Lena niby tak,ale wiesz stres jest.
a zresztą ona nawet nie zna mojego nazwiska,nawet nie zna adresu..
Miriam a co miałam powiedzieć?
no nie wytrzymam,pracodawca -bezmózg ,jeśli znów nie kłamiesz to brak mi słów
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Jak żyć ze sobą po ślubie? Netkafejka :)
Strony Poprzednia 1 … 633 634 635 636 637 … 764 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Lena niby tak,ale wiesz stres jest.
no nie wytrzymam,pracodawca -bezmózg ,jeśli znów nie kłamiesz to brak mi słów
Ba-Cha napisał/a:Miriam - ile razy dzisiaj się upewniłaś czy popełniłaś jakiegoś byka hiiiiiiiiiiiiii ?????
W przeciwieństwie do Ciebie.....hiiiiiiiiiiiiii
upewniać się nie muszę..... hiiiiiiiiiiiiii
,
gdyż.....hiiiiiiiiiiiiiipiszę poprawną polszczyzną..... hiiiiiiiiiiiiii
,
ale jeśli nawet hiiiiiiiiiiiiiizdarzy mi się błąd .....hiiiiiiiiiiiiii
to nikt mi za to głowy nie urwie..... hiiiiiiiiiiiiii
Teraz.....hiiiiiiiiiiiiiipowinnam wkleić obrazek na pół strony .....hiiiiiiiiiiiiii
, a może..... dwa obrazki..... hiiiiiiiiiiiiii
???????
gojka102 napisał/a:O nic nie kaman Ba-Cho.Tak sobie pomyślałam,że focha strzelisz.
A Ty nadal rozkosznie się chichasz.Nie tylko ''rozkosznie się chicha'', ale i zasypuje nas ''cudownymi obrazkami'' hiiiiiiiiiiiiii
Miriam, ale pojechałaś ![]()
MIRIAM tyle przeżyłam to i to przeżyje,abym tylko życiu dalej miała takie problemy
BACHA dziękuje że mnie potrafiłaś tak sprowadzić do parteru i ośmieszyć!
BACHA tyle godzin przegadanych przez telefon,zwierzeń,nigdy bym się tego po tobie nie spodziewała
co ci złego zrobiłam?
to że napisałam że nie chciałbym męża araba,ruskiego,cygana i górala!
mam prawo decydować kogo ja chcę czy nie chcę
tyle moich łez poleciało,abyś nigdy TY nie musiała płakać przez taką głupotę
ja CI życzę jak najlepiej,ja nie jestem zawzięta
boli bo ciebie najbardziej lubiłam
Może warto by koleżanki Ba-Chy z kafejek,w których się udziela sobie przeczytały.Tak ku przestrodze,z kim gadają ![]()
Nutka 23 napisał/a:Lena niby tak,ale wiesz stres jest.
Miriam a co miałam powiedzieć?no nie wytrzymam,pracodawca -bezmózg ,jeśli znów nie kłamiesz to brak mi słów
Nie nie kłamię..serio nawet nie poprosiła o pełne moje dane personalne.
LUSILJU napisał/a:Nutka 23 napisał/a:Lena niby tak,ale wiesz stres jest.
Miriam a co miałam powiedzieć?no nie wytrzymam,pracodawca -bezmózg ,jeśli znów nie kłamiesz to brak mi słów
A skąd wiesz że od tamtego nie ma Twoich danych?
Ktoś tutaj wcześniej wspomniał, że niektórzy nie udzielają się w kafejce, bo im się nie chce, albo nie mają na to ochoty.
Ja w prezencie na urodziny od męża dostałam prenumeratę miesięcznika Charaktery
Dlatego też rzadziej zaglądam, między obowiązkami przy mężu, pracą i zajmowaniem się domem, jak mam trochę wolnego, to zagłębiam się w moją nową lekturę. ![]()
Pigwa
Współczuję Ci choroby jaka Cię dotknęła i życzę dużo zdrowia a tą forumowiczką się nie przejmuj, ludzie często nie rozumieją innych, puki sami nie znajdą się w danej sytuacji.
Dlatego ja często powtarzam, że lepiej czuję się ze zwierzętami, bo one tak nie ranią.
Trzymaj się ciepło.
Nutka 23 napisał/a:LUSILJU napisał/a:no nie wytrzymam,pracodawca -bezmózg ,jeśli znów nie kłamiesz to brak mi słów
A skąd wiesz że od tamtego nie ma Twoich danych?
Bo tamten szef tak samo nie wiedziałam gdzie dokładnie mieszkam. Znał tylko moje nazwisko i ile ma lat i tyle..
Natka w tych czasach nietrudno ustalić gdzie kto mieszka ![]()
Nie odpowiadaj i nie odbieraj telefonów od tej baby.
Niech Cię straszy,przecież na własną niekorzyść działa.
Smsów od niej nie kasuj.
Lena, ale po co Ty się produkujesz i jej doradzasz. Babka pewnie do niej wydzwania, żeby odzyskać tylko kasę za skradziony towar, który ona sobie wyniosła.
Lena, ale po co Ty się produkujesz i jej doradzasz. Babka pewnie do niej wydzwania, żeby odzyskać tylko kasę za skradziony towar, który ona sobie wyniosła.
Powiedzmy że piszę w przypadku gdyby mówiła prawdę ![]()
Chociaż zakładam jakiś procent ściemniania.
agnesitas napisał/a:Lena, ale po co Ty się produkujesz i jej doradzasz. Babka pewnie do niej wydzwania, żeby odzyskać tylko kasę za skradziony towar, który ona sobie wyniosła.
Powiedzmy że piszę w przypadku gdyby mówiła prawdę
Chociaż zakładam jakiś procent ściemniania.
Natka mówi prawdę, kiedy się pomyli ![]()
Jeśli to faktycznie nie był Twój dług, to zamiast obiecywać gruszki na wierzbie trzeba było powiedzieć prawdę - nie pokryję długu, bo nie ja go zrobiłam.
nie wiem czy MIRIAM pamięta jak pisałam na początku?
wtedy to była porażka,ja zupełnie nie mogłam dobrać słów,lekarz mi zalecił dużo czytać pisać by się nie cofac w rozwoju
mnie bardzo pomaga to pisanie i czuje że teraz idzie mi dużo lepiej
Prawdę mówiąc, nie pamiętam.
Pamiętam za to Twój pierwszy post, który kafejkowiczów wprowadził w niezłą konsternację, ponieważ bardzo wulgarnym językiem opisywał patologiczne relacje między małżonkami (bicie żony, wymuszanie na niej seksu), a że napisany był w pierwszej osobie, to czytający byli przekonani, że to Ty opisujesz swoje pożycie małżeńskie. Wszystko wyjaśniło się gdy napisałaś, że treść postu skopiowałaś z Kafeterii, a tekst nie dotyczy Ciebie i Twojego męża.
jest bardzo mądry ,inteligentny,pięknie pisze,na każdy temat ma coś do powiedzenia i to mnie cieszy bardzo a nie durne błędy
Pigwa, uwierz mi, to nie Ty powinnaś płakać i się zadręczać z powodu braku umiejętności zasad ortografii lecz ta, która Ci te braki wytyka. Ty może i czasami się zamotasz, ale w przeciwieństwie do niej, nie robisz błędów w podstawowych wyrazach. Poczytałam posty Ba-chy,wiem jak Ty piszesz, więc mam porównanie. Dzisiejsze '' nie fajnie'' to nie jedyny hicior dnia dzisiejszego. Przed chwilą strzeliła kolejnego byka pisząc oddzielnie wyraz ''nie daleko'', wcześniej ''nie zniszczoną''. Tak więc babciu Pigwo, otrzyj łezki, nosek do góry, bo z poprawną pisownią, to ta pani do pięt Ci nie dorasta, a Ty głupiutka przez nią płaczesz.
Może warto by koleżanki Ba-Chy z kafejek,w których się udziela sobie przeczytały.Tak ku przestrodze,z kim gadają
Gojka, ja się w donosiciela bawiła nie będę. Która kobietka ma przeczytać, przeczyta i wnioski wyciągnie (tu więcej czytających niż piszących), pozostałe, dowiedzą się, gdy im pani Basia osobiście wyrzyga jakie są niedoskonałe.
Była pracodawczyni Natalii wcale nie musi nasyłać na nią policji, aby się zemścić. Wystarczy, że puści w obieg, wśród lokalnych pracodawców i mieszkańców, opinię o Natalii, że została zwolniona, bo kradła, i żaden potencjalny pracodawca nie przyjmie jej do pracy. Dużo to trzeba??
Pigwa, uwierz mi, to nie Ty powinnaś płakać i zadręczać się z powodu braku umiejętności zasad ortografii lecz ta, która Ci te braki wytyka. Ty może i czasami się zamotasz, ale w przeciwieństwie do niej, nie robisz błędów w podstawowych wyrazach. Poczytałam posty Ba-chy,wiem jak Ty piszesz, więc mam porównanie. Dzisiejsze '' nie fajnie'' to nie jedyny hicior dnia dzisiejszego. Przed chwilą strzeliła kolejnego byka pisząc oddzielnie wyraz ''nie daleko'', wcześniej ''nie zniszczoną''. Tak więc babciu Pigwo, otrzyj łezki, nosek do góry, bo z poprawną pisownią, to ta pani do pięt Ci nie dorasta, a Ty głupiutka przez nią płaczesz.

Musiałam wstawić ten obrazek
![]()
Nutka 23 napisał/a:Kurczę trochę się sprawy pokomplikowały.
Już piszę o co chodzi..tak jak wczoraj pisałam niby ma tej szefowej przynieść 42,42 zł bo tyle jej jeszcze brakło kasy w kasie, bo zabraniu mojej co u niej zarobiłam.
No ja niby powiedziałam że przyniosę jak będę mieć bo co miałam powiedzieć,a tak naprawdę nie miałam zamiaru...
No i dziś cały dzień dzwoni do mnie Ja nie odbieram to mi napisała sms że ma NATYCHMIAST PRZYNIEŚĆ JAK NIE TO DZWONI NA POLICJĘ.To niech dzwoni,sama na siebie bata ukręci?
Pigwa szkoda że się zawiodłaś na forumowej koleżance.
Ale za to ciesz się że z wnukiem jest dobrzeMnie te kafejki obrazkowe szczerze mówiąc jakoś odrzucają.Co wejdę w taką to nic w oczy się nie rzuca tylko te obrazki.W sumie jaki to ma sens?
Więcej obrazków niż tekstu.
tak bywa w życiu,aby takie były zmartwienia
PIGWA napisał/a:MIRIAM tyle przeżyłam to i to przeżyje,abym tylko życiu dalej miała takie problemy
BACHA dziękuje że mnie potrafiłaś tak sprowadzić do parteru i ośmieszyć!
BACHA tyle godzin przegadanych przez telefon,zwierzeń,nigdy bym się tego po tobie nie spodziewała
co ci złego zrobiłam?
to że napisałam że nie chciałbym męża araba,ruskiego,cygana i górala!
mam prawo decydować kogo ja chcę czy nie chcę
tyle moich łez poleciało,abyś nigdy TY nie musiała płakać przez taką głupotę
ja CI życzę jak najlepiej,ja nie jestem zawzięta
boli bo ciebie najbardziej lubiłamPIGWA OPANUJ SIE ,PRZEZ JAKAS BABE Z INTERNETU PŁAKAC,NIECH SIE GONI ,przegadalas godziny pewnie sie jeszcze jej zwierzałaś ,wyrazilas swoje zdanie w kwestii partnera i tu pewnie jest pies pogrzebany,urazilas jaśnie pania od obrazków
ale czy warto tym sie aż tak przejmować,to tylko wirtulandia,tak to traktuj
jestescie WSZYSCY kochani,dziękuje za wsparcie
życie jest takie krótkie,staram się nikogo nie krzywdzić,chcę być tylko zdrowa
Ktoś tutaj wcześniej wspomniał, że niektórzy nie udzielają się w kafejce, bo im się nie chce, albo nie mają na to ochoty.
Ja w prezencie na urodziny od męża dostałam prenumeratę miesięcznika CharakteryDlatego też rzadziej zaglądam, między obowiązkami przy mężu, pracą i zajmowaniem się domem, jak mam trochę wolnego, to zagłębiam się w moją nową lekturę.
Pigwa
Współczuję Ci choroby jaka Cię dotknęła i życzę dużo zdrowia a tą forumowiczką się nie przejmuj, ludzie często nie rozumieją innych, puki sami nie znajdą się w danej sytuacji.
Dlatego ja często powtarzam, że lepiej czuję się ze zwierzętami, bo one tak nie ranią.
Trzymaj się ciepło.
dzięki AGA ,przeszło minęło,łzy już wyschły ,życie toczy się dalej i aby jak najdłużej !
chcę być tylko zdrowa
Na tym się skup przede wszystkim.
Miriam napisał/a:Pigwa, uwierz mi, to nie Ty powinnaś płakać i zadręczać się z powodu braku umiejętności zasad ortografii lecz ta, która Ci te braki wytyka. Ty może i czasami się zamotasz, ale w przeciwieństwie do niej, nie robisz błędów w podstawowych wyrazach. Poczytałam posty Ba-chy,wiem jak Ty piszesz, więc mam porównanie. Dzisiejsze '' nie fajnie'' to nie jedyny hicior dnia dzisiejszego. Przed chwilą strzeliła kolejnego byka pisząc oddzielnie wyraz ''nie daleko'', wcześniej ''nie zniszczoną''. Tak więc babciu Pigwo, otrzyj łezki, nosek do góry, bo z poprawną pisownią, to ta pani do pięt Ci nie dorasta, a Ty głupiutka przez nią płaczesz.
Musiałam wstawić ten obrazek
![]()
jest mi teraz tak miło,lekko ,dzieki kochani WAM!
mieliśmy teraz gości ,brat cioteczny z żoną która pożyczyła tej mojej koleżance tej pięknej sukni na wesele
ta kiecka tak bardzo mi się podoba!
uwierzcie że ją dostałam!
jestem w szoku ,ona prawie 5stów kosztowała,ANIA nie chciała jej załozyć bo skd by wzięła kasę jakby coś się stało sukni
ja muszę ją dać do krawcowej,musi mi zwęzicć i skrócić
tak mi było głupio ,za nic nie chciałam jej wziąść,oni absolutnie nie dali mi dojść do słowa,bo my dużo im kiedyś pomogliśmy
obydwie komunie ich dzieci były u nas,pożyczki,zaproszenia na gościnę i tyle
ale mi się odwdzięczyli!
agnesitas napisał/a:Ktoś tutaj wcześniej wspomniał, że niektórzy nie udzielają się w kafejce, bo im się nie chce, albo nie mają na to ochoty.
Ja w prezencie na urodziny od męża dostałam prenumeratę miesięcznika CharakteryDlatego też rzadziej zaglądam, między obowiązkami przy mężu, pracą i zajmowaniem się domem, jak mam trochę wolnego, to zagłębiam się w moją nową lekturę.
Pigwa
Trzymaj się ciepło.dzięki AGA ,przeszło minęło,łzy już wyschły ,życie toczy się dalej i aby jak najdłużej !
Wiesz niektórzy czasem wiedzą jak trafić w czuły punkt, aby tylko dopiec do żywego. To dobrze, że już Ci minęło.
Tak jeszcze a propos Twojego stylu pisania, to nigdy nie zwracałam zbytniej uwagi czy piszesz dużymi literami czy małymi.
Natki się wszyscy czepili, bo ona pisze bardzo niezrozumiale.
PIGWA napisał/a:agnesitas napisał/a:Ktoś tutaj wcześniej wspomniał, że niektórzy nie udzielają się w kafejce, bo im się nie chce, albo nie mają na to ochoty.
Pigwa
Trzymaj się ciepło.dzięki AGA ,przeszło minęło,łzy już wyschły ,życie toczy się dalej i aby jak najdłużej !
Wiesz niektórzy czasem wiedzą jak trafić w czuły punkt, aby tylko dopiec do żywego. To dobrze, że już Ci minęło.
Tak jeszcze a propos Twojego stylu pisania, to nigdy nie zwracałam zbytniej uwagi czy piszesz dużymi literami czy małymi.
Natki się wszyscy czepili, bo ona pisze bardzo niezrozumiale.
AGA mnie badali pod kątem różnych chorób,SM,leżałam na reumatologii,jakieś badania nuklearne,rezonans wykazał co mi dolega
biorę leki,dużo czytam,piszę i jest dużo lepiej
aby szybko ta zaraza nie postępowała to jakoś będzie
teraz najbardziej mi dokucza POCHP,daje mi tak popalić że tak dycham aż do wymiotów
Pigwa absolutnie nie przejmuj sie tymi zarzutami Bachy ktora wpadla tu dosłownie i narobila zamieszania, tym bardziej ze sie znacie. Jestes super i ja bardzo ciebie polubilam.
Przyszlam sie pożegnać bo nie bede juz na forum pisac, tylko czasem czytac sobie. Mi forum duzo pomoglo w swoim czasie ale warto isc dalej. Niki, Lena, Bombelini, Poly, Marcin, Gojka, Miriam, Agnieszka, Pigwa bardzo fajnie z wami sie pisalo. Jednak cos sie ostatnio popsula ta nasza netkafejka. Mało osob tu pisze przez właśnie takie dziwne komentarze niektórych osób wiec nikt juz tu nie pisze otwarcie. Ja tez wole pisac prywatnie np na facebooku niz tutaj. Za duzo czasu tu siedzialam wcześniej i za duzo napisałam. Trudno nie usunie tego. Pozdrawiam.
Ps. Jesli ktos zechce miec ze mna kontakt to proszę piszcie na facebooku lub na maila.
Mariola na odchodź jak przeze mnie to Ja przepraszam.
Wczoraj znowu mi napisała sms że ma 5 minut i przywieść tą kasę, Ja się rozpłakałam. Maż wpadł szał pojechał do niej i zrobił jej taką aferę przy klientach , wszystko jej wygarnął. Po sanepid do zusu. A że ma sąsiadkę co w zusie jest Dyrektorem to nie problem zgłosić do niej a no się wszystkim zajmie. No ale wracając do tej szefowej to ta mu powiedziała że ja i koleżanką tą kasę ukradłyśmy z kasy i że policje wzywa. Na to mąż proszę bardzo to im wszystko powiem jak pani ludzi traktuje to tak się zdenerwowała a byli tam jeszcze inny klienci i sami zaczęli mówić że sami widzieli i słyszeli jak nas traktowała że nikt tu do pracy nie przyjdzie i niech pani czeka na inspekcję pracy za to że pracuje tu dziewczyna co ma 16 lat.
No i może da sobie spokój...
Mała dziś troszkę lepiej
Hej.
Pigwa nie przejmuj się kochana, nie warto. I bardzo fajnie że wyniki wnuczka wyszły dobrze :-)
Mariola odzywaj się na fb co u Ciebie. Szkoda że odchodzisz, choć i ja coraz mniej tu piszę.
Natka i odpuściła szefowa?
A mnie dzisiaj głowa boli, chłopaki piwo pili a ja sama butelkę wina opróżniłam :-O. Tak powolutku sączyłam nie myślałam że aż tyle było. Będę musiała iść na porządny spacer co tą głowę przewietrze.
Młody w przedszkolu, dziewczyny się jeszcze bawią. Koleżanki córci widać że tęskni ale daje radę. Wieczorem obiecałam spacer bo nie widziała jak u nas fontanny świecą więc przed snem będzie spacerek i może uda się do szpitala podjechać co się z mamą zobaczy.
Witajcie
Ba-Cha pewnie nas dalej śledzisz, więc wbij sobie do głowy puchu marny ,że nie życzymy sobie tutaj Twoich idiotyzmów i zaśmiecania durnymi obrazkami a już tym bardziej wpadania tylko po to by z durnym uśmieszkiem obrażać ludzi.
Nic mądrego jeszcze kobieto tutaj nie napisałaś więc zostań sobie tam gdzie jesteś i nie rób tutaj z siebie wariata, my tu takich nie potrzebujemy. Dziękuję dobranoc.
Witam i ja ![]()
Mariola szanuję Twoją decyzję,mam nadzieję że jednak za jakiś czas do nas wrócisz ![]()
Bombelku butelka wina,też bym umierała ![]()
Natka to mąż zaszalał...
Lena kochana dzisiaj sobie uświadomiłam że wyszła cała. Nie upiłam się wcale, w głowie się nie kręciło. Ale za to dzisiaj się odwdzięczyło :-/
Pigwa absolutnie nie przejmuj sie tymi zarzutami Bachy ktora wpadla tu dosłownie i narobila zamieszania, tym bardziej ze sie znacie. Jestes super i ja bardzo ciebie polubilam.
Przyszlam sie pożegnać bo nie bede juz na forum pisac, tylko czasem czytac sobie. Mi forum duzo pomoglo w swoim czasie ale warto isc dalej. Niki, Lena, Bombelini, Poly, Marcin, Gojka, Miriam, Agnieszka, Pigwa bardzo fajnie z wami sie pisalo. Jednak cos sie ostatnio popsula ta nasza netkafejka. Mało osob tu pisze przez właśnie takie dziwne komentarze niektórych osób wiec nikt juz tu nie pisze otwarcie. Ja tez wole pisac prywatnie np na facebooku niz tutaj. Za duzo czasu tu siedzialam wcześniej i za duzo napisałam. Trudno nie usunie tego. Pozdrawiam.
Ps. Jesli ktos zechce miec ze mna kontakt to proszę piszcie na facebooku lub na maila.
MARIOLA nie odchodz!
ja nie lubię pisać na fb,tam takie małe okienko do pisania
zrób jak uważasz ale lepiej nie odchodz
Mariola jak będziesz miała kiedyś jeszcze potrzebę to wracaj tu do Nas, chociażby tak z "przymrużeniem oka"
. Myślę,że każdy z Nas gdyby tylko była taka możliwość skasowałby coś z tego co tu napisał i jestem tego pewna na 100 % nawet. Szkoda że nie ma takiej możliwości.
jeju piszmy ,nie może się rozlecieć taka fajna kafejka
Lena kochana dzisiaj sobie uświadomiłam że wyszła cała. Nie upiłam się wcale, w głowie się nie kręciło. Ale za to dzisiaj się odwdzięczyło :-/
Ja tez uwielbiam sobie sączyć winko
, ale skutków "przesączenia" nienawidzę .. tym bardziej jak się nawet nie poczuło stanu upojenia ![]()
jeju piszmy ,nie może się rozlecieć taka fajna kafejka
Nie martw się ja póki co jeszcze stąd nie uciekam ![]()
Lubie to forum,chociaż ostatnio pisze głównie tutaj.
Inne kafejki jakoś mnie nie interesują.
Bombelku ja też bym pijana nie byłą,tylko właśnie skutki się odczuwa na następny dzień ![]()
Zresztą ja chyba toleruję najlepiej tylko piwo.
Po wódce też źle się czuję następnego dnia.Nie ważne czy wypije drinka czy większą ilość to i tak skutki takie same będą.Nawet po Soplicy malinowej ostatnio źle się czułam,chociaż jest słabsza niż standardowa wódka.
A piwko wypiję w większej ilości i nic mi nie jest.
PIGWA napisał/a:jeju piszmy ,nie może się rozlecieć taka fajna kafejka
Nie martw się ja póki co jeszcze stąd nie uciekam
Lubie to forum,chociaż ostatnio pisze głównie tutaj.
Inne kafejki jakoś mnie nie interesują.Bombelku ja też bym pijana nie byłą,tylko właśnie skutki się odczuwa na następny dzień
Zresztą ja chyba toleruję najlepiej tylko piwo.
Po wódce też źle się czuję następnego dnia.Nie ważne czy wypije drinka czy większą ilość to i tak skutki takie same będą.Nawet po Soplicy malinowej ostatnio źle się czułam,chociaż jest słabsza niż standardowa wódka.
A piwko wypiję w większej ilości i nic mi nie jest.
LENA dobrze że nie myslisz odchodzić!
MARIOLA OCHŁONIE I CZASEM DA ZNAK ŻYCIA
NASZA NIKI ostro pracuje,pogoda nie sprzyjająca!
podszykowałam obiad,teraz oglądam dalsze odcinki SKAZANA ,wciągło mnie i ciekawie się ogląda
Ja też nie planuję uciekać.Lubię poczytać sobie o filmach,książkach.Więc jeśli nawet nie będę się tu udzielać to gdzieś,na forum będę na pewno:).
Pigwo-czy Twoja koleżanka wysłała Ci choć smsa jakoś tłumaczącego jej zachowanie?
U mnie dziś tak okropnie wieje,że jak sobie pomyślę,że muszę zaraz wyjść do domu to nie wiem w co mam się owinąć.Jakiś koc albo plandekę sobie z pokoju nauczycielskiego wezmę? ![]()
Aaa,widziałyście moją pannę z nową fryzurą? Fryzura w sumie nie taka nowa bo ma już jakieś ze trzy tygodnie:)
lena w szoku byłam.
Jeszcze zadzwonił były szef że kase nam zostawił w sklepie i musiałam szybko jechać przed tą szefową by nam jej nie zabrała.
Co tam dziś porabiacie u mnie szaro zimno i deszczowa aż się nic nie chcę robić..
Muszę w końcu pojechać po tą kurtkę zimową
Pigwa fajny ten serial Skazane.
Ja w miescie byłam,teraz obiad a potem do dzieci idziemy.
Pigwa a na jakim kanale i o której leci ten serial?
Ja bardzo lubię seriale "Piraci", "House of cards" i "Stalker".
No dobra,nie proście tak,zaraz dodam fotkę hiiii ![]()
Jak Wam się podoba? Hiiiiii!....
Nie wiem czemu tak bokiem mi wyszło hiiiii!
Zdecydowanie lepiej z grzywką niż bez (porównuje ze zdjęciami z wakacji).
A Tobie córka, w której fryzurce bardziej się podoba?
A mi? Hiiiii....
Mi się podoba i z grzywką i bez:)
Bo dla mnie moje dziecko jest hiiii.... najładniejsze of kors hiii!
Z grzywką nie wygląda na lat dziesięc tylko na jakieś trzynaście
Sorki za głupawkę ale ćwiczę wcielenie
hiiii... ![]()
Oglądacie konkurs szopenowski?
Ja mam swoich faworytów..
hiiii
Hiiii,Hiii,Hiii
to ja może poćwiczę wklejanie obrazków? ![]()

Gojka zdecydowanie z grzywką ![]()
Lena,
postaraj się trochę kobieto.
Wejdź gdzie trzeba,prześledź mistrzów.
I naśladuj.
Odwalasz po prostu.
Kawę byś wkleiła albo te oczoj...ne ruchome obrazeczki.
Hiii
Hiii
Hiii.....
Dobra na kawę jest za późno,ale może to? ![]()

Uczę się dopiero jak coś ![]()
Lena brawo!
Hii Hiii...
Lena brawo!
Hii Hiii...

Dobra na kawę jest za późno,ale może to?
Uczę się dopiero jak coś
U mnie już popijają :-P A ja znowu winko :-P
Lena idzie Ci coraz lepiej :-)
Bombel - a gdzie hiiii ?
Ja też nie planuję uciekać.Lubię poczytać sobie o filmach,książkach.Więc jeśli nawet nie będę się tu udzielać to gdzieś,na forum będę na pewno:).
Pigwo-czy Twoja koleżanka wysłała Ci choć smsa jakoś tłumaczącego jej zachowanie?
U mnie dziś tak okropnie wieje,że jak sobie pomyślę,że muszę zaraz wyjść do domu to nie wiem w co mam się owinąć.Jakiś koc albo plandekę sobie z pokoju nauczycielskiego wezmę?
Aaa,widziałyście moją pannę z nową fryzurą? Fryzura w sumie nie taka nowa bo ma już jakieś ze trzy tygodnie:)
tak,tak GOJKA ,wszystko już w porządku
ja nie widziałam twojej panny!
2 odcinki mi zostały do obejrzenia,taki z życia wzięty ten film
Pigwa a na jakim kanale i o której leci ten serial?
ja oglądam na necie a tak na bieżąco to chyba na polsacie leci
gojka102 napisał/a:Ja też nie planuję uciekać.Lubię poczytać sobie o filmach,książkach.Więc jeśli nawet nie będę się tu udzielać to gdzieś,na forum będę na pewno:).
U mnie dziś tak okropnie wieje,że jak sobie pomyślę,że muszę zaraz wyjść do domu to nie wiem w co mam się owinąć.Jakiś koc albo plandekę sobie z pokoju nauczycielskiego wezmę?
tak,tak GOJKA ,wszystko już w porządku
ja nie widziałam twojej panny!
A to zobacz,Gdzieś na tej stronie jest link.
Cayenne81 napisał/a:Pigwa fajny ten serial Skazane.
Ja bardzo lubię seriale "Piraci", "House of cards" i "Stalker".
AGA najbardziej lubię oglądać dokumentalne ,często na yutubie oglądam życie ludzi w KOREI PÓŁNOCNEJ,ROSJI,więzienia na świecie !
Skazane lecą we wtorek chyba o 22 na polsacie.
No dobra,nie proście tak,zaraz dodam fotkę hiiii
nigdy nie miałam długich włosów a są takie kobiece,fajnie córa wygląda
Posłuchajcie mojej faworytki-Kate Liu
Jeśli oczywiście lubicie Szopena ![]()
Myślę,że żaden zakwalifikowany Polak niestety nie ma choć połowy jej umiejętności.
Nie na darmo marzeniem każdego wykształconego Chińczyka jest by nauczyć dziecko grać na fortepianie i wysłac na konkurs do Wawki:)
Hiiii,Hiii,Hiii
to ja może poćwiczę wklejanie obrazków?
Gojka zdecydowanie z grzywką
ja pomacham nogami,też cwiczenie!
gojka102 napisał/a:Lena brawo!
Hii Hiii...
zdolniacha z ciebie kobietko!
Bombel - a gdzie hiiii ?
Oj hiiii ..... Zapomniałam hiiiii.....
Już się poprawiłam hiiiiihiiiii ......
gojka102 napisał/a:Bombel - a gdzie hiiii ?
Oj hiiii ..... Zapomniałam hiiiii.....
Już się poprawiłam hiiiiihiiiii ......
a gdzie
? ? ? ? ?

O co wam chodzi z tym hiiii?
A oglądacie serial policjantki i policja czy jakoś tak leci na TV4 od poniedziałku do czwartku o 19.
Szczerze nie lubię tych obrazków na cały post..
.
Szczerze nie lubię tych obrazków na cały post..
a Ty myślisz że ja lubię ![]()
Jaja sobie robimy ![]()
Natka ja tego nie oglądam.
A widział ktoś z Was chociaż raz żony Hollywood?
Nawet mój syn stwierdził że mają nasrane w głowach co niektóre.
Strony Poprzednia 1 … 633 634 635 636 637 … 764 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Jak żyć ze sobą po ślubie? Netkafejka :)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024