób byłam w pierwszej dziesiątce. Dokładnej klasyfikacji nie było. Przeszłam 5 km w 34 min. Mam w planach poprawić ten wynik. Następne zawody w listopadzie. A więc mam trochę czasu na poprawę wyniku.
41,502 2015-10-19 14:25:54
To gratki,bardzo dobry wynik ![]()
41,503 2015-10-19 14:25:56
A tak wygląda ściana w pokoju. Tylko na kolor nie patrzeć bo do prze malowania.

41,504 2015-10-19 14:27:11
CAłkiem dobrze Wam idzie ![]()
41,505 2015-10-19 14:27:12
To gratki,bardzo dobry wynik
Dziękuje, choć trasę 5 km marzy mi się przejść w 30 min jak narazie.
41,506 2015-10-19 14:28:36
No i na półce 2 puchary stoją. Ale już foty nie wstawiam.
41,507 2015-10-19 14:41:32
No kondychę to Ty Bombelku masz!
. Miejsce bardzo bardzo dobre.
41,508 2015-10-19 14:42:11
Pracuję na nią intensywnie.
41,509 2015-10-19 14:52:00
No tak ![]()
41,510 2015-10-19 14:53:35
Tak mi się przypomniało, fajny film oglądałam ostatni pt " połączenie" thriller polecam na nudny wieczór ![]()
41,511 2015-10-19 15:02:55
Ja ostatnio mało kiedy mam oglądać TV wieczorami. Ale może kiedyś ![]()
41,512 2015-10-19 15:45:03
Gratuluję bombelku super wynik a ile medali:)
Ja czekam na męża i musimy jechać na pocztą bo mi paczki nie przysłali tylko sms żeby pączka jest na poczcie.
Mała dziś w przedszkolu była szykują się na pasowanie przedszkola będzie 28. Musze mała uczyć piosenki.
41,513 2015-10-19 16:17:08
niki71 napisał/a:Pigwa to gratulacje!
Dno.Niki ale że co.. chodzi Ci o to że nie powinniśmy się wypowiadać bo nie mamy dorosłych dzieci?. No nie mamy ale jesteśmy z tej drugiej strony jako właśnie te "dorosłe dzieci" i zdecydowanie prawie wszyscy uważamy że Pigwa za bardzo się poświęca, za mało jest doceniana itd.. To jest akurat goły fakt. Niki nikt tutaj nie neguje pomagania dzieciom w trudnej sytuacji. No kto z nas nie pomógł by dorosłemu dziecku, mając możliwości w momencie gdy to dziecko ma kłopoty, nie radzi sobie.. itd. No nikt. My nie mówimy tu o sytuacjach ciężkich tylko o wygodnictwie dzieci które mają wszystko i ich wyręczaniu przez gorliwych rodziców. To jest różnica.
NAJGORSZE to jest to że oni uważają ze tak musi być,spytam czy może małego zaadoptujemy?
przykro mi było wczoraj ,jak z wielkimi nerwami,naburmuszona pisała tą ofertę
41,514 2015-10-19 16:19:40
No tymi medalami
BOMBELINI pochwaliła się na FB ,jak pamiętam na pewno pogratulowałam
41,515 2015-10-19 16:21:03
Hehe otóż wczoraj byliśmy na zawodach w Szamotułach. Na 300 osób byłam w pierwszej dziesiątce. Dokładnej klasyfikacji nie było. Przeszłam 5 km w 34 min. Mam w planach poprawić ten wynik. Następne zawody w listopadzie. A więc mam trochę czasu na poprawę wyniku.
to z nóżkami wszystko już ok
dziękuje dziewczyny za gratki
41,516 2015-10-19 16:22:35
A tak wygląda ściana w pokoju. Tylko na kolor nie patrzeć bo do prze malowania.
kolor nie brudzący,taki sraczkowaty,na długo wystarczy
MIRIAM coś nie zagląda?
41,517 2015-10-19 16:27:16
jutro moja córcia ma urodziny,dziś miałam z rana jej napisać odpowiedniego sms,dałam sobie spokój
mama zięcia za nic nie ma cierpliwosci do dzieci,ja jak mały skonczył 9 miesięcy do dziś jestem z nim
był taki czas że bardzo zle się czułam,usztywniało mi prawą stronę,traciłam równowagę ale jakoś przetrwałam z tym maluszkiem
41,518 2015-10-19 16:37:45 Ostatnio edytowany przez Bombelini (2015-10-19 16:38:48)
Bombelini napisał/a:A tak wygląda ściana w pokoju. Tylko na kolor nie patrzeć bo do prze malowania.
MIRIAM coś nie zagląda?
Koloru dobrze nie widać na zdjęciu bo buro za oknem. W rzeczywistości jest to kolor taki ceglany. Na zdjęciu faktycznie taki jakiś haha ![]()
41,519 2015-10-19 17:39:46
Widzisz Pigwa sama masz świadomość że coś jest nie tak,więc pora to zmienić
Przynajmniej spróbuj.
41,520 2015-10-19 18:36:12
Coś mnie lewy obojczyk nie mogę reki w do góry podnieść nie wiem czemu.
U mnie zimno i ponuro.
W czwartek idę do pracy.
41,521 2015-10-19 19:27:54
Bombelku gratulacje!
Chodziło mi o to że jak wasze dzieciaczki dorosną to różnie może być.
Pigwa ale córka przegina stanowczo.Pomóc można ale przecież to jej dziecko.
41,522 2015-10-19 19:46:39
Lena ma ta paczkę i zgadzam się z tobą co do rozmiaru małe to na zdjęciu większe wygląda. Jakościowo nie jest złe jak za taką cenne.
Niki rozumiem że ci ciężko,niestety dzieciaki dorastają za x lat moje dziecko będzie dorosłe i zapewne ciężko mi będzie się roztac. Widzę po mojej mamie dalej jej ciężko że już nie mieszkam z nią że ma już swoja rodzinę.
41,523 2015-10-19 19:46:42
Bombelini napisał/a:A tak wygląda ściana w pokoju. Tylko na kolor nie patrzeć bo do prze malowania.
MIRIAM coś nie zagląda?
ŚLEPOTA zobaczyła ścianę a nie medale,wielkie sorki
41,524 2015-10-19 19:49:28
Bombelku gratulacje!
Pigwa ale córka przegina stanowczo.Pomóc można ale przecież to jej dziecko.
przyszła z pracy zjadła obiad i poszła z małym odrabiać lekcje!
teraz zamiast latać po galeriach będzie szybciej wracała do domu
41,525 2015-10-19 20:10:46 Ostatnio edytowany przez Cayenne81 (2015-10-19 20:11:24)
niki71 napisał/a:Bombelku gratulacje!
Pigwa ale córka przegina stanowczo.Pomóc można ale przecież to jej dziecko.przyszła z pracy zjadła obiad i poszła z małym odrabiać lekcje!
Brawo.
A wiesz czemu ? Bo zrobiłaś pierwszy krok nie tylko dla siebie.
Zrobiłaś też coś dla wnuka,niech dziecko odczuje że ma matkę w domu.
Niki nie wiem jak to bedzie gdy moje dzieci dorosną,wiem natomiast to że nie bedę ich wysługiwać we wszystkim.
Pigwa a twoja córka ma własną kuchnię czy stołuje się u Ciebie?
41,526 2015-10-19 21:54:43
Cześć Wszystkim
Mam do Was takie może dziwne pytania...
Czy jesteście zadowoleni ze swoich zawodów, z prac jakie wykonujecie, czy uważacie że tego właśnie chcieliście od życia?
Co rozumiecie przez słowo talent, co może być takim talentem? Jestem ciekawa Waszych opinii.
41,527 2015-10-19 22:05:09
Aga jak wiesz nie pracuję.
Z zawodu jaki posiadam wcale zadowolona nie jestem.Dokonałam kilku złych wyborów w życiu i jednym z nich był właśnie zawód.
TAlent? To no nie wiem dla mnie jakaś umiejętność którą ktoś posiada,a nie jest dana każdemu.
41,528 2015-10-19 22:10:24
Aga a skąd takie pytanie?
Ja się nie wypowiem bo pracy żadnej nie mam.I coraz bardziej działa mi to na nerwy.Mam problem i od myślenia o nim mózg mi się lasuje.
Nie wiem czy ja jakaś przewrażliwiona jestem że wszystko tak przeżywam.Ale mam wrażenie że mnie niedługo do wariatkowa odwiozą.
I weż tu człowieku nie pal.
41,529 2015-10-19 22:15:00 Ostatnio edytowany przez agnesitas (2015-10-19 22:16:50)
Aga a skąd takie pytanie?
Ja się nie wypowiem bo pracy żadnej nie mam.I coraz bardziej działa mi to na nerwy.Mam problem i od myślenia o nim mózg mi się lasuje.
Nie wiem czy ja jakaś przewrażliwiona jestem że wszystko tak przeżywam.Ale mam wrażenie że mnie niedługo do wariatkowa odwiozą.
I weż tu człowieku nie pal.
Niki, a skąd, a to przez artykuł, który ostatnio czytałam. Właśnie o odkrywaniu swoich talentów i spełnieniu się w tym co się robi.
Lena, wiem że nie pracujesz, a czujesz się spełniona jako matka i żona?
41,530 2015-10-19 22:16:04
Tak jak Lena nie jestem zadowolona z mojego zawodu.Też dokonałam złego wyboru a teraz już po ptokach.
Na dodatek wychodzi na to że mojemu dziecku źle doradziłam wybór uczelni.
Nic tylko się pochlastać.
Aga powiem ci że ty dla mnie jesteś osobą o silnej psychice.
Nie ględzisz tu nie ubolewasz nad chorobą.
Chciałabym być taka jak ty.
41,531 2015-10-19 22:20:38
niki71 napisał/a:Bombelku gratulacje!
Pigwa ale córka przegina stanowczo.Pomóc można ale przecież to jej dziecko.przyszła z pracy zjadła obiad i poszła z małym odrabiać lekcje!
No i bardzo dobrze.
Ok. zajmowałaś się nim jak był mały i pracowała.
Ale teraz niech się przywyczaja do tego że to jej dziecko.
Moja sąsiadka jak zajmowała się wnuczkiem cały dzień to jak zaczął mówić to do babci mówił :mamo!
41,532 2015-10-19 22:20:45 Ostatnio edytowany przez agnesitas (2015-10-19 22:25:41)
Tak jak Lena nie jestem zadowolona z mojego zawodu.Też dokonałam złego wyboru a teraz już po ptokach.
Na dodatek wychodzi na to że mojemu dziecku źle doradziłam wybór uczelni.
Nic tylko się pochlastać.
Aga powiem ci że ty dla mnie jesteś osobą o silnej psychice.
Nie ględzisz tu nie ubolewasz nad chorobą.
Chciałabym być taka jak ty.
Niki, dziękuję Ci za miłe słowa, ale ja wcale nie jestem taka silna, gdybyś mnie znała w realnym życiu, to miałabyś mnie dość.
Dużo by pisać i ogólnie zrażam do siebie szybko ludzi, czego przykładem jest to forum. Z tego powodu, tez mniej się udzielam.
A propos syna, to skąd wiesz, ze doradziłaś synowi złe studia? Nie radzi sobie?
41,533 2015-10-19 22:24:59
A kogo zraziłaś tutaj ? Nie zauważyłam.
A co do ludzi to coraz częściej się przekonuję że większość jest wredna.I tak jak napisałaś tu niedawno też wolę zwierzaki.
41,534 2015-10-19 22:29:22
A kogo zraziłaś tutaj ? Nie zauważyłam.
A co do ludzi to coraz częściej się przekonuję że większość jest wredna.I tak jak napisałaś tu niedawno też wolę zwierzaki.
Kogo? Ja wiem kogo, ale wolę to zostawić dla siebie.
Ja kocham zwierzątka, bo kochają bezgranicznie, nie oceniają i są wierne.
41,535 2015-10-19 22:33:27
niki71 napisał/a:Aga a skąd takie pytanie?
I weż tu człowieku nie pal.Niki, a skąd, a to przez artykuł, który ostatnio czytałam. Właśnie o odkrywaniu swoich talentów i spełnieniu się w tym co się robi.
Lena, wiem że nie pracujesz, a czujesz się spełniona jako matka i żona?
Powiem Ci za kilka lat czy jestem spełniona w obu przypadkach ![]()
Niki ja Ci powiem że w tych czasach czasem trzeba być wrednym. Kiedyś byłam za dobra i ludzie to wykorzystywali za bardzo.
Oczywiscie są granice bycia wrednym.
Nie mów że syn na studia narzeka?